12 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JOCURI MURDARE LA INEC - In urma desfacerii contractului sau de munca, expertul Camelia Grigore a facut plangere la Parchetul General impotriva directorului INEC, Catalin Ceort, acuzandu-l de abuz si fals intelectual. Expertul spune ca acest abuz i-a folosit si Rodicai Stanoiu in procesul cu CNSAS

Scris de: Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print

8 July 2012 10:24
Vizualizari: 12724

 

In Justitie mai sunt inca multe de facut. Una dintre institutiile unde conduce, ilegal numit, unul dintre procurorii de parchet general pusi in timpul guvernarii Boc, este INEC. Procurorul Catalin Ceort, pe care fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, l-a numit in aceasta functie incalcand legea care stipuleaza clar ca Institutul National de Expertize Criminalistice poate fi numai un expert din interiorul institutiei, si-a finalizat recent ambitia de a elimina din structura singurul avertizor de integritate, gasindu-i tot felul de noduri in papura expertului Camelia Crigore (foto) careia i-a dat preaviz de 20 de zile lucratoare, incepand cu data de 15 iunie 2012, inaintea desfacerii contractului de munca.


In sustinerea acestei decizii, directorul INEC, Catalin Ceort invoca o adresa prin care Compartimentul de Resurse Umane sustine ca "nu mai sunt locuri vacante compatibile cu pregatirea profesionala a dnei Camelia Grigore", precum si o hotarare a comisiei de cercetare a necorespunderii profesionale si cea a comisiei prin care s-a respins contestatia expertului eliminat din schema. Culmea, Camelia Grigore declara ca nu a fost in fata acestei comisii de "necorespundere profesionala" pentru a fi evaluata pentru ca a contestat-o, motiv pentru care nu intelege cum au ajuns totusi la acest rezultat atat aceasta comisie cat si cea care a raspuns contestatiei sale.

Toata situatia a fost adusa la cunostinta ministrului Justitiei, Titus Corlatean printr-o contestatie inregistrata la data de 20.06.2012, dar acesta nu a binevoit pana acum sa ia o masura, chiar daca in acest caz s-ar fi cuvenit, pentru stabilirea adevarului, sa trimita Corpul de Control de la minister la INEC pentru a verifica ce se afla in spatele acestei demiteri scandaloase, in conditiile in care este vorba de un expert cu o vechime de 15 ani in INEC, caruia nimeni nu i-a contestat pana acum valoarea.

Dezvaluirile Cameliei Grigore

Camelia Grigore dezvaluie, pentru Lumeajustitiei.ro, ca demiterea sa s-a realizat in 15 iunie 2012, cu patru zile inainte ca fostul ministru al Justitiei, Rodica Stanoiu sa se duca in fata instantei de la Oradea si sa sustina acolo, la ultimul termen din 19 iunie 2012, in procesul pe care il are cu CNSAS, ca INEC a demis-o ca incompetenta pe experta care ar fi dat raportul catre instanta pentru constatarea grafosopica a semnaturii de pe notele informative din urma cu 30 de ani. Eliminarea Cameliei Grigore din structura INEC s-a facut pentru ca era singura care daduse in vileag o serie de nereguli in ultimi doi ani, dar acum itele in aceasta poveste se incurca serios. Camelia Grigore a sesizat si 22 iunie 2012 si Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu privire la directorul INEC Catalin Ceort, pe care il acuza de abuz in serviciu si fals intelectual.

Planul desfacerii contractului de munca, ticluit din ianuarie 2012, pas cu pas!

Expertul criminalist Camelia Grigore a aflat cu stupoare ca este eliminata din schema INEC-ului, unde lucreaza de mai bine de 15 ani, in data de 20 iunie 2012. Prin Decizia nr. 32 din 15.06.2012, procurorul Catalin Ceort, directorul INEC i-a desfacut contractul de munca expertului Camelia Grigore, cu preaviz de 20 de zile. Din decizie reiese ca motivarea decizie este data de "hotararea comisiei de cercetare a necrespunderii profesionale nr. 201/22.05.2012 si cea a comisiei de contestatii nr.2012/12.06.2012 privind pe dna Camelia Grigore", precum si adresa nr.2012/13.06.2012 a Compartimentului resurse umane potrivit careia "in statul de functii al INEC nu sunt locuri de munca vacante compatibile cu pregatirea profesionala a dnei Camelia Grigore". Din acelasi document reiese ca expertul Camelia Grigore a fost chemata la comisie pentru ca in 10 ianuarie 2012, seful Sectorului "Identificare criminalistica" din cadrul INEC a sesizat conducerea institutului cu privire la faptul ca "dna Camelia Grigore nu corespunde din punct de vedere profesional fisei postului de expert criminalist pe care e angajata, anexand un set de drafturi ale rapoartelor de expertiza, precum si adrese de corespondenta intocmite de aceasta in perioada aprilie 2011 pana in prezent, precum si selectiv, din perioada anterioara".

In ianuarie 2012, conducerea NEC s-a hotarat sa o dea pe Camelia Grigore pe mana Consiliului INEC, iar acesta a decis sa o trimita in fata comisiei de cercetare a necorespunderii profesionale. Interesant este ca in continuarea deciziei prin care ii desface contractul de munca Cameliei Grigore, directorul Ceort isi da cu stangu-n dreptul. Astfel, in decizie se mai arata ca "prin Raportul nr.201, din data de 22.05.2012, comisia a concluzionat ca dna Camelia Grigore, expert criminalist gradul I in cadrul INEC nu corespunde profesional cerintelor fisei postului pe care il ocupa", dar mai jos, pe pagina a doua a deciziei se mentioneaza ca "i s-a solicitat responsabilului cu resurse umane sa verifice daca in statul de functii exista locuri de munca vacante, compatibile cu pregatirea profesionala a dnei Camelia Grigore, iar prin adresa nr. 201 din 13.06.2012 i s-a solicitat responsabilului cu resurse umane sa verifice daca in statul de functii exista locuri de munca vacante, compatibile cu pregatirea profesionala a doamnei Camelia Grigore, cu exceptia celei de expert criminalist".

Camelia Grigore a ocupat ani buni functia de expert criminalist fara ca cineva sa-i conteste aptitudinile si experrtiza. Insisi cei de la Resurse umane arata ca nu au alte locuri decat de expert criminalist, functie pe care era deja incadrata de ani buni Camelia Grigore. Cum a ajuns peste noapte un expert ale carui rapoarte si raspunsuri trimise catre instante nu au fost contestate pana acum de nimeni sa fie, brusc, considerat neprofesionist?

Ne-am interesat si noi daca s-au mai facut astfel de "comisii de necorespundere profesionala" si altor angajati ai INEC ca experti si am aflat ca pana acum nu a fost vorba de asa ceva. Si asta, in conditiile in care - sa dam doar un exemplu - expertul Gabriel Paduraru are majoroitatea rapoartelor de expertiza infirmate de comisia de la INEC!

Contestatie la ministrul Titus Corlatean

Din cate am aflat, Camelia Grigore a fost chemata la INEC sa i se inmaneze decizia de catre adjunctul INEC, Betiu Grigore. "Acesta a vrut sa-mi dea doar o copie si numai la insistentele mele, mi-a dat originalul", ne-a declarat Camelia Grigore. Socotindu-se victima unui scenariu prin care cei de la INEC vroiau sa scape de un "incomod", Camelia Grigore a contestat decizia direct la ministrul Justitiei, Titus Corlatean. In contestatie, expertul exclus din INEC subliniaza ca in Legea 567/2004, art.89 se stipuleaza ca "pentru verificarea indeplinirii criterilor de competenta si performanta profesionala a personalului de specialitate criminalistica, activitatea acestuia este supusa evaluarii anuale" care se realizeaza de superiorul ierahic si se avizeaza de directorul institutiei. Nici vorba de o "comisie".

Tot in contestatia catre ministru Corlatean se mentioneaza ca cei care au primit de doua ori consecutiv calificativul "satisfacator" in urma a doua evaluari consecutive, sut obligati sa urmeze, pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 6 luni, cursuri speciale de formare profesionala organziate de INEC. Numai cel care nu trece examenul in urma acestei formari profesionale este eliberat din functie pentru incapacitate profesionala, ceea ce nu s-a intamplat in cazul Cameliei Grigore. In consecinta, expertul Camelia Grigore a solicitat ministrului Justitiei anularea acestei decizii date de directorul INEC, Catalin Ceort. Nu a primit pana acum un raspuns, asa cum n-a primit raspuns nici la memoriul pe care i l-a adresat ministrului Titus Corlatean inca din 28.05.2012, desi a trecut de mult termenul de 30 de zile prevazut de lege.

Camelia Grigore arata cum poate o demitere sa ajute in proces!

Contactata de Lumeajustitiei.ro, expertul Camelia Grigore a facut cateva precizari importante legate de derularea evenimentelor privitoare la situatia sa: "Am adus la cunostinta consilierului personal al Ministerului Justitiei, Robert Kelemen, aceasta situatie, precum si doamnei secretar de stat Maya Teodoroiu, unde am fost in audienta. Dansa a inteles situatia, dar a spus ca INEC este in subordinea directa a domnului ministru si doar dansul poate rezolva situatia. Pe urma, am pus cap la cap ce mi s-a intamplat si am ajuns la concluzia ca toata cercetarea profesionala declansata impotriva mea a avut drept unic scop fortarea sa-mi dau demisia sau sa fiu demisa, pentru a nu mai fi numarul minim de trei experti pe specialitatea grafica care sa poata sa intocmeasca cel de-al patrulea raport de expertiza in cazul Rodica Stanoiu. De altfel, in data de 15 iunie mi s-a adus la cunostinta aceasta decizie, iar in 19 iunie, doamna Rodica Stanoiu s-a folosit de ea in fata instantei de la Oradea, la ultima infatisare din procesul pe care il are cu CNSAS, si a cerut anularea raportului pe motiv ca eu as fi incompetenta profesional. Ar fi trebuit sa stie ca nu eu l-am redactat, ci un alt membru al comisiei. Nici macar cel de-al treilea membru al comisiei nu a putut sa o excluda total ca nefiind autoarea notelor informative, ci doar a spus ca nu se poate pronunta daca este aceeasi persoana care a scris in urma cu 30 de ani acele note cu cea care a dat scriptele de comparatie pro causa in fata instantei. Am aflat ce s-a intamplat in 19 iunie la Oradea chiar de la doamna Stanoiu, care a povestit aceste aspecte la o emisiune din 20 iunie la postul RTV. Oricum, eu sunt hotarata sa merg mai departe si sa ma adresez Justitiei cu aceasta nedreptate care mi se face si sunt convinsa ca adevarul va iesi la iveala curand".

Expertul Camelia Grigore a facut plangere penala impotriva directorului INEC, procurorul Catalin Ceort, acuzandu-l de abuz in serviciu si fals intelectual in data de 20 iunie. A trimis plangerea prin Posta. In acelasi timp, va ataca in instanta decizia de incetare a contractului sau de munca semnata de Ceort, declarand ca insusi directorul care i-a semnat decizia este ilegal numit in aceasta functie, dar nimeni nu vrea sa se sesizeze cu privire la aceasta grava situatie.

 

Comentarii

# Dramo date 8 July 2012 13:09 0

Cine ştie câţi oameni nevinovaţi ai îngropat şi tu, dragă Cameluş, la ordin, sau din prostie  ;-) Afară! Ia-l cu tine şi pe Ceort . De fapt, ar cam fi cazul să vă caraţi toţi de acolo, independenţilor, imparţialilor şi prfesioniştilor care sunteţi :D  

# Aiurea... date 8 July 2012 23:11 -1

INEC=Institutul de Nulitati, Etnobotanisti si Curve din Ministerul Justitiei. Cu experti alcoolici ca Betiu si Paduraru, dansatoare la bara precum Chivu si Paraschiv, si combinatori ca Dumitrescu si Mirea, nu este de mirare ca s-a ajuns aici.

# Marean date 9 July 2012 10:31 +3

Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac. Analfabetii din INEC n-au nicio vina pentru ce se intampla, de vina sunt cei care i-au angajat, i-au tinut in brate si le-au ascuns gunoiul sub pres, si i-au folost ca pe niste marionete.

# Camelia date 15 July 2012 14:24 +2


Citeza pe Aiurea...
INEC=Institutul de Nulitati, Etnobotanisti si Curve din Ministerul Justitiei. Cu experti alcoolici ca Betiu si Paduraru, dansatoare la bara precum Chivu si Paraschiv, si combinatori ca Dumitrescu si Mirea, nu este de mirare ca s-a ajuns aici.
Camelia, esti atat de frustrata incat postezi comentarii la propriul articol, care de fapt este o balacareala la adresa propriilor colegi care s-au saturat sa te tina in brate, esti jalnica. Bine ca exista luju ca sa aiba frustratii ca tine si ca grigoras unde sa-si deverseze frustrarile. :-x

# Dan date 8 July 2012 13:26 +6

E clar. Se reface gasca aia sinistra a lui Stanoiu venita in Bucuresti la inceputul anilor 2000. De fapt, gasca nu a disparut niciodata, a prosperat chiar. 

# OBSERV date 9 July 2012 17:29 +2

Doamna Grigore te chinui degeaba, iata cateva „clipe” fericite care te vor lamuri: Rodica Stanoiu a fost Ministrul Justitiei in perioada decembrie 2000 – martie 2004; Ceort Catalin Nicolae, 1996 : absolvent facultatea de drept; 1997 (ianuarie): avocat; 2002 (mai): la propunerea ministrului justitiei Rodica Stanoiu este numit procuror de Ion Iliescu - Parchetul Judecatoriei Ilfov; DUPA NUMAI 1AN: 2003: promovat procuror la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie prin ordinul ministrului justitiei Rodica Stanoiu; IN DOAR 6 ANI SA AJUNGI DIN ABSOLVENT DE DREPT SI AVOCAT LA DITAMAI PROCURORUL DE INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE, NUMAI DATORITA UNUI MINISTRU AL JUSTITIEI, TE CAM FACE DATOR PE VIATA!; 2007: justitie la comanda fostei binefacatoare ministru al justitiei, fosta senatoare de Gorj Rodica Stanoiu: Ceort dă NUP pentru rectorul Universitatii „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, Adrian Gorun, care ocupa si functia de secretar general al Ministerului Educatiei si Cercetarii (http://vechi.impactingorj.com/Arhiva/Aprilie2008/impact10.04/dezvaluiri.htm ); 2011: Ceort dă NUP in dosarul privind actele de la senat ale Rodicai Stanoiu (folosite la expertiza criminalistica); 2011 (octombrie): Ceort este numit ilegal director la INEC unde, din intamplare, se afla pentru efectuare expertiza in dosarul cu actele Stanoiu - CNSAS; 2012 (ianuarie): O subalterna sesizeaza directorul INEC cu privire la necorespunderea profesinala a expertei Camelia Grigore care intamplator este membra in comisia pentru efectuarea expertizei Stanoiu - CNSAS; 2012 (15 iunie): Experta Camelia Grigore este data afara ilegal pentru necorespundere profesionala; 2012 (19 iunie) : Rodica Stanoiu cere instantei inlaturarea expertizei defavorabile pentru ca experta Camelia Grigore nu corespunde profesional; Este oare greu de inteles de ce ministrul Corlatean nu indreapta ilegalitatea lui Predoiu si il tine director pe Ceort in continuare? Epilogul dosarului Rodica Stanoiu - CNSAS va fi la Inalta Curte de Casatie si Justitie, asa ca in curand pe ecrane: o alta expertiza la INEC. Deci: directorul Ceort trebuie sa fie tot acolo (la INEC)! Prin urmare slabe sperante pentru doamna Grigore

# Dan date 9 July 2012 22:42 +8

Ai perfecta dreptate dar din pacate nimic nou sub soare. Hai sa-ti dau eu altceva cu fina lui Ceort...o anume Georgeta(fosta Catrina) Sandu, o isterica si o betiva din Baroul Bucuresti.  http://www.cvlpress.ro/07.03.2012/avocatul-constantin-catrina-%E2%80%9Eexpertul-imobiliar-al-craiovei/ Iar Ceort stie, chiar eu l-am avertizat de mai bine de un an ca fina-sa se tine de prostii. Iar cand e trasa de maneca urla, tipa si zbiara ca are cunostiinte in "sistem" si ca face prapad. Uitati-o lume buna in toata splendoarea ei, iar Ceort sa nu zica vreodata ca nu a stiut. Ca a stiut, dar a mers pe burta....

# mircea date 6 February 2015 18:53 0

Salut! Cum as putea lua legatura cu tine? As vrea sa vorbesc despre un anume Petcu Ionel,pacalit de aceasta av. Georgeta Sandu

# IOAN DUSCAS date 8 July 2012 13:26 +1

NORMAL AR FI CA INTR-UN STAT EUROPEAN SA AI INSTITUTZII UNDE SA TE POTZI ADRESA PENTRU EXPERTIZAREA OBIECTIVA A UNOR DOCUMENTE SAU INREGISTRARI DUBIOASE !DUBIOASE SOCOTEEALA ESTE KA EXISTA O STRUCTURA INFRACTZIONALA FORMATA DIN MAGISTRATZI , INFRACTORI IN UNIFORME SHI POLITICIENI SPECIALIZATZI IN FURTUL PROPRIETATZILOR IMOBILIARE PE BAZA DE DOCUMENTE FALSIFICATE IAR ACESHTI INFRACTORI AU TOT INTERESUL CA INEC-UL SA FIE TZINUT SUB CONTROL TOTAL DEOARECE EFECTUAREA UNOR EXPERTIZE OBIECTIVE AR PERMITE CONSTATAREA FALSURILOR IN DOMENIUL DOCUMENTELOR SCRISE CHESTIUNE CARE AR ECHIVALA CU SARACIREA ACESTOR INFRACTORI ! IN PLUS IN DOMENIUL INREGISTRARILOR SE DORESHTE CERTIFICAREA LA COMANDA A INREGISTRARILOR SUPUSE EXPERTIZARII PENTRU O "CONFORTABILITATE SPORITA" A MASLUITORILOR DE INREGISTRARI ! ACEASTA ESTE MOTIVATZIA PENTRU CARE INEC-UL ESTE CONDUS DE UN PROCUROR ! RESPECTIV DE O PERSOANA SUBORDONATA CSM-ULUI INSTITUTZIE PUTERNIC LEGATA DE INTERESE OCULTE !

# boby date 8 July 2012 14:11 0

redivivus justitia. uite asa a patit si grigoras. un sut in fund, un pas inainte. nu va fie frica, ca basescu pica, dar altii se ridica!

# LUCIA date 8 July 2012 16:51 +5

Ceort asta ştie să facă cel mai bine, să distrugă pentru că este un frustrat: De fapt, pentru asta l-a uns Kovesi, o altă frustrată, care la întâlnirea de despărţire cu procurorii nu a primit nici măcar un buchet de flori de adio. Trebuia să şi dea seama că nimeni nu a apreciat-o pentru că s-a purtat execrabil cu oamenii din sistem şi partea bună e că niciun alt sistem nu o mai vrea, aşa că se va întoarce la munca de execuţie şi ea şi Ceortul ei. Sau poate îi  salvează serviciile că tot au făcut catering pentru băieţii cu ochi albaştri.

# SECRET SERVICE SS date 8 July 2012 17:47 +4

Cine face parte din SS işi dă seama că motivarea de excludere a acestui expert este securistă "nu mai sunt locuri vacante compatibile cu pregatirea profesionala a dnei Camelia Grigore"....ia zi Ceortule unde ai făcut armata că de acoperit eşti acoperit, tăticule, dar nu pentru mult timp că după marea cădere Băsistă şi Koveşistă îti vine ţi tie rândul.Puţintică răbdare, mon cher! Oare cagulistul din Irak e străin de manevra de excludere? Întrebarea e pentru cunoscători.

# Laurentiu date 8 July 2012 18:26 +2

Sa vedem daca am inteles bine: pe aceasta doamna expert a dat-o afara Ceort. Omul PDL-ului. Si s-a plins la Corlatean, ministrul USL-ului. Iar acesta o ignora, refuzind sa-i solutioneze petitia. Adica, cum ar veni, pentru petenta, PDL=USL= aceeasi mizerie ?

# Patrascu date 8 July 2012 23:17 +2

Ceort este omul serviciilor, care au resapat-o pe Rodica din turnator al fostei Secu in acoperit al SRI dupa '90. Aici este bataia pestelui, a da un exemplu altora ca daca esti fidel SRI, acest serviciu face tot posibilul pentru a te scoate din orice mizerie. Vedeti cine-i este expert parte Rodicutei: Radu Constantin, un fost ofiter Secu... Si cine o protejeaza din INEC: Dumitrescu Cristian, Chivu Marilena, Mirea Constantin.

# ingrid date 8 July 2012 21:21 -2

cam asa...

# lex date 8 July 2012 21:27 0

treaba e simpla. Ceort e baiat destept, ca sa nu-l dea afara Corlatici a facut o treaba buna pentru psd, si-uite asa sta nemiscat acolo! rusine!

# Patrascu date 8 July 2012 23:20 +2

CSM-ul este de vina pentru numirea ilegala a lui Ceort la INEC. Si vad zilele astea cum muschetarii din INEC se agita pentru apararea statului de drept. Dar atunci cand CSM-ul a incalcat legislatia si i-a dat verde lui Ceort ca director la INEC, statul de drept nu a fost pus in primejdie?

# Ezoteric date 8 July 2012 22:04 -1

Dar de pop gheorghe ce parere aveti ?

# Efemer date 8 July 2012 23:04 +3

Exista doua variante: (1) INEC-ul desfiintat pentru trucarea de probe si expertize audio/video impotriva USL in perioada 2009-2012; sau (2) INEC-ul utilizat impotriva PDL, cu exact aceleasi proceduri de contrafacere de probe si expertize audio/video, ca o revansa a USL. In varianta (2), PDL-ii sunt victime sigure, nu vor putea contesta sistemul de expertize trucate pe care chiar ei l-au pus la punct. Pentru a-si salva pielea, Pop Gheorghe si ceilalti experti INEC nu vor avea nicio retinere in a sari in barca noii puteri si a executa ordinele de distrugere a PDL. Atat timp cat nu exista experti independenti, jocurile murdare de la INEC vor continua.

# Cetatean date 9 July 2012 10:25 +2

Votez varianta 2. Adica pariez ca INEC nu va fi desfiintat, Ceort va ramane director la INEC, va urma o lunga serie de expertize audio/video impotriva PDL, mafia din INEC va fi lasata in pace sa faca ce doreste in cauzele civile cu restitutiri de imobile si terenuri cu conditia ca in penal sa execute ordinele primite, Nasu' lu' Finu' va tine spatele USL, Coldea va mai primi niste stele pe umeri, si Base isi va da singur palme ca l-a numit pe Nasu' director la SRI. Ca despre Finu' deja a zis ca nu-l mai desemneaza prim-ministru. Multumim CSM-ului si celor trei muschetari care au incalcat legea si l-au facut pe Ceort director "ilegalist" la INEC.

# zorba date 8 July 2012 22:55 +3

uuuueah! asta e pararea mea!

# Margelatu date 9 July 2012 19:30 +5

Da, experti "independenti" ne-ar mai trebui, si sa vezi atunci rapoarte de expertiza in functie de cine-l plateste mai bine pe expert! Asta-i realitatea in Romania, toti, inclusiv expertii dupa multi bani ar inclina rapoartele!Doar n-o sa credeti ca aia sunt mai drepti decat Papa! :-)

# Trandafirul Galben date 9 July 2012 19:58 -1

Tocmai mentinerea acestei mafii alimenteaza justitia cu expertize false, nicaieri in Europa statul nu are exclusivitate pe expertize. Uitati-va la dosarul Flota, s-au gasit destui experti "corecti" care sa spuna ca nu a existat prejudiciu.

# Vivian date 11 July 2012 22:38 +3

Buei, asta e expert criminalist? Inghesuita asta? Ce moaca de bidon turtit are, dupa mecla iti dai seama cat e de proasta. asta se crede agenta 006, din turnatoare la secu acum se crede avertizor de integritate....De ce nu dati publicitatii ”operele” acestei nulitati in baza cărora i s-a stabilit incompetența. Adina A Stanciu si Savaliuc, jurnalistii lui peste, ati scris un articol de c a c a t dupa cum este si acest site, plin de afirmații calomnioase incepand cu titlul. Nu ati postat nicio dovada in sprijinul celor afirmate in articol. Pseudojurnalisti, repetenti in facultate (daca stefan burghiu se poate numi facultate), submediocri si care din cauza prostiei ce va caracterizeaza nu ati gasit nicaieri un loc in presa unde sa va emanati judecatile de valoare.

# Vivian date 11 July 2012 22:58 +3

Buei, asta e expert criminalist? Inghesuita asta? Ce moaca de bidon turtit are, dupa mecla iti dai seama cat e de proasta. asta se crede agenta 006, din turnatoare la secu acum se crede avertizor de integritate....De ce nu dati publicitatii ”operele” acestei nulitati in baza cărora i s-a stabilit incompetența. Adina A Stanciu si Savaliuc, jurnalistii lui peste, ati scris un articol de c a c a t dupa cum este si acest site, plin de afirmații calomnioase incepand cu titlul. Nu ati postat nicio dovada in sprijinul celor afirmate in articol. Pseudojurnalisti, repetenti in facultate (daca stefan burghiu se poate numi facultate), submediocri si care din cauza prostiei ce va caracterizeaza nu ati gasit nicaieri un loc in presa unde sa va emanati judecatile de valoare.

# Vivian sa te ard in bulan date 12 July 2012 00:11 +4

Bai porcule In afara de un cap in gura aia spurcata pe care il meriti, nu ti-ai pus niciodata intrebarea cum a ajuns o sluga spurcata si incompetenta ca Ceort sa dea afara un specialist exact in momentul in care cotoarba aia de Stanoiu trebuia conteste expertiza care dovedea ca a fost binganitoare la Securitate. Daaa, binganitoare, ca Ceort si tot neamul lui, ca si tine. Du-te drac' de securist jegos, ai rabdare ca va vine si voua randul, gunoaielor.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.06.2024 – Solomon o vrea pe “Veverita” la PICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva