22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

INITIATIVA LA CONGRESUL AVOCATILOR - Anamaria Grigoruta Stan din Baroul Timis propune proiectul "Avocat de familie": "Trebuie sa existe o preocupare si pentru sprijinirea avocatilor care nu au gasit metoda sa se reinventeze in aceste conditii de piata... Avocati de succes au uitat ca si ei au pornit de jos... se considera ca absolut nimic nu a fost reglementat in sensul evolutiv la nivelul UNBR pentru avocatii incepatori"

Scris de: E.D. | pdf | print

28 March 2014 18:44
Vizualizari: 9786

Congresul National al Avocatilor, organizat in zilele de 28 si 29 martie 2014, reprezinta un prilej bun pentru avocati sa promoveze proiecte, care vin in sustinerea activitatii profesiei de avocat dar si al clientilor acestora. Este si cazul avocatei Anamaria Grigoruta Stan (foto) din Baroul Timis, initiator al proiectului "Avocat de familie" care urmeaza sa fie facut public in cadrul Congresului. Trebuie precizat ca pentru punerea in practica a proiectului "Avocat de familie" initiat de avocata Anamaria Stan, este insa necesara sustinerea proiectului de catre avocatii existenti la Congresul UNBR si adoptarea unei rezolutii. De acest aspect se va ocupa avocatul Antonie Popescu din Baroul Bucuresti, care va explica rolul proiectului initiat de avocata Anamaria Stan in cadrul Congresului UNBR: "Proiectul initiat de doamna av. Anamaria Grigoruta Stan, din Baroul Timis, l-am apreciat si doresc sa il sustin in fata Congresului UNBR. Daca veti considera la fel, ca proiectul "Avocat de familie" este necesar si oportun, va propun sa sustinem proiectul si sa adoptam Rezolutia".


Conform documentului, Proiectul "Avocat de familie" prevede constituirea unui grup de lucru pentru discutii si negocieri cu firmele de asigurari din Romania, care sa se concretizeze prin alcatuirea unui produs nou de asigurare juridica pentru servicii de consultanta asigurate de avocat, anual sau lunar pentru persoanele fizice. Scopul acestui pachet de asigurare juridica este de a oferi sprijin judiciar si competent pentru solutionarea problemelor sociale ale cetatenilor romani care vor sa incheie asigurari.

In opinia avocatei Anamaria Grigoruta Stan proiectul "Avocat de familie" vine si in sprijinul tinerilor avocati, dar si in al celor aflati in pragul pensionarii, intrucat s-a creat o idee generala ca specializarea si pregatirea continua este accesibila doar avocatilor de succes, "care au uitat ca si ei au pornit de jos in cele mai multe cazuri". Din acest motiv se considera ca nu a existat o reglementare in sensul evolutiv la nivelul UNBR pentru avocatii incepatori si este necesara o preocupare pentru sprijinirea celor care nu au gasit metoda sa se reinventeze in aceste conditii de piata.

Prezentam in continuare proiectul "Avocat de familie" initiat de avocata Anamaria Grigoruta Stan de la Baroul Timis si prezentat in cadrul Congresului de avocatul Antonie Popescu din Baroul Bucuresti:

"Un Comitet de Initiativa format din avocati din Timisoara si Bucuresti propune sustinerea proiectului "AVOCAT DE FAMILIE" propunem constituirea unui Grup de lucru pentru discutii si negocieri cu mari firme de asigurari din Romania pentru promovarea pe piata a unui produs nou de asigurare juridica pentru servicii de consultanta asigurate de avocat, anual sau lunar pentru persoane fizice.

Cu un asemenea produs si concept implementat, cetatenii romani care vor incheia asigurarea, nu vor mai fi niste persoane blande, politicoase si neinformate iar majoritatea avocatilor ar putea acorda sprijunul judiciar competent in aceasta perioada si, corelativ, se poate solutiona si o problema sociala a asigurarii unui venit decent!

Daca suntem membri ai UNBR, trebuie sa existe o preocupare si pentru sprijinirea celor care nu au gasit metoda sa se reinventeze in aceste conditii de piata, pentru cei tineri si pentru cei aflati in pragul pensionarii.

Perceptia multora, sugerata si celor tineri, este ca majoritatea celor care participa sunt avocati de succes care au uitat ca si ei au pornit de jos in cele mai multe cazuri, motiv pentru care in ultimii ani, se considera ca absolut nimic nu a fost reglementat in sensul evolutiv la nivelul UNBR pentru avocatii incepatori, pentru cei care nu gasesc cheia succesului, pentru cei care nu cunosc amanuntul ca specializarea si pregatirea continua te recomanda si te ajuta sa te remarci intre colegii avocati.

Chiar daca suntem inlauntrul unei profesiuni liberala care presupune in esenta, concurenta, nu trebuie sa uitam ci trebuie sa respectam spiritul colegial si sa urmarim buna organizare a profesiei noastre.

Congresul ar trebui sa insiste si pe inadmisibilitatea ingerintei judecatorului de a cenzura si reduce onorariile care sunt stabilite prin raportarea la valoarea obiectului pricinii si care sunt justificate de multe ore de munca in interesul solutionarii dosarului, de competenta, notorietatea, priceperea, tenacitatea, titlurile avocatului.

In domeniul juridic, avocatii, mediatorii si notarii contribuie semnificativ la sustinerea bugetului national, avand in vedere ca pentru serviciile prestate se platesc taxe si impozite, etc... Cheltuielile deductibile din codul fiscal sunt nesemnificative si nu cuprind integral toate costurile suportate de noi lunar.

Care este atunci ratiunea pentru care o categorie profesionala semnificativ-platitoare de impozite este desconsiderata de Stat si de judecator fiind pusa intr-o pozitie delicata in relatia cu un client prin reducerea onorariilor si costurilor de deplasare si cazare? - o intrebare nu doar retorica".

In ce priveste Rezolutia, trebuie precizat ca in aceasta se specifica faptul ca Congresul sustine initiativa avocatei Anamaria Stan si aproba constituirea pe langa Comitetul de Initativa a Grupului de lucru pentru discutii si negocieri cu firme de asigurari din Romania pentru promovarea pe piata a unui produs nou de asigurare juridica pentru servicii de consultanta asigurate de avocat: "Congresul National al Avocatilor (UNBR) intrunit la Bucuresti la 28-29 martie 2014, sustine Initiativa timisoareana proiectul "AVOCAT DE FAMILIE" si recomanda/aproba constituirea pe langa Comitetul de Initiativa, a unui Grup de lucru pentru discutii si negocieri cu firme de asigurari din Romania pentru promovarea pe piata a unui produs nou de asigurare juridica pentru servicii de consultanta asigurate de avocat, anual sau lunar pentru persoane fizice. De asemenea, acest Grup de lucru va promova si o initiativa legislativa in acest sens".

Comentarii

# JURYST date 28 March 2014 15:47 -10

Sa va fie rusine v-ati bagat peste tot si peste juristi, mediatori. Voi avocatii ar trebuii sa reprezentati/asistati doar pesroanele fiuzice, dar v-ati bagat si pe persoanele juridice care ar fi trebuit sa ramana ale consilierilor juridici. Oare cei de la conducere/Parlament/Guvern se fac ca nu vad intrucat a-ti suprimat restul profesiilor juridice in favoarea voastra nesimtitilor. 

# Adrian date 28 March 2014 16:39 +5

Hm. Agramat si cu fuga de idei.

# mircea date 28 March 2014 20:26 -1

ar fi o idee bună ca si preotii să devină obligatoriu de familie,doar ca nu exista o institutie a eleberarii retetelor,in cazul preotiilor se elibereaza indulgente,dar avocatii de familie ce sa elibereze?ar fi grozav ca avocatul de famiglie lui Traian Basescu sa fie in concediu cand il judeca sau sa ii acorde 15 minute pentru o consultatie,după care bâj,sa-l trimită direct la Jilava,unde se plânge că o să ajungă.

# Raluca date 28 March 2014 23:02 +1

Tie ar trebui sa-ti fie rusine cu tine insuti! Mai intai invata sa scrii, iar apoi mai pune mana pe o carte si daca tot ai terminat Dreptul degeaba, decat sa fii frustrat, mai bine apuca-te de altceva!

# Adrian date 28 March 2014 16:37 +8

Un demers util. Totusi, nu cumva este necesara o experienta mai ampla pentru a putea deveni sfatuitor pe variile probleme ale unei familii? Ca avocat care deja consiliez o familie, ma intalnesc cu o tematica extrem de variata, de la chestiuni comerciale pana la cele cu incidenta penala. Cu siguranta, daca nu as fi avut in spate cei peste 15 ani de experienta nu as fi putut oferi acest tip de consiliere. Familia cere uneori sfaturi de oportunitate pe care un absolvent de drept lipsit de experienta nu le poate oferi ba chiar si cele juridice bazate exclusiv pe teorie si nevalidate in numeroase randuri in instanta pot fi gresite in lumea reala. As sustine acest proiect.

# laleaua date 28 March 2014 19:43 +6

Mi-e tare teama ca in acest concept si pe ,,avocatul de familie \" va pune laba tot ..toata flaorea cea vestita\"a baroului si nicidecum avocatii stagiari , deci conceptul e bun , dar realizarea jalnica

# ju date 28 March 2014 16:40 -6

Vor avocati de familie. E ca si cum toata po******tia are nevoie de un handicapat de avocat pe care sa-l plateasca degeaba. Uite eu vreau avocat de la bota ca astia nu cer bani ca un dobitoc traditional care \"nu face fata.\"

# 911 date 28 March 2014 18:04 +16

Am vazut ca sunteti multi impotriva profesiei de avocat.Si eu sunt nemultumita de unele lucruri dar in multe tari din U.E exista\" avocati de familie\" si nimeni nu ii blameza ci toata lumea ii respecta si ii plateste conform aptitudilor profesionale.Sintagma\"avocat handicapat\" faptul \" ca noi nu facem fata\" profesional,indemnul la trecerea la Bota etc.nu onoreaza pe nimeni si cred ca trebuie sa existe respect intre noi indiferent unde activam.Este doar un punct de vedere..

# Roki date 28 March 2014 18:11 -14

Cucoana, ai ceva cu singura UNBR infiintata legal, al carei presedinte e Bota ?! Vezi-ti de casta mafiota si inexistenta de jure si nu mai bate campii !

# Black date 4 April 2014 15:55 0

Singura UNBR infiintata legal ? Adica inainte de l989 nu existau procese? Nu existau judecatori? Nu existau avocati? Este ca si cum ai spune ca inainte de 89 nu existau medici..ca nu erau prinsi in structuri organizatorice,ca si cele de astazi...Oare de continuitatea profesiei nu ai auzit ? Vechimea in profesie,incepe doar dupa l990? Avocatii nu erau salariati nici inainte de 89 si aveau casa proprie de asigurari sociale ! Cat despre Bota ce sa mai zicem!? S-a pronuntat deja Justitia ! De ce a trebuit sa plagieze totul de la maleficii avocati \"traditionali\"? De ce nu si-au facut cu mandrie,alt tip de uniforma,alt fel de insigne,tocmai pentru a se deosebi de mult hulitii avocati \"traditionali\" care au zeci de ani de activitate in breasla?Noroc ca lumea  a ajuns sa-i recunoasca in salile de judecata,fiind suficient de regula doar sa deschida gura sau sa\"lase la aprecierea instantei\" ...

# salvarea 911 date 28 March 2014 18:31 -11

Ocoana vorbeste in numele tau si du-l acasa la tine pe florea pensionarul. Uite eu nu vreau sa ma injosesc sa fiu milog tinut de contribuabilul roman. Daca nu m-ar jecmani acest unbr de borfasi comunisti si mi\'as plati darile la stat ar fi ok. Din oficii traiesc ratatii avocaturii, iar acum sa ma alatur acestor pilosi analfabeti faciti avocati la apelul bocancilor, consider ca este sub demnitatea unui avocat. Eu zic sa propui o lege sa fim asistati social ca si asa florea ne-a facut de rahat si cu base. Auzi la mos florea ca nu castigam din cauza avocatilor clandestini. Efectiv ne-a facut ca suntem inferiori pregatirii celor de la Bota. Oare de ce nu recunoaste ca a distrus profesia cu tot felul de lichele politice si cu sumele astronomice pretinse drept cotizatii? Ne-am facit de tot rahatul. BOTA VINO SI NE IA CA AI NOSTRI SUNT NISTE PROSTI. 

# crustaceu date 28 March 2014 18:47 -8

eu am fost 14 ani cj,gandeam la fel ca societatile si institutiile publice trebuiesc sa stea l juristi, acum sunt avocat, ce e drespt la Bota ,. sunt mandra xa nu sunt dincolo desi m-au curtat multe cabinete de avocatura, insa nu as fi putut face temenele, mai ales ca stiu carte, nu vreau oficii, daca ar fi dupa mine ar trebui sa le faca doar stagiarii si voluntar nu pe bani, ca sa nu mai traiasca nimeni din asta si sa puna mana sa invete si sa fie competitiv, si cu av de familie e o prostie, adica sa manance si prostii fara sa depuna nici un efort! de ce ? inca un semnal ca traditionalii se indreapta spre atrofierea profesionalismului, ca sa nu fiu naspa sa zic mai rau

# cucu date 4 April 2014 12:10 0

Te curtau probabil pentru avantaje, nu pentru că esti o somitate în știința dreptului.

# crustaceu date 28 March 2014 18:50 -9

apoi, cand sunteti toti lasi si semanti petitii secrete pe la colturi si nu sunteti uniti si integrii aveti nevoie de alifie, pentru tepe mari in fund, placeri intense fratilor, dar mai bine nu mai fiti lasi, cum luptati pentru un client daca nu sunteti in stare sa luptati pentru voi?

# Valeriu Mangu date 28 March 2014 20:58 0

Articolul \"Doua intrebari adresate membrilor Curtii Constitutionale\" pe: http://ascunzisuri-constitutionale

# consilier juridic date 28 March 2014 21:55 +1

D-na avocat a fost bagata la inaintare pentru acest proiect, prin care se mai incearca sa se obtina o felie din cozonacul numit piata juridica din Romania, de :-x , doar cozonacul sa micsorat. :-* Prin acest demers se mai obtine un monopol si asupra familiei, asa cum sau bagat si peste p.j. luand painea de la gura consilierilor, au incheiat contracte si cu statul gen Sova si Ponta la Turceni, etc..Domnisoarele avocat sau domnii avocati daca doresc un venit decent, mai bine isi schimba profesia, in prezent in avocatura daca faci 2.000 lei /luna sa spui MULTUMESC, foarte multi avocati nu au bani sa achite taxele obligatorii la CAA, pentru prosperitatea lui Florea si compania. :eek: In Bucuresti se mai gaseste cate un client, dar in provincie este jale, te prostituiezi profesional si tragi de maneca clientul, iar conducerea motiveaza ca din cauza avocatilor lui Bota nu sunt clienti, vrajeala pentru naivi.Intr-o ultima manevra de a mai acapra un segment din cozonacul invizibil, cate un smecheras de avocat la un pahar de bere in hotelul din Techirghiol o mai pune de o lege, bineinteles cu girul presedintelui 8) .Pentru cititori care ma voteaza negativ, nu ma intereseaza votul lor, vom trai si vom vedea cum se duce de izbeliste profesia de jurist cu acordul tacit al explotatorilor din conducerea UNBR si a Colegiului Consilierilor Juridici. :zzz

# ANTI FUSTRATI! date 29 March 2014 19:11 +3

Oameni buni, ce e cu atata fustrare aici? Nu ati fost capabili sa luati un examen de intrare in avocatura, in UNBR, nu ati fost capabili sa gasiti un avocat maestru, care sa se incline in fata inteligentei voastre si sa va semneze contractul de colaborare, ati abandonat lupta, nu ati avut incredere in voi ca puteti sa ajungeti avocati in UNBR si acum va plangeti cand nu va solicita nimeni parerea. Cati dintre voi ati avut bursa in facultatea de drept si note peste 8 obtinute onest? Libertarea de exprimare e garantata constitutional, dar nu trebuie sa depaseasca limitele bunului simt. Avocatii UNBR, au muncit mult sa detina aceasta calitate si ma refer aici la cei care au intrat pe baza de examen, sunt o categorie care trebuie respectata. Ce va impiedica sa intrati in avocatura clasica si legala -UNBR, domnilor consilieri juridici, domnilor ”botanisti”? Decat sa fi o viata fustrat mai bine te lupti sa accesezi legal si sa imbunatatesti un sistem invechit. Daca nu sunteti avocati in UNBR, atunci comentati pe la alte mese, proiectele avocatilor UNBR. Spectatori fustrati peste gard...

# ANTI FUSTRATI! date 29 March 2014 19:12 +2

Oameni buni, ce e cu atata fustrare aici? Nu ati fost capabili sa luati un examen de intrare in avocatura, in UNBR, nu ati fost capabili sa gasiti un avocat maestru, care sa se incline in fata inteligentei voastre si sa va semneze contractul de colaborare, ati abandonat lupta, nu ati avut incredere in voi ca puteti sa ajungeti avocati in UNBR si acum va plangeti cand nu va solicita nimeni parerea. Cati dintre voi ati avut bursa in facultatea de drept si note peste 8 obtinute onest? Libertarea de exprimare e garantata constitutional, dar nu trebuie sa depaseasca limitele bunului simt. Avocatii UNBR, au muncit mult sa detina aceasta calitate si ma refer aici la cei care au intrat pe baza de examen, sunt o categorie care trebuie respectata. Ce va impiedica sa intrati in avocatura clasica si legala -UNBR, domnilor consilieri juridici, domnilor ”botanisti”? Decat sa fi o viata fustrat mai bine te lupti sa accesezi legal si sa imbunatatesti un sistem invechit. Daca nu sunteti avocati in UNBR, atunci comentati pe la alte mese, proiectele avocatilor UNBR. Spectatori fustrati peste gard...

# anti oarecacare date 29 March 2014 19:25 +2

Da bai Boule suntem frustrati ca noi o sa avem pensie, ca noi nu am dat spaga unui topirlan sa-i caram mapa, si mai suntem frustrati ca nu platim tribut unui imbuonat comunist. Nu toti avem tatici presedinti, ambasadori sau alte asemenea sa ne aranjeze taticutul intrarea. Si mai dobitoc infumurat anti oarecacare  noi am ales sa luptam pentru a profesa toti cei care termina dreptul si sa razbata cei care sunt alesi de clienti. In niciun caz nu are dreptul un dobitoc imputit de decan sa decida ca sa profeseze o loaza care a dat spaga ca tine in timp ce un om pregatit nu avea drept sa acceada din cauza examenelor trucate. Si Boule ia spune cum explici ca politicienii, judecatorii intra in bransa scutiti de examen? Stii cretinule ca nimeni nu vrea sa participe la examenele trucate. De ce distrugeti voi lucrarile imediat dupa examen? De ce la contestatii sunt admisi cei care au luat nota 1?  Dobitoc frustrat esti tu si cu altii de teapa ta. 

# ANTI FRUSTRATI date 29 March 2014 19:46 +2

Jurist ai zis? Pai asta e limbaj de om normal? Adevarul e ca frustrarea poate naste monstri daca o lasi necontrolata! Cand ati fost ultima data la o slujba religioasa? Pot sa pun pariu ca nu rezistati in Biserica mai mult de 30 minute. La un asemenea nivel ca al dv. nu conteaza profesia, nu conteaza nimic, conteaza sa nu va pierdeti sufletul.

# crustaceu date 28 March 2014 22:05 -3

asa este, majoritatea de la bota suntem fosti consilieri juridici, buni profesional, insa scarbiti de uniunea juristilor, care incet dar sigur a luat-o pe urma traditionalilor, apoi, faptul ca la institutiile publice grav politizate nu mai poti sa iti faci treaba, ne-a impins catre barouri,; in ceea ce privesc incasarile, nu prea avem a ne plange,

# B.I. date 4 April 2014 12:17 0

În sfârșit un comentariu rațional. Felicitări. Totuși, referitor la comentarii am unele îndoieli.

# UNBR.EU date 29 March 2014 00:48 0

RAPORT CONGRES UNBR.EU   http://www.unbr.eu/sites/unbr.eu/files/documente_articole/COMUNICAT%20PROTESTE%20SI%20CONGRES%2004.03.2014.pdf

# UNBE.M.UE date 31 March 2014 10:47 0

Si ce daca... daca ai sange in instalatie afiseaza - unde vrei tu - numele decanilor de la toate barourile judetene.  Ma intereseaza unul in mod special.Vad ca pe unbr-legal baroul lui Botomei figureaza e pe lista lui Nimerincu. Interesant  

# ANTI FUSTRATI! date 29 March 2014 19:08 0

Oameni buni, ce e cu atata fustrare aici? Nu ati fost capabili sa luati un examen de intrare in avocatura, in UNBR, nu ati fost capabili sa gasiti un avocat maestru, care sa se incline in fata inteligentei voastre si sa va semneze contractul de colaborare, ati abandonat lupta, nu ati avut incredere in voi ca puteti sa ajungeti avocati in UNBR si acum va plangeti cand nu va solicita nimeni parerea. Cati dintre voi ati avut bursa in facultatea de drept si note peste 8 obtinute onest? Libertarea de exprimare e garantata constitutional, dar nu trebuie sa depaseasca limitele bunului simt. Avocatii UNBR, au muncit mult sa detina aceasta calitate si ma refer aici la cei care au intrat pe baza de examen, sunt o categorie care trebuie respectata. Ce va impiedica sa intrati in avocatura clasica si legala -UNBR, domnilor consilieri juridici, domnilor ”botanisti”? Decat sa fi o viata fustrat mai bine te lupti sa accesezi legal si sa imbunatatesti un sistem invechit. Daca nu sunteti avocati in UNBR, atunci comentati pe la alte mese, proiectele avocatilor UNBR. Spectatori fustrati peste gard...

# Anti analfabeti flocisti date 29 March 2014 19:26 -1

Ba, analfabet flocist, se zice \"frustrati\" si nu \"fustrati\". Cata spaga ai dat agramatule pentru a ingrosa randurile unei caste mafiote ilegale ?! Propaganda ieftina, cu simulacrul acela, caruia tu ii spui examen, vinde-o copiilor de gradinita. Tu nu stii sa scrii si vorbesti despre avocatura, trompeta flocista ce esti ! Lacheule, de jure nici nu exista unbr-flocea, dar, esti atat de prostanac incat n-ai cum sa intelegi o realitate juridica. Canta tu la alta masa !

# ANTI FRUSTRATI date 29 March 2014 19:52 0

De erori de tehnoredactare ati auzit? Mai bine repezit in ale tastelor decat ”flocist” in exprimare. Ce spaga botanistule? Ce spaga? Tu de munca cinstita, de cunostinte temeinice si de inteligenta care determina un maestru sa te plateasca el pe tine ai auzit? La nivelul tau, nu cred, dar oricum niciodata nu e tarziu. Identic ca la prietenul tau de sus: ”Jurist ai zis? Pai asta e limbaj de om normal? Adevarul e ca frustrarea poate naste monstri daca o lasi necontrolata! Cand ati fost ultima data la o slujba religioasa? Pot sa pun pariu ca nu rezistati in Biserica mai mult de 30 minute. La un asemenea nivel ca al dv. nu conteaza profesia, nu conteaza nimic, conteaza sa nu va pierdeti sufletul.”

# penibilule date 29 March 2014 21:04 -2

Eroare de tehnoredactare ?! Peste tot ai scris \"fustrare\" si \"fustrati\", analfabetule flocist. Ar trebui sa-ti crape obrazul de rusine. Pe de alta parte, ne pare bine ca dovediti lumii ce specimene, cu IQ-ul scazut, au invadat casta mafiota-flocea.

# POLO.NICU date 31 March 2014 14:20 -2

:lol: :lol: :lol: daca are numa fuste in cap ce vreti...

# anti anti frustrati date 4 April 2014 12:33 0

Care avocatura legala? Aia ce fct pe Legea desfiintarii 3/48?

# Black date 4 April 2014 16:05 0

 A se invoca o lege comunista(3/1948) cand tara era sub ocupatie sovietica,cand avocatii\"traditionali\" multi cu studii stralucite in Franta,cu doctorate....erau persecutati sau ridicati de securitate,judecati sumar si dusi la \"Canal\" pare o grava impietate! Chiar in plin regim comunist,avocatii au rezistat! D.p.v. social erau ca niste \"paria\" dar aveau mandrie ca apartin unei caste  nobile cu nume mari in istoria avocaturii romanesti...Ca nu erau numite barouri inainte de 89 ci BCAJ sau Colegii este o chestiune pur formala...Legea de organizare actuala a avocaturii,interzice existenta unor structuri profesionale paralele,gen Bota s.a....

# ce vorbesti ?! date 4 April 2014 18:35 0

Mai, Black, bati campii si esti paralel cu stiinta dreptului. Nici nu ma mira, avand in vedere miile de analfabeti juridic care au ingrosat randurile castei mafiote-flocea, dand spaga sau fiind rude cu cine trebuie. Penibilule, legea e lege indiferent de regimul politic sub care a fost adoptata. Daca nu e democratica, aceasta se putea abroga sau modifica de regimurile politice care au urmat. Da\' tu esti mult prea ingramadit ca sa pricepi.

# crustaceu date 29 March 2014 20:35 -3

tu care ne faci frustrati de ce nu ai curajul sa te intalnesti cu mine sa vezi ce cifra impresionanta pt un traditional platesc eu la fisc, de pe urma proceselor in care intru?, de ce sa ma inscriu la consiliul barourilor, sa ma fure si alceva niste bosorogi fara minte, ca daca aveau minte furau cu acte nu fara, la niste lasi care nu pot sa isi poarte singuri de grija si care se ascund sa isi dea numele si sa semneze o petitie? eu merit mai mult si am mai mult decat toti fraierii traditionali la un loc, am propriul meu cabinet, sunt respectata si nu am treba cu casele de nebuni de avocatura, fiindca nu doresc sa ma compar cu unul ca bostina, cu o casa de avocatura facuta pe inselaciune si nu mai zic, fie la el

# crustaceu date 29 March 2014 20:45 0

nu am nici oficii , fiindca e deprimant sa traiesti o luna din oficii si e super ca la bota nu se dau oficii, nu vreau nici sa fiu avocat de familie, atat timp cat stiu carte, clientii pe care ii tot cautati voi cu lumanarea vin la mine pentru munca mea si rezultatele mele nu fiindca le spun ca sunt la bota sau la florea, daca le mai spun ca sunt la florea pleaca invartindu-se, asa ca voi sunteti frustrati, voi sunteti umiliti, voi plangeti dupa clienti, voi dati biruri grele, voi sunteti inselati , voi nu noi. De ce nu a spus bota la congresul nostru ca sunt milogi care nu au clienti?, de ce a spus toata lumea trebuie sa manance o paine buna, nu vom pune noi taxe? de ce Florea la congres se plange ca nu sunt clienti la voi, insa vrea sa majoreze salarii de conducere si sa mai fure si ce mai a rams, pentru un sediu, poate in rahova sau ferentari sa fiti mai aproape de jilava sau de aia pe care ii reprezentati prost in oficii, mie in locul tau mi-ar fi rusine sa mai scriu ceva

# anticacare date 29 March 2014 20:47 0

Oarecacare frustrare vad ca ai scapat de fetisul cu bota si acum ne spui juristi. Multumim domnule analfabet aparator al spagii si al furaciunii. Afla ca suntem si noi avocati  la florica si nu ne convine treaba. Oricine stie ca roba costa bani multi, inca de la admitere scoti purcoiul de bani. Nu te mai da fata mare ca te faci de caca-o. Incet cu pianul ca stim cu totii cine intra si cum. Da? Povesti sa le spui colegilor tai de celula cind te vor lua colegii la intrebari cu fondul de pensie. Auzi ce idiotenoe, peste 10 ani hotelul va valora nu stiu cat. Esti bolnav la cap, in 10 ani imbatrineste cladirea si ii scafe pretul. Daca erai avocat adevarat stiai ca o cladire are valoate de inventar care scade. Dar degeaba din spagar analfabet nu faci avocat chiar daca te deghizezi cu roba. Farsorule!!

# crustaceu date 29 March 2014 20:48 -2

nici la biserica nu te mai duce ca spurci drumul pana acolo, incearca la techirghiol, poate infiintati si o sectie pt depresivi, frustrati si psihopati

# anti frustrati date 29 March 2014 20:56 -1

Dobitocul asta antifrustrati e un bosorog de ala pervers, merge la biserica si se roaga iar pe de alta parte se ocupa de escrocat clientii si colegii. Se duce bodorogul la putoarea aia de teghirghiio ca porcilor precum stii le place namolul. Parca il vad pe slaninos cum ii atirna pieile si sta cracanat in chilotii maronii si la propriu si la figurat. El are un fetis cu Bota si cu avocatii bota. Noi ii spunem in engleza UP YOURS!!!

# ANTIFRUSTRATI date 29 March 2014 21:40 +3

Puteti sa faceti un Sindicat ca vad ca sunteti mai multi! Poate va inscrieti la un curs de bun simt. Poate impreuna reusiti sa va tratati de invidie, rautate. Mult succes va doreste un avocat de mare succes si chiar tanar din UNBR!

# ion date 29 March 2014 23:25 -3

Avocat de mare succes la popa poate. Mare e gradinita lui florea . Penibilule zis oarecacare. 

# crustaceu date 29 March 2014 21:57 -2

ma bucur mult ca esti de succes, si ca sa vezi ca sunt de buna credinta pot sa iti dau din dosarele pe care eu ole refuz, fiindca nu iau divorturi si nici penale, insa daca erai de succes, atunci nu erai suparat pe noi, si erai cu nume si prenume alaturi de rapcea sau olguta, impotriva conducerii voastre, ce naiba, nu mai minti pe nimeni, ai mult pana la pensie daca zici, insa eu zic ca trebuie si voi sa intrati odata in legalitate cu acte, pensii, bun simt, tot, pacat de tine tinere

# ANTIFRUSTRATI date 30 March 2014 18:02 +3

Nu e nimeni suparat, pe oamenii invidiosi nu merita sa fi suparat. Citeste primele mesaje si ai sa vezi singur cat venin si rautate impotriva avocatilor UNBR. Multumesc pentru generozitate dar eu zic sa le imparti prietenilor tai cu studii juridice, dosarele cu divorturi si dos. penale. Succes tuturor si multa lumina in suflet si in creier!

# kahu date 30 March 2014 18:13 +1

Nu aveti mai multe poze cu bunaciunea asta de avocat?

# kahu date 30 March 2014 18:16 +1

In poza afisata arata super tare gagica!

# crustaceu date 31 March 2014 00:02 -1

pt antifrustarati, eu vorbeam serios, nu iau toate dosarele, voi va pangeati ca nu sunt clienti, nu pot sa le dau prietenilor mei fiindca si ei au la fel ca si mine pe comercial si civil, deci daca pot sa ajut...

# B.I. date 31 March 2014 10:11 +1

Solicit d-lui Bota să facă și el un congres, unde să aibă invitați de clasă și să rezolve problema cu instanțele, suntem sătui de activitate pe Luju. Dacă nu poate, nu e nicio problemă, să ne dea banii înapoi. URGENT! Am luat plasă cu acest om, urât de tot. Unii dintre noi își varsă nervii pe avocații adevărați, recunoscuți de stat, în loc să -i ceară lui Bota să rerzolve problema. La data examenului nu a spus nimic legat de faptul că structura sa nu este recunoscută. Asta înseamnă înșelăciune.

# POLO.NICU date 31 March 2014 10:40 +1

Si cine te opreste sa-i faci plangere lui Bota pentru inselaciune...poate faptul ca trebuie sa o semnezi- adica sa-ti asumi raspunderea. E mai simplu pe Luju...

# B oulu I date 31 March 2014 10:48 0

Boul I, Bota a zis ca nu sta de vorba decat cu juristii!

# asa e date 31 March 2014 10:53 0

B. I. nu e avocat, e alexandru iorgulescu: s-a dus la Bota cu o licenta falsa, iar Bota l-a predat politiei si a fost arestat: http://bgarecuperari.ro/alexandru-iorgulescu-fals-avocat-retinut-in-incinta-judecatoriei-pitesti.  de-aia are ciuda pe Bota!

# crustaceu date 31 March 2014 13:35 0

ba mie mi-a spus cand m-am inscris ca sunt pb, a fost alegerea mea, eu traiesc sin avocatura, bine, insa probabil ca sunt si zone unde sunt pb, cred ca la noi nu sunt lasi, asa ca fiecare care are o problema trebuie sa mearga la baroul sa o discute, , daca se ascunde fiecare dupa porumb nu se pot indrepta lucrurile si daca nu poti singur trebuie sa ceri ajutor, in loc sa zici ca e inselaciune, mai bine te duci la bota ca nu te mananca si faceti impreuna ceva in pb respectiva si pe mine daca ma doare ceva ma duc si ma tratez, asa ca draga coleg dupa ce imi corectezi greselile de te miri ce ajuta-te pe tine si mergi si iti solutioneaza problema

# Lou Vega date 7 May 2014 12:19 0

Draga Anamaria, aveti vreun feed back pozitiv din partea monstruoasei conduceri la initiativa dvs sclipitoare?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva