24 September 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCLUSIV – Puterea reinvie Directia VI a Securitatii. PDL sustine un proiect de lege prin care ofiterii SRI sa devina organe de cercetare penala si sa lucreze cu procurorii in Parchet. Cititi si va cruciti cum populatia va putea fi urmarita prin orice mijloace

Scris de: Adina A.STANCU - R.SAVALIUC | pdf | print

11 October 2011 18:33
Vizualizari: 12095

Rolul procurorilor si al serviciilor secrete au devenit din ce in ce mai puternice, mutiland incet-incet democratia in samburele existentei ei. O dictatura se bazeaza pe instituirea fricii. Pe urmarire, filaj, interceptari, in toate locurile, inclusiv in cele private. Lumeajustitei.ro a pus mana pe un proiect de lege care se afla la Parlament, in discutii pe Comisia juridica a Camerei Deputatilor si pus pe ordinea de zi a Comisiei juridice in zilele de miercuri si joi (12-13 octombrie 2011), care daca ar ajunge sa fie adoptat in forma actuala va imbogati Serviciul Roman de Informatii cu puterea de a avea ofiteri de cercetare penala care vor putea face, in echipa cu procurorul aproape orice, mai putin retinere sau arestare.Avertizam ca nicaieri in lume un serviciu secret nu se substitui unui organ de urmarire penala si nici unei instante de judecata.Constitutiile arata clar cine are dreptul sa savarseasca actul de justitie. Pentru inceput, va supunem atentiei o modificare extrem de importanta, care ar putea infiinta, in sanul Parchetului General, o structura tip Directia a VI-a a Securitatii statului, modificare sustinuta – din cate am aflat – de catre deputatul PDL Cezar Preda (foto).


Justitia inlocuita cu SRI

Iata cum suna amendamentul-bomba al PDL-istului Cezar Preda din propunerea legislativa privind modificarea si completarea unor acte normative in domeniul securitatii nationale:

Art.13 se modifica si va avea urmatorul cuprins: Art.13–(1) Ofiteri anume desemnati ai Serviciului Roman de Informatii pot fi numiti in calitate de organe de cercetare penala speciale, cu acordul Biroului Executiv al Consiliului Director al Serviciului si cu avizul procurorului general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, competente sa efectueze urmarirea penala in conditiile si pentru infractiunile date in competenta acestora potrivit Codului de procedura penala.

(2) Organele de cercetare penala speciale ale Serviciului Roman de Informatii isi desfasoara activitatea sub conducerea si supravegherea procurorului.

(3) Pentru realizarea atributiilor prevazute la alin.(1), in cadrul unitatii juridice a Serviciului Roman de Informatii se organizeaza si functioneaza o subunitate specializata in care isi desfasoara activitatea ofiterii care au calitatea de organe de cercetare penala speciale.

(4) Serviciul desfasoara sau indeplineste orice alte activitati de aplicare a legii date in competenta sa, potrivit legii

(5) Organele Serviciului Roman de Informatii nu pot lua masura retinerii sau arestarii preventive si nici dispune de spatii proprii de arest”.

La articolul 13 exista si alte modificari, multiple, pe care va rugam sa le lecturati pentru a observa ca, in cazul in care asemenea prevederi ar intra in vigoare, atunci nu va mai exista notiunea de viata privata sau „loc privat„ pentru ca organele statului ar putea penetra oricand acolo – prin orice mijloace - daca procurorii ar suspecta ca aveti o problema care ar aduce atingere securitatii nationale (termenul ”siguranta” se vrea a fi inlocuit in proiectul de lege cu termenul ”securitate nationala). Pe de alta parte, veti observa cum legiutorul adauga RISCUL ca oportunitate la temeiul legal al organelor statului de a solicita culegerea de informatii, interceptarea si inregistrarea ”prin orice mijloace” . Ne intrebam cum de au ajuns initiatorii acestui proiect la concluzia ca riscul poate constitui un temei legal pentru incuviintarea urmaririi, interceptarii si altor proceduri inserate in aceste noi prevederi supuse dezbaterii in Comisia juridica a Camerei Deputatilor.

Conform modificarilor din cuprinsul aceluiasi articol 13, avand in vedere aceste riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale, inclusiv actele sau faptele ce decrug din Legea nr.535/2004 privind prevenirea si combaterea terorismului, „constituie temeiul legal pentru a se propune procurorului de catre organele de stat cu atributii i domeniul securtatii nationale, in cazuri justificate, sa solicite autorizarea efectuarii unor activitati in scopulculegerii de informatii constand in: interceptarea si inregistrarea convorbirilor si/sau comunicarilor efectuate sub orice forma si/sau a transmisiilor de date sub orice mijloace, cautarea unor informatii, documente sau inscrisuri pentru a caror obtinere este necesar accesul intr-un loc, la un obiect sau deschiderea unui obiec, ridicarea si repunerea la loc a unui obiect sau document, examinarea lui, extragerea informatilor pe care acesta le contine, cat si inregistrarea, copierea sau obtinerea de extrase prin orice procedee, instalarea de obiecte,intretinerea si ridicarea acestora din locurile in care au fost depuse; supravegherea prin fotografiere, filmare ori prin alte mijloace tehnice, efectuate sistematic in locuri publice sau efectuate in orice mod in locuri private; localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice; retinerea, predarea si perchezitionarea trimiterilor postale; solicitarea sau obtinerea datelor referitoare la tranzactiile financiare, precum si a datelor financiare ale unei persoane”.

Cu alte cuvinte, daca ”organele” vad in orice cetatean un risc de a aduce atingere la securitatea nationala, acesta ar putea fi filat, ascultat, fotografiat, monitorizat, ar putea intra in casa lui SRI-stii ca sa puna camere de luat vederi, de inregistrare audio, ar prelua si deschide corespondenta si scrisa si electronica, iar viata persoanei s-ar transforma intr-un Big Brother al serviciilor si procuraturii.

Toate modificarile care se afla cuprinse in propunerea legislativa sporesc la maxim puterile Parchetului General in combinatie cu SRI, aruncand Romania inapoi, in perioada in care politia politica facea din orice incomod un atentator la siguranta statului si un subminator al economiei nationale.

* Cititi aici tabelul centralizator la propunerea legislativa privind modificarea si completarea unor acte normative in domeniul securitatii nationale

 

Comentarii

# luju date 11 October 2011 18:45 +8

ASTA NE MAI LIPSEA!

# Dictatura hotilor date 11 October 2011 22:08 +13

Actualul regim a devenit unul dement! De 7 ani PDL fura de stinge tot ce misca si le e frica de moarte sa nu piarda alegeri ca intra cu totii la puscarie!!!! Asa ca intaresc politia politica. SRI nu a facut nimic bun in acesti ani pentru Romania, jafurile continua mai abiotir ca niciodata, da ei isi maresc numarul de angajati incat fosta Securitate a fost mic copil

# PEDEAPSA CU MORATEA date 12 October 2011 08:29 +10

SUNT PENTRU PEDESPIREA CU MOARTEA A TUTUROR PERSOANELOR CE FAC POLITIE POLITICA!

# Misu date 13 October 2011 08:44 +5

Basescu vrea sa subjuge justitia ca in Ucraina stat vecin si sa aresteze pe cine vrea muschi lui cu impunitate! Basescu si regimul Portocaliu se afla in afara constitutiei prin nerespectarea egalitatii cu puterea judecatoreasca ca urmare a nerespectarii deciziilor instantelor si ca urmare a masurilor totalitare impotriva judecatorilor corecti si a masurilor de subminare a justitiei! Basescu si Portocalii nu ne mai reprezinta, nu mai reprezinta statul Roman, sunt niste impostori ce trebuie ignorati, iar atunci cand in mod fals in numele statului incerca actiuni impotriva noastra a poporului suntem cu totii indreptatiti la autoaparare prin ori si ce mijloace!

# Bulaev date 13 October 2011 10:04 +2

Eu nu cred ca vrea asta. vrea mai mult. Mult mai mult. Vrea sa arate ca se putea si mai naspa decat in "iepoca" de aur. O sa ne grupam si noi in legiuni si gata. Una e deja pregatita pentru 2012.

# th58m date 13 October 2011 00:26 +5

Se legifereaza o stare de fapt! Oricum dosarele grele ale Parchetului sunt facute de SRI iar Kovesi este sub comanda lor nemijlocita! Deci care-i diferenta?

# claudiu dragomir date 14 October 2011 13:47 -1

Personal m-am crucit citind acest articol si ce anume au inteles acesti jurnalisti din acel proiect de lege, pe care cu siguranta nu ati avut nici macar rabdarea sa-l cititi, faceti din titlu o confuzie intre organe de cercetare si organe de cercetare speciale care nu au in competente urmarirea tuturor cetatenilor acestei tari, cum ati scris pentru a speria oamenii obisnuiti. pentru a intelege acest proiect urmariti precizarile deputatului Cezar PREDA intr-o conferinta de presa sustinuta ieri la Buzau pe adresele urmatoare: http://www.youtube.com/watch?v=G-KRSAc7LOc&feature=player_embedded si www.jurnaluldebuzau.ro.

# patrascu date 11 October 2011 19:00 +12

n-au bagat acolo si canalul Dunare-Marea Neagra???? atentie, aceasta nu e o gluma ce vor sa faca, asa ca trebuie stat cu ochii pe cei ce vor sa faca din noi niste slugoi infecti, fara dreptul de a mai vorbi, de a mai glumi, fara a mai trai LIBER!

# A_L_I_E_N date 11 October 2011 19:29 +10

Asaltul final asupra "cuceririi" puterii judecatoresti.Noii tovarasi s-au saturat de statul de drept, si vor statul lor . Actiunea este una planificata si pusa in executare in mod profesionist. 1.Actiuni prealabile de politie politica ( filaj, interceptari si construire de DUI - dosare de urmarire informativa ) - fara vreo tinta legala ( de identificare a comiterii vreunor infractiuni ), ci doar in scopul de a se identifica eventuale "vulnerabilitati" ale magistratilor judecatori si ai afinilor acestora 2.Fortarea "pensionarii" unor magistrati in scopul promovarii obedientilor. 3. Confectionarea de dosare penale in scop de santaj si decredibilizare - cu dubla tinta ": frica in randul colegilor si inlaturarea prin decredibilizarea in spatiul public a judecatorilor inca neobedienti.4. atacuri concertate si virulente in spatiul public din partea "independentului Morar, a jurnalistilor cu epoleti si a "jucatorului" . pe scurt FRICA ! scopul ": dosare pentru ai lor, impunitate pt ai nostri

# unne date 11 October 2011 19:31 +1

sa facem de pe acum cereri sa ni se dea dosarele intocmite din 1990 incoace de iliescu, constantinescu, iliescu, basescu - dosare in care nu s-a dovedit nici ca am fi teroristi, nici ca avem in clin cu siguranta statului, asa ca sa vedem sub ce paranoici am trait, mai traim si o ducem ca dracu'.

# mistocarul date 11 October 2011 19:51 +12

Daca nu ma insel, acelasi gen de dispozitii legale au existat si in Codul de Procedura Penala varianta 1968, din vremea lui Ceasca, deci a comunistilor. Probabil ca autorul propunerii legislative de acola s-a inspirat. Si uite asa nu scapam de comunisti, securisti si lichelele care le succed, de genul lui Cezar Preda! Mare om politic, se sa-ti povestesc! Toti cei de genul acestui personaj au dus tara asta in prapastie si nu patesc nimic! Nu raspund in niciun fel! Sper ca Dumnezeu sa-i pedepseasca dupa cum merita!

# alexis date 11 October 2011 20:14 -7

De ce va indignati asa? FBI-ul nu este organizat in mod similar?

# Politia politica trebuie arestata date 11 October 2011 21:09 +9

Alo, securistii lui Basescu, mai plecati de pe situl asta, nu e pentru voi, aici politia politica nu e binevenita, duceti-va la FBI si unde credeti voi ca serviciile asculta fara mandat. Securistule care ai postat aici, vezi ca spre deosebire de Romania, chiar daca esti de la FBI, CIA, NSA judecatorul te aresteaza in doi timpi si trei miscari daca asculti fara mandat. Acolo sunt peste 200 de ani de democratie!

# pepe date 11 October 2011 20:33 -6

exact .....FBI-ul ce face? ...Din cate stiu e vorba de cercetare penala...ba chiar mai mult..si culmea..e un serviciu secret..nu?...mai mult ..se pare ca are cei mai tari specialisti in investigatii din lume..nu?

# deconspiratorul de serviciu date 11 October 2011 20:51 +9


Citeza pe pepe
exact .....FBI-ul ce face? ...Din cate stiu e vorba de cercetare penala...ba chiar mai mult..si culmea..e un serviciu secret..nu?...mai mult ..se pare ca are cei mai tari specialisti in investigatii din lume..nu?
Marele FBI nu a putut descoperi in 10 ani cum au fost demolate turnurile gemene WTC in NY unde 308.000 tone de beton au fost pulverizate la propriu (au ramas numai praf si structura de otel) chipurile cu doar 100 tone de gaz lampant (kerosen) din ce le doua avioane ca sa nu mai vorbim si de WTC nr. 7 de 57 etaje, care s-a prabusit fara a fi lovit de ceva 8 ore mai tarziu, e vorba de praful care a plutit zile deasupra orasului, adica 3 tone de beton au fost facute pulbere,cu ..... un litru de gaz lampant! Mare mister. Prea mare pentru marele FBI! Sau poate "I" nu e de la "Investigation"? Sa-l intrebam pe Arin Stanescu alias Ariel Shalev? Parera mea.

# pepe date 11 October 2011 20:42 -9

Aici nu e vorba de asaltul impotriva puterii judecatoresti..aici e vorba de curatarea putregaiului din justitie care incepe cu asa zisa Inalta Curte unde nu e o padure in care gasesti si uscaturi ci un codru de uscaturi in care gasesti doar palcuri de copaci verzi...se stie ca pestele de la cap se impute..aici poposesc insa multe lichele care si-ai format apucaturile inca de la nivelul judecatoriiilor...Va dati seama cat rau poate face un judecator corupt care si-a intins unsoarea prin toate instantele pe unde a poposit si mai mult..a junge la Inalta Curte...Va e clar, oare , ce echipe de jefuitori se nasc atunci cand asa zisii juzi se combina pe verticala astfel incat daca un dosar scapa de la o instanta va fi sigur rezolvat in instanta superioara...bineinteles cu spagile de rigoare?...Realizeaza cineva cat de mare e mizeria la Inalta Curte ?...Cum s-o dovedesti atata timp cat ei judeca..ei voteaza..ei centreaza...Ce-i de facut? Probabil la un moment dat trebuie fortata nota....cineva trebuie sa le dea la cap pt ca altfel neam nu va mai fi dreptate in tara asta...Cum sa le dai la cap?...sa fii cu ochii pe ei ca sigur odata si odata se vor da de gol...hahalerele dreacu care au dus tara asta de rapa!

# pepino tu ai breton? date 11 October 2011 20:46 +6

ca altfel nu inteleg cum nu vezi sa citesti. fleosc aci cu subiectul Inalta Curte. ai incurcat articolele, frate!

# cc al pcr date 11 October 2011 20:50 -7

Hahaaaaa, ce bine'm pareeeee! Ramasasera multi ne'mpuscati in 89 si iata ca le vine randul....hahaaaaaaaaaaa.

# dorel date 11 October 2011 21:03 +1

E vorba despre interceptarea comunicatiilor care tre facuta de organe de cercetare penala.

# nastasescu date 11 October 2011 22:01 -7

masura este una normala in contextul specializarii organelor de cercetare penala. SRI poate efectua urmarirea penala numai in infractiunile privind siguranta nationala. Masura ar trebui extinsa si cu privire la garda financiara in ceea ce priveste faptele economice.Si in prezent, exista aceasta masura in ceea ce priveste faptele de natura militara cercetate de organe specializate din armata. Evident toate aceste organe specilizate pe bucata lor de competenta sunt controlate si subordonate parchetului.

# Valea date 11 October 2011 22:05 +8

Ne lasi nastasescule, chiar v-ati pus tot SRI-ul sa comentati pe aici la diversiune? nu va e rusine, cand unii dintre voi ar trebui sa fiti arestati de procurori, da nu-i lasati voi ca i-ati inrolat mai pe toti aia importanti!!! <img src=ops:' />

# IP SRI date 12 October 2011 08:51 +6

Chiar sunt comentatori cu IP'uri false folosite de obicei de .. departamentele de media a serviciilor...

# Catalin Racaceanu date 12 October 2011 11:55 +5

Asa ne trebuiei nume de scena pt a ne manifesta nemultumirea si a ne exercita dreptul la opinie.. Frica s-a instaurat. Bine ne fac astia, poate intr-o zi vom avea demnitatea de a ne folosi de numele noastre nu de pseudonime s

# unroman date 12 October 2011 12:27 +4

Este strigator la cer ce se intampla la noi in tara. Cei ce lucreaza in institutiile care au astfel de atributii ar trebui sa-si deschida mintea sa inteleaga adevaratul sens legal si profund al art.1 din Legea nr. 51/1991 legea sigurantei nationale.Ei sunt platiti de noi toti cu bani frumosi sa apere aceasta tara si pe cetatenii ei si nu sa faca jocul celor "alesi" in functiile vremelnice. Cei ce conduc nu s-au nascut cu aceste functii si nici nu au mostenit aceste functii.Chiar nu mai sunt oameni corecti in aceste servicii?! Daca este asa, inseamna ca acolo au ajuns nulitati, oameni fara constiinta, fara valori nu mai zic de principii... Noi , ceilalti , ce facem stam cu mana in san ...?!

# acelasiroman date 12 October 2011 12:59 +7

Profesionistii din DNA, P.G., SRI si altii nu vad ca art.3 lit.h) din legea sigurantei nationale ar fi aplicabil si celor ce conduc acum tara, spre dezastru. Si-au umflat conturile si si-au pus familiile bine mersi si acum loveste in cei multi

# nila date 12 October 2011 13:12 -7

de azi ar trebui sa va chematzi Lumea INjustitziei. Nici macar liberatea de exprimare nu o respectatzi, daca atzi ajuns sa taiatzi nishte comentarii care nu va sustzin. Nu mai imi pierd vremea sa va conving ca legea asta o aplica si altzii. Sau va e frica?? Un cetatzean onest nu ar trebui sa se teama.

# Nila SRI-istul date 12 October 2011 13:21 +3

Bai Nila, amara paine mai mananci de la SRI, stim ca ai in fisa postului sa injuri Luju, da fi pe pace ca nu te baga nimeni in seama. Daca SRI lucreaza cu d-alte tine, d-aia a ajuns tara asta unde e! Si vezi ca Nila a lui Eugen Preda a luat-o pana la urma pe cocoasa... :D Esti cumva inainte de evaluarea anuala si trebuie sa-ti ridici cota? :D

# Elena date 12 October 2011 13:25 -4

Interesant cum a putut un site sa puna mana pe un proiect de lege! Habar nu aveti si va contraziceti. Sunt chestiuni juridica care si azi sunt aplicabile si care vizeaza exclusiv o anumita categorie de fapte. Este evident ca sunteti rau intentionati si nici macar nu cunoasteti notiuni juridice de baza.

# Tata Leana date 12 October 2011 13:28 +1

Esti Elena lui Basescu? Care din ele? da ce mai conteaza ca tara s-a a facut praf din cauza unei Elenelor. Te apuca voma cand vorbesc elenele-astea, proaste si blonde sau viceversa..

# Elena date 12 October 2011 13:55 -2

Macar sunt o Elena citita. Cititi si voi articolul 208 din codul de procedura penala care spune ca: cercetarea penala se efectueaza de urmatoarele organe speciale:a) ofiterii anume desemnati de catre comandantii unitatilor militare corp aparte si similare, pentru militarii in subordine. Cercetarea poate fi efectuata si personal de catre comandant; b) ofiterii anume desemnati de catre sefii comenduirilor de garnizoana, pentru infractiunile savirsite de militari in afara unitatilor militare. Cercetarea poate fi efectuata si personal de sefii comenduirilor de garnizoana; c) ofiterii anume desemnati de catre comandantii centrelor militare, pentru infractiunile de competenta instantelor militare, savirsite de persoanele civile in legatura cu obligatiile lor militare(...) d) ofiterii politiei de frontiera, anume desemnati pentru infractiunile de frontiera; e) capitanii porturilor (...)

# elena, ai citit degeaba date 12 October 2011 14:31 +3

Elena, articolul pe care tu il citezi FACE REFERIRE DOOOAAARRR LA MILITARI!!!! Ai citit degeaba

# Elena date 12 October 2011 15:07 -2

Vezi si Art.55 al Legii nr.135/2010 care prevede că: (1) Organele de urmărire penală sunt: a) procurorul; b) organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare; c) organele de cercetare penală speciale. (5) Atribuţiile organelor de cercetare penală speciale sunt îndeplinite de ofiţeri anume desemnaţi în condiţiile legii, care au primit avizul conform al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. (6) Organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare şi organele de cercetare penală speciale îşi desfăşoară activitatea de urmărire penală sub conducerea şi supravegherea procurorului.

# PENTRU ELENA date 13 October 2011 09:00 +2

Vezi ca ti-au cazut fire din musteata pe tastatura.. si anumite litere nu mai functioneaza cum trebuie.... Ha. dom'secu nu mai folosi Nikuri false... daca toti ai snge.. si chiar crezi ca spui adevarul baga rangu si CNP-UL si apoi stam de vorbba!

# Nila date 12 October 2011 13:30 -5

HOTZUL striga Hotzul!! De unde cunoashte siteul vostru anemic cu ce se ocupa fosta Directzie a 6a. Sa intzeleg ca la voi lucreaza foshti securishti sau ofitzeri ai fostei directzii Cercetari penale a SECU?! Acum statzi shi predicatzi morala!!

# Prostu fudul date 12 October 2011 14:00 +4

Nila, esti prost!

# elena bioterra date 12 October 2011 16:26 +1

fa, cu caciulita la a, unde puuuuuuu...ll...a mea ai facut facultatea de drept? la bioterra? da-te-n spumele marii ca esti beata. stii fa ce inseamna organe speciale?

# elena date 12 October 2011 17:39 -4

oricum am facut facultatea intr-un loc unde cei care auzeau de organe nu se credeau neaparat speciali .dar pt cultura ta si am incheiat orice discutie cu tampitii da un search pe net si afla ce te intereseaza sau macar faceti chestia asta inainte sa scrieti un articol kre bubuie de prostie cel putin in domeniul juridic

# stai ca trag date 29 March 2012 17:33 0

...ca nu-mi convine ce zazasi(ce greu e fara caciulita :zzz la a)Vreau sa stiu mai multe despre organele alea speciale de la unu ca cunoaste...creca esti printre ei <img src=ops:' />

# corina date 12 October 2011 18:53 +4

A, a apărut STASSI şi la noi? Buuuuun.Ce mai urmează?Lagăre, gulag...

# eleno, esti beata? date 13 October 2011 08:49 0

te mai intrebam odata! organele speciale sunt diversi ofiteri specializati pe ARME, din MAPN sau MAI, cand e vorba de dosare in care sunt infractiuni produse de militari. NU SRI,, prosto!

# ion date 13 October 2011 17:00 0

de ce vi se pare ca e o noutate despre ce scrieti voi? pana acuma nu ne urmareau toti, oricum, in orice conditii? eu is de pe vremea impuscatului si cred ca libertatea de vorbire de atunci va fi un lux fata de ne asteapata. pe toti. asa ca pregatiti ceva bancuri cu bula si cu ...escu. in rest, stati calmi ca se scumpesc medicamentele.

# ENE DRAGOS MARIAN date 13 October 2011 20:40 -1

IMPOTRIVA UNEI PERSOANE PE CARE O STIU DIN ANUL 2001,KSE SAVARSESC ASTFEL DE ACTIVITATI . CURTEA DE APEL BUCURESTI SECTIA A VIII A SCAF dosar nr. 8918/2 /2010 Domnule Presedinte DAN LUPASCU , Subsemnatul,ENE DRAOS MARIAN,domiciliat în Bucureşti Şos.Mihai Bravu nr. 2,bl.60 B, Sc.1,Et.8.ap.45,sector 2, ,în calitate de cetăţean român ,victimă a regimului neocomunist ,dar şi luptător anticomunist, în temeiul art. 108 indice 5 (1)(2)c.pr.civ., coroborat cu art.6, art.10(1)[libertatea de exprimare],] 13,14,17,18 C.E.D.O., formulez şi depun prezenta CERERE DE REEXAMINARE fata de amendarea abuziva a mea-in sedinta din 21.09.2011-de catre judecatoarea obedienta Maiereanu Iuliana - care m-a amendat cu 500 lei, precum si fata de masura abuziva de amendare cu 200pentru acelasi lucru in 26.IX.2011[cand s-a judecat recuzarea fara citarea partilor ]de catre judecatoarea Monica Niculescu .,solicitand motivat, sa se revina asupra amenzilor inn mod mafiot aplicate., PRIMUL MOTIV PENTRU CARE SOLICIT INDREPTATIT REVENIREA C.A.B LA MASURILE ABUZIVE APLICATE ESTE VADITUL EXCES DE PUTERE .AL JUDECATOARELOR TRIBUTARE CONSERVARII ABUZURILOR JUDECATORESTI SI NU SCOPULUI PROCESULUI :CEL AL INFAPTUIRII JUSTITIEI . JUDECATOAREA CARE M-A AMENDAT ABUZIV CU O SUMA EXORBITANTA DUPA CE AM RECUZAT-O , DESI STIA CA EXISTA OBLIGATIA DE ASE ABTINE NU AFACUT-O,PENTRU ASE RAZBUNA PE MINE .ParatulVISAN A LIPSIT DE LA SEDINTA DE JUDECATA,SPUNANDU-I –SE CA POATE SA NU VINA LA PROCES ,PENTRU CA NU E CAZUL SA SE MAI DEPLASEZE PANA LA INSTANTA DIN MOMENT CE TOTUL ESTE ARANJAT ! INTRADEVAR ,MI-AU FOST RESPINSE TOATE CERERILE ,PRETINZANDU-SE IN SCRIS CA PARATUL POATE ALEGE SA FACA SA U SA NU FACA INTAMPINARE ,DESI ORAL ,JUDECATOARE INCERCA SA MA CONVINGA PE MINE CA NU ESTE OBLIGAT SA DEPUNA INTAMPINARE ,ACELASI PROCEDEU INFRACTIONAL FIIND FOLOSIT DE CATRE POLITIZATA C.A.B. SI IN CAZUL ALTUL P.D.L.-IST PRIGOANA SILVIU ! ULTERIOR DUPA CE M-A AMENDAT ,JUDECATOAREA MAIEREANU A PUS-O PE COLEGA NICULESCU SA MAI DISPUNA INCA O AMENDA DUPA ABUZUL PRIMEI JUDECATOARE RECUZATA ,ADICA SA MA AMENDEZE INCA O DATA ,ACEASTA PRETINZAND TEXTUAL CA “”EVENTUALELE NEMULTUMIRI ALE RECLAMANTULUI CU PRIVIRE LA MASURILE DISPUSE DE JUDECATOR SI LA MODUL DE SOLUTIONARE A UNOR CERERI PE PARCURSUL JUDECATII,PUTAND FI EXPRIMATE ,CU OCAZIA PROMOVARII CAII DE ATAC IMPOTRIVA HOTARARII CE SE VA PRONUNTA IN CAUZA “””ANTEPRONUNTAREA CELEI CARE ASOLUTIONHAT RECUZAREA ,ESTE NEECHIVOCA.MOTIV PENTRU CARE NICI NU AM FOST CITAT LA SOLUTIONAREA CERERII DE RECUZARE . Care VA SA ZICA ACEASTA JUDECATOARE CARE TREBUIE SA VETRIFICE DACA EXISTA MOTIVE DE RECUZARE A COLERGEI SALE , IMI INCALCA VADIT LA RANDU-I DREPTUL DE APARARE,PRETINZAND CA ACEST DREPT- GARANTIE NU CONTINE SI DREPTUL DE A FACE OBICTIUNI ASUPRA CONTINUTULUI INCHEIERILOR DE SEDINTA RAPORTAT LA CONSEMNAREA TRUNCHEAT INTERESATA FATA DE REALITATEA DEZBATERILOR URMATE IN SEDINTA PUBLICA . INDOCTRINAREA POLITICA A MAGISTRATEI ,RELEFATA DE PSEUDO MOTIVARILE DATE ,DOVEDESC IMIXTIUNEA CRASA A POLITICULUI IN JUSTITIA DEVENITA MILITARA CONFORM DICTATURII UNICULUI CONDUCATOR !!! AL DOILEA MOTIV MOTIV PENTRU CARE SOLICIT INDREPTATIT REVENIREA C.A.B. LA MASURILE ABUZIVE APLICATE CONSTA IN FAPTUL DOVEDIT SI FATA DE PRIMA JUDECXATOARE ,RESPECTIV CA NU DISPUN DE VREUN VENIT DIN CAUZA REGIMULUI NEOCOMUNIST PRETINS CAPITALIST,ASA CUM AM DOVEDIT PANA CA ACESTA SA IA RESPECTIVA MASURA. CA ATARE,REAUA-CREDINTA MANIFESTA,A CELOR CARE AU APLICAT RESPECTIVELE MASURI INUMANE ,ESTE DOVEDITA DIN PLIN,DIN PRISMA MODULUI CVUMSAU PETRECUT STARILE DE FAPT !!! Dar cum un coleg judecator sa constate ca alt coleg judecator a primit` FAGADUIELI , INDATORIRI , de la alti UNA DIN PARTI (VISAN )? EVIDENT CA INTRE MINE SI C.A.B.care coordoneaza mafia judiciara impreuna cu ICCJ ,DNA,CSM ,CA SI INTRE POLITICIENII P.D.L. PRETINS VERIFICATI DE CATRE C.N.S.A.S,ASUPRA CALITATII ACESTORA DE COLABORATIONISTI,EXISTA PROCESE PENALE INAINTE DE RECUZARE CE REZULTA chiar si din analiza continutului chiar truncheat al INCHEIERII de sedinta din 21.09.2011 fata de care am solicitat reexaminarea masurii amenzii? IN REALITATE NU EXISTA IN PRACTICA JUDECATOREASCA AMANARI CU DISCUTII,CACI instantele judecatoresti nu ai dreptul SA TE EXPRIMI,AI DOAR obligatia SA TACI!!! EXISTA IN PRACTICA JUDICIARA,MAI ALES,IN CE PRIVESTE ANUMITE DOSARE,IMPORTANTE PENTRU RESPECTIVUL REGIM POLITIC, DOAR AMANARI FARA DISCUTII! DACA AI CURAJUL SA SPUI ADEVARUL ADICA SA-I SPUI JUDECATORULUI SA NU MAI SUSTINA INTERESE POLITICE EVIDENTE , TI SE ATRAGE ATENTIA SA AI UN LIMBAJ CUVIINCIOS! CUM SE MASCHEAZA ACEASTA INTERDICTIE DE A SE EXPRIMA ORAL ? ?SE PRETINDE DE CATRE judecator,CA JUSTITIABILUL IL INTRERUPE PE MAISTRATUL CARE NU TINE CONT DE SUSTINERILE JUSTIFICATE ALE CELUI VATAMAT, sub amenintarea permanenta ca il amendeaza daca nu tace !! Ministrul POLITIC AL Justitiei,CATALIN PREDOIU care sileste magistratii sa dea anumite solutii ajudecatoresti datorita faptului ca Ministerul JUSTITIEI[PUTEREA EXECUTIVA =GUVERNUL ] ADMINISTREAZA BUGETELE TUTUROR INSTANTELOR JUDECATORESTI [SI NU INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE ]PRETINDE CA ESTE ingrijorat de coruptia din randul magistratilor si avocatilor, in schimb lauda DNA si nu vede problemele propriului minister3 decembrie 2010 Ministerul Justitiei condus de Catalin Predoiu a dat publicitatii un amplu comunicat in care comenteaza ultimele incidente notabile din lumea Justitiei. Tinta predilecta a comentariilor sale sunt magistratii, dar si avocatii, care ar da dovada de prea multe acte de coruptie. De asemenea, este aparata secretarul Lidia Barac, in fata reprosurilor ce i-au fost aduse de procurori si judecatori pentru sesizarile adresate Inspectiei CSM. Din pacate insa, comentariile MJ pe ultimele incidente din sistemul judiciar vad numai „paiul din ochiul altora”, ele ocolind problemele din propria ograda – precum esecul implementarii ECRIS IV, care a blocat activitatea informatica la numeroase instante. De asemenea, lauda vesnica a DNA, caruia MJ nu-i vede nicio culpa in lungul sir de achitari, perpetueaza politica actualei Puteri de a critica 7. Ministerul Justitiei face un apel la intreg sistemul judiciar sa ridice standardele de profesionalism si integritate la nivelul cerut de cetateni, inclusiv prin sutele de petitii, memorii si reclamatii adresate ministerului, CSM sau Inspectiei Judiciare. Exista foarte multe lucruri bune care vin din Justitie, dar ele trebuie generalizate prin eforturi din interiorul sistemului. intregul sistem judiciar, nu insa si marile parchete – profund politizate. Publicam in continuare “Declaratia de presa a Ministrului Justitiei privind unele evenimente care au incidenta asupra sistemului judiciar”. EXISTA UN DREPT FUNDAMENTAL CE NU POATE FI AFECTAT DE CRIZA, un drept ce nu poate fi tranzactionat cu foruri monetare internationale, un drept pe care Guvernul nu il poate restrange cu niciun procent si pentru niciun sinistru si la care cetatenii nu pot si nu trebuie sa renunte. DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL este dreptul inviolabil al cetatenilor in virtutea caruia orice persoana se poate adresa unui tribunal independent atunci cand apreciaza ca drepturile sale sunt incalcate. Acest drept al cetatenilor Romaniei este pentru judecatori o obligatie, ei fiind primii chemati sa apere independenta instantelor in fata oricaror presiuni, imixtiuni sau influente, indiferent din partea cui ar veni. Aceasta obligatie va revine si dumneavoastra, doamna secretar de stat Lidia Barac, in virtutea calitatii dumneavoastra de judecator, iar prin adresa trimisa Consiliului Superior al Magistraturii, anexata prezentei, apreciem ca ati adus atingere acestui drept din ambele perspective ale pozitiei dumneavoastra. Ca secretar de stat, parte a puterii executive, aveati obligatia de a va abtine de la orice actiuni ce pot fi resimtite ca mijloace de presiune, intimidare sau influentare, directa sau indirecta, asupra unor procese in curs de judecata. Aveati obligatia de a va abtine de la orice actiune ce ar putea crea partilor temerea ca nu vor avea parte de o judecata impartiala, independenta si in conditii de egalitate de tratament. Ca judecator, v-ati incalcat o obligatie fundamentala - aceea de a apara independenta justitiei. De aceea, UNJR va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca, in temeiul art. 45 alin.1 din Legea nr.317/2004, prin intermediul Inspectiei Judiciare, sa se demareze verificarile necesare pentru a se stabili daca si in ce masura actiunea dumneavoastra constituie abatere disciplinara conform art. 99 lit. b teza finala (imixtiune in activitatea altui judecator) sau abatere de la normele codului deontologic. Fata de calitatea dumneavoastra de secretar de stat, va solicitam, doamna judecator, demisia de onoare. Judecator Natalia Roman Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania" 23 noiembrie 2010 Problema raspunderii discilpinare ar trebui sa se rezume strict la abaterea disciplinara asa cum este aceasta definita in dreptul muncii! Ignorarea unei legi in vigoare si celelalte... reprezinta motive de nelegalitate ale unei hotarari si nu pot face decat obiectul unui control judiciar! Altfel, s-ar ajunge la un control administrativ al solutiilor pronuntate de catre instante, ceea ce contravine unui articol din Constitutie (v.129). De aceea, lit. h a art.99 trebuia sa dispara de mult din peisaj pentru a nu mai genera acele presiuni la care faci referire in cuprinsul postarii. Iata cum se MENTINE SI AGRAVEAZA CORUPTIA JUDICIARA DIN INTERIORUL SISTEMULUI Nu doar ca sunt indicii transformabile in probe indubitabile,dar exista reaua credinta a judecatorilor -dovedita -prin zadarnicirea permanenta a aflarii adevarului de catre cei obligate sa afle adevarul in cauza dedusa competentei si legalei judecati,sperandu-se ca prin amendarea permanenta a subsemnatuluiu de catre judecatorii criminali ,eu o sa renunt la dreptul meu! Dn cauza coruptilor ce poarta roba de magistrat,ADERAREA LA SCHENGEN SE AMANA SINE DIE. BANI INAPOI SI LA PUSCARIE ESTE NECESAR CA Toti infractorii SA STEA i dupa gratii, pentru a stii sa n e ferim de acesti lupi imbracati in straie de oaie. Toate incheierile,prin care s-a luat masura abuziva de amendare a mea,fac obiectul cererilor individuale la E.C.H.R.si nu numai! Starea deplorabila in care se afla justitia (de 21 ani de zile),este cauzata de traficul de influenta facut de MAFIA politica din România,tara devenita membra NATO si UE- fara inregistrarea unor progrese reale-,CONCRETE ci doar constatate pe hartie -["PRETINSE rapoarte de monitorizare=VERIFICARE CU CONTURILE PLINE DE EURO-DREPT RASPLATA PENTRU COMPLICITATEA LA NMENTINEREA CORUPTIEI JUDICIARE ROMANO-EVREIESTI "] AMESTECUL POLITICULUI IN JUSTITIE ,CA SI, FAVORIZAREA INFRACTORILOR POLITICIENI TOCMAI DE CATRE MAGISTRATI este dovada ANEXARII NEDEMNE A JUSTITIEI! Pentru magistratii corupti si partinici,cele aratate nu reprezinta nici macar o punere in garda,din moment ce ei executa ordinele ilegale date,ori au de aparat INTERESUL DE CLASA si nu aplicarea legii,sens in care le-au si fost repartizate anumite cauze mai sensibile,secrete- de catre conducerea instantei publice IN HOTARARILE JUDECATORESTI PE CARE LE DA, Justitia politizata mafiot, este influentata in mod determinat de catre politicul mafiot in proportii covarsitoare : I)-MAFIA S.R.I.=15 %PROPORTIA DE INFLUENTA SE MAJOREAZA ADAUGANDU-SE PERMANENT SI INFLUENTA PARTIDELOR CU ACCENTE DICTATORIALE COALIZATE LA PUTERE SAU IN OPOZITIE II))-MAFIA P.D.L.=30% ; III)))-MAFIA P.S.D.=35% ; IV))))-MAFIA P.N.L. ,P.N.T.C.D,U.D.M.R. ,EVREIME ,ALTE MINORITATI20% Santajul pe care l-am anuntat public de nenumarate ori ,de atata timp,in sfarsit s-a infaptuit “Reputatul” profesor Corneliu Birsan, [COLONEL DE SECURITATE ] judecator la CEDO, a sesizat Consiliul Europei si CEDO cu privire la incalcarea de catre DNA a drepturilor sale. Profesorul Birsan solicita CSM revocarea avizului pentru perchezitie! In cursul zilei de astazi, 10.10.2011, judecatorul roman la CEDO, profesorul Corneliu Birsan a solicitat Sectiei de Judecatori a Consilului Superior al Magistraturii, pe calea procedurii prealabile prevazuta de Legea Contenciosului revocarea propriei Hotarari a acestei sectii, prin care membrii Sectiei pentru Judecatori au incuviintat la finele saptamanii trecute perchezitia la domiciliul sau. De asemenea, s-a solicitat si punerea de urgenta pe rol a acestei cereri. Sesizari catre forurile internationale In ceea ce priveste cauza aflata pe rolul DNA, in faza de cercetare, reputatul profesor Corneliu Birsan a facut recurs si impotriva incheierii date de judecator pentru autorizarea perchezitiei. De asemenea, judecatorul CEDO, Corneliu Birsan, a sesizat Consiliul Europei si Curtea Europeana a Drepturilor Omului cu privire la incalcarea si violarea unui drept recunoscut de Conventiile internationale, facand referire la imunitatea sa. De notat, la dosarul intocmit si prezentat Consiliului Europei, judecatorul CEDO Corneliu Birsan a anexat langa materialul cu care a sesizat CE, dar si editorialul din Lumeajustitiei.ro, din data de 9 septembrie 2011 intitulat „Decredibilizarea Inaltei Curti – actiune politica?” FAVORIZATORII EXTERNI AI MAFIEI ADMINISTRATIV JUDICIARE POLITICE DIN STATUL ROMAN MAFIOT : IATA CA SA CONFIRMA FAPTIC SANTAJUL AGENTULUI TRAIAN BASESCU AJUNS PRESEDINTE –PRIN INTERMEDIULDIRECTIEI NATIONALE ANTICORUPTIE –LA SOTIA JUDECATORULUI E.C.H.R. ,CORNELIU BARSAN :” Cu avizul CSM - Sefa Sectiei Contencios de la Inalta Curte, Gabriela Victoria Birsan si colega sa, judecatoarea Iuliana Pusoiu, perchezitionate de DNA intr-un dosar de coruptie Joi, 6 octombrie 201 Locuintele judecatoarei Victoria Gabriela Birsan sefa Sectiei Contencios Administrativ si Fiscal de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si a colegei sale, judecatoarea Iuliana Pusoiu, de la aceeasi sectie au fost perchezitionate joi seara de procurorii DNA, intr-un dosar de coruptie. Surse judiciare din CSM ne-au confirmat ca in cursul zilei de joi s-a avizat, la cererea DNA, perchezitia domiciliara in cazul celor doua judecatoare, suspectate de trafic de influenta, mita, dar si alte fapte de coruptie. De la locuintele acestora s-au ridicat documente si un laptop. Deocamdata cercetarile sunt abia la inceput, urmand ca judecatoarele sa fie audiate la sediul DNA. Potrivit surselor judiciare, procurorii DNA au banuieli ca cele doua, impreuna cu un avocat, au incercat sa aranjeze deciziile in mai multe dosare ale unui om de afaceri. Dosarul de la DNA este in lucru de mai bine de un an. Potrivit informatiilor primite, judecatoarea Birsan ar fi primit de la avocat cadouri constand in excursii in strainatate, iar fiul acesteia ar fi avut la dispozitie in Paris un apartament de la acelasi avocat pe timpul studiilor. Deocamdata insa nu este nimic oficial, insa publicatia www.agentia.org a dezvaluit in aceasta vara urmatoarele informatii: "Gabriela Victoria Birsan, sefa Sectiei de contencios administrativ a Inaltei Curti, este implicata intr-un dosar deschis de DNA pentru ca a primit de la avocata Gherbovan Silinescu cadouri constand in excursii in strainatate, iar fiul doamnei Birsan a avut la dispozitie in Paris un apartament de la Silinescu, pe timpul studiilor. Dosarul cu nr. 6/2011 contine date cu privire la relatiile mai putin ortodoxe dintre Silinescu si Birsan, deplasarile lor impreuna la Paris, in iunie anul trecut, dar si anumite intrevederi din restaurantul Marshall – acolo unde au fost interceptati Voicu si judecatorul Costiniu. Silinescu are mai multe dosare la sectia lui Birsan, in special cu un om de afaceri pe nume Gabriel Chiriac – care se pare ca este si miezul intregii povesti. Relatia dintre Gabriela Birsan si Claudia Gherbovan Silinescu este veche si dateaza de pe vremea cand ambele erau judecatoare la Tribunalul Bucuresti. Dupa scandalul disparitiei dosarelor de adoptii, Silinescu iese din magistratura iar Birsan isi continua ascensiunea pana la Inalta Curte" PENTRU CA OPINIA PUBLICA SA NU ISI DEA SEAMA CA ATACUL COMANDAT ESTE CENTRAT PE GABRIELA BARSAN ,INSPECTIA C.S.M.S-A SOLIDARIZAT CU D.N.A. CONTRA A Zeci de judecatori DE LA Inalta Curte!!!!:„Cu deteminare si fermitate” - Horatius Dumbrava pune Inspectia C.S.M. cu tunurile pe Inalta Curte. Zeci de judecatori, printre care Gabriela Birsan si Iuliana Pusoiu, in vizorul unui control de amploare al Inspectiei Judiciare.CUM O SA INTERPRETEZE CORUPTA COMISIE EUROPEANA ?CA PE UN PROGRES CE S-AR FI INREGISTRAT IN J.A.I. SI NU CA O CONSTATARE VERIDICA CA DIN IANUARIE 2005SUB BAGHETA AGENTULUI SECURITATII TRAIAN BASESCU, JUSTITIA A DEVENIT NU DOAR O ANEXA NEDEMNA A POLITICULUI SECURIST ,CI UN INSTRUMENT DE BAZA IN INDEPLINIREA OBIECTIVELOR CRIMINALE -MAI RAU CA PE TIMPUL PREMIERULUI P.S.D.ADRIAN NASTASE COLABORATOR ALM SECURITATII!!!! 9 octombrie 2011 Miercuri, 12 octombrie 2011, Proiect de lege susţinut de P.D.L.Puterea reînvie Direcţia VI a Securităţii.[[Unii au aflat acum ce am scris despre acesta inca din anul 2009,cand P.S.D. a plecat tactic ,strategic de la guvernare ,de langa P.D.L.,pretinzand ca sunt adversari politici!]] Rolul procurorilor şi cel al serviciilor secrete au devenit din ce în ce mai puternice, mutilând încet-încet democraţia în sâmburele existenţei ei. O dictatură se bazează pe instituirea fricii. Pe urmărire, filaj, interceptări, în toate locurile, inclusiv în cele private. Lumeajustitei.ro a pus mâna pe un proiect de lege care se află la Parlament, în discuţii pe Comisia juridică a Camerei Deputaţilor şi pus pe ordinea de zi a Comisiei juridice în zilele de miercuri şi joi (12-13 octombrie 2011), care dacă ar ajunge să fie adoptat în forma actuală va îmbogăţi Serviciul Român de Informaţii cu puterea de a avea ofiţeri de cercetare penală care vor putea face în echipă cu procurorul aproape orice, mai puţin reţinere sau arestare. Nicăieri în lume un serviciu secret nu se poate substitui unui organ de urmărire penală şi nici unei instanţe de judecată. Constituţiile arată clar cine are dreptul să săvârşească actul de justiţie. Pentru început, vă supunem atenţiei o modificare extrem de importantă, care ar putea înfiinţa, în sânul Parchetului General, o structură tip Direcţia a VI-a a Securităţii statului, modificare susţinută - din câte am aflat – de către deputatul PDL Cezar Preda. Justiţia, înlocuită cu SRI Iată cum sună amendamentul-bombă al PDL-istului Cezar Preda din propunerea legislativă privind modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul securităţii naţionale: "Art. 13 se modifică şi va avea următorul cuprins: „Art.13–(1) Ofiţeri anume desemnaţi ai Serviciului Român de Informaţii pot fi numiţi în calitate de organe de cercetare penală specială, cu acordul Biroului Executiv al Consiliului Director al Serviciului şi cu avizul procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, competente să efectueze urmărirea penală în condiţiile şi pentru infracţiunile date în competenţa acestora potrivit Codului de procedură penală. (2) Organele de cercetare penală speciale ale Serviciului Român de Informaţii îşi desfăşoară activitatea sub conducerea şi supravegherea procurorului. (3) Pentru realizarea atribuţiilor prevăzute la alin.(1), în cadrul unităţii juridice a Serviciului Român de Informaţii se organizează şi funcţionează o subunitate specializată în care îşi desfăşoară activitatea ofiţerii care au calitatea de organe de cercetare penală speciale. (4) Serviciul desfăşoara sau îndeplineşte orice alte activităţi de aplicare a legii date în competenţa sa, potrivit legii. (5) Organele Serviciului Român de Informaţii nu pot lua măsura reţinerii sau arestării preventive şi nici dispune de spaţii proprii de arest". La articolul 13 există şi alte modificări, multiple, în cazul în care asemenea prevederi ar intra în vigoare, atunci nemaiexistând noţiunea de viaţă privată sau „loc privat" pentru că organele statului ar putea penetra oricând acolo - prin orice mijloace - dacă procurorii ar suspecta că există o problemă care ar aduce atingere securităţii nationale (termenul "siguranţă" se vrea a fi înlocuit în proiectul de lege cu termenul "securitate naţională). Pe de altă parte, se poate observa cum legiutorul adaugă RISCUL ca oportunitate la temeiul legal al organelor statului de a solicita culegerea de informaţii, interceptarea şi înregistrarea "prin orice mijloace". Ne întrebăm cum de au ajuns iniţiatorii acestui proiect la concluzia că riscul poate constitui un temei legal pentru încuviinţarea urmăririi, interceptării şi altor proceduri inserate în aceste noi prevederi supuse dezbaterii în Comisia juridică a Camerei Deputaţilor. Conform modificărilor din cuprinsul aceluiaşi articol 13, având în vedere aceste riscuri şi ameninţări la adresa securităţii naţionale, inclusiv actele sau faptele ce decurg din Legea nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului, „constituie temeiul legal pentru a se propune procurorului de către organele de stat cu atribuţii şi domeniul securităţii naţionale, în cazuri justificate, să solicite autorizarea efectuării unor activităţi în scopul culegerii de informaţii constând în: interceptarea şi înregistrarea convorbirilor şi/sau comunicărilor efectuate sub orice formă şi/sau a transmisiilor de date sub orice mijloace, căutarea unor informaţii, documente sau înscrisuri pentru a căror obţinere este necesar accesul într-un loc, la un obiect sau deschiderea unui obiec, ridicarea si repunerea la loc a unui obiect sau document, examinarea lui, extragerea informaţiilor pe care acesta le conţine, cât şi înregistrarea, copierea sau obţinerea de extrase prin orice procedee, instalarea de obiecte, întreţinerea şi ridicarea acestora din locurile în care au fost depuse; supravegherea prin fotografiere, filmare ori prin alte mijloace tehnice, efectuate sistematic în locuri publice sau efectuate în orice mod în locuri private; localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice; reţinerea, predarea şi percheziţionarea trimiterilor poştale; solicitarea sau obţinerea datelor referitoare la tranzacţiile financiare, precum şi a datelor financiare ale unei persoane". Cu alte cuvinte, dacă "organele" văd în orice cetăţean un risc de a aduce atingere la securitatea naţională, acesta ar putea fi filat, ascultat, fotografiat, monitorizat, ar putea intra în casa lui SRI-ştii ca să pună camere de luat vederi, de înregistrare audio, ar prelua şi deschide corespondenţa şi scrisă şi electronică, iar viaţa persoanei s-ar transforma într-un Big Brother al serviciilor şi procuraturii. Toate modificările care se află cuprinse în propunerea legislativă sporesc la maxim puterile Parchetului General în combinaţie cu SRI, aruncând România înapoi, în perioada în care poliţia politică făcea din orice incomod un atentator la siguranţa statului şi un subminator al economiei naţionale. PORTUGHEZUL MAFIOT Jose Manuel Barroso vrea ca "problema Schengen să fie rezolvată"FARA SA EXISTE PROGRESE REALE IN J.A.I. ,CI DOAR SCRISE PE O HARTIE . CHIAR LA INCEPEREA SESIUNII DIN TOAMNA A ADUNARII PARLAMENTARE A N.A.T.O.6 Octombrie 2011 Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, speră ca situaţia refuzului Olandei şi al Finlandei de a accepta aderarea Romaniei şi a Bulgariei la spaţiul Schengen să fie rezolvată. După o întâlnire cu premierul Finlandei, preşedintele Comisiei Europene a declarat, joi, că divergenţele ar trebui rezolvate în spiritul cooperării dintre statele membre."În ceea ce priveşte spaţiul Schengen, sperăm ca această problemă să fie rezolvată. Considerăm că ar trebui rezolvată în spiritul cooperării între ţările care mai au unele îngrijorări şi viziuni diferite. Există unele ţări astăzi în Uniune care au viziuni diferite în această privinţă. Sperăm că, în bunul spirit european, se vor întâlni şi vor încerca să găsească o cale de ieşire şi cred că vom găsi o soluţie", a declarat Barroso. Miniştrii de interne din Uniunea Europeană nu au reuşit, într-o reuniune desfăşurată în 22 septembrie la Bruxelles, să ia nicio decizie în legătură cu extinderea spaţiului Schengen, în condiţiile opoziţiei deschise exprimate de Finlanda şi Olanda.Textul de compromis prezentat de preşedinţia poloneză a Consiliului UE propunea formula aderării României şi Bulgariei la Schengen în două etape - mai întâi cu graniţele aeriene şi maritime până la finalul lunii octombrie a acestui an, iar în a doua fază intrarea cu frontierele terestre după 31 iulie 2012. România şi Bulgaria îndeplinesc toate condiţiile tehnice necesare intrării în spaţiul Schengen, lucru confirmat de cele şapte rapoarte de evaluare ale grupului de lucru pentru evaluare Schengen.Rapoartele Sch-EVAL formează baza ridicării controalelor la graniţele interne.Decizia trebuie să fie luată în unanimitate de către Consiliul JAI. În cazul României şi al Bulgariei, evaluările au început în anul 2009 şi de atunci au avut loc mai multe vizite în teren, având ca obiect domeniile cooperare poliţienească, protecţia datelor, vizele, graniţele terestre, cele maritime, cele aeriene şi Sistemul de Informaţii Schengen. SE DORESTE- ACUM PANA LA SFARSITUL PRESEDENTIEI POLONEZE A UNIUNII EUROPENE – [MAXIM PANA LA ALEGERILE COMASATE – DIN NOIEMBRIE ],-DE CATRE BASESCU ,ISRAEL ,S.U.A. ,CANADA- INCEPEREA CAT MAI REPEDE CU PUTINTA A EXPLOATARILOR DE URANIU SI WOLFRAM CU SUPERVIZAREA SEFULUI S.R.I. GEORGE MAIOR, PENTRU INDEPLINIREA DEPLINA A ACORDURILOR SECRETE DINTRE COMISIA EUROPEANA ,PARLAMENTUL EUROPEAN ,CONSILIUL EUROPEAN ,C.A.G.R.E. ,N.A.T.O. SI MAFIA SECURITATII PARTIDELOR CARE COORDONEAZA ROMANIA -CONTRA DARII UNOR RAPOARTE POZITIVE IN J.A.I. SI SCHENGEN... Nu vor fi probleme cu ratificarea in Parlament .traducerea pentru cei multi :Partidele SANTAJATE DE INSTITUTIILE STATULUI ,aflate in opozitie[PSD,PNL ,PC] nu sunt partide de opozitie !!!10 Octombrie 2011 Roberta Anastase, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat intr-un discurs la Adunarea Parlamentara a NATO ca ratificarea in Parlament a acordului Romania - SUA privind scutul antiracheta "nu va prezenta probleme". La sedinta Adunarii Parlamentare NATO de la Palatul Parlamentului au participat presedintele Romaniei, Traian Basescu, secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, precum si premierul Emil Boc si presedintele Senatului, Mircea Geoana. Principalele declaratii ale Robertei Anastase: Adunarea Parlamentara aduce NATO energie si idei proaspete, dar mai ales aduce vocea natiunilor noastre in dezbaterile pentru viitorul nostru comun Este greu sa facem fata provocarilor la securitate daca bugetele noastre si sistemul financiar nu se repun pe picioare Obisnuinta de a reduce mai degraba bugetul Apararii decit alte bugete. Poate ca ar trebui sa reflectam asupra acestui lucru, pentru ca securitatea noastra conteaza enorm Trebuie sa ne ajustam bugetele, dar nu trebuie sa punem in pericol proiectele noastre comune in NATO Am convingerea ca nu vor fi probleme in adoptarea in Parlament a acordului cu SUA privind amplasarea in Romania a elementelor scutului anti-racheta Pina acum, nici o forta politica din Romania nu a anuntat ca se opune acordului cu SUA Decizia noastra de a raspunde favorabil la scutul american s-a dovedit a fi un raspuns vizionar. Faptul ca si alti aliati vor face parte la acest proiect ne arata ca vom reusi Ultimii ani au aratat ca romanii sunt cea mai pro-atlantica natiune din Europa. La Bucuresti, NATO se bucura de un suport enorm In mod iresponsabul masluind realitatea existenta a marii mase a populatiei tarii,Camera Deputaților a cumpărat arbori, arbuști și trandafiri de 7.000 de europentru schimbarea imaginii tarii, simuland prosperitatea care da pe marginile cupei bogatiei23 sep. 2011 Camera Deputaților a cheltuit aproape 7.000 de euro pentru amenajări peisagistice. În curtea instituției au fost plantați arbori, arbuști și trandafiri, fiind montat și un sistem de irigație. Investiția Camerei Deputaților a fost făcută pentru Adunarea Parlamentară NATO, care se va desfășura în perioada 7 – 10 octombrie. Aceasta nu este însă singura sumă cheltuită de Camera Deputaților pentru Adunarea Parlamentară NATO. Conducerea instituției a cumpărat și cadouri pentru cei prezenți la eveniment. Este vorba despre vaze aurii lucrate manual, care au costat aproximativ 100.000 de lei. Cheltuieli importante au fost făcute nu doar la Camera Deputaților. Și Senatul s-a pregătit pentru Adunarea Parlamentară NATO. În acest caz investiția a fost, potrivit Realitatea Tv, de 11 milioane de lei Mesaj discret transmis pentru Basescu din partea famigliei popularilor europeni :” Preşedintele PE este încrezător că România şi Bulgaria vor adera la Schengen în curând”12.x.2011 Preşedintele PE, Jerzy Buzek, s-a declarat “sută la sută” încrezător că România şi Bulgaria vor adera la Schengen în câteva luni, relatează Sofia Echo. Buzek a făcut declaraţia pentru radioul naţional bulgar înainte de un vot în PE pe o rezoluţie care cere aprobarea finală pentru candidaturile celor două state. Potrivit site-ului PE, dezbaterea va avea loc miercuri, iar votul va avea loc joi. Proiectul de rezoluţie cere ca decizia finală să nu fie luată în baza populismului, referire la opoziţia Olandei şi Finlandei faţă de aderare. Buzek a recomandat Sofiei să menţină un dialog mai activ cu Olanda şi Finlanda. “Toate criteriile tehnice au fost îndeplinite şi se ştie acest lucru, dar este foarte important pentru guvernul bulgar să fie activ şi să explice situaţia foarte bine anumitor state. Este normal ca anumite state să aibă unele suspiciuni. Aşa se procedează în UE – când se explică pas cu pas, până la urmă lucrurile se petrec aşa cum trebuie”, a spus Buzek. Prioiectul de rezoluţie al PE spune că “ambele state au reorganizat deplin şi modificat sistemele integrate de gestionare a graniţelor, investind resurse semnificative şi consolidând cadrul legal şi instituţional – lucru recunoscut de toate rapoartele de evaluare Schengen”. Textul cere statelor UE să decidă asupra aderării celor două ţări numai în baza cerinţelor şi procedurilor Schengen, fără criterii adiţionale. De la Deveselu, la Madrid! Amenintata cu criza ,si cu schimbarea guvernului Spania a decis să participe la scutul antirachetă al NATO! Spania a fost de acord să participe la scutul antirachetă al NATO acceptând să primească o navă militară americană echipată cu interceptori, au anunţat miercuri oficiali din cadrul Alianţei Nord-Atlantice. 5 oct 2011 Ingrozirea judecatorilor Inaltei Curti prin acte de fortaVineri, 7 octombrie 2011 Opinia mea cu privire la ultimele evenimente: Tot ce s-a intamplat si se va mai intampla este rezultatul disperarii, furiei si chiar delirului lui Traian Basescu, care a dat ordin sa fie redusi la tacere, cu orice pret si prin orice mijloace, toti judecatorii care au pus in pericol sau ar putea pune in pericol dosarele intocmite de DNA la comanda prezidentiala. Actiunea in forta impotriva bietelor judecatoare de la Sectia contencios administrativ a ICCJ este o “combinatie operativa” in doi timpi: - ingrozirea judecatorilor ICCJ prin acte de forta impotriva unor colegi; - obtinerea de date compromitatoare pentru actul II de ‘agatare” a judecatorilor Sectiei penale (dupa valul I, cand au fost eliminati Nicu Jidovu, Cristian Jipa...), mai ales dupa “pierderea” lui Anton Pandrea. Nu in ultimul rand, este urmarita debarcarea lui Corneliu Barsan de la CEDO pentru ca in locul lui sa fie numit cine trebuie! Pe scurt, totul nu este decat o alta “combinatie operativa”, fara nici o legatura cu realitatea, confectionata ‘din foarfeca” si din care sa rezulte ceva-ceva care sa impiedice, cu orice pret, dezastrul, o dovada fiind si demararea actiunii din noaptea de joi pentru a valorifica – din nou – week-endul. Avocat Gabriela Ghita fost Procuror General adjunct al Romaniei ”! 11 octombrie 2011Managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, Smărăndiţa Iliescu, susţine că baschetbalistul american Hardy Chauncey a primit un pumn în gură şi o sticlă în cap în timp ce se afla în club, apoi a fost lovit în cap cu picioarele de mai mulţi tineri, inclusiv fete "de la care a pornit scandalul". DECONSPIRATE ABUZURILE AUTORITATILOR,IN SPECIAL DE CURAJOSII JURNALISTI AI O.T.V. ,AMENINTATI CU MOARTEA DE CATRE INTERLOPI, , Procurorul general a INTORS-O,DISPUNAND o simpla anchetă. “Cum cazul de la Giurgiu a luat amploare, iar autorităţile locale tac, procurorul general, Laura Kovesi, a cerut verificări la Parchetul Judecătoriei Giurgiu. Controalele au fost dispuse ca urmare a suspiciunilor vehiculate în mass-media referitoare la modul de soluţionare a unor dosare în care au fost implicate persoane suspectate că ar avea legătură cu cazul sportivului de la decedat duminică. . Avocatul Emil Vuca, prim -vicepreşedinte al PSD Giurgiu este cel care îl apără pe Ionuţ Tănăsoaia, acuzat de lovituri cauzatoare de moarte în cazul baschetbalistului american. După tragicul eveniment din clubul "Emotionne", avocatul Emil Vuca s-a autosuspendat din PSD, după ce Victor Ponta l-a numit "avocatul criminalului" din Giurgiu. Prin această mişcare, Victor Ponta a încercat să delimiteze PSD de scandalul uciderii baschetabalistului american. Emil Vuca a fost apărătorul interlopilor din Giurgiu şi înainte de a deveni avocat. Mai precis, de pe vremea când lucra la crimă organizată şi ca procuror în Giurgiu. Din poliţie a fost dat afară după ce, mai întâi, a fost detaşat pe motive disciplinare şi cercetat într-un dosar de luare de mită. Cum o intoarceCatalin Predoiu ,ministrul justitiei ,cel care din februarie 2008 este la butoanele JUSTITIEI? "Aceste bande, numite generic interlopi, şi proliferarea actelor lor reprezintă consecinţa directă a clemenţei judecătorilor.“ Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei care patroneaza POLITIC MAFIA JUDICIARA DIN FEBRUARIE 2008 Nereguli criminale evidente la Spitalul din Giurgiu.3.000 de lei = viaţa baschetbalistului american A trebuit să moară un cetăţean american pentru a se descoperi că sistemul sanitar, dar în unele situaţii, şi personalul medical sunt catastrofale. Chauncey Hardy a murit cu zile. În loc de puşcărie, medicii din Giurgiu au fost urecheaţi părinteşte. 3.000 lei amendă în loc de puşcărie Cu (doar) 3.000 de lei au fost amendaţi cei doi medici de gardă de la Spitalul din Giurgiu care s-au aflat în serviciu în perioada în care baschetbalistul american Chauncey Hardy a fost adus în unitate. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută de subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat. Dar în aceeaşi conferinţă de presă s-au prezentat şi concluziile anchetei ministerului. Concluzii care sunt uluitoare şi înfiorătoare. Practic, medicii de la Giurgiu au contribuit DIRECT la moartea lui Chauncey Hardy, medici care şi-au bătut joc de pacient şi implicit de meseria lor. Pentru modul în care şi-au făcut îndeplinit atribuţiile, cei doi medici de gardă ar fi trebuit deferiţi justiţiei, nu doar amendaţi. Conform concluziilor anchetei, s-a constatat că nici primul medic de gardă (aflat în serviciu până la ora 6 dimineaţa) şi nici următorul nu şi-au îndeplinit atribuţiile prevăzute de legislaţia medicală, concret, nu au efectuat investigaţiile normale pentru o stare comatală şi nu au monitorizat starea ulterioară a pacientului. Raed Arafat a precizat că şi în cazul unei posibile come alcoolice (nu a fost însă cazul - n.a.), verificările ar fi trebuit să fie extrem de complexe pentru că „o comă alcoolică poate ascunde şi alte complicaţii". În afară de faptul că pacientul a fost investigat superficial, inclusiv fişele medicale au fost întocmite necorespunzător. Mai mult, medicii de gardă ar fi trebuit, conform raportului anchetei, să efectueze „imediat" şi verificarea la un tomograf a pacientului. „Când îţi vine un pacient în stare comatală şi care prezintă şi urme de contuzii faciale, trebuie dus obligatoriu la tomograf. Dacă unitatea nu deţine un astfel de aparat, atunci se efectuează transferul la cea mai apropiată unitate medicală care are tomograf", a mai spus Arafat. Ei bine, nici unul dintre cei doi medici de gardă nu a luat o astfel de decizie. Spitalul din Giurgiu nu beneficiază de tomograf şi are un contract cu o clinică privată care deţine un astfel de aparat. Problema este că respectiva clinică nu lucrează noaptea (aici suntem în faţa unei aberaţii a sistemului sanitar din România şi în relaţiile unităţilor de stat şi cele private - n.a.). Raportul de anchetă consideră că Hardy trebuia imediat transportat la Bucureşti, „mai ales că era la o aruncătură de băţ de Giurgiu". Mai este de semnalat o agravantă în cazul de la Giurgiu: la serviciul de urgenţă, în timpul nopţii, Hardy a fost SINGURUL pacient (un al doilea a fost adus după 6 dimineaţa). Deci sportivul american nu a fost tratat corespunzător în condiţiile în care la serviciul de urgenţe nu au fost şi alte cazuri care să aglomereze activitatea medicului de gardă. Decizie criminală şi la cei de la Salvare Nu doar medicii de la serviciul de gardă au gradul lor de vinovăţie, ci şi conducerea celor de la ambulanţă. Astfel, şeful acestui serviciu a decis ca transportarea la Bucureşti a lui Hardy să fie făcută cu o ambulanţă de categoria B, iar ca însoţitor a fost numită o asistentă. Conform lui Arafat, în situaţii comatale, protocoalele de transfer interclinic prevăd însoţirea pacientului în salvare de către un medic, nu de către un asistent. Medicul de la ambulanţă a fost amendat cu 1.500 lei. De fapt, toţi cei în cauză nu au fost încă amendaţi, ci MS a propus aceste sancţiuni către Direcţia Judeţeană de Sănătate. Spitalul din Giurgiu a primit propunere de amendă de 35.000 lei, iar staţia de salvare, de 15.000 lei. De ce a minţit directorul spitalului din Giurgiu? Rămâne după aceste dezvăluiri următoarea situaţie neclară: de ce directorul spitalului din Giurgiu a minţit cu neruşinare la Antena 3, când a fost chestionat privind modul în care au lucrat medicii în dimineaţa zilei de duminică. Directorul spitalului numai că nu a jurat şi a negat că ar fi existat vreo fişă medicală care să se refere la o comă alcoolică. Tot respectivul director a mai afirmat că medicii de gardă şi-au făcut datoria conform atribuţiilor lor. Din anul 2001si pana in prezent nenumarate infractiuni la adresa noastra asociindu-se la comiterea acestora si magistratii instantelor judecatoresti ,Avocatul Poporului, C.S.M.-ul ,D.N.A.-ul ,DEPRE CARE CORUPTELE FORURI INTERNATIONALE COMISIA EUROPEANA SI PARLAMENTUL ROMANIEI ,PRECUM SI AUTORITATILE INTERNE, MINISTERUL JUSTITIEI ,MIRA ,PRETIND MINCINOS ,CA AU FACUT PROGRESE IN J.A.I.. TRAIAN BASESCU A PRETINS MINCINOS [PRECUM MAGISTRATII IN INCHEIERILE CU CONTINUT FALS CONTRAR DEZBATERILOR URMATE INSEDINTELE DE JUDECATA] ,LA SESIUNEA DE TOAMNA A ADUNARII PARLAMENTARE A N.A.T.O.ORGANIZATE PE BAZA BANILOR CONTRIBUABILOILOR PE CARE SUNT STAPINI NISTE EXPLOATATORI NEOCOMUNISTI SECURISTI ,CA MAJORITATEA POPULATIILOR CELOR 28 DE STATE MEMBRE N.A.T.O. ,[DECI SI CEA A ROMANIEI]NU SE OPUN MAJORARII CHELTUIELILOR PARLAMENTARE ,.IATA DE CE NU A MAI AVUT LOC PROTESTUL ANUNTAT AL PENSIONARILOR DIN MINISTERUL DE INTERNE SI REFORMEI ADMINISTRATIVE PENTRU CARE NU MI S-A INCUVIINTAT MIE PROTESTUL DE CATRE REZIDENTUL SECURITATII AJUNS PRIMAR GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI!!! Legea 554/2004, legea contenciosului administrativ Art. 2 l) interes public - interesul care vizeaza ordinea de drept si democratia constitutionala, garantarea drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, satisfacerea nevoilor comunitare, realizarea competentei autoritatilor publice; n) drept vatamat - orice drept fundamental prevazut de Constitutie sau de lege, caruia i se aduce o atingere printr-un act administrativ; DE CE NU SE FACE REFORMA ADEVARATA IN JUSTITIE ?IN PRINCIPAL ,DIN CAUZA CELOR TREI MEMBRII DE DREPT CORUPTI SI SANTAJATI DIN C.S.M. (presedintele I.C.C..J, ministrul Justitiei si procurorul general al Romaniei FATA DE CARE ISI TRAFICA NEFASTA INFLUENTA CEL CE PREZIDEAZA SEDINTELE C.S.M. ATUNCI CAND PARTICIPA LA ACESTEA :TRAIAN BASESCU FACAND DIN JUSTITIE CEL PUTIN O ANEXA NEDEMNA PREZIDENTIAL -GUVERNAMENTALA PRECUM SI A SERVICIULUI ASA ZIS ROMAN DE INFORMATII !!!! DE CE ISI PERMIT FUNCTIONARII PUBLICI DIN ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA SI CENTRALA SI JUSTITIE SA COMITA ABUZURI IMPOTRIVA CETATENILOR INCOMOZI ?PENTRU CA SE BAZEAZA PE RAPOARTELE FAVORABILE IN J.A.I. SI SCHENGEN DATE DE CATRE COMISIA EUROPEANA ,CAGRE ,PARLAMENTUL EUROPEAN –CONSILIUL J.A.I. ,CONTRA WOLFRAM ,URANIU ,AUR ARGINT SI ALTE METALE RARE DIN ROMANIA Adevarata miza este wolframul! 13 septembrie 2011 De la Khandahar la Rosia Montana, intre SUA si Rusia. Intre “criza” si “terorism”, Romania si Afganistan sunt singurele puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice ! America nu are zacaminte de URANIU. Tot asa cum Rusia nu detine zacaminte de WOLFRAM. Fara aceste doua elemente, SUA si Rusia sunt ZERO! Sunt “nimeni” in materie de suprematie MILITARA. Wolframul, un metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar in industria militara si spatiala, iar uraniul in industria nucleara. Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILEsi in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de “decantare” a lui) doar in Romania. La Rosia Montana! Zbaterea de a pune gheara pe minele de “aur” de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atat mai mult cu cat Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie in premiera:Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc insa, in cantitati uriase, si in muntii Retezat (zona Gugu – Sureanu, axa care le uneste trecand prin Varful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona in care a cazut, in urma cu cateva luni, avionul militar israelian – posibil neintimplator in misiune in acea zona!) si care, inainte de 1989, a fost pazita cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO Romania detine uriase zacaminte secrete de uraniu si wolfram! Friday, 19 November 2010 AMERICA nu are zacaminte de URANIU. Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM. Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni in materie de suprematie MILITARA. Wolframul, un metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar in industria militara si spatiala, iar uraniul in industria nucleara. Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILE si in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de “decantare” a lui) doar in ROMANIA. La ROSIA MONTANA! Zbaterea mafiotului ruso-evreu MARK RICH si a MAGARILOR ROSII (care, de la puparea mainii moarte a lui Eltin au trecut la puparea mortaciunii de la VATICAN) de a pune gheara pe minele de “aur” de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atat mai mult cu cat Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie in premiera: Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc insa, in cantitati uriase, si in muntii Retezat (zona Gugu – Sureanu, axa care le uneste trecand prin Varful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona in care a cazut, in urma cu cateva luni, avionul militar israelian) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO. Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, in urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, in cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale Romaniei. Numele lui este Vasile RUDAN (foto dreapta), cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament. In aceeasi zi in care profesorul RUDAN era gasit aproape mort in apartamentul sau din Bucuresti (cu cateva zile inainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB), generalul David H. Petraeus (foto stanga), comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului roman. Si asta deoarece, intr-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO in AFGANISTAN nu erau “teroristii”. Ci uriasele zacaminte de URANIU pur! In Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si in Koh Mir Daoud, langa Herat si Kharkiz, in provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, in materie de wolfram, Romania detine suprematia mondiala. …………… TRAIAN BASESCU A PRETINS MINCINOS.[PRECUM MAGISTRATII IN INCHEIERILE CU CONTINUT FALS CONTRAR DEZBATERILOR URMATE INSEDINTELE DE JUDECATA] ,LA SESIUNEA DE TOAMNA A ADUNARII PARLAMENTARE A N.A.T.O.,CA MAJORITATEA POPULATIILOR CELOR 28 DE STATE MEMBRE N.A.T.O. ,[DECI SI CEA A ROMANIEI]NU SE OPUN MAJORARII CHELTUIELILOR MILITARE PERMNENTE SI CRESCANDE ,.IATA DE CE NU A MAI AVUT LOC PROTESTUL ANUNTAT AL PENSIONARILOR DIN MINISTERUL DE INTERNE SI REFORMEI ADMINISTRATIVE PENTRU CARE NU MI S-A INCUVIINTAT MIE PROTESTUL DE CATRE REZIDENTUL SECURITATII AJUNS PRIMAR GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI!!! De ce s-a ajuns aici ?Pentru ca statele membre U.E. au fost corupte de catre mafia securitatii din Romania ,PENTRU A FI MULTUMITE Israel ,S.U.A. , CANADA CE AU INTERESE ILEGALE IN ROMANIA DE 22 DE ANI ,MASLUIND SITUATIA REALA DIN J.A.I.-UL CORUPT SI CRIMINAL! 13X.2011 VICTIME PERMANENTE ALE ADMINISTRATIEI PUBLICE SI JUSTITIEI ABSOLUT POLITIZATE SI CRIMINALE ENE Nicanor George, prin mandatar fiu Ene Dragoş Marian ..…………… …………………. SPRE LEGALA COMPETENTA COLEGIULUI DE CONDUCERE AL Curtii de Apel BUCURESTI

# Tonola date 14 October 2011 03:20 0

In UE nu exista asa ceva, in Ucraina si Rusia exista un sistem similar, in care serviciile de informatii desfasoara astfel de activitati: http://www.hotnews.ro/stiri-international-10409116-ucraina-nou-dosar-penal-impotriva-iuliei-timosenko-pentru-tentativa-deturnare-fondurilor-publice.htm

# cristi organu' de cercetare date 14 October 2011 13:56 0

Mai bine luati un pahar de apa, asezati-va confortabil si urmariti ce vrea legea asta din explicatiile deputatului Cezar Preda. O sa va calmati! Priviti: http://www.youtube.com/watch?v=G-KRSAc7LOc&feature=player_embedded

# clara date 15 October 2011 22:18 0

:eek: Dragii mei pdl-isti............. SRI, stiti ce inseamna? Va spun eu: Serviciul Roman de Informatii! Si, voi, desteptii lu` peste prajit, stiti care sunbt atributiile serviciului? Habar n-aveti si vreti sa va foloisiti de acest nume, renume al acestui serviciu? Nu veti reusi, pentru ca S.R.I.-ul este un serviciu care apara sigurantza nationala a Statului Roman, indiferent de guvernare.......... el este in slujba poporului roman, basistilor......... chiar daca seful nostru este tartorele basescu....... un vai mama lui de om..... deci, "ciocu` mic si joc de glezne", voi astia basisti....... ca sunteti morti fara noi, frairilor....... p.s. Chiar aveti tupeu! :D :D :D veti pieri ca potarnichiile! "Succesuri" va doresc!

# clara date 15 October 2011 22:54 -1

:-) Deci, basistilor........... nu incercati sa ne denigrati........... :eek: Uitati-va in curtea vostra! :sigh:

# clara date 15 October 2011 23:06 -1

SRI-ul ne asigura sigurantza............... pe cand basescu ne vinde ca pe vite, prieteni.......... ce mai vreti? Jos Basescu, criminalul neamului, autorul genocidului din Romania............ nu se autosesizeaza nimeni??????????? :sad:

# anonymus date 16 October 2011 08:47 0

...iar tu ''clara'' ești de la SRI,nu? :cry: De ce ''tăiați''convorbirile noastre telefonice?Când ''nu va convine'' ne bruiați sau trimiteți mesaje criptate de te apuca spaima.Să vă fie rușine!Da, siguranță naționala -BANCURI CU BULA

# radu date 16 October 2011 22:32 +1

Daca sunteti corecti si cinstiti de ce sa va temeti de un astfel de lucru? Oare va temeti ca se va termina cu coruptia si nu o sa mai reusiti sa stoarceti bani de la cei corupti.

# anonymus date 17 October 2011 08:43 0

''radu''-le ,vrei să-mi plătești facturile telefonice?Am ajuns să dau 2oolei lunar pentru convorbiri telefonice intrerupte  și in  în permanența bruiate .Mi s-a întâmplat să-mi taie convorbirea tocmai când aveam ceva important de comunicat ,și s-a  dat vina pe operatorul de telefonie!Daca  te-ai afla angajat intr-o discuție telefonică importantă și ți s-ar bruia semnalul de așa manieră că nu auzi decât un cuvânt sau două dintr-o frază -asta nu înseamnă chiar nimic? Lasați-va de bancuri!

# boulet date 29 March 2012 10:44 0

bună Toate scuzele mele pentru surpriza.Ajutor este mamière cel mai bun de a împărtăşi iubirea lui eternă, c este de feluri de mâncare disponibile, ceea ce m a împins un împrumut la 2000 € pe  80.000€ condiții foarte simplu pentru toţi cei care poate rambursa fără deosebire de rasă. Am, de asemenea, de investiții și împrumuturi între individuale de toate tipurile. Am oferta de credite pe termen scurt, mediu și lung în colaborare cu Ministerul de Finanţe şi economie l şi o perioadă de rambursare la preţuri accesibile. Noi nu ştim dumneavoastră utilizări şi transferuri our sunt furnizate de către o bancă la securitatea tranzacţiei. Pentru toate anchetele dvs. propunerile făcute la rata şi aşteptare de plăţi şi va fi ajutor. Pentru înţelegere mai mult Vă rugăm să contactaţi-mă prin e-mail: nadineboulet85@yahoo.fr 

# Masthavens Secured Loan Company date 16 November 2013 14:08 0

Obținerea unui împrumut legitime au fost întotdeauna o mare problema pentru clienții care se confruntă cu probleme financiare . credit și garanții sunt ceva de care clientii sunt intotdeauna interesati in gasirea unui împrumut de la un creditor legitim . Dar serviciile private de credit facut o diferenta in industria de creditare . Masthaven garantate de împrumut companiei oferă credite de la 3 % a fost creditat pentru clienti locali si internationali . Am fost onorați satisface nevoile lor financiare . * În al doilea rând Ipoteca * Credit International * Consolidarea datoriilor * Credite de afaceri * Credite personale * Împrumuturile acordate investitorilor ne true.Contact prin e-mail . masthavensecuredloans@live.com Sincer , eu sunt de așteptare pentru răspunsul dumneavoastră . Salutari Mr.Dot zinc \" s

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 24.09.2023 – Negocierile pe pensiile magistratilor nu s-au incheiat

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva