24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

GASCA HAULES SE INCOLONEAZA LA BRIGADA NUFARUL – Paraditorii de la DNA Ploiesti vor face coada la CSM in doua dosare disciplinare. Lucica Onea este judecat pentru incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii, precum si pentru intarzierea repetata in efectuarea lucrarilor, din motive imputabile. De intarziere s-ar face vinovate si alte foste vedete ale „unitatii de elita”: Alfred Savu, Laura Bucica, Giluela Deaconu si Cerasela Raileanu

Scris de: Valentin BUSUIOC | pdf | print

6 September 2019 12:56
Vizualizari: 6253

Zi de foc la Sectia pentru procurori in materie disciplinara. Miercuri, 11 septembrie 2019, la „Brigada Nufarul” se vor incolona nu mai putin de cinci procurori care si-au castigat celebritatea prin executiile comise la DNA Ploiesti. Este vorba despre Lucian Onea, zis Lucica (foto), Alfred Savu, Laura Bucica, Giluela Deaconu si Cerasela Raileanu.


Lucica (fost sef al DNA Ploiesti intre 2012 si 2018) este vizat chiar in doua cauze disciplinare:

- una in care este acuzat de savarsirea abaterii disciplinare prevazute de art. 99 lit. b) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor: „incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii”;

- cealalta in care este invinuit de comiterea abaterii disciplinare stipulate la litera h), teza a II-a din acelasi articol de lege: „intarzierea repetata in efectuarea lucrarilor, din motive imputabile”.

Lucica, din lac in put

Amintim ca in ianuarie 2019 (cand a fost dat afara in suturi din DNA de catre procurorul-sef Calin Nistor), Lucian Gabriel Onea a revenit la parchetul de provenienta (PJ Campina). In februarie, Lucica l-a dat in judecata pe Nistor, contestand la Curtea de Apel Bucuresti ordinul acestuia de revocare din DNA (click aici pentru a citi). Intre timp, acelasi Onea s-a trezit suspendat din magistratura in luna iulie, dupa ce Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie l-a trimis in judecata pentru fabricarea dosarului „Tigaile lui Sebastian Ghita” (click aici pentru a citi).

Revenind la fostii tovarasi de paradeli ai lui Onea din vremurile de glorie ale DNA Ploiesti, trebuie sa spunem ca acestia ii sunt colegi de dosar disciplinar in a doua cauza – cea vizand intarzierea repetata in efectuarea lucrarilor (vezi facsimil). Cei patru procurori au dat bir cu fugitii cand au simtit ca se impute treaba in DNA Ploiesti si activeaza in prezent la: Parchetul de pe langa Judecatoria Campina (Mioara Laura Bucica si Giluela Deaconu), PJ Moreni (Elena Cerasela Raileanu) si PT Prahova (Alfred Savu).

Totusi, nu ne facem prea mari sperante in legatura cu deznodamantul celor doua cauze disciplinare, fiind foarte probabil ca Sectia pentru procurori a CSM sa-si confirme titulatura de „Brigada Nufarul” sau „Sindicatul nemernicilor” (asa cum i-a catalogat Alexandru Cumpanasu) si sa dea cu bidineaua peste acuzatiile aduse celor cinci paraditori.


Comentarii

# Edelweiss - Ivory Tower Eufemist date 6 September 2019 13:34 +9

Concurs de tricouri ude? :eek: „Așa ceva nu există!” :-* Moto: ”Quousque tandem abutere, Oliviana, patientia nostra? Quamdiu etiam furor iste tuus nos eludet?” Mă zuitam zilele trecute la niște clipuri de-ale Fanfaronului Nepereche despre cum se joacă el cu fetițele oamenilor de-a justiția, în sala de judecată. Hmmmm! :sigh: link: https://tazmaniandemoon.blogspot.com/2019/09/cice-ro-olivianare-3.html

# Steluta date 6 September 2019 15:09 +3

MINUNATA FOTOGRAFIE

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva