22 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

VASILICA GANDESTE PROFUND – Judecatorul Cristi Danilet este de acord cu casatoriile intre gay: "E treaba fiecaruia cu cine se combina... Nimeni nu a pomenit nimic de casatorie, dar raspunsul meu ar fi fost acelasi... Sunt tari in care nu se mai foloseste notiunea de 'tata' si 'mama', ci doar 'parinte'. Sincer, eu sunt pentru asa ceva... Vai de mine! Oral, anal, cu obiecte? Asa ceva!! Sa ii invete cei doi pe copii 'prostii'... Nu, mai bine ii dam inainte cu barza"

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

7 January 2016 16:55
Vizualizari: 16071

La ce credeti ca se gandea Cristi Vasilica Danilet in creierii noptii de 6 spre 7 ianuarie 2016? Va spunem noi! La homosexuali, casatorii intre gay si despre cum trebuie explicate aceste deviatii sexuale in perspectiva respectarii drepturilor omului unor adulti de 60 de ani. Din modul in care a povestit Cristi Vasilica Danilet intr-o postare pe Facebook, despre cum mama sa le-a trantit usa in nas unor oameni veniti sa stranga semnaturi "cum ca suntem impotriva homosexualilor", dupa ce i-a explicat cum sta treaba cu dreptul fiecaruia de a-si exprima inclinatiile sexuale si al celorlalti cetateni de a respecta aceste drepturi, noi am concluzionat ca Danilet are o deschidere mare fata de intelegerea fenomenului homosexualitatii si al casatoriei intre persoane de acelasi sex.


Din opiniile exprimate de judecatorul CSM in postarea sa de pe Facebook, dar si din comentariile care au urmat, opiniile lui Danilet incitand la discutii ample pe tema homosexualitatii in Romania, am dedus ca Danilet vrea sa ii fie respectata intimitatea, sa nu ii pese nimanui cu cine se culca el, de cate ori sau pe ce parte a patului prefera sa se culce, si crede ca romanii au prejudecati in ce priveste preferintele sexuale.

Danilet afirma ca nu se opune casatoriei intre persoane de acelasi sex, dar sustine ca nu ii intelege pe "homosexualii care vor sa se casatoreasca": "Pe bune: daca sunt fericiti in uniune, de ce le trebuie legalizare?!"

Referindu-se in continuare la casatoriile intre persoane de acelasi sex, Danilet se declara "Pentru" in privinta posibilitatii inlocuirii notiunii de "tata' si 'mama'" cu cea de 'parinte', mai ales ca acesta este trendul in alte tari.

Iata postarea cu pricina din noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2016 de pe pagina de Facebook a lui Danilet:

"Vad discutii despre strangerea de semnaturi din partea bisericii cu privire la interdictia casatoriei intre homosexuali. Asta imi aminteste de o intamplare de acum cateva zile. De sarbatori eram acasa la parinti, la Vatra-Dornei. Suna cineva la usa si deschide maica-mea. Aud o discutie scurta, dupa care mama ma striga, eu aflandu-ma intr-una din camere: "Auzi, Cristi, se strang semnaturi cum ca suntem impotriva homosexualilor. Ce facem?". Ii raspund automat: "Mama, noi suntem din astia cu drepturile omului. Un drept al omului e viata privata si intima. E treaba fiecaruia cu cine se combina, atat timp cat nu le face rau celorlalti". "Ah, da?!", spune mama dupa care zice celui de peste prag: "Nu ne intereseaza". Si inchide usa. Ei, iata o lectie despre drepturile omului in cateva secunde. Pentru un adult de 60 de ani. Dar asta spune multe despre modul in care se strang semnaturi - nimeni nu a pomenit nimic de casatorie, dar raspunsul meu ar fi fost acelasi".

Se poate ca reactia lui Danilet in apararea homosexualilor sa aiba la baza actiunea Patriarhiei Romane care, deunazi a readus in atentia publica un discurs mai vechi al Patriarhului Daniel in care critica cuplurile alcatuite din persoane de acelasi sex. In aceeasi directie s-a situat si demersul Mitropolitului Banatului, Ioan Selejan, care a anuntat recent ca tinerii ortodocsi, si sunt multi, si chiar preotii, vor incepe sa stranga semnaturi pentru ca in viitoare Constitutie sa fie interzise casatoriile intre persoane de acelasi sex (vezi facsimil).

Se poate chiar ca astfel de oameni sa fi venit si la usa lui Danilet in Vatra Dornei, de l-au incitat atat de tare incat sa scrie la miezul noptii despre homosexuali si drepturile lor, in loc sa doarma...

Prezentam in continuare cateva din comentariile facute de Danilet la postarea de pe Facebook, ca un raspus la opiniile pe care le-au exprimat fanii de pe Facebook:

"Adoptia nu are de a face cu casatoria. Poate adopta si o persoana singura. Doar nu o sa il interbati de preferintele sexuale...E interzis sa faceti discriminare.

Vai de mine! Oral, anal, cu obiecte? Asa ceva!! sa ii invete cei doi pe copii "prostii"... Nu, mai bine ii dam inainte cu barza. Ca doar o pasare face un pui de om, de ce nu se intelege?

Haideti sa nu confundam actul procrearii cu actul placerii sau cu constituirea unei uniuni sau unei casnicii. Uneori una nu are legatura cu alta. Si daca vreti sa stiti suntem pe primul loc in UE la fetite pana in 15 ani care nasc copii. Asta la care Biblie sau in care natural intra??

Eu nu am spus ca nu ar fi pacat. Spun ca nu e treaba mea ce face omul in casa sau in patul lui. Atata tot. Si sper ca nici a dvs nu e cu cine ma culc, de cate ori si pe care parte a patului.

Sa nu exageram. Una e sa te culci cu un minor profitand de pozitia ta de autoritate sau violandu-l, alta e sa te culci cu un adult.

Nu exista nicio legatura intre preferintele sexuale ale parintilor si cresterea copiilor. Doar noi o facem, cu prejudecatile noastre.

Va rog sa ma credeti ca eu nu ii inteleg pe homosexualii care vor sa se casatoreasca. Pe bune: daca sunt fericitit in uniune, de ce le trebuie legalizare?!

Eu sunt sigur ca in Biblie nu se vorbeste de casatorie in fata unei institutii statale, dar admit ca ma pot insela. Dar in prezent aceasta institutie e strict civila, nu religioasa. Si ori ca este, ori ca nu este, vreau sa cred ca viata cuplului dpdv al sentimentelor si obiceiurilor e aceeasi. Oricum, copiii din casatorie au acelasi statut cu copiii din afara ei.

Legea in Ro spune ca prin casatorie se intelege uniunea legala dintre un barbat si o femeie. Nu pot gandi in afara acestei norme. Dar pentru adoptie, sustin ca sexul cuplului sau preferintele lor sexuale nu pot fi criterii de alocare a copilului.

Cei mai multi pedofili judecati sunt heterosexuli. Ah, sa nu uit: multi sunt parintii, fratii si unchii de sex opus.

sunt tari in care nu se mai foloseste notiunea de 'tata' si 'mama', ci doar 'parinte'. Sincer, eu sunt pentru asa ceva."


Comentarii

# unul din lumea cea mare date 7 January 2016 17:06 +40

la dracu!!!!!!! sa cred ca si asta o sa iasa sa anunte in scurta vreme CA/I INSARCINAT CU BORCEA????o sa iasa sub numele de PELINACHE? SAU ALINEL?

# remember date 7 January 2016 19:42 +28

LUJULE, prin unele titluri afisate, te joci cu sanatatea noastra, a celor ce lecturam pe-aici. "Cristi Danilet gandeste profund".Era sa fac atac de cord dar am depasit momentul amintindu-mi ca n-are cu ce.Gandirea presupune sa ai si creier.Astept ziua cand veti titra "Coldea este cel mai mare democrat al zileleor noastre".

# e o eroare date 8 January 2016 09:06 +23


Citeza pe remember
LUJULE, prin unele titluri afisate, te joci cu sanatatea noastra, a celor ce lecturam pe-aici. "Cristi Danilet gandeste profund".Era sa fac atac de cord dar am depasit momentul amintindu-mi ca n-are cu ce.Gandirea presupune sa ai si creier.Astept ziua cand veti titra "Coldea este cel mai mare democrat al zileleor noastre".
erata : titlul corect era Cristi Danilet gandeste Pro FUND ! 

# Nicu date 8 January 2016 11:34 +23

ADANC si pro FUND gandeste Vasilica. Cum o saluta pe mamica lui? - Buna ziua PARINTE!? - Pe acest specimen (rasa hommo fundis), vrem nu vrem, trebuie sa-l suportam in spatiul public, pana in toamna. Apoi speram sa se duca la fuuund...cu toate ,,gingasiile lui". Bolnav de narcisism, probabil mare (impatimit) ,,sportiv" al regatului Onan, vrea sa ne arate, cat e el de european si futurist (asta nu-i prea iese), convingand-o pe mamicuta lui, ca asa e bine... MI-E GREATA DE ACEST TANAR, CARE POATE REPREZENTA ALATURI DE DOM-NUL MONICA MACOVEI, UN ONG OLANDEZ, SUEDEZ, ETC. DAR NU JUSTITIA ROMANA!

# eu eu eu date 7 January 2016 17:38 -5

hahaahahahaha am facut vizualizarea cu nr 169 :))))

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 7 January 2016 19:55 +10

bai vasilica,crezi ca esti mai destept daca te/ai uitat printre primii?oricum uriti luju la cit va balacareste lumea p/aici.sue me!!!!!

# avocat cluj date 7 January 2016 17:42 +31

ASTA DA! Cristi Vasilica Danilet si Cristi Borcea impreuna in camera nuptiala la Poarta Alba!    : :lol:

# DOREL date 8 January 2016 09:41 +18

Nenorocirea e alta, acest Vasilica este un defect, un rebut al naturii in general si al naturii umane in special. Pacat numai ca ar fi putut sa-si depaseasca starea si sa ajunga om normal, el insa a inteles sa ramana un defect/rebut care face si mult rau semenilor. Ca toti refulatii de altfel ! Parerea mea ...

# Tică date 7 January 2016 17:45 +31

Cu adevărat patologic ! După cum arată, se poartă și vorbește sigur e "fetiță". Că nu era de ajuns ca CSM-ul este plin de securiști, pentru diversitate trebuia șă fie și o puicuță printre ei.

# jos bunul simț! date 7 January 2016 18:16 +11

4pedu D FINUL OANEI e nevinovat. Doar sinistra ex-ministra s-a ocupat de PARADA GAY. Și uite ce rău îi merge  :P :P :P

# ADEVARUL date 7 January 2016 17:48 +11

JUSTITIA NU FUNCTIONEAZĂ,CEL PUTIN NU PENTRU OAMENI. DACĂ IN PENAL TE OMOARA INCHIZITIA CU ZILE,IN CIVIL MAFIA JUDICIARA VIOLEAZA BRUTAL JUSTITIA,ORI PRECONIZATA AGENTIE A MIN. JUSTITIEI TREBUIE SA REZOLVE PROBLEMA UNEI TARI MURIBUNDE,CAREIA ÎI SUNT EXPLOATATE LA SÂNGE RESURSELE...DE ALȚII.CE CAUTA OAMENI PRECUM COVESI,STANCIU,DANIEL MORAR SAU CEILALTI...LIPSITI DE VIZIUNE SI OMENIE ACOLO? CUM NU SE GASESTE DIN TOTI ACESTI CIUDATI UNUL SINGUR CARE SA APERE DREPTUL DETINUTILOR DE A SCRIE IN LAGARELE ROMANIEI PENTRU A VEDEA DIN NOU CERUL? ANIMALE PUTEI FI...

# Av Obirsanu Carmen date 7 January 2016 17:57 +31

Consider ca postarea unor asemenea manifestari din partea unui magistrat care ar trebui sa fie formator de opinie aduc atingere prestigiului justitiei.(art 99 lit (a) din Legea privind statutul magistratului) Daca dl Danilet incurajeaza manifestarile unor asemenea personaje care de fapt nu au nimic cu normalul s-o faca in camera la el sau sa binevoiasca sa-si dea demisia din functie.

# prea gros tovalu să-și dea demisia date 7 January 2016 18:20 +14

CSM-iștii încă mai silabisesc sesizarea privind circul pe uliță din 11 și 12 iunie 2011... http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/lumeajustitiei-ro-sesizeaza-unbr-si-inspectia-csm-purtarea-robelor-in-strada-la-taraba-foto-a-lui-cristi-danilet-si-a-asociatiei-lider-just-incalca-legea-avocaturii-si-constituie-abatere-disciplinara-magistratii-din-tara-sunt-oripilati-de-situatie

# Schlossadler date 7 January 2016 18:14 +21

Uau! A început danileț- fanfaronul nepereche al sistemului judiciar rumânesc să-și publice „Amintirile din copilărie?” Mă Cristi, mă frumosule, mă Narcis revers, șăzi ghinișor că bate la ochi și se prinde lumea, după care se apucă s-ți iscodească perioada studiilor liceale și universitare. Și vezi că și nevastă-ta nu stă prea bine la capitolul motivație testimonială și s-ar putea să slobozească ceva porumbei esoterico-existențiali. Șăzi ghinișor, cristi!

# george date 7 January 2016 19:04 +19

mi s-ar parea corect ca un individ ajuns dintr-o intamplare la o institutie importanta din cadrul sistemului nostru judiciar ,sa aiba bunul simt sa se abtina de la asemenea comentarii.

# remember date 8 January 2016 22:57 +4

4pedu D FINU OANEI nu a ajuns din intimplare in CSM! A lins cu perseverenta diverse dosuri. PELDAUL: "Adevarul e insa ca noi nu meritam persoane precum Monica Macovei. Adevarul e ca poporul roman se zbate intr-o mediocritate cronica deja care nu mai cunoaste limita."

# mircea.n date 7 January 2016 20:23 +18

Pai doar asa poate gandi un om proFUND!

# Mihaela date 7 January 2016 20:30 -25

O fi Danilet antipatic, insa comentariul lui vizavi de problema homosexualitatii este OK. Chiar ma surprinde in contextul in care indeosebi barbatii romani heterosexuali sunt extrem de refractari si agresivi la adresa homosexualilor, de parca s-ar simiti agresati sexual prin simpla existenta a acestora. Este treaba fiecaruia cu cine se combina si ce face in intimitate. Cand am cunoscut primul cuplu de homosexuali care isi afisa deschis relatia, in strainatate, recunosc ca mi s-au parut ciudati, insa dupa ce am trecut de blocajul cauzat de prejudecati, am descoperit in ei niste oameni deosebiti, cultivati, sensibili, amuzanti, prietenosi si lipsiti de ipocrizie. Deci, reactia de adversitate fata de homosexuali este cauzata de prejudecati si intoleranta.

# Codosul date 7 January 2016 21:52 +18

Mihaela e numele tau de fetitza? Vrei sa te mariti si nu iti da voie Biserica? Mai, sa iti spun eu ceva baiatule, fa-ti propaganda pacatoasa unde vrei tu dar nu in public. Nu are nimeni nimic cu poponarii, sa isi rupa fundul cat vor daca asa le e bine, dar cand voi iesiti pe strada sa faceti parada, sa va impaunati ca dati cu curu sau cand apareti in public sa spuneti ca e normal ce faceti voi, atunci avem o problema. Rupeti-va fundul cat vreti pana ajungeti sa umblati cu plosca pe picior, dar stati ascunsi, nu incercati sa va impuneti in societatea boala voastra ca fiind o normalitate.

# Mihaela date 7 January 2016 23:00 -9

Mosule-codosule, nu m-ai ghicit. Nu ti-am facut propuneri indecente si nu ma intereseaza fundul tau te pensionar ca sa sari asa, maxim iritat. Sotul meu este barbat lezbi. ;-) Constitutional am dreptul sa-mi exprim opinia, chiar daca cei ca tine, plini de prejudecati si agresivi, va simtititi ofensati si datori sa reactionati preventiv, fara motiv.

# unul din lumea cea mare date 7 January 2016 22:07 -4

ptr mihaela// MI SE PAR MULT PREA GRAVE PROBLEMELE JUSTITIEI DIN MERMELICA LA CARE DIN PLIN A CONTRIBUIT SI ,,PELINACHE,, ca tema sexuala sa intre in atentia csm.sincer NU CRED ca banii din taxele mele sa mearga la asta ca sa stea el sa se gindeasca la problemele homosexualilor!!!!!problemele mele de justitiabil care am de a face cu o justitie ULTRA CORUPTA ESTE PROBLEMA ACESTUI ...,in rest TOATA POSTAREA ta este corecta MAI ALES CA AM TRECUT PE LA FRISCO SI ACOLO ESTE CAPITALA HOMOSEXUALITATII(nu am trait acolo dar au cea mai misto parada,mai misto ca rose parade)

# Mihaela date 7 January 2016 23:08 -16

Danilet a comentat in timpul lui liber, pe facebook, impreuna cu alti feisbucisti; n-a fost vorba despre o dezbatere din sedinta CSM.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 8 January 2016 11:31 +11

PTR mihaela//deci danilet in timpul liber are preocupari. ,,accept,, ce spui

# Ionut date 11 January 2016 11:05 +3

Nu cred ca Mihaela a inteles. De fapt sunt sigur. Cine-i mai crede pe băsişti ori e prost, ori nu gândește!

# dodi date 7 January 2016 21:23 +20

Ce aveți cu omul? El a făcut până acum dovada că NU ARE FAȚĂ pentru înalta funcție ocupată abuziv, NU ARE OBRAZ (altfel își dădea demisia sau accepta demitarea hotărâtă de colegii din țară) ...

# santinela date 8 January 2016 07:26 +8

Asta nu-i adus de barza in mod cert ci este rodul muncii lui Traian si Decebal !

# Să mai şi râdem... date 8 January 2016 09:58 +6

Concurs internaţional de robotică. Fiecare ţară se laudă cu performanţele roboţilor care prind hoţi. În prima oră, ia cuvântul un rus: - Robotul nostru a prins primul hoţ. Toată lumea aplaudă. - În prima jumătate de oră, se laudă un american, robotul nostru a prins 3 hoţi. Lumea aplaudă şi mai puternic. Vine rândul românului. Ezită, nu vrea să urce pe scenă, dar, la insistenţele publicului, este nevoit. - În primul minut... zice românul, dar nu apucă să termine... Sala aplaudă în delir. După ce se face linişte, românul continuă, uitându-se în jos: - În primul minut, Șantaj Băsescu şi gagica lui Nuţi Udreaau, au furat robotul.

# Baspunar date 8 January 2016 11:04 +6

Încet-încet, se strânge laţul în jurul „Bătrânei codoaşă", Șantaj Băsescu și acoliții săi. Încep să iasă la iveală fapte că Şantaj Băsescu a patronat un sistem de corupție fără precedent în România. Șantaj Băsescu se declara "cel mai informat om din stat”. El, care se dădea campionul luptei anticorupție, era în poziția de capo di tutti capi. Cine-i mai crede pe Șantaj Băsescu și acoliții săi, ori e prost, ori nu gândește!

# Doamne fereste!... date 8 January 2016 11:36 +12

Eu nu judec pe nimeni, nu sunt Dumnezeu, doar ma intreb cum se face ca din Vatra Dornei, zona impanzita cu manastiri, putea sa iasa o persoana atat de libertina... Da, nu e treaba noastra sa judecam, dar nici sa dam dovada de prea multa toleranta nu e cazul. Daca, doamne fereste,  un homosexual mi-ar agresa copilul, sunt aproape sigura ca s-ar putea sa ramana fara organul respectiv. Eu nu stiu sa iert. 

# Mihaela date 8 January 2016 13:42 -13

Este condamnabila orice forma de abuz sexual (pedofilie, incest, viol) insa ceea ce fac doi adulti impreuna,de comun acord, in intimitate, este treaba lor. Nu pricep de ce ar trebui acuzat cineva de libertinaj sau ridiculizat ori agresat verbal pt. ca nu-l deranjeaza prezenta homosexualilor pe pamant si nu-l intereseaza cum fac ei sex. Indiferent de cauzele homosexualitatii, aceasta exista ,fiind o minoritare sexuala la care majoritatea heterosexuala n-are cum sa-i impuna schimbarea preferintelor sexuale. Nu sunt fana Danilet, insa comentariile lui, de data asta, nu mi s-au parut deloc deplasate. Mai ales ca au fost facute intr-un cadru neoficial, la discutii libere cu amicii feisbucisti.

# doamne fereste! date 8 January 2016 14:39 +9

Madame(cum te-o fi chemand, banuiesc ca Mihaela e nume fictiv), eu nu acuz pe nimeni de libertinaj, eu m-am intrebat doar  cum in Bucovina cea arhiplina de manastiri si de duhovnici , indrumatori spirituali de seama, putea sa apara un individ, fie el  si cu functii mari, atat de indepartat de ortodoxie, fie si numai in gandire, nu neaparat in fapte, pentru ca nu i le cunosc. De la a pune cu multa mahnire in suflet o  intrebare, fie ea si retorica, pana la a acuza in public  e cale lunga. Observ ca nu faceti diferenta. 

# unul din lumea cea mare date 8 January 2016 16:13 +4

ptr doamne fereste// pai tocmai de aia are pelinache preocupari ,ca bucovina/i plina de minastiri si calugari.o fi fost la ,,spovedit,, de mic si ,,acusilea,, se spovedeste in public pe face book

# Mihaela date 8 January 2016 23:21 -10

Daca tot pomeneai de manastiri, duhovnici si indrumatori spirituali si erai atent/a la captura de imagine de pe FB, Danilet povestea ca se strangeau semnaturi impotriva homosexualilor, probabil in numele credintei ortodoxe. Nici vorba despre strangerea de semnaturi pentru interzicerea casatoriei dintre homosexuali. Doamne fereste, e o diferenta importanta pe care, probabil, n-ai sesizat-o.

# Doamne fereste! date 9 January 2016 10:51 +8

Si care e problema pentru faptul ca strangeau semnaturi?Au voie, sunt si ei cetateni ai Romaniei. In alta ordine de idei, daca eu mi-as prinde barbatul iubit in pat cu o aratare de homosexual sau bisexual, chiar daca va fi vorba de  faptul ca "ce fac doi adulti impreuna,de comun acord, in intimitate, este treaba lor", unul din ei (cel nepoftit)va ramane, dupa toate probabilitatile,  fara organul de reproducere. Asa ca ... cei cu optiuni sexuale ciudate trebuie sa aiba mare  grija sa nu intre pe teritoriul meu. Ce fac ei in rest nu e treaba mea. Si orice femeie care tine la barbatul ei si la copiii ei gandeste ca mine, cred. 

# Mihaela date 9 January 2016 16:36 -11

Eu nu pot sa-mi imaginez ca o femeie sa nu-si dea seama din timp daca alesul ei e pe invers sau nu. :-) In alta ordine de idei, in mod surprinzator,homosexualii nu sunt misogini si nu fac comentarii mitocanesti, cu tenta sexuala, la adresa gagicilor, oricat de sexoase si bunoace ar fi. Sau, cel putin, acei cativa homosexuali pe care i-am cunoscut, nu au avut deloc astfel de manifestari. Desigur ca un gay prezentabil poate avea o atitudine rezervata si rece atunci cand simte ca vreo gagica nu se prinde de problema si este insistenta in avansuri. Insa se comporta OK daca nu se intampla asta.In rest, intre femeile normale la cap si barbatii gay nu exista niciun motiv de agresiune reciproca sau de concurenta.Procentual, barbatii heterosexuali sunt mult mai multi si f. usor depistabili. :lol: Strangerea de semnaturi impotriva homosexualilor este o atitudine extremista.Ca vor homosexualii sa se si casatoreasca intre ei este altceva, probabil un moft, ca sa se laude dupa aia ca pot divorta.

# Doamne fereste! date 9 January 2016 19:19 +5

Din pacate pentru omenire, exista varianta "bisexuali", multe sotii descopera cu  stupoare ca barbatii lor au nu amante , ci ...amanti. Ce vremuri am ajuns  noi, femeile! In alta ordine de idei, cam multe amanunte cunoasteti din viata persoanelor pe care le aparati , doamna pseudo Mihaela :D. De ce am impresia ca nu sunteti femeie?

# Mihaela date 9 January 2016 23:26 -7

Si cum anume atit dori sa va astampar irefutabil curiozitatea? Doamne fereste, doriti sa va trimit poze cu sexul meu ?

# Doamne fereste! date 10 January 2016 11:30 +8

Am afirmat ca am impresia, nu curiozitatea!Iarasi eu vorbesc de pere si d-voastra de...altceva. Exhibitionismul d-voastra pare cam ciudat. Pozele pastrati-le pentru cei foarte interesati sa stabileasca daca sunteti femeie sau ...ceva intermediar. Barbat adevarat oricum nu sunteti. Barbatul adevarat pentru mine e in primul rand o fiinta religioasa, cineva in cuvintele si faptele caruia pot crede. Or, eu nu pot crede in cuvintele unui  sustinator frenetic al homosexualitatii.Imi pare rau, dar, indiferent cat de pacatoasa sunt, eu voi muri cu Biblia in mana.E singurul reper care face diferenta dintre Bine si Rau. Nu incercati sa ma convingeti de contrariul, pentru ca nu veti reusi. Cuvintele si pseudoargumentele sustinatorilor sodomiei in fata mea oricum nu au nici o valoare. Sofismele d-voastra au trecere la altii,poate,  nu la mine. Si acestea fiind spuse, va las, pentru ca nu vreau sa am tangente de nici un fel cu asemenea persoane nici in viata reala, nici in lumea virtuala.          

# Mihaela date 10 January 2016 13:49 -8

Am fost suficient de explicita in privinta faptului ca sunt femeie cu orientare sexuala sanatoasa, tocmai pt. a nu provoca impresii zburdalnice in imaginatia comentatorilor la un astfel de subiect. Nu sunt o aparatoare frenetica a homosexualilor, insa pot face abstractie,fara eforturi intelectuale, de orientarea lor sexuala. Adica pot fi buna amica cu un barbat fara sa fiu curioasa cum si cu cine face el sex. Daca as fi comentat in favoarea respectarii drepturilor unei alte minoritati, de pilda religioasa sau etnica, ori pt. protectia animalelor, v-as fi creat impresia ca sunt neortodoxa, neromanca sau inumana ? In alta ordine de idei, nu prea pricep cum se pupa morala crestin-orotoxa cu amenintarea de taiere a organului eventualului amant al sotului. Ori la amandoi, ori la niciunul. Si sa nu uitati ca ati comite infractiunea de vatamare corporala grava.In copilarie mi s-a spus ca popa taie limba la copiii care spun prostii si am scapat cu limba netaiata,fiind o muta cu popii.

# Doamne fereste! date 10 January 2016 15:48 +5

Observ ca sunteti cam lipsita si de logica, nu numai de morala:1. Daca eu as surprinde doi barbati in pat, dintre care unul ar fi iubitul sau sotul meu si as incerca sa-l agresez pe unul dintre ei, e evident ca nu voi reusi, pentru ca ambii sunt mai puternici decat mine , ma vor imobiliza imediat si orice infractiune as avea in cap, va ramane numai la nivel de intentie sau de tentativa pe care nu ar sanctiona-o nici un judecator sanatos la cap, date fiind imprejurarile. 2. Dat  fiind faptul ca imi voi alege barbatul in functie de o anumita calitate si anume religiozitatea lui, daca l-as surprinde in imprejurari atat de ciudate si nefiresti, voi crede ca a fost drogat, beat, santajat,ratacit, etc., de aceea nu-l voi sanctiona. Va avea circumstante atenuante in ochii mei. 3.E exact ultimul meu raspuns, nu ma mai provocati. 

# unul din lumea cea mare date 9 January 2016 13:02 +2

ptr mihaela//daca tot ai adus vorba de ,,captura,, am observat pozitia lui NATAFLET ,,specifica,suflatului in lumainarai sau pentru spovedanie,,iti pare ca nu as fi atent la detalii,chiar daca nu comentez?

# vasile date 8 January 2016 12:35 +11

Daca trendul in "occident"va fi... sa ne c...m in vazul lumii, noi trebuie sa urmam acel trend !? Mai Vasilica, nu vezi ca esti "pe langa drum"!? Nici eu nu am nimic, cu cei care au alte orientari sexuale dar, sa o faca discret, in dormitorul lor, FARA SA IASA IN STRADA, SA SE LAUDE CU ASTA. Vor sa se casatoreasca ? Foarte bine. Sa se duca, frumusel, in tarile, unde asa ceva este permis si, toata lumea va fi fericita. De ce TREBUIE, NEAPARAT  ca si Romania sa adopte o lege impotriva FIRII OMENESTI !? Eu stiam ca, in democratie, majoritatea impune. Sau, in aceasta speta "nu se pune"!? Mai, da destepti va mai credeti voi !?

# ADEVARUL date 8 January 2016 12:44 +6

VASILE...NU POȚI ACCEPTA FAPTUL CĂ TIZUL TĂU ESTE O SLUGA BASISTA SI APELEAZĂ LA UN SILOGISM CU ARTICOLUL ĂSTA PUBLICITAR,SĂ DISTRAGĂ ATENȚIA DE LA O MÂRȘĂVIE-ASTA ÎNSEAMNĂ SĂ FII TRĂDĂTOR DE ȚARĂ ȘI ”MAGISTRAT”...ESTE CA SI CUM TE-AR OPERA BUCĂTARII :)

# Dan date 28 February 2016 19:33 0

Nu ar fi mai bine ca tarile care accepta parteneriatul civil sau casatoria gay sa interzica intrarea pe teritoriul lor a unora ca tine? Nu de alta, dar ce sa cauti tu intr-o astfel de tara? A, dar stai, ca e bun banutu' din tarile astea ... cat de ipocriti sunteti voi, astia, "credinciosii"

# crestin date 8 January 2016 17:07 +15

Danilet, daca tu sustii ca "mama" si "tata" ar trebui inlocuite cu termenul "parinte" atunci tu ai o problema, dar nu ti-o expune in public precum homosexualii. Se vede ca totusi strigi dupa mama ta cu expresia de "mama", dar tu nu stii ce vorbesti sau o faci doar ca sa te dai interesant.

# seneca date 8 January 2016 18:02 +4

am inteles cand s-a abrogat infractiunea privind relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex. nu pot, insa, intelege legitimarea pe care am oferi-o acestui gen de relatii prin recunoasterea unor astfel de casatorii. nici pe mine nu ma intereseaza ce fac homosexualii in dormitor, dar nu ridicati o asemenea relatie pana la casatorie. orice s-ar spune, oamenii de acest gen sunt...asa cum sunt.

# bibi date 8 January 2016 21:30 +6

Bine gandit "domnule"Danilet .Ce mama,ce tata? Parinte si gata ! Tu cand ai fost mititel la cine ai supt? La "PARINTE"? Si ce zici ca scrie pe diploma aia a ta? JUDECATOR?Ce poti judeca cu asemenea cap?

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 8 January 2016 23:04 +8

ptr bibi// nu poate judeca,dar poate da in judecata parintii sau vice versa

# avocatul date 9 January 2016 00:18 +8

Ce preocupări importante are domnul membru CSM. E de-a dreptul ridicol. Şi când te gândesti că acest personaj participa la luarea deciziilor importante cu privire la justitie, nu te mai miri de haosul din domeniu.

# geo date 9 January 2016 15:05 +5

Nu-l mai băgați in seama atât!  Latră si el,e penibil si atât.vorba unei"doamne" din csm "4ped

# TANASA TRAIAN date 9 January 2016 15:53 +5

"VASILICA GANDESTE PROFUND" pentru ca o fi primit ceva profund!!! 

# ionica date 10 January 2016 19:50 +2

Daca are copii ,Danilet, ar trebui sa  pregateasca pentru  o casatorie intrefiicasa cu un armasar si a fiului cu o scroafa Ar fi optiune la fel de valabila ca si casatoria intre barbati

# Mihai date 10 January 2016 20:07 +6

Nu cred ca acest personaj foarte dubios dpdv psihic,are caderea sa se pronunte in problema casatoriilor  anacronice.Din cate am inteles, pana la ora actuala nu areusit sa-si intemeeze o familie,ca atare consider ca este destul de gresit sa-l luam in seama, In aldoilea rand, nu cred  ca un judecator,   membru CSM ar trebui sa se expuna in public cu asemenea abertii.

# Viorica date 11 January 2016 21:33 +7

E evident o gluma bizara a naturii faptura asta! Partea proasta e ca, vrem-nu vrem, e persoana publica si poate fi chiar formator de opinie...pentru cei mai slabi de minte. Oare pentru judecatori nu exista un cod de compotament in spatiul public? Oare nu exista in randul celor care impart dreptatea obligatia de a se supune periodic unei evaluari psihiatrice? Nu cred ca exista, fiindca daca ar exista, n-am mai discuta despre filozofiile deviante ale acestui calarit de ursi. care-si face un titlu de glorie din a fi opozantul unei mentalitati normale la cap.

# timotei date 10 April 2016 23:55 +3

Prima caracteristica a unui lider,om politic ,ce o fii, e sa fie un exemplu....ce exemplu poate fii un pervers???DACA AR MAI AVEA O FARAMA DE CONSTIINTA AR FII OM,problema e ca oamenii caraora le-a murit constiinta,NU MAI AU DISCERNAMANT,ASA CA NU E DE MIRARE CA NU MAI POT DEOSEBI BINELE DE RAU si se coboara la nivelul patrupedelor(vezi poza) ...........Si totusi mai este speranta si pentru patrupede...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.07.2024 – Procurorul care vrea sa infunde AUR nu se lasa

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva