27 January 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DREPTUL IN VREMEA CORONEI – Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii ramane in contact cu clientii: „Organizarea unui serviciu de permanenta in cadrul sediului si conferinte virtuale... Radiografia decretului de instituire a starii de urgenta... Analize juridice transmise saptamanal si gratuit clientilor si persoanelor interesate... Podcast-uri reunite sub titlul 'Dreptul in vremea coronei'... Asistenta juridica pentru situatii de maxima urgenta”

Scris de: L.J. | pdf | print

16 March 2020 19:48
Vizualizari: 3613

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii va ramane in contact atat cu propriii clienti, cat si cu orice persoana interesata de domeniul juridic. Anuntul a fost facut luni, 16 martie 2020, firma precizand ca va exista inclusiv o echipa de avocati care va asigura permanenta la sediu, clientii continuand sa beneficieze de serviciile societatii atat fata-n fata, cat si online, prin videoconferinte si e-mail.De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii promite ca va pune in curand la dispozitia publicului larg o analiza juridica a decretului prezidential privind instaurarea starii de urgenta. In plus, nu doar clientii, ci si orice doritor poate primi newsletter de specialitate si poate urmari podcasturi (transmisiuni audio / video online) grupate sub titlul „Dreptul in vremea coronei”.


Redam comunicatul casei de avocatura:


Tuca Zbarcea & Asociatii va continua sa ofere servicii de asistenta, consultanta si reprezentare juridica adaptate starii de urgenta nationala pe care o traversam si isi exprima solidaritatea cu clientii sai si cu comunitatea de business in general.

Tuca Zbarcea & Asociatii raspunde provocarilor crizei actuale printr-un angajament al continuitatii serviciilor juridice si adaptarii lor la urgenta si imperativele vremii.

Intai, prin organizarea unui serviciu de permanenta in cadrul sediului, ca expresie a continuitatii operationale pentru reuniuni urgente cu clientii sau cu potentialii clienti.

In al doilea rand, prin serviciile pe care intreaga echipa de avocati si colaboratori din echipa administrativa le vor oferi in temeiul procedurilor si normelor lucrului de la distanta. Dispunem de tehnologia necesara derularii activitatii in sistem 'remote', organizarii de conferinte si meeting-uri virtuale si suntem disponibili telefonic si via e-mail, oferind serviciile la aceleasi standarde de calitate ca intotdeauna. Pentru orice detalii, clientii nostri ii pot contacta oricand pe avocatii cu care sunt in legatura in mod uzual.

In fine, din dorinta de a oferi servicii in conditii de maxima celeritate si de a se adapta exigentelor perioadei pe care o traversam, echipa Tuca Zbarcea & Asociatii vine in sprijinul clientilor, comunitatii de business si, in general, in ajutorul concetatenilor nostri cu asistenta si sprijin concretizate in:

- radiografia juridica a decretului de instituire a starii de urgenta emis in data de 16 martie 2020 (disponibila in curand pe site-ul www.tuca.ro/covid-19/);

- acces la resurse si analize dedicate gestionarii situatiei de criza create pe fondul epidemiei de coronavirus (www.tuca.ro/covid-19/);

- analize juridice sintetice ale noutatilor legislative, doctrinare si jurisprudentiale (newsletters) transmise saptamanal si gratuit tuturor clientilor nostri si persoanelor interesate;

- podcast-uri reunite sub titlul 'Dreptul in vremea coronei', in care vor fi abordate diverse teme de actualitate (in special problematici de drept), sub forma unor dezbateri accesibile, avand ca interlocutori avocati si consultanti fiscali ai firmei, precum si invitati externi, dupa caz;

- consultatii juridice oferite de grupul de lucru care include avocatii departamentelor aflate in linia intai in gestiunea temelor specifice crizei economice (drept societar, restructurari si insolventa, dreptul muncii, drept fiscal si vamal, contracte comerciale, litigii si arbitraje, achizitii publice, protectia datelor cu caracter personal etc.);

- asistenta juridica pentru situatii de maxima urgenta pentru care, separat de datele de contact cunoscute, am constituit o linie de comunicare speciala (helpline@tuca.ro).

'In asemenea vremi, orice asigurari verbale si declaratii bombastice sunt de prisos. Doar doua vorbe, la propriu: suntem alaturi!', a precizat Florentin Tuca (n.r. foto), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Comentarii

# L date 16 March 2020 20:21 -3

Apreciez in mod deosebit activitatea Casei de avocatura „Tuca Zbarcea & Asociatii", reusitele si inititivele sale, prestatia celor care muncesc in aceasta prestigioasa societate profesionala de avocatura. Dat fiind ca societatea de avocatura se ofera sa presteze consultatie juridica in aceasta perioada de restriste, vin si eu cu intrebari: pe cei simpli, pe bolnavii care si asa sunt retrictionati de anumite boli grave, care sunt dependenti de aparate (de dialiiza, de exemplu) cine ii apara, cine le apara drepturile, spre exemplu, dreptul de a fi transportati la dializa in mijloace de transport care sa fie igienizate, cine ii obliga pe transportatori sa respecte regulile epidemiologice, cine le interzice sa mai transporte bolnavii preluati de la clinicile de boli contagioase impreuna cu ceilalti care nu au astfel de boli? Cine oare, cine? De ce nu se face nici un control? De ce se merge pe principiul ,,merge si asa"? Apoi ne trezim cu bombe biologice, asa cum afirma dr. Cihodaru.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.01.2023 – Favoritul pentru sefia PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva