20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INSTIGATORUL LA PENAL – Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a depus plangere penala la Parchetul General impotriva propagandistului Mircea Marian, care i-a publicat pe Facebook adresa de acasa in timpul protestelor de strada din Piata Victoriei. Individiul este acuzat de instigare la infractiunea de atentat, ultraj, incitare la ura si risca ani grei de inchisoare. Cititi plangerea si mesajul incitator distribuit la mii de oameni pe retea

Scris de: L.J. | pdf | print

10 February 2017 16:18
Vizualizari: 43694

Vremuri grele pentru propagandistul Mircea Marian (foto dreapta) - fost jurnalist la Evz, actualmente la Romania libera, care in seara de 31 ianuarie 2017, in timp ce mii de protestatari asediau cladirea Guvernului din Piata Victoriei, a postat pe Facebook un mesaj incalificabil cu urmatorul continut: ”E complet lipsit de etica profesionala ceea ce voi face acum, dar va spun ca jigodia de Dragnea locuieste langa Piata..., pe strada... intr-un bloc cu o clinica dentala la parter. Sa nu va vina idei :))” - (vezi facsimil)


Iresponsabilul mesaj, despre care insusi autorul lui Mircea Marian a recunoscut din start ca e “complet lipsit de etica profesionala”, a fost distribuit de mii de oameni pe Facebook si a generat in seara respectiva, conform marturisirii liderului PSD, deplasarea unui grup numeros de protestatari violenti in fata blocului unde locuieste Liviu Dragnea, care au injurat si amenintat toata noaptea, creand panica intre vecini. Din fericire nu s-au inregistrat conflicte violente sau distrugeri de bunuri. Mircea Marian este cunoscut ca un jurnalist care a laudat la greu sistemul de trista amintire a lui Traian Basescu si care i-a atacat pe adversarii acestui sistem. El risca ani grei de inchisoare daca va fi gasit vinovat, intrucat acuzatiile formulate la adresa lui prin plangerea depusa de avocatii presedintelui PSD la Parchetul General sunt deosebit de grave: instigare publica, instigare la savarsirea infractiunii de atentat, instigare la infractiunea de violare de domiciliu, ultraj, incitare la ura, tulburarea ordinii si linistii publice etc. Conform unei decizii recente a Inaltei Curti, s-a statuat ca Facebook este un spatiu public, astfel incat orice fapta comisa prin intermediul acestei retele de socializare intruneste conditia de comitere in public.

Publicam in continuare integral plangerea penala depusa la Parchetul General de avocatii presedintelui PSD Liviu Dragnea.


DOMNULE PROCUROR GENERAL

Subsemnatul NICOLAE-LIVIU DRAGNEA... in baza art. 289 Cod procedura penala, formulez prezenta

PLANGERE PENALA

fata de faptuitorul MIRCEA MARIAN (...) jurnalist la Romania Libera...

prin care solicit strangerea probelor necesare cu privire la savarsirea de catre acesta a infractiunilor de:

-Instigare publica – fapta prevazuta de art 368 cod penal:

Art. 368 Instigarea publica

(1) Fapta de a indemna publicul, verbal, in scris sau prin orice alte mijloace, sa savarseasca infractiuni se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savarsirea careia s-a instigat.

(2) Daca fapta prevazuta in alin. (1) este comisa de un functionar public, pedeapsa este inchisoarea de la unu la 5 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savarsirea careia s-a instigat.

(3) Daca instigarea publica a avut ca urmare comiterea infractiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevazuta de lege pentru acea infractiune.

-Instigare la savarsirea infractiunii de atentat care pune in pericol securitatea nationala fapta prevazuta de art 401 cod penal cu referire la art 1-3 din Legea 51/1991:

Art. 401- Atentatul care pune in pericol securitatea nationala

Atentatul contra vietii savarsit impotriva unei persoane care detine o functie de demnitate publica, daca fapta pune in pericol securitatea nationala, se pedepseste cu detentiune pe viata sau inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

Legea 51/1991 privind securitatea nationala a Romaniei, republicata 2014:

Art. 1 - Prin securitatea nationala a Romaniei se intelege starea de legalitate, de echilibru si de stabilitate sociala, economica si politica necesara existentei si dezvoltarii statului national roman ca stat suveran, unitar, independent si indivizibil, mentinerii ordinii de drept, precum si a climatului de exercitare neingradita a drepturilor, libertatilor si indatoririlor fundamentale ale cetatenilor, potrivit principiilor si normelor democratice statornicite prin Constitutie.

Art. 2 - (1)Securitatea nationala se realizeaza prin cunoasterea, prevenirea si inlaturarea amenintarilor interne sau externe ce pot aduce atingere valorilor prevazute inart. 1.

(2)Cetatenii romani, ca expresie a fidelitatii lor fata de tara, au indatorirea morala de a contribui la realizarea securitatii nationale.

Art. 3 - Constituie amenintari la adresa securitatii nationale a Romaniei urmatoarele:

a)planurile si actiunile care vizeaza suprimarea sau stirbirea suveranitatii, unitatii, independentei sau indivizibilitatii statului roman;

b)actiunile care au ca scop, direct sau indirect, provocarea de razboi contra tarii sau de razboi civil, inlesnirea ocupatiei militare straine, aservirea fata de o putere straina ori ajutarea unei puteri sau organizatii straine de a savarsi oricare din aceste fapte;

d)actiunile armate sau orice alte actiuni violente care urmaresc slabirea puterii de stat;

f)subminarea, sabotajul sau orice alte actiuni care au ca scop inlaturarea prin forta a institutiilor democratice ale statului ori care aduc atingere grava drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor romani sau pot aduce atingere capacitatii de aparare ori altor asemenea interese ale tarii, precum si actele de distrugere, degradare ori aducere in stare de neintrebuintare a structurilor necesare bunei desfasurari a vietii social-economice sau apararii nationale;

g)actiunile prin care se atenteaza la viata, integritatea fizica sau sanatatea persoanelor care indeplinesc functii importante in stat ori a reprezentantilor altor state sau ai organizatiilor internationale, a caror protectie trebuie sa fie asigurata pe timpul sederii in Romania, potrivit legii, tratatelor si conventiilor incheiate, precum si practicii internationale;

h)initierea, organizarea, savarsirea sau sprijinirea in orice mod a actiunilor totalitariste sau extremiste de sorginte comunista, fascista, legionara sau de orice alta natura, rasiste, antisemite, revizioniste, separatiste care pot pune in pericol sub orice forma unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei, precum si incitarea la fapte ce pot periclita ordinea statului de drept;

i)actele teroriste, precum si initierea sau sprijinirea in orice mod a oricaror activitati al caror scop il constituie savarsirea de asemenea fapte;

j)atentatele contra unei colectivitati, savarsite prin orice mijloace;

l)initierea sau constituirea de organizatii sau grupari ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a acestora, in scopul desfasurarii vreuneia din activitatile enumerate la lit. a)-k), precum si desfasurarea in secret de asemenea activitati de catre organizatii sau grupari constituite potrivit legii.

-Instigare la infractiunea de violare de domiciliu – forma agravata – prevazuta de art 224 alin 1 si 2 cod penal, cu aplicarea art 47 cod penal :

Violarea de domiciliu - art 224 cod penal :

(1) Patrunderea fara drept, in orice mod, intr-o locuinta, incapere, dependinta sau loc imprejmuit tinand de acestea, fara consimtamantul persoanei care le foloseste, ori refuzul de a le parasi la cererea acesteia se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

(2) In cazul in care fapta este savarsita de o persoana inarmata, in timpul noptii ori prin folosire de calitati mincinoase, pedeapsa este inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda.

(3) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate.

-instigare la savarsirea infractiunii de Ultraj – forma agravata prevazuta de art raportat la art 257 cod penal , cu aplicarea art 47 cod penal:

Art. 257 - Ultrajul

(1) Amenintarea savarsita nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directa, lovirea sau alte violente, vatamarea corporala, lovirile sau vatamarile cauzatoare de moarte ori omorul savarsite impotriva unui functionar public care indeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu sau in legatura cu exercitarea acestor atributii, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru acea infractiune, ale carei limite speciale se majoreaza cu o treime.

(2) Savarsirea unei infractiuni impotriva unui functionar public care indeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat ori asupra bunurilor acestuia, in scop de intimidare sau de razbunare, in legatura cu exercitarea atributiilor de serviciu, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru acea infractiune, ale carei limite speciale se majoreaza cu o treime.

(3) Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza faptele comise in conditiile alin. (2), daca privesc un membru de familie al functionarului public.

(4) Faptele prevazute in alin. (1)-(3), comise asupra unui politist sau jandarm, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu sau in legatura cu exercitarea acestor atributii, se sanctioneaza cu pedeapsa prevazuta de lege pentru acea infractiune, ale carei limite se majoreaza cu jumatate.

-infractiunii de incitare la ura sau discriminare - fapta prevazuta de art 369 cod penal:

Art. 369 Incitarea la ura sau discriminare

Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ura sau discriminare impotriva unei categorii de persoane se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.

-Infractiunii de instigare la tulburarea ordinii si linistii publice- fapta prevazuta de art 371 cod penal:

Art. 371 Tulburarea ordinii si linistii publice

Fapta persoanei care, in public, prin violente comise impotriva persoanelor sau bunurilor ori prin amenintari sau atingeri grave aduse demnitatii persoanelor, tulbura ordinea si linistea publica se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

-infractiunii de a fi savarsit actiuni impotriva ordinii constitutionale, fapta prevazuta de art 397 alin 2 cod penal:

Art. 397 Actiuni impotriva ordinii constitutionale

(2) Intreprinderea de actiuni violente impotriva persoanelor sau bunurilor savarsite de mai multe persoane impreuna, in scopul schimbarii ordinii constitutionale ori al ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat, daca se pune in pericol securitatea nationala, se pedepseste cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

-instigare / autorat la savarsirea infractiunii de agresiune impotriva santinelei – fapta prevazuta de art 433 cod penal:

Art. 433 Agresiunea impotriva santinelei

(1) Fapta persoanei care ameninta sau loveste santinela sau militarul aflat in serviciu de interventie, insotire sau de securitate se pedepseste cu inchisoarea de la unu la 3 ani.

(2) Daca fapta este savarsita prin folosirea unei arme sau de doua sau mai multe persoane impreuna, pedeapsa este inchisoarea de la 2 la 7 ani.

Solicit a se avea in vedere aplicarea prevederilor art 77 cod penal si art 184 cod penal - cu privire la fiecare infractiune– circumstantele agravante prevazute de lege ce se regasesc in starea de fapt pe care o vom expune :

Art. 77 NOUL COD PENAL

Circumstante agravante

Urmatoarele imprejurari constituie circumstante agravante:

a) savarsirea faptei de trei sau mai multe persoane impreuna;

c) savarsirea infractiunii prin metode sau mijloace de natura sa puna in pericol alte persoane ori bunuri;

d) savarsirea infractiunii de catre un infractor major, daca aceasta a fost comisa impreuna cu un minor;

h) savarsirea infractiunii pentru motive legate de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, gen, orientare sexuala, opinie ori apartenenta politica, avere, origine sociala, varsta, dizabilitate, boala cronica necontagioasa sau infectie HIV/SIDA ori pentru alte imprejurari de acelasi fel, considerate de faptuitor drept cauze ale inferioritatii unei persoane in raport cu celelalte.

Art. 184 - Fapta savarsita in public

Fapta se considera savarsita in public atunci cand a fost comisa:

a) intr-un loc care prin natura sau destinatia lui este totdeauna accesibil publicului, chiar daca nu este prezenta nicio persoana;

b) in orice alt loc accesibil publicului, daca sunt de fata doua sau mai multe persoane;

c) intr-un loc neaccesibil publicului, insa cu intentia ca fapta sa fie auzita sau vazuta si daca acest rezultat s-a produs fata de doua sau mai multe persoane;

d) intr-o adunare sau reuniune de mai multe persoane, cu exceptia reuniunilor care pot fi considerate ca au caracter de familie, datorita naturii relatiilor dintre persoanele participante.

Inteleg sa va solicit a avea in vedere si dispozitiile codului civil si a celorlalte acte normative interne si comunitare privind protectia vietii private ca norme speciale la care se raporteaza actiunile de natura penala savarsite de catre faptuitori .

Astfel :

Art. 74 -Cod Civil – Atingeri aduse vietii private

Sub rezerva aplicarii dispozitiilor art. 75, pot fi considerate ca atingeri aduse vietii private:

a) intrarea sau ramanerea fara drept in locuinta sau luarea din aceasta a oricarui obiect fara acordul celui care o ocupa in mod legal;

e) tinerea vietii private sub observatie, prin orice mijloace, in afara de cazurile prevazute expres de lege;

f) difuzarea de stiri, dezbateri, anchete sau de reportaje scrise ori audiovizuale privind viata intima, personala sau de familie, fara acordul persoanei in cauza;

i) difuzarea sau utilizarea corespondentei, manuscriselor ori a altor documente personale, inclusiv a datelor privind domiciliul, resedinta, precum si numerele de telefon ale unei persoane sau ale membrilor familiei sale, fara acordul persoanei careia acestea ii apartin sau care, dupa caz, are dreptul de a dispune de ele.

Sectiunea a 3-a - Respectul vietii private si al demnitatii persoanei umane

Dreptul la viata privata

Art.77 – (1) Orice persoana are dreptul la respectarea vietii sale private.

(2) Nimeni nu poate fi supus vreunor imixtiuni in viata intima, personala sau de familie, nici in domiciliul sau corespondenta sa, fara sa existe consimtamantul sau ori fara ca legea sa permita acest lucru.

Dreptul la demnitate

Art.78 – (1) Orice persoana are dreptul la respectarea demnitatii sale.

(2) Este interzisa orice atingere adusa imaginii, onoarei si reputatiei unei persoane, fara consimtamantul acesteia sau fara ca legea sa permita acest lucru.

Publicitatea vietii private

Art.79 – (1) Este interzisa utilizarea, in mod public, a inregistrarilor imaginii sau vocii unei persoane, fara acordul acesteia.

(2) Este, de asemenea, interzisa utilizarea, in mod public, a corespondentei, manuscriselor sau altor documente personale, precum si a informatiilor din viata privata a unei persoane, fara acordul acesteia, daca sunt de natura sa aduca atingere imaginii sau reputatiei sale.

(3) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) si (2) cazurile in care utilizarea este permisa prin lege sau cand prezinta un interes public justificat.

Atingeri aduse vietii private sau reputatiei

Art.80 – Pot fi indeosebi considerate ca atingeri aduse vietii private:

a) intrarea fara drept in locuinta sau luarea din aceasta a oricarui obiect fara acordul celui care o ocupa in mod legal;

g) difuzarea de stiri, dezbateri, anchete sau de reportaje scrise sau audiovizuale privind viata intima, personala sau de familie, fara acordul persoanei in cauza;

j) difuzarea sau utilizarea corespondentei, manuscriselor sau a altor documente personale, inclusiv a datelor privind domiciliul, resedinta, precum si numerele de telefon ale unei persoane sau ale membrilor familiei sale, fara acordul persoanei careia acestea ii apartin sau care, dupa caz, are dreptul de a dispune de ele.

Starea de fapt:

La data de 31 ianuarie 2017, in seara zilei , dupa ce in sedinta de Guvern au fost adoptate mai multe acte normative, s-a organizat o manifestatie publica in fata Guvernului.

In mediul virtual au existat mai multe voci care incitau la iesire in strada a cetatenilor pentru a manifesta impotriva Guvernului si a persoanelor din conducerea Partidului de guvernamant – Partidul Social Democrat – partid al carui Presedinte sunt.

In mediul virtual, pe reteaua de socializare Facebook, a fost postat un mesaj de catre faptuitorul Mircea Marian, mesaj prin care cetatenii manifestanti erau instigati sa vina la domiciliu meu.

In acelasi mesaj se cuprinde si indemnul de a comite acte de agresiune impotriva mea. Acest mesaj este disimulat intr-o afirmatie cu subinteles.

Astfel, va prezint postarea faptuitorului Mircea Marian :

E complet lipsit de etica profesionala ceea ce voi face acum, dar va spun ca jigodia de Dragnea locuieste langa Piata..., pe strada... intr-un bloc cu o clinica dentala la parter. Sa nu va vina idei :))

Mijloace de proba

In dovedirea plangerii inteleg sa va depun inscrisuri - fotocopii dupa postarile accesibile publicului pe contul de Facebook al faptuitorului precum si preluarea acestor postari de catre alti jurnalisti.

Voi solicita suplimentarea probatiunii dupa declansarea urmaririi penale in cauza.

Comentarii

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 10 February 2017 16:39 +35

bravo dragnea!!!!!!!!!! sper sa/i ceri daune insemnate martafoiului utilizator de cucuveaua mov.!!!!!!!

# DODI date 10 February 2017 19:50 +9

Este de salutat gestul lui Dragnea. Sper să se finalizeze. În ceea ce privește ratatul profesional care se laudă că ar fi jurnalist, am o întrebare: acest nimeni în drum știe ce este etica profesională? El care primea materiale gata făcute de SRI și DNA pentru a le da el curs pe post. ”Etica și caracterul profesional” au fost date prin anunțul pe care, din exces de zel, l-a făcut, tocmai pentru a fi pe placul binomului și a ratatului de la Cotroceni. Acest tip de ”om” nici când stă în patru labe nu i se pare că stă suficient de jos în fața stăpânului. Poate după o binemeritată condamnare va învăța și el ce înseamnă cei 7 ani de-acasă, bunul simț, și, nu îl ultimul rând, deondotologia profesională.

# Vladimarrr...!!! date 11 February 2017 12:39 +8

Unule drag, aseara am proptit stalpul cu pricina cam 100 de minute, mult peste ingaduinta sanatatii mele. Imi pare rau ca iar am ratat intalnirea noastra, dar ma bucur ca am vazut ca ROMANII NOSTRI, nu sunt ca romanii lui. Noi suntem simpli, cu ridurile si junghiurile dobandite sub o crunta dictatura, in care ne-am sacrificat pentru a pune intre hotare un baraj la Portile de Fier, un Transfagarasan, un canal de la Dunare la Marea Neagra, ..., fara alde' Behtel, fara austriecii chelitori de paduri, fara multinationalele astea hraparete, fara ... Si langa noi am vazut suficienti tineri bine crescuti, gata sa puna umarul ca tara sa iasa din impasul asta colonial. Si m-a mai impresionat o lozinca scrisa simplu cum era si cel care o purta: "PSD AJUTA-NE!". Poate daca o vede si blonda vorbareata primarita a Bucurestilor, ia macar masuri de curatare a mormanelor de zapada unde-si chinuie demonstrantii picioarele. Macar atata PSD-ule, macar atata, ca jandarmi si politai ..., cat cuprinde !

# Unul din lumea cea mare date 11 February 2017 12:57 +1

Putem repeta figura la1730 (azi)nu mă voi mișcă de acolo

# Unul din lumea cea mare date 11 February 2017 13:03 +1

POȚI SA MAI REPEȚI FIGURA AZI 1730.?te aștept pian la1830

# obiectiva date 11 February 2017 18:23 0

Vladimir , pe mine ma gasesti online la Subiectiv cu Razvan Dumitrescu - unde vezi comentariul ala cel mai votat de azi ... :P :P :P ai sa ma recunosti....ia legatura cu mine, spune PAROLA - parola este ce mi-a placut mie scris de tine, de era sa mor de ras, in ultimele 7 zile, eu voi lua legatura cu Unul si va fac legatura ...procedam ca si cu Mulder :P :P :P Doamne, ajuta !!!!

# obiectiva date 11 February 2017 21:32 -1

update > >>>> comentariul meu este depasit la voturi, de alte comentarii, la alte articole adaugate de Razvan... asa ca...ramane sa iti aduci aminte ce am mai scris eu pe Luju... ca sa nu gresesti persoana...:P :P :P

# obiectiva date 11 February 2017 21:45 +4

dragii mei, protestatari la Cotroceni, AVETI un mic decalaj....intre voi si POKEMONI...acela este TEHNICA.......ei se filmeaza si fac selfies, filmati-va si voi si faceti-va selfies...spuneti-va pasurile in fata camerei , puneti-va pancardele sa va shareuim pe facebook.... :P :P :P nu mai asteptati TV urile sa vina, NU vor veni, ....trebuie sa va faceti voi o TV proprie de razboi ..... :P :P :P

# Monica date 11 February 2017 19:14 +1

UNICA FABRICA DIN LUME DE DOSARE CU CARACTER PREVENTIV SI ANTICIPAT ÎN FRUNTE CU  -ABERAȚIA STATULUI DE DREPT-STRAMB -LULUTZA :)) http://www.cotidianul.ro/kovesi-avea-pe-masa-denuntul-lui-politeanu-inainte-de-emiterea-ordonantei-13-296016/

# Korina date 10 February 2017 16:50 +6

CADOU DE LA UNGURI PT. CEI MANI******TI din Piața Victoriei ca recompensa ca poate nu stiu încă  de ce ce si pt cine au ieșit la proteste... DACA NU E DE RAS E DE PLANS   https://www.bugetul.ro/dezvaluire-incendiara-la-budapesta-se-transmite-ca-sunt-proteste-pentru-autonomia-tinutului-secuiesc/

# obiectiva date 10 February 2017 17:47 0

FOARTE GRAV...cumulat cu bannarea mea pe RT - RUSSIA TODAY livestream cu revolutia Pokemon, MESAJ prin care trimiteam RT si la Cotroceni sa transmita.....dar MINISTERUL ROMAN DE EXTERNE nu are NIMIC DE SPUS ????? NU este chemat nici un ambasador ?? :-x :-x :-x

# Bot imblanit date 10 February 2017 16:51 +14

Trebuie sa i se faca plangere si la Autoritatea pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, care are pedepse grele pentru publicarea adresei de domiciliu a unei persoane

# Camp tactic date 10 February 2017 17:38 +1

Eu am observat citeva zeci de conturi fake care instigau la ura impotriva sustinatorilor PSD.

# obiectiva date 10 February 2017 17:51 +5

@Camp tactic, numai eu am fost injurata de pe vreo 1000 de conturi .....de POKEMONI.... :-x ..si nici macar NU ma certam cu ei, nici NU sustineam PSD ul, imi exprimam propria opinie.....cu privire la situatie- dar se vede ca dreptul la opinie apartine numai NEONAZISTILOR ASTIA----- BA, IOHANNIS , NU-I ASA CA AI RESPINS PE SEVIL CA PREMIER PENTRU CA ESTE MUSULMANA ??? SI S-AU RAZVRATIT AIA DIN POPORUL ALES BULES..??? ..daca NU aveam si eu cont FAKE- stiut de TOATE SERVICIILE , dar NU de pokemoni .... :-x pariu ca eram linsata pana la ora asta..... :eek: :eek: :eek:

# seb date 10 February 2017 17:43 +13

Sa se aplice legea pentru ca acest basist merita din plin. Poate stie cineva sa spuna daca Iohannis a incalcat Constitutia sau alte prevederi legale in urmatoarele situatii : 1) Asaltul asupra Guvernului insotit de SPP si abuzul de a i se accepta sa conduca sedinta la care nu avea dretul. 2) Coborarea din masina in mijlocul manifestantilor, instigarea la continuarea actiunilor si directionarea lor spre Piata Victoriei. 3) Impunerea cu..."sula-n coaste" la CSM, abuzand de functia de presedinte, a unui punct la ordinea de zi stiut de catre toti ilegal si confirmat de CCR. 4) Acelasi lucru si la Avocatul Poporului....... Ca atare, ce sanctiuni se impun pentru aceste fapte ??????

# Seby date 10 February 2017 18:20 +8

ACUM TOTI ACOPERIȚI I  ACȚIONEAZĂ CU TOȚII  LA VEDERE DE  DISPERARE CA LE MOARE SISTEMUL CRIMINAL ORGANIZAT IN FRUNTE CU JUSTITIA ABUZIVA PLINA DE FARADELEGI   -JOS LABELE DE PE ROMANIA  !!!    -DREPTATE ARE DOAR POPORUL ROMAN MAI JOS E O DEDICATIE PENTRU SECURISTII MINCINOSI CARE ZIC CA FAC ANTICORUPTIE ÎN FRUNTE CU SUPER-PLAGIATA LULUTZA:  http://fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=957770&title=iata-dovada-ca-lupta-impotriva-coruptiei-e-o-mare-minciuna-si-o-facatura-sorosista-cum-au-fost-musamalizate-marile-dosare-de-jaf-de-zeci-de-miliarde-din-romania

# daniel date 10 February 2017 20:12 +5

BRAVO DRAGNEA, ARDE-L PE MIRCEA MARIAN, DE-ABIA ASTEPT SA-L VAD IN PUSCARIE SI SA RADEM TOATA TARA DE EL :)

# Bundy date 10 February 2017 20:51 +8

Dar daca PSD Sibiu ii venea ideea sa publice adresa d-nei Johannis? Sau a lui madam Turcan? Sarea Lazar 5 m in sus, aresta tot ce misca. Dragnea, PSD, in schimb, pot sa primeasca oricate amenintari, vor fi primite de catre institutiile statului cu ranjete. Dragnea nu este numai presedintele unui partid, dar este si presedintele Camerei Deputatilor. Daca PSD nu se hotaraste sa inceapa sa guverneze, in numele celor care l+au votat si sa ii ignore pe prostii din Piata Victoriei, atunci sa se lamenteze, sa isi piarda puterea si votul. Si credeti ca ****** de Mircea Mraian va pati ceva? Nu numai ca a publicat adresa, dar a si instigat, prin faptul ca a spus sa nu va vina idei. Asta nu e cel despre care Basescu spunea ca il pupa in fund?

# Pif date 10 February 2017 22:14 +1

Daca s-a si laudat ca stie ca este complet lipsit de etica profesionala sa comita un astfel de gest si totusi l-a facut, inseamna ca trebuie concediat si sa se reprofileze. Poate vinde ziare sau shaorma la vreun chiosc, in gara.

# ovidiu date 10 February 2017 23:40 +3

Corect si firesc demersul d-lui Dragnea. Ar trebui si este foarte probabil ca asa se va si intampla ca cel ( Mircea M ) si cei care au facut publice aceste date ( adrese, nr telefon ) sa declare cu ocazia audierilor de unde aveau aceste date  sau cine si in ce scop li le-a furnizat. Pentru ca nici macar ziaristii nu au aceste date complete mai ales ca daca am inteles bine aceasta fapta s-a comis in legatura cu mai multe persoane publice importante 

# pescaru date 11 February 2017 09:30 0

domnule președinte nu trebuie iertat deoarece acești formatori de opinie ne-au făcut numai rău de cîte ori am cîștigat alegerile.din cauza asta nu trebuie iertat să fie o lecție pentru toți acești intruși că dacă au avut alegeri democratice libere trebuie să se supună majorității așa cum am făcut și noi

# Pana si britanicii isi dau seama date 12 February 2017 11:56 +1

Pana și britanicii știu fata de cine ar trebui sa se facă protestele. Foarte grav ce vor românașii ăștia sa facă care protesteaza împotriva modificării codului penal. E bine ca se protestează  ( cică este un drept obținut la revoluție 89) dar eu cred ca cei care și-au dat viata la revoluție acum se răsucesc în mormânt când ii vad pe aceștia ce dezastru de dictatura susțin http://www.stiripesurse.ro/the-times-arunca-bomba--fata-de-cine-ar-trebui-sa-protesteze-romanii_1179208.html

# Pif date 12 February 2017 13:43 +1

Corect punctat de catre jurnalistul britanic. Dupa toate dezvaluirile aparute in media despre binom si campul tactic, practicile lor securiste ar fi trebuit sa fie, in logica evenimentelor anterioare OUG13, motivul real al protestelor de strada. Presupunand ca romanasii ar trebui in primul rand sa fie preocupati de drepturile si libertatile lor democratice asa zis castigate in 89 si de apararea Constitutiei.

# Ivanoiu date 12 February 2017 14:13 +3

Doua slugi ale lui CHIORETE, marcarti de ura impotriva propriului popor. Doi slujbasi marunti pentru bani de la Sorosi!

# dan date 16 February 2017 22:18 0

bravo , asa trebuie procedat in astfel de situatie, d le Dragnea, ar trebui sa faceti o plingere si impotriva celor de la postul tv. realitatea , realizatorul Rares Bogdan

# Enache date 10 February 2018 16:39 0

Fiul actorului Rob Delaney a murit la varsta de 2 ani

# IO date 11 February 2018 06:39 0

Te interesează respectivul articol și pe tine? Eu nu cred în coincidențe!Spargerea parolelor și accesarea fără drept a unui sistem informatic este infracțiune!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva