21 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Decanul Baroului Bucuresti, avocatul Ilie Iordachescu, reactioneaza in urma condamnarii definitive a fostului presedinte al Sectiei civile a ICCJ, actualul avocat Florin Costiniu: "In cazul de fata, domnul Costiniu a fost condamnat pentru infractiuni de coruptie, deci poate sa afecteze prestigiul profesiei"

Scris de: E.D. | pdf | print

30 April 2013 14:55
Vizualizari: 9468

 

Decanul Baroului Bucuresti, avocatul Ilie Iordachescu (foto), a anuntat ca in momentul in care instanta va publica motivarea deciziei de condamnare a fostului judecator suprem, Florin Costiniu, Consiliul Baroului se va intruni pentru a discuta daca hotararea pronuntata de ICCJ afecteaza profesia de avocat pe care Costiniu o exercita in prezent. Decanul Baroului Bucuresti, Ilie Iordachescu a precizat, intr-un interviu acordat hotnews.ro, ca in cazul in care se constata ca actiunile de coruptie pentru care a fost condamnat Florin Costiniu afecteaza profesia de avocat se va proceda la suspendarea fostului judecator suprem din profesia de avocat.


Avocatul Ilie Iordachescu: "De regula infractiunile de coruptie constatate de catre instante prin hotarari definitive afecteaza prestigiul profesiei"

Avocatul Iordachescu subliniaza ca in majoritatea cazurilor in care avocatii au fost acuzati de savarsirea unor infractiuni de coruptie, cazuri in care instanta s-a pronuntat definitiv in acest sens, s-a procedat la suspendare din avocatura a acestora: "Deocamdata nu am primit din partea instantei hotararea definitiva. Numai dupa redactarea motivelor care au condus la condamnarea sa putem sa ne pronuntam. Consiliul Baroului Bucuresti va analiza daca condamnarea sa afecteaza sau nu profesia de avocat - actiunile pentru care a fost condamnat. Daca se constata ca aceste actiuni afecteaza profesia de avocat se poate proceda la excluderea din profesia de avocat. Sau poate sa aiba si alta solutie, de mentinere in corpul avocatilor daca se confirma ipoteza ca actiunile sale nu a afectat profesia de avocat (...) Prestigiul profesiei poate fi afectat tocmai prin infractiunile savarsite. In cazul de fata, domnul Costiniu a fost condamnat pentru infractiuni de coruptie, deci poate sa afecteze prestigiul profesiei. O infractiune de coruptie afecteaza prestigiul profesiei. De regula infractiunile de coruptie constatate de catre instante prin hotarari definitive afecteaza prestigiul profesiei".

Decanul Baroului Bucuresti a precizat in acelasi timp ca exista posibilitatea ca inainta luarii unei decizii definitive cu privire la suspendarea judecatorului Costiniu din avocatura, Consiliul Baroului Bucuresti sa il convoace pe acesta pentru a explica in fata membrilor Consiliului aspecte care tin de infractiunea pentru care a fost condamnat.

Ilie Iordachescu: "Domnul Costiniu nu a fost suspendat pentru ca, in mod constant, Consiliul Baroului Bucuresti a apreciat ca fiecare avocat cercetat beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana la ramanerea definitva a hotararii"

Avocatul Ilie Iordachescu a mai aratat ca in perioada in care fostul judecator suprem Florin Costiniu a fost cercetat penal nu s-a procedat la suspendarea activitatii sale din avocatura, intrucat s-a tinut cont de prezumtia de nevinovatie de care beneficiaza: "Pe ce criterii se judeca... In ipoteza in care se constata ca infractiunile au fost exercitate in timpul unei prestatii avocatiale, atunci in mod inevitabil se analizeaza in ce masura a fost afectata profesia de avocat. Al doilea criteriu, daca infractiunea este de coruptie - in ce masura a afectat profesia. Aceste aspecte sunt analizate de catre Consiliu, dar numai in baza considerentelor din hotararea instantei. (...) Domnul Costiniu nu a fost suspendat pentru ca, in mod constant, Consiliul Baroului Bucuresti a apreciat ca fiecare avocat cercetat beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana la ramanerea definitva a hotararii. In cazul de fata, tinand cont ca Baroul, nici in precedentele cazuri nu a procedat la suspendarea altor avocati, s-a luat in considerare principiul nevinovatiei. Sa nu exista o discriminare intre alti avocati care nu au fost suspendati. Textul de lege nu obliga Consiliul Baroului la suspendare, ci ii ofera o posibilitate. Scrie ca "poate". Pana acum, in timpul urmaririi penale si a judecarii, niciun avocat al Baroului Bucuresti nu a fost suspendat vreodata din functie".

In acelasi timp, avocatul Ilie Iordachescu nu exclude posibilitatea ramanerii lui Florin Costiniu in avocatura. Intrebat de reporterii hotnews.ro daca poate fi pastrat in profesie un avocat care a fost condamnat pentru fapte de coruptie, presedintele Baroului Bucuresti a raspuns: "Da. Sunt luate in analiza si alte considerente. Daca de exemplu a avut reclamatii, daca se face vinovat de vreo abatere disciplinare. Sunt luate in considerare multe aspecte. Noi avem si comisie de disciplina care analizeaza diverse reclamatii si, in cadrul dosarului profesional, sunt aspecte si inscrisuri referitoare la sanctiuni disciplinare".

Amintim ca fostul judecator suprem Florin Costiniu a fost condamnat de Completul de 5 judecatori ai ICCJ, condus de presedinta instantei supreme, judecatoarea Livia Doina Stanciu, in data de 22 aprilie 2013, la 4 ani de inchisoare cu suspendare, sub acuzatia de complicitate la trafic de influenta, in dosarul "Voicu". Desi la Completul de 3 judecatori ai ICCJ, Costiniu fusese condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare, Completul de 5 a decis majorarea cu un an a pedepsei fostului judecator, dispunand si un termen de incercare de 9 ani.

In acelasi dosar, a mai fost condamnat definitiv si fostul senator PSD, Catalin Voicu, care a primit 7 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Totodata, omul de afaceri Marius Locic a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, in timp ce afaceristul Costel Casuneanu a primit 4 ani de inchisoare tot cu suspendare.

 

Comentarii

# Interesant este termenul utilizat: suspendare. date 30 April 2013 15:04 0

Nu excludere ?

# EZoteric date 30 April 2013 21:08 +11

Militiene iordachescu,ai scos si tu coltii ? Ai primit vreun fax de la unitate ? Potoleste te ca mai stim si noi una alta... Ramai doar lingau si comod ,asa cum esti tu natural. Lasa i pe aia cu c...e pe teren.

# unul din lumea cea mare date 7 May 2013 03:09 +2

ne spui cite procese ai trintit(vindut)? bai!!!!!!lasa/l pe costiniu in pace ,nici la unghia cea mica nu/i esti

# oscar date 7 May 2013 13:23 +2

 Iordachescu asta este un  politruc portocaliu mascat si cu nasul in suflet ce si-a facut de cap pe la televiziunile portocalii in perioada referendumului din vara anului trecut

# onoru me cine\'l drege? date 2 May 2013 08:28 +1

:lol: lasca\'l drege conu mitica (madamamr) :roll:  

# Popa Ion date 30 April 2013 15:08 +1

Liberalizati profesia de avocat, dati o sansa miilor de someri cu diploma juridica altfel profesia sa va liberaliza singura.

# cumatru bota date 2 May 2013 08:32 +2

asta nu e mare scofala, se muta la cumatrul b  :-?

# PITBUL date 3 May 2013 20:23 0

Da,vin la cumatrul b (otomei).El este singurul decan adevarat al baroului constitutional.Celalalt cumatru a facu pasi. :D

# Singurului pitbul analfabet date 3 May 2013 22:57 0

Singurului pitbul analfabet: ,,facu tu pasi,, si pune mana pe gramatica

# PITBUL date 4 May 2013 21:24 0

Cand esti obisnuit sa faci evaziuni fiscale,afaceri dubioase cu tigari si altele,cand stai prin aresturi si deprinzi obiceiuri aferente,cand iei suturi de la fostii fraieriti,cand nu ai curajul sa mai vii pe la noi,este si normal sa fii paranoic si sa ai obsesia analfabetismului.Cumetre,esti pe duca ,esti la apa,iar Botomei pe val.

# pitzibul date 5 May 2013 21:24 0

Badie, depinde la ce-i zici tu \"val\". Neica nimeni tolombei, e un falsificator ordinar de documente si un bataus retardat de femei. Deci, daca est dobitoc si nu stii ce vorbesti, stai la tine la bacau si bea o bere cu seful de aprozar bartolo-mbei.

# PITBUL date 5 May 2013 23:51 0

mai cumetre,daca nu ai aflat pana acuma ce inseamna a fi pe val,esti dus rau cu pluta.Daca as fi sigur ca ne v izitezi,as stga oricat la o bere,numai si numai sa iti mai dau niste suturi,precum anmul trecut.sa ingtelegem cas tio-ai luat mana de pe noi ,moldovenii?de fapt nu mai avem nevoie de tine pentru ca ne-am convins ca nu ne mai reprezinti.Tot ce faci acuma este doar in interesul tau,vrei sa iti imbunatatesti imaginea.Nu reusesti.Imaginea ta este una prafuita,invechita si ajunsa in derizoriu.Stereotipiile tale paranoide de un transcendent abisal ridicol nu fac altceva decat sa transgreseze fatidicul esafodaj al efemerei tale constructii exoterice.Am fi ajuns la situatia unui postulat ambiguu al libertatii de actiune:ori da ,ori ba.Funciara ta cabala bartolomeutica ne lasa insensibili .Asteptam cu interes urmatorul congres unde vei fi invitat de onoare,pentru ca membru nu mai esti.pe curand cumetre.

# pitzibul date 7 May 2013 09:21 0

Badie, esti obositor. Repet, depinde la ce-i spui tu \'val\'. Ala pe care se da tolombei. Cat despre sintagma \'pe val\', ia-o domol, nu te gudura prea tare ca n-ai niciun motiv. E desueta. Problema e alta. Unii dintre voi, \'moldovenii\', faceti atatea tampenii si atat de grave, incat e de-a dreptul impotriva naturii ca cineva sa va tolereze la nesfarsit. Acuma pe corecte, ti se pare firesc ca bombalaul ala de la aprozar sa falsifice inscrisuri importante si sa le posteze pe un site la fel de furat, ca si concept web? Habar n-am la ce-ti foloseste exprimarea asta plina de balarii toxice, dar pe mine m-ai convins: esti blocat in meandrele SF-ului. Aici suntem in alt film, dude!

# avocat TRADITIONAL CURIOS date 30 April 2013 15:18 +2

sa inteleg ca IORDACHESCU reanalizeaza hotararea judecatoreasca si apreciaza daca a savarsit fapte de coruptie? Bravooooo poate dupa ce o reamalizezi o si casezi tov. IORDACHESCU. Si mai spune POATE fi suspendat. NU -trebuie exclus si el si toti care au fost condamnati definitiv ca nu suntem BAROUL TRADITIONAL AL PUSCARIASILOR. Sa inteleg ca aveti obligatii fata de acesta din timpul cand era judecator? Tov. IORDACHESCUUUUUUU sau iti e frica de ceva divulgari de acte de coruptie facute impreuna :D :lol: :-) ;-)

# Pol date 2 May 2013 07:48 -2

Nea Iordachescule, ai auzit de infractiunile cu intentie?! Tocmai pentru ele a fost introdusa prevederea aia legala, iar dl.Costiniu ca si alti avocati intrati doar pe analiza dosar in profesie, sunt exclusi din avocatura si nu doar suspendati! daca ar fi savarsit o infractiune din culpa s-ar fi pus problema de o eventuala suspendare, desi nu inteleg temeiul masurii....Dar ca orice pdl-ist care se respecta, chiar si acum cand nu mai e la butoane, apreciati legea asa cum va cade bine voua si nu in sensul precizat de legiuitor....si mai vrei sa fie Justitie in Romania! vezi ca s-a inventat coasa electrica si cea cu motor termic....si este nevoie de zilieri la sapa!

# Av. TK date 30 April 2013 15:24 +9

Acest tovaras isi bate joc de cei 30% dintre avocatii traditionali care au dat examen de admitere pe bune. El si toti ca el au fost repartizati la locul de munca de ceausescu , nu are examen de licenta si nici examen de admitere in avocatura.

# manastureanu date 1 May 2013 22:56 -1

Su tu mai Tibi,cu cine ai dat examen?sau mai bine zis cum l-ai dat?Poate la voi ar pute fi 30% care stiu ceva carte(pentru ca examenul lavoio +donatie),dar la noi poate 30%sunt faara examen(repartitii ,intrerviuri,doctorate,etc).dar stii ceva? la noi 100% sunt acceptati in instante si pledeaza.la voi, cati sunt acceptati si ditre astia cati stiu carte?Si nu te mai da mare si nu te mai baga in seama pe net, ca te cunosc si stiu ce-ti poate capul.

# erata date 1 May 2013 23:00 -1

Si, la voi= donatie,dintre,

# manifest date 30 April 2013 15:48 -1

Abatere disciplinară este şi atunci când un avocat aduce acuzaţii unui alt avocat. Sancţionaţi şi avocaţii care au făcut concurenţă neloială, pe cei care ani la rând au tulburat şedinţele de judecată, au pus în discuţie hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile. Dacă e lege pentru unul să fie pentru toţi! Şi o întrebare, câţi vă mai rămân în urma sancţionării pe aceste criterii? Aştept răspunsul.

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei............,, date 30 April 2013 15:57 +2

Condamnarea definitivă pentru fapte de șpagă în formă continuată a unui judecător/avocat nu poate afecta profesia de avocat pentru că oricum profesia era exercitată fără autorizație iat UNBR din care face parte judecătorul /avocat nu a fost înființată niciodată.      Foarte grav este că judecătorul /avocat condamnat definitiv pentru ,,șpagă,, a plătit impozitul și ,,zeciuiala,, la Baroul București din ,,șpagă,,.        Foarte mulți avocați din UNBR Florea au fost condamnați pentru ,,șpagă,,, de ce ??????????????

# morarescu date 30 April 2013 16:08 +6

Prestigiul profesiei a fost afectat de prestatia lamentabila a avocatului Catalin Voicu.

# ICCJ decide, nu persoana fizica Iordachescu ! date 30 April 2013 16:13 +5

ICCJ decide, nu persoana fizica Iordachescu ! http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/01/J-S4-DASCALU.pdf

# mircea date 30 April 2013 16:22 +1

procuror,judecator si avocat a furat,a abuzat de functie sa fie decazut din toate drepturile ,pe care tot abuziv le-au obtinut, prin promovarea unor legi  si drepturi abuziveclasa in plin proces de degradare,mancatori de inechitati si abuzuri.O clasa care s-a autoproclamat casta favorizata pe punga noastra fara sa fim intrebati.O sleahta de militieni analfabeti,fosti mecanici de GAS si SMT(TRACTORISTI)cu dosar dpartid PCR-vezi cazul Georgescu-ANI

# jurist date 30 April 2013 17:52 0

interesant acest \"poate sa...\" .ne-ai facut praf mestre cu acest poate sa.bine ca nu am dat spaga sa profesez in baroul lui \"poate sa\" alaturi de tot felul de inculti juridici.

# GIGI BERLOGEA/ MOȘNEGUȚU IULIAN date 30 April 2013 20:28 +3

Toții avocații care au fost cercetați și condamnați pentru fapte de corupție pot solicita REVIZUIREA HOTĂRÂRII prin invocarea prevederilor art. 197 CPP, caz ce poate fi încadrat în art. 394 (1) CPP.      În fapt ei nu au beneficiat de apărare în situația exercitării ei de către avocați din UNBR președinte dr. Floricel Doinel 

# GIGI BERLOGEA/ MOȘNEGUȚU IULIAN date 30 April 2013 20:29 +3

Toții avocații care au fost cercetați și condamnați pentru fapte de corupție pot solicita REVIZUIREA HOTĂRÂRII prin invocarea prevederilor art. 197 CPP, caz ce poate fi încadrat în art. 394 (1) CPP.      În fapt ei nu au beneficiat de apărare în situația exercitării ei de către avocați din UNBR președinte dr. Floricel Doinel 

# alex r date 30 April 2013 21:39 0

:-* sa il dea afara ca pe o masea stricata. altii il dau afara din start, iar la avocati inca se mai discuta. ce e asa de dificil

# avocat traditional date 30 April 2013 23:27 +3

din pacate incep sa dau dreptate baroului legal concurent.lacomia decanilor nostri este fara margini, nu se mai satura de bani si de examene trucate. eu recunosc ca nu am dat examen ca multi altii admnisi cu scutire de examen. ratatii admisi pe bani sunt efectiv analfabeti, nu stiu sa construiasca o propozitie, asa ca singura alternativa este de a coopta in tagma noastra tot felul de nume cunoscute dar cu o reputatie indoielnica. pe linga spagari incap si infractorii, ca vorba aia militienii stiu de ce...

# BTS date 2 May 2013 12:12 +3

De acord cu tine,dar ce ne facem cu magistratii intrati nu se stie cum, care sunt de o prostie rara si distrug destinele unor oameni ?

# avocat traditional date 30 April 2013 23:48 +1

Fiti macar corecti ,daca nu vreti sa polemizati corect.de ce gtrebuie sa semnati opiniile voastre cu nick-ul meu? Domnule Bota,te-am rugat in nenumarate randuri sa iti vezi de treburile tale.Scrie ce vrei pe net dar fii corect.Si acum,pe langa faptul ca ai scris in ,,numele meu,,fdaci afirmatii neadevarate.De ce decanii nostri sunt lacomi si de ce se trucheaza examenele?da recunosc ca nu am dat examen de admitere ,dar din alte consideratii dec at cele insinuate.Nu avem ratati si nici analfabeti.Reputatia colegilor nu este indoielnica.ori au reputatie pozitiva ori negativa.Din nou apari cu ideea spagii.Nici un exemplu nu ai dat pana acum.Si ti-am mai spus:vrei sa iti amintesc fapte din tinerete?vrei sa iti amintesc nazdravaniile recente?Nu cred ca ai dori acest lucru.Stiu,de multe ori te-am prevenit despre astfel de dezvaluiri ,dar am tacut.Ai prins,deci,.curaj.Nu ma obliga sa postez pe net toate porcariile pe care le-ai facut in ultimii 25 de ani.Si crede-ma ,.am multe de povestit.Sa stii ca arestul de la Deva avea urechi bine dezvoltate iar fiscul avea informatii multilaterale.De cand ter-ai lasat de tigari?

# tara formei fara fond date 1 May 2013 11:47 +3

In legatura cu spagile, ia cititi acest articol aparut in 2008       http://clujeanul.gandul.info/cluj/10-50-000-de-euro-taxa-de-casta-a-avocatilor-clujeni-2436617       , cam asa e in toata tara.

# hihi date 1 May 2013 12:21 -4

mare papagal esti avocat traditional. te intepam un pic si vedem ca esti un dobitoc prost gramada. dupa ce ca nu ai dat examen, precum banuiam, nu esti decat un postac imbecil.

# PITBUL date 1 May 2013 19:33 +3

Inteap-o pe ****** mai hihiule.Daca nu poti,iti trimit eu o trupa de zimbri moldavi si atunci sa vezi bairam.

# hihi date 1 May 2013 20:25 -3

ori esti avocat traditional ori esti pitbul, desi eu cred ca esti nevastuica fricoasa care behai de dupa paravan. ce ai spune daca aflam cine esti si ti-o tragem?

# PITBUL date 1 May 2013 21:19 +3

Mai hihiule,nu ma veti afla niciodata.Apoi ,au nu am apucaqturi dobandite prin puscarii ori aresturi,asa ca nu mi-o puteti trage,Dar va astept ,pana la Moldova puteti plati benzina,va asteapta si zimbrii moldavi,asa ca mai hihi vino cu nevast(u)ica ta.O sa se ocupe zimbrii si de ea.Pa,va asteptam.Inca ceva:nu-l stiu,dar cu av.trad.avem un fel de usele nescris,avand acelasi obiectiv,dar pe segmente diferite de avocatura.

# defrg date 1 May 2013 22:10 +1

http://clujeanul.gandul.info/cluj/10-50-000-de-euro-taxa-de-casta-a-avocatilor-clujeni-2436617

# fantomas date 2 May 2013 18:50 -4

pitbul de bucuresti te dai mutat? mai muratura iordachestiana, chiuaua de bucale, o sa-ti taiem nasul ca prea le gogomanesti!

# PITBUL date 2 May 2013 21:06 +1

Cand voi veni la bucale o sa aveti ocazia sa imi taioati nasul.Pana atuncio va prindem noi prin Moldova si va taiem altceva.Ala cu XXL va fi primul ,ca tot numai pipi mai poate face.Oricum nu va fi atat de speriat ca la descaunarea din 2012.Si ce mai radeam noi dupa.oare de ce nu mai are curajul sa vina prin Bacau ori prin Iasi?

# avocat tradiditional (gramat, nu agramat!) date 2 May 2013 13:57 -1

Prostovane, te crezi singurul avocat traditional ? Ca tine de analfabet chiar ca nu exista ! ,,gtrebuie,, ,,net dar,, ,,fdaci afirmati,, ,,da recunosc,, ,,dec at,, ,,prins,deci,.curaj,, ,,ter-ai lasat de tigari,,   Bă, boule, nu mai posta ca de-aia rade Bota de tine ! Ne faci barourile de rusine !

# avocat traditional date 2 May 2013 14:22 +1

Mai Gramaticus,lasa-l pe Bota sa raspunda si nu te baga unde nu te pricepi (nu la gramatica).Te bagi in seama fara rost si ca urmare ai deprins si vocabularul de derbedeu al alora.PS.Ai deprins si prostiile botistilor:greselile de tehnoredactare le consideri greseli de gramatica.Ai ajuns si tu un jalnic postac.

# avocat traditional date 1 May 2013 15:12 +1

................

# ADEVARUL date 2 May 2013 00:09 +2

LUMEA JUSTITIEI DIN ROMANIA ESTE CORUPTA PANA IN MADUVA OASELOR,ESTE CANCEROASA.INSTANTELE SUNT MANIPULATE DE AVOCATI,EXPERTI SI EXCROCI CARE CUM DORESTE-PENTRU CA JUDECATORII NU SUNT JUDECATORI,EI SUNT RESPONSABILI DE AFLAREA ADEVARULUI SI INFAPTUIREA JUSTITIEI,SALARIUL LOR,PENSIILE SI SPAGILE LE MERG BINE DACA JOACA ROLUL JUDECATORILOR SI SUNT IN FAPT LA FEL DE BUNI CA FANARIOTII,LE TREBUIE LINISTE SA JUDECE PROCESELE,IN ACEST SENS CCR-UL SE MOBILIZEAZA SA PUNA BOTNITA PRESEI SI V-OR FI DIN NOU CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU SI MAI MULT DECAT ATAT-PT CA AZI MAINE V-OR AVEA TUPEUL SA CEARA SI FONDURI EUROPENE.SUNTEM ASA DE PROSTI?

# ADEVARUL date 2 May 2013 00:14 +2

ROMANII NU FAC DE MULT DEOSEBIREA DINTRE CLICA LUI CEAUSESCU SI CEA A JUDECATORILOR,DIN MOTIVE LESNE DE INTELES-POMUL SE CUNOASTE DUPA FRUCTELE SALE-ACUM LE ESTE RUSINE SI SE ASCUND IN PALATELE LOR DE JUSTITIE,DAR O SA BATA CAT DE CURAND CU PUMNUL IN MASA-PENTRU CA DIN MOSI STRAMOSI JUDECATORII ASTIA NESIMTITI NU FAC DECAT SA NE FURE VIETIILE SI BANII.SA VA ARDA FLACARILE IADULUI.

# BTS date 2 May 2013 12:06 -1

Pai cum mai poate sa fie avocat daca a fost condamnat definitiv la o pedeapsa cu suspendare ? Dupa aceasta logica de 2 bani putea sa faca chiar si parnaie si sa revina avocat,poate chiar si judecator,procuror...Ar trebui ca puscariasii care se elibereaza,sa-si faca reabilitarile de rigoare si sa intre in magistratura,mai ales cei care au studiat cate ceva din drept. Avem tara pe care o meritam,asa ceva nu se intampla nicaieri pe mapamond.

# Ce nu e interzis... date 2 May 2013 13:38 +1

Instanta nu i-a interzis lui Bota, a se vedea: ! http://bota.ro/wp-content/uploads/2013/01/J-S4-DASCALU.pdf

# MACHO date 2 May 2013 22:51 -1

Pai cum sa-i interzica lui Bota profesarea avocaturii daca el nu este avocat?Zicea oaresicine pe net ca nici hotului nu ii poti interzice sa fure.Pentru lamuriri, cereti lui bota sa publice solutial si motivarea CEDO din 12 oct.2004 la cererea lui nr.24057/2003.Si sa publice pe net si motivarea lui Chelcea.Si mai intreb:de ce dupa aceasta condamnmare,Bota ,atunci cand intra in instante( 2/3 ori) nu isi depune delegatie avocatiala ci mandat de reprezentare?Si de ce nu zice ca nu mai are cabinet de avocatura?

# ADEV AV TRAD. date 2 May 2013 16:35 +2

Dragi colegi, ignorati-l pe ,,avocat traditional\", asta nu e coleg cu noi, nu e nici avocat, e prea prost si analfabet !

# pentru botignorius date 2 May 2013 20:57 0

da,ingnorati-l pe cel de la 13:57 si pe boul de la 16:35

# Observator 2013 date 2 May 2013 18:19 0

Doamne fereste-ne ce dezinformare de 2 bani si articolul asta.Ce prestigiu poate avea casta mizerabililor din justitie,ei sunt cele mai josnice taratoare pe care societatea le poate scoate la interval,isi vand prietenii,tara si pe oricine au prilejul,niste criminali-inca de pe vremea lui Ceausescu,pacat ca nu avem conducatori,care sa-i inmormanteze de vii,ei fiind adevarata cauza a problemelor din Romania,pacat de noi. :sad:

# Avocatu\'penal date 2 May 2013 19:01 0

<img src=ops:' /> Nu este primul CAZ de AVOCAT -CONDAMNAT PENAL - care apare la bara!  Sa nu uitam de PENALUL Av.-CONDAMNAT - BOSTINA!!! Cine stie cat \"unge\" la Barou sa-l mai lase la conducerea /coordonarea firmei proprii..... Doamne in ce tara traim! Si au mai bagat si IDIOTENIILE ASTEA DE ARTICOLE -NECONSTITUTIONALE - IN C.PROC.CIV (ZIS NOU), adica ART.13 si ART. 83-84. Sa vedeti de acum incolo coruptie \"legata\" judecatori-avocati. Iar Cetateanul/Intreprinderea -ca si Consumatori de servicii de justitie -VOR FI CALCATI IN PICIOARE!! O actiune de masa, cu o  opozitie FERMA, se impune URGENT! Constitutia RO este ...PRAF....

# magistrat date 3 May 2013 11:17 +2

ce va tot  certati aiurea, traditionalii sunt campioni la infractiuni,sunt primii care incalca legea, multi habar nu au de carte. corect este ca piata sa fie cea care decide cine sa profeseze, care individ merita si este apreciat de client si nu o uniune condusa de personaje puse pe imbogatire. asa ca mina pe carte si clientul va decide cine merita sa ramina pe piata!!

# JUDEX date 3 May 2013 20:17 +1

Domnule ,,magistrat,,dupa cele scrise de dvs.am doua ipoteze:1.Nu sunteti magistrat ci avocat/adept/simpatizant al Baroului Bota.In aceasta situatie nu este corect sa va semnati ,,magistrat,, , 2.Daca sunteti magistrat, simpatia dvs.fata de Baroul Bota putea fi exprimata si in alte cuvinte.Erau destule idei /ipoteze/modalitati de a va exprima opiniile si simpatiile respective.Sincer,domnule coleg,este jenanta aparitia dvs.pe forum.

# tov. florea, preten bun cu shalev, preten bun cu stoica date 3 May 2013 20:58 +2

Ba, tov. Ilie, sa vii maine la C.C. al P.C.R. cu jalba-n protap, ca ne(te)-ai facut de ******o, bre tov. Ilie, bre! Puteai sa te-aptii, tu-i mama ei de treaba, asa cum te-ai \"aptinut\" si-n cazu lu Bostina, si-n cazu lu bou ala de la Iasi, si-n cazu lu imbecilu ala de la Brasov. Dupa ce ca suntem cum suntem, niste cutumiari ranchiunosi, mai vii si matale cu prostii. Sa te pregatesti de degradare, ca te facem direct soldat. Soldat militian Iordachescu, si te trimetem la circulatie, in zona Glina. Crezi ca noi nu stim cu ce va ocupati?

# pt JUDEX date 3 May 2013 21:10 +1

stimabile, ti*am dat bila verde din greseala. oricum da-i inainte tovarase, infiereaza ca pe vremea pcr-ului pe cei care nu va impartasesc opiniile. legea trebuie respectata, dar spiritul de turma va caracterizeaza, si se doreste dictatura celor multi si ilegali impotriva celor putini si legali. sa te vad tovarase cind avocatii lui Bota va vor depasi numeric ce  o sa faceti? veti fugi repede la Bota asa cum fac si politicienii, sar din barca cind aceasta incepe sa se scufunde. 

# pentru cel de mai sus date 4 May 2013 16:07 0

Imi pare rau,dar dupa cele scrise de dvs.nu va pot adresa mesajul meu,incepand cu ..stimabile,, Eventual in sens peiorativ.Sa stiti ca nu ma deranjeaza faptul ca va adresati cu tovarase.Ironia dvs.este de prost gust.).Oricum,eu nu sunt avocat sa imi fie frica de cresterea numerica a avocatilor domnului Bota.Iar daca va fi sa intru in avocatura,fiti sigur ca voi intra in UNBR Florea.Nu imi plac filistinii si cabotinii,asa cum sunt multi dintre avocatii d-lui Bota.Si mai este inca un aspect care va caracterizeza:rastalmaciti mereu,numai in  favoarea dvs.Asa este si cu postarea mea:eu am infierat doar modul de con cepere a mesajului si nu fondul acestuia.Nu o sa va mai raspund,indeiferent ce o sa scrieti referitor la mine si la mesajul meu.Nu meritati atentie.

# ptr. cel de mai sus date 4 May 2013 17:02 +2

Stimabile, de unde si pana unde numai filistini si cabotini la nea Bota ? La Florea, nu, numai flori de coltz ? Despre rastalmaciri....traditionalii ce fac oare, nu o intorc pe toate partile convenabile lor dar neadevarate juridic ? Dar deh, e mai mic paiul din ochiul propriu decat parul celorlalti, asa-i ? Ce are asa deosebit organizatia lui Florea, ai ceva argumente ? In afara desigur de relatiile de rudenie dintre avocati - judecatori - procurori - notari, de traficul de influenta de pe aceeasi filiera, stabilita pe baza banilor ( ca rudenia nu tine de foame ), ce este asa de olimpian pe acolo ? Da o argumentatie inteligenta, ca de schizofrenici suntem satui pana peste cap. Asteptam cu interes. Cu stima, un filistin si cabotin de la UNBR - Bota.

# Nu cred date 3 May 2013 22:57 -3

   Credeti că mai vine cineva la Bota după ce au început soluţiile negative, interesaţi-vă undeva la graniţa cu Ungaria la colegul vostru avocat comunitar ce s-a dat. Şi mai sunt câteva rechizitorii în ţară. Pericol.

# nu cred, vorbe date 4 May 2013 08:44 +2

prostii, nimeni nu este atit de prost sa ignore dovezi. oricum avocatura e pe duca, cozonacul se va micsora dupa ce medierea va fi obligatorie. baieti sunteti pe duca.

# vorbe, vorbe date 4 May 2013 11:59 +1

Medierea va fi doar o procedura prealabila obligatorie anterioara demararii procesului in sine. Nu va vindeca medierea spiritul conflictual al romanului. Scaderea cozonacului vine din faptul ca lumea nu mai are potenta financiara, altfel ar fi si mai multe procese pe rol. Stie flocea de ce-i e frica. De concurenta celor de la Bota, care nu-s nevoiti sa dea dijma unei gasti de hrapareti si corupti.

# avi/avi date 5 May 2013 11:12 -2

Cine draq sa mai mearga la Bota cand astia sunt pe duca? Dupa ce a intrat dihonia intre ei,dupa ce Bota a luat suturi in Moldova,dupa ce parchetul a prins curaj,dupa ce s-au convins si absolventii si studentii de de=-i poate capul lui Bota,nimeni nu va mai avea curajul sa incerce o ,,avocatura,, instabila.Eu sper c a pe viitor intrarea in profesie sa fie mai accesibila iar cei care fac subiectele sa fie constienti de asta.*In alta ordine de idei,postacii de pe net au facut numai rau asa zisului barou Bota.Mediocritatea lor agresiva,vocabularul de derbedeu si faptul ca in afara de a da niste solutii,atentie,in penal si a in jura nu au raspujns unor probleme serioase i-a descalificat.de fapt s-a descalificat insusi Bota,postacul sef.

# derbedeule date 5 May 2013 14:12 0

Mai \"avi/avi\" alias \"avocat traditional\", stim ca ti-ai dori, din suflet, desfiintarea legalei UNBR-Bota, ai repetat-o de o mie de ori. Ce-ar fi sa ne lasi totusi in pace si sa-ti vezi de ale tale. In realitate, esti un dobitoc frustrat si infatuat. Ne produci greata, chiar si in prima zi de Paste.

# avi - atorului analfabet date 5 May 2013 14:49 0

Dragi colegi trad, avi asta nu e avocat, e prea prost sa fi abs o facultate: ,,de de=-i,, ,,sper c a,, ,, in afara,, ,,au raspujns,, - nu mai intrati cu el in discutii ! daca il ignorati se satura sa mai debiteze agramatisme !

# avi/avi pentru derbedeul postac de mai sus date 5 May 2013 15:57 0

Mai derbedeule,eu nu sunt ,,avocat traditional,, dar,asa cum ti-am mai spus,sunt avocat traditional.Chestia aia cu avocat analfabet este rasuflata si numai un paranoic precum esti tu mai poate insista.Daca pe santier nu ai invatat ce inseamna agramatism,daca pe vremea cand faceai evaziune fiscala cu afaceri cu tigari,nu ai invatat ce este aia agramatism,daca pe vremea cand erai fefeist la drept nu ai invatat,inseamna ca tu esti dobitocul.Tu esti chiar frustrat si stii de ce (ramas fara barou,fara oameni,condamnat,fara cabinet de avocat,fara priza la instante si clientela etc) asa incat defuleaza-ti frustrarile prin alte parti.Eventual la carciuma din Balesti.Iar despre infatuare ,stii vorba romanului cu prostul care nu-i fudul....Tu esti fudul.Si ca sa iti dovedesc prostia iati spun c a indemnul de mai sus catgre avocatii traditionali nu are logica:avocatii traditionali nu intra cu mine in discutie>Eventual ma sustin.Tu si alti vrei 2 intrati in discutie,Deci,mintea ta a ramas de caruta.Asa a si fost.Incepand de marti(sper) ca reintra pe net amicul meu ,avocat traditional.Si atunci o sa vezi distractie si misto de prostiile voastre.

# agramatului de mai sus date 5 May 2013 17:30 +1

Mai vesnicule avocat traditional, \" iati \" de la ce anume vine, de la \" sa-ti \" ? Vorbeste ciob de oala sparta ..... Asa-i ca este greseala de redactare si nu agramatism ? De ce oare esti obsedat de Bota ? Cand ne lamuresti cu aspectul asta ? Nu e zi sa nu vomiti idiotenii pe aici despre Bota si avocatii din organizatia sa. Ce ai cu oamenii astia, ce ti-au facut ?? Vorbesti de carciumi..... poate te-ai interesa cati colegi de-ai tai \" rup \" carciumile in doua (unele cu pretentii, altele spelunci), sunt betivi si curvari notorii. Asta pe langa preocuparile intelectuale de trafic de influenta si coruptie. Avocatul Catalin Voicu impreuna cu avocatul Costiniu parca la carciuma tratau traficul de influenta si coruptia.

# pt avi agramatico-anal-fabetul date 5 May 2013 18:27 +1

avi agramatico-anal-fabetule, nu esti : ,,avocat traditional,, , nu esti avocat, nu esti nici elev! gramatica de la gradinita inca nu ai luat-o ! Perle non stop: ,,iati spun c a,, ,,catgre avocati,,

# avi/avi date 5 May 2013 19:41 -1

Ar trebui ca la observatia ,partial corecta cu,,iati, sam iti raspund in stilul tau:cu invective.Nu o s-o fac pentru ca eu am gesit.Si nu era vorba despre ,,sa-ti spun,, ci despre ,,iti spun,,(deci tot greseala de tehnoredactare).Si acum sa iti raspund:vorbeam despre carciuma din Balesti nu pentru ca Bota are obiceiul de a frecventa astfel de localuri ci pentru ca la Balesti a fost acea filiala fantoma .Voicu si Costiniu nu erau avocati la data respectiva(politician/magistrat).Eu am niste ,,dinti,,impotriva avocatilor botisti si nu este momentul sa ma explic.Amicul meu ,,avocat traditionall,, este mai ingaduitor si din cele retinute de mine v-a si explicat.Este normal ca unii dintre noi sa fie cum ai spus(betivi,traficanti de influenta) dar la cati suntem in padure, mai avem si uscaciuni. Iar pe moment noi suntem acceptati si nu voi (cu mici exceptii nesemnificative).Si inca ceva:coruptia nu se trateaza la carciuma.Acolo se concretizeaza.Cat despre Bota doar atat mai spuhn:nu va reprezinta si va face rau.Scapati de el si ,poate,altfel se vor pune problemele.

# cat de penibil esti date 6 May 2013 11:48 +1

Desi esti la o varsta destul de inaintata, ai o minte infantila. Te tot scremi sa ne convingi ca \"avi/avi\", \"avocat traditional\", etc, ar fi persoane diferite, fara sa realizezi faptul ca oricine isi da seama ca e vorba de una si aceeasi persoana. Este inca o dovada ca, pe langa imprejurarea ca esti mincinos, dispui si de un grad redus de inteligenta. Te tradeaza scrisul inconfundabil. Prin urmare, , mai schimba ceva, chinuie-te, poate pana la urma reusesti sa ne fentezi...

# avi/avi date 6 May 2013 14:18 -2

Niu mai fraiere,nu sunt ,,avocat traditional;.Ti-am mai spus-o,suntem amici si uneori scriem in tandem.Nici eu nici el nu suntem la o varsta destul de inaintata.ba chiar putem sa spunem ca inca suntem tineri.Cine nu este astazi mincinos?daca ne-am compara ,desi nu fac astfel de comparatii cu cei inferiori mie,mincinosul mincinosilor esti tu,mai avocat de Balesti.Chiar zau,de ce nu raspunzi intrebarilor noastre:pe tine cine te-a facut avocat?Intelegem ca ai infiintat la smecherie un barou,dar av ocat cum ai ajuns?ca pe legea 51 in nici un caz nu puteai.Vezi ca esti penibil?

# avi-ului agramat date 6 May 2013 20:22 +1

Draga luju, stergeti postarile analfabetilor care nu au nimic cu dreptul! ,,Niu mai,, ,,Nici eu nici el,, ,,av ocat,,

# avi/avi date 6 May 2013 21:06 -2

Dupa ce te-ai milogit la toti,ai ajuns ,acum,sa te milogesti si pe net.Jalnic personaj ai ajuns.Din renumitul avocat,ai ajuns milogul tarii.De fapt ,nu ai fost nici renumit si nici avocat.Ai fost si esti un ciocoflender de provincie,aciuit pe la noi,prin capitala ,fara nici un rost,altul decat cel al intrigilor ieftine si al scandalurilor mediatice de cea mai joasa speta.Esti jalnic si penibil,cumetre.

# avi ator ? date 7 May 2013 08:30 0

Spune-ne si cum te cheama daca esti asa de viteaz

# taci si-nghite date 6 May 2013 21:51 +1

Ba talambule, se vede de la o posta ca esti complet pe langa. Ba protul satului, pana la legea 255 din 2004, pana si mata-mare putea infiinta barouri, dar tu nu ai de unde sa stii, pentru ca esti limitat. Foarte limitat, dar esti atat de imbecil incat nici macar nu-ti dai seama. Nu pot nici macar sa-ti recomand sa citesti, pentru ca n-ai sti ce si unde. Esti un looser. mai bine ia-ti o ocupatie, ceva, fa ceva. castiga un ban, plateste taxe, nu mai sta pe carca parintilor, ca si aia se vor duce intr-o zi si vei fi muritor de foame. Pune mana pe carte, invata, du-te la Bota si da examen, nu o mai freca aiurea.

# avi/avi date 7 May 2013 15:52 -2

Ratat esti tu,cumetre.Nu iti faci meseria nici ca inginer si nici c a avocat.Ai fost mare patron la o firma de 3 placaje-n gara,ai facut evaziune fiscala,ai fost arestat,ai scapat cu smecherie(am citit hotararea CEDO-o aiureala),nu profesezi nici in domeniul dreptului,avocatura ta de fatada fiind o acoperire a smecheriilor tale,esti un jalnic postac.Eu nu am ce invata pentru ca stiu c arte iar in baroul de crasma nu am ce cauta..Sa intre cei nestiutori de carte(ca tine) si care au bani de donatii (pentru tine).Nu stau in(nu pe) carca parintilor care ,desi au ce le trebuie,nu isi permit sa ma intretina.Nu imi permit eu sa fiu intretinut ,pentru ca am destule.Sa iti mai zic ceva:daca e vorba sa o frec fii sigur ca am ce.Tu nu ai ,asa ca nici chestia cu taci si inghite nu tine.Esti depasit de evenimente si de situatie.Ti-as recomanda sa iesi la pensie,dar daca nu ai prea lucrat,de unde pensie?Sau ai ceva prin paradisele fiscale ori banci straine,si noi nu stim,compatimindu-te ca nu iti ajung donatiile?!?

# pitziponcul date 7 May 2013 17:49 -1

Insist. Pune mana pe carte sau fa ceva serios. Balbai ceva despre legea 51, dar habar n-ai ce spui. Citeste in Legea 255 din 2004. Abia acolo se instituie interdictia cu privire la infiintarea de barouri. Intelege omeneste, pune mana pe carti, nu mai bantui haimana pe net toata ziua bunaziua. Si n-ar fi rau sa consulti un psihiatru, cat mai poti salva ceva din personalitatea asta a ta, permanent crizata. In fond, ce te macina? Din toata povestea asta, care este cosmarul vietii tale? Ce ti-a zdruncinat viata atat de tare incat nu poti respira decat ranchiuna? de ce te \'violeaza\' atat grija pentru avocatii concurentei? Cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia, e un vechi proverb aplicabil in cazul tau, si nu numai al tau. Al tuturor trogloditilor carora li se pare ca ei sunt putza pamantului. Esti patetic. Esti nesemnificativ. Si asta se datoreaza imbecililor de guvernanti, care au tolerat si protejeaza in continuare o casta plina ochi de infractori.

# avi/avi date 7 May 2013 18:49 -2

Bine mai penibilule,ai infiintat barouri,dar pe tine cine te-a facut avocat?De ce nu ne spui si noua in baza carui act normativ(lege,articol) ai devenit dintr-un parlit de somer evazionist,mare avocat?Dupa ce imi raspunzi,mai comentam.PS.De ce nu ai infiintat si notariate,ca tot aveai in statutul de carciujma ,asa ceva.

# tolomacule date 7 May 2013 21:01 0

Bre avi/avi...esti greu tare de tot de cap. Acum cred ca esti iremediabil. 1. Ai o obsesie paranoica pentru dl. Bota. Parca ai fi un caine in calduri. Si 2, matematic, tu esti egal cu 1. Nota 1 la orice. Avi/avi=1, oricare pseudonim ar fi avi. Cruda realitate este ca mai sus de 1 nu te ridici.

# avi/avi date 7 May 2013 23:13 0

Normal trebuia sa te semnezi,,tolomacul,,dar probabil agramat cum esti,ai pus un e in plus.In prostia ta incomensurabila,spui ,.totusi,lucruri adevarate.(gura pacatosului,adevar graieste)Da, mai sus de 1 nu pot sa merg.Ai uitat sa specifici,mai bolovane,ca te-ai referit la mine cu 1 din sistemul binar.Bine,daca ai sti ce este asta mi-ai da dreptate.Dar cum habar nu ai,ramai cu ideea ta de om de nimic.Jalnic personaj ai ajuns mai acesta.

# aratator date 4 May 2013 19:36 +1

interesant ce arata cu mina individul din poza. parca spune ciocul mic ca aveti datorii la barou (a se citi labarou).acum inteleg de ce unii sunteti asa stresati si scrieti numai idiotenii pe site, zeciuiala va chinuie, suspendarea va paste, cozonacul e mic si acru. 

# indicator date 4 May 2013 21:15 0

fain nume ti-ai tras,numai bun pentru un idiot ca tine.Stii ce fac uinii cu aratatorul,nu?

# andrei date 6 May 2013 14:26 +2

Sant unii chiar in Consiliul Baroului sau in comisia de disciplina care afecteaza prestigiul profesiei.

# avi/avi date 6 May 2013 18:38 -2

Chiar mai ,,andrei,,?care sunt aia si cum afecteaza ei prestigiul nostru?Ii cunosti,macar,sau ai dat-o la plesenala?Dar poate vorbesti de baroul bota si atunci ai dreptate.

# paste date 6 May 2013 22:44 +3

ai avocat imbecil traditional, ai luat lumina? neghiob ratat ce esti!! :D :D :D :D

# avi/avi date 7 May 2013 15:22 -2

Cumetre,vezi ca intreci masura si pentru un sef de barou nu este recomandabila o astfel de exprimare.De fapt, esti un derbedeu notoriu crescut pe gunoaiele de la Favior si ajuns in capitala cu trenul pe care l-ai vazut prima oara doar cand erai in scoala generala.Politehnica ai ratat-0 pentru ca altfel nu ajungeai crasmar evazionist,dreptul l-ai ratat ,pentru ca altfel nu ajungeai sef de barou de crasma gorjeana,conducerea ai ratat-0 pentru ca altfel aveai curajul sa mai mergi si prin Moldova.Asa ca, mai ratatule cu vocabular de derbedeu,ciocu mic.

# ADEVARUL date 6 May 2013 23:37 +1

nu va suparati dumneavoastra care nu faceti bine decat sa va certati de fiecare data cand aveti ocazia,nu ar fi o idee buna sa comentati si voi pe marginea faptelor imputitilor astia de judecatori,experti cumparati cu bonboane si avocati corupti,sau sa va luati o camera daca va iubiti.

# minciuna!ati marit de la 10 la 11% in plina criza date 7 May 2013 14:02 +1

Cifra avocaţilor din Baroul Bucureşti care acordă asistenţă din oficiu a crescut la 900, în contextul crizei, a afirmat vineri, la Congresul avocaţilor, decanul acestui barou, Ion Ilie-Iordăchescu. \"Se observă, din punctul meu de vedere, o diminuare a celor care erau în avocatura pledantă, mulţi s-au orientat spre avocatura din oficiu. În BB numărul celor care acordă asistenţă din oficiu este destul de mare, a ajuns la cifra de 900, ceea ce nu s-a înregistrat în anii anteriori. Tot ca o consecinţă a crizei, mulţi dintre avocaţi nu au reuşit să-şi plătească obligaţiile profesionale, ceea ce e destul de grav. Cu toate că BB nu a mărit contribuţiile la formarea bugetului baroului şi la formarea bugetului Uniunii Naţionale a Barourilor din România, totuşi sunt destul de mulţi care nu au reuşit să-şi acopere aceste obligaţii profesionale, 800 sau 900 de avocaţi\", a declarat decanul BB. Potrivit acestuia, criza s-a manifestat nu numai în privinţa onorariilor

# mos ion date 7 May 2013 15:01 +2

adica sa intelegem toti ca baroul lui nea melitian acorda un fel de alocatie de sprijin pentru cei intrati in avocatura care de buni ce sunt nu -s in stare sa-si scoata nici macar cheltuielile lunare. apai de aia sunt ei asa porniti impotriva concurentei, ca acesti \"clandestini legali\" cu toate piedicile puse de pseudoavocati si unii magistrati obedieti, au tupeul sa cistige bani prin seriozitatea de care dau dovada si corectitudinea fata de clienti. adica mai ochincarilor, clientul care va plateste nu vrea sa vina in instanta sa-l vadza pe rahat traditional ca spune ca lasa la aprecierea instantei dupa ce in prealabil procesul s-a aminat de vreo 7 ori ca rahat traditional era plecat cu capra sau zacea mort de beat dupa sarbatori. cam asa pricep io ca sta trebusoara cu lichelele care vor bani nemeritati pe principiul ca tata a investit in loaza si loaza nu are cu ce trai.

# avocat traditional date 7 May 2013 16:01 -3

Mos ioane,esti batran ,dar prost gramada.Esti si mincinos si ticalos.Limbajul tau este folosit de alt derbedeu de pe net.Nu cumva tu l-ai invatat sa vorbeasca asa?.daca nu ,inseamna ca sunteti doi derbedei botisti,fara stiinta de carte,dar tupeisti fara seama,analfabeti juridic ,agramati si redusi mintal.Pentru derbedeul intaistatator: da,am revenit,si o sa ma ocup de tine.Multumesc de viitoarele urari si invective.Inca o data arata ca numai la atat de pricepi.

# derbedeule date 7 May 2013 18:02 +2

Mai mizerie umana, vom continua razboiul, cu tine si cei din gasca ta traditional-mafiota, la infinit, daca e cazul, limbric traditional !

# avocat traditional date 7 May 2013 18:54 -3

vaezi mai acesta,ca esti analfabet?Nu te poti semna ,,derbedeule,, ci ,,derbedeu,,Razboi,razboi ,dar cate batalii ai castigat pana acu.?Noi suntem acceptati,voi nu,noi intram la sali cu delegatie,voi cu mandat,noi nu avem grija zilei de maine,voi da.Cat despre ,,gasca mea,,iti spun ca ea este condusa de oameni care tin la ceilalti,le reprezinta interesele si incearca sa le fie bine.la voi nu aveti asa ceva.

# avocatului analfabet prin traditie date 7 May 2013 19:55 +2

Pune pe cineva sa-ti redacteze o cerere catre UNBR Bota, semneaz-o si afli toate raspunsurile. Daca scrii tu cu atatea greseli nici nu ti-o citeste Bota ! Deci fara: ,,vaezi,, ,,la voi nu aveti,, si alte perle din alte limbi !

# avocat traditional date 7 May 2013 20:06 -2

mai tembelule,as face eu cererea,dar cu cati prosti sunt acolo,mi-e teama ca nu voi primi raspuns corespunzator...Poate secretara sa stie ceva,dar ea nu are drept de semnatura.Sau poate i-a dat bota acest drept?PS.Desi nu ai minte si carte nici macar de stagiar,totusi est smecher(unul ieftin):nu dai niciodata raspuns,ocolesti raspunsul si te axezi pe nimicuri.Adica injurii,invective demne de un derbedeu ,asa cum te-ai semnat mai sus si cum te cunosc oamenii.

# av - ule agramat date 7 May 2013 21:09 0

av - ule agramat, ti-a zis sa rogi pe cineva sa te ajute la gramatica ! Uite cum ne faci de ras iar ! ,,est smecher,, ,,drept?PS.Desi,, ,,nimicuri.Adica,,

# asa m-am gandit si eu,tin,au grija,ii reprezinta,ha,ha,ha date 7 May 2013 19:14 +2

http://www.adsa.ro/de_sarbatoarea_crizei__baronii_unbr_vor_sa_majoreze_cotele_de_contributie_la_casa_de_asigurari_a_avo.html

# haha date 7 May 2013 20:24 +2

\" Mai mult decât atât, bugetul CAA a devenit peste noapte mijloc de recompensă și sprijin la bătrânețe al unor magistrați pensionari, care după retragerea din magistratură, au profesat 6 luni – 1 an avocatura, iar apoi s-au pensionat cu drepturi depline și la avocați, DEȘI NU AU ÎNDEPLINIT AICI STAGIUL MINIM DE COTIZARE DE 15 ANI ! \". Concluzie : serviciile trebuie platite !! Pai nu degeaba au dat anumite hotarari acei judecatori cu diverse ocazii, nu ? Spre imbuibarea unora, cu calcarea in picioare a dreptatii si adevarului.

# haha date 7 May 2013 20:29 +2

Vesnicule traditional pseudo-avocat flocist, citeste articolul respectiv, poate intelegi si tu cum e realitatea, spusa, culmea, de un coleg de-al tau, deosebirea fiind ca el e onest si realist, nu ipocrit, batut in cap, schizofrenic si incompetent ca tine. Toata stima ptr. Mihai Rapcea ! Penibilule !

# avocat traditional date 7 May 2013 22:52 -2

Mai perpetuu tembel.oare cum ai ajuns sa te cunosti atat de bine incat ceea ce esti tu sa extrapolezi la altii?Nu pot sa spun despre tine ca esti schizofrenic [(desi paranoic esti,asa ca s-ar putea sa prezinti o schizofrenie paranoida)(dar dupa cum te prezinti in public si mai ales prin putinele sali de judecata unde te prezinti cu mandat de reprezentare,as putea sa conchid ca esti schizo)] dar ipocrit esti( a propos de modul in care te prezinti si te reprezinti,uitand de ceilalti),batut in cap esti(a se vedea prostiile pe care le debitezi in public,inclusiv pe net) iar incompetent esti pana la cer si retur.Ai facut o numaratoare a militienilor/politistilor din ,,baroul,,vostru?Ai facut proportia ? sa incercam noi sa o facem si o sa ti-o trimitem.Nu stim unde,pentru ca nu mai ai cabinet de avocat (ce fel de avocat vei fi,nu stim,poate de Balesti).Pe Academiei nu o trimitem pentru ca s-ar putea sa iei si de acolo suturi.O s-o publicam pe net.PS pe langa caracterizarile pe care ti le-ai facut,mai adaug una:esti prost gramada,lucru sesizat si de oamenii tai.Unii s-au desteptat si ai ajuns sa iti fie frica sa mai calci in Moldova.Azi ,maine,nu vei mai putea iesi nici din Orastie.Esti jalnic si dovedesti ca ai ramas acelasi administrator de serele

# ion roata date 7 May 2013 23:11 +2

dupa cum vaz io acest analfabet avoratat traditional foloseste un limbaj suburban, demn de baroul trogloditilor. mai babuinule, eu nu sunt bota si nici avocat, activez in domeniul juridic, la o instanta, dar derbedeii ca tine imi repugna. sunteti prost pregatiti, nepoti si nepoate de sarlatani politici,  patroni etc., nu aveti bun simt sa va facerti lectiile si sa veniti in instanta. clientii sunt nemultumiti de voi, avocati ieftini in stiinta dreptului. cei de la bota sunt constiinciosi, hotarati, studiosi.pacat ca niste ticalosi ca voi, niste lepre baga strimbe si se pierd oameni de valoare promovind nonvalorile ca tine, un derberdeu ascuns in spatele unor taste. daca te-as prinde as folosi cureaua de la ceas ca sa-ti dau o corectie. analizind comentariile tale, coroborindu-le de multe ori cu ora la care sunt scrise, se pare ca esti un labagiu trist care se crede superman pe net.

# avocat traditional date 7 May 2013 23:30 -1

mai ioane,mare prostalau esti.Te dai de gol si cand ma faci agramat.Am zis eu ceva( la postarea ta) despre bota?m zid doar ca sunteti doi drebedei pe net.Daca tu te consideri derbedeu ,foarte bine.Chiar daca esti bolovan,ai simtul realitatii.Zici ca lucrezi la o instanta?pai dupa ce prostii debitezi,cred ca nici aprod nu te-au putut angaja.Pe langa faptul ca esti prost gramada,esti si mincinos.Imi place nickul tau.Vine de la faptul ca dai roatga pe la in stgante ,doar,doar te-o baga cineva in seama.Esti jalnic mai cumetre,cu poante de genul asta nici la gradinita nu ai ce cauta.Poate la crasma din balesti,unde,am auzit,esti asteptat

# avortatului traditional analfabet date 7 May 2013 23:40 +1

Ba avortatule, chiar ca esti analfabet: ,,nici aprod nu te-au putut angaja,, ,,dai roatga pe la in stgante,,

# avocat traditional date 7 May 2013 23:54 -2

Mai cumetre,stai toata ziua pe net si scri prostii.cand dracu mai ai timp pentru problemele avocatilor paraleli?Ai grija,dupa MOldova,urmeaza si alte regiuni care o sa-ti dea suturi.Si o sa mai vina si alte rechizitorii.Stii tu la ce ma refer.Asa ca,pune mana pe carte si milogeste-te de Florea.Poate te baga el in avocatura.Dar dupa cum te-am auzit de curand in insdtanta(nu avocat ci manadatar)slabe sanse sa ajungi avocat.Esti jalnic.Nu stii sa vorbesti,nu ai fraza,te rastesti la instanta,nu ai logica.Intr-un cuvant esti lucru slab.

# analfabetului traditional date 8 May 2013 11:06 0

Au dreptate astia: nu esti avocat, esti prea prost! ,,scri,, ,,insdtanta,, ,,avocat ci,, ,,nu ai fraza,,

# avocat traditional date 8 May 2013 11:25 0

Eu su8nt avocat,tu nu.Nu poti face dovada intrarii in profesie,nu ai cabinet de avocatura,nu intri(rar,de tot) cu delegatie avocatiala in sali ci cu mandat de reprezentare.Pe de alta parte,nici nu ai putea fi avocat:esti bolnav psihic si nu cunosti problemele elementare de drept.Esti un nimeni.

# AV. TRADITIONAL date 8 May 2013 11:37 0

analfabetului traditional: cum sa fii tu avocat daca nu poti sa scrii o propoziţie ? Au dreptate astia: esti debil si retardat ! ,,Eu su8nt,, ,,rar,de tot,, ,,sali ci,, . Ii faci de ras pe toti avocatii de la Florea !

# ion roata date 7 May 2013 23:56 +2

asta chiar e dus de-acasa. rahat traditional sta cu ochii pe luju, poate il agata cineva. perversule, securistule HUUUUUUOOOOOOO, au trecut sarbatorile pascale si tu tot neluminat ai ramas. ia-ti mina dreapta, si consider-o cea mai buna prietena a ta, si treci la treaba dar nu pe taste ca nu toleram homalaiii!!!

# jon date 8 May 2013 00:33 +1

lasa-l bre ioane ,ca oricum e dus cu pluta al de se crede avo-cacat traditional. e o napirca a vreunui militian pus de tata sa scrie prostii pe net, ca daca tembelul nu are alta ocupatie macar sa faca apologia castei spagarilor.

# haha date 8 May 2013 08:35 0

Despre ce am scris eu si ce ai emanat tu.....doar gaze pestilentiale din mintea ta obosita si urat mirositoare. In articol era vorba de securistii acoperiti, nu de aia pensionati. Cu astia \" acoperitii \" de la flocea sa ne faci o lista, schizofrenicule. Nu sunt Bota, ai minte cat o gaina beata. De judecatorii care iau pensie de la CAA cu numai 1 an vechime, nimic ? O fi oare adevarat ce spune baiatul ala in articol ? Tu alta treaba nu ai decat sa versi venin despre Bota. Semn clar ca esti bolnav psihic. De aceea nu se baga nimeni din turma ta sa comenteze alaturi de tine, nu vor sa se compromita, fie si sub umbrela anonimatului, fiind incompatibil cu demnitatea lor o asemenea atitudine. Tu ai demnitate, naparca penibila si incompetenta ? Inceteaza sa mai faci de rusine breasla avocatilor, incompetentule. Sunt ingroziti justitiabilii cand citesc mizeriile scrise de tine.

# esti de fapt, un carnat traditional date 8 May 2013 09:24 0

Aveti net la Socola? :lol:

# haha date 7 May 2013 20:50 +2

\" Probabil că dl. Președinte era mai bine informat decât mine și știa exact cui anume se adresează, făcând probabil aluzie la acei avocați “sub acoperire” care au colaborat și colaborează încă activ cu anumite Instituții și  Servicii ale Statului Român…\" - traditionalule flocist, cum sta treaba cu meletzienii si securistii pe la turma ta ? Multi, multi, cata frunza, cata iarba......Mihai Rapcea nu e botist, cum de vede atat de \" gresit \" realitatea, penibilule ? Daca-i citesti articolul, ai putea jura ca face parte din unebereu\' lui Bota.

# avocat traditional date 8 May 2013 11:18 -1

1.Sunteti unul sau doi prostalai,pseudoavocati,paraleli cu dreptul si fara caracrter.2.magistratii pensionari nu iau pensii de la noi decat in masura in care au cotizat la CAA.Deci,ala cu articolul mananca rahat si voi la fel.3.Securisti acoperiti nu avem,pentru ca nu este cazul.la voi,cunosc doi,dar nu ii divulg.4.Voi aveti,proportional,mai multi fosti militieni/politisti decat avem noi.5.;daca ai avea minte,ai constata ca nu sunt singurul traditional care poseteaza.Chiar daca nu sunt multi ,va depasim.De fapt,voi sunteti doar doi ;un prostanac si un asistednt de prostanac.Asta sta cu dictionarul langa el sa dea prostanacului sef informatii si sa-i corecteze greselile gramaticae.Si mai are o sarcina:sa puncteze pozitiv prostiile voastre si negativ adevarurile noastre.6.Faptul ca prostia este la ordinea zilei in capul vostru ,este dovedit de postarile in care ma atentionati despre obsesia mea cu Bota.dar cand am scris eu Bota?deci,asta se recunoaste in cele postate de mine.Nu sunt bolnav psihic si nici alte asemenea boli nu am.Modul in care va manifestati imi ingaduie sa afirm ca voi aveti ceva la capatana.Obsesia voastra cu agramatismul meu si cu bolile mele denota suferinta voastra:si adevarat psiho/neoro si frustrarea.Asa ca ciocu mic,mai bolovanilor.

# haha date 8 May 2013 13:09 +1

Nesimtit pseudo-avocat traditional......deci baiatul ala, din pacate ptr. el, coleg de turma cu tine, e mancator de rahat ? Mare******si ipocrit esti ! Bah nataraule, aveti o gramada de ofiteri sub acoperire intre voi ! Esti prost facut gramada, nici cat o balega nu valorezi. Daca te ignoram, devii tot mai obraznic, fiindca nu te constrange nimeni. Daca iti dam replica, te superi foc. Datorita respectului deosebit fata de adevar si dreptate pe care-l avem, suntem nevoiti sa te combatem. Ne pare sincer rau de toti cititorii onesti, cu bun-simt, buni profesionisti ( justitiabili, avocati, magistrati, consilieri juridici, etc.) ca sunt nevoiti sa iti citeasca mizeriile ce le postezi pe aici. Dar din pacate, trebuie sa polemizam cu un bolnav psihic ca tine fiindca altfel vei umple mediul acesta de mizerie insuportabila. Si cineva trebuie sa incerce sa te tempereze, pe cat posibil.

# haha date 8 May 2013 13:12 +1

 Ne intrebam cand o avea de gand Florea & co. sa te ia de urechi si sa dea de pamant cu tine fiindca le aduci imense deservicii de imagine, pseudo-avocatule. Multi justitiabili vor avea o parere tot mai proasta despre avocatii traditionali datorita acestui bolnav psihic ce infesteaza mediul virtual, pe langa ce vad prin instante. Dle Florea, fa-ti un bine si linisteste-l pe acest schizofrenic ! Multumim anticipat !

# esti de fapt, un carnat traditional date 8 May 2013 13:23 0

Chiar ai nevoie de ajutor, baietas. Ajutor medical. Psihiatric sau chiar neurologic. Fara bascalie... Si-acuma sincer...nu cred ca practici avocatura. Un dezaxat ca tine nu poate faca fata solicitarii intelectuale in sala de judecata. Nu, sub nicio forma. Am vazut multi tembeli cu mintea zburdandu-le prin balarii, dar cei ca tine sunt ori in boxa, ori atarna pe treptele instantelor, aburind sarmanii justitiabili. Dar tu nici macar de atat nu poti fi capabil. Esti un pericol social. Arata-ne respect. Dispari.

# Agramatului traditional date 8 May 2013 11:47 0

,,caracrter,, ,,asistednt,, ,,greselile gramaticae,, ... Ba, chiar nu ti-e rusine sa ne obosesti cu cretinismele tale ?

# avocat traditional date 8 May 2013 15:51 +1

1.Vezi in dictionar ce inseamna agramat.Folosind acest cuvant in mod gresit,dai dovada de incultura.Si de unde cultura la un absolvent de scoala tehnica.fost patron de firma,fefeist ca vai de el la drept,condamnat penal? 2.Spune macar un ,,securist,,acoperit la noi.Si ar trebui sa o lasi mai moale cu astia si cu informatorii.Stii tu bine de ce zic asta.3.Voi ati inceput cu injuraturi,invective,vocabular suburban,nu eu.De altfel de la un specimen ca tine nu te poti astepta la altceva.Derbedeu ai fos,derbedeu ai ramas.Adevarul este ca voi nu faceti altceva decat sa afirmati ca sunteti legali si sa injurati.Adevarul nostru este evidfent si muriti de ciuda ca av em dreptate.4.Nu ai tu treaba cu faptu ca Florea n u ma pune la punct.In schimb tu ai fost pus la punct ,cu suturi chiar,de cedi din Moldova.5.Nu uita ca la prima mea aparitie ai raspuns in felul tau de derbedeu,fara sa ai vreun motiv.La orice postarea de-a mea ,indiferent pe ce subiect,ai intervenit cu acelasi stil de derbedeu.6.Nu raspunzi la nici una din intrebarile puzse de noi,decat cu in juraturi.7.Ti-am mai spus-0,am impresia ca tu esti cel bolnav cu capul.Cat despre nesimitirea ta,dusa la paroxism,nu mai avem ce comenta.8.Ti-am propus un armistitiu pe problema injuriilor.Nu ai fost de acord si mi-ai raspuns tot ca un derbedeu.9.Atunci cand nu injuri in cateva cuvinte si incerci sa da explicatii ,iti pierzi ideile,ai fraza confuza,nu ai topica si nici logica.Sunt semne evidente de agrafie,dublata cu agramatism.10.In final tot idiot idiot ai ramas.PS Sa nu te preocupe grija (vorba lui dabija) de clientela noastra.O avem si cele mai rasunatoare procese si rezultate sunt ale noastre,ale traditionalilor.Voi,cativa ,care sunteti admisi in instante aveti ba o pensie,ba undivort,ma un comercial,ba vreo conducere fara permis.In rest stati cu lisgta des donatii prin curtile instantelor.Asa ca ciocu mic!

# traditia de analfabet date 8 May 2013 17:14 +1

Vezi in dictionar ce inseamna invatatoare; la ea sa te duci, dar cred ca e cam tarziu - esti si retardat !

# esti un carnat traditional date 8 May 2013 20:55 +1

Derapaj schizofrenico-paranoic. Asta e problema ta. In asta intra si fixatiile obsesive care iti distrug viata, cu fiecare zi care trece. Vei muri primul dintre noi. :lol:

# ANALFABETULUI TRADITIONAL date 8 May 2013 16:58 +1

La tine agramat sau analfabet e prea putin! ,,ai fos,, ,, evidfent,, ,,av em,, ,,n u ma,, ,,de cedi din,, ,,postarea de-a mea,, ,,puzse,, ,,in juraturi.,, ,,spus-0,, ,,sa da explicatii,, ,,sa da explicati,, ,,undivort,ma un comercial,,  ,,lisgta des donatii,,   Vorba ta de ANALFABET:  ,,tot idiot idiot ai ramas,, !!!!!

# conservatorul date 8 May 2013 22:14 0

ramane cum ne-am inteles,odrasla nemeritata a lui nea Pigus.

# Boule agramat date 8 May 2013 17:00 0

Ba tembelule, nu ne mai fa de ras ! Stai acasa si invata sa scrii !

# ai dreptate date 8 May 2013 17:01 0

Cand ai dreptate, ai : ,,,,tot idiot idiot ai ramas,, !!!!!

# avocat traditional date 8 May 2013 18:25 -1

1.Te-ai semnat gresit.trebuia sa te identifici cu,,boul agrasmat,,Deci esti prost.2.M-as duc e la imnvatatoarea ta dar mi-e frica sa nu ma invete tot atat de prost precum te-a invatat pe tine.(dar poate,nu poate,sigur,nu a avut pe cine invata.Erai si pe atunci retardat).3.Oare de ce nu vrei sa raspunzi la intrebarile mele?ori esti schizo ori esti ticalos (cred ca ambele ipoteze sunt valabile) 4.daca as corecta greserlile tu,mai prostovane,ce ai mai comenta?Si vorba mea tot asa ai ramas.

# boul traditional nu se lasa ! date 8 May 2013 19:32 0

boul traditional nu se lasa ! ,,as duc e,, ,,la imnvatatoarea,, ,, greserlile,, ...Daca asta e avocat eu sunt moldovean !

# PITBUL date 8 May 2013 23:11 -1

Asa boule,nu te lasa.Da-i inainte cu prostiile.Tu nu esti nici moldovean,nici ardelean,nici muntean.Puscariasii si puscariabilii nu au identitate nationala.Si nu te mai lega bre de moldoveni ca o patesti.Nu te amenintam,dar te prevenim.Vezi-ti de prostiile tale prin capitala,da examene cu italienii,fa bani din donatii,dar lasa moldovieni in pace.Naparca ordinara.

# pitzibul date 9 May 2013 04:21 +1

Carnatule traditional, sa nu uiti sa-ti iei doftoriile in dimineata asta, ca stii cum faci cand nu le iei... :lol:

# anal-fabet prin traditie date 8 May 2013 17:10 0

auzi: ,,postarea de-a mea,, Ba boule, tu nu esti roman, cel mult moldovean !

# PITBUL date 8 May 2013 21:43 -1

Mai dobitoc notoriu,ce ai cu moldovenii?Nu-ti mai plac?pana mai ieri ne facei curte si ne laudai cum tinem sus stindardul baroului constitutional.Aaa,n-ai uitat ce suturi ai luat la noi?Sunt convins ca si acum de doare posteriorul.Pai nu calci tu in Modova,prostovane?Nu o sa-ti frigem posteriorul de nu o sa mai poti side pe scaun cel putin un an.Iar daca trimitem postarea ta de bou de orastie la Consiliul pentru discriminare,nu stiu cum o sa o scoti la capat.Jeg ordinar ce esti.

# pit boule de moldova date 9 May 2013 00:51 +1

pit boule de moldova, nu te baga in seama ca iti dai cu gramatica in cap ! ,,ne facei curte,, ,,mai poti side pe scaun,, Unde dracu v-ati gasit toti analfabetii moldovei ?

# Nu va mai agitati date 8 May 2013 17:22 0

Nu va mai agitati, asta agramatu nu e avocat, e prea batut in cap !

# manifest date 8 May 2013 17:25 0

Ce a răspuns, Ministrul Justiţiei, autorităţilor italiene cu privire la legalitatea UNBR Bota?

# observator date 8 May 2013 21:51 +1

ratatul traditional prezent la orice ora pe site.concluzia:ratat traditional dispune de muuuulllttt timp liber din lipsa de clienti. deci bouleanul someaza de prost ce este.

# cristi date 8 May 2013 22:22 0

Salut baieti ! Am si eu o intrebare. ca cetatean austriac cu studii de drept in Austria as avea vreo sansa sa ma inscriu in barou, sa dau examenul si uite asa sa fiu si eu un avocatel?.....? Tare mi-e dor de Romania, dar parca n-as sta degeaba..m-as asocia cu cineva si poate ca asa am atrage si clienti vorbitori de limba germana....care au firme pe acolo..etc. Va multumesc ! Cristi T.

# avocat traditional pt.Cristi date 8 May 2013 23:00 -1

Mai Cristi,parca te chema altfel acum cateva ore.parca tunai si fulgerai ,aveai vocabular de derbedeu ,asa ca ma gandeam ca ai fi ,,renumitul avocat,,.Pune mana pe legea avocaturii ,vezi c e scrie acolo si apoi pune intrebari.Nu ca acum,intrebari de dobitoc.Ai studii de drept in Austria?Poti sa imi spui la ce facultate ai absolvit?Vezi ca daca inveti,poti intra in avocatura in Austria si apoi cu hartie in regula poti profesa si aici.Dar citeste legea.Nu te lua dupa analfabetii care-si zic avocati din baroul bota.Astia nu stiu carte iar bota este farsorul sef.A si fost condamnat.Daca vrei,o sa iti dau eu toate informatiile.Si daca iti este dor de Romania de ce draq nu vii sa o vezi.Ai 600 de km.Daca nu ai bani,stai prin curtile instantelor cu o lista de donatii si unu/doi faci bani.Dar vezi sa nu faci concurenta lui Bota,ca asta=i in stare sa vina si in Austria la milogeli.

# esti tembel date 9 May 2013 11:11 +1

\"avocat traditional\", \"PITBUL\", \"avi/avi\", etc, \"toti\" cretinii intr-unul, mai musca o data, ca poate-ti trece. Bati campii, tembelule, dar nu e ceva nou...

# avi/avi date 9 May 2013 12:36 +1

Bai acesta,vezi ca trebuia sa te semnezi,,sunt tembel,,Afla ,inca o data ,ca nu sunt ,,avocat traditional,, si nici PITBUL.Daca mintea ta de avocat de crasma sateascanu te duce ,lasa-te de meserie(de postac,pentru ca de avocatura au avut grija altii sa te elimine)Jalnic personaj ai ajuns.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 20.03.2023 – Jocurile se fac pentru Jderu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva