24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DEZINFORMATI SI UMFLATI CU NERUSINARE – Ca sa creasca numarul de infectari pentru a-si justifica in Parlament abuziva lege privind carantina, Guvernul retesteaza bolnavii, ca sa iasa mai multi covidati. Peste 2.000 de persoane au fost externate de COVID fara a aparea in lista persoanelor confirmate. In realitate, doar 0,03% din populatia Romaniei este infectata cu COVID. La 9 iulie 2020 erau 6.831 de infectati COVID. Cum se calculeaza si se raporteaza asimptomaticii?

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

10 July 2020 18:25
Vizualizari: 41989

Ticalosie fara margini! Raportarile alarmiste ale Grupului de Comunicare Strategica, cu zecii de mii de persoane infectate de COVID-19, cu zeci de mii de teste efectuate si cu cele mai alarmante cifre de la inceputul pandemiei, prezentate in aceasta saptamana, pot pecetlui soarta Guvernului Orban. Situatia reala de coronavirus din tara noastra, care din cauza starii induse de Guvernul Orban risca sa fie trecuta pe lista neagra a tarilor COVID-19, nu este tocmai cum o prezinta guvernantii, rezumandu-se de fapt la:


 

-numar umflat de pacienti: la un calcul simplu, sunt cu 2.236 mai multe persoane externate decat cele confirmate pozitiv (iar acestea fara persoanele simptomatice externate care nu pot fi cuantificate si care pot reprezenta alte circa 4.000 de cazuri);

Cum justifica Guvernul surplusul de persoane externate? Singura varianta plauzibila este cea vehiculata in ultima perioada, potrivit careia au existat pacienti care au fost testati de mai multe ori, iar fiecare testare era raportata distinct, ca reprezentand un pacient nou. Practic, retestarea unui pacient permite inmultirea numarului persoanelor infectate cu COVID de pe foaie.

-o medie constanta de 6.000 de infectati COVID (simptomatici si asimptomatici) in fiecare zi, indiferent de numarul testelor;

-doar 0,03% din populatia Romaniei este infectata cu COVID-19, adica circa 6.000 de persoane.

Cifrele de mai sus, desi sunt obtinute din datele publicate de Guvern, nu se gasesc in nicio alta statistica, pentru ca autoritatile inteleg sa comunice totul la gramada, cat mai alarmist. Iar aceasta se intampla, cel mai logic cu putinta, din dorinta guvernantilor de a mentine Romania intr-un climat de haos care sa le asigure mentinerea la putere cel putin pana la alegeri. Alegeri despre care nu se stie daca vor mai avea loc in septembrie sau vor fi amanate de Guvernul Orban. Totul va tine de Parlament, care va adopta sau nu proiectul de lege care transforma ministrul Sanatatii in sef peste tara.


Practic, avem urmatoarea situatie:


-Romania a avut stare de urgenta instituita de Klaus Iohannis timp de 2 luni (30+30 de zile).

-Ulterior, Parlamentul a fost fortat sa voteze starea de alerta, pritocindu-se rapid un proiect de lege pentru aceasta stare.

-In curand insa, pe 15 iulie, se implineste termenul pentru expirarea starii de alerta prelungite (30+30 de zile), ceea ce va face ca Executivul sa revina la guvernarea normala, fara masuri speciale, fara restrictii si fara achizitii directe.

-Solutia gasita de Guvern pentru continuarea climatului de pandemie a fost insa un nou proiect de lege privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic, proiect care ii da drepturi nebanuite ministrului Sanatatii.

-In acelasi timp, pentru justificarea legii propuse de Guvern, care in prezent se afla in Parlament, la fel ca datile trecute (cand spre finalul unei stari de urgenta sau alerta asistam la o explozie de cazuri), in aceasta saptamana a crescut brusc numarul de testari si deci si numarul de cazuri depistate.

Marirea numarului de teste a dat astfel justificarea noii legi trimise in Parlament de Guvern, care-i permite ministrului Sanatatii sa declare epidemie si sa tina in continuare in asediu intreaga tara. Cu alte cuvinte, s-au gandit liberalii, daca Iohannis nu mai poate da stare de urgenta, daca starea de alerta nu mai tine, facem o noua lege care sa dea puteri de presedinte unui ministru, astfel incat la Guvern sa fie decizia finala pe pandemia de COVID.

Acest lucru este specificat la art. 4 alin. (1) lit. a) din proiectul de lege al Guvernului Orban, care da dreptul ministrului Sanatatii de a declara printr-un simplu ordin, starea de epidemie, ceea ce ar atrage de la sine posibilitatea instituirii altor masuri restrictive, altor achizitii directe etc.

Iata ce prevede art. 4 alin. (1) lit. a) din proiectul de lege privind instituirea unor masuri in domeniul sanatatii publice in situatii de risc epidemiologic si biologic: "Situatiile de risc epidemiologic si biologic pentru care se instituie masurile prevazute la art. 5 sunt urmatoarele: a) Epidemia decalarata prin ordin al Ministrului Sanatatii".


Dovada ca cifrele sunt umflate cu pompa


In fata acestei situatii, ce ar zice romanii daca ar afla ca Grupul de Comunicare Strategica insarcinat cu informarea corecta a populatiei pe tema COVID-19 da publicitatii cifre gresite si umflate? Noi asta constatam ca se intampla, si cu toate astea nimeni nu spune nimic si nimeni nu este tras la raspundere. Nici nu avem pe cine sa tragem la raspundere, caci membrii acestui Grup nu sunt cunoscuti si numele lor sunt tinute la secret. Ii avem in schimb pe comunicatorii strategici Raed Arafat (foto stanga), Nelu Tataru (foto dreapta) si Ludovic Orban (foto centru), care vor trebui sa explice si sa dea piept unor realitati, fara a continua cu victimizarea sau cu placa potrivit careia oamenii rai dezinformeaza, atacandu-i pe nedrept.

Cerem astfel public Guvernului si evident si Grupului de Comunicare Strategica pe COVID-19 sa precizeze cum fac ei calculele, ca noua nu ne da prea bine. De altfel, consideram ca este cu atat mai important ca Guvernul sa clarifice modalitatea de calcul, in conditiile in care Grupul vietii nu comunica defalcat, pe zi, situatia privind COVID, ci doar prezinta numarul total. Ne invita practic sa facem calcule de unii singuri. Si am facut.

Altminteri, suntem convinsi ca medicii care fac raportarile nu pot fi trasi la raspundere, de vreme ce acestia comunica zilnic noile cifre inregistrate intr-o singura zi, si nu cumulat. Adunarile, deci, le face altcineva, nu stim cine, si le comunica Grupul de Comunicare Strategica.

Ceea ce comunica in prezent Grupul de Comunicare Strategica este:

-numarul persoanelor infectate cu COVID-19 de la inceputul pandemiei;

-numarul persoanelor confirmate pozitiv si externate de la inceputul pandemiei;

-numarul pacientilor vindecati de la inceputul pandemiei;

-numarul pacientilor asimptomatici si externati la 10 zile dupa depistare;

-numarul persoanelor decedate.

Incepand cu ziua de 29 iunie 2020, cand ministrul Sanatatii Nelu Tataru a iesit public pentru a anunta ca masurile de relaxare programate pentru data de 1 iulie 2020 se vor amana din cauza romanilor inconstienti, am asistat la o explozie a cazurilor de asa-zisi infectati cu COVID. Explozie care ne-a aratat o crestere de la zi la zi a numarului imbolnavirilor, dar si al testelor efectuate.

Mai exact, in ziua in care guvernantii au iesit pentru a le spune romanilor ca vor continua in starea de alerta, cu restrictii si spatii inchise, Grupul de Comunicare Strategica a precizat ca "pana astazi, 29 iunie, pe teritoriul Romaniei au fost confimate 26.582 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.912 au fost declarate vindecate si externate".

Totusi, incepand cu data de 30 iunie, in buletinele de presa ale Grupului de Comunicare Strategica a fost inclusa o noua serie de pacienti, respectiv "pacienti asimptomatici externati la 10 zile dupa depistare". Acestia insa, dupa cum veti vedea, dau peste cap toate calculele Guvernului.


Pacientii asimptomatici externati le strica balanta guvernantilor


Concret, nefiind deloc clar modul in care se fac raportarile si sunt adunate cifrele, expunem urmatoarea situatie, in incercarea de a intelege exact modalitatea de lucru a Grupului, concluzia de baza fiind ca noua ne-au iesit, pe datele de la Guvern, cu totul alte rezultate:

-12.279 persoane asimptomatice externate pana la 9 iulie (perioada 30 iunie – 9 iunie);

Facem mentiunea ca am ajuns la aceasta cifra dupa ce din datele transmise de Grupul de Comunicare Strategica am constatat o variatie a numarului de persoane asimptomatice externate. Astfel, daca in cazul persoanelor infectate si vindecate prezentate in statistici inca de la inceputul pandemiei COVID-19 numarul a fost permanent in crestere (fiind adunat de la o zi la alta), in cazul pacientilor asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare, am remarcat fluctuatii care ne-au determinat sa constatam ca numarul lor se raporteaza pe zi, si nu per total (de la inceputul numaratorii asimptomaticilor, respectiv 30 iunie 2020). Daca s-ar face raportarea per total, in mod firesc si acest numar ar trebui sa fie in crestere. Numai ca nu este! Sau cel putin nu a fost pana acum trei zile.

Iata evolutia situatiei pacientilor asimptomatici externati din 30 iunie si pana in prezent, care ne determina sa spunem ca doar in acest caz se face o raportare pe zi si nu per total:

-30 iunie – 1091 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare;

-1 iulie – 1435 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare;

-2 iulie – 1070 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare;

-3 iulie – 887 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare;

-4 iulie – 1007 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare;

-5 iulie – 1106 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare;

-6 iulie – 1200 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare;

-7 iulie – 1393 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare;

-8 iulie – 1485 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare;

-9 iulie – 1605 pacienti asimptomatici externati la zile dupa depistare.

Continuand, dupa aceasta constatare remarcam alta anomalie.

Concret: daca adunam numarul persoanelor externate la data de 29 iunie cu cel al persoanelor asimptomatice pana la 9 iulie si cu cel al deceselor inregistrate pana la 9 iulie, apoi scadem numarul total al persoanelor infectate la 9 iulie, atunci ne ies in plus vreo 2.236 de externati.

Iata de ce: 33.025 (externati pana la 29 iunie + asimptomatici externati (30 iun-9 iul) + decese pana la 9 iul) – 30.789 (numarul cazurilor persoanelor infectate la 9 iul) = 2.236

Practic, din acest calcul reiese ca Guvernul Romaniei a externat cu 2.236 mai multe persoane decat cele pe care le-a confirmat pozitiv prin numaratoarea oficiala raportata la 9 iulie 2020. Pai, cum vine asta?

Desigur, acestora li se adauga si pacientii vindecati (neasimptomatici) care, neputand fi defalcati pe zile (datele nefiind facute publice), nu pot fi calculati cu exactitate.

Tare sau ce?


Numarul real de pacienti COVID pe zi nu depaseste 0,03% din populatia tarii


Revenind: pe data de 29 iunie, inainte de a fi modificate buletinele de presa ale Grupului de Comunicare Strategica - in sensul includerii numarului de pacienti asimptomatici, externati la 10 zile dupa depistare - erau raportate 26.582 persoane infectate, dintre care 18.918 vindecate si externate si 1634 persoane decedate. Rezulta asadar, la un calcul simplu (scazand din numarul persoanelor infectate numarul persoanelor vindecate si al celor decedate), ca 6.036 persoane erau in continuare infectate la data de 29 iunie 2020.

In continuare, am procedat la fel pentru perioada 30 iunie – 9 iulie constatand astfel ca pana la ultima raportare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica in Romania, la 9 iulie 2020, existau 6.381 de persoane infectate cu COVID-19 (vezi facsimil). Cat inseamna oare aceasta cifra?

Ei bine, daca tinem cont de cele mai recente date comunicate de Institutul National de Statistica, potrivit carora populatia Romaniei, dupa domiciliu, la 1 ianuarie 2020, era de 22.175.000, rezulta ca 0,03% din populatia tarii este infectata cu COVID-19. Jale mare, si alta nu! In aceste conditii, se mai justifica toate masurile restrictive impuse de Guvernul Orban?Intrebam si noi legitim: de ce nu se chinuie un pic mai mult oficialii sa faca raportarile, pe bune, defalcate, corecte, ci prefera sa prezinte cifre alarmante doar de dragul si cu scopul de a mentine o abuziva stare de alerta sub alta denumire?

In final, mentionam ca prezentarea acestor cifre nu are rolul de a acredita ideea ca virusul COVID-19 nu exista! Din contra! Virusul, din punctul nostru de vedere, exista, le poate fi fatal unor persoane, insa cu siguranta in aceasta perioada de vara efectele lui nu sunt cele pe care Guvernul le trambiteaza.

Sa nu uitam ca din luna martie pana in prezent au existat alte mii de persoane cu afectiuni si boli grave care au fost private de tratament din cauza inchiderii spitalelor. Este firesc sa se intample asta intr-o tara europeana? Mai vorbim despre asigurarea si respectarea dreptului la viata cand Guvernul decide cine se trateaza, unde se trateaza si cand o poate face?

Iata datele prezentate de Grupul de Comunicare Strategica:
Comentarii

# Baran Gheorghe date 10 July 2020 18:00 -11

Va rog sa publicati zilnic doar persoanele de la terapie intensiva!! Acolo este greu sa falsifici datele. Daca publicati infectati , carantinati sau dezinfectati ::::))))) nu va crede nimeni. Publicati doar terapia intensiva Covid 19 ! Aveti curaj?? Eu personal vin sa- i numar dupa ce-i publicati . Jigodiile dracu!

# Mihaela date 10 July 2020 18:18 -18

Incredibil! Einstein spunea ca doua lucruri sunt infinite: si prostia umana. A uitat ca al treilea este ticalosia!

# Impact negativ date 10 July 2020 18:59 -1

:-* Mihaela,evreul Einstein este cel care si-a pus semnatura pe fabricarea bombei atomice,lansata de Enola Gay asupra oraselor Hiroshima si Nagasaki,ca sa nu il suspectam de ticalasie atunci cand il citam.

# petre petre date 10 July 2020 18:59 -29

Sigur analiza pertinenta insa concetatenii nostri nu au timp sa inteleaga ce ati sintetizat.Problema este ca am luat datele publicate pe site-ul lor si am calculat procentual impactul "pozitivilor" la numarul de persoane testate. Este simplu desi se lucreaza greu pentru ca nu poti sa stai pe calendarul de pe site si teebuie sa reaccesezi data etc. pt a face diferenta dintre nr total teste la data si nr cazuri pozitive la data....Apoi accesezi urmatoarea zi si faci diferente. In final, se raporteaza nr persoane pozitive/nr teste efectuate 15.4.2020 erau 7216 pozitivi/ 74827 teste = 9,6% Daca se continua pana in 19.04 avem astfel 18.04 10% apoi scade... Inainte de "marea relaxare" la 01.06.2020 avem 19 398 pozitivi/443 252 teste = 4,3% 15.06.2020 avem 22 165 pozitivi/564 278 teste = 3,9% 01.07.2020 avem 27296 pozitivi/ 722 697 teste = 3,7% 10.07.2020 avem 31383 pozitivi/ 824 343 teste = 3,8% Deci suntem mult sub media "lunilor de foc"...

# Sofia Topan date 10 July 2020 19:02 -42

Pacat ca se dezinformeaza po******tia....cred ca daca ar fi iesti si ar fi explicat corect ce se intampla..ar fi avut un aliat din partea po******tiei....as..nimeni nu-i mai crede..

# VIKY date 10 July 2020 19:07 -92

Aseara la Antena 3 D-na doctor Voichita de la spitalul din Timisoara a afirmat cu subiect si predicat ca ei raporteaza la GRAMADA, si cei testati noi, si cei retestati, si ca ea nu stie ce raporteaza DSP-ul. In schimb D-na doctor Dorobat, penala dovedita, care isi rupe hainele de pe ea in fiecare seara ca acest virus este mortal, intrebata cum raporteaza ea, raspunsul a fost pe masura unui om racolat de ticalosi care terorizeaza popultia, pentru un scop criminal: noi...noi, raportam separat.

# Andrei Muresan date 10 July 2020 21:26 -51

Doamna Elena Dumitrache, Ludovic Orban si altii din formatia lui de mandoline sunt "anus contra naturii". L-am auzit pe acest "primat" ministru sustinandu-si legea cretina si dand exemplu Statele Unite. Mare idiot, mare si prost. Traieste el in America? Are el casa, masina , serviciu in America? Acum jumatate de ore am fost la un magazin (Home Depot) la doua mile de casa mea, sa compare niste ciment. Drumul; masina langa masina. Nimeni nu respecta distanta sociala. Nimeni nu port manusi, doar masti murdare si de carpa ordinara. Parca, eram la un magazin din Ferentari. Aceasta este imaginea unui oras din America, aflat pe locul trei la capitolul Corona Virus, dupa Florida si California. Oameni idioti sunt peste tot, dar aici au intrecut masura. Nicio diferenta intre romani si americani, dimpotriva. Dar sa dai o lege cretina si sa o sustii cu argumentul ca asa se face si in America, trebuie sa fii nebun de legat. Prim ministru!? Primul prost.

# Neanae date 10 July 2020 21:50 -21

Nea Gheorghe Baran, vin bre și eu la numărătoare cu matale. Terminam repede in doi și mergem la o bere. Ca sa ridiculizez pă DĂȘTEPȚII astia dă autoritariști, na ca să trezira beți. Au adunat aceleași entități cărora le schimba doar izmenele și o iau de la capăt fix ca in Caragiale. 2 la școala de fete, unul la prefectura, 3 la primărie, unul la școala de fete, 2 la școala de băieți și 2 la primărie. Curat murdar, ticăloși votați de romani duși cu pluta la spălat de creier. Timonierul e băiat de băiat, Neamț dat afara din Germania ca e prea întârziat.

# YES date 10 July 2020 23:54 -16

Covid-19 "exista" cu adevarat in toata lumea, dar "desfasuratea" lui pare pus cu "mana" de cineva interesat sa destabilizeze ordinea mondiala de la inceputului de an 2020 ! Prea multe semnale in anii anteriori vorbeau de "o noua ordine mondiala" .!.de supraincalzirii economiilor , exodul de po******tie spre Europa, folosirea cardurilor , prea multi batrani pensionari , dependenta de China (mult prea puternica) , si mai multe ....nu este de joaca ce va URMA.!

# ella date 11 July 2020 07:09 -10

Bună ziua. De ce ne mai mirăm? Sigur că se raportează date nereale. De fapt, plecând de la titulatură, Grup de Comunicare Strategică? Strategie la ce ? Ați mai întâlnit vreo titulatură similară în alte țări unde au fost inființate grupuri de coordonare medicală pentru Covid???

# Neanae date 11 July 2020 11:18 +8

Știe cineva cine “operează”, conduce și comanda aceasta entitate numita Grup Comunicare Strategica? Mai ales știe cineva CINE, PE CARE BAZA LEGALĂ a creat grupul si CARE SUNT OBIECTIVELE pentru care “lupta si se strofoacă” niste tocători ai bugetului (sigur au salarii babane)? Fiind făpturile astea prea invizibile pentru cetățeni, cred ca au fost toți aleși cu ochi albaștri! Ei sunt pe metereze in primul rând ca sa lanseze numere și alarmisme și cam tot in primul rând sa inchiza gurițele celor care urla la excesul măsurilor tartorilor de la pârtz Administrație. Ca și a celor care considera povestea asta, științific și argumentat, umflata, sureala, ba chiar MINCINOASA! Ei dau minusuri cu galeata celor care gandesc altfel. Cine știe cine or fi și cine le trage sforile!?!?!

# ?????? date 11 July 2020 13:32 -1

@ Apreciați și că Arafat și Tătaru ar putea fi întrebați și de ce boli suferea pacientul pe care l-au tratat cel mai recent și cum se protejau în activitățile de lucru când tratau și pacienți contagioși, ?

# mitica date 11 July 2020 14:40 +3

Sica mandolina, daca ii fugea "mintea" ii baga si pe mortii din al doilea razboi mondial ca au covid-19! Vedeti ce inseamna alcoolul si prostia?

# Luati de aici...manipularea date 11 July 2020 16:37 +1

"Virgil Musta, șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, avertizează că este foarte probabul ca în următoarea perioadă, România să înregistreze, în fiecare zi, un nou record al infectărilor cu noul coronavirus."

# REMEMBER date 11 July 2020 16:46 +11

VIKY 8 iulie 2020 la 23:26 Cand s-au inchis spitalele pentru bolnavi cronici, la inceputul pandemiei, am comentat ca acesti sobolani pnl-isti, va vor tine in stare de urgenta si alerta pana la sfarsitul anului. Cand s-a pus problema deschiderii spitalului Colentina, si a celorlalte spitale, a doua zi au crescut nr de infectati, nu intamplator. Ei se folosesc acum de bolnavii cronici care nu au fost tratati luni de zile. Multi dintre ei ajung in stare grava la spitale, unde sunt testati pozitiv. Orice pacient cu afectiuni grave la testul PSR, iese pozitiv. Cu acesti bolnavi cronici va vor tine in sah, pana isi vor rezolva agenda, sau directivele UE. Ati fost deja avertizati ca vor fi si 2000 de infectati pe zi, si 10000 de morti pana in toamna. Au dreptate, asa va fi, tinand cont ca ei au statistica bolnavilor cronici, in ce stadiu sunt, si au facut estimarile cati nu mai au sanse sa traiasca fara tratamentul de care au fost vitregiti. Ei sunt testati acum. TREZITI_VA!.

# cineva date 11 July 2020 19:11 -3

Vezi că și la o verificare la ochiometru ți se văd greșelile. Ai trecut toti externatii la vindecati, inclusiv cazurile asimptomatice externate și i-ai scăzut din cazuri active (în continuare internați, cum le zici tu). Deci "în continuare infectați" nici nu se mai cunosc, dacă le-au dat drumul infectați , numai Dumnezeu știe dacă i-au mai testat ulterior, dar ar putea fi 6381 + 1605 = 7986. În realitate, fiecare infectat care umblă liber e o sursă de infecție din moment ce nu se izolează ( iar noi nu ne putem baza pe conștiința cetățeanului, dovedindu-se prea des că nu există) așa încât avem 1605 de surse de infecție certe care cine știe la câți au dat boala mai departe.

# cineva date 11 July 2020 19:33 +1

Clar sunt erori la raportarea externatilor asimptomatici. Alea nu pot fi externări zilnice, este vorba de un total de când au început. Dar au avut erori de acest gen și mai demult la infectări pe județe. Eu fiind din Brăila am urmărit numărul de acolo și la un moment dat numărul total de cazuri a scăzut, prin aprilie parcă sau începutul lui mai. Dar nu s-a cunoscut în total țară, fiind puține.

# mitica date 11 July 2020 20:11 0

OMUL NEGRU

# VIKY date 11 July 2020 20:57 0

@Neanae...EI SUNT GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICA – Iata „dumnezeii” responsabili de informarea romanilor despre pandemia de coronavirus: Andi Manciu, consilier de stat in cadrul cancelariei premierului Orban, si Sorina Cosbuc, consiler al ministrului Marcel Vela, fosta realizatoare a emisiunii lui Rares Bogdan. Cosbuc ar fi “ajutata” de comisarul Iulian Dragoi, fost ziarist, si de comisarul Adrian Cuturescu, fost jandarm...GRUPUL CRIMINA SATANIST.

# VIKY date 11 July 2020 21:07 +1

@Neanae... In data de 03.03.2020 a fost infiintat acest grup, iar pe 15.03.2020 Starea de Urgenta.

# VOX. date 11 July 2020 22:35 -5

S.U.A si-au depasit din nou recordul de noi cazuri cu peste 66.000 (cititi bine ) de infectati in 24 de ore!.. CIOCUL MIC pentru IDIOTI fara MASCA faciala! ....azi.

# Antisistem date 12 July 2020 07:29 0

Ăsta care înroşeşti şi umfli cifrele din dreapta eşti cel mult haios. Ticălos eşti din născare, nu se mai pune.

# banditu coroiu date 12 July 2020 07:30 +1

Cum a aparut un articol despre covid si gainarii din guvern, cum s-au activat parazitii securistoizi de presa gruparea minusarii. Ce facurati bah? V-a mai alocat limbricu' betiv niste fonduri din rezerva guvernului? V-a mai marit si voua leafa sau tot cu 50 de bani postarea lucrati? Se fac niste magarii imense prin spitale cu raportarile de cazuri tocmai pentru obtinerea de fonduri pentru tot felul de imbogatiti din combinatii de tip mafiot. Toti spagarii din gasca pnl/pdl au ajuns peste noapte importatori de echipamente de protectie medicala si de aparatura ati. Sunt fraieri aia care cred raportarile false ale astora. In orice caz in ultimele luni de zile s-a vazut destul de clar ce masina imensa de propaganda au creat nenorocitii astia cu fonduri de la bugetul statului.

# Liţă date 12 July 2020 09:16 +1

Protest împotriva legii naziste a carantinei şi izolării. Piaţa Victoriei, azi, 12 iulie 2020, ora 18.

# Neanae date 12 July 2020 14:15 +3

Mersi @VIKY! Apariția ploii de minusuri da dovada ca sunt prosti cu grămada și printre băieții deștepți. Clar ca înțeleg ca in curând vor deveni arhiviști sau bibliotecari pe la Rahova și imprejur! Urat din partea lor sa se hrănească cu atâta ra și hat! Nea Baran, numărătoarea comuna rămâne valabilă ... și dacă numărăm separat bolnavii și morții adevarati de COVID și apoi adunam cifrele nu ajungem la aberațiile guwernerantilor! Apoi informam gruparea asta de fedaini!

# Un cititor date 17 July 2020 11:29 -1

Am citit, ok, pare logic cu conditia sa acceptam din start ca afirmatia de baza e reala si anume ca se raporteaza la gramada. Dar de unde stiti asta? Este un comunicat oficial sa spuna asta? Un doctor la A3 zice ceva, altul la alt post zice altceva. Nu, deci presupozitia este nefondata. E ok pt cine cauta sa creada, nu e ok pt cine e mai sceptic. Un fel de : am vazut imaginea lui Isus intrun cartof sau trunchi de copac...Success in continure!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva