22 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PROCURORUL CARE NE-A ADUS DOUA CONDAMNARI LA CEDO – Platim pentru derapajele procurorului Dorel Herban, de la PT Hunedoara. In 2002 s-au platit 500 milioane ROL daune pentru arestarea si trimiterea nejustificata in judecata a avocatului Pompiliu Bota, dispuse de Herban. In 2008, in cauza „Bota vs Romania”, am fost obligati la plata a 16.000 euro daune. In 2013 platim alte 15.000 euro in cauza "Dambean vs. Romania". CSM i-a aparat reputatia procurorului (Documente)

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

4 November 2013 15:45
Vizualizari: 9715

 

Lumeajustitiei.ro va prezinta primul caz de magistrat care a produs doua condamnari ale Romaniei la CEDO de la Strasbourg, plus una a statului roman, pe cale interna, pentru felul in care a instrumentat dosarele sale. Poate ca, daca CSM ar fi intervenit la timp si ar fi luat masuri – in loc sa apere reputatia profesionala a procurorului Dorel Herban, de la Parchetul Tribunalului Hunedoara (foto 1), care a dispus o arestare abuziva in 1998 si o trimitere in judecata a avocatului Pompiliu Bota, finalizate cu achitare - nu s-ar fi ajuns la o a doua condamnare la CEDO. Pentru arestarea din 1998 si trimiterea in judecata a avocatului Pompiliu Bota, prin inscenarea unui dosar de evaziune fiscala, Inalta Curte a dispus in 2001 acordarea unor despagubiri de 500 milioane lei vechi avocatului Bota. In 2008, datorita unor fosti judecatori de la Inalta Curte, care la cererea fostului Procuror General Joita Tanase, au admis in mod abuziv un recurs in anulare impotriva lui Pompiliu Bota (care trebuia „pedepsit” pentru ca a creat barorui paralele) judecatorii europeni de la CEDO, in cauza „Bota vs Romania”, au obligat statul roman sa-i plateasca avocatului Pompiliu Bolta suma de 16.000 euro, cu titlu de daune, in acelasi dosar deschis initial de procurorul Dorel Herban. In baza deciziei CEDO, Bota a fost reabilitat de Inalta Curte, prin revizuire.


De curand, in 2013, in cauza "Dambean vs. Romania", CEDO de la Strasbourg a decis ca statul romnan sa plateasca daune de peste 15.000 euro, pentru faptul ca procurorul Dorel Herban, dupa ce a tinut sapte ani un dosar de omor din culpa, a dispus scoaterea de sub urmarire penala a soferului care a produs accidentul. Judecatorii europeni au stabilit ca s-a incalcat dreptul la viata si ca nu a existat o ancheta penala efectiva si corecta in acest caz, acordand daune pentru Maria Dambean, sotia defunctului.

Primul dosar – inscenarea unei evaziuni fiscale cu prejudiciu „0” lei

Iata istoria primului dosar: Bota Pompiliu, administrator al unei societati comerciale din Orastie a fost retinut pe 22 ianuarie 1998 si arestat de procurorul Dorel Herban, de la Parchetul Tribunalului Hunedoara, la 23 ianuarie 1998 pentru o inchipuita evaziune fiscala de 32.000.000 lei vechi. Pe parcursul cercetarilor judecatoresti Ministerul Finantelor a stabilit ca nu exista prejudiciu si s-a retras din proces (nu s-a constituit parte civila). Ca atare, Pompiliu Bota (foto 2) a fost eliberat dupa 69 de zile de arest si toate instantele de judecata, Judecatoria Orastie, Tribunalul Hunedoara si Curtea de Apel Alba Iulia, prin decizia penala definitiva nr. 403 din 25 mai 2000, l-au achitat pentru toate acuzatiile. Pompiliu Bota a chemat in judecata civila Statul Roman pentru arestare pe nedrept. Prin decizia irevocabila nr. 5440 din 28 noiembrie 2001 a Curtii Supreme de Justitie i s-au acordat daune morale in suma de 500.000.000 lei, bani platiti efectiv. Ulterior, intrucat din 2002 avocatul Pompiliu Bota a infiintat Baroul Constitutional (actualel barouri paralele) Procurorul General de atunci, Joita Tanase (avocat in Baroul Brasov traditional), la comanda mafiei din avocatura, a promovat patru recursuri in anulare (trei intr-o zi!) impotriva lui Bota, din care unul impotriva hotararilor sale de achitare din dosarul fabricat in 1998 de procurorul Dorel Herban. Judecatori necinstiti ai Curtii Supreme de Justitie au admis toate aceste patru recursuri si l-au condamnat in 2003 pe Bota la 2 ani inchisoare, cu suspendare, pentru evaziune fiscala de zero lei. Avocatul Bota s-a plans la CEDO, iar la 4 noiembrie 2008 Curtea Europeana a Drepturilor Omului a condamnat Statul Roman pentru incalcarea dreptului la un proces echitabil si a obligat Romania la plata sumei de 16.000 EURO, cu titlul de daune catre Pompiliu Bota. In baza deciziei CEDO, un alt complet de la ICCJ, l-a reabilitat pe avocatul Pompiliu Bota, dispunand anularea sentintei de condamnare si ramenerea in vigoare a hotararilor initiale de achitare.

Intrebat de presa locala despre eroarea sa judiciara, procurorul Dorel Herban si-a exprimat o parere diametral opusa fata de sentinta data de CEDO: „Eu raman la concluzia ca s-a comis infractiunea de evaziune fiscala, in cauza existand un prejudiciu”.

Cauza „Dambean vs. Romania

Cauza “Dambean vs. Romania” a fost solutionata la CEDO in iulie 2013. Judecatorii de la Strasbourg au decis condamnarea Statului Roman la plata a 15.000 de euro daune morale si 390 de euro cheltuieli de judecata catre Maria Dambean (sotia victimei), dupa ce s-a constatat incalcarea art. 2 din Conventia CEDO privind dreptul la viata.

In fapt, Maria Dambeanu a sesizat Curtea Europeana a Drepturilor Omului la data de 9 august 2004, acuzand ca ancheta in ceea ce priveste moartea sotului ei, dupa un accident, nu a fost realizata corect. Aceasta a aratat ca raportul de expertiza din martie 2000 care concluziona ca soferul camionului implicat in coliziune este vinovat de producerea accidentului, era diferit de cel de-al doilea raport intocmit in septembrie 2004, care demonstra contrariul. In urma acestui raport, soferul de camion a fost scos de sub urmarire penala. judecatorii de la CEDO au constatat ca ancheta si modul in care s-a desfasurat procesul nu au fost echitabile, fiind pronuntata o solutie abia la sapte ani de la producerea accidentului rutier in care a murit sotul Mariei Dambean. Instrumentarea acestui dosar a fost facuta de procurorul Dorel Herban.

Initial, Maria Dambean ceruse 46.000 de euro prejudiciu material reprezentand veniturile sotului sau pe cinci ani, 5.000 de euro, costurile reparatiei masinii, 3.500 de euro pentru cheltuielile de inmormantare si daune morale de 500.000 de euro pentru suferinta suportata de ea si copiii sai, suferinta care ar fi cauzat si decesul fiicei sale, in 2011.

Despre acest caz, publicatia Ziarul Hunedoreanului a dezvaluit: „Procurorul Dorel Herban si echipa de politisti care a anchetat dosarul „Dambean Gheorghe” sunt principalii responsabili de faptul ca Romania a fost pusa la plata de Curtea Europeana a Drepturilor Omului. CEDO a condamnat Statul Roman sa-i plateasca devencei Maria Dambean (sotia victimei) suma de 15.390 de euro ca despagubiri pentru incalcarea „dreptului la viata” din cauza ca ancheta accidentului rutier a fost defectuoasa si a facut ca dosarul sa se solutioneze dupa sapte ani (inadmisibil de mult – apreciaza judecatorii CEDO)

Gheorghe Dambean a murit intr-un grav accident de circulatie ce s-a produs in dupa-amiaza zilei de 28 iulie 1999, in jurul orei 17, pe DN 7, la kilometrul 370, in apropierea municipiului Orastie. In accidentul care a curmat viata cetateanului roman a fost implicat un autotren al firmei franceze Willy Betz France. Procurorul Dorel Herban a stabilit ca mortul este de vina, desi prima expertiza sustinea contrariul. Serviciile Interpol din Franta dau de inteles ca a disparut de la dosar un document deosebit de important, pe timpul cercetarilor penale. Ancheta si procesul au durat nepermis de mult (sapte ani), timp in care a urmat o a doua expertiza tehnica care a dus la scoaterea definitiva de sub urmarire penala a soferului strain.

Gheorghe Dambean conducea o dubita in care se aflau mai multi muncitori. in fata sa circula un autoturism ARO, iar din sens opus venea un TIR frantuzesc condus de soferul bulgar Vassil Marinkov. „Dupa iesirea dintr-o curba, inainte de Orastie, am observat ca avusese loc un accident de circulatie, noi fiind a patra masina oprita la locul accidentului. Circulatia fusese oprita, desi Politia nu ajunsese inca la fata locului”, povesteste martorul Gabriel Han. Barbatul sustine ca impactul dintre dubita si TIR s-a produs cu partea din spate a remorcii TIR-ului, care se afla cu 20-50 centimetri pe contrasens. Expertiza arata ca TIR-ul francez circula cu viteza (96 km/h), iar dupa ce a intrat in curba partea din spate a remorcii a depasit axul drumului, a intrat pe contrasens si a lovit dubita, ucigandu-l pe Gheorghe Dambean. Imediat dupa accident au aparut dispute legate de viteza cu care rula TIR-ul. Expertul sustine ca politistii au luat diagrama tahografica dar nu au pus-o la dosar. Procurorul Dorel Herban neaga, aratand pe atunci ca: „In legatura cu lipsa diagramei care, dupa sustinerile sale (ale expertului – n. red.) ar fi fost ridicata cu prilejul cercetarii la fata locului de catre lt. serban Constantin de la Politia Orastie, acesta nu confirma acest lucru”. Afirmatiile sunt contrazise de Interpol Franta care comunica partii romane: „Va facem cunoscut ca am contactat-o pe doamna Tinnot de la societatea Willy Betz France, care a declarat ca discul cronotahografic al vehiculului marca Mercedes, inmatriculat cu nr. 5696 YW 67/5700 YW 67, a fost confiscat de catre serviciile dvs. de politie dupa accident”.

Procurorul Dorel Herban a declarat jurnalistilor locali ca nu isi reproseaza nimic in acest caz, intrucat ar fi lucrat ca la carte, doar ca sistemul de la noi nu este tocmai bine pus la punct: „La CEDO nu s-a judecat daca a fost sau nu a fost vinovat soferul din Bulgaria. S-a judecat ca s-a tergiversat procesul… asa, ancheta pe care am facut-o eu. Si acum dumneavoastra ce vreti de la mine? Nu toate anchetele se rezolva ca pe spaga!”

CSM i-a aparat reputatia lui Dorel Herban in 2008

Desi eroarea lui Dorel Herban din cauza Bota a fost grava, si a produs daune insemnate statului roman, CSM a actionat in chip protector fata de procuror, in disputa sa cu avocatul Pompiliu Bota.

In cadrul emisiunii „Minunile justitiei”, difuzata de postul de televiziune OTV la data de 30 noiembrie 2008, avocatul Pompiliu Bota l-a numit „incompetent”, „bandit”, „derbedeu” si „rebut profesional” si a cerut ca Herban sa fie obligat sa plateasca daunele care le-a produs. Din proprie initiativa, in 2008 Inspectia Judiciara a solicitat sa i se apre reputatia profesionala a procurorului Dorel Herban, acuzand „limbajul injurios folosit de catre decanul baroului constitutional in cadrul unei emisiunii TV s-a situat dincolo de limitele exercitarii dreptului la libertatea de exprimare prevazut de art. 10 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului.” Ca urmare, CSM i-a aparat reputatia procurorului, negasindu-i acestuia nicio culpa pentru faptul c a tinut un om in arest peste 60 de zile, si l-a trimis nejustificat in judecata, fapte care au pricinuit statului daune insemnate. Pentru CSM a fost mai importanta apararea pielii procurorului, decat drama victimei sale, care nu a facut altceva decat sa-si strige indignarea.

(foto Ziarul Hunedoreanul)

* Cititi aici Decizia CEDO in cauza „Bota vs Romania”

* Cititi aici decizia de achitare si despagubire cu 500 milioane ROL a avocatului Bota pentru faptele lui dorel Herban

* Cititi aici Decizia CEDO in cauza „Dambean vs Romania” - versiunea prescurtata

* Cititi aici hotararea CSM de aparare a reputatiei procurorului Dorel Herban

Comentarii

# Tudor Raneti date 4 November 2013 16:30 +2

O fi sursa de inspiratie a reclamei cu Dorel. Astept comentariile alea lungi cu legalitatea barourilor pe care nu dau doi bani. :D Conform legii, nu poate exista decat un singur UNBR. De CSM ce sa mai spun, ca toti angajatii CSM sunt oamenii lui Basescu. Legea 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii Art. 7 - (1) Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se aleg din rândul judecatorilor si procurorilor numiti de Presedintele României.

# un cetatean INSELAT de avocati traditionali date 4 November 2013 17:59 +1

iti spune ceva expresia \"mafia din avocatura\' mestere Tudor Raneti. nu ma astept ca probabil esti un bosorog comunist expirat care ii dai de zor cu examenele alea trucate la care oamenii fac contestatie si primesc de la nota 2 sase puncte. ia mai comenteaza matale pe alte site-uri si mergi cu ura aia proletara si te spala pe gura.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 4 November 2013 18:50 +2

MAI ESTE PUTIN SI URMEAZA SA SE JUDECE SI DOSARUL MEU LA CEDO(MI L/AM FACUT SINGUR!!!!!!!!!)daca cistig atunci sa vezi circ cu justitia romaneasca!!!!!!VA PROMIT SI EU SINT CA BERBECEANU(indiferent de urmari o sa TIP rau pe televiziuni!!!!!) GUNOIULE!!!!!(ala de cotroceni)azi de ziu ta (sa traiesti ca morcovul!!!!!) iti reinoiesc promisiunea ca nu scapi de mine!!!! si NU MA LAS PINA NU TE AJUT SA MERGI CU BILA DE PICIOR!!!!napirca asta de procuror TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU CE A FACUT DIN BUZUNARUL LUI!!!!!!!!hei aia de la min de finante AUZITI!!!!!!!!!vreau sa va regresati asupra justitiei corupte!!!!!!de ce sa platesc eu din taxele mele???????sint deja satul si deja au ajuns la cer!!!!!!!(taxele)

# pt Raneti date 4 November 2013 16:36 +3

Ai dreptateTudore, exista un singur UNBR: cel infiintat in 2004 (Bota). Cel vechi a fost desfiintat prin Legea 3/48.

# Tudor Raneti date 4 November 2013 16:57 +1

Din punctul meu de vedere, UNBR-ul legal nu si-a facut datoria in privinta sesizarii disciplinare impotriva decanului Baroului Bucuresti Ilie Iordachescu, si celalalt UNBR a comis uzurparea de calitati oficiale, deci, au de ales, puscaria sau puscaria :D

# Muriel date 4 November 2013 18:26 +1

Raneti, tu ai de ales internarea intr-un ospiciu sau internarea in alt ospiciu.

# eu nu inteleg date 5 November 2013 18:47 +2

eu nu inteleg ce scrie acest Tudor Raneti. care unbr legal coane e dupa parerea lu matale? sper ca nu te referi la defunctul unbr care exista numai in imaginatia bolnava a avocatilor traditionali care isi desfasoara activitatea in virtutea spiritului de turma pe principiul suntem multi si prosti.

# Doru date 5 November 2013 19:26 +1

Tocmai la unbr-ul mafiot-flocea se refera mascariciul de Tudor Raneti.

# eu nu inteleg date 5 November 2013 21:22 0

daca-i asa atunci imi pare rau ca l-am facut prost pregatit. mea culpa ca nu am inteles.

# ionica date 5 November 2013 21:26 0

@eu nu inteleg - \" UNBR-ul legal nu si-a facut datoria in privinta sesizarii disciplinare impotriva decanului Baroului Bucuresti Ilie Iordachescu \" - acu ai inteles care uniune este legala in viziunea lui mos Raneti ?

# ionela date 5 November 2013 21:43 0

in care barou e raneti ca nu apare nici la bota nici la traditionali?

# ionica date 5 November 2013 21:55 0

1. Poate nu-i avocat. 2. Poate e avocat la flocea dar foloseste aici un pseudonim.

# pt Tudor Raneti date 4 November 2013 19:05 +1

din punctul juristilor stiutori de carte matale al de te semnezi Tudor Raneti, esti paralel cu dreptul,deci te citez \" UNBR-ul legal nu si-a facut datoria in privinta sesizarii disciplinare impotriva decanului Baroului Bucuresti Ilie Iordachescu, si celalalt UNBR a comis uzurparea de calitati oficiale. bre nea Iordachescu, vezi ce baieti pregatiti sunt in barou? unbr-ul uzurpa calitati oficiale. nu mai vorbim sa-i explicam distinsului ce unseamna calitati oficiale si cine le detine. sa-i spunem distinsului despre acte de infiintare si despre legea 3/1948 mi se pare penibil si jenant. asta se invata la gradinita juristilor. asa ca mos raneti mai scuteste-ne de ineptii juridice.

# Tudor Raneti date 5 November 2013 10:04 0

Amice, esti nebun si nu inteleg ce vrei sa zici cu insultele alea gratuite. Scrie in lege ca UNBR-ul are atributie de instanta disciplinara fata de decanii barourilor. Daca esti functionar, daca nu-ti faci datoria, se cheama ca ai comis infractiuni de serviciu. Nu sunt jurist, sunt cetatean roman, tocmai de aia stiu legea. Jurist esti tu dupa logica ta :D

# nea tudorele date 5 November 2013 18:15 +2

eu nu te-am facut nebun ci prost pregatit. 

# nea tudorele bis date 5 November 2013 18:19 +2

si intreaba un jurist cum vine treaba aia ca unbr a uzurpat calitati ofociale. daca nu gasesti un jurist intreaba o ghicitoare.  :lol: :lol: :lol:

# Chelcea si Bujorean date 4 November 2013 16:39 0

Mi-e ciuda pe Bota asta, iar va lua bani grei de la CEDO dupa analfabetii Chelcea (militian de la Horezu) si Bujorean (taran de la Bosanci) !

# BERCEA MONDIAL - 11 ANI PÂRNAE,, E MANEVRA LU FRAȚII MIEI date 4 November 2013 19:15 +2

 Chelcea (militian de la Horezu) si Bujorean (taran de la Bosanci) , LUNTRARU - DGPMB,  nici nu știți cât de mici ,,ÎNCEPEȚI SĂ FIȚI,,

# BI date 4 November 2013 17:19 -5

Face ce face LUJU dar din cand in cand il repune pe expiratul de Bota pe tapet. Ma intreb cum de v-a venit in minte sa faceti acest articol penibil.Intelegeti odata ca barourile lui Bota nu sunt recunoscute de catre statul Roman, ca urmare ele nu exista. Cei ce doresc sa profeseze ca avocti au un lucru de facut: sa invete si sa promoveze examenul de intrare in avocatura in Barourile traditionale. Din pacate multi dintre noi am avut incredere in acest om si uite unde am ajuns dupa 10 ani de promisiuni. Sa va fie rusine pentru ca alimentati cu minciuni o cauza pierduta.

# Domnule BI, date 4 November 2013 18:09 -2

[quote name=\"BI\"]Intelegeti odata ca barourile lui Bota nu sunt recunoscute de catre statul Roman, ca urmare ele nu exista. [/quote] as vrea sa vad si eu actul prin care Statul roman a recunoscut UNBR traditional. Imi puteti indica sursa?

# avi, polo, oarekre, avokkt date 4 November 2013 21:23 0

Cine e statul roman, tu analfabetule: avi, polo, oare******re, avo******t ?

# pt. BI date 4 November 2013 18:21 +1

Expirat esti tu, cretinule ! Ai vrea tu sa scapi de concurenta avocatilor(Bota). Nu ti se va indeplini niciodata acest vis !

# avocat traditional date 4 November 2013 20:07 -1

Sa mori tu,mai bota?

# avocat traditional date 5 November 2013 23:56 -1

Bai feciorul lui pigus.Cand ti-am zis ca ai un vocabular de derbedeu,amavut dreptate.Cand ti-am zis ca la OT^V vorbeai prostii,am avut dreptate.Iata ca azi s-a publicat ce ai zis la OT^V.Un vocabular de derbedeu.

# avo kktu lui analfabet date 6 November 2013 16:12 0

avo******at, iar ne aspui cata gramatica stii ? ,,amavut,, ,,OTvV,,

# Boul Idiot date 4 November 2013 20:31 0

wai BI initialele tale sunt cele de mai sus? mai nou nu te mai semnezi avocacat traditional??

# avocat traditional date 4 November 2013 20:51 -2

Un pseudonim mai bun ca acesta nu ti-ai putut trage,mai om cu parul vopsit,jalnic coleg al juristilor din Romania,reprezentant al sindicatului fantoma al unor juristi de teapa ta.Afla mai lege 3/48 ca BI este BI si nu sunt eu.Te oftici ca tot mai multi colegi ai mei intra pe net si te fac de minune?Daca te-ar fi dus capul ai fi observat ca BI are un alt stil si nu se ia in polemici cu tine.Iar nu ti-ai luat pastila si o iei razna.

# Boul Idiot avokkt traditional date 4 November 2013 20:59 +1

cat de previzibil si prost esti mai ambasadorule. vezi orele la care postezi, stilul inconfundabil de oligofren si aceleasi nick-uri expirate.esti un cioroi basinos.

# analfabeticus avocat traditional mai esti aici? date 4 November 2013 22:47 +2

si uite asa neobrazatii cu parinti ambasadori sunt pusi cu botul pe labe. inapoi la cocina beizadeaua. colegii tai cred ca stiu cine esti , rid si cu spatele de tine si mai ales esti fraier si usor de identificat. cati  oligofreni au tatic ambasador si mamica profesoara?

# avocat traditional date 5 November 2013 09:53 -2

Mai feciorul lui Pigus,daca vrei sa afli,fa o cerere la Baroul Bucuresti.Dar sa ai mare atentie cand o concepi sa stie cei care iti vor raspunde la ce te referi.Dupa stilul tau alambicat si ideile aiurea,s-ar putea sa nu putem sa iti raspundem.Asa ca las-0 pe Alina sa faca petitia.Macar ea are o gandire coerenta si este mai desteaspta.Nici un oligofren nu are asemenea parinti dar pacat de tine ca nu ii ai.Ai fi fost oligofrenul perfectl.

# avorahatel date 5 November 2013 10:49 +2

somezi , somezi? ne scirbesti dobitocus ambasadorus traditionalus. da-i zor ca mori de foame si taticu nu te va mai tine ca l-ai supt de bani.

# jan date 5 November 2013 11:10 +1

il cunosc pe psihopatul asta de avo******t traditional . este un amarit de baiat de serviciu de la un cabinet de avocatura. cind termina curatenia sta si scrie prostii si se viseaza avocat.

# avokkt date 4 November 2013 21:43 +1

despre o multime vida se poate spune orice ! Sunteti la fel de analfabeti: Boul Idiot, avi, oare******re, avo******t, polo !

# avocat traditional date 5 November 2013 23:38 -1

mai alupigus cu parul vopsit.In zadar iti pui tot felul de nume ca te recunoaste si un copil. Tu nici macar istorie nu esti.Ai trecut prin lumea justitiei precum bulumac-maestrul tau-prin politica si avocatura.Adica multimea vida-vorba ta.Esti jalnic mai primitor de suturi. 

# Alin date 4 November 2013 17:39 +7

Scapata de sub dictatura comunista, Romania a ajuns sub dictatura unei justitii mafiote. Cei mai multi procurori au o varsta destul de inaintata. Un calcul simplu ne-ar duce la vremurile cand si-au facut studiile acei procurori si judecatori si in ce perioada au dat primele sentinre. Au slujit cu credinta dictatura comunista, iar acum sunt slijbasii credinciosi ai propriei dictaturi. ce varsta au procurorii de la CSM sau CC. Astia sunt procurorii si judecatorii care sunt rosii pana la ultimul neuron.

# MAFIA CONDUCE ROMANIA!!! date 4 November 2013 20:31 +2

Procurorii, judecatorii si politicienii INTERLOPI conduc ROMANIA!!! VREM SANGE DE MAGISTRAT!!! NEA-M SATURAT DE ARANJAMENTE, TRUNCHIERI SI UMILIRI IN INSTANTA!!! VREM DREPTATE!!!

# CĂTRE TOŢI AVOCAŢII (Bota) CONTESTAŢI ILEGAL DE MAGISTRAŢI date 4 November 2013 21:06 -1

Asociaţia Victimelor Magistraţilor din România(A.V.M.R.), condusă de preşedinte av.Neagu Rodica(Bota), cheamă pe toţi avocaţii contestaţi ilegal de judecătorii-infractori români la protestul ce va avea loc miercuri, 06.11.2013, între orele 9,00 - 11,00 în faţa Tribunalului Bucureşti. Protestul se va desfăşura în mod civilizat şi numai sub conducerea preşedintelui A.V.M.R. care, în calitate de organizator, va avea dreptul să excludă de la acţiune orice persoană care va produce dezordine. Preşedinte A.V.M.R., av. Neagu Rodica(tel.0743242121).

# POLO.NICU date 6 November 2013 14:40 0

Si cum a mers cu protestul...

# alu pigus date 4 November 2013 21:21 0

Am sunat la 0743242121 si mi-a raspuns unu nimernicu sau asa ceva, cred ca era mort de beat !

# da BOTA, alu pigus date 4 November 2013 23:59 0

asa este, ti-a raspuns d-l Nimerincu, insa mort de beat erai tu si de asta ai crezut ca el era beat si nu intelegeai nimic.

# analfabeta neagu date 4 November 2013 21:25 0

am cautat la ONG si nu am gasit nicio asociatie cu numele asta ! E o teapa din unbr analfabeti !

# Dacă ASOCIAŢIA VICTIMELOR MAGISTRAŢILOR NU AR EXISTA... date 4 November 2013 21:56 0

...Primăria Municipiului Bucureşti nu i-ar fi dat aprobare pentru deesfăşurarea acţiunii de protest. Bota, nu mai fii supărat ! Av. Neagu Rodica, preşedinte A.V.M.R.(tel.0743242121).

# neago date 4 November 2013 22:00 0

neago, din invatamant de ce te-au dat afara ? A, nu stii sa scrii: ,,deesfăşurarea,, ? suna a olandeza !

# NU TE MAI CREDE NIMENI, BOTA! date 4 November 2013 22:13 0

Nu te mai crede nimeni, Bota. Singura ta evadare este luju.ro. Iar dacă tu afirmi că eu am fost dată afară din învăţământ, trebuie să faci dovada, dovadă pe care nu o ai. Cererea mea de pensionare este dovada voinţei mele ca, după 30 de ani, să părăsesc învăţământul. Dar, fiecare pasăre pe limba ei piere! Tu mai ai un pic. Av. Neagu Rodica(tel.0743242121).

# Condamnatul definitiv Bota Pompiliu se crede profesor date 4 November 2013 22:30 0

Bota Pompiliu, condamnat definitiv, crezându-se profesor de limba română, corectează toate comentariile. Poate ne dai şi note, condamnatule !

# oarecare date 4 November 2013 21:34 0

Singura te vei duce la miting, coana Rodica, \" meritul \" lui Bota ca a adunat toti tembelii si i-a facut \" avocati \". Cel mai haios, toti sunt si fuduli si se vor sefi !

# neagu bolnava date 4 November 2013 21:36 0

neagu e exclusa demult !

# Av. Neagu Rodica date 4 November 2013 21:52 0

Domnule Bota, postezi fel de fel de comentarii jignitoare la adresa mea, Neagu Rodica, sub diferite pseudonime şi, bineînţeles, fără a avea curajul să-ţi asumi răspunderea acestor comentarii, în speranţa că-ţi vei recâştiga renumele. Dacă ai câştigat odată la CEDO poate :-? se va întâmpla asta din nou dar, până atunci, eşti, spre deosebire de mine, un condamnat definitiv pentru exercitarea fără drept a profesiei de avocat. Cât priveşte excluderea mea din baroul tău proprietate personală, instanţa se va pronunţa. Av. Neagu Rodica (tel.0743242121).

# av ? date 4 November 2013 21:56 0

De cand esti tu avocat, coana ? Nu e bine sa musti mana care te-a hranit ! Instanta ? Sa ne anunti cand castigi o actiune ! De 2 ani te-a dat Bota afara, ce judecatori sa-ti dea dreptate, aia infractori ?

# Av.Neagu Rodica date 4 November 2013 22:02 +1

Nu uita, domnule Bota, că eu am fost primită în profesia de avocat la \"tradiţionali\". Nu m-ai hrănit tu. Iar taxele cerute de tine (donaţii) le-am achitat la timp. Cine pe cine a hrănit ? Av. Neagu Rodica(tel.0743242121).

# falsuri date 4 November 2013 22:08 0

Am auzit ca in instante prezinti actele de infiintare ale lui Bota ! Nu crezi ca esti cam obraznica ? De ce nu prezinti actele tale de ,,infiintare,, ?

# iara Bota ? date 4 November 2013 21:57 +1

Bai frate, toti analfabetii si bolnavii il viseaza pe Bota !

# neago date 4 November 2013 22:02 -1

d-na ,,profesor,, unde ai atacat hot de excludere din profesie ?

# După cum ştii, Bota, la Jud. Sect. 3 Buc. date 4 November 2013 22:17 +1

De ce întrebi, ca prostul, Bota ? ... că doar eşti parte în proces.

# unbr.eu date 5 November 2013 00:21 +1

NEAGU RODICA AVOCAT DEFINITIV, ÎNSCRIS ÎN BAROUL BUCUREŞTI LA DATA DE 17.06.2005, CU SEDIUL PROFESIONAL ÎN BUCUREŞTI STR. G-RAL NICOLAE HARALAMBIE, NR. 23, SECTOR 4, PRIN CABINET DE AVOCAT, AVÂND DREPTUL DE A PUNE CONCLUZII LA JUDECĂTORII, TRIBUNALE SI CURTI DE APEL. TELEFON: 021/3368837, 0743.242.121. EXCLUS Definitiv Data intrării:  17.06.2005 Judeţ Barou:  Bucureşti Concluzii:  Judecătorii Tribunale Curţi de apel

# Bota, nici nu ştii în ce tablou al avocaţilor figurez ! date 5 November 2013 08:12 -1

Bota, uită-te pe unbr-legal.ro şi ai să mă găseşti pe tablou. Baroul Bucureşti nu mai este proprietatea ta personală şi nici a complicei tale, \"decana\" Apostol Anca Alina. Văd că nici nu mai dormi noaptea ca să postezi comentarii împotriva mea. Mai uită-te şi tu pe Discovery, poate te mai luminezi un pic ! Av. Neagu Rodica (tel.0743242121).

# ahaaaa, tanti rodica date 6 November 2013 12:11 0

Tanti rodica, :o sa stiti ca eu te-am vazut pe animal planet, nu pe descopery, la emisiunea aia cu maimutele care-si ling anumite parti ale corpului, si care si ele ziceau ca fac parte tot din unbr-legal.info.hop.tzop, si a venit un maimutzoi mare si cam chitrofonit si le-a \"egzecutat\" pe toate maimutele, dar pe rand. Sarumana. <img src=ops:' />

# UN MAIMUŢOI DE PE ANIMAL PLANET MAI BĂRBAT DECÂT BOTA date 6 November 2013 15:58 0

Deci recunoşti chiar tu. Bota, că maimuţoiul respectiv e mai bărbat decât tine.

# neago date 6 November 2013 16:08 0

neago, azi la circul de la tribunal ai venit cu 2 nebune ca tine ! Unde ti-a fost presedintele betivilor, nimernicu ? dar ceilalti ,,colegi\" de ,,unbr,,?

# livia date 5 November 2013 07:56 +2

Este asa de greu de introdus un articol de lege conform caruia, atunci cand Romania este condamnata la cedo, despagubirea sa fie platita de magistratul care a judecat cauza? Daca este greu pentru USL 70%, atunci suntem buni de plata.

# Ia dye la tataie... date 5 November 2013 14:45 0

Cazul CEDO - Bota este cel mai mediatizat, dar stati linistiti ca nu este singurul, nici al II-lea, mai sunt inca multe de care nici nu stiti inca.In 2014 urmeaza un alt val de condamnari, cine plateste? din 2014 urmeaza un val de scumpiri cum nu a mai fost, cozonacul traditionalilor e tot mai mic, cureaua se strange pana la piele si os, se introduce si forfetarul la avocati, obloanele se vor trage pe banda rulanta, prin urmare ar fi bine ca cei ce nu suporta birurile si taxele, zeciuieli, etc, sa puna de o parte de pe acum, asta in cazul in care mai au ce :D  Altfel riscati excluderile din profesia pentru care munciti de ani de zile, cheltuiti resurse morale si financiare, etc.Dar la urma urmei fiecare doarme cum asterne. Pentru cei ,,orbi\'\' le recomand suc de morcovi, face bine la ochi, pentru prosti ceva lecitina.

# qrs date 5 November 2013 14:59 +1

..daune de peste 15.000 euro, pentru faptul ca procurorul Dorel Herban, dupa ce a tinut sapte ani un dosar de omor din culpa... omor din culpă , wtf ,luju ?  :-)

# BI date 6 November 2013 09:28 -1

Acel caz Bota la care tot faceti refrire nu are nicio legatura cu avocatura. Pe cauze legate de avocatura Bota a pierdut in doua procese, cazul sau in nume propriu si cazul mai recent, (MIHAI GANGA) unde CEDO i-a reamintit lui Bota ca a pierdut odata si ca statul Roman are dreptul sa reglementeze profesia de avocat si implicit infiintarea barourilor asa cum doreste, asa ca nu are rost sa il mai reinviati pe Bota, stimabile LUJU. 

# oarecare date 6 November 2013 09:39 -1

Baroul Bota s-a nascut mort, tolerat printre cei vii, dar tot mort e si puteeee ....

# pt 2 tembeli date 6 November 2013 11:08 +1

\"BI si oarecare\", doi tembeli intr-unul, ati vrea voi sa dispara legala(singura) UNBR-Bota. Crapati de ciuda intrucat voi ati dat spaga pentru a intra in casta tolerata-flocea, in vreme ce membrilor(Bota) li se recunoaste calitatea de avocat de catre majoritatea magistratilor. Prin urmare, latrati la alta masa, frustratilor !

# oare-cacare date 6 November 2013 12:05 +1

Pute capul tau ala sui si gol, de la cata ura de comunist zace in tine, eroare genetica a speciei. Ba boul satului, tolerata e organizatia cutumiara de cartel a desfiintatilor de legea 3 din 48, dar de unde dracu sa te pieptene sa stii tu astea, daca n-ai pus in viata ta mana pe o carte de drept, cu interesul unui jurist inteligent si intelectual. Bolnavule! :-*

# BI date 6 November 2013 14:11 -1

Cum poti afirma ca este legal, cata vreme instantele din Ardeal nu accepta asa-zisi avocati de la Bota, am spus-o de mai multev ori si o spun si de acum incolo daca tot nu intelegi, cel care postezi aceste aberatii. Eu care postez sub pseudonimul de BI sunt avocat in structura lui Bota, nu am dat examen (din pacate in structura in care poti profesa linistit, crezand ca odata si odata vom fi recunoscuti) si degeaba incerci sa ne faci in fel si chip, mai Bota, condamnatule, ca tu nu ai fost nici odata avocat si asta pt. ca nu ai sustinut un examen fie el si chiar unul formal. Pe de alta parte am vorbit zilele trecute cu o persoana care a sustinut examenul la traditionali, este adevarat ca nu a reusit, dar spune ca este un examen pe bune insa foarte greu. Mai pe intelesul tuturor trebuie sa stapanesti toata materia cu lux de amanunt si vei intra. Recomand celor care se simt in stare sa invete si hai sa demonstram la anul ca si noi vom reusi, asa cum au reusit alti colegi de ai nostri,

# BI date 6 November 2013 14:21 -1

Continuare.  care au sustinut examenul in 2007 si au reusit. Din judetul meu sunt 3 astfel de persoane, al caror nume nu il voi dezvalui pentru ca nu am acceptul lor. Oricine incearca sa va manipuleze, nu va lasati, cereti sa va arate dosarul in care se prezinta ca avocat si instanta la care pledeaza si veti vedea ca tace. Am spus de multe ori ca in judetele MS, HA, CV, HU, si CJ nu suntem acceptati, ca urmare despre ce vorbim. Cautati-ma si va voi arata sentinte si decizii pronuntate in judetul meu prin care se spune negru pe alb ca structurile lui Bota nu sunt legal recunoscute, iar noi cu greu am scapat de o condamnare, dar ne-am ales cu amenzi usturatoare. Va veni timpul cand voi da hotararile la care fac referire spre publicare oricui doreste, dar mai sper intr-o minune. 

# Radu date 6 November 2013 16:58 0

\"BI\", se pare ca esti la fel de obsedat de Bota ca si \"cacanarul traditional\". Pleaca naibii din uniunea noastra daca nu-ti convine. Latri, ca un cretin, impotriva UNBR-Bota si lauzi casta mafiota-flocea, mizerie umana ce esti. Pentru tine sunt buni mafiotii si nu cei care lupta pentru dreptate si reformarea profesiei de avocat. Lasi si tradatori mai mari decat romanii nu exista in Europa.

# alt avocat traditional date 6 November 2013 17:45 0

Mai prostalaule,tu stii ce ai scris?daca tu esti un nenorocit,  de ce te legi de noi,romanii?Cred ca nici bota mnu putea scrie asa ceva.Esti un nemernic si nu ai ce cauta pe net.

# Radu date 6 November 2013 18:59 0

Nenorocit esti tu, comunistule ordinar. Si eu sunt roman, securistule, dar asta nu inseamna ca n-am voie sa constat o realitate si anume aceea ca romanii, in general, sunt lasi, corupti, tradatori si fara spiritul dreptatii. Adevarata istorie si prezentul dovedesc, din plin, acest fapt, pseudo-nationalistule. In plus, bolsevicule, imi interzici tu, cumva, sa comentez pe net ?! Casta voastra mafiota reprezinta oglinda societatii romanesti...

# ionica date 6 November 2013 19:30 0

@Radu - cu regret trebuie sa recunosc ca ai dreptate 100% in caracterizarea poporului roman, trecutul istoric iti da dreptate. S-a castigat cu sange intr-o \"piesa\"criminala dreptul la libera exprimare. Cat despre casta mafiota flocista, atitudinea lacheilor lor de aici dar mai ales din realitate (exceptii ridicate, memorii pe la CSM, traficul de influenta, examenele trucate grosolan) arata adevarata dimensiune a mizeriei morale in care isi duc viata si mai ales in mocirla urat mirositoare in care au tarat nobila profesie de avocat.

# avocat traditional date 6 November 2013 14:36 0

Ce te-am intrebat eu mai in vara,mai feciorul lui nea pigus?Nu cumva despre modul in care ai ajuns avocat?Nu cumva te-am intrebat cu cine si unde ai dat 3examen de intrare in avocatura?Iata ca te mai intreaba unul,chiar de al vostru.Nu ma trimite sa fac cerere pe Academiei ca nu tine.Spune-ne tu,aici,pe net.Daca esti barbat cum te dai.

# AVO KKT date 6 November 2013 16:31 0

Avo ******t, daca esti barbat, spune-ne cine esti; sa stim si noi cu ce te ocupi ca avocat vei fi cand face plopu pere !!!

# asa e date 6 November 2013 17:48 0

Am vb cu bota si a zis ca nu sta de vb cu anonimi. si nici cu analfabeti !

# avo kkt date 6 November 2013 16:34 0

avo******t, de fapt de ce esti asa ofticat de bota ? Si mai atent cu gramatica; iar rade bota de tine ! ,,ai dat 3examen,, ,ne tu,aici,pe net.Daca,,

# avocat traditional date 6 November 2013 17:41 0

Mai bolovane,iar ti-ai tras nume potrivit.

# oarecare date 6 November 2013 15:56 0

Pompi, inselaciune cu consecinte deosebit de grave in concurs cu muuuulte alte fapte .... Ia vezi in Cod ce condamnare ....

# oare ca ca re date 6 November 2013 16:09 0

muuulta muuu... o sa iei tu de atata oftica pe bota !

# Rufus™ date 6 November 2013 16:31 0

Când liderul avocaților din Romania va fi o \"bombă\" care și-a făcut veacul pe la OTV (postul elitei intelectuale din Caracal) iar corpul avocaților va fi format din semidocții paraleli cu dreptul, discipoli ai unei nulități intelectuale absolute, va trebui schimbat și sistemul politic: vom trece de la democrație constituțională la anarhie avocațială! Abia aștept  :lol:

# esti prost date 6 November 2013 16:46 0

Ba, Rufuse, tu vorbesti de democratie, sfertodoctule ?! Casta voastra mafiota si democratia sunt paralele, nu se vor intalni niciodata. Este ca si cum Stalin ar vorbi despre apararea drepturilor omului. In plus, dupa felul in care comentezi, se observa ca esti un om bolnav psihic. Indivizi ca tine ne determina sa luptam cu si mai multa hotarare pentru a curata profesia de avocat de ciuma care a cuprins-o.

# Rufus™ date 6 November 2013 17:55 0

Ok, mă dau bătut! Pentru că am înțeles. Nu există niciun om suficient de inteligent încât să poată convinge un dobitoc că este DOBITOC. La capitolul \"hotărâre\" stați foarte bine, e adevărat. Era bine dacă aveați și ceva caracter, bun-simț, etică profesională, creier etc... Măcar de fațadă așa!

# esti prost date 6 November 2013 19:12 0

In afara de faptul ca esti bolnav psihic si suferi de complexul superioritatii, n-ai nici caracter si nici creier...Da\' poate te vindeci vreodata macar de complexul amintit, caci de lipsa inteligentei n-ai nicio sansa !

# Rufus O\' Sugus date 6 November 2013 20:21 0

Si daca se mai legalizeaza si casatoriile intre homalăi, o sa-ti fac o propunere! :D

# oarecare date 6 November 2013 18:34 0

Haideti sa nu mai postam nimic referitor la Bota. Sa discute doar intre ei probleme specifice avocaturii. O sa dispara si de pe luju astfel de subiecte legate de Bota. Sa-i lasam sa se laude cu L 38 din ..... Va rog, sa ii lasam in uitare !

# oarecareeeee date 6 November 2013 19:05 0

da chiar te rugam sa nu mai postezi handicapatule. vezi poate iti convingi si cersetorii colegi sa faca la fel.

# oare-cacare date 6 November 2013 20:23 0

Si tie o sa-ti fac o propunere, chiar daca nu se legalizeaza iubirea intre homalăi. ;-) Dar mai intai te iau in probe. :-x

# avocat traditional date 6 November 2013 20:08 0

Mai ,,oarecare,,te inteleg,cel mai destept cedeaza.Vezi tu mai amice,eu nu sunt chiar atat de conciliant asa ca o sa scriu in continuare pana se satura botistii sa mai posteze.Curand seful lor nu va mai avea ocaazia.Acolo unde va merge nu sunt nici calculatoare,nici laptopuri si nici tablete.Eventual alea pe care sa le ia zilnic sa nu o ia razna de tot.Merci pentru sprijin.

# carnatule traditional date 6 November 2013 20:24 +1

Si pe tine te iau in probe. Primul! :P

# oarecare date 6 November 2013 20:26 +2

colega avocat traditional eu spun sa nu mai postam ca ne facem de rusine. toti comentatorii de pe site rid de prostia noastra. emitem idei inepte de analfabeti juridici, suntem ridicoli cu afirmatiile noastre.ce sa mai mincam rahat ca sa-l sustinem pe florea, legea e clara SUNTEM DESFIINTATI si NU NE-AM REINFIINTAT. ceea ce este grav nici nu ne mai putem infiinta ca nu ne permite legea. deci baroul bota a cistigat, e infiintat si asa va ramine spre disperarea securistilor care ne conduc. am fost fraier ca si tine ca am dat spaga , mai bine ma inscriam la bota si scapam ieftin.asa ai mei vor plati pina la adinci batrinete roba mea sifonata. nu m-a dus capul si asta e, acum platesc babacii, mai ales ca nici clientela nu avem. eu propun sa ne ducem la munci agricole ca acolo nu avem nevoie de cap ci de brate puternice. mare boi am fost cind ne-am bagat sclavi la flocea in barou.

# avocat traditional date 6 November 2013 20:47 +2

oarecare ai luat-o razna. ce faci, ne dai de gol ca am dat spaga ca sa ajungem avocati? ai baut ceva? si eu am dat multi bani si nu am clientela, dar asta e situatia.hai sa nu disperam, poate reusim sa mai prostim niste naivi carora sa le luam banii fara sa ne prezentam la procese. singele nostru de infractori innascuti nu se schimba cu una cu doua.am facut scoala cu traista, am dat spaga la intrarea in avocatura si acum sa incercam sa ne scoatem malaiul.

# Rufus date 6 November 2013 21:23 +1

terminati cu vrajeala ca nu trebuie sa afle lumea ca noi suntem niste impostori ordinari care daca nu aveam parinti cu bani, azi maturam curtea din fata instantei. am intrat cu spaga si ciocu mic.

# avi-avi date 6 November 2013 22:12 +3

terminati baaa, sunteti nebuni??vreti sa afle toata tara ca la noi in baroul lui florea se intra doar cu spaga? nu-i adevarat ce spun astia, noi nu am dat spaga, aia se cheama atentie pentru domnul maestru care are grija sa ne dea dreptul la roba.dai dreptul ai dreptul. 

# oare căkare date 6 November 2013 20:29 0

oare ******re, oare cand vei invata sa scrii ca sa te bage cineva in seama ? ,,vei avea ocaaazia,, !!!

# avocat traditional date 7 November 2013 13:55 -2

Nu eu sunt cel care semneaza asa si a postat la 6 nov.ora 20:47.Si dupa stil nici avi-avi si nici oarecare.Rufus, in schimb,si oarecare cu avi/avi sunt acelasi derbedeu de botist care in loc sa puna mana pe carte posteaza prostii.iar propunerea aia facuta de dobitocul de ,,oare-cacare,, este sub limita nesimtirii.Adica jos de tot.Este unul singur care posteaza asemenea prostii pe net.Il ghicest3e careva?PS Mai ,,oarecare,,te rog posteaza in continuare si da-i replicile cuvenite lui bota.Eu o sa fac asta in continuare4.

# oarecare date 7 November 2013 14:14 +1

\"avocat traditional\" incepi sa ma plictisesti. Am impresia ca suferi de o boala psihica si de aceea nu-ti pot fi aliat. Hai pa !

# AVO KKTU LUI ,,traditional,, date 7 November 2013 14:25 +1

Bai avo******t, nu poti sa fii decat avi, oare******re, polo, adica acelasi analfabet inegalabil: ,,prostii.iar,, ,, ghicest3e careva,, ,,in continuare4,, !!! Cat de incult ! La varsta asta sa nu poti scrie !!!

# avocat traditional date 7 November 2013 17:45 +2

pigus care postezi cu pseudonimul avocat traditional azi 7 noiembrie ora 13.55, esti un impostor.chiar atit de anlfabet nu pot crede ca exista in barou. stiu ca aproape toti suntem intrati intrati cu spaga, dar spaga am dat-o pentru ca nu stim carte. nu ma asteptam sa vad ca unii nu stiu nici reguli elementare de drept. asa ca colega avi, oarecare, Rufus, ciocu mic ca nu suntem curati sub nici o forma.suntem niste hoti care am pacalit sistemul creat de comunistii lui florea si atat.

# avocat traditional date 7 November 2013 14:34 -2

daca esti bou si nu intelegi ,nu am ce samai zic.de fapt am:tot idiot,tot idiot mai derbedeule?

# avokktului analfabet date 7 November 2013 14:40 +1

avo******tului analfabet incurabil - incapatanat ca un catar ! Cred ca si un catar stie sa scrie mai bine ca tine ! ,,ce samai zic,, ,, idiot mai derbedeule,, ! 

# om bun date 7 November 2013 14:41 +1

domnule avocat trad, fii bun si renunta! cred ca esti prea nervos si deaia faci atatea greseli de scriere. nu le mai da motiv sa rada de d-ta.

# avocat traditional date 7 November 2013 17:45 0

Un analfabet mai are o sansa sa se indrepte dar un idiot idiot ramane.ma refer la legea 3/48,oare-cacare,boul avo******t sau altfelc spus feciorul lui Pigus.Mai ,,om bun,,lasa oamenii sa rada de mine ca nimeni nu ma cunoaste si nu ma afecteaza.Dar si alti vreo cativa radem de unul pe care il stim.Adicatelea radem de feciorul lui Pigus,cel cu parul vopsit.

# avocat traditional date 7 November 2013 17:48 +1

nu te potolesti derbedeule care furi numele altora?drogatul de la ora 17.55 mergi  la culcare.

# erata avocat traditional date 7 November 2013 17:50 0

ora 17.45 pentru papagalul care scrie ineptii \"Un analfabet mai are o sansa sa se indrepte dar un idiot idiot ramane\". golanule, derbedeule, rusine pentru analfabetismul de care dai dovada. la munca nu la scris prostii despre oamenii cinstiti.lichea comunista obisnuita cu hotii si inselaciuni.

# om bun cu analfabetii obsedati date 7 November 2013 17:55 0

Nu ma asculti: ,,indrepte dar,, ,,altfelc ,, ,,bun,,lasa,, Nu era mai bine sa taci si sa mi-o inghiti ?

# avocat traditional date 7 November 2013 19:25 0

lasa mai ******lica derbedeule smecheriile ca nu tine.Ia-ti mai bine pastilele si lasa scrisul pentru cei cu mintea intreaga.Nu afirm ca tu nu ai avea minte,dar e prea putina si prea hodinita.

# ciocolata date 7 November 2013 20:35 +2

 ne provoci greata mai avocat de 2 parale zis traditional de la ora 19.25. stai toata ziua ca o diaree si emani mirosuri pestilentiale pe site. scirbosule, poate te duci la mata sa o intrebi cum naiba de a facut un retardat ca tine.

# avocat traditional date 7 November 2013 21:46 -1

Ia mazi prostalaule un Emetiral si iti va trece greata/scsrba. Vezi9 mai idiot notoriu ca tu esti anal-fabet?Ti=am  zis de n ori ca se scrie ****** si nu mata,dar tot  degeaba.Idiotul tot idiot ramane.Si mai are si parul vopsit.Esti jalnic , mai fecior al lui Pigus. Ti-ai amintit cum iti ziceau seralistii pe vremuri? 

# avocat traditional date 7 November 2013 21:56 -3

Ia mazi prostalaule un Emetiral si iti va trece greata/scsrba. Vezi9 mai idiot notoriu ca tu esti anal-fabet?Ti=am  zis de n ori ca se scrie ****** si nu mata,dar tot  degeaba.Idiotul tot idiot ramane.Si mai are si parul vopsit.Esti jalnic , mai fecior al lui Pigus. Ti-ai amintit cum iti ziceau seralistii pe vremuri? 

# analfabetului de traditie date 7 November 2013 22:08 +1

Analfabete, iar dai cu bata in balta: ,,Ia mazi prostalaule,, ,,scsrba,, ,, Vezi9 mai idiot notoriu,, ,,Ti=am,, De ce nu te apuci de gramatica ? Sau apuca-ne de aici !

# avocat traditional date 7 November 2013 22:14 +1

M-a dau batut, nu am absolvit clasa ii-a primara si de aia nu stiu sa schiu. E clar ca nu is avocat si nu voi putea fi nici o data.MI ciuda pi bota cai mai destept ca mini ! Ma duc sa m-a culc, v-a cer iertare la tă-ţi !

# avocat traditional date 7 November 2013 22:32 +2

ierta-ti-ma ca sunt prost grama-da si anal-fabet. eu atit am in cap, spaga si insela-ciune. ma droghez ca sa uit cat de jal-nic sunt. nu am citit legea 3 fiind-ca nu inteleg ce scrie acolo. florea e de vina, eu am dat spaga sa-mi cumpar roba.am roba si sunt timpit. ma duc sa -mi beau ****** cu emetiral.

# avocat traditional date 8 November 2013 08:24 0

Idiotul tot idiot ramane.derbedeul tot derbedeu ramane.Puscariasul tot puscarias  ramane.Adica feciorul lui Pigus,Repet,un analfabet se mai poate indrepta,un idiot niciodata.

# erata date 8 November 2013 09:55 0

erata: un analfabet si un ofticat ca tine nu se mai poate indrepta. niciodata !

# om bun date 8 November 2013 09:57 0

draga av trad. ai facut un pas inainte: ai recunoscut ca esti analfabet. E bine ca dai semne de indreptare. Dar pana cand o sa stapanesti gramatica nu mai posta.

# avocat traditional date 8 November 2013 12:37 -1

M-am interesat:exista cursuri de alfabetizare,cursuri de gramatica si  de tehnoredactare.Deci,situatia se poate remedia.Cu idiotii am aflat ca nu se poate face nimic,in afara internarii lor.Asa ca ia-ti regulat  pastilele ca altfel aju gi la Spitaslul nr.9 sau la Zam

# TRADITIONAL ANALFABET date 8 November 2013 13:06 0

Ramane cum am stabilit: esti analfabet irevocabil, fara drept de recuperare: ,,Deci,situatia,, ,,nimic,in afara,, ,,aju gi,, ,,la Spitaslul,, Nu mai incerca nimic !

# OM BUN date 8 November 2013 13:16 0

avocatului traditional, nu ma asculti. Si iar te-ai facut de ras ! Chiar nu gasesti un elev de scoala primara care sa te ajute la scris ?

# avocat traditional date 8 November 2013 14:03 0

Mai prostalaule de om cu parul vopsit.Si cei fara scoala au facut cursuri de alfabetizare si au ajuns sa stie carte.Tu,in calitatea ta de idiot notoriu,nu mai ai sanse.La Zam cu tine.Dar si de acolo te poate lua potera.

# avokkt date 8 November 2013 14:53 0

Nu ai inteles, avo******t ! tu oricate cursuri de alfabetizare vei face, tot dobitoc agramat ramai ! Esti prea retardat !

# avocat traditional date 8 November 2013 16:47 -1

Iarasi ti-ai pus numele care ti se potriveste,mai om cu parul vopsit.Vezi mai feciorul lui Pigus ca trebuie sa hotarasti:ori sunt analfabet ori agramat.Pe de alta parte,mai ,,profesore de lumbi,,retardat nu merge cu ,,prea,,.(ex.ori ai bilet,ori nu ai ,daca mai stii bancul de pe vremea cand erai seralist).Asa ca olasa tu lectiiole si pune mana pe carte.Poate intri la noi si te iau stagiar sa faci curat prin birouri si sa duci corespondenta.La asta din urma te pricepi:ai antrenament cu listele de donatii.

# saracu avo kkt date 8 November 2013 17:05 0

saracu avo******t, se tot screme si tot nu poate scrie:,,hotarasti:ori,, ,,profesore de lumbi,, ,,Asa ca olasa,, ,,tu lectiiole,,

# om bun date 8 November 2013 14:56 0

Acum nici eu nu mai cred ca esti intreg la cap ! Nu mai incerc sa te dau pe brazda ca esti prea idiot ! Ramai fara nicio clasa primara ! D-zeu cu tine handicapatu tatii !

# avocat traditional date 8 November 2013 16:59 +1

Ala de la ora 16.47 nu este avocat este un idiot avortat care ia pseudonimul oamenilor sanatosi la cap.ala e un obsedat de bota.un maniac sexual dubios.

# avocat traditional date 8 November 2013 18:55 0

OK mai feciorul lui Pigus,om cu parul vopsit,condamnat penal,strangator de donatii,guru notoriu si omul cu suturile.Ai dreptate.Tu esti desteptul pamantului dacic,tu esti cel mai mare avocat din Romania,tu esti cel mai corect om .Fii in continuare asa cum te stim.Nu o sa mai radem de tine ci ne vom stradui sa nu iti plangem de mila.De azi inainte recun osc public ca sunt agramat si analfabet.Dupa ce iti iei pastilele poti sa dormi linistit.Ai mai pus la punct un avocat traditional.

# avokkt date 8 November 2013 19:12 -1

Nu cred ca Florea admite analfabeti in barourile lui.chiar desfiintate !

# avocat traditional date 8 November 2013 21:32 0

 Gura pacatosului adevar graieste: chiar esti un KKT si inca unul din acela  jalnic

# pt al de se da avocat traditional date 9 November 2013 17:38 +1

Amice esti IDIOT.te faci de rusine si nu realizezi cat de penibil esti. Asa un rapanos de om nu am vazut. Toti comentatorii iti spun ca esti prost si tu nimic.ori esti imbecil ori masochist.

# @Avocat Bota date 23 June 2015 05:44 0

Ti-am mai scris ca nu ne intereseaza asemenea lucruri, vrem sa profesam....Fa ceva, revolutie,miting, orice.....

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.06.2024 – Pleaca o judecatoare care a desfiintat un abuz pandemic

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva