24 mai 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

L-AM PRINS CU RATA-N GURA – Iata dovada zdrobitoare care demonstreaza ca taica Lazar l-a preluat si ingrijit din umbra pe Klaus Iohannis, inca din 2000, pe cand era seful Sectiei anticoruptie din Parchetul Curtii Supreme, cand actualului presedinte i s-a musamalizat dosarul cu casele. Uluitor, cea care a respins plangerea in 2001 a fost procuroarea Florentina Dragomir, azi judecator la ICCJ, taman in apelul lui Dragnea (Documente)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

8 noiembrie 2018 18:08
Vizualizari: 15490

Desi se jura ca nu a avut niciodata legatura cu vreo cauza care sa il vizeze pe presedintele Klaus Werner Iohannis, Lumea Justitiei publica in exclusivitate dovada ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar (foto alaturi de Iohannis), a dat cu iscalitul  pe un dosar legat de "casele lui Iohannis". O adresa semnata de Augustin Lazar demonstreaza ca unul dintre dosarele lui Klaus Iohannis a trecut si prin mainile celui care astazi ocupa inca functia de procuror general al Romaniei, fiind numit in aceasta calitate dupa ce Klaus Iohannis a ajuns presedintele tarii. Este vorba despre Adresa nr. 14185/3795/2000 din 1 iunie 2000, semnata de Augustin Lazar, in calitate de procuror-sef al Sectiei anticoruptie, urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, care a fost trimisa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia (parchet pe care mai tarziu avea sa il conduca) in care solicita o serie de documentele legate de casele lui Iohannis.


Cum e, domnu' Lazar, si aici a semnat grefiera?

Desi este putin cunoscut acest fapt, Augustin Lazar a ocupat, in 1998-2001, functia de procuror sef al Sectiei anticoruptie, urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitieastazi Sectia de urmarire penala si criminalistica din PICCJ calitate in care a cerut Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, prin adresa mai sus amintita, sa transmita la Parchetul General dosarul nr. 23/P/2000, "impreuna cu lucrarile prin care s-au solutionat plangerile formulate de petentul Marinescu Marius Albin impotriva solutiei susmentionate" (facsimil 1). Documentul care poarta semnatura lui Augustin Lazar, in calitate de procuror sef Sectie, arata interesul manifestat de acesta pentru preluarea dosarului, si a oricaror documente ce pot avea legatura cu Klaus Iohannis si cu modalitatea de dobandire de catre familia acestuia a doua imobile din Sibiu.

Iata adresa transmisa de Augustin Lazar la PCA Alba Iulia prin care solicita preluarea dosarului si informatiilor legate de casele lui Iohannis:


Iar dovada ca Lazar a cerut sa preia la PICCJ dosarul lui Iohannis chiar cand lucrurile incepeau sa fie mai atent investigate este data de obiectul dosarului deschis ca urmare a plangerii formulate de jurnalistul Marius Albin Marinescu, redactor-sef al publicatiei Justitiarul.ro (care a devenit in timp cosmarul lui Iohannis dupa ce ani de zile a facut dezvaluiri despre acesta) care viza fix modul in care familia Iohannis a intrat in posesia imobilelor din Str. General Magheru nr. 35 si str. Nicolae Balcescu nr. 29.

Dosarul fata de care Augustin Lazar a manifestat interes, conform adresei din facsimil 1 a fost, intamplator sau nu, solutionat cu neinceperea urmaririi penale fata de notarul Radu Gabriel Bucsa, cel care a autentificat procura prin care Ioan Bastea l-a imputernicit pe Klaus Iohannis ca "in numele meu si pentru mine" sa il reprezinte in legatura cu administrarea imobilelor, sa negocieze si sa incheie contractele de inchiriere pentru cele doua case situate in Str. General Magheru nr. 35 si str. Nicolae Balcescu nr. 29.

Acelasi Bucsa a fost si cel care a intocmit certificatul de mostenitor prin care Carmen Iohannis si Georgeta Lazurca au intrat in posesia a 50% din cele doua imobile. "In ceea ce-l priveste pe notarul public Bucsa Radu Gabriel, cauza a facut obiectul dosarul penal nr. 23/P/2000 de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia si a fost solutionata cu neinceperea urmaririi penale, motivandu-se ca faptele acestuia nu intrunesc elementele constitutive ale infractiunilor de abuz in serviciu prev.de art. 246 C.pen, fals intelectual prev.de art. 289 C.pen. Si uz de fals prev de art. 291 C.pen, sub aspectul laturii subiective cat si a laturii subiective", este retinut in Rechizitoriul nr. 66/P/2001, intocmit in 15 decembrie 2003 de procurorul Ioan Muresan de la PCA Alba.

Prin acest din urma rechizitoriu, procurorul Muresan a dispus disjungerea cauzei la Parchetul Judecatoriei Sibiu pentru continuarea cercetarilor penale fata de Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, Lazaruca Georgeta, Bastea Ioan, Suciu Dorin si Marginean Romulu. Dupa cum veti vedea, rechizitoriul lui Muresan a fost preluat, prin comasare la PICCJ, fix in perioada in care Lazar conducea Sectia anticoruptie unde se aflau cauzele privitoare la casele lui Iohannis.

Cronologia, dusmanul lui taica Lazar

Practic, pana ca dosarul nr. 23/P/2000 sa fie cerut de Augustin Lazar la PICCJ, "impreuna cu lucrarile prin care s-au solutionat plangerile formulate de petentul Marinescu Marius Albin, din informatiile pe care le avem, in Sibiu, dar si in Alba Iulia s-au petrecut urmatorele evenimente:

-In 4.04.2000 a fost inregistrata la Politia Municipiului Sibiu o plangere penala impotriva notarului Busa Radu Gabriel si a lui Carmen Iohannis, Lazaruc Georgeta (mama lui Carmen Iohannis) si Ioan Bastea pentru infractiunile de fals intelectual si abuz in serviciu, respectiv fals in declaratii si uz de fals, privind modul in care au fost dobandite imobilele situate in Sibiu din Str. General Magheru nr. 35 si str. Nicolae Balcescu nr. 29;

-Cercetarile au fost finalizate in nici doua luni de la depunerea plangerii penale, in 15.06.2000, cu propunerea de a nu se incepe urmarirea penala, propunere confirmata si de procurorul de supraveghere de la PT Sibiu, prin rezolutia nr. 595/P/2000 din 15.10.2000;

-Dupa ce s-a dispus neinceperea urmaririi penale in dosarul nr. 595/P/2001, jurnalistul Marius Albin Marinescu a formulat o serie de plangeri impotriva rezolutiei Parchetului Tribunalului Sibiu, astfel ca procurorul general adjunct al PCA Alba Iulia a decis infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si, la data de 1.03.2001, a remis dosarul Politiei Municipiului Sibiu pentru completarea cercetarilor in sensul clarificarii anumitor aspecte referitoare la vocatia succesorala si dreptul de mostenire al persoanelor din litigiu asupra celor doua imobile;

-Fata de notarul Bucsa au fost insa continuate cercetarile la PCA Alba Iulia, in cadrul dosarului 23/P/2000, unde s-a dispus neinceperea urmarii penale;

-Solutia de neincepere a urmaririi penale in dosarul nr. 23/P/2000 a fost insa atacata de chiriasii Antonescu Elisabeta si altii la PICCJ, insa actiunea a fost respinsa ca neintemeiata in PICCJ.

Trebuie remarcat, din modul de desfasurare a evenimentelor, ca la scurt timp dupa ce PCA Alba Iulia a admis plangerile lui Marius Albin Marinescu si a dispus infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si a dispus completarea cercetarilor pentru a se clarifica modul de dobandire a celor doua imobile din Sibiu de catre unele persoane, Augustin Lazar, in calitate de procuror-sef al Sectiei anticoruptie, urmarire penala si criminalistica din Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie a solicitat Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia sa ii transmita tot dosarul nr. 23/P/2000 si toate plangerile facute de Albin Marinescu. Odata dosarul ajuns la PICCJ, a fost omorat! Ce coincidenta...

Procuroarea Florentina Dragomir care i-a inchis dosarele lui Iohannis este azi judecator la ICCJ, taman in dosarul lui Dragnea

Astfel cum precizam mai sus, solutia de neincepere a urmaririi penale in dosarul nr. 23/P/2000 a fost atacata la PICCJ de chiriasii Antonescu Elisabeta si altii la 28 februarie 2000. Iar la Parchetul General, sa vedeti supriza: lucrarea a ajuns la procuroarea Florentina Dragomir de la Sectia condusa de Augustin Lazar in PICCJ, care a rezolvat-o prin respingere, ca neintemeiata, dar nu singura. Florentina Dragomir a mai comasat in lucrarea 39777/8823/2001 si alte dosare ale lui Klaus Iohannis si altii, respectiv 66/P/2001 privind tot pe sotii Iohannis si Liviu Muntean (secretarul Primariei Porumbacu de Jos care a emis o adeverinta falsa), respingand aceste plangeri prin ordonanta din 7 noiembrie 2001. Coincidenta, sau nu, procuroarea Florentina Dragomir a ajuns ulterior judecator ICCJ si a fost repartizata in dosarul inamicului nr. 1 al lui Klaus Iohannis, respectiv in apelul lui Liviu Dragnea, aflat in prezent pe rolul Inaltei Curti. Sa nu uitam ca zilele trecute, intr-o criza de furie, Iohannis a spus despre Dragnea ca este un infractor cocotat in varful Statului. Ce mica e lumea!...

Din punctul nostru de vedere, Augustin Lazar va trebui sa dea explicatii pentru fata de adresa pe care o prezentam in facsimil, fiind evident ca acestuia nu ii era deloc strain subiectul "casele lui Iohannis".


Iata pasaje din Rechizitoriul nr. 66/P/2001 intocmit de procurorul Ioan Muresan de la PCA Alba Iulia (si comasat de procuroarea Florentina Dragomir cu alte cauze) in care se face referire la dosarul nr. 23/P/2000:


Iata CV-ul lui Lazar care demonstreaza ca in 2000 acesta ocupa functia de procuror-sef al Sectiei anticoruptie din PICCJ:


Comentarii

# alin date 8 noiembrie 2018 18:31 +20

nu mai permiteti procurorilor sa devina judecatori.  de ceeeeee seeeee peeeeermiteeee si s-aaaaa peeeeermiiiiissss asa o gogomanie?

# DODI date 8 noiembrie 2018 19:30 -5

Ca o ironiei a istoriei, după revoluție, Ardealul a exportat în capitală numai opterpe, lepre și alte asemenea ”valori”. Lista este imensă și nu vreau să îi supăr pe unii omițându-i. Oricum în prezent printre cei mai mari netrebnici putem enumera, fără greșeală, pe ciolanis, tractoristul și slujirea. În altă ordine de idei putem să menționăm faptul că acordarea de sinecuri pupincuriștilor este un sport național la ciolanis. Să ne amintim doar trei exemple: colivia stanciul la CCR, tractoristul - procuror general și lăzăruc cel mic la Alba. Asta doar din ultimii trei angajați la Cooperativa Nufărul, cea care s-a ocupat de albirea ipochimenului comod de la Cotroceni.

# ghita date 8 noiembrie 2018 18:46 +4

Ma cum draq se face ca toate otrepele astea sunt di Ardeal sau au lagatura cu Ardealul sau mai precis cu Cuuujuuuul

# Klaus_Klaus date 8 noiembrie 2018 20:23 +6

1 Re Dosare " inchise pt Herr von Palimar :P " = Nu UNUL ci NOUA -9!- dosare PENALE = DECI RECIDIVIST INDRACIT ! Nu mai vb despre magariile cu " meditatiile " etc... 2 Re " confiscarea de catre comunisti " - Pai generalul SANATESCU (= cel CHEMAT de regelemhai dupa arestarea Maresalului Antonescu! si tradator la Cotul Donului - sa NU uitam!) si " regelemihai" (alt tradator) au aplicat o sentinta a TRIB CRIMELOR de razboi de la Nuremberg... SENTINTA DEFINITIVA, IREVOCABILA, SI.. IMPRESCRIPTIBILA. Si apoi " restituirile " SFETERISITE " CATRE Biserica Evanghelica AB (cultul Augustan - Augsburg!) https://www.luju.ro/dezvaluiri/cazuri-celebre/l-am-prins-cu-rata-n-gura-iata-dovada-zdrobitoare-care-demonstreaza-ca-taica-lazar-l-a-preluat-si-ingrijit-din-umbra-pe-klaus-iohannis-inca-din-2000-pe-cand-era-seful-sectiei-anticoruptie-din-parchetul-curtii-supreme-cand-actualului-presedinte-i-s-a-musam#comentariu-261774 ZIKTIR Mein Herr, ZIKTIR GUT FAKUT! - JA-JA!

# Io* - neinteresat de păruiala penalilor de rang înalt date 8 noiembrie 2018 21:52 +3

PENALUL de dragnea și cu PENALUL de tăriceanu se păruiește cu PENALUL de iohannis. Drept arme utilizează structuri și instituții fundamentale ale statului. Pe marginea arenei de păruială, privesc, fac schime și behăie cohorte, clici și cârdășii de penali partizani, de rang descrescător. :roll: Ca să nu m-apuce greața, dau fuguța iute pe youtube: după 10 episoade de Heatrow - Britain's busiest airport am sărit la primele 2 serii din Dubai - Ultimate airport. În seara aceasta, după ce fac 2 pâini la tavă, destup sezonul 3. Io* cred că ies mai câștigat decât să stau și să latru ca prostul privind la... PĂRUIALA INFRACTORILOR DE RANG ÎNALT! Siktir, Bă INFRACTORILOR! All! Luați-vă de mânuțe în sincron, căutați o bulboană adâncă în mijlocul Mării Negre, și azvârliți-vă aclo cu un stabilopod legat de gât!

# Erată date 8 noiembrie 2018 22:03 +2

„Penalul de dragnea și cu penalul de tăriceanu se păruiesc cu penalul de iohannis” :zzz S-avem rezon, monșer! Apăi, dacă subiectul propoziției este... MULTIPLU, batâr construcția lexicală să fie în acord gramatical de număr! ;-) post-script: buey, da-i al draaqului de multiplu și numeros subiectul ăsta gramatical :-? „O țară de Penali!” cum ar fi exclamat, scârbit, regretatul Ghe. Dinică! :roll:

# CALOENESCU GABRIEL date 9 noiembrie 2018 05:25 +4

Era de asteptat sa apara asemenea dovezi. Intrebarea este: cum ii putem face sa fie trasi la raspundere? Ma refer la putregaiul de Lazar. Încă odată Lumea Justiției arata ca este o forță și că face o treaba imparțială

# flavius date 9 noiembrie 2018 06:07 +5

Unu: iohanis s-a referit la el cand a zis de infractori periculosi cocotati in fruntea statului; doi: tractoristul lazarica se dovedeste ca este un personaj din Agata Cristie. Eu as matura ogoarele tarii cu el, nesimtitul. Nu i-ar mai rabda pamantul de jigodii ordinare!

# imun/teanu date 9 noiembrie 2018 09:23 0

De fapt Lazarica e numai o "scula", biet obiect. O masina. De spalat rufe murdare. Si bani negrii din buzunarele lor. * Grsesc cei de buna credinta (si din bransa) care au acces la vorbit. I s-ar putea un bilant al "faptuitelor" sale. Cu si incadrarea pe CP. Si cu si anii "aferenti". Macar sa se vada, si concret, cat este si el de nuferizat ca sa poata inca functiona oricat ruginit. Cu atat mai bine daca inventarul ar fi numeros. Si oneros, pe banii vostri in "binele" unora. Sau asta n-o fi, generic, coruptie!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.05.2022 – La ICCJ se umbla cu masca

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva