17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

TRADAREA SRI – Tentativa de lovitura de stat si de inlaturare a Guvernului PSD-ALDE prin forta a fost sustinuta de ANTIFA, cea mai periculoasa grupare anarhica din lume. ANTIFA a facut apel la “revolutie” fix sub nasul SRI. Sefii SRI in frunte cu Eduard Hellvig trebuie sa fie chemati de urgenta in Parlament ca sa dea explicatii despre cum a fost posibil ca o grupare considerata in SUA ca fiind una terorista sa participe la actiunile violente impotriva Guvernului

Scris de: George TARATA | pdf | print

13 August 2018 14:04
Vizualizari: 81991

Sefii Serviciului Roman de Informatii, in frunte cu directorul Eduard Hellvig (foto 1), trebuie chemati de urgenta in Parlamentul Romaniei si sa explice cum a fost posibil ca la actiunile violente prin care s-a incercat inlaturarea in forta a Guvernului PSD-ALDE, instalat in functie in urma unor alegeri legitime, sa participe una dintre cele mai periculoase grupari anarhice din lume. Este vorba despre organizatia ANTIFA, grupare catalogata in SUA ca fiind una de “domestic terrorism”, adica terorism intern. Caci da, aceasta grupare ANTIFA a participat la violentele de vineri seara, 10 august 2018, prin care s-a incercat ocuparea cladirii Guvernului.


Culmea, participarea ANTIFA la tentativa de stat a fost anuntata chiar de aceasta grupare. Intr-o postare pe Facebook, stearsa ulterior, ANTIFA sustinea ca este momentul ca poporul sa preia puterea (foto 2):

Sa mergem cu totii in Piata Victoriei, acum este momentul sa le aratam clasei politice un vot de blam!!! sa dam cu clasa politica de pamant, poporul trebuie sa preia puterea, Drepturile Universale ale Omului ne dau dreptul la revolutie impotriva conducatorului opresor!!!”.


SRI a dormit in post sau a fost complice?

In cele din urma, lovitura de stat si preluarea puterii de catre “popor” au esuat. Deocamdata, caci actiunile vor fi reluate. Ceea ce frapeaza este insa cum a putut o organizatie terorista sa incite si sa participe la inlaturarea prin forta a Guvernului Romaniei, fara ca acest lucru sa alerteze SRI. Pentru ca SRI avea obligatia sa identifice toti membrii acestei grupari si sa ii acuze de atentat la siguranta nationala.

Incadrarea juridica exista, avand in vedere ca Legea 51 din 1991 privind securitatea nationala a Romaniei prevede la art. 3 urmatoarele:

Constituie amenintari la adresa securitatii nationale a Romaniei urmatoarele:

(...)

d) actiunile armate sau orice alte actiuni violente care urmaresc slabirea puterii de stat;

e) subminarea, sabotajul sau orice alte actiuni care au ca scop inlaturarea prin forta a institutiilor democratice ale statului ori care aduc atingere grava drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor romani sau pot aduce atingere capacitatii de aparare ori altor asemenea interese ale tarii, precum si actele de distrugere, degradare ori aducere in stare de neintrebuintare a structurilor necesare bunei desfasurari a vietii social-economice sau apararii nationale;

h)...incitarea la fapte ce pot periclita ordinea statului de drept

(…)

l) initierea sau constituirea de organizatii sau grupari ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a acestora, in scopul desfasurarii vreuneia din activitatile enumerate la lit. a)-k), precum si desfasurarea in secret de asemenea activitati de catre organizatii sau grupari constituite potrivit legii“.

Or, asa cum orice om de buna credinta a putut vedea, toate aceste lucruri s-au intamplat vineri seara.

Tocmai de aceea, credem noi, sefii SRI, in frunte cu directorul Eduard Hellvig (numit in functie de Iohannis, si despre care se afirma ca a avut o contributie esentiala la alegerea lui Iohannis in functia de presedinte), trebuie de urgenta chemati in Parlament, unde sa explice cum a fost posibil ca o organizatie terorista sa ia parte si sa incite la actiuni pentru rasturnarea Guvernului. In opinia noastra, nimic din ce s-a intamplat vineri seara nu era posibil fara complicitatea si tradarea anumitor grupari din SRI. Cine anume face parte din aceste grupari, nu stim, dar Eduard Hellvig trebuie sa dea explicatii, in calitate de sef al serviciului secret care trebuie sa vegheze asupra sigurantei nationale si sa inlature orice tentative de a destabiliza Romania.

La proteste au fost si mercenari, persoane cu pregatire militara gata sa puna mana pe arme si sa ia cu asalt sediul Guvernului. Unii dintre acestia s-ar fi grupat in Serbia”

Participarea ANTIFA la violentele de vineri seara prin care s-a incercat lovitura de stat a fost semnalata pe pagina sa de Facebook de presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes. Iata comentariul lui Chris Terhes:

“Cu zile inainte de protest am spus ca sunt anarhisti care vor sa provoace violente pe 10 august si sa ia cu asalt Guvernul pentru a rasturna ordinea de drept din Romania. Am spus despre incitarea romanilor din diaspora si instruirea acestora sa comita violente si am aratat dovezi. Si voi arata mai multe.

M-am uitat pe foarte multe inregistrari video de la protestul din 10 august si au fost momente unde se vedea clar coordonare profi in actiunile unei parti ale multimii violente.

Cand spun 'profi' ma refer la actiune, grupare, miscare, retragere, etc.

Multiple surse imi spun ca la proteste au fost si mercenari, persoane cu pregatire militara gata sa puna mana pe arme si sa ia cu asalt sediul Guvernului. Unii dintre acestia s-ar fi grupat in Serbia.

Paragraful de mai sus luati-l ca venind 'pe surse' si nu o certitudine. Va zic doar ce am auzit. Am ales sa scriu insa asta public, pentru ca am vazut actiuni/miscari care aratau foarte bine coordonate, clar fiind facute de profesionisti. Poate cineva care a fost intre ei ne-ar spune mai multe.

Au fost si perioade de ciocniri unde am vazut tactici de-ale anarhistilor care imi erau cunoscute de la protestele ANTIFA din SUA.

Asa ca am dat o cautare pe net sa vad daca sunt astfel de grupari anarhiste in Romania si am gasit o pagina de-a lor din Bucuresti pe care o vedeti mai jos.

Dupa cum vedeti, acestia cheama la revolutie, la insurectie - cum zicea Pruna -, ca pe 10 august sa se rastoarne ordinea de drept.

Cautati voi singuri pe youtube sau Facebook ce fac astia de la ANTIFA la proteste si cum reactioneaza politia, apoi singuri trageti concluziile pentru voi.

Uitati-va la cum provoaca autoritatile pentru a crea cadre si oportunitati de imagine pentru a se autovictimiza, ce slogane au etc, si apoi comparati-le cu ce a fost in Romania pe 10 august.

Cei de la ANTIFA rad de se sprag de cat de cretini pot fi jurnalistii de propaganda romani care o dau inainte cu lamentarile. Cautati pe youtube sa vedeti cum e relatat un incident ANTIFA la o televiune din vest si comparati-l cu postarile ori reactiile lui Rares Bogdan sau Mircea Marian. La acestia doi cei de la ANTIFA ar trebui sa le dea decoratie pentru cat de usor pun botul la mesajele lor.

Fata aceea din carucior care s.a aruncat jos la protest, urland ca a bruscat-o un jandarm, a folosit tot o tactica ANTIFA.

Doamnele si fetele care se arata oripilate de 'brutalitatea' jandarmilor, in acest caz, dovedesc usurinta cu care tacticile acestui grup anarhic, gandite si create pentru a genera emotie puternica, care intuneca ratiunea, pot pacali persoane mai slabe de inger ori care habar nu au in ce lume traiesc.

Cine participa ori isi duce in Romania copiii ori nevestele gravide la astfel de proteste este complet iresponsabil.

Protestele de azi nu-s mai ca in anii 60 70, din SUA cel putin, unde se canta Kumbaya, se fuma iarba si se facea sex, strigandu-se 'let’s make love, not war'.

Azi exista o adevarata cultura anarhica a protestelor, unde cu cat violenta e mai mare cu atat protestul e mai reusit si cool.

Remarcati cum au venit destui la protestul din 10 cu masti de gaze ori chirurgicale, casti de protectie, manusi pe mana, etc. Credeti ca aia au venit pregatiti de confruntare sau sa joace hora unirii?

Stagiul militar nu mai e obligatoriu azi, razboaie nu mai sunt, iar cum omul e de la natura razboinic, unii vor sa se bata cu cineva cu orice chip.

Toti sclavii SRI-ului din presa care instiga lumea sa iasa la proteste neasumate, mediul propice de actiune al anarhistilor ANTIFA, expun populatia civila la risc.

Politicienii care cheama populatia civila inocenta la astfel de proteste neasumate, ce au un risc mare de degenerare, sunt nu doar iresponsabili, dar de-a dreptul sadici si cinici.

Acestia se asteapta ca, dupa ce va aduc la un miting neasumat si creaza o situatie in urma careia sunteti batuti de jandarmi, sa-i si votati pentru ca sunt de partea voastra ori sa obtina voturi de la altii pe seama bataii pe care voi ati suferit-o.

Modul acesta de a obtine voturi, instigand la anarhie si creand conditii ca populatie civila inocenta sa fie batuta, e mai diabolic decat acela cu litrul de ulei si zahar.

Cei care ati fost cu bune intentii la protestul de pe 10 august, ati fost folositi ca si scuturi umane de interese si grupari care au dorit sa patiti ceva pentru a-si putea justifica violentele ulterioare.

V-o spun direct: s-a dorit ca unul, cel putin, dintre voi sa fie omorat pentru a justifica escaladarea violentelor si asaltul asupra Guvernului.

In noaptea aceea se spunea printre protestatari ca sunt doi morti.

Folositi-va mintea si nu emotiile pentru a nu va lasa manipulati de interese ce nu va vor binele!

Nu trebuie sa ma credeti pe mine ce spun. Cautati singuri pe net ce am spus despre ANTIFA, uitati-va la inregistrari si singuri ganditi-va daca ati fost sau nu folositi, ori daca a meritat riscul la care v-ati expus.

As aprecia daca ati putea da share acestei postari astfel incat sa fie vazuta de cat mai multi, iar lumea sa stie despre ce e vorba si sa caute singura sa se documenteze, pentru a nu mai fi manipulata.

Ora postarii de mai jos e dupa ora Californiei, care este cu 10 ore in spatele Romaniei".

Acelasi Chris Terhes a revenit cu noi detalii despre implicarea ANTIFA in violentele de la Bucuresti. Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA a dezvaluit ca a doua zi dupa violentele de la Bucuresti, sambata 11 august 2018, ANTIFA Berlin a anuntat ca sustine protestele de la Bucuresti (vezi foto 3):

ANTIFA Berlin sustine protestele din Romania. Nu pot sa nu ma intreb, oare cat de mult este Germania implicata in protestele anti-guvernamentale din Romania?“.


Comentarii

# Edelweiss - Der Beobachter (von Bukowina) date 13 August 2018 14:24 +13

Dar ceea ce e simpatic și demonstrează că nemernicia este transpartinică, transideologică și transfrontalieră rezultă din paradoxul asociativ ANTIFA - Rrumänische Neonazi-Reich. Adicătelea KUM o dubioasă organizație, ce-și are ca deviză lupta împotriva fascismului, să acorde sprijin și să susțină REGIMUL TOTALITAR ȘI REPRESIV, DE INSPIRAȚIE NEONAZISTĂ, AL REICSHFÜHRERULUI Klaus Adolf Johannis? :eek: E luni, mintea-mi merge la ralanti cu rateuri explozive :zzz și nu prea pot pricepe ce-i cu MIZERIA ASTA? Sau nu cumva, stipendiile lui Soros sunt atât de dulci încât nivelează și dărâmă bariere ideologice aparent ireconciliabile? :-?

# Dani date 13 August 2018 14:29 +14

Toate aceste personaje securiste din absolut toate institutiile trebuiesc definitiv inlocuite si absolut toate institutiile trebuie urgent reformate. Altfel asa o sa o tot tinem cu anarhia, şi securisme, cu justitie ilegala pe protocoale şi interceptări în masă a po******ției, cu legi interpretabile si neconstitutionale, cu şpăgi pe la judecatori procurori si avocati,cu abuzuri. In timp ce românii sunt dezbinați,mani******ți şi terorizați de sistemul neosecurist..marii beneficiari sifonează valori şi resursele României pt interese externe şi de grup mafiot. SRI este responsabil pt tentativa de lovitura de stat, grupare ce s-a transformat intr-o grupare ANTINAȚIONALA inca din anii 90 iar acum sunt la apogeu , de teama ca isi pierd controlul sunt in stare de orice. Parlamentul ar trebui sa reactioneze extrem de dur in spiritul legii altfel se va continua in acelaşi stil.

# OUTSIDER date 14 August 2018 09:19 +1

N-or fi toți securiștii vînduți lui SOROS! N-or fi avînd voie să-și spună părerea. Că Hellvig Sorosistu e o hahaleră și Parlamentul nu s-a-ndurat să-l dea jos, e și vina societății civile că nu s-a implicat după ce dădu pe cale bucală că se bucură de protestul NEAUTORIZAT.

# Ionescu date 15 August 2018 07:28 -3

Desfiintam "tot " si refacem tot aparatul represiv bolsevic cu conducatori penali ( cleptomania inlocuieste ideologia ).

# qwerty date 13 August 2018 15:11 -13

ANITFA nu e considerata organizatie terorista in US, de unde a-ti scos asta? Ei sunt sustinatorii infocati ai stangii - Hillary-Obama si fanatici anti-Trump

# tică date 13 August 2018 15:40 -2


Citeza pe qwerty
ANITFA nu e considerata organizatie terorista in US, de unde a-ti scos asta? Ei sunt sustinatorii infocati ai stangii - Hillary-Obama si fanatici anti-Trump

# stefaniaolteanca date 13 August 2018 15:43 +10

Ce batjocura. Cine vrea sa depuna plingere la parchet? Cei ce au participat la o demonstratie neautorizata ? prefectul sa-si dea demisia ca nu a ordonat imprastierea neautorizatilor. Acesti asazisi demonstranti au stiut la ce se supun.

# liviu date 13 August 2018 15:54 +3

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/antifa-domestic-terrorists-us-security-agencies-homeland-security-fbi-a7927881.html

# Batman date 13 August 2018 16:05 +5

Qwerty- Pai Hillary -cea preacurata, Obama-cel alb si fara de pacat si fanaticii anti-Trump sunt teroristii. Adicatelea, cum s-ar spune ANTIFA ca organizatie sustine terorismul. Multumim pentru confirmare.

# zoom date 13 August 2018 18:39 +4

Correct. Asa este, insa ANTIFA este darling-ul CNN, MSNBC si cam tot ce inseamna MSM pe acolo... ei sunt tinerii frumosi si liberi ai americii astazi... ce conteaza ca sunt mascati si dau in cap oamenilor pe strada... tactici fasciste sub sigla comunista...

# obiectiva date 13 August 2018 17:10 +2

ANTIFA este creatia CIA....iar GRUPAREA DIN SERBIA apartine tot CIA....NSA si CIA au sedii in SERBIA....

# obiectiva date 13 August 2018 17:57 0

http://www.telegraf.rs/english/2920489-cia-is-offering-160000-dollars-a-year-you-just-have-to-know-the-serbian-language-there-is-only-one-condition-you-have-to-fulfill

# Visu date 13 August 2018 23:31 +3

Draga obiectiva confirm, ANTIFA este creatia CIA,ai punctat corect ,sunt sustinatorii de stanga a lui Hillary in USA.

# obiectiva date 14 August 2018 06:56 0

@Visu, mersi de confirmare.... :-) eu ma bazez DOAR pe capacitatile personale, absolut imbatabile, scuzati ``modestia`` de remote viewer.... :P ...cateva ex...in anul 2011 , august, eram la Suceava la CAP...cu recursul in dinti pentru eliberarea din arest preventiv a surorii mele...avocata din oficiu, obligatorie, a citit recursul meu, a citit dosarul si m/a intrebat de ``unde stiu``, adicalea de unde stiam motivarea....pentru ca punctasem exact ceea ce scria in hotararea recurata...in decembrie 2017, tatal meu era 90 % decedat de septicemie pe pat la ATI si am spus ``are edem cerebral``, ``are edem pulmonar``- le avea de la starea de septis extrem de grava netratata INTENTIONAT de catre medici pentru ca se urmarea asasinarea lui, si unde se poate ucide un om, cat ``mai curat`` decat in spital, timp de 10 zile, desi era in spital, iar asistentul medical a inceput sa se agite prin salon...``de unde stiu``???? IACA CA EU LE STIU PE TOATE.. :P :P :P STIU si ca DAS Bacau ma minte...acum

# Gabriela Muraru date 13 August 2018 17:25 +5

Ma uimeste faptul ca tot ce a spus acel individ Grosu s-a adeverit..sange foc fum si luat arme de la jandarmi..e doar o coincidenta, avea informatii ?? Trebuie schimbati toti care nu isi fac datoria. Unii sunt suparati ca nu mai au aceleasi fonduri...si sper sa nu fie asa cum am vazut eu intr-un film fictiune sper..cand in SUA nu le-a dat Congresul destui bani ghiciti cui ? si au vrut sa demonstreze sacrificand propriul popor la ziua Recunostintei printr-un atentat , cat de necesari sunt banii,dar au avut printre ei si patrioti care le-au dejucat planurile..Sa ne fereasca Dzeu de tradatori ! :sad:

# Dan Pascale date 13 August 2018 20:50 +1

... pai puneti-l sa dea marturie in comisia parlamentară SRI cu transmisiune in direct la TV, cu tot ce stie SRI-ul despre cine a organizat măcelul jandarmeriei. Cine si ce anume va retine ? PSD-ul are puterea sa faca asta ! De ce nu o faceti ? E simplu sa aruncati funimgene. Hai sa vedem ce iese ce lumina.

# Dan Pascale date 13 August 2018 21:13 0

... pai puneti-l sa dea marturie in comisia parlamentară SRI cu transmisiune in direct la TV, cu tot ce stie SRI-ul despre cine a organizat măcelul jandarmeriei. Cine si ce anume va retine ? PSD-ul are puterea sa faca asta ! De ce nu o faceti ? E simplu sa aruncati funimgene. Hai sa vedem ce iese ce lumina.

# gogu date 13 August 2018 22:11 -4

Cat de creduli pot fi sustinatorii PSD-ului! Incredibil!

# Neanae date 13 August 2018 22:20 +5

Mai greșește omul, și eu! Zău ca a fost un moment in care am crezut in d-voastră. Zău dom-le Hellwig. Ce deceptie. Mare. Și pe vecinul meu l-ați decepționat. Cartierul e îngrijorat. Pai ce facem dom-le Hellwig, cum dracu ne apărați? Ce ciocane aveti acolo la SRI de faceți praf banii noștri? Si ne mai și Trădați. Nu se face. Ce coaceti? Vreun alt rug? Pe banii noștri. Mda, mare deceptie și îngrijorare dom-le Hellwig. Zău! Și știți de ce-mi mai pare rău? Ca aveti acolo la SRI un motto superb. De ce scuipați pe el și pe Patrie? Deci pe noi? Noi suntem și JANDARMII Păcat, sper sa va para rău. EU SUNT JANDARM

# Maris date 13 August 2018 23:12 +2

Intrebarea e daca Hellvig chiar a fost prostit sau a stiut foarte bine si a folosit intru totul intereselor SRI? O avea legatura cu finantarea Soros si interesele firmelor americane (democrate, desigur) care sunt disperate in a obtine gratis resursele de gaze si petrol din Romania. Serviciile secrete romanesti nu mai sunt de multa vreme in solda Romaniei. Nu spunea Hellvig despre securisti ca trebuie sa fie euro-atlantici, uitand de tara care a investit in ei pentru protectie si aparare?

# Bossul SRI vrea anarhie date 14 August 2018 10:58 +3

Hellvig vrea anarhie, încîntat de protestul NEAUTORIZAT condus de GEACA ROȘIE. SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”, luju.ro

# Hellvig, complice duo Ko-Co date 14 August 2018 11:01 +3

„Ce vă tot ascundeți după articole de lege, hotărâri, decizii etc.! Noi NU v-am solicitat să devoalați secrete de stat. Noi v-am cerut să spuneți adevărul: că la data la care era analizat pentru eventuala numire în funcția de procuror general, Augustin Lazăr avea dosar penal deschis la DNA pentru fapte de corupție. Doamnelor și domnilor conjurați cât timp credeți că veți putea să ascundeți sub preș imensa mizerie?” http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/sri-afacerea-lazargate-este-de-domeniul-sigurantei-nationale-52167.html/

# Hellvig Sorosistu vrea dispariția STATULUI NAȚIONAL date 14 August 2018 11:09 +1

'Desigur individul numit Eduard Hellvig poate face propagandă politică pentru cine dorește: nu doar pentru mentorul progresismului internaționalist: Karl Popper (care e un Marx al progresismului globalist) şi implicit pentru implementatorul progresismului globalist: George Soros (care este un Lenin al progresismului globalist). O poate face direct pentru Marx, Engels şi Lenin dacă în asta crede sau pentru cine vrea el. DAR nu din funcția de şef al SRI funcție din care NU se face politică şi NU se face propagandă diverselor inginerii sociale neomarxiste sau de alt fel.' https://www.stiri-extreme.ro/seful-sri-hellvig-fost-sef-al-fundatiei-soros-filiala-cluj-a-tinut-un-discurs-agresiv-pro-sorosist-la-timisoara-ode-inchinate-ideologului-progresist-neomarxist-karl-popper-mentorul-lui-george-soros/

# TAICA LAZĂR: 'a existat un protocol care nu mai există' date 14 August 2018 11:24 +3

SRI are un mușuroi de protocoale secrete. Hellvig le-a păstrat bine sub cheie. Nu-i de mirare valsul cursului EUR/RON cînd afli că există protocol BNR-SRI.

# lucicuta date 13 August 2018 23:26 +1

Ati sapat mult pana sa ajungeti la concluzia acesta s-au v-a soptit un pont tatal securistilor ?

# Edelweiss - Soteriolog Rural de Bukowina date 13 August 2018 23:37 +4

Inga așa se reiterează la superlativ absolut standardul müierii koorve: mănâncă acasă la bărbat și doarme acasă la amant. Așa și subsidiara asta a FBI-ului și CIA-ului, denumită pompos „Serviciul Român de Mămăligari”, MĂNÂNCĂ CU 10 POLONICE DIN CHIMIRUL RRUMÂNILOR ȘI DOARME CA O SCROAFĂ NESIMȚITĂ ACASĂ LA BOYFRIENDUL AMERICANIȘ.

# petre date 14 August 2018 07:52 +1

Sa fiu in locul guvernului v-as da la******, nu salarii si alte privilegii bai securistilor de cacat.

# Unu de pe trotuar date 14 August 2018 16:07 0

Helvig werner joian edward kălăus???

# Cucu date 14 August 2018 17:19 -8

Deci jandarmii au fost condusi de ANTIFA? Sau nu e asa?

# Capac date 16 August 2018 17:59 0

SRI e condus de Soros care este CIA. :-*

# Cata date 14 August 2018 19:28 +1

Oare Iohannis si Hellvig s-au intilnit cu Orban cind acesta a fost in vizita particulara in Romania?

# vio date 18 September 2018 19:33 0

De ce Comandantul Jandarmilor s-a deghizat in izmene albe la 10 august?asa cere regulamentul sau ce?

# ghimpu date 9 December 2018 15:36 0

HELVIG a fost bursier SOROS Acum vedeti cine-l conduce .

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva