28 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

POLITIE POLITICA IMPOTRIVA UNUI MEMBRU AL CSM – Judecatorul Adrian Neacsu a fost filmat saptamani la rand dintr-o vila de vizavi de blocul in care locuia. Autorii actiunii abuzive sunt agenti ai serviciilor de informatii, care lucreaza in slujba unui grup politic ce urmareste anihilarea in CSM a oricaror persoane care se opun gruparii Haineala

Scris de: L.J. | pdf | print

22 februarie 2013 13:17
Vizualizari: 11449

 

Judecatorii din Romania au ajuns sa fie perchezitionari si filati fara mandate de la judecator de catre agenti ai unor servicii de informatii care actioneaza la ordin unor grupuri de interese cu ramificatii politice. Judecatorul Adrian Toni Neacsu din CSM a fost filat de doua servicii secrete – cel mai probabil SRI si DGIPI – timp de circa doua luni dintr-o vila situata visavi de blocul din strada Virgiliu nr. 55-57, din Capitala, unde locuiesc cu chirie decontata de CSM mai multi magistrati – (vezi foto). In acest imobil a locuit si judecatorul Adrian Toni Neacsu, la etajul 1, ap 5 (situat chiar in dreptul geamurilor vilei)  care, incepand din toamna anului 2012, de cand impreuna cu alti membri ai CSM a criticat actiunile partizane politic ale gruparii Alina Ghica – Oana Haineala a devenit tinta unui filaj permanent alaturi de alti membri ai CSM considerati „indezirabili”.


Filmari cu sunet asigurat de microfoane unidirectionale

Surse avizate, care au vazut unele piese din dosarul instrumentat de DNA impotriva lui Adrian Neacsu - pus brusc sub invinuire pentru un pretins abuz in serviciu in forma participatiei improprii (infractiune nascocita pentru atragerea competentie parchetului anticoruptie) in vreme ce autorul infractiunii este fosta sefa a CSM Alina Ghica, care va primi NUP pe motiv ca n-a stiut ce face – au confirmat ca in ziua in care judecatorii Neacsu si Dumbrava din CSM au cerut demisia de onoare a Oanei Haineala, si au acuzat faptul ca a fost aleasa presedinte al Consiliului in urma unui vot fraudat, cele doua servicii secrete au sesizat DNA.

Sesizarile celor doua servicii de informatii au constituit motivul pentru care DNA a deschis dosarul penal impotriva lui Neacsu, fiind evident ca nu este deloc o coincidenta intre data sesizarii parchetului anticoruptie si data in care s-a cerut demisia lui Haineala. In plus, sesizarile serviciilor de informatii vazute de surse avizate, confirma ca judecatorul Adrian Neacsu a fost filat, interceptat, inclusiv in locuinta sa de serviciu din blocul din str. Virgiliu nr. 55-57. Timp de doua luni de zile, incepand cu noiembrie 2012, dintr-o vila situata vizavi de locuinta lui Neacsu, agenti ai unor servicii de informatii au montat o camera de luat vederi si microfoane unidirectionale, capabile sa capteze sunetul de la mare distanta, inclusiv prin geamuri, astfel incaj demnitarul CSM a fost urmarit continuu. Aceleasi surse ne-au mai relatat ca o persoana care locuieste in vila de vizavi a confirmat faptul ca s-a cerut permisiunea proprietarilor pentru montarea camerei, servindu-se de catre agenti legenda ca alaturi ar locui un terorist ce trebuia anihilat si ca ar exista un mandat pe siguranta nationala.

Judecatorul Neacsu a confirmat ca a fost monitorizat de doua servicii de informatii, care au sesizat DNA. Perchezitia DNA a fost o infractiune!

Nu se stie ca pana in prezent sa existe vreun mandat de filaj si interceptare la Adrian Neacsu, la fel cum e cert ca in data de 19 ianuarie 2013 cand i s-a ridicat de catre DNA calculatorul din biroul de la CSM nu a existat aviz si autorizatie de perchezitie emisa de vreun judecator. Actiunea abuziva a fost mascata sub pretextul ca sefa CSM Oana Haineala a permis ridicarea calculatorului, pe procedura simpla de ridicare de bunuri, pe motiv ca aparatul apartine institutiei. Numai ca, atentie, calculatorul se afla in custodia (pe inventarul) judecatorului, iar in el se aflau date si corespondenta personala, care nu putea fi accesate fara mandat judecatoresc. Practic, actiunea abuziva se inscrie in sfera unei infractiuni, care poate va fi instrumentata dupa alungarea de la putere a grupului care regizeaza din culise asemenea actiuni.

Prezent la emisiunea de joi seara de la Antena 3, judecatorul Adrian Neacsu de la CSM a confirmat ca dosarul sau penal de la DNA a fost deschis ca urmare a sesizarilor a doua servicii de informatii, pe care nu le-a nominalizat, sesizari depuse ca un facut in aceeasi zi in care a solicitat in Sectia de judecatori demisia Oanei Haineala.

Comentarii

# BERCEA MONDIAL: ,, e manevra lu frații miei ..........,, date 22 februarie 2013 13:43 +58

 Filajul la vedere sau în secret, precum și monitorizarea audio și video a unor persoane incomode durează de mulți ani de zile datorită legii siguranței naționale, care permite comiterea acestor ilegalități. Practic legea da dreptul serviciilor de informatii să deruleze aceste activități fără acordul judecătorului, cu simpla aprobare a sefului de departament, diviziune, sector, etc,  Serviciile de informații, poliția, jandarmeria pot derula aceste activități informativ operative în baza unor dispoziții/ordine interne semnate de Ministrul Afacerilor Interne. Documentarea se face in Dosare de Urmărire Informativă, mapa suspectului ori alte modalități ,,cazuri sau xxxx,,. Deci putem concluziona ca,  activitățile derulate împotriva domnului judecator pot fi legale, dar poate cere declasificarea activității în sensul Legii 182/2002 în fața instanțelor de contencios administrativ

# Neacsu, noi n-am uitat date 22 februarie 2013 15:15 -22

Neacsule, te-a cuprins disperarea. Nu poti nega faptul ca ai incasat ilegal diurna, indemnizatii de deplasare, etc. in baza unor declaratii necorespunzatore realitatii si acum joci singura carte pe care crezi ca o mai ai. Ai vazut ca s-a schimbat puterea si incerci sa treci drept disident. Tu si Dumbrava poate ati uitat ca ati ajuns in CSM printr-un program comun cu Danilet, sprijiniti intens de Macovei si aceleasi servicii speciale despre care pretinzi acum ca te urmaresc. Pai cum e Bibicule, credeai ca te-au ajutat sa te cateri in CSM asa pentru ca esti vreun frumos. Asta vara cand USL nu castigase inca alegerile nu te-am auzit pe tine, Serban, sau Dumbrava sa protestati impotriva amestecului portocaliu in CSM. Cand ati umilit-o pe Pivniceru tu Dumbrava, Serban, Aron, Danilet, Ghica, Haineala va intelegeati perfect. Acum raspunde, daca poti, pentru banii pe care i-ai sifonat de la CSM si nu te mai da drept disident ca nimeni nu te crede. Antena 3 si LUJU te folosesc acum pentru a lovi in CSM si pentru rating. Nu te iluziona, nimeni n-a uitat cum ai ajuns in CSm, cum ai sustinut tabara portocalie asta vara si cate matrapazlacuri ai facut in CSM alaturi de Dumbrava si Danilet. Daca Haineala, Ghica si Danilet sunt rusini ale magistraturii nu inseamna ca, opunandu-te acum in mod formal lor, tu esti mai breaz si iti speli toate pacatele. Arata-ne buletinele de vot sa vedem si noi cum ai votat in cazurile Barsan si Pivniceru. Daca ai avea vreun pic de decenta ai demisiona din CSM pentru ca faci de rusine institutia urmaritule penal ce esti. Tu judeci acum in materie disciplinara? Provoci doar sila. In actualul CSM a existat un singur om demn si acela a fost DOAMNA IORGULESCU. Domnia sa, da, poate sa se pretinda disidenta. Tu, Dumbrava si Danilet nu, fripturisti si oportunisti de doi bani ce sunteti.

# Diversionistul de serviciu date 22 februarie 2013 15:36 +21

Eu am scris comentariul de mai sus, in scop de diversiune. Am urmarit sa arat cat de rau este Neacsu, ca sa induc in mintea celor care citesc comentariul meu ca Neacsu nu are legitimitate sa sustina aplicarea legii, cu privire la cei doi judecatori, ale caror mandate au fost revocate prin votul judecatorilor in Adunarile generale ale instantelor. Mai mult, am urmarit sa evidentiez ca este profund justificat, in considerarea trasaturilor personale ale judecatorului si a periculozitatii sale, un filaj de o asemenea complexitate. Fac aceasta diversiune intrucat sunt pus de aceia care au interes ca la CSM sa ramana cine trebuie. Incerc sa confer credibilitate comentariului meu spunand si ce vor sa auda contestatarii conducerii CSM. Asa am fost instruit sa procedez.

# Mos Ion date 22 februarie 2013 15:54 +16

Dar un om cu un caracter urat are voie sa sustina ca legea trebuie aplicata in sensul constatarii revocarii acelor judecatori? Dar un banuit infractor/un infractor/un invinuit/un inculpat/un condamnat(unul dintre acestia) are voie sa sustina respectarea legii? Eu, Mos Ion, ca si eu sunt om, cred ca oricine are dreptul si chiar are obligatia cetateneasca sa sustina legea. Mai cred, eu, Mos Ion, ca si judecatorul Neacsu, ca membru CSM are dreptul si obligatia legala sa sustina aplicarea legii, chiar daca unii il suspicioneaza ca are caracter urat.

# Istratie date 22 februarie 2013 18:09 +3

Moș Ioane încearcă să zici \"suspectează\" în loc de \"suspicionează\" [ce-i aia?] și, s-auzim de \"bonjur\"!

# dosar penal date 23 februarie 2013 09:00 0

  Domnul judecător NEACȘU trebuie să știe că în situația când se derulează o activitate informativ operativa împotriva unei persoane se vizează: locuința, mașina, itinerariile de deplasare, comunicațiile de orice natură (ambiental, telefonice , mail , etc.), cercul de prieteni, membrii de familie, etc.        deci daca este vorba de calculatorul din birou, sigur în acesta a fost instalată tehnică pentru înregistrare cu mult timp înainte de a fi ridicat în vederea cercetărilor. În acest caz aprobarea ste dată de conducătorul instituției adică de președintele CSM, aprobarea fiind dată în scris.

# Diversionistul de serviciu date 23 februarie 2013 10:52 +6

Adica s-a respectat o procedura legala? Am indoieli.

# xrogo date 22 februarie 2013 13:47 +48

Daca ce scrie in articol este adevarat atunci lucrurilr sunt foarte grave. Judecatorul in cauza ar trebui sa-si prezinte banuielle in CSM si inspectia judiciara sa ia masurile cuvenite,va dati seama ca din moment ce un judecator CSM este ascultat in asa hal ce putem spune noi,muritorii de rand. Asta este statul de drept al lui Basescu,asa actioneaza serviviile sub directa lui indrumare,si unii s-au mirat de ce s-a incercat demiterea sa.

# Judecatoarea Manuela cur de fier date 22 februarie 2013 14:42 +33

\"Daca ce scrie in articol este adevarat...\" EXACT!

# Zorba Grecu date 22 februarie 2013 14:10 +30

Soon, very soon, pica Martalogul de la Cotroceni si odata cu el tot esafodul basist(Ghica, danilet, Haimaneala, Stanciu, Morar, Servicii etc.)! Astea sunt ultimile zvacniri ale camarilei portocalii!

# alt bou date 22 februarie 2013 14:20 -36

Sa traiasca victoria Grupului Infractional Organizat in frunte cu cuplul Tonta-Kakarau!

# dora date 22 februarie 2013 15:39 +23

Scoate lumba din dosul lui base ca trebuie sa-si faca nevoile

# un nedumerit date 23 februarie 2013 19:52 +5

Chiar ca esti alt bou

# Dumnezeu vede date 22 februarie 2013 14:14 -30

articol tipic de slugi ale turnatorului santajist Sorin Rosca Stanescu - crosetat cu \"surse avizate\" si a gargarei penalului JUDECATOR CSM Neacsu facuta la Latrina3 a turnatorului infractor Felix. 

# Av. Pamfilie date 22 februarie 2013 14:34 -27

nu...nu...NU...va rog nu-mi spuneti ca un judecator CSM s-a dus la Emanuel Gidea ca sa-l ajute sa molfaie rahatul inculpatului Dan Voiculescu.

# lache luciano date 22 februarie 2013 18:43 -10

[quote name=\"Av. Pamfilie\"]nu...nu...NU...va rog nu-mi spuneti ca un judecator CSM s-a dus la Emanuel Gidea ca sa-l ajute sa molfaie rahatul inculpatului Dan Voiculescu.[/quote] trist dar adevarat ... toata media usl s-a ridicat in apararea lui neacsu :D cand purta camasa aia portocalie savaliuc scria editoriale despre cat de toxic e neacsu..acum manipuleaza like-urile...alte vremuri aceasi actori...neacsule daca ai crede cu adevarat in independenta judecatorului roman nu te-ai fi dus cu coada intre picioare la felix ...ti-ai fi asteptat procesul si te-ai fi aparat ...asa te-ai descalificat inca o data singur...da ia spune-mi este adevarat ca te-ai intalnit la focsani cu insusi felix ? cica ar fi fost o intalnitre de taina dar unii au mai transpirat pe ici pe colo :-*

# Sebastian date 22 februarie 2013 14:33 +32

Nu spun decat un singur lucru, care sper sa fie citit si de domnul magistrat-judecator. Daca domnul judecator se considera nevinovat,il rog imperativ sa iasa din \"abtinerea\" proprie statutului profesiunii si calitatii de demnitar-membru CSM, si sa aduca la cunostinta opiniei publice nationale si internationale acest caz. Rog asociatiile profesionale sa aduca la cunostinta acest caz tuturor forurilor internationale despre ceea ce se intampla in Romania si care este cu adevarat continutul Statului de drept, sub acest regim. Sunt niste oameni, compromisi definitiv, ale caror situatii a venit momentul sa fie clarificata.

# Andrei date 22 februarie 2013 14:37 -17

iti trece prin cap ca poate domnul judecator Neacsu chiar este un penal nenorocit?

# VIKY date 22 februarie 2013 14:53 +27

Daca vrei sa vorbesti de penali nenorociti (ordinari), ai exemple cu duiumul incepand cu gunoiul de la Cotroceni, Videanu, Blejnar, Udrea (420 de dosare deschise), Radulescu (prietenul gunoiului)...Astia sunt penalii tari, nu Neacsu cu decontari ale delegatiilor. Daca era atat de \"grasa\" suma la decontari nu il mai filau, dar cum nu aveau nimic cu care sa ii inchida gura, sau gandit ca poate prind ceva.

# mama ta date 22 februarie 2013 15:15 -24

esti tampita irecuperabil de Latrine sau mai sunt sperante cu tine? ok! aia pe care-i pomenisi sa fie judecati si condamnati la max inmultit cu 1000 in cazul in care sunt vinovati. DAR!!! asta nu inseamna ca aratarea asta de judecator Neacsu este vinovat de DOAR niscaiva deconturi gainaresti, asa cum mananca rahat latrinele.

# Sebastian date 23 februarie 2013 06:57 +12

Imi trece prin cap ca matale esti un basist agitator!

# Istratie date 22 februarie 2013 15:20 +13

Distinse d-le Sebastian, luciditățile, sfielile și nedumeririle d-tale, eleganța eterată, implacabilă dealtminteri, te fac... ușor imponderabil și, bănuit,... de pe alte tărâmuri. Nu pretind, desigur, război de baricadă și cataroaie la geamlâc și piramidă \"nasoală\". \"Sfiios\" îți atrag luarea aminte că personajele,... aprobate negativ în comentările matale, se recuperează cu șuturi în cur și  Dumnezeii mamei lor. Ia zi mata, după mine [Caragiale!]: \'Mnezeii măsii!   

# Sebastian date 22 februarie 2013 15:58 +11

Distinse Domnule Istratie, Domnia-Voastra cumva ma suspicionati de ceva rau?

# Istratie date 22 februarie 2013 17:09 +6

Să ma ferească Dumnezeu! Suntem \"reacționari\" după temperament, bilet de la vardist și încunviințări de la soacră. V-am deslușit ca intelect ascuțit și neșovăielnic dar de eleganță inadecvată, romantică. Nou [?] venit în arenă, vă sfătuiesc să învățați  înjurătura neaoșă cu limbajul ei de barieră și cu... manierele d-nei H.O. sau ale d-lui Vasilică D. \"din cadrul\"C.S.M. Prin urmare, deosebit de respectuos, vă întreb, puteți zice \'Mnezeii....! etc? Cu respect, Istratie.   

# Istratie date 22 februarie 2013 15:00 +16

Cred că, în speță, competența D.N.A. e discutabilă. Dacă A.N. ar fi săvârșit vreuna dintre infracțiunile de la art. 155 la art. 173 C. pen. sau o infracțiune contra siguranței naționale, dar nicio faptă de corupție, competența, la U.P., ar fi aparținut altor direcții din cadrul P.Î.C.C.J. sau, după caz, Parchetului de pe lângă C.Ap. Asta o știe și... Grivei. Prin urmare, sunt îngrijorat de reactivitatea priapică a D.N.A. întru-n caz în care, necompetent ratione materiae, începe urmărirea penala împotriva acestui magistrat. Păi, art. 210 C.pr.pen. nu e bun și pentru procurorul D.N.A. care, deși necompetent, face acta de urmărire? Dacă am dreptate și, incontestabil, am [a se remarca modestia mea \"bolșovică\"!] atunci, iacă-tă moșmoandă!    

# meteorit ? date 22 februarie 2013 15:31 +22

sau ce naiba e aia ? dar poate cade-un pietroi de una suta metri pe csm sa nu mai auzim de ei. s-au saturat si canii de prestatiile lor.

# ARGUS date 22 februarie 2013 15:54 +9

Tu istratie istronomul,faci misto de dlSebastian ori esti prea subtil pentru mintea mea?Zau ca nu am inteles ce vrei sa zici.Nu discut despre vinovatia lui Neacsu,pentru ca nu cunosc ce a facut.Dar,legat de acesta, se pun mai multe probleme:1.de ce competenta apartine DNA cand este clar ca nu avem participatie improprie la abuz in serviciu.2.De ce serviciile secrete l=au monitorizat?Daca este asa a)au avut autorizatie?b) daca au avut, pe ce motiv s-a eliberat aceasta? c) ce instanta a emis autorizatia si pentru ce calitate:de demnitar ori de judec ator de tribunal? 3.De ce sesizarea a aparut imediat dupa ,,rascoala,, lui Neacsu? 4.De ce Neacsu nu a ,,recuzat,,competenta DNA? Orice am discuta noi pe net,indiferent de tematica un lucru este evident:CSM este aservit politic cetatean ului din fruntea tarii,valoarea morala a unor membri este indoielnica,Hajnal conduce discretitar institiutia,cei doi revocati nu mai au ce cauta in CSM si ar trebui sa-si dea demisia,parlamentul ar trebui sa intervina in acest scandal iar daca Basescu pune bete in roate numirrilor laq Parchetul G.ar trebui ca si Guvernul sa se tina tare.Astea sunt doar cateva din problemele noastre ale lumii justitiei care ar trebui sa ne intereseza si nu cum scriu unii pe net.In speta Sebastioan este pana acum cel mai ponderat,elegant si erudit dintre noi.Asa ca sa ii lasam opiniile si nu modul in care le expune.

# Istratie date 22 februarie 2013 17:42 +5

Cu bunăcredință, îl asigur pe Argus, că nu-mi permit, nepermisa permisie, de a nesocoti, ușuratec, considerațiunile preopinente. Sebastian este, \"iertând, în totul rătăcirii mele\", intelectualul ce dovedește candoare. În aceste momente, contează opinia colorată și înjurătura jovială cu sugestii. Dacă o critic pe d-na H. pentru nesimțirile d-sale homerice n-am să-i susur, perifrastic, elogii... La dincontră! După oarecari precauțiuni cu etichetă, îi zic să ma prindă cu măsa! De exemplu...     Subscriu celorlalte observatii cu rezervă în privința admisibilității \"recuzării\" competenței D.N.A. 

# fan caragiale date 22 februarie 2013 19:42 +6

Intrati pe forumul articolului “HAINEALA A INCASAT-O” - e acolo un duel interesant al poastacilor. Merita .N-am mai vazut un astfel de duel pe acest forum.

# DIOGENE (ala cu lampa ) date 22 februarie 2013 21:39 -19

Caut de o luna un om destept care sa-mi explice si mie PENTRU CE VINA AU FOST REVOCATI Danilet si Ghica ? CONCRET CE AU FACUT ? Chiar nu mai este nici un om destept in tara astra care sa ma lamureasca si pe mine? Iar daca nu poate nimeni sa ma lamureasca inseamna CA AU FOST REVIOVCATI FARA MOTIV ! SI ATUNCI CE FEL DE JUDECATORI SUNT AIA CARE I-AU REVOCAT ? CE BUBE AU ? CE INTERESE SLUJESC ? CE-I MANA PE EI IN LUPTA ? CE-AU VOIT ACEI APUSI ?

# Sebastian date 22 februarie 2013 22:08 +9

Amuzante aceste dileme...Nu-mi propun eu sa vi le dezleg...Pot doar sa va spun ca mi-ati amintit de un \"maestru ne-ntrecut in lucrurile sfinte\", care de ani de zile abuzeaza prin derapaje constitutionale si grosolanii, iar la ultima suspendare intreba de la pupitrul lui, in mod generic, in fata presei, hahaind, asa frumos cum stim, ce articol din Constitutie a incalcat... Mai nou, a depasit problema numirii procurorilor si este preocupat sa sustina o muza a sa in fruntea unui partid-constitutional, desigur-, dorind sa-l disloce pe un buldog din fruntea acelui partid. Buldog care a latrat si a muscat la referendumul national. Imi si inchipui intr-un viitor indefinit cum muza va plimba buldogul in lesa. In public! Oare ce articol din Constitutie o fi incalcat \"maestrul ne-ntrecut in lucrurile sfinte\"?

# LIOGNE ALA CU PAMPA date 22 februarie 2013 23:39 -14

Da chiar asa : Ce articol al Constitutiei a incalcat?- CA NU A LAMURIT NIMENI ACEST MISTER ! Poate-mi explici matale ca te vad mai cult in cap ! Chestia cu buldogul chiar mi-a placut ...ai spirit .ai si ceva carte...daca mai faci ceva progrese POTI FI ADMIS IN CLUBUL BASITILOR -ADICA IN CLUBUL ALORA CINSTITI SI CU CARTE! Sa-ti spun ce zic oamneii aia rai …da sa nu spui la nimeni….ei zic ca buldogul a fost santajat cu ce a facut la vama …si ca el ar fi tradat pedeleul si ar fi pus la cale caderea guvernului si plecarea lui stevie-verde si s-ar fi lasat pacalit ca sa fie schimbat de la senat …si ca ar fi pus la punct PROTESTUL CU CASCHETE DE LA COTROCENI …EL TOCAMAI …ERA PLECAT LA PIATRA NEAMT, SI N-A AFLAT DECAT DUPA CE S-A TERMINAT …da eu nu cred ! Eu nu cred ! de ce ma intrebi de ce tin mana la spate cu degetele-ncalecate ?

# Sebastian date 23 februarie 2013 07:24 +9

Sa nu prejudecam fondul, domnule Diogene! Dar daca tot ati apreciat chestia cu buldogul, am sa va mai spun ceva despre cel pe care il idolatrizati dumneavoastra, \"maestrul ne-ntrecut in lucrurile sfinte\". Nu demult, a mai facut Domnia-Sa o afirmatie de o profunzime geniala. A spus, hahaind desigur, ca el nu poate \"abdica\", facand in mod \"intelept\" trimitere la un termen ce tine de Monarhia constitutionala. Auzind si aceasta mare intelepciune a Domniei-Sale, m-am gandit ca, pana la Conventia Partidului din martie, s-ar putea razgandi si, in loc sa o mai sustina pe muza sa, ar putea sa o sustina, mai curand, pe fiica sa. Ar avea siguranta, in acest fel, ca Partidul ramane in familie. Si, precum in Monarhia constitutionala care are caracter ereditar, ar putea Domnia-Sa institui si in Romania o adevarata democratie ereditara in cadrul partidului.

# pentru ca fac politica date 22 februarie 2013 22:12 +9

Judecatorii nu ti-o pot spune pentru ca ar trebui sa faca politica si ei ca sa ti-o dovedeasca. Eu nu am nicio retinere. Stii, este ca intr-un cuplu in care sotul care inseala tipa la celalalt sa explice de ce se comporta asa, stiind sau crezand ca adulterul lui nu poate fi dovedit. Iar acesta ii raspunde: \\\"Nu te aud! Faptele tale tipa mult prea tare!!!!!!!!!\\\" Cred ca faptele celor doi vorbesc de la sine. Iar in ceea ce-l priveste pe Diogene, nu-l obliga nimeni sa traiasca in colectivitate. Isi putea plimba lampa prin padure. Ratiunea te poate insela, dar instinctul niciodata.

# DIOGENE (ala cu lampa ) date 23 februarie 2013 00:40 -14

PROST NU PARI A FI, da, ce fel de politica oi face matali? Aduci argumente cu sotul inselat….te inteleg, si sincer imi pare rau de tine, da fii tare…mai iart-o odata si daca te mai insala odata …atunci o mai ierti odata si gata…(ca in D’ale carnavalului ) Fii optimist …uita-te la jumatatea plina….Are si experientea asta o parte buna …am auzit si eu ca politica e o cuurrwa …., si tu poti sa coabiteazi cu ea –la cate ai patit in partea ailalta ! La a doua idee …sa inteleg ca nu am nici o sansa sa gasesc un destept in colectivitate….sa-l caut in padure ?.. ma dezarmezi….Chiar sa s-a umplut lumea de pprrosti incat cei cativa destepti s-au refugiat in padure ? Sa aiba asta legatura cu procentele alea uriase de la alegeri ?

# cred ca ai o problema date 23 februarie 2013 01:33 +13

Te comporti asa cum ai fost dresat la scolile de vara PDL, aruncand cu laturi peste ceilalti atunci cand nu ai argumente. Crezi ca-ti poti impune punctul de vedere urland la celalalt pentru a-l intimida (comportament specific animalelor), sperand ca in felul asta o sa accepte inacceptabilul. Iti inteleg frustrarea si cred si eu ca cea mai buna solutie ar fi sa fiti calariti de noua Lupeasca. Vad ca ati ramas o adunatura de insi lipsiti de caracter si de principii .... ar mai fi varianta sa-ti plimbi lampa prin padure ... a ta ... fara nicio legatura cu Diogene ...

# DIOGENE (ala cu lampa ) date 23 februarie 2013 09:23 -6

Scuze,recunosc ca prima mea afirmatie a fost grabita si mi-ai adus deja argumente suficiente sa o REVOC (ca e la moda )-deci in fata poporului REVOC AFIRMATIA : “PROST NU PARI A FI”. APOI sa sti ca am mai facut si alte scoli (multe !), cat despre \"comportamentul specific animalelor\"..s-ar putea sa ai dreptate... iubitele mele au afirmat adesea...uuuiiufff esti ca o fiara !... Referitor la calarirea de catre noua Lupeasca ....ahaha ! mi-ar placea mie.!.si tie ! ...da cui nu i-ar placea ?. da e imposibil !...CA SE PARE CA E CEA MAI CASTA (VIRTUOASA) FEMEIE DIN POLITICA ROMANESCA ) A fost singura care a afirmat pe blogul ei :”IN VIATA MEA AU FOST DOAR DOI BARBATI :UN PRIETEN IN FACULTATE SI SOTUL (COCOSH)….Vei zice (cu amaraciune ca om patit ce esti !) ca -‘Asa zic toate !” da,da asta A ZIS IN FATA TARII !…SI N-A VENIT NIMENI SA ZICA :-EU SUNT nr 3… EU SUNT nr 303 ….n-A VENIT NIMENI !…PENTRU CA NU SUNT ! Si se pare ca intr-adevar UDREA ESTE CEA MAI CASTA FEMEIE DIN POLITICA ROMANEASC

# esti doar un derbedeu mucos date 23 februarie 2013 12:28 +5

... viteazul din spatele calculatorului. Sunt dispus oricand sa-ti bag inapoi pe gat cuvintele. Asta este singurul argument pe care il pricep jegurile ca tine.

# Soarele date 23 februarie 2013 10:12 +5

Bah Diogene , tu esti mai usor identificabil ca fiind \"ala cu butoiul\". Mai un gat de gaz de lampa , mai o bardaca de vin, mai o nara , mai o iarba ,mai o limba lu\' Bashescu ...ce mai viata ! Oricum ceea ce cauti , nu gasesti nici in Modrogan , nici la Cotroceni ,nici in oglinda din fata ta :lol:

# zegrean date 23 februarie 2013 19:36 +6

Cei 2 reprezentau in CSM toccmai pe cei care le cer demisia? Te indoiesti de legalitatea hotararii a majoritatii zdrobitoare a judecatorilor - basist imputit ? Ei au fost revocati - pentru ca cei care i-au trimis au considerat ca nu-i mai reprezinta si ca nu si-au respectat mandatul incredintat !

# Băiatu lu Luluţa date 22 februarie 2013 22:01 +11

Treziţi-vă-ţi cu toţii! Nu vedeţi, fraţilor, că suntem martori, dar şi subiecţi, ai  unei dictaturi care, doar estetic, se deosebeşte de cea care ne-a îngenunchiat libertatea şi ne-a sugrumat vitalitatea naţională în anii \\\'50? Nu vedeţi, de când România este condusă de către cel dintâi infractor al ei - Traian Băsescu, a ajuns o  ţară cu venele tăiate, o ţară care abia mai respiră economic, o ţară cu instituţiile-i fundamentale grav bolnave, o ţară cu instituţiile  care îi dau sănătate, educaţie şi cultură în colaps, o ţară în care fiecare urmăreşte pe fiecare, o ţară condusă prin acţiuni de crimă organizată, care pot fi dovedite şi instrumentate juridic? Suntem mult prea mulţi, ca să ne poată învinge, mult prea mulţi ca să nu-i putem stârpi! Doamne ajută!

# obiectiva date 22 februarie 2013 22:14 +6

ei, ba nu ? eu o si SIMT, o ACUZ de 3 ani, nu doar o vad...ma incanta ca si altii au inceput sa o simta....si sa o acuze....

# MIOGENE AL\'CU PAMPA date 22 februarie 2013 23:43 -8

Ai simtit-o nebunatico !

# hihi date 22 februarie 2013 22:46 0

nu mai merge. acelasi rahat reincalzit servit zi de zi. nu mai sunteti interesanti, nici macar amuzanti.hai, pa! P.S.folositi ascutimea, zeflemeaua si elocinta domnului istratie, treceti pe trombon, si veti si mai castigati. adieu

# DIOGENE al\' cu lampa date 23 februarie 2013 10:27 -5

Nea Istratieee, nu ne parasi ! Cui ne lasi ? Nea Istratie, nu ne parasi ! Intoarce-te intre cei vii! Si eu sunt de acord SA INTRODUCEM O SFANTA CENZURA ! CA PE TIMPUL LUI NEA ‘NICU ..ASA CUM FACE PNL-ul HE,HE,CE BINE ERA !….DA NU NE LASA COANA EUROPA !. Da, de ce te-ai suparat ? Erai asa de vesel si amuzant cad auzeai de glume pe forum desi era doar un singur personaj Basesscu !… si tocmai acum cand au aparut si alte personaje..mult mai zemoase …plagiatorul, repetentu ‘mona…etc tu ne parasesti ? Tocmai acum CAND FORUMUL A PRINS VIATA SI A INCEPUT SA FIE CITIT numarul de accesari S-A TRIPLAT DE CAND AU APARUT OAMENI CU SPIRIT …tu ne parasesti ? Nea Istrati,e nu ne parasi ! Intoarce-te intre cei vi! Te vrea viky te vrea objectiva care vorbeste in numele boborului…Te vrea boboru’ in persoana !

# Isttratie date 23 februarie 2013 11:50 +5

Sunt aici Feștilă, nu am de unde să mă întorc. Poate d-ta ești... plecat. Întoarce-te și... stai plecat, poate te fericește vreunul!

# C.I. date 23 februarie 2013 19:57 +3

Mai Diogene fotbalistule de pe net.lasa-ne ma in pace ca ne asasinezi cu prostiile tgale.

# ADEVARAT date 23 februarie 2013 07:13 +4

E LIMPEDE GRUPUL INFRACTIONAL SECURIST. CA DL NEACSU a fost ca Danilet am indoiei dupa cum se poarta acum, cind s/a delimitat de haineala si spune lucruri de curaj din csm. avem nevoie de aceste limpeziri ca sa nu mai fim naivi. ne face un bine si se expune, totusi, cu aceste dezvaluiri, facute public, nu la coltul strazii.

# secu date 23 februarie 2013 08:11 +6

Romania - republica procurorilor infractori Morar-Macovei-Kovesi &Co ! 

# bruxel --vede barosso ?????????????? date 23 februarie 2013 17:00 +7

statul de drept a lui basescu 8) condus de el cu serviciile secrete a lui,formate din interlopii bogatii precum ghita ,rtv--3o de ani cu o avere de invidiat senator psd,mafiot basist intrpdus in usl,deci filau pe judecatorul csm-neacsu,cu aparatura scunpa din bani statului,pe un asa zis terorist :lol: :lol: :lol: cauza ca nu a votat-o pe securista haineala si ghica 2 turnatore dea lui basescu care faceau rocada putin-medvedev in vazul csm,aici se aplica teoria stalinista datine opozantii,ca le gasim noi vina cu pumnul de fier a gestapoului basescu,iar noi putem fura fara frica totii,cu camatarii care ne dau 4o% din ce produc,nu credeti??vedeti ce vile,case,masinii,conturii,sucesurii avem,aici o justitie dreapta afla pe infractorii lui chiorul-paranoia de unde au furat,cat au salariile lor de bugetarii,cum era legea 18,sai vezi cum planga draga stolo,sau sati fie rusine patriciuuuu,asta buba plina de puroii securistii,pupincuristii si linbistii :P :P :P :P :P :P

# ponta e basist date 23 februarie 2013 19:29 +4

Puterea lui Haineala si a serviciilor care sfideaza Romania pe fata - vine si din lasitatea societatii civile , a breslei judecatorilor fricosi sau santajabili . Daca aveau demnitate - aceasta poveste sulfuroasa cu Morar , Haineala , era rezolvata din fasa . O serie de compromisuri si concesii facute de judecatorii comozi sau naivi ne-au adus aici . Cum sa lupte contra marii coruptii daca in propria lor ograda au permis asa ceva ?

# SA RADEM DE JUDECATORII PROSTI date 23 februarie 2013 21:12 -4

De ce intra cîte doi judecatori in completele de apel ? unul ştie să scrie şi altul ştie să citească! :lol:

# Să râdem de un procuror deştept! date 27 februarie 2013 08:23 +2

Eşti monument de muşchi, bărbate, / Prin forţa ta sfidezi realul, / Şi-n cap ai muşchi de calitate, / Deşi nu ăsta-i idealul! ... (BlL!)

# Să râdem de procurorii deştepţi! date 27 februarie 2013 08:31 +2

Voi, procurorii deştepţi, oriunde intraţi sau de oriunde-aţi  ieşi, sunteţi întotdeauna trei: unul ştie să intre, altul să iasă, iar al treilea păzeşte cei doi oameni de ştiinţă! ... (BLL!)

# D. Si judecătorii iau m*ie date 24 februarie 2013 09:25 +11

Dovada sta situaţia \"de netrecut\" de la CSM. În sălile de şedinţă sunt lei iar în scandalul CSM sunt miei spectatori. Justiţie de doi bani distribuită de miei fără co¤¤e. Sunt porcurori care se rup in figuri in fata unor infractori de 2 bani dar care tremura in fata infractorilor pe care-i slujesc. Judecatorii asemeni. Stati in carapace ... pt ca va e frica? pt ca sunteti corupti? de ce nu va inghesuiti cu cv-urile la tanti Mona? sunteti niste gunoaie pline de impresii, niste obedienti care stati pe multe dosare simuland justitia insa fara a avea curajul sa va implicati cu adevarat in ea. Felicitari!

# APEL CATRE JUDECATORI : date 25 februarie 2013 14:22 +2

GREVA va DEFINITIVA LISTA JUDECATORILOR COMPROMISI ! NU VA FACETI DE RAS A DOUA OARA !.. Dupa ce “1700 V-ATI FACUT DE RAS MESERIA” SI I-ATI CONDAMNAT (REVOCAT ) FARA ABSOLUT NICI UN MOTIV, sunteti chemati SA VA MAI FACETI ODATA DE RAS , ….PRINTR-O GREVA “SPONTANA” LA COMANDA!.Sunteti macar constienti CE RAZBOAIE SE TIN IN NUMELE VOSTRU SI PENTRU CINE ?....SUNTETI INDEPENDENTI? SAU SUNTETI CARPE ? TOATA MASCARADA (greva “SPONTANA” LA COMANDA ) ARE CA SCOP SA FURNIZEZE MATERIAL PENTRU EMISIUNILE MONSTRUOASE DE LA HASNAUA3 ! Scenariile pentru emisiunile de marti au fost scrise de vineri ! Acum se cauta figurantii …se impart rolurile “DE CARAGHIOSI “ JUDECATORILOR “VERTICALI SI INDIGNATI”…se face repetitia pe roluri! Cata rusine? Cata injosire ? SA-I TINEM MINTE SI SA-I URMARIM…SA VEDEM CE PROCESE VOR JUDECA SI CE SENTINTE VOR DA !!! NU TREBUIE SA MAI AIBA NICIODATA UN ROL IMPORTANT IN JUSTITIE ! Maine ,EU VOI FI JUDECATOR ! NU VOI FI UN FIGURANT CARAGHIOS !

# GUY FAWKES date 25 februarie 2013 14:25 0

BA TU NU ESTI JUDECATOR ! JUDECATORUL E IN CAMERA DE CHIBZUINTA LA ORA ASTA ! MINCIUNICA PROASTA

# SPECTACOL MEMAIPOMENIT, LINSAJ IN DIRECT ! date 25 februarie 2013 20:47 0

Maine nu pierdeti incepand cu ora 8 “LINSAJUL IN DIRECT LA HASNAUA 3 a lui GHICA ,HAINEALA SI DANILET !” SPECTACON NEMAIPOMENIT ! S-au pregatit 9 care de reportaj …s-au intins firele…s-au distribuit rolurile,..s-au gasit judecatorii INDIGNATI….(au fost deja platiti ) … li s-au dat si rolurile …L-AU REPETAT A…. IESIT BINE !...S-AU PLATIT PESIONARII indiganti …s-a contractat o grevista a foamei ..s-a achitat (desi a cerut cam mult !)… s-au adus steagurile… spectacol…ca la MICHEL JACSON.sunt si debuturi promitatoare cativa judecatori care care N-AU MAI FOST INDIGNATI PANA ACUM …va rugam sa-I tratati cu ingaduinta ….SUNT DE VIITOR …LA URMATOAREA INDIGNARE …se vor indigna mult mai credibil….si grevista foamai este promitatoare ….promite o greva de 75 de zile …ca sa depaseasca RECORDUL NATIONAL (detinut de aia care a facut greva foamei 70 de zile SI S-A INGRASAT 12,5 Kg (CONFORM CU FISA MEDICALA ) …. NU PIERDETI maine incepand cu ora 8 “LINSAJUL IN DIRECT LA HASNAUA 3 a lui GHICA

# un judecator amarat date 26 februarie 2013 13:20 +1

E bine cand unii au timp de astfel de scandaluri. Cine sa mai inteleaga ceva din ce doresc cei din csm? Cine sa mai aiba incredere in ei? Noi, cei de la munca de jos ne petrecem sfarsitul de saptamana citind si motivand la dosare. Nu mai stim cum sa iesim din ele, iar ei au timp de certuri si de emisiuni TV. Sa le fie rusine tuturor membrilor CSM. In loc sa se preocupe de eficientizarea sistemului, de modalitati de reducere a volumului de munca, ei se cearta in public

# seful interlopilor vorbeste aici date 7 martie 2013 18:13 +1

8) 8) 8) suntem noi 3 il capo di mafiozo basaliny chelito,ciocanitoarea udrea :P linbista din plescoieee si morar de cluj marele guru care linge cu ru :P si spala dosare cu securistii haineala ;-) ghica ;-) danilet ;-) iar macovei tradatoarea :zzz vrea sai ia locul la cedo lui cel mai onest judecator,profesor birsan cum am vazut stat de dreptiiii in fata celui mai caraghios ,interlop ,demis cu 7,4 mil.si instalat de criminalii zegrean,aspazia,motoc,petre labaroiul fost ciausescu ,noi lucram organizat cu procurorii -colonei,cu sri si cu interlopii bercea mondialu mircea basescu,turcescu,ghita,sile camataru,clanurii rromeno,violatorii noi detinem averi ,bani,conturii afara vam vadut flota si traim bineeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.06.2022 – S-a decis soarta lui Scutea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva