29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DELIRUL LUI DANILET PENTRU TARA – Revocat din CSM de 1.200 de magistrati, judecatorul Vasilica Danilet ofera solutii pentru schimbarea Romaniei. Danilet si-a dat seama ca trebuie sa avem grija de educatie, sanatate, justitie si mediu: “Educatia e importanta pentru toata populatia”... “Sanatatea e importanta pentru cei confruntati cu boala”

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

24 februarie 2013 12:08
Vizualizari: 11440

Judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) revocat din CSM de 1.200 de judecatori din intreaga tara, le da o mana de ajutor actualilor guvernanti, dar si celor care vor conduce Romania in viitor, pozand in chip de premier. Judecatorul Danilet, care ignora vointa magistratilor ce l-au revocat din CSM, a avut de curand o sclipire si si-a dat seama ce trebuie sa facem pentru a schimba tara. Mai exact, care sunt domeniile asupra carora trebuie sa ne concentram.

Ca si cum nimeni nu ar sti aceste lucruri, desi ele au fost repetate la infinit atat de politicieni cat si de societatea civila, Vasilica Danilet a transmis in urma cu cateva zile, pe Facebook, faptul ca avem nevoie de sanatate individuala si sociala si a enumerat cele patru domenii vitale pentru tara noastra asupra carorar trebuie sa ne concentram in urmatorii 20 de ani: “Cred ca avem nevoie de sanatate individuala si sociala. In aceste context, patru par a fi domeniile vitale asupra carora trebuie sa ne concentram in urmatorii 20 de ani in Romania: 1. Educatia; 2. Sanatate; 3. Justitia. 4. Mediul. Noi suntem deficitari la toate acestea”.


Educatia e importanta pentru toata populatia, are efecte pe termen lung”

Apoi, Cristi Vasilica Danilet a dezvoltat la fiecare domeniu in parte. Despre educatie, judecatorul si-a dat seama ca este importanta pentru toata lumea si ca are efecte pe termen lung: “Educatia e importanta pentru toata populatia, are efecte pe termen lung si daca produce rezultate bune atunci influenteaza pozitiv si celelalte trei sectoare. Scolile trebuie sa isi adapteze metodele de predare la noile tehnologii, curricula sa se extinda inclusiv la modalitati sanatoase de nutritie si de relatii interpersonale, iar profesorilor sa li se acorde respect si importanta sociala pe care o merita. Inclusiv salarial”.

Sanatatea e importanta pentru cei confruntati cu boala, are efecte imediate”

Sanatatatea, afirma Danilet, este importanta pentru cei confruntati cu boala. La randul ei, boala poate fi prevenita prin educatie, iar medicii trebuie tinuti in tara: “Sanatatea e importanta pentru cei confruntati cu boala, are efecte imediate. Problemele de boala pot fi prevenite prin educatie adecvata. Spitalele trebuie dotate exemplar, trebuie alcatuite proceduri clare de lucru, iar medicii trebuie recompensati banesc cel putin intr-un cuantum suficient pentru a-i convinge sa nu paraseasca tara”.

Justitia e importanta pentru cei ale caror drepturi sunt incalcate”

Cel de-al treilea domeniu de importanta vitala pentru Romania este Justitia. Iata ce a consemnat pe Facebook Danilet cu privire la aspect: “Justitia e importanta pentru cei ale caror drepturi sunt incalcate, are efecte pe termen mediu. Incalcarea legii poate fi prevenita prin educatie adecvata. Deocamdata, anul trecut am solutionat 3,3 mil dosare - adica aproximativ 6 mil de romani adulti au trecut prin fata unui judecator. Magistratii par acum singurii care pot restaura valorile sociale, indraznesc sa spun ca si cele morale (cel putin sub aspectul luptei anticoruptie)”.

Protectia mediului e importanta pentru sanatatea noastra si a copiilor nostru”

In fine, cel de-al patrulea domeniu vital pentru noi, si caruia trebuie sa ii acordam o atentie deosebita in urmatorii 20 de ani, asa cum afirma judecatorul Danilet, este mediul. Danilet a explicat ca protectia mediului este importanta pentru sanatatea noastra, si ca, la fel ca educatia, are efecte pe termen lung: “Protectia mediului e importanta pentru sanatatea noastra si a copiilor nostru. Efectele sunt pe termen lung. Apararea mediului inconjurator poate fi facuta prin educatie (prevenire, respect) si prin justitie (in caz de incalcare). Domeniul e insa total neglijat la noi: legislatia nu este nici cunoscuta, nici aplicata”.

Comentarii

# Sebastian date 24 februarie 2013 15:23 +21

Raman uimit ca nu se gaseste vreun \"prieten\", care sa-i \"sugereze\" ca ar fi cu mult mai intelept sa fie mai \"discret\" in aparitiile publice. E de neinteles ca nu i se spune sa se \"ascunda\" un timp, fata de cat de mari deservicii aduce unor interese.

# estera date 24 februarie 2013 16:53 +12

el cu sanatatea individuala psihica sta prost.. si ar trebui sa se ascunda pentru un timp...cam o suta de ani...ne-ar fi de mare utilitate in acest fel!!! si-a pus intrebarea de ce mai sta el acolo? daca mai are el legitimitate si daca nu se afla in situatia de  impostor= infractor?!

# obiectiva date 24 februarie 2013 17:25 +10

tocmai, pentru ca sta cu sanatatea mintala prost, de aceea se si expune !!! alina ghica ar trebui sa il trimita si pe asta la INML.....pentru o expertiza psihiatrica...ca sa nu piarda timpul, sa il ia de mana si sa faca si ea un control !

# Dan date 24 februarie 2013 15:54 +13

Oofff, inca unul care salveaza Romania. Ce drac\', e cumva vreo spartura in gardul de la Balaceanca si evadeaza mintile luminate ale natiunii?

# Isttratie date 24 februarie 2013 15:58 +15

 Acest cititor al multor vagoane de cărți nu a depășit, precum ziceam, știința de carte a unui ucenic de bărbier la paișpe ani sau deslușirile metafizice ale unei coafeze de mahala supraviețuitoare a unor tentative de sinucidere din amor. Necalificat de vreo dexteritate în gimnastica Justiției, escrocul vine să ne fericeasă  dăscălindu-ne, aidoma lui Marius Chicoș Rostogan, cu \"aplicățiunile pedagojiei\" Mă bou vagon, mă poznă a firii, mă Bulă, măcar în fața Icoanei Sfintei Născătoare sau a Icoanelor fiicei și a mamei tale tale te poți abține să nu te masturbezi? Ziceam că abisurile decăderii morale atinse de Macovei și Băsescu sunt de neatins de către alți pământeni... Mă tem că d-l Năsălie Mălăieț le va lua gâtul și ăstora.  

# Marinaru date 24 februarie 2013 16:00 +9

Ai dreptate,interneazate singur si nu ne mai chinui cu boala ta.

# Băiatu lu Luluţa date 24 februarie 2013 16:53 +9

Fraţilor, v-am mai întrebat, ăsta mai trăieşte?

# obiectiva date 24 februarie 2013 17:22 +8

asta NU are 7 ani de acasa...ce sa mai zic de niste parinti care au acceptat sa il dea in judecata ca sa micsoreze pensia propriului copil ??? normal ca realizeaza importanta sanatatii, de vreme ce e asa de grav bolnav....nu trebuie sa il plangem, are medicatie gratuita !!!

# dragos date 24 februarie 2013 19:11 +6

omul acesta chiar nu poate tacea

# gogu date 24 februarie 2013 23:47 +3

Cat de greu o fi sa intelegi ca nu insemni nimic pt colegii tai, pt cei carora li te adresezi.... In dormitorul tau iti poti imagina orice, dar in lumea reala ........porti o alta eticheta

# vic date 25 februarie 2013 09:20 +3

ASTA E BEAT???CGIAR MAI STIA SA SCRIE \"CIUGULIT \"BINE!!! Ce , o fi fost pe la palat la un phrel si s-a aburit dar tot tare in clanta si asa, Saracu ce bine scrie ,oare sa fie creierul lui de gaina cu inclinatii spre mediul inconjurator??/

# APEL CATRE JUDECATORI : date 25 februarie 2013 14:14 -1

GREVA va DEFINITIVA LISTA JUDECATORILOR COMPROMISI ! NU VA FACETI DE RAS A DOUA OARA !.. Dupa ce “1700 V-ATI FACUT DE RAS MESERIA” SI I-ATI CONDAMNAT (REVOCAT ) FARA ABSOLUT NICI UN MOTIV, sunteti chemati SA VA MAI FACETI ODATA DE RAS , ….PRINTR-O GREVA “SPONTANA” LA COMANDA!.Sunteti macar constienti CE RAZBOAIE SE TIN IN NUMELE VOSTRU SI PENTRU CINE ?....SUNTETI INDEPENDENTI? SAU SUNTETI CARPE ? TOATA MASCARADA (greva “SPONTANA” LA COMANDA ) ARE CA SCOP SA FURNIZEZE MATERIAL PENTRU EMISIUNILE MONSTRUOASE DE LA HASNAUA3 ! Scenariile pentru emisiunile de marti au fost scrise de vineri ! Acum se cauta figurantii …se impart rolurile “DE CARAGHIOSI “ JUDECATORILOR “VERTICALI SI INDIGNATI”…se face repetitia pe roluri! Cata rusine? Cata injosire ? SA-I TINEM MINTE SI SA-I URMARIM…SA VEDEM CE PROCESE VOR JUDECA SI CE SENTINTE VOR DA !!! NU TREBUIE SA MAI AIBA NICIODATA UN ROL IMPORTANT IN JUSTITIE ! Maine ,EU VOI FI JUDECATOR ! NU VOI FI UN FIGURANT CARAGHIOS !

# SPECTACOL MEMAIPOMENIT, LINSAJ IN DIRECT ! date 25 februarie 2013 20:49 -1

Maine nu pierdeti incepand cu ora 8 “LINSAJUL IN DIRECT LA HASNAUA 3 a lui GHICA ,HAINEALA SI DANILET !” SPECTACON NEMAIPOMENIT ! S-au pregatit 9 care de reportaj …s-au intins firele…s-au distribuit rolurile,..s-au gasit judecatorii INDIGNATI….(au fost deja platiti ) … li s-au dat si rolurile …L-AU REPETAT A…. IESIT BINE !...S-AU PLATIT PESIONARII indiganti …s-a contractat o grevista a foamei ..s-a achitat (desi a cerut cam mult !)… s-au adus steagurile… spectacol…ca la MICHEL JACSON.sunt si debuturi promitatoare cativa judecatori care care N-AU MAI FOST INDIGNATI PANA ACUM …va rugam sa-I tratati cu ingaduinta ….SUNT DE VIITOR …LA URMATOAREA INDIGNARE …se vor indigna mult mai credibil….si grevista foamai este promitatoare ….promite o greva de 75 de zile …ca sa depaseasca RECORDUL NATIONAL (detinut de aia care a facut greva foamei 70 de zile SI S-A INGRASAT 12,5 Kg (CONFORM CU FISA MEDICALA ) …. NU PIERDETI maine incepand cu ora 8 “LINSAJUL IN DIRECT LA HASNAUA 3 a lui GHICA

# Hai sictir... date 27 februarie 2013 20:28 0

Domnu, poate aveti treaba si noi va retinem...

# virgil date 8 aprilie 2013 01:31 0

danilet ministru justiei ! danilet ministru justiei ! danilet ministru justiei !danilet ministru justiei !danilet ministru justiei ! danilet ministru justiei ! danilet ministru justiei ! danilet ministru justiei ! danilet ministru justiei ! danilet ministru justiei !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva