4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

DREPTURILE SI LIBERTATILE FUNDAMENTALE AU FOST ABOLITE – Europarlamentarul Cristian Terhes denunta colapsul UE: “A ajuns dintr-un spatiu al libertatii, unde drepturile fundamentale ale oricarei persoane sunt respectate si protejate, intr-un lagar, unde exercitarea unor drepturi fundamentale tine de obtinerea unui certificat verde... Nu creati o Europa in care oamenii sunt discriminati sau segregati in functie de primirea sau nu a unui vaccin a carui efecte inca nu se cunosc complet”

Scris de: G.T. | pdf | print

26 September 2021 13:05
Vizualizari: 5448

Dintr-un spatiu al libertatii, unde drepturile fundamentale ale oricarei persoane erau respectate si protejate, Uniunea Europeana s-a transformat intr-un lagar, unde exercitarea unor drepturi fundamentale tine de obtinerea unui certificat verde. Iar europenii au ajuns sa fie discriminati sau segregati in functie de vaacinarea cu un vaccin ale carui efecte secundare nu se cunosc in totalitate.


 

Crunta realitate pe care nimeni nu o concepea in urma cu cativa ani a fost expusa, in urma cu cateva zile, de europarlamentarul PNTCD Cristian Terhes (foto) in plenul Parlamentului European, acesta avertizand ca valorile pe care s-a construit Uniunea Europeana au ajuns sa fie rand pe rand demolate. Terhes a atras atentia ca liderii UE au abandonat interesele propriilor cetateni, pe care i-au expus la riscurile si efectele negative ale vaccinurilor anti-Covid. In acest sens, Cristian Terhes aminteste ca inclusiv comisarul pentru Justitie Reynders Didier a recunoscut ca pana in prezent nu se cunosc efectele vaccinurilor impotriva Covid.

De asemenea, europarlamentarul PNTCD aminteste ca luni de zile s-a pretins ca vaccinurile sunt singura solutie pentru oprirea pandemiei, dar astazi se observa ca tarile cu cea mai mare rata de vaccinare au si cea mai mare rata de infectare. “Este nedrept, de aceea, a conditiona, prin Certificatul Verde Digital, cetatenii Uniunii Europene sa-si exercite drepturile pe baza injectarii cu un astfel de produs medical a carui efecte secundare inca nu se cunosc complet”, atrage atentia Cristian Terhes.


Iata discursul sustinut de europaralementarul PNTCD Cristian Terhes in plenul Parlamentului European:

 

“Dragi colegi,

Am auzit aici, in acest Plen, spunandu-ni-se acum ca aceste contracte pe vaccinuri sunt clasificate pentru a proteja interesele firmelor.

Va intreb, insa, dar interesele si drepturile cetetatenilor Uniunii Europene cine le protejeaza?

Cetatenii UE au dreptul sa cunoasca pretul acestor vaccinuri si, mai ales, clauzele contractuale cu privire la cine e responsabil de efectele secundare adverse ale acestor vaccinuri.

Cand s-a discutat despre Certificatul Verde Digital, comisarul Reynders Didier a spus in acest Plen, si citez: 'pana in acest moment nu se cunosc complet efectele vaccinurilor'.

Este corect atunci ca birocratii sau politicienii europeni sa expuna cetatenii europeni la riscuri si efecte negative ale vaccinurilor care nu se cunosc inca complet?

Dar cetatenii sa nu stie cine raspunde efectiv in cazul in care exista asemenea efecte secundare adverse?

Firma Pfizer, bunaoara, si-a modificat prospectul si a recunoscut ca vaccinul sau poate produce miocardita si pericardita mai ales in randul tinerilor.

Este nedrept, de aceea, a conditiona, prin Certificatul Verde Digital, cetatenii Uniunii Europene sa-si exercite drepturile pe baza injectarii cu un astfel de produs medical a carui efecte secundare inca nu se cunosc complet.

Dincolo de lipsa transparentei cu privire la aceste vaccinuri, mai este o problema.

Luni de zile s-a spus public ca aceste vaccinuri sunt singura solutie la stoparea pandemiei coronavirus.

Vedem, insa, tari cu cea mai mare rata de vaccinare ca au si cea mai mare rata de infectare din lume, ceea ce contrazice toata retorica care ni s-a spus de luni de zile.

UE a ajuns azi dintr-un spatiu al libertatii, unde drepturile fundamentale ale oricarei persoane sunt respectate si protejate, intr-un lagar, unde exercitarea unor drepturi fundamentale tine de obtinerea unui certificat verde.

Acest certificat e eliberat pe baza primirii acestui vaccin, care nu opreste persoana vaccinata sa se imbolnaveasca si nici sa raspandeasca boala, sau pe baza unui test RT-PCR, care da erori foarte mari.

Nu e prima data in istorie cand Europa si lumea a fost intr-o pandemie. Este prima data, insa, cand se conditioneaza exercitarea drepturilor si libertatilor fundamentale de produse medicale care nu opresc raspandirea virusului ce a generat aceasta pandemie.

Va solicit sa nu pierdeti din vedere ca Europa a fost gandita ca un spatiu al libertatii, de aceea aveti obligatia sa RESPECTATI si sa PROTEJATI drepturile tuturor, si sa nu creati o Europa in care oamenii sunt discriminati sau segregati in functie de primirea sau nu a unui vaccin a carui efecte inca nu se cunosc complet.

Multumesc!”

Comentarii

# Lita date 26 September 2021 13:38 +70

..."vaccin a[le] carui efecte inca nu se cunosc complet". CDC/SUA a gasit "solutia", schimband definitia vaccinului.

# Neanae date 26 September 2021 15:47 +62

Dle Terhes, complimente cu încurajari puternice. De la început SUSȚIN ca povestea cu virusul este o cortina de fum îndărătul căreia se pregătește un scenariu diabolic. Cortina a început, încet încet, sa se destrame. ICI ȘI COLO SE ÎNTREVĂD PĂRȚI ALE NOII REALITĂȚI. Minorități de neisprăviți, fără profesii si fără valori care PRETIND ca majoritatea sa se supună si sa devină sclava. Minoritati de multimiliardari care se joaca cu sortile omenirii din plictiseala, care corup guverne si care înlocuiesc politicieni de valoare cu indivizi mani******bili si șantajabili. Alegeri fraudate cu softuri sofisticate ILLEGALE! Oriunde!!!! IN UE VA FI CA IN ISRAEL, AUSTRALIA, CANADA - citiți despre realitățile care se manifesta DEJA!!! Toate aceste schimbări se produc in “umbra liniștii” create de PANICA COVIDULUI, A “VACINARII” si a unei FALSE PANDEMII. Pana acum au decedat 4,7 mil de pământeni din 7 miliarde. Adică 2 cartiere din Tokyo, din care numai vreo 5-8% DE Covid!!! Poate!!! VIRUSUL E CREAT!

# VIKY date 26 September 2021 16:28 +67

Nu se cunosc efectele secundare pe termen lung, dar se cunosc decese dupa o zi, doua, o luna sau 3 luni dupa vaccinare, care sunt bagate sub pres, doar cele de notorietate ies la iveala, care nu le pot ascunde, cum a fost o prezentatoare tanara de la BBC, si ironia soartei a murit dupa vaccinare, pe care o propaga zilnic pe post. In Romania decesul dupa vaccinare se trece la stop cardiac, sau la covid, dar nici un cuvant daca au fost sau nu vaccinati, dar culmea ca sunt doar tineri. Ei cad secerati, fara nicio sansa, mor fulgerator. Vaccinul este experimental, o spune chiar Pfizer, ei au recomandat vaccinul dar pe numar restrans de persoane care accepta sa intre in experiment. Este si motivul pentru care producatorii NU au nicio raspundere.

# Andrei date 26 September 2021 17:12 +45

COVID-ul este o răceala foarte agresivă (eu asta am înțeles) adică o formă de gripă VINDECABILĂ 99% ....fix ca orice alta gripă ca poate fi fatală in cazul in care există alte boli ...putem face diferite forme de la nimic (asintomatici) până la forme grave pentru ATI ....bun in cazul meu tânăr ,care face sport , mănâncă sănătos medicamente consum doar excepțional (infecții,gripe agresive) ...nu-mi este frică de boală sincer mai mult ma tem de minciunile spuse la TV ...si de faptul ca Asintomatici au fost internați oameni care nu aveau nimic .....oare este sănătos să trăiești cu frica de boală ? Si pentru asta sa faci o injecție odată la 6 luni doar că ești sănătos ? asta îți dă drepturi si ești de lăudat ? Aceste lucruri sunt de speriat ....

# Pintea date 26 September 2021 19:07 +63

Vaccinarea este doar un pretext pentru elaborarea acestui certificat digital, care este realizat de Bill Gates si fundatia Rockfeller. OMS nu are legatura cu asta, e subordonata complet acestui dement scapat de sub control- Bill Gates. UE planificase certificatul de vaccinare din 2018. Vor introduce si un numar de identificare digital, astfel incat sa stie ce face X,Y. OMS a suspendat producerea vaccinurilor SPUTNIK - chipurile nu i-a placut ceva la linia de productie, dar in fabricile de vaccinuri americane nu s-a facut nici o inspectie. Acum rusilor li se interzice circulatia libera in UE. Intrebarea e, CE FACEM NOI? Ăștia avanseaza cu demența lor, iar noi stam cu ochii in telefon, inconstienti la ceea ce se intampla. Agenda noastra care este?

# Pintea date 26 September 2021 19:13 +39

Nevaccinatii sunt majoritari, dar in RO traim de cativa ani in diktatura minoritarilor, care isi impun vointa prin violenta fizica sau prin uneltele politice. Cati nevaccinati se infecteaza de la un vaccinat care nu are nici un fel de constrangere? Daca ne-vaccinatii ar iesi in strada, spontan, fara sa ceara autorizare, si ar da de pamant cu toti ăștia, atunci cred ca s-ar schimba ceva! Pe modelul haștagist din 2017, agreat si sustinut de Johannis.

# Ghro date 26 September 2021 19:42 +31

Nu credeam ca o sa ajung in viata asta sa consider serios un vot pentru PNTCD, astazi e printre singurele voci pe care le aud mai tare in PE vorbind impotriva globalismului de la Bruxelles, impotriva abolirii drepturilor individuale si impotriva atacurilor asupra valorilor, religiilor si traditiilor nationale din UE. Toate partidele mari au fost infiltrate si sunt conduse acuma de marionete ale unui sistem corupt.

# Neanae date 26 September 2021 21:50 +40

Draga Viky, e clar ca și dumneata, ca si mine, nu trăim in RO. Ca si alții care comentam, punem pasiune, că ne NE DOR RĂU RĂDĂCINILE! Salut comentatorii din RO, ei suferă “in direct”, noi suferim dublu, pentru ei si pentru speranțele noastre DEȘARTE de a vedea ROMÂNIA ȘI OAMENII MINUNAȚI CARE O LOCUIESC DINAMICI, EVOLUAȚI ȘAMD. Eu de 46 de ani aștept “primăvara”, intre timp m-a ajuns Toamna. Dar continui sa bat câmpii cu SPERANȚA! Ca si dumneata. Salut un suflet de excepție, autohton, “floarea de colț” de Bukovina (EB) fără sa uit seria de curajoși comentatori pe Luju. Nu mai e de glumă. SUNTEM LA PUNCTUL DE NEÎNTOARCERE! Mme Von “Lier”, este de primit cu fluiere si șuturi … Lupta noastră, oriunde am fi.NU TREBUIE SA FIE LIMITATĂ CONTRA MĂSURILOR ABERANTE CONTRA COVIDULUI, CI TREBUIE DIRECTIONATA CONTRA CUI A “INVENTAT” VIRUSUL CA SA STĂPÂNEASCĂ ȘI SUBJUGA VIEȚILE PLANETEI TERRA! Vrem sa începem cu OMS, cu DEMENTII DE LA DAVOS care vor o noua ordine mondiala? FĂRĂ SA UITAM ROMÂNIA

# Neanae date 26 September 2021 22:11 +40

Ca sa fie clar cercul in care ma tot învârtesc! Fauci cică că varianta Delta e chiar monstruoasa! ATENȚIE! E alt fum care duce dezorientarea pe câmpii! Una din tehnicile cele mai diabolice ale manipulării este aceea de a crea spaima, panica și deviere drastică de la realitate. De ce? Fiindcă se întâmpla altceva care nu trebuie nici măcar sa se întrevadă. Orice veste “teribila” apare ca sa nu se dea atenție unei REALITĂȚI care este cu adevărat TERIBILA și care nu trebuie sa atragă atenția. Problema e GLOBALĂ! Omenirea e in pericol NU DIN CAUZA UNUI VIRUS CREAT IN LABORATOR. ACESTA ESTE FUM IN OCHI. Oamenii care mor DE COVID sunt ASASINAȚI CA SA FIE CONVINSĂ OMENIREA CĂ NESUPUNEREA E FATALĂ!

# faracatuse date 27 September 2021 12:24 +28

C19 fara vaccin trecea duios precum Anastasia... Acum, acesta, vaccinul, ii da puteri de mutant. Mutantul se va face mare, dodolotz si va papa deopotriva vaccinati si nevaccinati. Pana atunci, aia CU vor lapida pe cei FARA si asa "va fi bine la toata lumea"...

# Inima de român bate româneşte, oriunde s-ar afla! date 27 September 2021 12:30 +121

Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți românii, pe cei rămaşi în aceste locuri, dar şi pe cei plecați pe alte meleaguri, pe toți cei a căror inimă simte şi bate româneşte, oriunde s-ar afla pe fața Pământului!

# Misto ce zice dar e aproape singur ... date 27 September 2021 17:42 +5

La UE e plin de viermanosi progresisti sponsorizati indirect , prin sanki organizatii non-guvernamentale , de catre Soros si Gates . https://humansarefree.com/2021/04/bill-gates-admits-to-human-depo******tion-program.html ... https://www.bitchute.com/video/o7A_cMpKm6w/e-zero-carbon-solution/605 ... https://defending-gibraltar.net/t/2011-irish-newspaper-bill-gates-depo******tion-through-forced-vaccination-the-zero-carbon-solution/605

# CDC a schimbat definita vaccinului !!! date 27 September 2021 17:44 +4

Macar FDA a aprobat pe spaga dar CDC : https://www.miamiherald.com/news/coronavirus/article254111268.html

# global research date 27 September 2021 19:41 +3

https://www.globalresearch.ca/pandemic-invention-disease-called-fear/5706596

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva