30 March 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

FIRMELE ROMANESTI HAITUITE DE NOUA SECURITATE – Iata ingrozitorul “Plan comun de masuri” prin care, in numele combaterii evaziunii fiscale, agentii economici si contribuabilii au fost vanati de haitele ANAF-PICCJ-SRI-MAI-MJ. Planul semnat de Maior si Kovesi a dat liber la monitorizarea in masa a firmelor si contribuabililor “cu potential de evaziune si frauda fiscala ridicat”. Mii de firme au fost puse sub sechestru si falimentate (Documente)

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 March 2018 18:39
Vizualizari: 29699

Un document exploziv a fost prezentat, joi 22 martie 2018, de jurnalista Ana Maria Roman, realizatoarea emisiunii “Esential” de la Antena 3. Este un plan de masuri incheiat in timpul regimului Basescu, in ianuarie 2012, care devoaleaza faptul ca mii de persoane si societati comerciale au fost monitorizate si filate fara nicio baza legala, doar pe simple suspiciuni. Iar printre semnatarii acestui document o regasim pe actuala sefa DNA Laura Kovesi, dar si pe fostul director SRI George Maior. Adica, aceleasi personaje care au pus in practica deja cunoscutul protocol PICCJ-SRI, care a stat la baza infiintarii “Binomului SRI-DNA” si a celebrelor echipe mixte formate dintre ofiteri SRI si procurori.

De altfel, si in acest caz avem de-a face tot cu un protocol si tot cu niste echipe mixte formate din ofiteri SRI, procurori si alti functionari ai Statului, care actionau insa nu neaparat in sensul constituirii unor dosare penale, ci la o scara mult mai larga, in vederea spionarii in masa a contribuabililor si a societatilor comerciale. Concret, documentul dat publicitatii in exclusivitate de Ana Maria Roman reprezintaPlanul comun de masuri pentru eficientizarea activitatilor de prvenire si combatere a evaziunii fiscale, incheiat in baza unei Hotarari CSAT din 2010, acesta fiind semnat in ianuarie 2012 de urmatorii:


-ministrul Administratiei si Internelor Traian Igas;

-Procurorul General al Romaniei Laura Codruta Kovesi;

-directorul Serviciului Roman de Informatii George Maior;

-ministrul Finantelor Gheorghe Ialomiteanu;

-secretarul de stat din Ministerul Justitiei Alina Bica (aceasta a semnat pentru ministrul Catalin Predoiu).

Monitorizare in masa

Acest “Plan comun de masuri” contine insa prevederi ingrozitoare pentru o tara care se pretinde democratica, prevederi care vin in contradictie flagranta cu drepturile si libertatile fundamentale ale omului, in conditiile in care orice contribuabil este declarat din start suspect ca ar putea comite evaziune fiscala. Inca din start avem de-a face cu un abuz cat se poate de evident. Astfel, la capitolul I, intitulat “Introducere”, gasim urmatoarea fraza:

I.Introducere

Monitorizarea contribuabililor cu potential de evaziune si frauda fiscala ridicat, a societatilor comerciale nou infiintate, clarificarea aspectelor practice rezultate in ultima perioada din activitatea de colectare a taxelor si impozitelor si intensificarea cooperarii interinstitutionale prin acordarea accesului comun la bazele de date specifice gestionate de catre institutiile de aplicare a legii in domeniu si realizarea actiunilor comune pe cele 9 domenii prioritare de interventie, impun adoptarea de masuri conjugate ale institutiilor de aplicare a legii nominalizate de HCSAT 69/2010”.

Asadar, dupa cum limpede se poate observa, in document se vorbeste despre operatiuni de monitorizare in masa a contribuabililor cu potential sa comita acte de evaziune fiscala. Practic, orice contribuabil, ca este vorba despre persoana fizica sau societate comerciala, putea intra sub aceasta monitorizare, caci orice contribuabil putea fi considerat ca fiind “cu potential de evaziune si frauda fiscala ridicat”. Nu se vorbeste nicaieri despre obligatia ca monitorizarea sa presupuna existenta unor suspiciuni sau indicii temeinice.

Pe de alta parte, in aceeasi introducere mai gasim o alta anomalie. O alta portita pentru comiterea unor actiuni abuzive. Ne referim la faptul ca planul de masuri prevedea monitorizarea inclusiv a societatilor comericale nou infiintate. Cu alte cuvinte, orice firma nou aparuta pe piata putea sa intre sub incidenta acestui plan si sub monitorizare.

De asemenea, tot la acest capitol se prevede acordarea accesului comun la bazele de date specifice gestionate de catre institutiile de aplicare a legii in domeniu”. Ce insemna asta? Insemna ca PICCJ avea acces la baza de date a ANAF si MAI. La fel si SRI. Ne gandim ca este greu de crezut ca se intampla si invers, ca MAI sau ANAF sa aiba acces la baza de date a SRI si PICCJ.

In ceea ce priveste masurile cuprinse in acest “Plan comun”, printre ele gasim si aceea privind “verificarea sub aspectul legalitatii de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a solutiilor de netrimitere in judecata emise de unitatile subordonate, de la data emiterii HCSAT 69/2010”. Practic, Parchetul General condus la acea vreme de Laura Kovesi se obliga sa verifice toate solutiile procurorilor de netrimitere in judecata in dosare de evaziune fiscala, fapt ce poate fi vazut si ca o forma de presiune astfel incat asemenea cauze sa fie solutionate cu trimiteri in judecata.

Iata “Planul comun de masuri”:


Mecanismul de functionare

Si acum haideti sa vedem cum functiona acest plan de masuri incheiat in 2012. Modul de punere in practica a fost explicat de jurnalista Ana Maria Roman. Planul de masuri a presupus crearea unui “grup de lucru interinstitutional”, a unui “grup de lucru tehnic” si a unui “grup de lucru operational”, acesta din urma activand la nivelul judetelor.

In ceea ce priveste “grupul de lucru interinstitutional” din acestea faceau parte semnatarii “Planului de masuri”. Totusi, din informatiile existente, de multe ori locul directorului SRI george Maior era tinut de seful operativ al SRI, generalul Florian Coldea, iar la intalnirile acestui grup participa nu ministrul de Finante, ci seful ANAF de la acea vreme Sorin Blejnar.


Din “grupul de lucru tehnic” faceau parte, conform Antena 3, oameni din esalonul doi ai institutiilor semnatare a “Planului de masuri”, cum ar fi:

-generaleasa Elan Iftode, zisa “Anaconda”, sefa Directiei Economice din SRI;

-Eugen Serban, director in ANAF;

-consilierii Procurorului General al Romaniei Laura Kovesi, Horia Valentin Selaru si Marius Iacob;

-un director din Ministerul de Interne.


In ceea ce priveste “grupul de lucru operational”, acesta era compus din sefii Directiilor judetene ale SRI, prim-procurorii parchetelor de tribunal, sefii Directiilor de finante judetene si sefii Inspectoratelor Judetene de Politie.

In fine, toata aceasta structura prevedea o ierarhie stricta in legatura cu modul de transmitere a informatiilor. Mai exact, circuitul era urmatorul: Grupul de lucru interinstitutional - grupul de lucru tehnic - grupul de lucru operational de la nivelul judetului.


Sechestre pe conturile firmelor cu anii si bagarea in faliment

Despre existenta acestui odios “Plan de masuri” care a dat posibilitatea spionarii in masa a firmelor si contribuabililor nu s-au cunoscut pana acum detalii. El insa si-a produs efectele din plin, iar vizate evident ca nu au fost firmele straine sau multinationalele, ci societatile romanesti. Afirmam aceste lucruri avand in vedere un fenomen extrem de distructiv pentru mediul de afaceri ce ne-a fost semnalat in ultimii ani, perioada in care acest plan a functionat cu motoarele turate la maxim, fenomen care s-a manifestat prin falimentarea agentilor comerciali, prin sechestrarea conturilor.

Asa cum bine se stie, foarte multi agenti economici s-au plans ca procurorii angrenati in combaterea evaziunii fiscale, pe simple plangeri venite de la ANAF, instituiau sechestre care nu mai puteau fi ridicate ani de zile, pana cand procurorul nu dadea o solutie in dosar. Agentii economici au reclamat si legislatia distructiva care nu permitea decat atacarea o singura data in instanta a sechestrului instituit, dupa care nu se mai putea face nimic ani de zile, timp in care, chiar daca in final actionarii societatilor erau declarati nevinovati in instante ori primeau solutii de clasare, afacerile lor erau distruse. Niciun procuror nu a raspuns in Romania pentru distrugerea unor firme prin instituirea unor asemenea sechestre care au avut efecte negative nu doar asupra actionarilor si administratorilor, ci mai ales asupra a zeci de mii de angajati care au ajuns in somaj, cu consecinta grevarii bugetului de stat si dimunarea substantiala a veniturilor la buget.

Foto: opiniatimisoarei.ro

Comentarii

# adrian date 22 March 2018 18:51 +13

Chestia asta cred ca e de vreo 7-8 ani...pe putin.Am avut firma 25 ani.Am vandut-o.Mi-e lehamite sa imi mai fac firma in tara asta.

# Irina date 22 March 2018 20:26 +20

Cum sa-si mai faca romanu firma cand SRI detine sute de firme secrete si offshore necontrolate de nimeni iar toate structurile de forta detin tot felul de privilegii bani bonusuri gratuitati vacante in locatii de lux si hoteluri cu saune piscine iar romanii stau ca prostii şi-şi rod unghiile ba de lipsuri, ba de frica celor din SRI DNA DIICOT ANAF. Aceste institutii au distrus orice sansa a romanilor.Si BNR care se comporta ca o firma privata beleste romanii de dobanzi controland toti banii ce misca in Ro. BNR sa ne spuna de ce nu a luat dobanzi pe aurul tinut in seiful bancilor straine? Cine a luat şpaga pt aceasta mutare? Si care e de fapt ,,manevra" celor 200 tone aur din REZERVA Ro. cheltuite? DNA DIICOT SRI ANAF BNR toate aceste institutii au luptat si inca lupta impotriva romanilor. Culmea aberatiilor nimeni nu reactioneaza la jaful masiv al institutiilor mafiote dar sunt in stare sa extermine romanii prin toate metodele ilegale si abuzive.

# Dede date 23 March 2018 09:25 +1

ai avut noroc, noi am inchis-o (2013) dupa 20 de ani de functionare... nu ne-am ales cu nimic... 14 lei ramasesera in banca... la fel si clientii nostri

# Arsinel date 22 March 2018 18:58 +17

Executatii in piata pe toti semnatarii , urgent ! Asta e de fapt mafia organizata de CIA, prin acceptul lu` Basescu, in Romania . Acele gunoie de peste ocean , care doresc sa-si plateasca colosala datorie pe spatele tarilor unde ,sanki, implementeaza "democracy" . Basescu trebuie rastignit pe cruce caci el e mare tradator de neam !

# Sociologu date 22 March 2018 19:20 +4

Dpdv sociologic suntem in mijlocul unui razboi civil.

# Cristi date 22 March 2018 20:14 -25

In mod cert asta se incearca, inflamarea spiritelor spre a se merge in directia aia. Sunt prea multe 'breaking news' aparute recent (inclusiv cel din articolul de fata) prin care se incearca sa se creeze o isterie nationala, sa se personifice in DNA, SRI (si, mai nou, UE) raul suprem, cel mai important factor care ne tine pe noi, romanii, in spate, si ne impiedica sa ne realizam viitorul maret pe care sigur suntem in stare sa-l realizam singuri. Insa e trist faptul ca, la fiecare stire fantastica, senzationala, revolutionara care apare, unii oameni nu sunt in stare (sau nu vreau) sa stea putin si sa se gandeasca, sa incerce macar sa priveasca lucrurile din mai multe perspective. Reactioneaza insa ca un buldog, caruia stapanul ii arata o tinta, si el sare la atac. Fara nici cel mai mic discernamant. Uita-te mai sus, la Arsinel, cere executii pentru ce? Pentru dezvaluirea senzationala cum ca firmele (care oricum au datoria de a face publice datele lor) sunt monitorizate. Incredibil!

# 1 date 23 March 2018 07:45 +3

Vai de capul tau si al celor care nu stiu practic nimic depre ce s-a intamplat si cum s-a intamplat si nici afectati nu au/ati fost de nimic, dar au/aveti valuri de vorbe scoase din putul gandirii despre ceea ce habar nu au/aveti si trancaniti comentand filmul vietii altora, si-i mai credeti si prosti pe cei patiti! Ca romanul, deh, are o parere foarte solida despre orice nu-l afecteaza si mai si refuza cu incapatanare sa se destupe orice i s-ar dovedi...

# grig date 22 March 2018 20:53 -15

Tot ardealu' tine cu alde kovesi.

# jeanette date 22 March 2018 22:35 -3

Razboaiele pornesc din burta, nu din creier; iar in Ro inca se mai poate fura, deci nu se moare inca de foame ... .Cand nu s-o mai putea fura, ...

# Lulu date 22 March 2018 19:38 +9

Aveți idee câți oameni au intrat nevinovați in pușcărie deoarece ANAF și statul de drept considera ca toți romanii fac evaziune... se da pușcărie pe prejudicii zero și ani mulți ... sunt violatori și criminali care primesc pedeapsa mai putina decât presupușii evazioniștii romani ... e îngrozitor ce se întâmpla și nimeni nu vorbește despre asta pentru ca nu intra in categoria corupție  :cry:

# Klaus-Klaus date 22 March 2018 20:26 +4

aaaa ;-) ....mi se pare mie sau in acea perioada ambasadorul liKURiciului era fix prea-luminatul si prea-comisionarul firmei L-MM.. anume prea-dintzosul-si-prea-lipsitul-de-obraz-si-nespalatul-pe-caracter, anume gitenstein? Gitenstein frate, ala care s-a ne-a flegmat de pe scara avionului ca i-ar place ca Romania " sa aiba presedinte un...rrrrrooooommm"? :eek: UNII TIN MINTE SI NU UITA! :P

# Capac date 22 March 2018 21:04 +5

Impozitarea forfetară este tot opera Securității via PDL.

# moromete date 23 March 2018 07:50 +3

Nici macar forfetar nu a fost. A fost direct hotie pe fata. Forfetar era daca la finalul anului aveai dreptul sa faci regularizare fata de ceea ce ai realizat.

# un mizantrop date 22 March 2018 21:43 +10

Minority Report?! Serios? Care e difrenta dintre stapanii de sclavi tigani de la Berevoiesti si experimentul ilegal facut pe romani in acest timp?! Vi se pare ca vrea cineva sa se revina la legalitate?! Nici nu iau in calcul identificarea si tragerea la raspundere a acestor abuzatori. Isi rasucesc dracesc cefele, extragandu-se din mizerie, cu pretentia nesimtita de a "repara" tot ei, important e sa-si pastreze privilegiile... Romania e o condusa de un stabor, n-are justitie, oamenii se vand si se cumpara, "in bani", ca la un targ tiganesc, justitia se face "pe tocmeala"...nu uitati cumetriile clanurilor de tigani, pe bune, cu capii justitiei si ai politicii din judete. Daca vreti dovezi, aflati cati copii de tigani au fost botezati cu "judecator", "procuror", ca avocat, chiar daca din aceeasi clica, nu renta...

# Cristian Grigore date 22 March 2018 21:44 +3

Si lovitura decisiva a fost Formularul 088, care a terminat tot ce mai ramasese in picioare.

# 1 date 23 March 2018 07:54 +2

Formularul a fost facut disparut, nu si "criteriile", dupa care "te judeca" si-n zille noastre. Deh', securismul sa traiasca si sa ramana intepenit pe aceleasi scaune de 15 ani...!

# HHH date 22 March 2018 22:02 +9

Ne-am tampit cu totii la cap??? Doar discutam?Nu e ILEGAL ce au facut astia??? De ce zburda inca liberi si mai ales inca in functii in cele mai importante institutii??? De ce nu sunt arestati? Pai un roman obisnuit cu o fapta de un miliard de ori mai mica este arestat imediat 4-5 ani de puscarie si astia sunt liberi????? HUOOOOOO HUUUOOOOO

# Bula date 22 March 2018 23:38 0

Pai si ce-ai vrea, sa isi dea toti astia, vreo cateva sute, intalnire la Jilava, sa se incuie pe dinauntru si sa arunce cheia afara? In tembelismul lor, unii chiar cred ca luptau impotriva evaziunii, ca asta e nivelul...Solutia e una singura, dar nu-mi permit sa o scriu aici...

# adrian date 22 March 2018 22:04 0

De ce era nevoie de o Casa Nationala de Sanatate,cu toate casele judetene de sanatate?SRI le-a facut...

# CWQ date 23 March 2018 06:13 +6

Să se înceapă Procesul Dictaturii lui Băsescu - acest jeg uman care și-a dat girul pentru formarea unor echipe de comando ale morții - și toți , dar absolut toți cei care s-au unit deasupra capetelor noastre și-au distrus această țară , să fie judecați și CONDAMNAȚI LA MOARTE . Da , să se reinstaureze pedeapsa cu moartea pentru cei care au subminat economia națională și care au ucis toate firmele românești , de aici decurgând și drama a sute de mii de oameni care au rămas fără serviciu . Cu asemenea trădători nu mai e loc de milă și îndurare , că nici ei nu s-au gândit la nenorocirile pe care le-au făcut . PS Toți cei din pozele de mai sus trebuie aduși în fața justiției - dacă mai există așa ceva - și judecați în regim de urgență ; nu mai este timp de joacă de-a alba neagra . fiindcă ne scufundăm cu toții .

# TEODOR date 23 March 2018 11:39 -4

C(e) IQ ai?0

# #lihnit date 23 March 2018 06:54 +7

Am avut neplăcerea s-o cunosc pe Regină, chiar sa stau la masă cu ea (el). O aroganță ieșită din comun o (îl) caracterizează, pe această persoană aterizată pe filiera primarului cu socru' arhitect șef. Una dintre cele mai înstărte persoane din sectorul bugetar, încă dinainte să fie încoronată Regină. A devenit așa puternică , încât doar funcția de Președinte i se părea cea mai potrivită. Toti cei din jurul ei cunosc o grămadă de legende ale căror personaj principal este această Regină parvenită. De ex,era oaspete de seamă și își făcea veacul în fieful unor evazioniști străini, îi plăcea luxul , pe care îl etala fără rușine sau teamă, chiar îi plăcea să se laude cu asta. Repet, am auzit multe legende despre Regină, legende care au in proporție mare un sâmbure de adevăr. Dacă ați ști câți bani rulau ăștia, ei fiind evazioniști de frunte ai țării! Nu-i controla nimeni , pentru ca ei erau cei care ar fi trebuit s-o facă. Regina a murit, trăiască Regina!

# nae girimea date 23 March 2018 06:56 +4

Am mai spus-o : SRI si DNA , vulnerabilitati pt securitatea nationala . Ei au pus practica exproprierea romanilor si alungarea lor din tara la incitarea diversilor likurici . Oameni cu caractere mirsave si capacitati intelectuale limitate .

# Florian date 23 March 2018 07:51 +7

Basescu ,Maior,Coldea,Kovesu si altii au actionat la comanda din exteriorul Romaniei pentru distrugerea si descurajarea Patronatului si antreprenorilor romani ,pentru a face loc firmelor straine sa faca afaceri in Romania fara concurenta . Aceste actiuni trebuie catalogate ca inalta tradare si pedepsiti conform legii Daca romani s-ar destepta pana nu este prea tarziu si sa devoaleze toate aceste actiuni si sa-i pedepseasca pe adevaratii tradatori infractori ,nu sa fabrice dosare cu dovezi false pentru cine ne dicteaza CIA si Bruxellessul!

# santinela date 23 March 2018 08:05 +2

Si Plavanul neamului DOARME pe el incintat de activitatea criminala a astora !

# Andreea date 23 March 2018 08:25 +2

Maior, Coldea nu mai sunt în SRI de aprox 2 ani si nu vad ca actuala conducere SRI sa adopte o alta strategie. De cand au plecat de la conducerea SRI cei doi domni vi se pare ca actuala conducere SRI si-a schimbat filosofia - au fugit toti smecherii din tara / cu asta se poate lauda noua conducere a SRI.

# marian bucuresti date 23 March 2018 09:18 +3

Ceea ce ar fi trebuit sa reprezinte directii de cautare a informatiilor de catre S.R.I. si, dupa verificarea informativa, transmiterea lor la institutiile competente, s-a transformat in aceste protocoale prin incalcarea CONSTITUTIEI!E jale, ne intoarcem la anii 50...

# Gilu date 23 March 2018 11:10 +4

Atentie mare ! Pentru toti acesti " compatrioti " ai nostri ( in realitate , cozi de topor ) adevaratul dusman se afla , nu in afara frontierelor ci , in interior ! Toate mijloacele lor de lupta achizitonate pe banii nostri , au tevile indreptate spre interior , nu spre granite de unde ar putea veni inamicul ...Cititi planurile lor de lupta ( protocoalele ) si cruciti _ va ! Dumnezeu a ferit Romania de terorism ,pana acum. " Antiteroristii " au urmarit oameni politici.Multumim Bashinescului,pentru crearea acestui sistem !

# Bogdan Lucian date 23 March 2018 11:36 +5

Tot ce reprezintă capital românesc trebuie distrus şi cine este bogat şi nu e obedient duşmanilor României tebuie băgat la puşcărie. Acesta este ordinul de la Înalta Poartă. Toate afacerile mari româneşti trebuie acaparate de străini, românii având dreptul doar la statutul de sclavi. Adevărata problemă a economiei româneşti o reprezintă tocmai capitalul cumpărat de străini, de la statul român, capital furat de la cetăţeni prin Legea 15/1990 (Legea Brucan). Problema este că acest capital a fost „stors”, fondul de amortizare a fost transfearat în afara ţării, fără a mai fi investit în România. Acum străinii, după ce au făcut profituri uriaşe, prin stoarcerea acestui capital, plătind salarii de mizerie românilor. Până când mai rabzi, popor român? Ce trebuie să se întâmple ca să te ridici, şi să spui: GATA, nu se mai „privatizează”, adică nu se mai vinde nimic. Capitalul este al nostru, al poporului român. Când te vei ridica, popor român? Când nu vei mai avea ţară?

# Daniel date 23 March 2018 11:36 +2

Am trecut prin experimentul comunismului, cu tot ce a insemnat acesta: deturnarea evolutiei noastre firesti prin instaurarea dictaturii proletare, concomitant cu jaful instituit de marele prieten de la rasarit, etapa care a lasat urme adanci in mentalitatea "omului nou". Acum, dupa evenimentele (revolutia fabricata in laboratoarele straine si implementata cu interesatul ajutor al indivizilor din institutiile de forta din interior) din 1989 ,cand am asistat cu totii la asasinarea multor personae nevinovate care a culminat cu asasinarea de catre tov.Iliescu& comp. a cuplului care stia prea multe si trebuia sa dispara(pacat pentru care platim si vom plati in continuare) ,in 2007 am fost acceptati in familia selecta a U.E. Insa aderarea asta ,negociata de aceiasi indivizi care au asasinat pentru a devenii stapani peste popor si tara, este de fapt o noua tradare a aceste natiuni. Ca dovada este statutul nostru din ce in ce mai clar de colonie subordonata institutiei de forta , C.E.

# MN date 23 March 2018 12:50 +2

Acesti criminali, Kovesi, Maior, Iohanis , Macovei, Coldea, Dumbrava, Blejnar, Basescu, Udrea, Oprea (si alti generali cu trese de carton) ,si lista poate continua......, trebuie condamnati pentru inalta tradare. Au distrus zeci, sute de firme romanesti, au ramas zeci, sute de mii de someri, au distrus destine, au bagat in puscarie oameni nevinovati, acesta este rezultatul asa zisei lupte anticoruptie. SRI nu mai apara interesele Romaniei, DNA este echivalent Gestapoul lui Hitler, sau NKVD-ul lui Stalin. Cine mai apara Romania impotriva acestei agresiuni a lumii asa zis civilizate, care in acest moment isi da ultima suflare, acesti tilhari la drumul mare care nu stiu decit sa fure, sa ameninte, sa santajeje, sa terfeleasca in noroi principiile de respect, de egalitate, de adevar,.. Nenorocitilor, opriti-va , ati coborit omul la stadiul unui animal. Va pling de mila. Doamne, vino Doamne , sa vezi ce a mai ramas din oameni.... Feriti-va de minia lui Dumnezeu.

# grigore ion date 6 June 2018 18:24 0

mai comunistule ,de unde stii tu ca ei sunt adevaratii criminali.cine a furat tara mai mult ca voiculescu su cu gasca lui,spune adevarul

# MN date 23 March 2018 13:53 +2

Exemplu de tilharie DNA: "Prejudiciul oficial reținut de procurorii DNA în dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire , este de 33.848.589 de lei. Acest prejudiciu este constituit dintr-o pagubă de trei milioane de lei, aferente achiziției, în 2008, de către Consiliul Judeţean Teleorman, a unui tren recicla­tor-stabilizator la rece în situ, o diferență în plus de 25.600.927 de lei, acordată de Consiliul Județean companiei Tel Drum la un contract din 2008, o altă sumă în plus, calculată de procurori în cazul acordării unui alt contract din 2009, și suma de 77.790,32 lei, reprezentând sustragerea de la plata unor taxe către bugetul de stat". Extras google din dosarul teldrum. Halal rechizitoriu. Nicaieri nu se spune ca tel drum avea in 2016 , 696 salariati (consultati google), care au devenit someri . Toate faptele au avut loc cu 10 ani in urma , si DNA =GESTAPO=NKVD actioneaza precum Dandanache. Scoatem Scrisorica, si pac la "razboiu". Rusine DNA, Rusine Kovesi

# Den date 23 March 2018 15:39 +1

In 2014 am infiintat o firma si in 2017 mi-a inchis-o cu semnatura mea falsificata .Degeaba am spus si am trancanit ca nimeni nu m-a ascultat ba mai mult mi-a pus si pumnul in gura . Acum am infiintat aceeasi firma in alta parte si in alta tara .

# sandu date 23 March 2018 15:41 +3

Personal cred,ca cele mai grele si mai motivate contestatii,la adresa lui Kovesi si a golaniei din jurul acestia,vor veni in final,atunci cand toata mizeria va iesi la suprafata,din partea milioanelor de someri ramasi pe drumuri,dintre care multi au fost obligati sa i-a drumul strainatatii si,a sutelor de familii distruse,multi copilasi nevinovati ramanand in voia soartei,gratie unor ATROCITATI la care a recurs POLITIA POLITICA,construita in jurul si pe scheletul DNA.Cred si aceea ca cei vinovati nu vor scapa nepedepsiti,pt.ca merita pe bune!!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 29.03.2023 – Cami a primit a doua sansa. Intra pe spalarea banilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva