5 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

EXCLUSIV: DOSAR PENAL PENTRU CALAII DE LA DNA ORADEA – Bomba: Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a declansat urmarirea penala dupa publicarea inregistrarii cu procurorii DNA Oradea, in frunte cu Ciprian Man, care puneau la cale cumintirea judecatorilor cu fabricarea de dosare. Faptele vizate sunt de grup infractional organizat, santaj, cercetare abuziva, inducerea in eroare a organelor judiciare si abuz in serviciu

Scris de: George TARATA | pdf | print

4 January 2019 16:41
Vizualizari: 14255

Nucleara a picat peste DNA Oradea. Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul PICCJ a dispus inceperea urmaririi penale dupa publicarea inregistrarii cu procurorii de la DNA Oradea, in frunte cu Ciprian Man (foto), care puneau la cale cumintirea judecatorilor prin fabricarea de dosare impotriva acestora.

Faptele vizate sunt de grup infractional organizat, santaj, cercetare abuziva, inducerea in eroare a organelor judiciare si abuz in serviciu.


Din informatiile pe care le detinem, urmarirea penala, aflata deocamdata in faza in rem, a fost declansata ca urmare a unei sesizari a Coalitiei Romanilor din SUA, condusa de preotul Chris Terhes. Sesizarea Coalitiei a venit dupa ce avocatul Razvan Doseanu si Lumea Justitiei au publicat o inregistrare audio exploziva in care procurorii de la DNA Oradea discutau planul pentru punerea cu botul pe labe a judecatorilor incomozi. “Daca incepi urmarirea fata de astea doua judecatoare, ii trimite Adi in judecata pe aia trei, o sa mai intre frica... Se mai linistesc, da! Suta la suta”, a fost concluzia trasa.

Procurorii din inregistrare identificati de avocatul Razvan Doseanu sunt:

-Ciprian Man, zis “manelistul DNA”;

-Adrian Muntean;

-Cristian Ardelean;

-Cosmin Pantea;

-Lucian Rus.

Ascultati aici inregistrarea de la DNA Oradea

Comentarii

# T.B. date 4 January 2019 17:14 +21

Atata vreme cat sistemul securist paraditor ii apara pe abuzatori si inca nu avem dosare finalizate,trimise in judecata si inculpatii condamnati pentru astfel de fapte,totul e doar o poveste.Primul care nu respecta o decizie a Justitiei e chiar Presedintele,politrucul care la revocarea unui magistrat zice:”nu-l revoc deoarece sunt multumit”.Totul se face politic, in numele partidului de la care se doreste sprijinul pentru un nou mandat,Halal Justitie,halal democratie.Acum ne dam seama de ce judecatorii nu iau atitudine in fata unor astfel de derapaje.De frica!Iar daca le este frica si sunt permanent amenintati,de colegii”magistrati”,numai de Justitie independenta nu putem sa vorbim..

# DOREL date 4 January 2019 17:40 0

Încet-încet se va dovedi cum întreaga DNA a fost o structura abuziva, terorista, criminala și antinationala, nenorocirea e ca a avut "colaborarea" SRI și "parteneriatul" cu ICCJ iar:catastrofa e ca la ICCJ au rămas pe locuri partenerii DNA, care au colaborat la paradit oamenii nevinovați și economia romaneasca! Și b) : spre binele lor, acum, chiar dacă e în al 12-la ceas, își pot recunoaște erorile și cere iertare poporului roman! Părerea mea...

# ciorap date 4 January 2019 18:04 0

Dosarul penal nu inseamna nimic. Nu e nucleara, e un fâs. Dosarul penal se face pentru ORICE plangere, de la accidente de circulatie.

# DOREL date 4 January 2019 18:22 -1

Te îmbeți cu apa rece, mai draga, asa se începe o cercetare penala, altfel procurorul nu are dreptul de a administra nici un act. Dacă, de aici, se confirma suspiciunile, procurorul e obligat de lege sa înceapă urmărirea penala în personal - deci, sa mai avem putintica răbdare și o sa vedem ce cu gandu' nici nu gândim! Și b) : acu" sa recunoastem ca, după moștenirea Livia Stanciu, nu ar fi de mirare ca lucrurile chiar asa sa fie! Părerea mea...

# Corectu' date 4 January 2019 19:12 +4

Cuuum, in Ardeal sa se intample asa ceva?! Nu se poate!!!

# USsR date 5 January 2019 04:51 0

No, da' ardelenii toți "e cinstiți și pe intelligence" (mai ales mafia de la Cluj)......stomac plin=sclavie sigura!!!

# ION date 5 January 2019 15:30 0

 URGENT, retinerea si arestarea preventiva  a tuturor  acestor procurori.Ei reprezinta cu adevarat un REAL PERICOL pentru societate si ordinea de drept. A fi lasati in continuare sa profeseze si sa-si definitiveze 'OPERELE"  reprezinta o SFIDARE a intregii societati. Daca in urmatoarele  zile nu se vor lua aceste masuri, nu mai sunt sanse sa reintram in normal. Presedintele  este insa  MULTUMIT de activitea procurorilor asa ca.......

# Pish Ulie Ciocârdel date 6 January 2019 08:10 +3

Să fie trădare dar să o știm și noi!!! Dar Viij ulica nu mai zice nimicutza!!!!!Cam hâdă dar adevărată imaginea coanei Justițica. Doamna Stanciu ori Tarcea slăvit să le fie numele, partenerele de nădejde a DNA cred că se simțesc bine pe unde mai viețuiesc (încă) în libertate .Ce probe ce egalitate , ce justiție ce principii , rahat cu apă rece .Așa țară așa justiție .Johanes însă se mai gândește dacă Lazăr ( celălalt) trebuie schimbat. În definitiv are dreptate nu lazăr trebuie revocat ci coana Juștițica trebuie trimisă acasă sau poate la brutărie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.10.2022 – La vremuri noi, tot ei! Completul Negru se reuneste la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva