4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DEMISIE LA COTROCENI, WERNER SE INCURCA IN MINCIUNI – Presedintia se afunda tot mai mult in cazul presiunilor facute asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: “Iesiti cu comunicat ca asociatia lui #DaniletPafaristul v-a trimis solicitare, ala iese si minte, zice ca nu v-a trimis nimic, apoi presedintele spune de #ONeGe, apoi ca nu mai e #ONeGe ca e un cetatean no name... Minciuni de 2 lei”. Consiliera prezidentiala Simina Tanasescu l-a lasat pe Iohannis

Scris de: George TARATA | pdf | print

20 June 2018 14:52
Vizualizari: 12029

Dezastru pentru Administratia Prezidentiala si pentru presedintele Romaniei Klaus Iohannis (foto 1). Presedintia si implicit Iohannis se afunda tot mai mult in cazul posibilei tentative de intimidare a judecatorului CCR Petre Lazaroiu, care a dezvaluit ca a fost chemat la o intalnire de consiliera prezidentiala Simina Tanasescu (foto 2), fiind avertizat ca presedintele i-ar putea pune oricand capat calitatii de judecator al Curtii Constitutionale. Iar asta probabil pentru ca in locul sau sa fie numita Laura Kovesi, astfel incat sefa DNA sa beneficieze de imunitate si sa fie ferita de orice fel de dosar penal.


Ceea ce s-a intamplat dupa dezvaluirile facute de Petre Lazaroiu depaseste orice imaginatie, evenimentele aratand cum Administratia Prezidentiala a incercat sa manipuleze si sa induca in eroare opinia publica. Astfel, imediat dupa ce Petre Lazaroiu a relatat intalnirea cu Simina Tanasescu, Presedintia a dat publicitatii un comunicat de presa in care a pretins ca intrevederea a avut loc intrucat consiliera prezidentiala ar fi dorit sa-i dea judecatorului CCR doua carti, iar discutia despre posibila revocare a acestuia de la Curtea Constitutionala a fost purtata doar din punct de vedere teoretic. De asemenea, in acelasi comunicat se arata ca Administratia Prezidentiala nu a avut nicio implicare in acest caz si nicio legatura cu discutiile dintre cei doi:

“Consilierul prezidential doamna Simina Tanasescu s-a intalnit joi, 14 iunie a.c., cu judecatorul Petre Lazaroiu la sediul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti pentru a-i inmana acestuia doua carti de specialitate pe zona dreptului financiar. Mentionam ca in aceste zile consilierul prezidential Simina Tanasescu se afla in concediu de odihna tocmai pentru ca desfasoara activitati didactice. In acest context, a avut loc o discutie pur teoretica pe marginea solicitarii asociatiei civice VeDem Just, o discutie tehnica, intre doi profesionisti de drept constitutional, care nu a implicat in niciun fel institutia Presedintelui Romaniei. Drept urmare, sunt complet neadevarate si nefondate orice fel de speculatii sau insinuari cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra judecatorului Petre Lazaroiu”.

Asadar, Presedintia a admis ca lui Petre Lazaroiu i s-a vanturat o solicitare de la asociatia VeDemJust a lui Cristi Vasilica Danilet, care ar fi fost trimisa la Cotroceni, in care aceasta punea sub semnul indoielii legalitatea mandatului judecatorului CCR.

Iohannis demonteaza comunicatul Presedintiei

Ulterior, marti 19 iunie 2018, presedintele Klaus Iohannis a iesit public, ocazie cu care in mod stupefiant a demontat intregul comunicat al Administratiei Prezidentiale. Desi in comunicatul de la Cotroceni se sustinea ca discutia dintre Simina Tanasescu si Petre Lazaroiu “nu a implicat in niciun fel institutia Presedintelui Romaniei”, Klaus Iohannis a recunoscut ca a discutat cu consiliera sa inainte ca aceasta sa se vada cu judecatorul CCR. Si nu doar atat, dar Simina Tanasescu i-ar fi cerut voie sa ii spuna lui Lazaroiu despre solicitarea de la VeDemJust: Doamna Tanasescu mi-a spus ca exista o sesizare din partea unui ONG, si m-a intrebat daca ii dau voie sa spuna si domnului Lazaroiu ca exista aceasta solicitare. E una publica, este inregistrata”.

Halucinant, in tot acest timp, judecatorul Vasilica Danilet, membru fondator al VeDemJust, a sustinut ca asociatia nu a trimis nicio solicitare Presedintiei, ci doar Curtii Constitutionale.

A disparut ONG-ul, a aparut cetateanul

Lucrurile au ajuns la apogeu marti seara, 19 iunie 2018, la cateva ore dupa declaratiile in care Iohannis vorbea despre sesizarea unui ONG. Administratia Prezidentiala a dat publicitatii o sesizare in care se cerea revocarea lui Petre Lazaroiu din CCR. O solicitare nu din partea unui ONG, asa cum a explicat Iohannis si comunicatul Presedintiei, ci din partea unui cetatean a carui nume nu a fost facut public (click aici pentru a vedea memoriul).

Imediat Petre Lazaroiu a reactionat, sustinand ca nu memoriul de la cetatean a fost cel pe care Simina Tanasescu i l-a aratat.

Simina l-a lasat pe Werner

Ultimul eveniment din acest urias scandal s-a produs miercuri, 20 iunie 2018. data la care consiliera prezidentiala Simina Tanasescu a anuntat ca si-a depus demisia:

In ultimele zile, in spatiul public au aparut speculatii cu privire la eventuale presiuni exercitate asupra unui judecator al Curtii Constitutionale, ca urmare a unei discutii purtate de doamna Elena-Simina Tanasescu cu domnul Petre Lazaroiu. Administratia Prezidentiala reitereaza ca nu au existat niciun fel de presiuni si sunt complet neadevarate acuzatiile aduse in acest sens.

Avand insa in vedere ca este inadmisibil ca la nivelul opiniei publice sa planeze orice suspiciune ca ar fi fost posibila o incercare de imixtiune in activitatea Curtii Constitutionale, pentru a nu prejudicia institutia Presedintelui Romaniei, doamna Elena-Simina Tanasescu a inaintat astazi, 20 iunie a.c., Presedintelui Klaus Iohannis demisia din functia de consilier prezidential”.

Cel mai slab, praf si pulbere presedinte al Romaniei este fara niciun dubiu Klaus Iohannis”

Haosul din aceste zile la Palatul Cotroceni a fost extrem de bine surprins de jurnalista Sorina Matei. Intr-o postare pe Facebook, Sorina Matei considera ca prin “minciunile de 2 lei” Iohannis a demonstrat inca o data ca nu are ce sa caute in cea mai importanta functie din stat, fiind de departe cel mai slab presedinte al Romaniei:

“12 ani am fost acreditata pe Palatul Cotroceni. 12!!! Trei presedinti ai Romaniei. Total diferiti. Dar un lucru e clar: comunicarea Administratiei Prezidentiale e legata ombilical de cea a presedintelui. Nu se poate una fara alta. Niciodata.

Pai iesiti voi vineri cu comunicat OFICIAL in care scrieti cu manuta voastra domnilor, nu pesedistii sau extraterestrii, ca asociatia lui #DaniletPafaristul v-a trimis solicitare, ala iese si minte, zice ca nu v-a trimis nimic, ca sa se scoata, apoi presedintele Romaniei raspunde pe intrebari legate de asociatia vietii, innebuneste lumea cu #OneGeul de 2 lei care i-a trimis un fake, iese azi si spune de #ONeGe, si voi dati la presa apoi ca nu mai e #ONeGe ca e un cetatean no name pe care nu-l puteti identifica ca va e frica sa bagati pe cineva in shit? Mai, nene, mai. Asa ceva nu s-a intamplat NICIODATA la Palatul Cotroceni. MINCIUNI DE 2 LEI, sobolanii de gradinita si de tot rasul. De la varful statului, ca se crede si statul mai nou.

A, si peste toate, mai zice si el ca cu manuta lui a trimis-o pe madam la Lazaroiu. Praf, praf, praf! Omul acesta imi este clar ca NU POATE sa conduca o tara si se afunda singur in minciuni de 2 bani, contrazise chiar de el, cu toata propaganda din dotare.

Nici pe vremea lui Emil Constantinescu, nici pe vremea lui Ion Iliescu, nici pe vremea lui Traian Basescu nu s-au intamplat asemenea fakeuri grosolane si minciuni, efectiv minciuni de 2 lei. Eu l-am reevaluat de ceva timp pe Emil Constantinescu oricum. Omul a trecut prin mineriade, Miron Cozma, Radu Vasile, chestiuni grele. Cel mai slab, praf si pulbere presedinte al Romaniei este fara niciun dubiu Klaus Iohannis. Asa ceva n-am crezut ca voi vedea niciodata. Dar vorba aceea niciodata sa nu spui niciodata. intotdeauna se poate cineva mai slab, mai prost mobilat. Viata bate filmul la Cotroceni”.


Comentarii

# sanchi date 20 June 2018 14:57 +6

Să fie clar: consiliera EST e perversă! În loc să-și vadă de concediu ceru voie să se vadă cu cel jude CCR. :P :P :P

# bucataru date 20 June 2018 15:42 +3

Nu se poate, nu pot sa cred. Buna tigaia!

# DOREL date 20 June 2018 21:06 +1

Ma' Georgica, nene, n-ai priceput ca totul a fost (si este) un joc astfel incat Livia Stanciu sa plece la Cotroceni in locul Siminei si in locul Liviei Stanciu, KWI sa o numeasca pe LCK si asa ramane fara obiect decizia CCR ?! Si, b):de ce, oare, KWI ranjeste ca inca mai citeste ? That is the question ! Parerea mea ..

# îmbătrînește urît negustoru de copii date 21 June 2018 09:55 +2

Exprimați-vă corect! Profu Ghinion nu citește ci SILABISEȘTE! A dedicat și această săptămînă lecturii. Drăguță poză, ascunde perii albi ce i-au ieșit recent după dosarul penal de care beneficiază - cică 320 mii euroi încasați pe chirie, doar că suma e dublă de se ia în considerare primul contract încheiat cu banca...

# unul din lumea cea mare date 20 June 2018 15:00 +14

cind v/am spus eu ca in tara asta si gps ul minte!!!!!!!!!justitia trebuie in primul rind sa inceapa cu PEDEPSIREA MINCIUNII.ba malacul dracului de la pas cu pas tot intr/o minciuna o duci!!!!!!!!si tu cucoana,halal profesor de drept minti ca o fraierica pusa de natingul de presedinte,credeai ca ne dcuci mai ales ca ,,natingul de la cotroceni NICI MACAR NU ARE DREP[TUL SA DEMITA UN CCR/IST,VEDETI CE FAC MITICII ASTIA DE ARDEAL????ASTIA/S CA GUSA ,MICUTUL MMUC CEL MIC CU BATISTA,ORESTE SI RIFAI SI NATINGUL ALALALT DE LA REALITATEA CARE SUSTINEA CA IN SUA SINT INCHISORI PRIVATE.A TUNAT SI V/A ADUNAT PE TOTI MINCINOSII DE LA ,,SCOALA ARDELEANA IN BUCURESTI,, RATIA !!!!!!!!!!VOASTRA DE PALINCARI,PROSTI

# Urlând... cu lupii date 20 June 2018 15:12 +2

E. S. Tănăsescu = Consilier Prezidențial - Departamentul Reformă Instituțională și Constituțională merse să-l reformuleze/reformeze pe un jude CCR! De avea șira spinării, îi trîntea demisia în nas profesorașului Ghinion. Păcat de meritele ei profesionale. NU oricine primește „titlul de doctor cu menţiunea « foarte bine cu felicitările juriului » la Facultatea de drept şi ştiinţe politice, Universitatea „Aix-Marseille III”, Franţa (1997).”

# biet roman saracu' date 20 June 2018 19:11 +1

'NU oricine primește „titlul de doctor cu menţiunea « foarte bine cu felicitările juriului » la Facultatea de drept şi ştiinţe politice, Universitatea „Aix-Marseille III”, Franţa (1997).”Nu oricine , sau o colaboratoare DeSerT (sa ne amintim de un profesor de mecanica fluidelor, colaborator tot prin Galia, ulterior PM in Ro , distrugator al economiei romanesti si ciontractant Airbuburuz), sau o superinteligenta.Superinteligenta, mai ales in juridic, de obiocei inseamna si morala .Sa zicem ca nu..dar daca esti (doar) superinteligenta de ce ai adauga in CV postul recent parasit???

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 20 June 2018 21:10 +8

NATINGUL NATIONAL CU ATITUDINE FASCISTA SI CHIP DE SS/IST a apasat ca si la colectiv pe butonul ,,nr 3,,(ca sa/l citez pe alalalt nenorocit penal) al sri/ului ca sa se declanseze haitele de prosti necititi si neaveniti.cum de asa injustitia lui joianis lasa violenta libera in strada>?sau inceaca cineva sa ma convinga ca astea nu/s exercitiile tacticce ale sri/ului pentru destabilizarea mermelicei?vai de mama ei de tara ajunsa pe minile fasciuste ale natingului national condus prin ,,enigma,, de la ambasada fascista de la bucuresti

# Baran Gheorghe date 20 June 2018 15:02 +2

Doamna tanasescu ramane totusi doamna Tanasescu, un profesor foarte bun, un om inteligent si cu multe calitati , dar un politician ori slab ori inocent. Eu cred ca a fost pusa in situatii penibile de multe ori fara voia dumneaei . A incercat sa consilieze corect dar a primit sarcini ingrate. E bine ca a demisionat . Sunt convins ca va face treaba buna la catedra sau in sprijinul unor politicieni care stiu sa asculte.

# Biata EST n-a vrut o pîine, a vrut... COZONAC! date 20 June 2018 15:43 +4

Trebuia să demisioneze de la primul semnal că Ciolannis von Joyannis își bagă picioarele în CONSTITUȚIE! Să nu-i plîngem de milă, a păpat degeaba banii contribuabililor din ian. 2015. De ținea la onoarea și prestigiul ei, se descurca și fără cei 166.357 RON pt. jobul politic... Iată declarația de avere: http://www.presidency.ro/files/documente/Tanasescu_Elena-Simina-iun2017-av.pdf

# EST e propria sa victimă date 20 June 2018 15:53 +3

Și-a făcut-o cu mîna ei! A reușit să distrugă ce-a realizat doar pt. că nu s-a priceput să respecte limita pe care deontologia i-o cerea.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 20 June 2018 16:09 +8

ptr Baran Gheorghe//total in asentimentul tau in ceea ce priveste capacitatea ei academica sau profesionala,DAR IN ACEASTA LUME ACADEMICA SE TRAIESTE SI CU REPUTATIA(si nu numai profesionala si intelectuala) ci si cu cea sociala.l/ai auzit ieri seara pe miclescu cu cit respect vorbea despre costiniu(care, eu de la inceput am sustinut ca a fost condamnata pe MANARIE-MERMELEALA-)te/ai duce LA UN meccanic foarte bun dar MINCINOS? SA/TI REPARE MASINA?ai avea incredere in el daca ti/ar spune ca ti/a schimbat frinele si ca a reparat directia?asa si cu cocoana asta care a mintit grosolan pentru NATINGUL NATIONAL,un alt exemplu,mai ai incredere in sondajele pielii neamului dupa ce s/a dat in fapt cu sondaje mermelite?eu crewd ca integritatea este definitorie,ex cu judecatorul,, ceausescu,,...indiferent de basismul lui, pentru ca a fost ONEST CU LUMEA ,A CRESCUT IN PO******RITATE.DATORITA MINCIUNILOR NATINGUL NATIONAL O SA TERMINE MANDATUL CU INCREDERE SUB 2 CIFRE CA SI MOROIUL

# Johny Bravo date 21 June 2018 05:52 +2

Ha ha !Pielicu ,pardon Pieleanu:LCK se bucura de o incredere infinita din partea po******tiei :o :o.SRI la fel ,pe primele locuri !??Acum mai nou ,creste in sondaje Ciolos !!!Si tot el ... dar de unde creste ca nu face mai nimic ?Aici e foarte interesant! :D :D :D. Mai mult de atat :Uitativa cu cat hotarare sustine k LCK isi va termina mandatul ,cica a noastra constitutie nu va fi respectata asa “a la legere”.Cine sa mai creada in ce spune oportunistul asta infect ? Era cam slabut inainte de a/si face cioaca aia pt sondaje ,acum s/a ingrasat de cand i-bani de la sri pt sondaje inchipuite ,du-te ba Pielicule cu harneala ta de doi bani si lasa/ne in durerea noastra .Din postura ta de mare sociolog,dealtfel tu si varza aia de Chireac,sustineti ca tre sa stam cocarjati domne , sa ne conduca aia de afara ca altfel numai primi bani europeni????????????Ba Pielea c...... oricum nu-i ia nimeni pt ca nu pot fi furati de toti oportunistii astia k tine .pe unul ca zamfir nu il promovati , plesoianu etc

# un mizantrop date 21 June 2018 15:26 +2

Stiam ca Pieleanu e aservit serviciilor (fie si numai prin nevasta, fosta comandant pe la penitenciare, deci o apropiata a procurorilor, acum transferata in Divizia nevestei lui Coldea), ca are multe "rate" de platit, dar, in ultima vreme si-a pus poalele in cap. De obicei vine cu abureli din-astea, de la Divizia Dezinformare-Mani******re, dar isi spala obrazul cu un sondaj, pe bune, in ziua alegerilor si "prostii" uita toate manevrele lui frauduloase de promovare a imaginii unor idoli falsi si diabolici. Ultima data, cand am avut ficat sa ma uit la el, sarise la gatul lui Serban Nicolae, ca nu voia asta sa si-l asume pe Maior si implicit protocolul ala de cacat...Tot ma gandesc ca vine o justitie si peste tara asta si se abate si pe la poarta acestor tradacultuturnici...

# un mizantrop date 20 June 2018 16:15 +6

Probabil, la ora asta, doamna judecator isi blesteama ziua in care i-a fost scos in cale acest individ amoral, o culme a jugului politic cocotat in fruntea tarii...Ne tot dam cu parerea (cu dovezi clare, totusi!) ca individul e manevrat de partea germanofila a Europei. E indubitabil ca le apara interesele cu banii romanilor si calcand legile lor. Totusi, nu cred ca nemtii (nici chiar cei din est, austriecii) ar tolera asemenea snamenie de individ contra naturii. Daca va uitati la TV, o sa vedeti cine-l sustine pe acest ipochimen. De cand americanii si-au luat mana de pe # si au ramas numai in soldele de la Soros, au iesit "la rupere" numai activistii si fazanii, violenti ca orice tzatza care nu mai are nimic de pierdut. Asta-i adevaratul Iohanis si astia sunt oamenii lui. Pacat de doamna judecator, asa se distruge un om si un nume, pentru ca, legata de contractul de confidentialitate, nu poate iesi sa spuna adevarul, desi se cam vede...

# biet roman saracu' date 20 June 2018 19:19 0

Ce pacat??Asta e pactul cu Mefisto!!! Pt bani??Pentru CE???Cum sa lucrezi Acolo???Cred ca fata a fost in misiune, nu stiu din partea cui dar e o contradictie evidenta intre ce a facut si unde a lucrat, pe de o parte, si laudele colegilor de breasla de pe aici, pede alta.Ca sa nu fii personalitate bipolara, singuruil liant poate fi ceva 'casificat".

# ubu date 20 June 2018 15:03 +1

la asa caciula cum de este gura

# Gogu date 20 June 2018 15:04 +1

Hai cu sesizarea

# DODI date 20 June 2018 15:06 +3

O fi Simina o bună ”profesionistă” dar ori are mână proastă la președinți (hăhăilă și ciolanis au fost ”clienții” ei) ori are crevase caracteriale. În orice caz gestul ei (dacă vine doar de la ea și nu i-a fost su.ge.rat subtil în stil nemțesc) ne arată penebilitatea numită ciolanis și teama lui patologică de dosarele făcute lui de slujire. Din această cauză a ales varianta de refugiu a slujirii și anume cea de consilier prezidențial pe probleme...constituționale.

# Consilieri incompetenți? puturoși? date 20 June 2018 15:07 +1

Admin. Prezidențială se face de cacao cu „pentru a-i inmana acestuia doua carti de specialitate pe zona dreptului financiar”. EST e bine înfiptă în drept constituțional, vă puteți procura următoarele lucrări: https://www.ujmag.ro/cautare/?key_words=elena+simina+tanasescu

# Cele 2 cărți numai cu dedicație? date 20 June 2018 15:49 +1

De era isteț, cel consilier cerea un an sabatic să scrie cele 2 tratate de drept ... financiar, cărora Admin. Prezidențială le face deja reclamă! :) :) :)

# Profu Ghinion nu fu un domn date 20 June 2018 19:58 +3

De era domn, KWI îi aranja pensionarea! Așa cum s-a străduit pt. vecina sa, procuror Capră Maria Carmen, pensionată la 47 de ani...

# Vecinu de lîngă casă niciodată nu te lasă date 20 June 2018 20:19 +2

Procurorul Capră Maria Carmen, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, a solicitat pensionarea începând cu data de 15 ianuarie 2016, la doar 47 de ani, fiind născută în data de 23.08.1968. CSM a aprobat și a înmânat respectiva hotărâre președintelui, vecinul de la Sibiu al procuroarei. Nostim este că decretul a fost semnat în 31 decembrie 2015, în ajunul Revelionului!(http://www.agerpres.ro/comunicate/2015/12/31/comunicat-de-presa-administratia-prezidentiala-14-59-31) Vedeți ce președinte harnic are România? El lucrează și în ultima zi a anului, atunci când toți bugetarii sunt liberi. Naiba știe cum a semnat Klaus Iohannis în data de 31 decembrie 2015, probabil de pe laptop, fiindcă el se afla la jumătatea concediului din Florida, SUA!

# Respectare decizii CCR... cînd ne convine date 20 June 2018 15:16 +1

KWI a folosit-o cum au vrut mușchii lui! Revolta lui Ciolannis: „Asta înseamnă nu doar că nu se respectă ad literam constituția, legile țării și principiul colaborării loiale, nevoia de consultare între președinte și premier, deciziile CCR toate acestea în interesul României”. HotNews.ro, 27.04.a.c. Cînd fu vorba de Decizia CCR de revocare a cucuveleimov, EST tot în concediu era?

# Consilieri slabi? KWI = catîr? date 20 June 2018 15:18 +1

Iohannis calcă în străchini într-una! Oare, așa Consilieri de Slabi are de Nu îl învață Cum e Bine/Corect să facă într-o așa situație (să Aprobe Demiterea Cucuvelei evident!) chiar dacă nu îi convine ceva, pentru a nu se face Mereu de râs?! Ori consilierii îl învață dar Nu se conformează el?! O fi de acord cu PROBE FALSE în dosare și Amenzi Plătite la CEDO, doar pentru a-și "Înlătura" Adversarii Politici?! Gicu, 24 februarie 2018 21:16

# Cowards are cruel (LAȘII SUNT CRUZI) date 20 June 2018 15:21 +2

Dacă teama consilierei că „asociatia ne va da in judecata” era reală și știința ei nu era în stare să-l apere pe președinte, nimeni nu o putea împiedeca să se consulte cu alți experți în drept să găsească o soluție... Se credea EST naufragiată în... „DEȘERTUL TĂTARILOR”?

# ^^ date 20 June 2018 16:05 0

Da' eu tot n-am inteles. Sa ii dea in judecata ca ce? Ca nu il demit pe judecatorul Lazaroiu?

# Teoria dreptului constituțional, de fațadă date 20 June 2018 15:23 +2

A mani******t-o KWI pe EST folosindu-se de făcătura VeDem Just? Ocupînd de ceva vreme un job politic, EST nu știe ce hram poartă ONG-urile? ”În 89, după think-tancuri americane scoteau pe piață un studiu care spunea că în maxim 25 de ani, ONG-urile vor putea deveni mai puternice decât guvernele statelor, dând și anumite formule. Americanii au înțeles pericolul și anume că ONG-urile vor putea prelua funcțiile guvernamentale iar politicul ar dispărea”, Cătălin Harnagea, ex-boss SIE.

# ex-consilier a 3 președinți americani se-ntreabă date 20 June 2018 23:13 0

Se foloseşte SUA de ONG-uri pentru a submina regimurile din întreaga lume? „Dacă, în prezent, pompăm bani, în mod clandestin, în alegerile libere din țările ce ne sunt aliate, pentru a elimina de la putere lideri pe care președintele Obama nu îi agreează, americanii au dreptul să știe de ce aplicăm tactici caracteristice Războiului Rece împotriva unor democrații.” https://www.activenews.ro/externe/Se-foloseste-SUA-de-ONG-uri-pentru-a-submina-regimurile-din-intreaga-lume-110705

# EST = coadă de topor supercalificată date 20 June 2018 15:24 0

„Presedintia admite ca a existat o discutie despre solicitarea VeDemJust, dar ca aceasta ar fi fost una pur teoretica, tehnica, intre doi profesionisti in drept constitutional.” Dovadă că STATUL PARALEL există și diafana consilieră a crezut că face un lucru bun...

# REMEMBER HORIA G! date 20 June 2018 15:33 +5

Ciudat că lucrînd din ian. 2015 cea consilieră nu și-a pus problema de nu e folosită de STATUL PARALEL! Același crez cu al lui Horicutz? "Da, cred că am făcut parte din acel stat paralel, dar eu am făcut totul din bună credinţă. Gândiţi-vă că instituţiile, clasa politică sunt praf. Nu se mai pot face construcţii, nu se mai poate lucra la proiecte. Se rezolvă dispute personale prin instituţii. Părerea mea e că lucrurile nu mai pot continua aşa. Sesizările se făceau şi în interiorul partidelor. Îşi făceau unii altora dosare.”

# EST a scăpat ieftin! HG băgat la bulău date 20 June 2018 17:03 0

„Șeful ANI a fost vîrful de lance, să ne amintim, în operațiunea care ar fi trebuit, în mod normal, să-l elimine din cursa prezidențială pe Klaus Iohannis, pornind de la procesul de incompatibilitate pe care acesta îl avea la ÎCCJ.” http://inpolitics.ro/horia-georgescu-sacrificat-pentru-linistea-cotrocenilor_18430055.html

# George date 20 June 2018 15:27 +3

Clovnul de la Cotroceni nu se dezminte, e ca o jucarie stricata, e ca in poezia cu zdreanta, nu ala apreciat de sanctitatea sa galactica, nepretuita Kovesi, cum era, "si se jura ca nu fura dar l-am prins cu rata-n gura". Acest bufon ajuns presedinte a mai ratat inca o data sansa de a tacea, oricum, ce isi face singur nici pesedeii nu-i puteau face. La mai multe succesuri din astea, sa vedem ce zice cand va primi raspunsul comisiei de la venetia cu privire la excrocheria cu Lazaroiu pentru salvarea de la puscarie a slujirii insasi.

# expozitia prokuraturii sekuriste in toata splendoarea ei date 20 June 2018 15:28 +1

dupa epuizarea resurselor neregenerabile ale Romaniei, (adio exporturi si accize), cei aflati la putere vor trebui sa gaseasca bani pentru importul de gaze petrol, lemne de foc sau energie electrica ? dar pentru a importa ceva…, trebuie bani sa platesti. ce produce/exporta Romania? industria IT este volatila, specialistii in inalta tehnologie sunt persoane care isi pot lua firmele, inovatiile, produsele si drepturile de autor si pot pleca urgent dintr-o tara fara resurse…. epuizarea resurselor neregenerabile, dupa 1990, nu a facut din Romania o tara cu mai multi cetateni….  ciclurile economice lungi de tip Kondratiev se scurteaza, ultimul a avut doar 40 de ani ? au trecut aproape 29 de ani din actualul ciclu Kondratiev si… vine iarna Ghita? roata economiei nu asteapta dupa politicieni sau magistrati... o sa cersim gaze si petrol de la rusi ?

# EST, același caracter cu Cami, cea cu 2 doctorate! date 20 June 2018 15:28 +2

EST e în comitete și comiții... Ce cosmopolit sună: Membru Comitet executiv IACL (the International Association of Constitutional Law). Consilierul ETS se laudă că e Președinte la ASOCIATIA FRANCO-ROMANA A JURISTILOR și la ASOCIATIA ROMANA DE DREPT CONSTITUTIONAL.

# biet roman saracu' date 20 June 2018 19:31 0

incep sa mi se confirme babuiala ca poate are ochii/lentilele de contact precum cravata Dlui presedinte..ce sens ar avea existenta pe bune a unor astfel de organizatii"ASOCIATIA FRANCO-ROMANA A JURISTILOR și la ASOCIATIA ROMANA DE DREPT CONSTITUTIONAL."???

# poziția „ghiocel” a expertei date 20 June 2018 15:31 +3

Fiind în concediu, cea consilieră îl putea trimite pe KWI la plimbare în ... TENERIFE! Cum se laudă că „a fost profesor invitat la universităţi din Europa şi America Latină”, la țanc să-i dea cu flit și să-și caute un job de expat în El Salvador, Haiti or... COSTA RICA. :P :P :P

# Bogdan date 20 June 2018 15:33 +2

Dacă iniţiezi o lege în interesul cetăţenilor ajungi imediat la DNA. Asta înseamnă să fii ţară aflată sub ocupaţie străină! Americanii instruiesc şi sponsorizează procurorii de la DNA, deci justiţia o fi ea independentă de statul român, dar este total dependentă şi controlată de SUA, iar procurorii DNA sunt nişte mercenari instruiţi de "specialiştii americani".

# Statu-Palma-Barba-Cot date 20 June 2018 15:53 +2

Mare barbat de stat,ești coane Clause!Trimiți pe sestache o femeie-n linia-nai în lupta cu aia "răi" din CCR și ,când malversatiunea iese la iveala, în loc sa te dai mătăluță cu capu' de pereți sau sa demisionezi .pen' c-ai fost ,cel putin ,complice la trafic de influenta pe lângă un un membru CCR,demisionează femeia iar matale ramai și rânjești pe mai departe de pe dealu'Cotrocenilor!Pai cum sa meargă bre romanii la ,Doamne ferește, un rebel cu matale-n frunte,dacă pe timp de pace părăsești frontu' și lași femeile să se descurce cum or vrea si-or putea?

# peste 10 ani unde va fi actualul presedinte ? La Miami ? date 20 June 2018 15:58 +2

dupa epuizarea resurselor neregenerabile ale Romaniei, fara exportruri, fara accize, cei aflati la putere vor trebui sa gaseasca bani pentru importul de gaze petrol, lemne de foc sau energie electrica ? dar pentru a importa ceva…, trebuie bani sa platesti. ce produce/exporta Romania? industria IT este volatila, specialistii in inalta tehnologie sunt persoane care isi pot lua firmele, inovatiile, produsele si drepturile de autor si pot pleca urgent dintr-o tara fara resurse…. epuizarea resurselor neregenerabile, dupa 1990, nu a facut din Romania o tara cu mai multi cetateni….  ciclurile economice lungi de tip Kondratiev se scurteaza, ultimul a avut doar 40 de ani ? au trecut aproape 29 de ani din actualul ciclu Kondratiev si… vine iarna Ghita? roata economiei nu asteapta dupa politicieni sau magistrati… o sa importam gaze, petrol din Rusia ? contra produse IT ? sau agricole... ? renationalizam terenurile (le impozitam excesiv) ?

# Diuca date 20 June 2018 16:34 0

Cinste doamnei Simina Tanasescu , jos palaria ! Nu are rost sa-si manjeasca reputatia si sa se dezonoreze pentru un asa grobian presedinte , fripturist si speriat al SRI (ca i-o ia pe Georgeta Carmen , fiind complice la traficul de copii romani pentru canadience sterpe ). Bravo Sorina Matei , punct ochit punct lovit ! Sustin finantarea unei carti "Un retard ...la Cotroceni" :P

# biet roman saracu' date 20 June 2018 19:35 +2

daca tinea la reputatie, nu ar fi lucrat aciolo....esti sigur ca exportul a fost pt.ce spui??

# Gilu date 20 June 2018 16:35 +3

Haite de naimiti ( Hitlerjugend ) au inceput sa haituiasca parlamentari ,agresandu - i fizic inclusiv ,pe strada ... Sa ne asteptam la asasinate ? Azi 20.06.2018 , trupele SA si - au meritat argintii lui Soros , mai ales cand i- au dat branci pe strada parlamentarului Bacalbasa ! Cu astia te aliasesi ,Simina?Intoarce - te la cartile tale si nu te mai uita inapoi ! Fostul tau sef are toata mintea depozitata in caciula aia ; cum si- o ia din cap. - bezna totala !

# Unul Altul date 20 June 2018 16:49 +2

Buna ziua domnule Klaus, Sunt un baiat simplu si imi place mult cușma DVS.de astrahan..cât va dau pe cusma? Imi place mult mult.Va salut,sunteți si presidentele meu, sa nu uitati. Cu stima, un băiat simplu ce va fi băgat la bulau de securitate pentru comentariile mele. Nu i bai...familia mea a mai fost persecutata de securitate. Ani grei de puscarie.Acum suntem in 2018, doar anul s a schimbat.Egal....doar niste cifre.Imi duc crucea.

# unul din lumea cea mare date 20 June 2018 19:05 +5

ptr Unul Altul// nu te supara dar cusma lui ,,dacica,, in stil brejnevian nu/i din astrahan!!! este din blana de animal de apa.daca te uiti pe poze de epoca ai sa vezi ca brejnev purta asa model(astrahanul vine de la orasul astrahan din rusia,si provine de la mieii caracul NENASCUTI,mieii de caracul sint scosi sacrificinduse oile caracul, ca sa nu apuce sa/i linga mama oaie si sa le indrepte firul de lina.aici in linkul alaturat o sa vezi cum arata astrahanul,care este cu atit mai pretios cu cit are ,,bobul mai mic,,https://www.google.ro/search?q=haine+caciuli+din+astrahan&oq=haine+caciuli+din+astrahan&aqs=chrome..69i57.11359j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 20 June 2018 20:23 +1

ERATA,,SACRIFICINDU/SE,,

# Virgil date 20 June 2018 17:26 +2

WKI a reusit sa arunce la closet intreaga carte de munca plus diplomele inramate de pe peretele vestic din sufrageria d-nei EST. Studentii d-nei vor primii anul asta aprobare de la po******rul cetatean pdl-ist vedemjust,inamovibil desigur,sa-si scrie singuri notele in foaia matricola ,cu pixul macoveist care a transcris arhiva sipa.

# Valter Cojman date 20 June 2018 17:50 +2

Au uitat sa se inteleaga inainte de a publica comunicatul si a da declaratii si s-au dat de gol unul pe celalalt.

# biet roman saracu' date 20 June 2018 19:38 0

inseamna ca au anumite ...asemanari

# unul din lumea cea mare date 20 June 2018 19:26 +4

v/am prezis de acum citeva zile ca EST a fecalizat pe cariera sa????!!!!!!

# Green date 20 June 2018 23:10 +2

Punem pariu că după vacanța de vară o numește ambasadoare?

# mitica date 21 June 2018 15:36 0

Si noua consiliera este Lulutza :P

# imun/teanu date 21 June 2018 14:13 +1

Am citit cererea, rasfoit (nu toate tampeniile), doar cautand ceva. Nu am gasit. Nici pe "adr-I-sant", nici pe "cer-S-etor". Deci... de la anonim, si, catre tot anonim. Asa fara legatura si cu vreun Hoha(Hans), cum de-o fi sarit dl. Prese ("ca din Traviata") sa si imediat, slus, ca Hopa Decret. Ca un "vasilica" nu mai e anonim... da' nici asa, prin TELEpatie! Din moment ce cererii ii lipseste si minimum necesar por-CO-tol ("Mult Stimate si Distinse") inseamna ca vasilica e totusi "un" CINEVA, executia fiind prompta si cu dat din calcaie, "sa traiti t'oarasu' gradu". S, cand noi il credeam un biet terchea-berchea el sa fie de fapt crupierul?, iar dl. Iohanis doar un jeton. Si-i mai lipseste doar celebrul Anton?,

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva