2 February 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

COLDEA SI KOVESI POT LUA PANA LA 20 ANI DE PUSCARIE – Avocatul Sergiu Andon arunca bomba. PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA: “A intra in legatura cu agentii unei puteri straine in scopul subminarii politice a tarii e infractiunea de tradare... E beton, e fapta clara... Procurorul General daca se face ca nu aude intra sub incidenta articolului 410, nedenuntarea unor asemenea infractiuni”

Scris de: George TARATA | pdf | print

8 January 2017 12:36
Vizualizari: 81362

Parchetul General trebuie sa deschida un dosar de tradare, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita privind intalnirile pe care prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, si sefa DNA, dr. Laura Kovesi, le-ar fi avut cu sefii statiei CIA in Romania, in vilele SRI. Este opinia cunoscutului avocat Sergiu Andon, care considera ca faptele de tradare sunt clare.

Sergiu Andon a explicat, in urma cu cateva zile, la postul Romania TV, ca intrarea in contact cu agentii unei puteri straine in vederea subminarii politice a tarii reprezinta infractiunea de tradare nationala, iar dezvaluirile lui Sebastian Ghita arata tocmai existenta unui plan de subminare politica. Andon a facut trimitere la art. 394, lit. b, din Codul penal, precizand ca pedeapsa prevazuta este de la 10 la 20 de ani de inchisoare.


De asemenea, Sergiu Andon considera ca Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar ar putea fi acuzat de nedenuntarea unor infractiuni, in cazul in care ignora existenta unor posibile fapte de tradare.

Prezentam declaratia avocatului Sergiu Andon:

Ar trebui sa se intample ceea ce prevede legea si ceea ce vad ca se evita sa se comenteze. Si anume, Procurorul General al Romaniei ar trebui sa se sesizeze din oficiu si sa inceapa urmarirea penala in rem pentru una dintre cele mai grave infractiuni din Codul penal, cea de tradare. Articolul 394, lit. b, care spune ca a intra in legatura cu agentii unei puteri straine, printre altele, sunt mai multe ipoteze, deci agenti, persoane fizice cum erau cei doi musafiri, numiti sefi de statie. Nu conteaza ca sunt aliati sau ca sunt cei mai importanti aliati. In perioada lui Ceausescu se urmareau si spionii sovietici, si ne erau aliati, deci nu are legatura cu calitatea de aliati. Revin la text, a intra in legatura cu agentii unei puteri straine in scopul, si ajung la litera b, subminarii politice a tarii - si o dovada mai mare ca era vorba de un intreg plan de subminare politica, se discutau pe tinte personalitati din viata politica – asta e infractiunea de tradare. Se pedepseste de la 10 la 20 de ani. Iar Procurorul General daca se face ca nu aude intra si dumnealui sub incidenta articolului 410, cu pedeapsa mai mica e adevarat, nedenuntarea unor asemenea infractiuni.

(...)

Adevarata infractiune este legatura cu cei doi sefi de statie CIA, chiar daca sunt aliatii nostri, si e cazul sa ne facem odata aceasta cultura juridica si patriotica, si sa nu amestecam fidelitatea fata de NATO, fata de UE, fata de oricine, fata de aliati, care e una, si fidelitatea fata de tara, care le bate pe toate. Am studiat cateva zile, si doctrina, jurisprudenta e mai saraca, si Codul penal, am citit, l-am recitit, l-am interpretat, m-am situat in postura de 'avocat al diavolului' si gandeam si de partea cealalta, este beton, e fapta clara. Depasind insa mentalitatea asta de sluga a noastra de a crede ca daca lingem clantele, cum zicea domnul Basescu referitor la alta persoana, pe la ambasade inseamna ca e o fapta patriotica, pentru ca aia ne sunt aliati. Nu are nicio legatura. Ne sunt aliati ca sa ne fie fideli, si noi le suntem aliati ca sa le fim fideli, si atat”.

In ceea ce priveste dosarul deschis deja de PICCJ, dupa inregistrarea cu Traian Basescu, Sergiu Andon nu isi face prea multe sperante: “N-a anuntat ca e pentru tradare, e alta infractiune. Acolo poate sa fie represiune nedreapta, niste gadilaturi de astea dintre cele 18 articole referitoare la administrarea Justitiei si care sunt cam infundate ca drum, tot juridic vorbind”.

Iata ce prevede art. 394 lit. b din Codul penal:

Art. 394 – Tradarea

Fapta cetateanului roman de a intra in legatura cu o putere sau cu o organizatie straina sau cu agenti ai acestora, in scopul de a suprima sau stirbi unitatea si indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin:

b) subminare economica, politica sau capacitatii de aparare a statului;

se pedepseste cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi”.

Iata ce prevede art. 410 din Codul penal:

Art. 410 – Nedenuntarea unor infractiuni contra securitatii nationale

(1) Fapta persoanei care, luand cunostinta despre pregatirea sau comiterea vreuneia dintre infractiunile prevazute de art. 394-397, art. 399-403 si art. 406-409, nu instiinteaza de indata autoritatile se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani”.

*Cititi aici dezvaluirile lui Sebastian Ghita privind intalnirile care ar fi avut loc intre Laura Kovesi, Florian Coldea si sefii statiei CIA in Romania

Comentarii

# unul din lumea cea mare date 8 January 2017 14:11 +19

aferimmmmmm!!!!!!!!!!!inshalaaaaa!!!!!!!!!!!!!

# remember date 8 January 2017 17:06 +33

20 de ani de puscarie?? Hmmm..Incep sa regret legile lui Ceausescu.In mod normal, pentru o astfel de infractiune exista o singura pedeapsa de bun simt:creierii imprastiata de un glont.Dar stii ce mi se pare dubios, UNULE?? Faptul ca Bassecu este iarasi ocolit.Unul din cei ce a avut legaturi stanse cu CIA inca de pe vremea lui Ceausecu a fost Basescu.Prostii astia 2, ma refer la binomul COKO ONE, reprezinta pe tabla de sah al CIA, racolatii de serviciu, cei ce au scos castanele din foc. Este adevarat ca si-a gasit Basescu doua unelete extrem de veroase dar pana la urma, el este capul tuturor rautatilor.Si acum ma intre: unde au vrut sa ne duca nenorocitii astia 3 si acolitii lor?? La dizolvarea statului??

# Raneti Tudor Andrei date 8 January 2017 19:31 -15

remember de pe forumul Antena 3? Eram si eu p-acolo :D

# Alin date 8 January 2017 20:11 -6

Tu Andrei Raneti, mai intra si pe forum avocatnet. Iti simt lipsa.

# remember date 9 January 2017 20:10 +5

RANETI, asa este.Ne-am intalnit si pe FORUMUL A3. Ce voiam sa te intreb: tot asa razvratit, de unul singur, ai ramas?? Nu te-ai integrat in grupul CUCUSOR DAN, via USR?? Ti se cam potrivesc. nu au ideologie, nu au locuri de munca,nu dau taxe la stat dar vor sa primeasca totul de-a gata.

# dupe 20 de ani date 9 January 2017 21:41 +2

Corect "remember" , sunt o gasca de paraziti , pt incepul finantati de tovarasul Soros, chiar ei au zis-o dar acu o lasara mai moale, iar appoi dupe ce ajung la butoane sa-i restituie din bani la jidanul-bozgor vanzand a noastra tara. Fratii mei albi, eu zic sa iesim si sa incepem cu punerea la pamant cu buldozere inclusiv cladirile de******ale SRL nu cum s-a facut la rev. , caci lasandu-le iacata ce se intampla: se convertesc in mai rau !

# ADEVARUL date 8 January 2017 21:07 -2

IN LOC SA INTRE LA PUSCARIE BASESCU SI BLONDELE LUI,INTRĂ AZI-MÂINE CEI PUSI ACOLO SĂ NE APERE DE TRADATORII CARE AU DISTRUS FLOTA SI COMBINATELE.ESTE VINA LUI CHIOVESI CA NU A FOST ATENTA LA ARGUMENTELE NOASTRE,LA CRIN ANTONESCU SI CEILALTI CARE AU LUAT M-E DE LA BASESCU,NOI DE ANI DE ZILE LE-AM CERUT SA NU SE JOACE CU BASESCU,PENTRU CA ESTE OMUL RUSILOR,DAR AU ALES GRESIT...PENTRU CĂ NU-I DUCE CAPU ALA SEC,DECAT LA BANCOMAT.AZI MAINE SE PIȘĂ LA PROPRIU BĂSESCU PE EI SI PE NOI,GUNOIU DRACULUI DE TRADATOR RUSNAC.

# mulder, agentul mulder date 9 January 2017 10:47 +3

1-le exact cum spui: sa dea Domnul! Dar eu ma indoiesc, ca un bun optimist ce ma cunosti, cel putin pana nu ii vad in boxa acuzatilor. Altfel, este fix.......vorbe. :-* 8) Sa auzim de binele facut de politicienii de la putere, apoi vine pasul asta!

# unul din lumea cea mare date 9 January 2017 11:45 +2

ptr mulder// din nefericire prea multi in tara asta cu coloana sanitara si nu vertebrala.eu am incredere in dragnea!!!!!si daca dragnea rateaza ocazia de acum,rateaza sa ajunga presedinte (si asta in scurta vreme caci otanembau este prostalau ,orbit de prostia lui de ,,cavaler ioanit,, cu ifose se ernst rohm)asta ca si ernst rohm (ala a dat foc bundestagului german)a dat foc la COLECTIV(arhiva luju imi este martora ca am mai spus de asta si nu am fost contrazis de nici un simbrias).daca dragnea nu/i hotarit sa actioneze HOTARIT (si din cum i/am facut eu profilul este)scapa momentul cind toti mermelitii sint in degringolada si paralizati(care/i semnul?nu au mai putut provoca nici un eveniment sa eclipseze fenomenul GHITA).ghita le/a dat si le mai da nucleare in cascada.moroiule te gindesti ca ne vom intilni?pregateste/te!stiu ca/s cosmarul tau si ca nu/ti ies din minte

# Adrian NIM date 9 January 2017 20:30 0

INCA UN CAZ BUN SI LESNE DE REZOLVAT:DA, SI NOI IN CALITATE DE LICHIDATORI AM FORMULAT O PLANGERE LA DNA INTRUCAT A PROFERAT AMENINTARI, A CREAT MOTIVE DE INLOCUIRE INCHIPUITE, A DENATURAT CELE INTAMPLATE IN CADRU PROCESUAL MINTIND EFECTIV PRIN CONSIDERENTELE SENTINTELOR PRONUNTATE INTR-UN DOSAR PE CARE , DIN NEFERICIRE, L- A INSTRUMENTAT IN STILUL SAU PROFUND CORUPT SI FALS ACEASTA IMPOSTOARE. PROBABIL CA SE BAZEAZA PE ANUMITE RELATII INSA AM INCLUS SI ACESTE ASPECTE IN PLANGEREA NOASTRA. SCUTELNICU OANA ESTE NOUL MOLDOVAN MIRCEA! DIFERENTA ESTE CA EA FACE DIN ORGOLIU MAI URAT SI MAI PE FATA DECAT MOLDOVA. TOT CE DEPUNETI SA AIBA VIZA PE EXEMPLARUL VOSTRU. NOI ASA AM FACUT SI BINE A FOST PENTRU CA AM REUSIT SA PORNIM O ANCHETA IN CARE SPERAM. COPII LEGALIZATE DUPA ACTE AM TRIMIS SI LA COMISIA EUROPEANA INVOCAND ABUZUL MAGISTRATILOR DIN ROMANIA. ASEMENEA EXEMPLARE NU AU CE CAUTA LA BUCURESTI SAU IN TARA NOASTRA! STITI CA HOTUL STRIGA HOT..PE ACEST PRINCIPIU O PUTETI PRINDE IN CAPCANA

# Jock date 19 January 2017 09:35 0

Procurorul general Augustin Lazar este kovesist pina in maduva oaselor. In aceasta viata nu va deschide nici un dosar , nimic impotriva lui Clodea sau Kovesi. Mai degraba isi taie o mana. Cred ca ar trebui suspendat acest comunist .

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 8 January 2017 15:17 +21

Eh! amu', după ce „lupta anticorupțiee” a fost demantelată de sclipiciul propagandistic, rămânând doar o lozincăreală ieftină menită să ascundă șobolănelile Grupurilor Infracționale Organizate de factură securistoidă, din uriașu-mi portofoliu de Pythie caut o postare-sinteză din VARA ANULUI 2015, denumită „DNA - falanga zăngănitoare a cătușelor, aflată în slujba Frățiilor Omertice și a Clicilor de partid” // fragmente: „Acum ceva timp, sintetizând știrile din presă, suprapunându-le acestora experiența personală, am concluzionat că DNA, cu tot sclipiciul mediatic, cu tot ștaiful persuasiv aplicat cu flitul mediei print și audio-vizuale, nu este altceva decât falanga armată a luptei intestine dintre oligarhiile mafiotice de la cele mai înalte niveluri.”

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 8 January 2017 15:18 +23

„În baza unei elementare și instinctuale legi naturale a supraviețuirii, a instinctului biologic de acaparare a resurselor de hrană, la nivelul clasei dominante din Rroemenica se produce, cu o continuitate exasperantă, fenomenul luptei fratricide a oligarhiilor. După principiul „Scoală-ți tu kurul de pe jilț ca să-mi așez Eu dosul nespălat, renunță tu la bunurile imobile și afacerile tale ca să le acaparez Eu”, dintotdeauna s-au produs fenomene de uzurpare și acaparare a bunurilor materiale și a teritoriilor de influență. Autorii și protagoniștii acestui dezgustător spectacol instinctual sunt acele categorii oligarhice, definite strălucit de Dan Puric: „aceste șlehte de securiști care ne conduc”, organizați în „cuiburi mafiotice” simulând statul și alcătuind „sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României [și] este un cancer la nivel social".

# CARCOTESCU date 9 January 2017 00:11 +5

Cand Dan Puric a facut aceste afirmatii total intemeiate, a sarit CSM ca ars ca, vezi Doamne, submineaza independenta justitiei... asta a fost faza "soft" de aparare a sistemului. acum s-a declansat faza "hard"; lupta la baioneta in transee... sistemul binomist are resurse nebanuite, inca support de la cateva ambasade si nenumarati acoperiti unde nu ne astepram, drept pentru care ar trebui sa ne pregatim si noi faza hard; iesirea in strada... e singurul lucru la care cedeaza si nici atunci cu una cu doua

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 8 January 2017 15:20 +18

„Ei bine, acești derbedei, dintotdeauna, și-au respectat vocația de briganzi și hoțomani, încercând să smulgă, din mâinile potentaților anteriori, pârghiile de putere, mijloacele financiare , bunurile materiale și sferele de influență. Vârful de lance al acestei abominabile activități este nimeni altcineva decât multlăudata, multlustruita, multperiata Direcție Națională Anticorupție.” „ UNII SUNT MAI EGALI CA ALȚII, ÎN FAȚA LEGII. Iar DNA nu are nici o treabă cu societatea, cu interesele comunității, cu valorile sociale protejate prin lege. DNA este o facțiune dispunând de mijloace punitive, care stă în slujba noilor oligarhi ce voiesc să acapareze poziția vechilor oligarhi.”

# DODI date 8 January 2017 16:05 +24

Vă amintiți după revoluție cum fugeau străinii să-și recupereze medaliile date Lenuței și lui Nicolae Ceaușescu. Acum cred că ar trebui să repete gestul cu sfertodocta luluța și repetentul coldea. După ce și-a dat cu diploma de doctor în cap, iar apoi a vrăjit niște iresponsabili că este capodopera neamului românesc neplagiată, acum poate vede și licuriciu că nu se mai închide ușa la DNA de câtă mizerie a ascuns luluța sub preș. Așa se întâmplă când singurele surse de informații ale licuriciului erau lingării de clanțe. Oamenii cu coloană vertebrală erau dosiți la bulău, iar gunoaiele medaliate și așezate în capul mesei.

# avocat traditional date 8 January 2017 16:13 +14

Articolul de mai sus,in principal declaratiile domnului avocat Andon,implica niste discutii.Pe scurt: 1.Si,mpla intalnire a celor doi smecheri ai bionomului cu cei de ;a CIA nu este o dovada a tradarii.E drept,este un indiciu si poate induce o suspiciune rezonabila,dar pana la dovedirea tradarii este drum lung.Santajul clar la Ponta,facut de Coldea,fara o proba a amestecului ciaistului nu este proba.2.Daca acceptam ca SRI a avut un interes in contactele cu CIA,ce cauta Luluta acolo?Ce a cautat la petrecerea hibernala cu alt ciaist.Ea trebuie,in primul rand audiata si apoi Coldea. 3.Este imposibil ca SRI sa nu fi stiut despre aceste intalniri.Este obligatorie ca procurorul sa afle pozitia oficiala a institutiei.4.Luluta,in calitatea ei , nu avea ce cauta la aceste intalniri ,nici macar ea cu Coldea,in acele case.Numai pentru aceasta ar trebui luata la intrebari.5.Daca nenea Lazar nu face nimic,nu avem nedenuntare.Eventual altceva,dar nu vreau sa dau idei.

# cucubau date 8 January 2017 17:14 0

ce le stii tu pe toate agarici traditional! vezi poate te salta in secunda doi! datorita statului mafiot vi s-a masluit smecheria cu RIL-ul dat in interesul baroului si nu a legii!

# avocat traditional date 8 January 2017 22:29 0

Cine sa ma salte,mai justo?inca nu ti-ai dat seama ca fac parte din varful sistemului?

# Cetateanul date 8 January 2017 23:54 0

Stiti ce e ciudat la cetatenii nostri? Din fruntea, din mijlocul sau din marginea sistemelor? Ca o mare parte au bagaje de cunostinte f. bune si cu inteligente peste medie. Este f ciudat de ce ei intra in niste "jocuri meschine", in niste asa-zise "batalii" care nu le apartin. Este cazul multor magistrati "sistemisti": dorel, tranca, chiar si camelus. Este socant de ce renunta la verticalitate pentru niste umori personale, legate de ideologii care nu trebuie sa ii afecteze: sa "curatam" tara de corupti (pe care ii decide cineva de undeva de sus, fara probe in dosare). De ce sa intram in astfel de mizerii care ne erodeaza si fac un rau general mai mare decat un bine individual? Sincer, nu va inteleg! RIL-ul nu a fost promovat de "avocat traditional", oricat de in motul sistemului ar fi :cry: Hai sa ne dorim mai bine pentru toti si pt fiecare  :roll:

# Ciolos date 9 January 2017 00:03 -3

Daca si tu faci parte avi din virful sistemului inseamna ca betivanii sunt printre noi. Esti penibil mosule, vezi de pensie ca ai sa cersesti la podul calicilor. 

# justo date 9 January 2017 15:00 0

cred avi ca e o mare mindrie pentru tine ca faci parte din "virful sistemului". pentru mine esti un fel de militian care ne invata din ce este format cosorul lui molocea! atit e IQ-ul tau. asa esti perceput la gradul de prostie si laudarosenie ridicola! comentariile tale sunt ale unui trepadus ajuns si el datorita sistemului. in mod normal locul tau este la salubritate.

# avocat traditional date 9 January 2017 22:33 -3

mai pipi;lica,ti-a,m spus ca nu eu sunt avi avi.De ce nu intelegi?Nu sunt ,mandru ca fac parte din varful sistemului pentru ca este un loc meritat si firesc pentru mine.Aichiuul meu este de cel putin 3 ori mai mare decat al tau si tocmai de aceea esti,tu cel perceput,la un grad de prostie si laudarosenie ,,ridicola,,.Esti un trepadus care nici la salubritate nu este admis.Acolo sun tg oa,menmi muncitori,seriosi si demni.Esti jalnic ,mai lege 3/48.

# justo date 9 January 2017 23:45 +1

iar esti euforic? vad ca ai o bautura preferata pe care o soliciti obsesiv. spune adresa si -ti trimit recolta zilnica. mare neispravit esti!

# avocat traditional date 10 January 2017 00:37 0

palatul de justitie.pe colet scrie doar,,avocat traditional,,Ma cunosc toti cei de acolo,numai tu nu ai minte sa ma descoperi.Neispravit,zici?Poate ca nu am ajuns presedinte ca tine,luat in suturi prin Moldova.Jalnic esti mai acesta.!

# Toate date 8 January 2017 23:01 -4

nu,mai cuculebaule!insa unele,da!Esti pe faza...da ce inseamna agarici?

# pelin date 8 January 2017 16:26 +14

Daca cele sesizate corepund realitatii atunci,SOLUTIA este una singura anume,RETINEREA SI ARESTAREA DE URGENTA,fapta fiind de o gravitate extrema!Sper ca pedeapsa,repectiv anii de puscarie sa fie pe masura,nu se impun alte comentarii!!!!!!!!!!!

# Legiuitorul nelegiuit date 8 January 2017 17:21 -13

Bine ca sergiu andon nu e procuror...ca ar trimite asta in judecata pe.toti sefii de state si de guverne si din justitie cand se intalnesc sa discute...inclusiv chestii de cooperare internationala sau personale

# Rarinc de Bucovina catre Edelweiss 8 ianuarie 2017 15:18 date 8 January 2017 17:39 -7

Draga Edelweiss atunci cand esti prins cu ocaua mica platesti ca sa nu intri la mititica si mai ales sa nu-ti murdaresti soriciul.... Daca mai este vorba si despre vreun Cromwell de Marea Britanie atunci lucrurile sunt de tot rahatul si cel mai simplu si curat este sa platesti si sa te cari de urgenta in Insulele Britanice alea conduse de reptile !!!  Nu-i problema lui Cromwell si nici a lui Edelweiss ce vor face Dacii aici pe proprietatea lor uzurpata intre timp de mai bine de 2000 de ani incoace, atata timp cat Dacul isi tine gura si-si vede de treaba lui..  Asa ca Bon Voyage si calatorie sprintena !!! :lol:

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 8 January 2017 19:07 +17

Dragul taichii MISHUGITZA, cu plăcere aș intra la o păruială forumistică dar... 1. m-au sfătuit prietenii și colegii de site să NU MĂ COBOR LA ABJECȚIA TA SECURISTOIDĂ. 2. ceea ce faci tu - ARGUMENTUL AD HOMINEM, o fi valabil între voi, însă, pe acest site, demonstrează o dată pentru totdeauna tactica voastră abjectă a denigrării oricărui indezirabil. 3. după comentariile tale de ieri (când eu nu am avut nici NET, nici energie electrică), reacțiile virulente ce le-ai primit față de tâmpeniile debitate, mă determină să-ți retez elanul securistoid cu un îndemn fără echivoc: DU-TE DE TE CAUTĂ LA DIBLĂ, MAGISTRAT DEMENTOID! SORRY! nu putem polemiza în nici un fel, SCELERATULE!

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 8 January 2017 19:17 +11

Diversionistul care se crede atât de inteligent încât postează în numele altor persoane, lăsând impresia că este respectiva persoană, nu este altcineva decât milițianul Calenciuc Gică-Ionuț, șeful secției 13 de poliție rurală de la Bălcăuți - Suceava, un individ incult și tupeist, care nu a avut suficientă inteligență să acceadă cu succes la examenul de admitere în Academia de poliție. Un individ de o infatuare nemaiîntâlnită, de un orgoliu egomaniac exacerbat care a absolvit la apelul bocancilor urdoarea academică denumită „Mihail Kogălniceanu” - Iași. Urdoare în baza căreia a fost ridicat la apelul bocancilor în cinul de „ofițer” de politie. Un DEMENT care postează cu usernamele MISHUGITZA, se dă mare magistrat dar care este un că_cat de milițian, cu fișetul plin de dosare cu AN și care face ceea ce știe mai bine: stă la pândă pe Internet să urmărească postacii care au dezvăluit furtul din camera de corpuri delicte a poliției Rădăuți unei cantități de țigări în valoare de 60.000 €

# Edelweiss - Rarinc de Bucovina date 8 January 2017 19:28 +11

Iar dacă tot m-ai scos din sărite, milițianule dement, află că în speța 8856/314/2015 AM INTRODUS APEL. La urdoarea ta academică absolvită nu ai învățat despre efectul suspensiv al apelului, milițiene! Ține minte ce-ți spune RARINCUL DE BUCOVINA: CU ACEEAȘI BUCATĂ DE FUNIE TE LEG PE TINE CALENCIUC GICĂ IONUȚ - ȘEF DE SECȚIE LA 13 MILIȚIE POLITICĂ, CU BUCȘA ANDREI SEBASTIAN - DE LA PARCHETUL DIRIBAU ȘI CU VICOL GABRIELA JUDECĂCĂTOARE LA JUDECĂCĂTORIA DE PE LÂNGĂ PARCHETUL DIRIBAU ȘI VĂ ARUNC PENTRU MULȚI ANI ÎN TEMNIȚĂ! Voi sunteți doar niște păduchi panicați de consecințele acțiunilor voastre securistoide. Eu sunt un WARLORD cu psihic de învingător și cu alură de CONQUISTADOR, care VĂ VA AZVÂRLI PE VOI - PĂDUCHII SECURISTOIZI ÎN TEMNIȚĂ. AM ZIS!

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 8 January 2017 20:12 +3

ptr Edelweiss - Rarinc de Bucovina// bravooooo!!!!!stiam eu de ce te plac edelweiss(inca din acea noapte)

# Cetateanul date 8 January 2017 23:57 +4

Bravo, Edelweiss! Dar lasa-i sa bata campii! In acest fel vor vedea toti cam ce "poame" au baietii prin sistem. La puscarie, bai securisti imputiti! 

# Mari date 14 January 2017 00:51 0

Frumos,dar e pacat ca ramane doar un gand,aici... :sad:

# Alex date 8 January 2017 19:15 +4

Daca nu suntem în stare sa stârpim singuri corupția și incompetenta, o fac alții în locul nostru. Ca și evenimentele din decembrie 1989.

# sorin date 8 January 2017 20:06 +4

Dupa ce i-a saltat pe altii pentru coruptie impotriva statului Roman, acum putem spune ca Kovesi a aparat statul Roman de mafiotii corupti? Se vede de la o posta ca i-a arestat pe cei care corupeau statul Roman, dar ea (Kovesi) de ce a savarsit coruptia impotriva statului Roman in interesul CIA si SUA? Situatia suna cam asa: Apar Romania de romanii corupti, dar corup Romania pentru sefii statiei CIA :-* :-*

# cornelium date 8 January 2017 20:37 +10

Poate ca inchisorile CIA din Romania au fost aievea, poate musiu Coldea a fost garantul Sistemului pentru nelegiuirea amicilor americani, iar Colectiv, doamne iarta si pazeste, rasplata CIA finalizata cu schimbarea guvernului Ponta cu vânzătorii de ţară ghidonaţi de la Bruxel... Câte guverne au schimbat americanii, sa fim noi sănătoşi, ce conteaza niste zeci de morţi tineri si frumosi dintr-o tara atat de departe... pana la urma, cine a dat foc la Reichstag cu scopul de a lua puterea? Ce minti diabolice au sacrificat 50000 in Coventry intr-o singura noapte de bombardament german, doar pentru a nu deconspira cunoasterea codurilor secrete naziste? Prezidentul santajabil si fudul al Romaniei, alaturi de alte slugi, fara Dumnezeu, fara sentimente patriotice si fara urmasi de care sa le fie rusine candva..., ce asteptari putem avea?

# BULĂU date 8 January 2017 21:17 +7

LA MULȚI ANI, CU EXECUTARE, BINOMULE!

# SILE SPERIATU date 8 January 2017 22:10 +6

Mobil ce pîrîie din cauza ascultării și compuneri pe WORD PAD citite instant mă fac să mă tem mai rău decît pe vremea vechii SECU! Știind că galonatul Co nu are simțul umorului = „suparacios din fire, neagreand glumele de niciun fel”, am rezistat tentației de a folosi „ironia, arma săracului” la adresa prea-puternicului personagiu ;-)

# Se-ntoarce roata date 8 January 2017 22:38 +4

E nevoie să-ți urăști strașnic propriul popor ca să ... scornicești delictul că aleșii își fac „capital electoral” cheltuind bani pentru binele comunității! Ce s-a scremut DNA cu dosarul contra Olguței: „De asemenea, inculpata VASILESCU LIA OLGUŢA a beneficiat în mod direct de avantaje nepatrimoniale constând în atragerea de capital electoral pentru alegerile următoare, aspecte invocate deja în spaţiul public într-o emisiune televizată din data de 2.03.2016.”

# Rarinc de Bucovina catre Edelweiss care numa' alb nu'i date 9 January 2017 07:19 -2

Dragul taichii NU sunt de acord cu... Mishu si nici cu taiatul curentului electric sau al NET-ului. Restul este gargara de Orientul Mijlociu ce debitezi tu acolo. Sa fii iubit de voda Vlad Dracul !!!  NU sunt de acord nici cu restul compunerilor tale total pe langa si fara fundament.

# un roman date 9 January 2017 09:45 0

Cel putin 20 de ani? Sa va auda bunul Dumnezeu, cel putin atit sa primeasca! Amin! :eek:

# justinianus date 9 January 2017 11:13 -2

Cind va fi acuzata Lulutza si Coldea de infractiunea de tradare, va fi revolutie in Romania! Adica nu se va lega nimeni de ei, eventual sa fie o retragere voluntara!

# Cristian Moldoveanu date 9 January 2017 12:27 +1

Nu va iluzionati ca noul procuror general o sa faca ceva in privinta asta. Pana la urma el a ajuns acolo cu aprobarea sistemului si cunoscand modul in care acest sistem opereaza, pot afirma ca e unul de-al lor. Deci nu va asteptati sa se intample ceva pozitiv in sensul de a fi acuzati unii pentru tradare de tara.

# Michael date 9 January 2017 15:16 +1

Pe mine m-a a abordat un 2012 o fetitza de la SRI care mi-a propus sa calatorim impreuna in Rusia. Deoarece avea un fizic banal si o minte inceata am refuzat. Atunci nu am dat importanta dar mi-a spus ca a participat la un curs la Ramstein (Germania) si unul la Langley (US). Oare este agent CIA?

# R_H date 9 January 2017 17:43 -1

:lol: Unde ai citit-o pe asta? Macar am inteles de ce te abordeaza doar cele cu fizic banal si minte inceata.

# virful omu date 9 January 2017 20:19 +1

Pentru laudarosul traditional ca afirma ca face parte din virful sistemului, afla tovarase ca meritati judecati si condamnati pentru inalta tradare. datorita voua tara a fost jefuita si data pe mina strainilor. oamenii au fugit din cauza voastra, cateva sute de nemernici care traiti ca niste paraziti si otraviti poporul. meritati jupuiti de vii si pus sare. te dai avocat traditional. eu cred ca esti doar un escroc ordinar!

# avocat traditional date 9 January 2017 22:24 -1

Ce vorbesti,omule?De ce sa fiu eu judecat si condamnat pentru inalta tradare? Tu stii ce inseamna ala sistem? Eu i-am alungat de romani in tari straine,eu traiesc ca un parazit,eu otravesc poporul si tot eu sunt un escroc ordinar?Revino-ti batrane si v ezi-ti de necazurile pe care nu eu le-am provocat.Nestiinta ta de carte si frustrarea enorma in care te lafai,face sa nu ai o imagine corecta asupra realitatii.Lasa botismele si revino cu picioarele pe pamant.Iar daca esti un neutru al razboiuljui nostru,stai mai bine deoparte.

# Mitica date 9 January 2017 21:35 +2

Mda , trebuie inchisi , de acord ! Eu de cand tot zic ca astia-s tradatpori de tara in frunte cu Ciolanis si Basescu. Ca sa-si apere ei soricul au vandut tara ! Se cheama inalta tradare si subminarea economiei nationale ! Nu stiu daca Macovei n-a abrogat legile aferente.

# miluta date 9 January 2017 22:43 +3

cine e avocat traditional asta? bai gulie, ti-am citit comentariile si te lauzi ca un mic parvenit. la ce esti tu virful sistemului? esti poate virful din pantalonii sistemului! stai jos ca esti mic si cu bube-n cap. botanistule!

# parvenitul date 10 January 2017 15:45 -1

Stii ca ai haz?Invata intai limba romana si apoi incearca sa postezi.Dar numai unde te pricepi.Pe moment esti un botist habarnist precum seful tau,justo.

# bruxelles date 10 January 2017 13:12 +2

ce zici avi daca Bota trimite la Claude Moraes la Bruxeles actele baroului si desconspira mirlania cu RIL-ul? Statul mafiot care te protejeaza in loc sa te trimita la sapa. Au  ajuns analfabetii sa se impauneze cu doctorate.  

# avocat traditional date 10 January 2017 15:42 -2

Mai, tu de aia nu iti dai odata doctoratul?ca esti analfabet?Sa-ti spun eu ca esti:desconspira,mirlanie.Si reverifica fraza a doua.Are inteles?Pe de alta parte, poti trimite ce acte vrei (dupa porecla,ti le vei trimite-bruxelles) si oricarei persoane vrei ca tot nu faci nimic. Odata ce CEDO s-a pronunmtat asupra voastra,ce mai poate face un sef de comisie din PE?Adica un parlamentar,poate darama o hotarare judecatoreasca? Mars la scoala ta de drept si preda-ti diploma.

# CEDO date 10 January 2017 18:11 +2

s-a pronuntat CEDO favorabil. ca traducatorii sunt manelisti ca tine e alta poveste. cat priveste doctoratul lui Bota e mult peste plagiaturile voastre. apropo vrei un suc de ala care -ti macina fanteziile? si apropo nu am scoala de drept privata precum puii de securisti care distrug tara. si apropo nu te mai da avocat ca esti doar un cârnat tradițional needucat! cu etnobotanicele cum stai? sa-ti pun ceva la pachet? am niste patrunjel! :D

# @caltabos traditional date 10 January 2017 18:31 +1

trebuie sa stii sa citesti caltabos traditional! sper sa te vedem desconspirat pe luju. securistul avi fiul nelegitim al comunismului !! :D :D :D :D

# Sorin Leitoiu date 10 January 2017 19:16 0

Daca art.394 este bine transcris, inseamna ca gramatica romana sufera! Oricum, persoanele care au scris acel articol sunt trecute de faza "analfabet functional" sau, vorba lui Creanga, au inteligenta pina la genunchiul broastei.

# @sorin date 11 January 2017 02:17 +1

Sorinele nu fi rau. Vezi ca este unul care se da avortat trafitional si violeaza gramatica la greu. Abia asta e o problema grava, bietul jude care citeste ineptiile broscoiului comunist nu intelege frazele si clientul se duce pe tobogan. Amuzant e faptul ca beizadeaua face parte din conducerea mafiota care jumuleste mii de sclavi cotizanti. Smecherii o ard prin hoteluri iar fraierii beau cafea la dozator. Asta nu a avut un caz in viata lui si se crede mare avocat. Vai de capul lui amarit.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 1.02.2023 – CSM schimba regulamentul pentru numirea sefilor

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva