19 ianuarie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

REVOLTA JUDECATOAREI STOICESCU – Presedinta Tribunalului Timis: „Cand veti fi omorati in casa, cu un procuror la poarta, stand cu ochii pe ceas pentru a le da politistilor startul perchezitiei, sa v-aminititi ca SIIJ e cel mai mare rau ce li se poate intampla magistratilor abuzivi si trebuie desfiintata... Au creat magistratul de rit nou, fara mama si fara tata, asteptand recunostinta vesnica a societatii, prostite si imbatate cu apa rece, oferind dispret, slaba pregatire, dezinteres”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

31 iulie 2019 13:56
Vizualizari: 7754

Poporul roman, in frunte cu clasa politica (interesata de ramanerea la putere), a tolerat in ultimii 30 de ani abuzurile magistratilor, permitand ca acestea sa ajunga la cote inimaginabile. Iar un asemenea exemplu vedem acum, in cazul tragediei din Caracal, cand niste procurori si-au dovedit din plin incompetenta si aroganta. Sunt ideile principale care se desprind dintr-un mesaj facut public miercuri, 31 iulie 2019, de catre judecatoarea Adriana Stoicescu (foto), presedinta Tribunalului Timis.


Astfel de abuzuri au fost comise inclusiv in numele luptei anticoruptie, in care s-au pompat milioane de euro, oricat de multe victime ar fi lasat ea in urma. Iar ca mascarada sa fie completa, tocmai astfel de magistrati urla impotriva Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, cerand desfiintarea acesteia, subliniaza Stoicescu.

Totul se trage din apetenta romanilor pentru dictatura, turnatorii, pile si foamea de bani, adauga sefa Tribunalului Timis. Adriana Stoicescu avertizeaza ca, in ultima instanta, nu vom mai avea justitie daca vom continua sa fim permisivi in fata abuzurilor, intrucat acestora le vor cadea victime inclusiv judecatorii incomozi, care se vor trezi cu „gurile pecetluite, devenind simple papusi manuite de aceiasi vesnici papusari”.

Redam postarea completa de pe Facebook a judecatoarei Adriana Stoicescu:

Mizeria care ne inunda azi e cea care colcaie, pe sub o crusta fragila numita 'vocatie europeana', de 30 de ani.

Mostenirea comunista e mai vie ca oricand, dar noi ne minunam, afland, vezi Doamne doar acum, ca toata tara asta functioneaza pe avarie.

Cei care ne conduc spre viitorul luminos si european, de aproape 30 de ani, provin din pepiniera de cadre securiste si comuniste.

Acesta este si va fi filonul de aur al politicii romanesti.

Cum nu a avut nevoie de punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara, nemuritorului popor roman nu ii ramane decat sa faca in continuare ceea ce face de 2000 de ani: sa stea ingenunchiat.

Nostalgia dupa bici, delatiune si lene platita regeste, dupa promovarea exclusiva pe cumetrie si mita, arata ca democratia e prea complicata pentru noi.

Politicieni de toate culorile, uniti in cuget si simtiri doar de foamea de bani si putere, depasesc azi orice limita a bunului simt, insultandu-ne tuturor inteligenta.

Ne-am obisnuit sa ii vedem facand din moarte o afacere profitabila.

Dar sa vii sa proslavesti ilegalitatile si mizeria vizibile din Cosmos, doar ca sa iti asiguri viitorul politic, este mult prea mult.

Cocotati pe mese sau cadavre, aruncandu-si zoaie in cap, se folosesc de orice le vine la indemana pentru a minti, in favoarea lor.

Cand veti astepta 20 de ani solutionarea unui dosar de partaj, sa va aminititi ca politicienii si protejatii lor v-au spus ca nu avem nevoie de raspunderea magistratilor, pentru ca ii stresam.

Cand veti fi tratati cu dispret si scarba, cand va veti uita uimit intr-o hotarare judecatoreasca care va incredinteaza un copil care nu e al dvs, sa va amintiti ca papagali caraitori, obisnuiti al birourilor politicienilor, dar care ciripesc non stop despre independenta si principii, dormind cu pozele zeitelor sub perna, v-au spus ca nu e nevoie de inspectia judiciara, pentru ca intineaza zeii-magistrati.

Cand veti fi omorati in casa, cu un procuror la poarta, stand cu ochii pe ceas pentru a le da politistilor startul perchezitiei, sa va aminititi ca SIIJ este cel mai mare rau ce li se poate intampla magistratilor abuzivi si de aceea trebuie desfiintata.

Au infiintat structuri mega si super specializate, cu oameni platiti regeste, ca sa finalizeze un dosar pe an;

Au cheltuit milioane de euro, prostindu-va ca veti avea spitale si autostrazi, oferind la schimb o jalnica piesa de teatru, in care cei ca ei au devenit eroi intangibili, iar cei ca noi candidati ideali la a fi 'saltati';

Au creat magistratul de rit nou, fara mama si fara tata, asteptand recunostinta vesnica a societatii, prostite si imbatate cu apa rece, oferind in schimb dispret, slaba pregatire, dezinteres.

Azi, ii vedem in toata splendoarea: aroganti, abuzivi, convinsi ca sunt deasupra legii si ca nimeni si nimic nu ii poate atinge.

Cand voi sau cei dragi voua vor infunda puscaria, gratie unui denunt al unui condamnat uitat prin Jilava si al marturiei unui om inventat, judecati fiind de un judecator pitit sub birou, santajat de procurorul de sedinta, sa va amintiti ca i-ati crezut pe toti cei care va mint azi cu nerusinare.

Politicienii romani nu au nevoie de doctrine sau ideologii, de dezbateri televizate, nici macar de 8 clase.

Ei au partidul manuitorilor de catuse care le asigura puterea, fiind calea, adevarul si viata.

Si nu se vor opri pana cand judecatorii incomozi nu vor avea gurile pecetluite, devenind simple papusi manuite de aceiasi vesnici papusari.

Asta vreti?”

Comentarii

# faracatuse date 31 iulie 2019 14:08 +15

Eu zic sa iasa si Judecatorii sa sustina pe trepte SIIJ. Numai asa se poate salva, se pare. Cand fascistii de rit nou ueaza de toate mijloacele, trebuie raspuns cu aceeasi moneda. Gata cu intors obrazul. Catararea pe cadavre pare o metoda care prinde la vulg. Care tipa mai tare ala e de apreciat. Haideti sa tipam!

# Cand veti fi omorati in casa, cu un procuror la poarta,va fi date 31 iulie 2019 19:55 +5

ca atunci cand voi muri pe strada,fiindca un dobitoc de magistrat care nu raspunde:a)a incuviintat nelegal o executare siita;b)a cumulat petitul principal cu cel alternativ,si a rezultat casa mea,sau contravaloarea casei mele;c)a incuviintat nelegal o poprire executorie nelegala,executorul (aratand cu mana spre distinsul si onorabilul jude), mi-a luat toti banii de o viata, inclusiv de medicamente;d)a pronuntat intr-o cale de atac, ce nu are absolut nicio legatura cu fondul (judecandu-ne pe raspundere contractuala,iar in decizia din calea de atac se pronunta pe fapt civil delictual)-aici sunt 2 sau 3 dobitoci;e) pronuntata o sentinta exclusiv pe o expertiza extrajudiciara efectuata de parat la cererea lui, fara sa fie nimeni prezent sau citat, toate partie opunandu-ne;f)incuviinteaza pe legea veche o executare silita prescrisa;sau, g)constata fara sa demonstreze ca creanta este prescrisa;h) contata ca acte de executare poate face ORICE PERSOANA,chiar si creditorul.Vreti nume si dos

# UN_OM date 31 iulie 2019 14:29 +14

Achiesez la pozitia doamnei judecator, dar, 'luminita de la capatul tunelului'' nu exista, pentru ca suntem o populatie si nu o natiune, pentru ca fiecare este pentru el, majoritatea oamenilor se lasa ( din nestiinta, frica, interes etc.) manipulata de catre acesti 'vremelnici' care ' au sadit ' in constiinta publica ideea ca ei detin 'fraiele puterii' , a se vedea cazurile Barsan, Nitu ,Grebla .

# Teodorescu Gelu date 31 iulie 2019 17:40 +4

Lipsa culturii politice, a pragmatismului și necunoașterea legii sunt cel mai fertil teren pentru manipulare .

# Mereu date 31 iulie 2019 14:36 -9

Sunt mere stricate in orice livada. Asa si in magistratura :)

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 31 iulie 2019 16:30 +15

PTR MEREU// DA!!!!!DAR O LIVADA NU ARE 98% MERE STRICATE CACI ATUNCI NU MAI ESTE LIVADA ,O TAI SI O PUI PE FOC

# Magda date 31 iulie 2019 14:47 +13

Domnilor mega procurori, securişti, milițieni şi tot tacâmul de instituții parazitare Megabugetate şi din afaceri murdare...Vă rugăm nu mai mimați mascarada asta de ancheta! TOT STATUL E PUTRED ŞI FALS :-x şi de-ar fi ca cineva să facă ordine şi curățenie n-ar mai rămâne nici unul dintre voi nici măcar falsul Preşedinte. Statul ăsta cangrenat de sevicii şi mafie nu mai poate fi nici reformat ci doar REÎNFIINȚAT DE LA ZERO cu oameni noi competenți pe merit. Iar noi dacă doar stăm şi aşteptăm dreptate de la acelaşi sistem corupt de 30 de ani...vom primi doar mai multă dictatură cu plăcuțe suedeze la pachet. Degeaba tastăm şi ne holbăm schimbarea reală vine doar cu presiune stresantă în stradă...

# Zeno date 31 iulie 2019 14:51 +8

Lui Dinca ar trebui sa i se administreze scopalamina(pentotal de sodiu-serul adevarului)sa spuna unde sunt victimele

# biet roman saracu' date 31 iulie 2019 17:43 +1

@ Zeno: si daca spune si ce nu trebuie?Gen;" Victimele sunt pe 'Insula iubirii" a lui Scweitzer ala usandez "

# Florian Chirita date 31 iulie 2019 15:11 +9

felicitari. e nevoie de multi oameni ca dvs.

# Flybyfly date 31 iulie 2019 15:19 +6

Cât adevăr in vorbele doamnei judecător! Noi avem oare urechi de auzit si ochi de vazut?!?!

# Mia date 31 iulie 2019 15:35 +8

Stimata doamna judecător,va admir de fff multă vreme și va apreciez profesionalismul,dar și in ograda dv la Judecătoria Sannicolaul Mare aveți astfel de colegi, fără prea multă știință de carte și care nu citesc dosarele pe care le judecată, bă mai mult la o sentința da doua motivări la interval de cineva zile.Am sa va trimit sa vedeți.Sectia pentri investigarea infracțiunilor sa arșițe de magistrați este fff bine venită ar trebui sprijinita și lăsată sa lucreze.Va doresc mult succes și i cariere frumoasa.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 31 iulie 2019 15:43 +13

RARI SINT CEI CE SINT JUDECATORI!!!CA FLORILE DE COLT SAU CA SI CAPRELE NEGRE!!!!!!UN LUCRU MA FRAMINTA SI VAD CA NIMENI NU/L ADUCE IN DISCUTIEsi el a fost facut public de aparatorul canaliei.chiar daca/i canalie MA INTREB DE CE A FOST LOVIT CU BOCANCII IN PIEPT,PENTRU CA DE ASTA/I ADUSA ACUM CANALIA LA SPITALUL INCHISORII JILAVA.CUMVA S/A URMARIT SA I SE RUPA STERNUL CA SA MOARA CANALIA (SAU SA I SE PROVOACE ALTE RANI FATALE)CA SA SE OBTINA O ,,MAGISTRALA,, VICTORIE IMPOTRIVA CRIMEI ORGANIZATE??EU CRED CA AICI S/A INCERCAT SUPRIMAREA PRESUPUSEI CANALII CA SA SE SCAPE PROCURORII PENTRU MAGISTRALA INTERVENTIE DE MAGISTRATI!!!!!!!!HUOOO BA MERMELITORILOR.ATI INTIRZIAT CERCETARILE CU MULTE ZILE PRETIOASE PENTRU VIATA VICTIMELOR

# un mizantrop date 31 iulie 2019 16:01 +7

Intradevar, au creat magistratul de rit nou, procurorul neostalinist, mai primitiv si mai crud decat matricea si alaiul #istilor ce l-au mosit, unii din inconstienta sau snobism, vor duce-n spate, pe lumea cealalta (ca lumea asta e a lor in frunte cu presul abrutizat) toate victimele lor...Cat inca n-au infestat tot, adica inca mai avem judecatori neproveniti din procurori, inca mai avem parlamentari cu bun simt si neatarnatori de servicii, CCR mai pastreaza cativa stiutori de carte, trebuie inceputa deparazitarea statului! Si nu uitati securistii scapati total de controlul civil si dovediti tradatori ai intereselor nationale...

# un mizantrop date 31 iulie 2019 16:16 +8

Alo, tovarasa Dancila, Vasilico, tu, fata, ai auzit ce-ti spune o judecatoare adevarata?! Ca sa egzista statul paralel, ca aia cu justitia e cu pupat Piatza Endependentei, sacrificandu-l pe diabolizatul ala de te-a proptit in atentia publica, e de tot c__atul, numai tet nu-ti pute...De ce, naiba nu iei tu un discurs de-asta, profesionist si avizat cand te duci sa te pupi cu libidinosii aia primitivi de la Bruxelles?! Si cum, naiba, de nu-ti sta-n gat insailatura aia manelista de Dorobanti pe care ai proptit-o in fruntea Justitiei, adica matroana procurorilor?!

# Reducand numarul, pregatirea, rolul politistilor de altadata date 31 iulie 2019 16:58 +3

problemele locale ajung la mana procurorilor! Au reusit sa construiasca un sistem in care mafia retrocedarilor si depagubirilor a folosit legislatia parca anume creata pentru a ascunde cetateanului obisnuit tot ce se intampla in propria localitate? Cine ne spune exact care este numarul de cetateni in fiecare UAT? Cati cetateni din fiecare UAT sunt plecati si unde? Ce suprafata de teren s-a retrocedat? Ce suprafata totala a fost/va fi despagubita si cu ce sume totale? Credeti ca degeaba au mutat cartile funciare, planurile cadastrale si parcelare (hartile) in subordinea MAI in 2004 ? Fostul Minister de Interne a fost degeaba comasat in 2003 cu Administratia? Iluzia DNA - cu cateva sute de procurori - va face ordine in retrocedarile din tara... in cele 42 de prefecturi stie cineva cat teren au inscris in titlurile de proprietate emise Prefectii MAI si ai Guvernelor vreme de 30 de ani? Protocoale... Prins'au incomozii sau nu s-au prins intre ei? Administratia cladeste.. CE? O tara pustie?

# Corneliu Codreanu date 31 iulie 2019 20:17 +1

Doamna judecător a început campania pentru alegerile din viitorul Consiliu Superior al Magistraturii, după modelul Danilet si Mateescu! E tare în gură, dar păcat că NU se ridică la același nivel și sub aspect profesional, iar traseul ei profesional a fost jalonat tot de cei cu ochii albastrii, pe care, chipurile îi critică în ieșirile eu pe luju. Poate va spune și în cât timp a revenit la Timișoara după ce a promovat la Tribunalul Bihor prin 2013, și cine a ajutat-o!

# si cine o "fotosopeaza" atata, ... date 1 august 2019 12:07 +2

in rest, ...

# Constantin Pelmus date 2 august 2019 09:54 -1

Doare adevarul nu....? CODRENE .. SE PARE CA-TI PLACE DELATIUNEA INVENTATA MARCA NOILOR EROI AI DEMOCRATIEI AUTOHTONE,

# un om... date 31 iulie 2019 21:00 +4

Sărut mâna, Doamnă Judecător!

# Av Obirsanu Carmen date 31 iulie 2019 22:22 +3

La Timisoara este mai rau decat la Caracal.

# 10 puncte din 10 date 1 august 2019 12:04 +1

Curăţiţi-vă ograda madam, Curăţiţi-vi-o, ca aveti mizerie cat casa !

# grabit date 1 august 2019 07:43 +2

vorbeam cu un judecator iesit la pensie si exact asta imi spunea:"nu se mai invata cartea. tinerii judecatori si procurori sunt nulitati, habar n-au de meserie!"asta spunea si este 100% adevarat, iar cand le spui, sar de c..r in sus ca le atingi independenta; care independenta, in prostie? salarii uriase sa le intre in "pozanare"! atata stiu! pe mana cui este dreptatea in tara asta! RUSINE! puneti mana pe carte!

# vad ca juzii se dau ziaristi date 1 august 2019 12:59 -1

sa se dea si ziaristi juzi și procurori sa vedem ce mai iese în Caracalia și Kakania danubiana

# somnul ratiunii date 1 august 2019 14:07 +1

Sunt dosare pe rolul PARCHETELOR de zeci de ani, retoric ne intrebam de ce nu exista stabilit niciun termen si nicio sanctiune pentru solutionarea unei plangeri penale? Referitor la CSM si acolo 99,9%din sesizarile formulate impotriva judecatorilor care in mod flagrant incalca legea , se solutioneaza dupa un real sablon REFERATE , prin care sesizarile sunt clasate fara nicio justificare legala. Nimeni nu cunoate ce s-a mai intamplat cu CAZUL COLECTIV, cu cazul EXiM FARMA , cu SABINA, vine o alta drama ca situatia din CARACAL , pentru a se asterne praful pe alte cazuri, fara ca cineva sa raspunda. Mai nou daca in teritoriu un procuror doreste sa actioneze legal, actiunea sa este infranta de regula de procurorii sefi de la centru din Bucuresti care din ''oficiu'' solicita dosare cu anumite mize si le infirmarechizitoriile , fara a avea conform legii lor de organizare competenta sa faca acest lucru.SISTEMUL ESTE IN METASTAZA.NICIO CHIMIOTERAPIE NU-L POATE VINDECA.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 152
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar- 18.01.2021 – Se vinde tara. Kovesi e in top

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva