21 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

HORATIUS A LUAT-O IN BARBA – Judecatoarea Cristina Rotaru de la Inalta Curte este noul director al Institutului National al Magistraturii. Fostul membru CSM Horatius Dumbrava a asteptat in zadar sa primeasca o sinecura. Dumbrava trebuie sa se multumeasca doar cu calitatea de formator la INM in domeniul “Etica si deontologie profesionala”. Judecatoarea CAB Elisabeta Rosu s-a retras din concurs

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 February 2017 14:30
Vizualizari: 17957

Judecatoarea Cristina Rotaru (foto) de la Sectia penala a Inaltei Curti de Casatie si Justitie este noul director al Institutului National al Magistraturii. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis marti 28 februarie 2017, in urma interviurilor sustinute de cei doi candidati ramasi in concursul pentru functia de director general al INM, dupa retragerea vicepresedinte CAB judecatoarea Elisabeta Rosu, ca cel mai potrivit magistrat pentru functia de director al INM este judecatoarea suprema Cristina Rotaru. Marele pierzator din acest concurs este vestitul judecator Horatius Dumbrava care in zadar a asteptat o sinecura. A demisionat chiar din CSM in septembrie 2016, cu circa trei luni inainte de terminarea mandatului de 6 ani in calitatea de membru al CSM, pentru a se inscrise in procedura de ocupare a functiei de director al INM.


Judecatorul Horatius Dumbrava mai are insa o sansa sa ajunga in INM, dupa ce Institutul National al Magistraturii l-a propus pentru a fi numit formator cu norma intreaga in domeniul "Etica si deontologie profesionala", in cadrul Departamentului de formare profesionala continua din INM.

*Cititi aici nota Directie resurse umane si organizare din CSM privind numirea in functia de director al INM

Comentarii

# Edelweiss - Cyberinculpat de Bukowina date 28 February 2017 15:04 +5

Foarte frumos! Gudlack în reformarea imediată a acelei factorii de pokemoni micromonstruleți - „Canibalismul judiciar face prozeliți în România ultimilor ani. Institutul Național de Magistratură trebuie iute reformat, altminteri ne vom trezi cu o droaie de monștri în robă. Acolo, la școala aia, de CALFE ÎN ALE DREPTULUI, ei trebuie să învețe măsura și mila.” […] Marian Nazat //// Apropos: Ma'am Rotaru, amu, după asemenea recunoaștere a valorii profesionale, ar fi locul pentru un semn de clemență față de Paul Adrian Ballea! Ajunge! L-ați speriat, l-ați înspăimântat, dar de la înspăimântare până la pușcărie cu executare e cale lungă. Ar fi indicată o renunțare la plângere. Părerea mea!

# unul din lumea cea mare date 28 February 2017 18:10 0

tot vechiul csm trebuie sa mearga la pandaimos cit si 99% din actualul csm.baaaaa!!!!!!haidamacilor cu salarii nemeritate v/ati facut de risul risului,oameni faini si de nimica,v/ati descalificat de cind v/ati aplecat la teava lui hitlerica si ati trimis bazaconii la ccr la instigarea lui hitlerica in spilhozeni!!!!!!dracu mai are incredere in mermeleala voastra de justitie,pe care o violati fara condoame ,zilnic!!!!!!! justitia din mermelica are si sida si hpv,pe linga ,, sififilis,,........deci cu cruci justitia/i mermelita!!!!!

# Cetateanul date 28 February 2017 23:52 +2

Doamna Rotaru e un judecator echilibrat. Daca reusiti sa "umanizati" acele bestii care se pregatesc sa "lupte cu coruptia"... mai ales procurorii... care NU au rolul asta... ci doar sa cerceteze persoanele CORUPTE veti ramane in istorie. Daca nu va propuneti asta, renuntati si ramaneti la CCR ca e nevoie de dvs. Nu este nevoie la INM de un om care sa le explice niste legi pe care dupa ce ajung in scaune nu le mai respecta. Dati-le valori sanatoase si muuuulta intelepciune! Daca plecati totusi... Mult succes!

# Cetaneanul date 1 March 2017 21:13 +1

Prietene, vezi ca e la ICCJ, nu la CCR. ICCJ e (inca) instanta suprema, nu CCR.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva