15 aprilie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

IOHANNIS, TINUT IN LESA – Apel pentru declansarea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis: “O minte mica, un om mic, caruia i se vad cele doua lese, una tinuta de germani, una tinuta de americani... Sfatuiesc intreaga clasa politica romaneasca sa inceapa procedurile de suspendare a presedintelui Iohannis, si de demitere a lui. Presedintele Iohannis trebuie pus in carantina” (Video)

Scris de: L.J. | pdf | print

4 ianuarie 2021 14:42
Vizualizari: 6962

Clasa politica trebuie sa inceapa procedura de suspendare si demitere a presedintelui Romaniei Klaus Iohannis (foto). Asta intrucat situatia grava in care Romania se afla in prezent este cauzata aproape in exclusivitate de Iohannis.


 

Apelul este lansat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, prin intermediul unui clip video postat luni, 4 ianuarie 2021, pe pagina sa de Facebook. Vintu il catalogheaza pe Iohannis drept “o minte mica, un om mic”, tinut in lesa de germani si americani. “Presedintele Iohannis trebuie pus in carantina. Daca nu-l veti carantina, anul asta, noi toti vom deconta tampenia de a avea un presedinte ca asta”, avertizeaza Sorin Ovidiu Vintu.


Prezentam mesajul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu:

 


Din nefericire, toata situatia care exista astazi la noi in tara i se datoreaza aproape in exclusivitate domnului presedinte al Romaniei Klaus Werner Iohannis. Cred ca nu esti atat de naiva, generatie, incat sa crezi ca PNL sau Orban conduc ceva. Nu, totul este condus dupa mintea acelui profesoras de fizica din Sibiu. O minte mica, un om mic, caruia i se vad cele doua lese. Sunt vizibile pentru toata lumea: una tinuta de germani, una tinuta de americani. Ii zboara capul in toate partile. Omul asta nu e in stare de nimic, de aceea sfatuiesc intreaga clasa politica romaneasca sa inceapa procedurile de suspendare a presedintelui Iohannis, si de demitere a lui. Presedintele Iohannis trebuie pus in carantina. Daca nu-l veti carantina, anul asta, noi toti vom deconta tampenia de a avea un presedinte ca asta”.

Comentarii

# Gilu date 4 ianuarie 2021 14:47 +45

Ultimii doi președinți = două jalnice marionete antiromânești...

# Goargăș date 4 ianuarie 2021 15:30 +23

Un servitor umil al lui Zaharescu și al ,,nimfei" teutone care frecventa litoralul românesc în anii 70-80. Se sparie gândul, vorba cronicarului, de nevolnicia românilor.

# augias date 4 ianuarie 2021 16:55 +2

Urmatorul pe lista "zmeul" actiunii,fetita care terorizeaza o tara intreaga :-x https://www.youtube.com/watch?v=h4D61DWJun0

# anonim date 4 ianuarie 2021 18:28 +11

urgent trebuie suspendarea de maine sa inceapa suspendaea lui iohannis urgenttttttttttttttttttttt

# anonim date 4 ianuarie 2021 18:29 +8

de maine sa inceapa suspendarea lui iohannis urgentttttttttttttttttt

# nuibai date 4 ianuarie 2021 19:05 +11

Cel mai afectat este PNL-ul. Marele Mutălău a şters cu el pe jos cum a vrut.

# florian date 4 ianuarie 2021 20:21 -5

pe oncle sam la-ti intrebat? degeaba s-a suspensorat base,oncle sam a spus niet.deci colonia merge mai departe in paradis!

# VOX. date 4 ianuarie 2021 23:25 +3

Teribil de ADEVARAT (sa ia aminte si Serviciile ): ...O minte mica, un om mic, caruia i se vad cele doua lese....una tinuta de americani, una tinuta de germani. Ii zboara capul in toate partile !!.. Asa arata o COLONIE numita Romania AZI. !

# YES. date 4 ianuarie 2021 23:46 +1

Problema lui Iohannis este cat va "accesa" la solicitarile "presiunile politice" U.D.M.R (ungare din Romania) aflata la Guvernare AZI !!??. VOR accepta cetatenii romani acele "privilegii" pentru etnicii unguri.??. din Romania.

# nae girimea date 5 ianuarie 2021 07:43 0

Nu-i acelasi SOV ,care ne-a pricopsit cu Base ?

# Neanae date 5 ianuarie 2021 11:33 +2

E ca in poveștile cu Pacala! Cand a încălcat reguli, Constituția, a ieșit sa faca el manifestație - avea in buzunar bombonele de la Soros si ciubuc de la tante kurulyna - cand semna (daca semna) de îndată dupa o luna abundentă, cand urla ingălat si sufocat ca “vreau guvernul meu” (a lu’ muma) si scuipa venin din producție proprie contra PE SE DEE (are un ficat făcut terci de la pastile anti obsesie) si câte si mai Câțe, nu s-a mișcat NIMENI! Ati lăsat (voi cei care aveați puterea) ca partea împuțită din justiție (care se impute de la cap, ca peștele) sa dea sentințe politice. Nu numai Dragnea, dar cati au primit ani grei cu procese de circ in mâini de paiațe si nu ati făcut nimic. Acuși se ventilează suspendarea unui tont care de cateva luni tace chitic, e posibil sa fie prin Tenerife la golf. Pe care motiv acum? Ca tace ca prostu’? idee, lăsați-l la macerare si taxați dracului Multinaționalele, lăsați comerțul romanesc sa demareze si in pace oamenii care NU auîncredere in vaccin.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 14.04.2021 – Ghena cu tupeu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva