4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

„Detox” de la tot ce e austriac!

Scris de: Oana BULAI, deputat PSD | pdf | print

10 December 2022 17:06
Vizualizari: 3159

Inca sunt mahnita dupa decizia nedreapta de ieri impotriva Romaniei. Rar mi-a fost dat sa traiesc ca romanca o asemenea umilinta din partea unora care se considera mai buni ca noi.Dar, trecand peste implicatiile politice, stateam si ma gandeam la cateva lucruri simple pe care le putem face chiar noi.

Nu am fost in viata mea o mare fana a turismului in alte tari. Imi place tara mea si am vrut sa o cunosc cat mai bine. Asadar, personal nu voi reprezenta o mare pierdere pentru austrieci.

Insa, sunt mii de romani care mergeau an de an la schi in Austria. Poate ca nu ar strica sa adoptam o „cura” de la aerul austriac.

Nu am fost si nu voi fi curioasa de tara lor, de Austria, sau de companiilor lor.

Insa, cred ca ne-ar prinde bine un „detox” de orice este austriac!

P.S.: Poate nu ar strica sa fie renegociate si contractele pe care firmele austriece le au in Romania, sa ne vedem si noi mai bine interesul in relatia cu acestea.

Comentarii

# Cetateanul date 10 December 2022 17:35 +154

Bizar cum taman ciuma roșie strigă la haustrieci. Adică fix cei care susțineau traficul de influență al imperiului!?

# Roman date 10 December 2022 17:37 +359

Mult mai bine bine detox de PSD, PNL si UDMR De peste 30 de ani sunteti la guvernare cu mici intermitente! Daca voi ne umiliti constant, ce pretentie sa avem la altii! Niste politicieni mincinosii si corupti din Austria le-au tras-o unor politicieni mincinos, corupti, incompetenti si plagiatori din Romania! Din cauza prostiei monumentale si lenei infinite a acestora din urma sufera poporul roman! Hooooo! La munca!

# Gica contra sistemului date 10 December 2022 20:48 +27

Contractul cu Petromul trebuie ANULAT, imediat după privatizare, SERVICIILE stiu de ce! Licență Raiffeisen trebuie retrasa ieri, când a fost condamnta de ICCJ pentru clauze abuzive prin care a ruinat afaceri și a lăsat romani pe drumuri, ca le-a luat și casele pentru dobânzile nelegale percepute. La B,. C. R. Cinteza, director în BNR și membru în comisia de privatizare, se spune ca a distrus calculatorul cu ciocanul. De ce oare? Ca a fost "privatizarea" corecta? Și televiziunile, ca mata, "baga la înaintare" po******tia! In loc ca Statul, prin instituțiile lui sa acționeze? A.... Instituțiile, inclusiv serviciile sunt la mana austriecilor din cauza șpăgilor la care au pus botul la privatizari? Asta sa fie cauza tăcerii lor precum rahatii în iarba?

# Maria date 11 December 2022 07:20 +238

Voi cei don PSD de câte ori veniți la guvernare puneți pururi pe acest popor,taxe peste taxe, nu va este Rușine ai frica de Dumnezeu, ce tot umblați cu pomeni, la munca toată lumea nu sa stea cu mâna întinsa.Ciolanu verificat de autorități , la avere ca la știință nu are ce. Mai Terminați cu ajutoarele și faceți ceva și pentru acest popor,ca pentru voi tot faceti.Rușine sa va fie habar nu aveți de nimic, oamenii buni, culți au fost dați afara și puși toți neaveniții,inculții și Analfabeții, de la ăștia vrem noi legi?

# Gigione date 11 December 2022 10:21 +80

CORECT , ROMANE !

# nae girimea date 11 December 2022 10:49 +238

Nu ar trebui renegociat nici un contract ci aplicate clauzele contractuale la litera intrucat se pare ca doar noi ne-am respectat obligatiile , ei , nu !

# Dragos Barna date 12 December 2022 19:36 +12

sa nu imi zica oana ca dl ciolacu va face ceva, nici de 1 aprilie.

# Boicotati OMV ! date 14 December 2022 21:40 +97

Atata puteti face ...si apoi puteti sta iar ca balega-n ploaie !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva