20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

BEHAIALA LUI VASILICA – CSM intarzie sa analizeze comportamentul public al judecatorului Vasilica Danilet. Manifestarile lui Danilet au atins apogeul. Nu e saptamana in care sa nu vedem cultul personalitatii la Danilet. Salturi cu parasuta, scufundari, karaoke in cluburi la buricul gol etc. Desi unele manifestari pot parea acceptabile pentru un magistrat, frecventa cu care Danilet monopolizeaza media Facebook si Youtube pun sub semnul intrebarii deontologia magistratului (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

14 August 2015 14:47
Vizualizari: 12381

Nu e saptamana de la Dumnezeu in care judecatorul CSM Cristi Vasilica Danilet (foto stanga) sa nu comita ceva care sa il aduca in atentia opiniei publice. Plictisit de monotonia activitatii de la CSM, Danilet lasa impresia ca se cazneste sa inventeze giumbusluc dupa giumbusluc, doar doar sa ajunga cap de afis. Fie ca e in presa, fie ca e pe Facebook, ori pe Youtube. Chiar daca la prima vedere aceste manifestari pot parea unora firesti, in raport cu functia de magistrat, altii le considera incompatibile.


In mod cert, noi nu cunoastem vreun alt magistrat in Romania care sa se implice public in comentarea unor legi, atitudini politicianiste si spectacole publice. De la chefuri cu pahare ridicate, la karaoke, la dansatul cu buricul gol in club, la salturi cu parasuta, procese publice pe strazi in roba, suntem continuu agresati de vedetismul lui Danilet. Culmea e ca insusi Danilet e cel care provoaca aceste spectacole publice, postand pe internet poze si filme cu ispravile sale de care se arata foarte mandru. Este sau nu acest comportament cultul personalitatii la Danilet? Este sau nu acest tip de comportament compatibil cu functia de magistrat? Poate duce acest comportament in viitorul apropiat la derapaje in exercitiul functiei? Lumeajustitiei.ro va invita sa comentati la finalul acestui articol daca este acceptabil un asemenea tip de comportament al unui magistrat in societate.

Danilet, in concert la Vatra Dornei

Precizam ca ultima sa manifestare facuta publica chiar de el consta intr-o iesire pe o scena in orasul Vatra Dornei, in care a facut pe marele cantaret interpretand celebra melodie “Nunta” a trupei Phoenix.

In Codul deontologic al magistratului, la articolul 17 din Capitolul VI – Demnitatea si onoarea profesiei de judecator sau procuror – aliniatul (1) prevede ca „Judecatorii si procurorii sunt datori sa se abtina de la orice acte sau fapte de natura sa compromita demnitatea lor in functie si in societate”.

Vizionati mai jos interpretarea lui Danilet de la prima editie a Festivalului de arta si cultura urbana – Vatra Dornei, organizat in perioada 13-16 august 2015, postata de Cristi Danilet pe Youtube:


Comentarii

# unul din lumea cea mare date 14 August 2015 15:42 +12

(in)justitia din ultimii 10/11 ani s-a facut ca si muzica lui vasilica,adica dupa urechea ,,lor muzicala,,bai!!!!!! urecheatilor da bucatari chinezi ai (in )justitiei va place UNDE S-A AJUNS??????JOIANIS,PONTA!!!!!!!cum vi se pare (in)justitia de acolo din concediu????cum se vad bucatarii chinezi ai (in)justitiei???

# Vasilică s-a molipsit de la agent TURCITU date 14 August 2015 22:09 +6

Cam asa suna un dialog pe Facebook intre un judecator si un fan: "Mvaaaiii! Un domn judecător „la” blugi??? Șocant, țațo!", la care Danilet raspunde: " Si sa imi fi vazut geaca! Ea nu apare in foto asta". http://jurnalul.ro/timp-liber/monden/cristi-danilet-robert-turcescu-facebook-fotografie-club-628531.html

# critica date 14 August 2015 22:15 +6

 nu cred ca e potrivit sa isi prezinte pozele pe internet, nu il avantajeaza, la ce fizic are... si nici la deontologia profesionala nu prea se incadreaza, nici urletele prin baruri si nici sticlele de bere afisate ostentativ, e o vorba, unde-i minte multa e si prostie, dar la e ele vorba de deontologie... pe care nu o are deloc, dar cine sa constate, csm-ul nu exista...

# critica date 14 August 2015 23:31 +6

domnul danilet cand a tradus principiile de la bangalore privind conduita magistratului in sistemul judiciar si in afara acestuia s-a gandit oare unde se incadreaza prestatiile sale din piata publica cu roba, in bar cu sticla de bere sau cu fata descompusa de bautura impreuna cu prietenul dumbrava, la karaoke sau in slip pe plaja, etc. poate se gandeste sa puna si in practica teoria pe care o stie atat de bine, exemplul personal conteaza

# fulger date 15 August 2015 15:03 +4

nu se pune sub semnul intrebarii deontologia profesionala.Se pune sub semnul intrebarii integritatea psihica a subiectului.

# 4pedu CVD e șmecher date 16 August 2015 10:03 +2

Nici pomeneală! CSM se screme să modifice legea să fie înalt magistrat pe viață. Uitarăți cum veni cu țidulă de la European Utopia senora Julia că e zdravănă la bibilică, chit că PE nu are în atribuții așa ceva  :sad:

# gogu justitiarul date 17 August 2015 13:37 0

https://www.youtube.com/watch?v=S49fGpd2yek....pentru ca este doctor în drept, membru al CSM din România, un pion al bunastarii sociale si al sanatatii organismului social.Bravos!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:

# gogu justitiarul date 17 August 2015 13:39 0

https://www.youtube.com/watch?v=S49fGpd2yek....pentru ca este doctor în drept, membru al CSM din România, un pion al bunastarii sociale si al sanatatii organismului social.Bravos!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:

# unul din lumea cea mare date 14 August 2015 15:43 +10

vasilica a ajuns elena udrea a (in)justitiei cu bucatari chinezi

# NO COMMENT date 14 August 2015 16:12 +10

Din CSM răzbat behăielile:  “Instanta a stabilit ca a comis o fapta... S-a comis ceva”; “daca esti achitat nu inseamna ca esti nevinovat”; cel munte de moralitate „a acţionat considerându-se victimă a unei infracţiuni, nu ca magistrat”. Ași în drept, colegii lui se dau persoane cu handicap (surdo-mute).

# altă behăială date 14 August 2015 22:39 +6

"Pai, justitia nu este plebiscitara!" ....citat din Danilet. Cand i-au tras un sut in fund colegii lui a fost plebiscit, anulat de CCR. Baiatul asta- Vasilica- cu siguranta citeste toate comentariile de pe acest site, asa ca-l intreb......te mai doare locul ala?

# le-a luat maul date 14 August 2015 22:57 +5

CSM-iștii mor de invidie că finul Oanei = 4pedu Danilet a devenit celebru in urma fotografiilor in portbagaj si la buricul gol  :P

# păcală date 17 August 2015 07:05 0

Dănileț iese ca păduchele în frunte sau majoritatea CSM e tămîie?

# nășica Oana date 14 August 2015 23:05 +6

-“Sa nu uitam sa dam cu NU la pag 23 la plecarea lui Vasilica”. -“o sa facem plen joi (da vezi ca nu le zicem la 4pezi – neacsu, danilet, dumbrava si serban – ca sa se care linistiti in turneul electoral pt roman) noi joi seara plecam la JAI...”

# Observator 001! date 14 August 2015 15:58 +19

Priviți, tulburătoare frumusețe! / ce chip sfârșit, de tandră bibilică, / un abțibild ținut în patru bețe, / ce ni-l redă măreț pe Vasilică...

# Dă Doamne din alea VERITABILE! date 14 August 2015 22:27 +8

Una dintre cele mai recente postări pe Facebook ale judecătorului CSM Cristi Danileţ îl înfăţişează pe acesta cu o pereche de cătuşe. Mai exact, unele stilizate, ataşate unei brăţări, pe care judecătorul o poartă la mâna stângă.  Comentariul care însoţeşte fotografia e "Singurele cătuşe pe care le am", urmat de un emoticon zâmbăreţ. 

# securistul atipic (de serviciu) date 14 August 2015 22:33 +6

Observator 001, noi la scoala de securisti n-am invatat sa facem recenzii poeziilor dar dupa ce-am citit primul vers "priviti, tulburatoare frumusete"m-am uitat la poza lui Vasilica si m-am speriat atat de tare incat cu siguranta mi s-a scurciutat unul din putinii neuroni din dotare.De ce m-am speriat???Am avut senzatia ca o vad pe soacra mea in chiloti de tabla, phiuuu...drace :eek: ,apoi mi-am revenit dupa ce-am citit al doilea vers: "ce chip sfarsit!!!". :eek: "de tandra bibilica". Adica ce vrei sa spui???Ca-i cam slab la bibilica???Si eu cred asta, altfel,cand s-ar uita in oglinda, cu siguranta si-ar trage un glont in cap.Ultimile versuri le-am savurat: "un abtibild tinut in patru bete/ ce ni-l reda maret pe Vasilica.." Sunt atat de expresive, incat consider ca trebuie sa ramana neintinate de comentariile unui novice. Observator 001, nu vrei sa-i faci o poezie si momomului Co???Apare des pe-aici in poze! :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8)

# EROII JUSTITIEI ROMANE date 14 August 2015 23:09 +3

Tot în stadiul de morulă cea „statuie pentru EROII JUSTITIEI ROMANE ? Laura Codruta Kovesi, Livia Stanciu , Monica Macovei ,Daniel Morar, Oana Haineala, Horia Georgescu, Ionut Matei ,Ghica, Danilet,Tulusi, Papici,Mariana Alexandru, medicul legist Mihai Onciu, etc si ultimul pe lista cu voia dumneavoastra TRAIAN BASESCU , fara de care Romania probabil ca ajungea in Uniunea Euroasiatica .”? O statuie impunătoare, cu Ko pe post de ATLAS susținîndu-i pe toți în spate!

# ex-răkan-kolonel Kappa date 15 August 2015 20:41 +2

Biata Luluța nu poate poza că nu are coloană vertebrală. De avea, îl punea la punct pe tov-ul care făcea cadou grade de kolonel de parcă ARMATA ROMÂNĂ fuse încartiruită pe tîrla strămoșilor lui.

# snobu date 16 August 2015 06:05 +2

Soluție: plagiat după LES GAVROCHES (The Upper Barra******a Gardens, La Valletta), cu motanul D în lesă.

# ironia este arma săracului date 14 August 2015 23:20 +4

4pedu Danilet merită invidiat: s-a ajuns membru de onoare la UNBR BACAU! http://www.luju.ro/institutii/csm/haineala-membru-de-onoare-unbr-bacau-avocatul-vasile-botomei-i-a-facut-pe-reprezentantii-csm-membri-de-onoare-ai-uniunii-pe-care-o-conduce-singurul-omis-este-procurorul-general-tiberiu-nitu-haineala-danilet-si-ghica-au-primit-titlul-datorita-aprecierii-in

# taraba foto a lui Danilet date 14 August 2015 16:05 +9

CSM-iștii încă mai silabisesc sesizarea privind circul pe uliță din 11 și 12 iunie 2011... http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/lumeajustitiei-ro-sesizeaza-unbr-si-inspectia-csm-purtarea-robelor-in-strada-la-taraba-foto-a-lui-cristi-danilet-si-a-asociatiei-lider-just-incalca-legea-avocaturii-si-constituie-abatere-disciplinara-magistratii-din-tara-sunt-oripilati-de-situatie

# vox populi date 14 August 2015 23:00 +7

Deci SA VA FIE CLAR, degeaba latrati, ca magistratu face ce vrea muschiul lui, ca e destept, incoruptibil, independent, intangibil, inamovibil, indistructibil, imbatabil, incomensurabil, inteligent s.a.m.d. Vox populi e hartie igienica pt cetateanul magistrat...

# CIRCULARA 4PEDULUI date 14 August 2015 23:28 +8

Danilet si-a permis sa transmita tuturor instantelor o circulara prin care ii anunta pe purtatorii de cuvant ca trebuie sa tina patru conferinte de presa pe saptamana pentru a vorbi despre Noul Cod Civil, fara sa existe o hotarare a Plenului CSM in acest sens. 

# pol date 15 August 2015 07:52 +7

omul isi arata talentele....la altceva nu se pricepe, exceptand elucubratiile despre diferite chestiuni...de fapt acesta analizeaza prin prisma propriilor sale cunostinte....cum sa nu se distreze cand il doare la baston de toata lumea? cand e platiti cu salariu de lux ca sa nu faca altceva decat rautati si sa emita opinii belicoase la adresa tuturoro, inclsuvi a colegilor care nu-l mai vor de mult timp? poate nu i se mai deschide parasuta odata sau il mananca vreun rechin!

# cap'd'opera lu Vasilică date 15 August 2015 18:16 +3

Juzii îl împinseră în CSM păcăliți de pompoasa sa exprimare -  PRIMUL RAPORT INDEPENDENT ASUPRA SISTEMULUI JURIDIC DIN ROMANIA. BUCURESTI, 14 SEPTEMBRIE 2006.

# mai ușurel cu „raport independent” date 16 August 2015 06:09 +3

A fost însărcinat de fosta lui șefă, față de care are un cult neștirbit de scurgerea vremii - "Adevarul e insa ca noi nu meritam persoane precum Monica Macovei. Adevarul e ca poporul roman se zbate intr-o mediocritate cronica deja care nu mai cunoaste limita." 

# Avo-cățelu MISA date 16 August 2015 22:49 +2

Mai ceva ca un contabil, Danilet a enumerat mușuroaie de bunuri ridicate, „uitînd” 6 cutii cu jucărele pentru adulți păstrate de ICCJ. Deși în 23 feb. 2006 s-a discutat în CSM - raport consistent de 100 pagini - că perchezițiile au fost legale, în sept. 2006 el sare cu acuzații. Semne precoce de dambla...

# traian-nicolae muntean date 15 August 2015 11:34 +3

Penibilul acesta de dănileț se coboară la nivelul de diminutiv al numelui. Nu poate fi altfel. După ce ne-a demonstrat că nu are caracter (rămânând în continuare la CSM deși colegii au votat pentru excluderea sa) acum vrea cu tot dinadinsul să ne demonstreze că și-a greșit și cariera. Este penibil ca un ins la această vârstă să tot încerce să vadă care carieră i s-a potrivi. Cred că una de ... piatră ar fi cea mai nimerită pentru acest ... tip făcut mare de idolul săi băse.

# MARIO (K)LANZA date 17 August 2015 07:03 +2

C'est dommage! Neretrăgîndu-se, a ratat ocazia să-și cultive talentul, preferînd să behăie lucruri trăsnite  :sad:

# GEO date 17 August 2015 10:38 +1

e  jenant ca se numeste...magistrat.. dar la ce dezaxati sunt in sistemul juridic, e doar unul din multime...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva