22 septembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DRAGNEA A FOST PROGRAMAT PENTRU ELIBERARE – Exclusiv. Tribunalul Giurgiu a stabilit ziua in care se va discuta liberarea conditionata a fostului presedinte PSD Liviu Dragnea: 15 iulie 2021. Dosarul lui Dragnea a fost trimis la Tribunalul Giurgiu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a desfiintat hotararea TMB prin care ex-liderului PSD ii fusese respinsa eliberarea, constatand ca acesta nu a avut parte de un proces corect

Scris de: George TARATA | pdf | print

22 iunie 2021 14:12
Vizualizari: 9051

Exclusiv: a fost fixata data la care fostul presedinte PSD Liviu Dragnea (foto) ar putea fi eliberat din penitenciar, acolo unde se afla din mai 2019, in urma condamnarii politice la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare dispuse de Inalta Curte. Tribunalul Giurgiu va discuta la mijlocul lunii iulie eliberarea din inchisoare a lui Dragnea.


 

Tribunalul Giurgiu a fixat in 15 iulie 2021 termenul pentru solutionarea cererii de liberare conditionata formulata de Liviu Dragnea (vezi facsimil). Mai exact, in 15 iulie 2021, Tribunalul Giurgiu va analiza contestatia facuta de Dragnea impotriva sentintei judecatoarei Madalina Mirela Stirbu de la Judecatoria Sectorului 5, care, in 27 aprilie 2021, a respins liberarea conditionata a fostului presedinte PSD, desi acesta indeplineste toate conditiile pentru a fi pus in libertate, asa cum chiar Penitenciarul Rahova a stabilit (click aici pentru a citi).

 

 

Dragnea nu a beneficiat de judecatori impartiali

 

Amintim ca initial contestatia lui Liviu Dragnea impotriva sentintei judecatoarei Stirbu prin care ii fusese blocata eliberarea a fost judecata si respinsa in 27 mai 2021 de judecatorii Claudiu Corobana si Ciprian Purice de la Tribunalul Bucuresti (click aici pentru a citi). Hotararea judecatorilor Corobana si Purice a fost insa desfiintata de Curtea de Apel Bucuresti in 14 iunie 2021. S-a intamplat dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis o cerere de stramutare a cauzei facuta de Dragnea anterior ca judecatorii Corobana si Purice sa ii respinga contestatia, CAB constatand practic faptul ca Liviu Dragnea nu a avut parte de un proces echitabil si un complet impartial atunci cand i-a fost blocata eliberarea la TMB, si trimitand dosarul de liberare conditionata la Tribunalul Giurgiu (click aici pentru a citi). Concret, este vorba despre faptul ca judecatorii Claudiu Corobana si Ciprian Purice au judecat si respins liberarea conditionata a lui Liviu Dragnea desi in trecut isi insusisera reclamatiile si memoriile facute impotriva acestuia la CSM de fel de fel de asociatii ale magistratilor #rezist (click aici, aici si aici pentru a citi). O incompatibilitate evidenta.

Comentarii

# Lorenzo de Medici date 22 iunie 2021 14:34 +67

Hai liberare ! AMR 24 !

# DODI date 22 iunie 2021 15:10 +124

”Celeritatea” cu care sunt rezolvate solicitările legale ale dl. Dragnea nu este depășită decât de orgoliul nemăsurat ale sfertodoctului de la Cotroceni cel care, promovează în funcții doar pe cei care l-au servit, i-au acoperit fărădelegile sau i-au lustruit fesele prezidențiale. În atari condiții mă tem că dl. Dragnea va apuca liberarea odată cu expirarea perioadei pe care pe nedrept a fost condamnat.

# MN date 22 iunie 2021 15:15 +37

Mi se pare foarte corect si normal ca Giurgiu sa il elibereze. Giurgiu este cunoscut ca un tribunal cat de cat corect si sa dea domnu sa muste judecatori giurgiu din Decizia CAB. Puneti l liber ma judecatorilor ca mai devreme sau mai tarziu tot veti plati pentru raul ce la ti facut acestui mare roman. Felicitari lunu ca aveti curaj si prezentati culisele acestui amarat chinuit fara sa fie vinovat

# Gogu date 22 iunie 2021 16:57 +72

Pe ei , pe ei , pe ei , pe mama lor ! Free Dragnea ! :-)

# Neanae date 22 iunie 2021 22:20 +61

Doamne Ajuta, sa fie cu sănătate și viață lungă Dle Dragnea. Numai bine și Doamnei Irina. Dumnezeu sa va ocrotească.

# Mihaela date 22 iunie 2021 22:42 +131

Pentru sufletul lui de român adevărat, pentru binele pe care l-a făcut și pentru cel pe care nu a apucat să îl mai facă pentru neamul său, aș vrea să îi mulțumesc. Aș fi foarte bucuroasă să îi strâng mâna și să îi spun că apreciez demnitatea cu care a trecut peste nedreptatea și umilințele la care a fost supus. Câți din cei care îl urăsc de moarte, s-ar fi comportat la fel, într-o situație identică ? Să fie convins că mai există viață și dincolo de prietenii din interes și trădători. Să fie sănătos și să rămână puternic. Nu pot să nu mă revolt încă o dată, văzând cum un om de calitate a fost îndepărtat, pentru ca o liotă de impostori bezmetici să aducă haosul în țară.

# maxtor date 23 iunie 2021 00:25 -2

a 2a zi dupa ziua frantzei.....presupunem ca are apucatzi tampitzi care nu au auzit de "ordonantza preshedentiala"....(nu rezolva "pe fond" dar cel putin nu sta la mititica ca re-educatu').

# santinela date 23 iunie 2021 06:21 +93

Nenorocitii de procurori si judecatori h-rezist au sa plateasca intr-o zi pentru mizeriile facute. La Tribunalul Bucuresti aproape toti ( 40),o lista urita si lunga, sint h-rezisti,inclusiv cei 2 in cauza. De aia tipa mizerabilii astia ,si altii ca ei,si cer desfiintarea sectiei speciale ca sa faca in continuare simulacru de judecata la comanda si sa stie ca nu patesc nimic !

# Mihaela date 24 iunie 2021 09:00 +34

Câtă disperare la #rezist ! Au trecut la anularea comentariilor care nu le convin. La asta se pricep, să șteargă, să distrugă. Creaturi dezgustătoare....și atât.

# Simona date 25 iunie 2021 17:33 +41

Hai cu liberarea ! :lol:

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.09.2021 – 30 milioane euro, spaga la oamenii lui Iohannis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva