15 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

INCEP EXAMENELE LA INM – Candidatii admisi in concursul de admitere la INM si in magistratura sustin duminica proba eliminatorie de verificare a cunostintelor juridice. Cititi aici listele candidatilor admisi in concurs si modul de repartizare a acestora pe sali pentru sustinerea primei etape privind proba eliminatorie tip grila de verificare a cunostintelor juridice

Scris de: L.J. | pdf | print

29 August 2014 14:47
Vizualizari: 12918

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii un comunicat de presa in care aduce precizari referitoare la calendarul de desfasurare a concursului de admitere la Institutul National al Magistraturii si de admitere in magistratura, desfasurat in perioada 1 iulie – 7 octombrie 2014, respectiv 1 iulie – 16 octombrie 2014. Potrivit Calendarului, duminica 31 august 2014, va avea loc prima etapa a celor doua concursuri, reprezentant proba eliminatorie tip grila de verificare a cunostintelor juridice la materiile: drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal. Lumeajustitiei.ro publica la finalul articolului listele cu candidatii care urmeaz sa sustina duminica prima proba din concurs.


Astfel, potrivit CSM la concursul de admitere la INM s-au inscris 4.073 de candidati, dintre care vor participa la prima proba un numar de 4.028 de candidati, conform tabelului final privind rezultatul verificarii conditiilor de inscriere la concurs publicat pe site-urile CSM si INM. Concursul se organizeaza pentru ocuparea unui numar de 160 de locuri de auditori de justitie, din care 80 de locuri sunt alocate pentru ocuparea functiei de judecator, iar 80 de locuri pentru ocuparea functiei de procuror: "Proba eliminatorie se va desfasura la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”, Universitatea „Nicolae Titulescu” si Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti, conform programului de desfasurare a primei etape a concursului de admitere la INM publicat pe site-urile CSM si INM".

Pe de alta parte, la concursul de admitere in magistratura s-au inscris 1.007 de candidati, dintre care vor participa la prima proba un numar de 974 de candidati, in conditiile in care Concursul se organizeaza pentru ocuparea unui numar de 26 de posturi de judecator in cadrul judecatoriilor si a 10 posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii: ”Proba eliminatorie va avea loc la sediul Universitatii „Romano - Americane” din Bucuresti, conform programului de desfasurare a primei etape a concursului de admitere in magistratura publicat pe site-urile CSM si INM".

Ambele concursuri sunt programate sa inceapa la ora 09.00, accesul candidatilor in sala fiind permis intre orele 07.30 – 08.30, numai pe baza actului de identitate (BI/CI sau pasaport): "Pentru desfasurarea in bune conditii a celor doua concursuri si inlaturarea oricaror suspiciuni de frauda, au fost instituite masuri de securitate adecvate".

*Cititi aici repartizarea pe sali a candidatilor la concursul de admitere la INM

*Cititi aici repartizarea pe sali a candidatilor la concursul de admitere in magistratura

Comentarii

# Dan date 29 August 2014 18:24 -1

Am dat de o psihopata din Baroul Bucuresti care incearca a 8-a oara. Am un pariu de vreo 5 ani de zile cu ea. Daca ia examenul eu emigrez in Botsweana si ma apuc de tranzactii in moneda lor nationala.

# remember date 30 August 2014 13:58 0


Citeza pe Dan
Am dat de o psihopata din Baroul Bucuresti care incearca a 8-a oara. Am un pariu de vreo 5 ani de zile cu ea. Daca ia examenul eu emigrez in Botsweana si ma apuc de tranzactii in moneda lor nationala.
Stai cuminte Dane in Romania.Daca' i numai psihopata nu poate sa ia examenul decat la SRI :lol: :lol: .In rest e greu.Mai trebuie sa indeplineasca si alte conditii, pe care eu sunt sigur ca nu le indeplineste daca-i....numai psihopata!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

# Dan date 30 August 2014 21:56 -1

Da, ai dreptate. Mai are nevoie de o calitate. Trebuie sa fie si ticaloasa pe deasupra. Ohoo, este, aici n-are nici o problema.

# remember date 31 August 2014 08:41 -1


Citeza pe Dan
Da, ai dreptate. Mai are nevoie de o calitate. Trebuie sa fie si ticaloasa pe deasupra. Ohoo, este, aici n-are nici o problema.
..ticaloasa,frumoasa, curva patentata si cu o viata intima tumultoasa, gen Elena Udrea, altfel pica examenul sri.. :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' />

# unul din lumea cea mare date 31 August 2014 15:00 -1

ptr remember//degeaba va tot rostogoliti in vorbe,daca/i nepoata ,,lu ,,cumatra lu vecinu,care/i nepoata lu mama care a intins rufele la acelasi soara cu soacra lu fanta sau a cui ,,trebie,,este ca si intrata,daca au mai deschis si aceiasi sticla de ,,fanta,, nu sint probleme

# Mai mult de 6 cu indulgenta , nu ia!!! date 29 August 2014 19:57 +2

Trebuie sa fii toba de carte ca sa iei un 6. Asadar de acest examen trece   CINE  TREBUIE!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) :-* :-* :-* :-* :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

# jj date 30 August 2014 12:28 -2

Aia din baroul lui florea nu au nici o sansa sa intre la inm. Doar avi are sanse ca are tac-su bani din pensia de ambasador.

# avi pigus date 30 August 2014 22:10 -1

Ce zici avi te prinzi sa dai examen? Nu de alta daram vedea si noi cata carte stii ca la gramatica ne-am convins. Ia-l si pe unchi-tu florea sa vedem daca faceti de nota 2 impreuna.

# no chance date 31 August 2014 10:17 0

Aia sunt buni numai de propaganda ca sa faca bani  Ei nu au dat examene si acum se erijeaza in mari avocati. Eu ma intreb de ce nu- l ia de avocat pe florea sau pe iordachescu vreun bogatas de asta si ce este preferat mateut? Asta spune totul despre cei care se cred avocati si cei care sunt avocati cu adevarat. Asa-i retardule de avi avi?

# INM = PILE date 1 September 2014 12:08 0

LUJULE, asteptam sa faceti un reportaj despre CUM SE INTRA LA INM in 2014 NUMAI PE PILE!!!   despre cine sunt defapt cei admisi: ce fii si fiice, amante, sotii, si beizadele. Hai LUJULE, NU ne dezamagii*, stim ca poti! (sau... iti este frica de justitie?)  *noi toti cei care am stat ani grei "detentie" la domiciliu sa descifram udroismele si stretianismele precum si boroismele. EXAMEN INM? Maine daca ar da examenul acesta toti magistratii din Romania si toti profesorii universitari, CATI AR LUA PESTE 70??? AUD??.... liniste...

# Catindați la INM date 22 September 2014 13:07 0

Numai ”catindați” semianalfabeți , observ pe aici, dar care vor să parvină. ...Ca mulți alții, care deja au parvenit și au umplut instituțiile statului de interlopi, cocalari și semianalfabeți.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.07.2024 – Zeci de procurori vor sa devina si sa ramana sefi

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva