24 noiembrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MOTIVAREA DETASARII LUI MORAR – Sectia de procurori a CSM condusa de Oana Haineala a pretins ca detasarea in fruntea PICCJ, solicitata pentru Daniel Morar de parchetul condus de acesta: „Nu se dispune in interesul magistratilor, ci numai in interesul institutiei care o solicita”. Aberatie juridica: Sectia lui Haineala a decis, peste capul MJ si Presedintelui, cine sa fie membru de drept in CSM din partea PICCJ (Hotararea)

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

29 martie 2013 10:00
Vizualizari: 5172

 

Sectia de procurori condusa de sefa CSM Oana Haineala (foto) a motivat Hotararea nr. 81 din 25 martie 2013, prin care l-a detasat pe Daniel Marius Morar in functia de prim-adjunct al Procurorului General pe o perioada de 6 luni, incepand cu data de 2 aprilie 2013. Din acest document reiese felul in care mana de procurori din CSM pastoriti de Oana Haineala, a gandit ca Daniel Morar sa poata ramane in funtea PICCJ dupa cum vor "muschii" lor.

Lumeajustitiei.ro a dezvaluit in editia din 27 martie 2013 ca detasarea lui Daniel Morar in fruntea ICCJ este nelegala intrucat: 1 - o detasare nu este posibila in cadrul aceleiasi institutii; 2 - detasarea se poate face numai la solicitarea sefului institutiei, care in cazul nostru era acelasi Daniel Morar si nu putea fi ceruta de adjuncta lui Morar, Gabriela Scutea (foto 2) care nu putea sa intervina in favoarea sefului ei – conflict de interese; 3 - detasarea nu putea viza functii care potrivit legii sunt atributul exclusiv al ministrului Justitiei, care face propuneri catre Presedintele Romaniei. Iata insa ca la CSM, ca si la Curtea Constitutionala, maretia dreptului sta in faptul ca el poate fi interpretat in fel si chip. Cititi si va cruciti:


Detasarea a fost ceruta chiar in ziua in care a fost acordata,  la solicitarea Gabrielei Scutea, adjuncta lui Morar. Prima gaselnita: Sectia lui Haineala a pretins ca Morar „are functia de baza in cadrul PCA Cluj”,

Din motivarea Hotararii nr. 81 din 25 martie 2013, semnata de Oana Haineala, aflati insa prin ce artificii s-a interpretat legea astfel incat sa se atinga scopul dorit: mentinerea cu orice pret a lui Daniel Morar in fruntea PICCJ pana la 9 iunie 2013, cand va urma sa-si preia mandatul de judecator la Curtea Constitutionala daruit de Traian Basescu, pe care fostul sef al DNA l-a scapat de dosarul „Flota”.

Din preambulul hotararii se confirma faptul ca detasarea – conditie esentiala pentru ca CSM sa ia o asemenea decizie – a fost ceruta „prin adresa nr. 136/C3/25.03.2013 a PICCJ.” Nu se spune de catre cine anume, insa se stie cine a facut solicitarea, adjuncta lui Morar, procuroarea Gabriela Scutea. Conflictul de interese este evident, cata vreme un inferior al lui Daniel Morar nu putea solicita detasarea sefului, si cu atat mai putin Daniel Morar nu putea sa-si ceara in numele institutiei propria detasare. Sectia de procurori a CSM pastorita de Oana Haineala a considerat fireasca o asemenea gaselnita.

Intrucat o detasare nu este posibila in cadrul aceleiasi institutii/instanta/parchet, CSM a invocat in hotarare faptul ca „Domnul procuror are functia de baza in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj si are gradul de procuror la PICCJ. Prin urmare nu sunt aplicabile dispozitiile art. 59 din Legea 303/2004, republicata, potrivit carora detasarea nu se poate face la parchete de nivel superior celor la care procurorul are dreptul sa functioneze potrivit legii.”

Numai ca din 2005 si pana in prezent, Daniel Morar a stat cu numire in fruntea PICCJ - DNA si apoi cu delegare in cea de prim adjunct al Procurorului General al PICCJ, fara sa se intoarca vreo clipa la Parchetul Curtii de Apel Cluj, pentru a putea fi ulterior detasat la PICCJ. Dimpotriva el a functionat continuu la PICCJ, unde a obtinut si gradul profesional corespunzator de procuror de suprema.

In motivarea Hotararii, Sectia lui Haineala a invocat ca intrucat procedura de selectie in vederea numirii in functiile de sefi la PICCJ nu este finalizata, iar buna functionare a unui parchet este afectata prin vacanta functiei de conducere „situatia legislativa adecvata este detasarea unui magistrat in aceasta functie... cu atat mai mult in situatia in care ocuparea prin delegare a respectivei functii nu este posibila”. Surprinzator, in motivare se vorbeste si despre Hotararea nr. 422 din 22.11.2012 a Sectiei de procurori a CSM prin care s-a avizat negativ propunerea ministrului Justitiei Mona Pivniceru de numire in functia de sef la PICCJ a procurorului Tiberiu Nitu, precum si despre faptul ca Presedintelui Traian Basescu e respins propunerea ministrului, fara sa se sufle o vorba despre faptul ca Daniel Morar (devenit membru de drept al CSM printr-o hotarare de Plen contestata in instanta de AMR) s-a opus in cadrul interviului din Consiliu, ca Tiberiu Nitu sa fie avizat pozitiv, fiind evident conflictul de interese, mai precis de faptul ca Morar a impiedicat un candidat sa-i ia functia, desi legea si deontologia profesionala l-ar fi obligat sa se abtina!

Haineala a motivat ca detasarea ceruta de adjuncta lui Morar pentru Morar „nu se dispune in interesul magistratilor, ci numai in interesul institutiei care o solicita”

Sectia Oanei Haineala a mai motivat ca: „Prin exceptie, pentru rezolvarea situatiei de provizorat referitoare la aceste functii este prevazuta in mod expres posibilitatea delegarii. Interpretarea sistematica a textelor de lege conduce la concluzia ca aceste functii pot fi, de asemenea, ocupate prin detasare.... analizand textele legale care reglementeaza detasarea judecatorilor si procurorilor, se observa ca aceasta masura care consta in schimbarea temporara a locului de munca, nu se dispune in interesul magistratilor, ci numai in interesul institutiei care o solicita... prin urmare, in situatia in care buna functionare a unui parchet este afectata, prin vacanta functiei de conducere, solutia legislativa adecvata este detasarea unui magistrat in aceasta functie... Sectia pentru procurori a CSM a avut o practica constanta in acest sens. Astfel, prin Hotararea nr. 219/5 octombrie 2006 a fost dispusa detasarea dlui procuror Mircea Ene in functia de prim-procuror al PJS 1, pentru o perioada de 3 ani, iar prin Hotararea nr. 213/5 iulie 2007 a fost dispusa detasarea dlui procuror Rasnoveanu Ioan in functia de prim-procuror al PT Ialomita, pe o perioada de 6 luni... in mod evident, functia de procuror general al PICCJ este o functie foarte importanta pentru sistemul de drept din Romania... detasarea in functia de prim-adjunct al procurorului general a dlui Daniel Marius Morar se impune din considerente legate de continuitatea actului de conducere si de asumarea responsabilitatii functiei”.

Sectia Oanei Haineala a ajuns sa decida - peste capul MJ si al Presedintelui Romaniei - propria componenta, dar si cine sa fie membru de drept in CSM din partea PICCJ

Oare ce „asumare a responsabilitatii functiei” putea fi invocata in cazul lui Morar, cata vreme chiar din motivarea Hotararii CSM se recunoaste ca acesta a fost numit in aceeasi zi de 25 martie 2013 in functia de judecator la Curtea Constitutionala, fiind evident ca din detasarea de 6 luni, Morar nu va mai sta pe functia de sef al PICCJ decat cinci saptamani?

Cat priveste „vacantarea functiei” si indicarea celor doua exemple din 2006 si 2006 de detasare a unor sefi la PJS1 si PT Ialomita, Sectia lui Haineala a ignorat faptul ca prin lege, desemnarile in fruntea marilor parchete sunt atributul ministrului Justitiei, care propune Presedintelui Romaniei cine sa fie numit. CSM nu putea detasa pe nimeni in asemenea functii, care nu sunt de nivel de parchete de judecatorii si tribunale precum cele doua exemple date. Per a contrario, asta insemna ca CSM poate detasa un procuror direct pe functia de Procuror General al Romaniei si chiar ne intrebam de ce Sectia lui Haineala nu l-a facut pe Morar direct Procuror General al PICCJ, ca sa nu mai fie nevoie de nicio procedura de selectie in viitorul apropiat si sa se puna capat scandalului politico-judiciar privind batalia pe sefia PICCJ si DNA!?

Un alt argument de nelegalitate il reprezinta si faptul ca daca Sectia de procurori a CSM si-a arogat asemenea puteri de detasare la varful PICCJ, asta inseamna ca Sectia lui Haineala si-a decis nu doar propria componenta, dar a si numit de capul ei cine sa fie membru de drept in CSM din partea PICCJ - ceea ce este o aberatie!

* Cititi aici integral Hotararea nr. 81 din 25 martie 2013 a Sectiei de procurori privind detasarea lui Daniel Morar, semnata de Oana Haineala

Comentarii

# zegrean date 29 martie 2013 10:41 +18

Rusine breslei judecatorilor pentru compromisurile acceptate !

# unul din lumea cea mare date 29 martie 2013 12:53 +10

doamne cita greata imi provoaca ,,CELERITATEA,,hainita femeia asta are ,,fro,,urma de morala in ea? este poza cea mai fidela a coruptiei generalizata in sistemul justitiei. numai justitia ,,publica,,si napalmul va mai ,,spala,, doamne cita placere o sa am sa fiu jurat la actul de justitie publica. o sa fiu al dracului de curios sa/i aud cum vor,,pleda,,pentru ei judecatorii si procurorii cind vor fi ,,cercetati de justitia publica,, bai!!coruptilor voi nu realizati ca in fiecare zi creste presiunea(tensiunea )sociala,chiar v/ati rupt de realitate?????

# desteptu date 29 martie 2013 17:50 +2

[quote name=\"zegrean\"]Rusine breslei judecatorilor pentru compromisurile acceptate ![/quote]tu n ai citit ma ca sectia pentru procurori a decis...ce treaba au judecatorii fraiere

# zegrean date 29 martie 2013 20:11 +5

Judecatorii prin asociatiile lor au renuntat la lupta cu procurorii basisti securisti care-i calaresc , ii intercepteaza abuziv , ii santajeaza cu elemente de viata intima ... etc specialitatea procurorilor ce se pretind \" magistrati\" desi magister e nasul din sufletul lor .

# Vigilanti date 29 martie 2013 10:44 +17

AMR, UNJ, ceilalţi judecători din CSM, ce faceţi, aveţi reacţii, giraţi mizeria asta, SUNTEŢI DE ACORD cu ea, cu hotărârea? Dacă da, spuneţi clar ca să ştie toată lumea, nu fiţi ascunşi, fricoşi. E corect? spuneţi răspicat adevărul factual şi procedural, iar cei care şi-au asumat ilegalitatea, SĂ PLĂTEASCĂ! da\' nu cu somări sau vrăjeli. Poate interimaru\' de la MJ, premierul, ia poziţie şi CONDAMNĂ decizia, pe cei ce au dat-o, au luat-o, procurorii CSM, şmecheri şi tupeişti. Bordea, al cui eşti, tu cum te SIMŢI ca vicepreşedinte CSM, ce glăsuieşti, ce voce ai, PE CINE APERI, pe cine reprezinţi, hmm? AStunci, la numire, ţii minte că reprezentanţii judecătorilor ţi-au cerut să nu asumi funcţia, n\'aşa? tu ce-ai făcut? te simţi bine printre procurori, le faci bocancii, îi slujeşti bine, ţi-a cald acasă, ai cardu\' plin, ţi-ai îndeplinit ordinele, familia e bine, n-ai treabă, n\'aşa? eiiii...

# Marinaru date 29 martie 2013 10:45 +22

Pentru alti oameni obisnuiti hotarirea lui Haineala era nula de drept.Pentru clica lui Haineala care decide cine poate ataca hotarirea luata ?? Vedeti ce inseamna ca in fruntea judecatorilor sa fie un procuror ?! La fel va fi si cu Morar la CCR.Ce naiba am ajuns un surogat de stat in care o mina de oameni fac ce vor ???? 

# VIKY date 29 martie 2013 11:20 +16

AMR trebuie sa ia masuri urgente, fara menajamente, fara somatii. Doi, asa zisi procurori, terfelesc justitia mai rau ca la usa cortului. Stimati magistrati, legile nu se aplica in cazul celor care incalca legea?. Ce gandeste, sau ce intelege un simplu om de rand, care asista la aceasta mascarada a justitiei?. Cine va mai avea incredere in justitie, daca cei care au jurat sa respecte legea, o incalca fara jena, ignorand o tara intreaga?. Cinstit, din exterior, justitia este vazuta ca o organizatie de mafioati care decide dupa bunul plac soarta unui popor. Este trist si periculos ce se intampla la varfurile justitiei, si eu cred ca este timpul sa ii opriti. Viitorul vostru depinde de aceasta institutie, prezentul vostru l-au \"asigurat\" tot acesti mafioti din fruntea justitiei, care v-au impus un dictator fara voia voastra. TREZITI-VA!.

# FIKY date 29 martie 2013 11:29 +2

Dragi judecatori, are dreptate, sariti, iesiti, urlati, hai nea Spanu\' nu sta ca mortu\'-n papusoi!!! Sunt in pericol spagutzele voastre, fara spagi consistente viloaiele sunt sub riscul de a nu mai fi ridicate, jeep-urile la fel!!!Ok, viloaiele sunt deja ridicate, jeepurile deja cumparate, dar vilele trebuie intretinute, zugravite din cand in cand, jeepurile schimbate, ce ne facem???

# VIKY date 29 martie 2013 11:42 +13

Gunoias, nu stii?. Starpite gunoaiele basiste din fruntea justitiei, si bagate dupa gratii unde le este locul, in frunte cu gunoiul de la Cotroceni, Haimanaua, Morar, Stanciu, Ghica, Danilet, ...si alte gunoaie care le lustruiesc bocancii.

# unul din lumea cea mare date 29 martie 2013 12:59 +6

de cind v/am spus la toti ca lumea fierbe. de duminica ne intilnim la universitate zilnic pina cad cirpele si cirpa de guvernator. romanii obisnuiti trebuie sa aibe justitie nu coruptie. onorabila ciocea si alti onorabili sint invitati. justitia publica se face fara apel ,recurs si alte aiureli. sa/i vad atunci pe ei corupti din justitie cum isi vor pleda nevinovatia. VOI CEI DIN JUSTITIE ,,RASCOLITI,,OAMENII SI PRIJINUL VOSTRU TEMBEL PENTRU GUVERNATOR

# dankh1 date 29 martie 2013 17:57 -5

Vichy tu esti om politic ...si putin jurist...se vede de la o posta nu ti pasa de justitie, iti pasa sa ti o supui tie...si acolitilor tai... simti nevoia sa o infierezi pur si simplu la adapostul anonimatului...discursul tau e unul mobilizator dar demagog(presarat cu sintagme gen TREZITI VA), folosesti des cuvantul portocalii, denigrezi cu usurinta intreaga masa a magistratilor, semn ca ai avut probleme cu ei si nu anumiti magistrati care sa zicem ca nu corespund exigentelor tale...LASA NE politicianule corupt

# VIKY date 29 martie 2013 18:33 +7

Nu sunt obligata sa iti dau explicatii, dar nici nu ma ascund dupa \"deget\" sau sub anonimat ca tine. Postez cu numele meu real, nu fac politica, nu sunt jurist, nu infierez justitia, nu denigrez masa de magistrati, nu am avut probleme cu justitia, si NU traiesc in Romania. Si acum sa trecem la \"oile noastre\": dictatorul care este chirias la Cotroceni, este de culoare portocalie, asa ca tot ce apartine de el, inclusiv fanii, pentru mine sunt portocalii, ca tine de exemplu. Apropo de magistrati, nu am denigrat nici macar un magistrat, eu am denigrat doar slugile gunoiului de la Cotroceni, care in opinia mea NU pot fi numiti magistrati. Si iti aduc aminte slugile denigrate de mine in comentariile mele: Haimanaua, Suspendata, Suspendatul, Morar, Stanciu...care dupa mine nu reprezinta masa de magistrati, cum pretinzi tu ca ii denigrez. Asa ca, stai bland/a, ca nu mor caii cand vor cainii ...portocalii.

# obiectiva date 29 martie 2013 23:04 +4

Viky, NU miza ca esti in strainatate...bratul lung al SECURITATII te ajunge prin SIE, vezi ciripitorii din comunitatile romanesti...dar si prin detectarea IP ului prin CIA, FBI si SRI...cu care coopereaza vasnic mandrii tradatori ai patriei romane....era unul din SUA, care scria pe formul basescu.ro , peste care au navalit trupele SWAT !!! administratorul blocului i/a facut un denunt calomnios cum ca ar avea cadavre in apartament, au venit, au spart usa, i/au spart nasul, l/au bumbaciti bine, cand sa vezi cadacrele, de unde nu/i...traim intr/un STAT POLITIENESC MONDIAL !

# VIKY date 30 martie 2013 11:53 +3

@obiectiva...Nu mizez pe faptul ca sunt in strainatate, eu SUNT cetatean strain, nu am nimic cu Romania, nici macar acte romanesti. Asa ca ma pot pupa in spate gunoaiele portocalii, si nu cred ca ar fi incantati de pornirea presei din strainatate impotriva lor, dar daca ei tin cu tot dinadinsul...

# IOAN DUSCAS date 29 martie 2013 11:23 +8

EXISTA IN ACEASTA TARA SECURISTO-DARAMATA O TRUPA DE INFRACTORI KARE ZI DE ZI \"KALKA LEGEA IN NUMELE LEGII\" ! CAT CONTEAZA LEGEA PENTRU ACESTE SPECIMENE SE REIESE DIN ACEST ARTICOL ! EU PERSONAL SUNT \"SUSPECTAT\" DE O CEATA DE INFRACTORI DIN ASTIA DE PRIN PICCJ , DNA , DIICOT , ETC DE A FI BANDIT DESI SUNT OM CINSTIT PANA IN MADUVA OASELOR ! DAR O TRUPA DE INFRACTORI DIN RANDUL PROCURORILOR ALATURIDE INFRACTORI DIN SERVICII SI INFRACTORI DIN MINISTERUL DE INTERNE AU HOTARAT ELIMINAREA MEA IN STIL MAFIOT SENS IN CARE DE SAPTE ANI DE ZILE SUNT SUSPECTUL DE SERVICIU AL ACESTOR INFRACTORI !SUNT SUSPECTAT DE SAPTE ANI DE ZILE DE COMITEREA ORICAREI INFRACTIUNI COMISE PE PLAN LOCAL SI NATIONAL SI ASTA IN LIPSA ORICARUI INDICIU DIN CARE SA REIASA IN MOD REALIST IMPLICAREA MEA IN COMITEREA VRE UNEI INFRACTIUNI DE CARE SUNT SUSPECTAT ! DAR VOR ACESTI INFRACTORI SI GATA ! LI SE FALFAIE DE LEGE SI DE DREPTURILE CELUI CARE LE DERANJEAZA SOCOTELILE TIPIC MAFIOTE ! CIKA ASTIA AR FI OAMENI AI LEGII

# Istratie date 29 martie 2013 15:01 -5

Mă Dușcaș tot nu pricepi că ești țopârlan? Nu mă interesesează, nefericitule, bagabonțelile și golăniile tale, afacerile tale sulfuroase și nici anii de pușcărie pe care îi vei încasa. Cântă, mă impostorule, pe la alte mese! Scrii, aidoma vitei repetente care a furat creta de la tablă, ca pe garduri, analfabet și cu majuscule. Ce nu cunoștea Umanitatea dintre cele pe care le-ai scris tu?! Mă nerușinatule nu te mai da victimă fiindcă nu ești! O injecție în cur, cu Plegomazin sau intradermică, pe bază de Ser fiziologic ți-ar calma crizele de isterie și pofta de scris. Atenție Dușcaș, cum scoți capul, cum te ard!    

# obiectiva date 29 martie 2013 22:31 +4

istratie, cum te prind, cum te ard...daca te deranjeaza caps lock ul lui Ioan Duscas, NU CITI...omul e liber sa se exprime si n/oi fi si tu vreun pui de dictator nord coreean ca sa/i interzici, rezon !!! foarte bine ca scrie ! NU MAI CRITICA ca te ard ! de la distanta !

# VIKY voluptoasa date 29 martie 2013 10:54 +7

Trebuiau sa lase postul vacant , sa nu il ocupe nimeni, sau sa se suspende activitatea procuraturii pentru o vreme, pana in 2015 cand pleaca gunoiul de la cotroceni. Ah, este vorba de independenta justitiei, vai , iar ma striga aia sa dau cu mopul pe jos, dar haimanaua, dar calendarul maias, iesiti in strada judecatori!

# VIKY date 29 martie 2013 11:02 -13

@ 10:54, ce placere perversa ai voluptosule gunoias sa-mi folosesti numele? Luju, te rog sa iei masuri, pentru ca eu nu am sa mai postez aici pana nu se rezolva problema cu furtul de nickname.

# VIKY date 29 martie 2013 11:29 +7

@10:54...11:02...gunoias, agonia doare, dar nu pot sa renunt pana nu va vad ...ingropati. Poti sa imi folosesti numele pana vei da ortul popii. Nu intamplator am ales cuvantul GUNOI pentru suspendat si acolitii lui, inainte ca el, si voi sa emanati miros de gunoi si peste hotare.

# anton date 29 martie 2013 10:58 +10

normal daca acest puroi basist infiltrat in csm, ccr, dna, nu are opozitie si tot ce au facut ilegal nu a fost contestat , sau contestatiile tot de ei au fost respinse , ma intreb cine ne mai poate apara de acesti nemernici.Mi-e teama ca nu peste mult timp ne suna DNA-ul la usa si ne salta pe toti opozantii.Sper sa inceapa de la cap , ca cei care azi mai pot face ceva TAC.

# VIKY date 29 martie 2013 11:37 +9

@anton...Pentru libertatea lor - tinand cont ca sunt toti penali - astia sunt in stare nu numai sa va sune la usa, dar si sa va execute. Ei nu vor renunta, numai in cazul unui nou...\'89. S-a ajuns deja prea departe, si nu cred ca legea va mai fi aplicata in Romania, doar ...legea strazii.

# Istratie date 29 martie 2013 15:17 -9

Rezon mamă VYKI, nenorociții, după cum înțelept le zici, sunt în stare nu numai să vă execute dar și să vă sune la ușă. Îți recomand, pe cale de consecință, să stai ascunsă vreo sută de ani; să nu mai scrii nimic [au nenorociții un nas la fraieri, ceva de speriat] să nu se mai știe de tine, să creadă toți că nu exiști. Cred că ar crăpa de ciudă... 

# VIKY date 29 martie 2013 17:46 +7

@Istratie...Gunoaiele le indepartezi, cureti locul si il deratizezi. Cand Romania va fi deratizata de aceste actuale gunoaie din justitie, si de actualul gunoi de la Cotroceni, atunci iti promit ca nu mai intru pe ziare romanesti, dar atata timp cat ele intoxica lumea, ma gasesti...aici.

# Istratie date 29 martie 2013 18:07 -6

Imi place elanul matale adolescentin și inocent și, mărturisesc rușinat, mă amuză neglijența revoluționară pe care o ai în lupta de baricadă. Mă tem să nu-mi zici nimicitor *Sunt de la Ploiești, sunt republicană Năică!  

# VIKY date 29 martie 2013 19:18 +7

„... mă amuză neglijența revoluționară...” ...astept „traducerea”...

# obiectiva date 29 martie 2013 22:35 +6

istratie, puti de dupa monitor a bosorog FRUSTRAT sexual, social si intelectual !!! daca ai ajuns sa te legi, NU doar de mine, ci si de Viky, e clar ca mirosi a baSSi de la distanta astronomica !!! parol, mosule, esti de coma !!! tu nu meriti decat IGNORE !

# anton date 30 martie 2013 11:38 +4

de acord

# cititor date 29 martie 2013 11:07 +16

Daniel Morar ,aceasta oaie Dolly a justitiei basiste ....pana la urma cate clone poseda ????

# filip date 29 martie 2013 12:02 +5

Buna cu oaia Dolly!

# moinca date 29 martie 2013 12:41 +10

rusine magistratilor care tac

# nicolae date 29 martie 2013 13:43 +11

Mi se face scarba numai cand aud de tarfele de la CSM . Cu javrele acestea exista o singura solutie : LEGALIZAREA PROSTITUTIEI !

# cati date 29 martie 2013 15:24 +8

Pe mine, ca simplu cetatean, ma intereseaza daca aceste abuzuri sunt aduse la cunostinta comisarului european V. Reding si a celorlalti sustinatori basisti de la Bruxelles, care pretind ca sunt interesati de independenta justitiei din Romania. Ei au aflat de aceste abuzuri ale CSM, sectia procurori, au aflat despre implicarea presedintelui in incercarea de numire a lui Morar si a lui Kovesi , prin rocada, refuzat fiind de fostul ministru Mona Pivniceru; daca tot ii intereseaza soarta justitiei din Romania, sa afle adevarul pana la capat, inclusiv dosarele care stau la pastrare din cauza imunitatii ( flota, casa mihaileanu, spalare de bani cu casuneanu...) poate o minima inteligenta i-ar face si pe acestia sa inteleaga mai bine ce fel de independenta vrea basescu in justitie.

# IESI AFARA JAVRA ORDINARA IMPOSTOARE BASESCU date 29 martie 2013 19:38 +6

Pentru batjocorirea votului de catre USL a celor 7.403.836 romani antiJavra Ordinara vom sta acasa la eventualul referendum constitutional,europarlamentare,prezidentiale ....Sa isi gasesca Pisicul Coabitant Basificat Ponta si Crin Antonescu(bine ii zic      PDL-eprele \"C.a.c.a.r.a.u.\" caci vad ca se poarta in atitudine chiar asa ca un \"C.a.c.a.r.a.u.\").De cand USL-ul ne-a pacalit in IUL-DEC 2012 ca ne va scapa de Javra Ordinara Impostoare Basescu atitudinea celor 7.403.836  va trebui sa fie de reject in sustinerea USL pana isi vor da seama ca au fost alesi pentru rejectarea si bagarea Javrei Ordinare Impostoare Basescu la parnaie(locul lui Nastase este inca cald pentru Impostorul Mafiot Basescu).Coabitarea USL-ului(indiferent de motivele invocate,consider penibil) reprezinta o FLEGMA data celor 7.403.836 care au crezut in onorabilitatea USL.

# IESI AFARA JAVRA ORDINARA IMPOSTOARE BASESCU date 29 martie 2013 19:47 +5

Raspunsul nostru al celor 7.403.836 va trebui sa fie BOICOTUL SI IESITUL IN STRADA(ca in ian.2012) asupra USL la orice tip viitor de scrutin / referendum.Cum a zis dnul Ghise(adevarat liberal)\"bine le face USL-ului Javra Ordinara Impostoare Basescu ca le-o da zilnic in bot ,ei crezand ca populatia este imbecila si nu realizeaza ca ei au puterea reala sa il indeparteze in orice moment(prin suspendare,constarea demiterii de catre Parlament conform proiectului total valabil juridic al dnului Ghise,inalta tradare a intereselor cetatenilor Romaniei cu 2/3 din Parlament)Posibilitati sunt garla vointa politica sa fie....7.403.836 BOICOTATI USL la viitoarele scrutine/referendumuri...sa coabiteze ei cu PDL-eleprele,UDMR-isti,PPDD-isti,isti si alti isti....  Dati mai departe acest mesaj pana va intelege USL-ul ca motivele penibile cu banii europeni&UE scandalizata&USA revoltata....etc... de rejectarea Javrei Ordinare nu prind la cei 7.403.836...

# coabitare=tradare date 29 martie 2013 21:46 0

Ce vrajeala la Ponta ... cica : Oricine inafara de Morar ! Deoarece Morar tocmai a fost avansat la CCR si deci varianta Morar nemaifiind posibila - Ponta se opune in sfarsit ???? In rest poate vine Danilet sa faca dreptate pana la capat !

# VIKY date 29 martie 2013 22:05 -4

*test*

# VIKY date 30 martie 2013 12:13 +3

@22:46...Gunoias, te referi la *test* pentru prostia portocaliilor?. L-ati trecut cu brio, chiar si in strainatate.

# Pol date 30 martie 2013 08:12 +6

Eu zic ca o va numi pe Ghica sa reface tandemul cu Haineala.Nu de alta dar intrebau aia cu puta mica din Hong Kong de ele....Madam Haineala are nevoie de un curs rapid de dreptul muncii si de interpretare a actului juridic civil....Altfel spus, au facut atat de mult timp pe prostii , incat au ramasa asa,iar acum contempla anormalitatea basista ca si cand ar fi normalitatea tuturor....

# Ileana Ciuchulete date 30 martie 2013 09:16 +6

Morar fara studii juridice de drept constitutional, procuror infractor, Romania a platit la CEDO datorita dosarelor politice de la DNA, calcand in picioare CEDO, si se vrea Judecator la CCR ? sau are vreun handicap de gr.II ca Zegrean(ascuns) si noi nu stim...

# Bojidar date 30 martie 2013 18:04 +3

Abuzurile comise de cuplul Santaj Basescu, fost Traian si Daniel Marius Morar “ajutati” de justitia “independenta” din secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, Handeala, care a prelungit cu 6 luni mandatul lui Daniel Morar de prim-adjunct al procurorului general al României continua. Decizia a fost luată luni, în şedinţa Secţiei pentru procurori a CSM, la care s-a discutat detaşarea lui Morar de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj în funcţia de prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă ICCJ. Santaj Basescu, fost Traian, a semnat, in aceeasi zi de luni, decretul prin care Morar este numit judecator la CCR, pentru un mandat de noua ani, incepand cu data de 9 iunie 2013. In conformitate cu art. 61 alin. (4) si art. 62 din Legea 47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale, republicata, loialul ghiocel basist trebuie sa-si dea demisia din functia actuala. Art .61 alin (4). “Functia de judecator CC este incompatibila cu oricare alta functie publica sau privata, cu exceptia functiilor didactice din invatamantul juridic superior”. Art. 62. “Numirea judecătorilor CC, în condiţiile prezentei legi, se poate face numai cu acordul prealabil, exprimat în scris, al candidatului. În cazul în care candidatul ocupă o funcţie incompatibilă cu aceea de judecător al Curţii Constituţionale sau face parte dintr-un partid politic, acordul trebuie să cuprindă angajamentul candidatului de a demisiona, LA DATA NUMIRII, din acea funcţie sau din partidul politic al cărui membru este”. Cine se va sesiza si va instrumenta dosarul cu “INFRACŢIUNI DE SERVICIU SAU ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIUL” prevazute de Codul Penal, comise de inculpatul Daniel Marius Morar (n. 15 august 1966, orașul Luduș, județul Mureș)? Poate se va sesiza procurorul general al Parchetului de pe lângă ICCJ care intanplator si prin vointa lui Santaj Basescu, fost Traian, poarta numele de Daniel Marius Morar???!!! C.S.M. – Handeala si A.N.I. – Georgescu Horia alias Giumbix au decretat ca Morar si Basescu poate sa incalce Tratatul privind Uniunea Europeană iar Constitutia Romaniei este optionala pentru toti slujitorii basisti.

# costi-1 date 31 martie 2013 10:29 +3

CSM-UL este consecvent.Moara basista macina cu sau fara morar.

# ALARMA NATIONALA ! date 1 aprilie 2013 13:45 +1

Felix prietenul pensionarilor avertizeaza poporul ALARMA NATIONALA ! CUTREMUR DE MAGNITUDINEA 9 ! HASANAUA 3 AVERTIZEAZA POPORUL– CA VA FI UN CUTREMUR DE GRADUL 9 CARE VA DISTRUGE ROMANIA DACA VA FI NUMITA KEVESI LA DNA !De aceea si NUMAI PENTRU CA IUBESC ACEST POPOR ….CEI DE LA HASNAUA 3 AU EVERTIZAT POLULATIA ….DESPRE PERICOL …Nu mele lui kovesii a fost pronunta pana acum de 374 562 786 de ori ! toate emisiunile sunt numai cu si despre KOVESI ! E jale mare ! Mucea badea a nebunit , E PRAPAD !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 158
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.11.2020 – Bobita s-a smucit degeaba. Dana Girbovan, sefa peste CA Cluj

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva