31 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DBO SE INTEGREAZA IN ZRVP – Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners se extinde prin integrarea Dumitrescu Bajenaru Oancea. Cosmin Vasile: "Am ajuns in punctul in care, pentru consolidarea capacitatii de a gestiona proiecte mari si foarte mari, ne intarim si din exterior". Andrei Dumitrescu: "Fuziunea este o continuare fireasca a dezvoltarii pe care am preconizat-o"

Scris de: L.J. | pdf | print

1 December 2019 10:23
Vizualizari: 4286

Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP), unul dintre liderii pietei locale de avocatura, se extinde prin integrarea Dumitrescu Bajenaru Oancea (DBO, www.dbo.ro), firma prezenta pe piata serviciilor avocatiale din anul 2009. Integrarea DBO va fi efectiva cu data de 1 ianuarie 2020.


 

Andrei Dumitrescu, Mihai Bajenaru si Robert Oancea (of counsel), avocati cu experienta de peste 14 ani in domeniul avocaturii de business, se alatura echipei de management ZRVP in calitate de parteneri. ZRVP va avea un numar de 65 avocati, dintre care 13 parteneri, precum si 30 de angajati ai departamentelor de suport.


“Intr-o piata intrata in epoca spin-off-urilor, ZRVP este singura firma din topul avocaturii din Romania nascuta dintr-o fuziune. Suntem o scoala de avocatura care de 24 ani a trait si s-a dezvoltat prin intermediul avocatilor crescuti in propria pepiniera si am ajuns in punctul in care, pentru consolidarea capacitatii de a gestiona proiecte mari si foarte mari, ne intarim si din exterior. Incepand cu 1 ianuarie 2020, DBO se va integra in ZRVP, rezultatul fiind o firma de 65 de avocati, apta sa raspunda mai bine oricarei solicitari a clientelei si provocarilor permanente ale pietei. Sunt convins ca viitorul va confirma justetea acestui pas”, a declarat Cosmin Vasile (foto stanga), avocat asociat coordonator ZRVP.


Expertiza ZRVP se consolideaza prin adaugarea unor avocati specializati in diverse arii de practica precum litigii si insolventa, drept administrativ si fiscal, drept societar, real estate si agribusiness (drept agricol), dreptul mediului si dreptul constructiilor. Reunirea echipelor experimentate ale celor doua firme duce astfel la cresterea capacitatii ZRVP de a raspunde nevoilor juridice din ce in ce mai sofisticate cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania.

“Proiectul pe care l-am crescut in ultimii 10 ani a respectat tendintele generale ale pietei, cu particularitatile pe care le permite insa o practica restransa: cultivarea unei relatii foarte apropiate cu clientul, care ne-a facilitat pastrarea unei legaturi continue cu mari clienti din industrie, precum si dezvoltarea unei relatii de durata cu colaboratorii. Fuziunea este o continuare fireasca a dezvoltarii pe care am preconizat-o pentru echipa coordonata impreuna cu Mihai Bajenaru. Din aceasta perspectiva, decizia noastra de a ne alatura ZRVP este, fara indoiala, optima,” a adaugat Andrei Dumitrescu (foto dreapta).


Despre Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Zamfirescu Racoti Vasile & Partners (ZRVP) este acreditata ca una dintre cele mai importante societati de avocatura din Romania, oferind servicii de asistenta juridica atat in sfera litigiilor şi a arbitrajului, cat şi in domeniul avocaturii de business, al insolventei, al dreptului penal al afacerilor si al consultantei fiscale.

ZRVP are o echipa de 65 de avocati, dintre care 13 asociati – Calin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoti si Stan Tirnoveanu – asociati fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strimbei, Catalin Micu, Andrei Dumitrescu si Mihai Bajenaru (asociati), domnul prof.dr. Valerian Cioclei si Robert Oancea (of counsel).

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 30.01.2023 – Piturca, pe mana lui Mota

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva