6 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EDICTUL DEMOCRATIEI SI STATULUI DE DREPT – Senatoarea Diana Sosoaca a scris manifestul protestatarilor anti-restrictii pandemice: „Poporul roman e suveran si liber. Nimeni nu poate trece peste suveranitate, nici macar UE, NATO, OMS, ONU si alte entitati suprastatale... Cetatenia romana va putea fi retrasa oricui n-a dobandit-o prin nastere daca actioneaza contra intereselor statului si poporului roman, impune restrangeri de drepturi, libertati, ameninta copiii, impune acte medicale obligatorii”

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

4 October 2021 15:35
Vizualizari: 19002

Trebuie aruncat in inchisoare oricine va mai indrazni sa oblige ori sa constranga romanii la acte medicale impotriva vointei lor – inclusiv sa discrimineze persoanele nevaccinate, cere senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca (foto), in manifestul intitulat „Edictul democratiei si statului de drept in Romania” pe care ea l-a semnat si l-a citit sambata, 2 octombrie 2021, la protestul desfasurat in Piata Victoriei din Bucuresti impotriva abuzurilor pandemice la care se deda regimul Iohannis-Citu-Arafat.Diana Sosoaca a precizat pentru Lumea Justitiei ca evenimentul de sambata a fost notificat la Primaria Capitalei drept Congresul Poporului Roman – entitate care de altfel isi asuma manifestul de mai jos. Sosoaca a adaugat ca zilele acestea va depune manifestul in Parlament, ca declaratie politica, si il va trimite catre Presedintie si Guvern.

In esenta, senatoarea pledeaza pentru respectarea libertatii si a suveranitatii poporului roman si pentru tragerea urgenta la raspundere a tuturor celor care atenteaza la siguranta si economia nationala, dar mai ales la libertatea individuala – libertate batjocorita cras in ultimul an si jumatate, in numele pandemiei.

Accentul este pus nu doar pe combaterea constrangerilor vacciniste, ci si pe revenirea la normal in sistemul de invatamant, astfel incat copiii sa nu mai fie privati de o educatie normala, cu prezenta fizica, in banci.

De asemenea, Diana Iovanovici-Sosoaca militeaza pentru tragerea la raspundere a oricui va mai indrazni sa incalce libertatea religioasa a romanilor – cum s-a intamplat in starea de urgenta si in primele luni ale starii de alerta.

Nu in ultimul rand, senatoarea solicita retragerea cetateniei oricui intreprinde actiuni impotriva poporului roman – inclusiv in cazul lui Raed Arafat, fata de care Diana Sosoaca solicita retinerea si arestarea de urgenta. Sosoaca precizeaza ca nu este vorba despre cei care au dobandit cetatenia romana prin nastere – caz in care art. 5 alin. 2 din Constitutie interzice retragerea ei.


Prezentam textul complet al manifestului:


Congresul Poporului Roman

Edictul democratiei si statului de drept in Romania

02.10.2021

Piata Victoriei, Bucuresti

Adunarea Poporului edicteaza:

1. Poporul roman este suveran. Nimeni nu poate trece peste suveranitatea poporului roman, nicio persoana fizica sau juridica, nicio entitate statala romaneasca sau straina, nici macar Uniunea Europeana, NATO, OMS, ONU si celelalte entitati asa-zis suprastatale. Poporul roman nu are conducere suprastatala!

2. Poporul roman este liber! Poporul roman nu accepta imixtiunea politica, sociala sau de orice natura a niciunei alte puteri, unui stat, unei entitati de orice natura, a niciunui alt popor sau asa-zise puteri! Poporul roman se guverneaza singur, suveran, independent si de sine-statator!

3. Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. Ceea ce inseamna ca nimeni nu are dreptul sa solicite autonomie teritoriala, pe niciun fel de criteriu, regionalizare care sa duca la autonomie teritoriala, nu poate cere modificarea granitelor teritoriale decat in sensul largirii acestora prin reunirea cu teritoriile care ne-au fost smulse cu forta de puterile straine, nimeni nu poate impune Romaniei ce sa faca cu bogatiile ei si cu poporul ei, nimeni nu mai poate provoca in niciun mod emigrarea romanilor, segregarea lor pe niciun motiv.

4. Limba oficiala in Romania este limba romana. Nicio alta limba nu poate fi folosita in institutiile statului decat limba romana. Statul roman va depune toate eforturile pentru ca cetatenii romani care nu cunosc limba romana sa invete limba oficiala a statului roman, astfel ca toti cetatenii romani sa aiba parte de egalitate de sanse. Cetatenii romani care au fost obligati indirect sa nu cunoasca limba romana vor beneficia de translatori autorizati care sa ii ajute in relatiile cu institutiile statului roman si vor fi ajutati sa invete limba romana. Acest lucru nu va aduce atingere pastrarii identitatii culturale si pastrarii traditiilor cetatenilor de alta etnie, care vor putea nestingheriti sa isi pastreze identitatea culturala, religioasa, sociala, traditionala, istorica. Insa este obligatoriu ca toti cetatenii romani sa cunoasca limba romana.

5. Cetatenia romana va putea fi retrasa oricarui cetatean care nu a dobandit-o prin nastere, in cazul in care acesta actioneaza impotriva intereselor statului roman, al poporului roman, ameninta natia si statul roman, impune restrictii si restrangeri de drepturi si libertati, ameninta cu moartea sau cu contagiozitatea unei boli, care abuzeaza de lege si statutul functiei pe care o detine, care ameninta copiii si impune acte medicale obligatorii, care abuzeaza psihic si emotional copiii, care aduce atingere drepturilor si libertatilor cetatenesti ale romanilor! Orice cetatean roman care se considera afectat poate actiona in judecata orice persoana, oficiala sau nu, care incalca drepturile si libertatile cetatenesti! Termenele de judecata vor fi scurte, acordate din 48 in 48 de ore. In cazul in care va fi gasit vinovat, acestuia i se va retrage cetatenia romana si va putea fi expulzat in termen de 24 de ore de la ramanerea definitiva a hotararii. In acest sens, poporul roman decreteaza ca retrage cetatenia romana lui Raed Arafat, pe care il condamna la inchisoare pe viata! Solicitam Parchetului General retinerea si incarcerarea lui!

6. Numai persoanele cu cetatenie romana si exclusiv cu cetatenie romana pot sa fie alese in functiile publice! Cei care au doua sau mai multe cetatenii vor trebui sa renunte la celelalte si sa ramana doar cu cetatenia romana!

7. Incepand de azi, 02.10.2021, poporul roman anuleaza starea de alerta, starea de urgenta si decide abrogarea legilor 55/2020, 136/2020, a tuturor hotararilor CNSU, de Guvern, decrete prezidentiale, ordonante de urgenta care au legatura cu starea de alerta si starea de urgenta.

8. Incepand de azi, 02.10.2021, poporul roman decreteaza anularea pandemiei de Covid-19 in Romania si recuperarea drepturilor si libertatilor cetatenesti!

9. Incepand de azi, 02.10.2021, poporul roman decreteaza destituirea din functia de presedinte al Romaniei a lui Klaus Werner Iohannis, demiterea intregului guvern si al tuturor directorilor, sefilor, secretarilor de stat, destituirea din functiile de conducere a tuturor conducatorilor serviciilor secrete existente in Romania, retinerea de catre parchete a tuturor politicienilor implicati in procesul de deznationalizare, distrugere a tarii, a economiei, emigrarii romanilor, predarea lor justitiei si condamnarea lor pentru crime impotriva umanitatii, inalta tradare si tradarea poporului roman si a Romaniei!

10. Poporul roman declara nule absolut toate contractele de privatizare a industriei Romaniei incheiate incepand cu 1990 si recuperarea industriei, reintroducerea patrimoniului in proprietatea statului roman, proprietatea statului fiind inalienabila, toate aceste contracte fiind incheiate cu incalcarea dispozitiilor constitutionale!

11. Poporul roman decide redeschiderea tuturor minelor de carbune si folosirea inventiilor oamenilor de stiinta romani pentru a le face functionale si nepoluante, plafonarea preturilor la utilitati si subventionarea acestora pentru ca poporul roman sa poata avea un trai decent, cel putin.

12. Vaccinarea nu este si nu va fi obligatorie niciodata. Orice persoana va indrazni sa promoveze obligativitatea unui act medical, conditionarea oricarui act de viata de un act medical se va considera ca este dusman al poporului roman si va fi retinuta imediat si deferita justitiei pentru instigare la omor. Orice obligativitate a unui act medical se constituie in infractiune si atentat la viata omului!

13. Nicio persoana nu poate exercita presiuni, amenintari, constrangeri, etc. asupra copiilor pentru a semna acte, a accepta procedee medicale sau vaccinare, mai ales in ceea ce priveste Covid-19; in sens contrar, va fi condamnat la inchisoare pe viata!

14. Invatamantul se va desfasura liber de orice constrangeri, presiuni si amenintari, obligativitati etc, acesta exercitandu-se intr-un cadru liber, linistit, in care copilul sa vina cu placere la scoala, iar profesorii vor trebui triati astfel incat sa aiba har pedagogic, sa iubeasca Romania si poporul roman si sa aiba respect fata de istoria si traditiile poporului roman!

15. Poporul roman nu va mai purta niciodata masca, nu va arata niciun act cu privire la starea de sanatate pentru a intra in institutii, locuri publice sau private, orice acte de control al sanatatii pentru a-ti trai viata normal fiind considerate a fi tortura, hartuire si incalcarea drepturilor omului!

16. Niciun cetatean roman nu va putea fi vreodata constrans, interzis, limitat in dreptul sau cu prvire la exercitarea drepturilor la credinta! Dumnezeu este totul si noi suntem fiii lui Dumnezeu! Orice persoana care va indrazni sa restranga, anuleze, conditioneze dreptul la credinta si la Dumnezeu se considera ca a savarsit infractiunea de tradare si va fi condamnat la inchisoare pe viata. Nimeni nu va putea interzice, restrange, conditiona procesiunile religioase, slujbele etc.

17. Poporul roman declara Romania libera, independenta fata de orice putere a lumii! Poporul roman se declara liber, independent si suveran! Din acest moment, Romania va depune toate eforturile pentru instituirea unui guvern de uniune nationala format doar din profesionisti!

18. Toate partidele care au condus Romania la dezastru in acesti 31 de ani sunt scoase in afara legii, interzise si membrii lor care au avut functii de decizie in stat sau au fost complici la actiuni de subminare a economiei nationale sau acte de tradare a poporului roman si a tarii vor fi deferiti de urgenta justitiei! PNL, UDMR, USR-PLUS sunt scoase in afara legii, in prima faza!

19. Trusturile mass-media si jurnalistii, televiziunile care au indus panica, teroarea in cetatenii romani, care au interzis aparitia unor medici, juristi, politicieni, luptatori civici, preoti, cetateni romani etc care aveau si alte opinii decat cele ale Guvernului si institutiilor statului in pandemia de Covid-19, care au interzis dreptul la libera exprimare, opinie etc in aceasta pandemie vor fi imediat anchetati si deferiti justitiei pentru a fi condamnati pentru rele tratamente aplicate minorului, instigare la omor, hartuire, inducerea in eroare a opiniei publice cu informatii false, incalcarea drepturilor omului! Niciunul dintre cei gasiti vinovati nu vor mai putea sa isi exercite profesia de jurnalist si nici sa emita opinii publice!

20. Magistratii care nu au dat curs prevederilor legale si au refuzat sa respecte legea, fiind influentati si ascultand de ordine politice, precum si juristii, politistii, jandarmii care au incalcat drepturile si libertatile cetatenesti vor fi de urgenta retinuti si anchetati, judecati in regim de maxima urgenta pentru incalcarea dreptului cetateanului roman de a avea acces liber la justitie, la un proces echitabil si mai ales pentru faptul ca au executat comenzi politice prin care au adus atingere drepturilor si libertatilor fundamentale, precum si pentru refuzul de a ancheta persoanele implicate politic, clasand dosarele penale si refuzand astfel sa ii ancheteze! Toate plangerile penale formulate impotriva lui Iohannis, Citu, Orban, Tataru, Arafat, Voiculescu si a tuturor celorlalti ministri si politicieni in functii publice vor fi repuse pe rol si anchetate in regim de maxima urgenta. Toate decesele din timpul pandemiei de Covid vor fi anchetate de urgenta, cei peste 30.000 de morti cerand dreptate!

21. Avand in vedere ca UE a devenit un factor de putere care isi permite sa se implice si sa influenteze deciziile pe plan national, incalcand grav Constitutia Romaniei, economia romaneasca este subminata de la nivel european, poporul roman este cobaiul experimentelor sociale ale UE, iar cetatenii romani nu sunt egali in drepturi cu cetatenii celorlalte state-membre UE, fiind considerati cetateni de lumea a treia, ni se fura bogatiile tarii pas cu pas cu aportul UE, ni se incalca traditiile si istoria, ni se anuleaza identitatea si credintele, UE fiind factorul declansator si decisiv in adoptarea si implementarea tuturor deciziilor impotriva esentei neamului romanesc, solicitam iesirea din UE, deci ROEXIT! Solicitam de urgenta organizarea unui referendum!

21. Acest edict se va completa si se va depune in Parlament! Va fi comunicat tuturor institutiilor statului ca edictul poporului roman!

Poporul unit invinge! Dumnezeu a invins in Romania!


Redactat de senator av. Diana Iovanovici-Sosoaca”

Comentarii

# Lita date 4 October 2021 19:41 +213

Respect pentru patriotism si curaj! Daca este permis, cateva observatii. 1. Sa se precizeze ca poporul doreste aplicarea Costitutiei existente, a carei incalcare a devenit un fenomen generalizat si porneste de la cel mai inalt nivel al statului "esuat". 2. Fiecare punct sa inceapa cu un citat din Constitutie si sa il dezvolte in sensul aplicarii, incepand cu Art. 1 din Constitutie (punctul 3 devine astfel punctul 1). 3. Punctul 10, asa cum este formulat, poate crea mari vulnerabilitati Romaniei si ar trebui reformulat, de exemplu in sensul aplicarii de sanctiuni pentru nerespectarea clauzelor din contractele de privatizare.

# Rusateanu Elena date 5 October 2021 17:35 +112

Dreptate,Adevar.Libertate

# Bogdan stanca date 5 October 2021 18:28 +47

Vă mulțumim speram la ceva mai bun pentru noi și pentru ci Opinii nostri

# Carmen date 5 October 2021 22:09 +22

Va multumesc din inima pentru taria forta puterea si detreminarea de care ati dat dovada am avut incredere si speranta in dumneavoastra .! Jos mizeria jos mascarada si jos labele de pe copii nostri ❤️

# Diana Sosoaca presedinte !!! date 5 October 2021 22:57 +45

Sa crape fierea-n dusmanii poporului si a neamului romanesc ! Jos Wuhannis !

# Bravo Diana ! Sa fii sanatoasa ! date 5 October 2021 22:59 +61

Asa ne dorim sa avem patrioti in conducere nu carpe ... Traiasca Romania , suverana, unitara si indepenta !

# Bai fratilor, da chiar nu-l suspenda nimeni pe bou ? date 5 October 2021 23:02 +37

Ce mai cauta ala acolo ? Pe cine mai reprezinta el ? Majoritatea nu mai e demult dominata de PNL/PDL ... PS. Sosoaca , stima si respect ! Asa da !

# Gabriela date 6 October 2021 00:05 +28

Doamne ajută

# Fofuca Ileana date 6 October 2021 11:26 +24

Trebuiesc modificate salariile. Nu este posibila o diferenta enorma intre meserii, chiar sì intelectuale. In timp ce unul studia celalalt contruia strazi, case, facea paine etc si pentru El. Medicina si termini de neinteles sunt create Cu scopuri diabolice. Industria farmaceutica este un drog chimical. Sa folosim medicina naturista, promovarea si cunoasterea plantelor si folosirea acestora. Aprecierii si sustinere acestei mari eroine a Romaniei! Dumnezeu sa fie Cu noi toti

# Alex date 6 October 2021 11:29 +32

Daca macar jumatate din aceste puncte ar fi puse în aplicare ajungem în varful UE din toate punctele de vedere. Credeti ca ar dori UE asa ceva ? Toata stima pentru doamna senator, pentru daruirea și de ce nu, sacrificiul personal, de care a dat dovada în multiplele imprejurari de incalcare a drepturilor romanilor. Bine ar fi sa mai fie cateva persoane asa în Parlament și atunci, multi inainte de a face un abuz, s-ar gandi de doua ori !!!

# FLORIN EL TELESCU date 6 October 2021 16:32 +25

La acest EDICT, ar mai trebui adăugat ca toți politicienii corupți și toți conducătorii de comune, de orașe, județe, din poliție, servicii secrete, vameșii și alte instituții administrative, care au devenit bogați peste noapte, să li se confiște averile, închiși pe viață în lagăre și puși la muncă pentru poporul român. Iar copii, copiiilor lor până la al treilea neam să nu aibe drept la funcții administrative ....!!!! Apoi întrodus ca obiect de studiu obligatoriu precum Limba română, în învățământul românesc, învățarea Sfintei Scripturii, obiectul fiind numit CUVINTE CEREȘTI .....!!!! Pentru-că prin introducerea învățăturii Sfintei Scripturii în școală, lumea va fi luminată de Duhul Sfânt, se va induhovnici, iar Legile omenești, vor fi aproape inutile....!!!! Prin introducerea în învățământ, învățătura LUI Dumnezeu, vom asista la cea mai mare binecuvântare și slavă a LUI Dumnezeu, care se va revărsa peste popor și vom vedea cele mai mari bucurii de pe pământ și IUBIREA se va ridica la

# Felicitari tuturor celor care iasa in strada ! date 6 October 2021 16:46 +38

Daca ne comportam ca oile e normal ca ei sa se creada lupi ! :eek: Iesiti sa dam cu ei de pamant ; sa se abroge urgent orice masura de obligativitate a vaccinarii si discriminarii ! Cum dracu` sa le permiti sa faca ce vor cu tine si sa te dai vartos apoi ? Vrem arme , sa se dea lege sa ne putem apara drepturile : legalizarea tuturor armelor de foc iar cele de asalt sa fie subventionate la jumate de pret !!! :-) Daca e sa ne batem , s-o facem de la egal la egal ! Nu zic bine ? ;-)

# Nadabaica date 6 October 2021 19:58 +30

Ati vazut cum nici un jeg tradator nu a mai ajut curaj sa-i taie microfonul? Mai ales cu fara guverner? #Riposta.https://www.facebook.com/Zurazis/videos/2985914114998455

# Diana este adevaratul avocat al poporului ! date 8 October 2021 17:56 +35

Guvernul fiind "cazut" nu mai sunt valabile hotararile ma-mii lor de tradatori betivi si drogati ! Libertate ! Libertate !Libertate !Libertate !Libertate !Libertate !Libertate !Libertate !Libertate !Libertate !Libertate !Libertate ! Nu va mai lasati calcati in picioare de vitele care va conduc fara legitimitate! A cazut guvernul , nu a fost ales altul legitim : sunteti liberi ! Jos Wuhannis !

# Senatoarei Diana Sosoaca : felicitari ! Bravo ! date 8 October 2021 17:59 +20

Nu-i lasati pe ticalosi sa distruga tara ; de aceea lumea va iubeste ! Dupa ce l-au aranjat pe Vadim a devenit o rusine sa-ti aperi patria , trebuie s-o vinzi la strainezi , cum fac phututzii aia de la servicii ...

# Total de acord cu doamna senator ! date 8 October 2021 18:01 +27

Nu se mai poate continua asa ! Au tranformat Romania intr-un lagar !

# Va meritati soarta cei ce nu votati Sosoaca ! date 8 October 2021 18:05 +8

Doamna senator este cea mai activa dintre politicieni ; ar trbui clonata :-) Bravo , stima si respect !

# Petre Doanca date 10 May 2022 05:20 0

Astept cu nerabdare infiintarea uni partid cu dna Diana, lider, ca sa se evite discutiile si certurile de la virf.Un partid nationalist, cu platforma clara de la inceput, cu programul de tara, de la inceput si ca baza acest edict. Sunt sigur ca daca apare acest partid va cistiga alegerile din primul tur, cu toate piedicile puse de cei ce nu vor schimbarea. Lumea va fi majoritara, prin prezenta la vot si prin votul pozitiv acordat acestui partid.Sunt primul ce sustin acest edict si aparitia acestui partid. Mult noroc si Doamne ajuta...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.12.2023 – Umbra lui Kovesi in CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva