6 December 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

JOS MASCA, DOMNULE PRESEDINTE - Iata documentele care demoleaza mitul neamtului cinstit! Cititi si va cruciti cum Primaria Sibiu, prin primar Klaus Iohannis, fara mandat din partea Statului si fara rusine, a intervenit in repetate randuri in 2006 – 2014 la Judecatoria Sibiu, Tribunalul Sibiu, Tribunalul Brasov si Curtea de Apel Brasov pentru ca sotii Carmen si Klaus Iohannis sa nu fie obligati sa dea inapoi imobilele luate cu acte false (Documente)

Scris de: L.J. | pdf | print

20 October 2020 20:16
Vizualizari: 11129

Mai este o zi pana la “Procesul Iohannis 6 case”, care are termen la Sectia penala a Inaltei Curti, miercuri, 21 octombrie 2020, dosar format in urma plangerii facute de Redactia Lumea Justitiei impotriva solutiei de clasare data de Parchetul General la 6 februarie 2020. O solutie de clasare a procurorului Ioan Sandru, adjunct al sefului Sectiei de urmarire penala din Parchetul General, care nu a vrut sa faca o ancheta serioasa, care a efectuat un simulacru de audiere a Primei Doamne Carmen Iohannis cu patru intrebari banale, si care nu a vrut sa probeze in niciun fel acuzatiile aduse sotilor Iohannis. Este motivul pentru care Redactia Lumea Justitiei a pregatit numeroase probe (pe care le va depune la dosarul de la Inalta Curte) pentru ca judecatorii sa poata constata ca nu s-a anchetat nimic. Probele pe care le prezentam in continuare il zdrobesc pur si simplu pe actualul Presedinte al Romaniei Klaus Iohannis.


Am dezvaluit in editia anterioara – CLICK AICI PENTRU A CITI – faptul ca la dosarul penal 260/P/2018 de la PICCJ, format la plangerea noastra, a fost scapat un document care atesta ca in 2013, in urma unei sesizari strict secrete a prim adjunctului directorului Serviciului Roman de Informatii de atunci, generalul Florian Coldea, la Parchetul General a fost trimisa o sesizare care viza un dosar deschis lui Klaus Iohannis “privind savarsirea infractiunii de conflict de interese, arhivat in cadrul serviciului nostru la dosarul penal nr. 644/P/2013”, in legatura cu modul de dobandire de catre sotii Iohannis, cu acte false, a imobilelor din Sibiu, str. Nicolae Balcescu nr. 29 si str. G-ral Magheru nr. 35.

Este motivul pentru care, opinam noi, in 2017, la doi ani dupa ce Klaus Iohannis a devenit Presedintele Romaniei, generalul Florian Coldea a fost debarcat de la sefia SRI, profitandu-se de un scandal cu iz de cancan.

Inexplicabil, la dosarul insailat de procurorul PICCJ Ioan Sandru nu se regaseste niciun indiciu, nicio proba despre faptele de conflict de interese pomenite de SRI in legatura cu imobilele obtinute prin frauda la lege. Conform informatiilor detinute de Redactia Lumea Justitiei, faptele cercetate pe sest in 2013, la care s-a referit SRI, nu au fost aduse la cunostinta opiniei publice (probabil actele au fost dosite in fisetele procuroilor), desi documentele exista cu duiumul. Fata de lipsa documentelor care ar fi trebuit sa se regaseasca in dosarul penal 260/P/2018, deschis la sesizarea noastra, dar care din pacate nu se gasesc, intelegem sa publicam mai jos un set de documente care atesta ca in perioada mai 2000 – decembrie 2014 cat a indeplinit functia de primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a intervenit in numele Statului roman, prin Primaria Sibiu sau Consiliul local al municipiului Sibiu, cu cereri de apel, recurs, intampinari etc, pentru a-si apara interesele locative in procesele civile ce au fost intentate de 11 familii evacuate sillit din imobilele care au apartinut pana in 1999 Statului roman, ca urmare a dobandiri celor doua imobile de catre sotii Iohannis prin acte false (adeverinte de succesiune, certificat de mostenitor etc) anulate in 2014-2015 de instantele din Brasov, in mod irevocabil, odata cu anularea actelor de vanzare-cumparare ale sotilor Iohannis, carora li s-a imputat, e drept in civil, faptul ca nu pot fi considerati cumparatori de buna credinta, data fiind amploarea operatiunilor ilicite.


Iata actele pe care le vom depune la dosarul de la Sectia penala a Inaltei Curti


In editia de fata, nu vom comenta povestea din spatele documentelor pe care toti romanii le pot vedea mai jos si pe care le vom depune la dosarul ICCJ pentru a demonstra ca procurorii s-au facut ca ancheteaza.

Vom sublinia doar faptul ca prea cinstitul Iohannis stia bine ce face. In numeroase din dosarele sale civille de la Sibiu si Brasov, Primaria Sibiu, reprezentata de primar Klaus Iohannis, a intervenit continuu din 2000 si pana in 2014, in numele Statului roman, pentru a apara nu interesele celor 11 familii evacuate in urma operatiunilor ilicite de amploare, ci interesele sotilor Carmen si Klaus Iohannis. In scopul de a nu pierde aceste imobile si a le putea exploata pe mai departe. Chiar si dupa ce instantele de judecata au anulat actele false, iar un secretar de primarie a fost condamnat penal in 2007  pentru emiterea unei adeverinte false de succesiune, sotii Iohannis au persistat cu buna stiinta in actiunile lor.


Iata primul document prin care prea cinstitul primar Iohannis, la 10 iunie 2014 (cu cateva luni inainte de a fi ales Presedinte) a declarat la Tribunalul Brasov (dosar 262/62/2014) Recurs in numele “Statului roman, prin Municipiul Sibiu, reprezentat prin primar Klaus Werner Iohannis”, sub semnatura Primar Klaus Werner Iohannis, solicitand in esenta admiterea recursului si desfiintarea sentintei precedente de la Tribunalul Brasov, care a dispus anularea actelor false, a contractelor de vanzare-cumparare a sotilor Iohannis, si a dispus radierea din cartea funciara a acestora de la rubrica proprietari. Mentionam ca in cadrul acestui recurs, asa cum am aratat in editia precedenta – CLICK AICI PENTRU A CITI – in disperarea ca vor ramane fara case, sotii Iohannis au invocat exceptia lipsei calitatii de reprezentant legal a Statului roman prin Primaria Sibiu, pe motiv ca potrivit legii numai Statul roman prin Ministerul Finantelor are calitate procesuala. Ridicand aceasta exceptie – legala de altfel - Klaus Iohannis s-a aruncat pur si simplu in aer, recunoscand practic ca toate demersurile Primarie Sibiu facute ani in sir in dosarele caselor sale in numele Statului roman au fost ilegitime, fara mandat. Cine l-a invatat atat de prost sa pledeze pe Iohannis pe acest truc juridic jalnic, nepermis, care urmarea obtinerea unei nulitati a solutiilor pronuntate de instantele precedente (pe motiv de necitare a Statului) si trimiterea cauzei la rejudecare la prima instanta? Cine i-a vrut “binele”? E treaba lui sa-si intrebe avocatii.... Cert este ca figura nu a tinut, recursul a fost respins si a fost deposedat irevocabil de case. Dar cel mai grav, l-a deconspirat pe Klaus Iohannis cum s-a jucat cu Primaria Sibiu de-a Statul roman in procesele cu casele sale obtinute cu acte false.

Iata primul document incriminant – (vezi facsimil)


Iata al doilea document prin care la 10 august 2014 “Municipiul Sibiu, reprezentat prin primar Klaus Werner Iohannis” a formulat o Intampinare prin care a cerut Judecatoriei Sibiu (dosar 12151/306/2014) sa respinga contestatia la executare formulata de un grup de persoane evacuate din imobilul din str. Nicolae Balcescu nr. 29, luat cu acte false de familia Iohannis. Documentul apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis - (vezi facsimil)


Iata al treilea document prin care la 24 iulie 2010 “Statul roman reprezentat prin Municipiul Sibiu reprezentat prin Primar”, document care apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis, prin care s-a declarat la Tribunalul Brasov (dosar 850/62/2009) recurs impotriva deciziei civile 114/A/2010, in care s-a solicitat modificarea deciziei prin care s-a dat castig de cauza unor persoane evacuate fraudulos din imobilul din str. Nicolae Balcescu nr. 29 - (vezi facsimil)


Iata al patrulea document prin care la 15 octombrie 2009 s-a trimis la Tribunalul Sibiu (dosar 2072/306/2008) o Intampinare in numele “Statul roman reprezentat prin Consiliul Local al Municipiului Sibiu, prin reprezentanti legali”, care apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis, prin care s-a cerut sa se respinga recursul revizuientilor - persoane evacuate fraudulos din imobilul din str. Nicolae Balcescu nr. 29 - (vezi facsimil)


Iata al cincilea document prin care la 28 mai 2008 s-a trimis la Judecatoria Sibiu (dosar 2072/306/2008) o Intampinare in numele “Statul roman reprezentat prin Consiliul Local al Municipiului Sibiu, prin reprezentanti legali, care apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis, prin care s-a cerut respingerea unei cereri de revizuire formulata de persoane evacuate fraudulos din imobilul din str. Nicolae Balcescu nr. 29 - (vezi facsimil)


Iata al saselea document prin care la 18 iunie 2008 s-a trimit la Curtea de Apel Brasov (dosar 4919/62/2006) o Intampinare in care “Statul roman prin Municipiul Sibiu, reprezentat prin Primar”, care apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis, prin care s-a cerut casarea cu rejudecare si alte masuri impotriva unor fosti proprietari evacuati din imobilele dobandite cu acte false de sotii Iohannis - (vezi facsimil)


Recapitulam: ale cui interese le-a aparat Primaria Sibiu, prin Primar Klaus Iohannis, in procesele referitoare la cele doua imobile dobandite prin acte false (anulate in 2015 in mod irevocabil de instante) de sotii Carmen si Klaus Iohannis?

A fost o uzurpare a intereselor Statului Roman folosirea Primariei Sibiu, prin Primar Klaus Iohannis, impotriva locatarilor evacuati din imobilele care au apartinut Statului roman, pana sa le dobandeasca sotii Iohannis cu acte false?

Si ca toata lumea sa inteleaga pe deplin grozavia operatiunii ilicite de amploare derulata de actualul Presedinte al Romaniei, publicam mai jos un extras din decizia civila irevocabila nr. 655/R din 12 noiembrie 2015, a Curtii de Apel Brasov in care, in speranta ca vor obtine casarea si trimitea la rejudecare a sentintei prin care li s-au luat casele dobandite cu acte false, sotii Iohannis au invocat exceptia lipsei calitatii de reprezentant a Statului roman, prin Primaria Sibiu, sustinand ca legea recunoaste calitatea de reprezentant al Statului roman doar Ministerului Finantelor in cazul caselor lor:

Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul statul roman prin Municipiul Sibiu, prin Primar pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului roman, cerere formulata de intimatul parat Statul roman prin Ministerul Finantelor Publice... (…) respinge recursul formulat de recurentii Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta si Iohannis Klaus Werner impotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Brasov, pe care o mentine. IREVOCABILA.” - (vezi facsimil)

 

Comentarii

# Justitiarul date 20 October 2020 20:59 +52

Tot ce merita familia iohanis este PLACUTA SUEDEZA !

# Pepsiglas date 20 October 2020 21:23 +48

Plăcută suedeză sau ce i-au spus Oana si Codruța! Aceeași si din partea mea!

# Neanae date 20 October 2020 21:43 +51

Justițiarule Draga, ce plăcută suedeza? Adică sa-i cadorisim cu urări de “bucurie”? Te rog, asculta-ma, urarea e O MAMA DE BĂTAIE RUPTA DIN IAD, DE NU MAI POT NICI SUPORTA PUPATUL RAFINAT AL CRETINILOR, CARE CRED CA AU VOTAT UN RAHAT PARFUMAT, PE BUCILI ÎNSÂNGERATE! Ce M..E bre, aia e adiere de Alizeu dă Tenerife!

# Neanae date 20 October 2020 21:52 +49

O SUSPENDARE? Eh? Imediat după ce decapitează pe ici pe colo hidra guvernului lui perfect? Știu ca e nițel complicat, dar nu imposibil. Ce LICHELEEEEEE

# Liţă date 20 October 2020 23:01 +47

“Dura lex, sed lex” şi pentru KWI.

# MARIAN. date 20 October 2020 23:22 +27

Aceste "documente" sunt o BOMBA cu efect devastator pentru K.W.Johannis si sustinatorii lui din P.N.L . ASTA este un infractor dovedit dar "protejat" din exteriorul tarii. Daca vreti sa-i dati peste BOT , devansati alegerile in martie 2021 si aflati adevarata fata a guvernarii Orban (ca sluga devotata ) si mersul acestui proces scandalos care va avea un impact mai puternic in randul romanilor . Azi # rezist este ca si MORT politic, sursele dubioase de bani "negrii" au disparut anul acesta si Piata Victoriei este goala . Doresc SUCCES in acest proces pentru L.J. , ca unic luptator impotriva DICTATURII unui presedinte MALEFIC pentru toti romanii .

# Ludovic date 20 October 2020 23:36 +50

Cel mai simplu pentru aflarea multor lucruri nestiute de catre lumea justitie se poate foarte usor rezolva! Sa discute cu ofiterii SRI in rezerva de la Sibiu, surprizele pentru ziaristi ar fi foarte mari!Haideti baieti incercati, cautati ofiterii in rezerva si veti avea niste surprize inimaginabile. Mult succes

# YES. date 20 October 2020 23:42 +49

Si cand vezi ca IDIOTII sustinatori a lui Johannis au deviza : O Romanie fara HOTIE .!! Ce sa mai spui de cine conduce guvernarea . Nici ca--t nu au mancat , nici gura nu le pute !!!

# cetateana date 21 October 2020 05:24 +49

Bravo domnilor..Ati vazut "cine cauta gaseste",mai greu dar ati gasit dovezile WKJ. Acum mai ramane intrebarea "De ce CCR la validat pe WKJ ca presedinte?" Apropo DNA stia TOT...de ce nu a zis STOP WKJ? Cat de "dreapte" mai sant institutiile statului roman? Intrebari sant multe ,dar........

# Lechi date 21 October 2020 08:26 +53

Salut ! Cineva, cred ca se va inzdraveni sa scrie Epopeea nelegiuirilor lui KWJ din cele mai vechi timpuri pana in zilele noastre ! Eu nu am studii in domeniul justitiei, dar urmarind subiectul, deschid doua directii ; 1. Fapte comise prin actiune, cum e si una descrisa in articol , anume uzurparea de calitati oficiale, de reptezentant al statului in Sibiu , aceasta calitate avand-o perfectul numit de catre guvern. 2. Fapte comise prin inactiune, cum ar fi neimplicarea ca primar in pastrarea patrimoniului orasului Sibiu in escrocheria retrocedarilor catre FDGR , autodeclarat succesor al unei organizatii naziste si culmea nebuniei, recunoscut de instante . Dar , KWJ , a beneficiat de complicitati penale , in mare parte cunoscute si recompensate chiar de catre el. Tare ma tem ca peste cativa ani , KWJ , va merge la Wurtzburg la vaterland si nu va da socoteala de nimic!

# VIKY date 21 October 2020 10:41 +1

Isteria mondiala, falsa pandemie cu teste PSR. https://www.youtube.com/watch?v=D1ML7CNVYkw&t=106s

# caroline gunderode date 21 October 2020 11:08 +39

ASTA NU E NEAMT CUM NU SUNT EU ESCHIMOS ! ACASA IN FAMILIE VORBESTE 'BLESCH', scriu comentatorii de la Neuer Weg !!! BLESCH ESTE O SASEASCA ZBORSITA ! CE VA FACE SA CREDETI CA E NEAMT ? CA-SI PLIMBA CAPRA CU NASU' LAT SA-SI BATA GENUNCHII GOI PRIN BISERICA ??? HAI SA FIM SERIOSI ! BISERICILE PROTESTANTE DIN TARILE DE JOS, SI NU NUMAI, SUNT PLINE DE IMPOSTORI D'ASTIA DE PROFESIE !

# Petrichei Ana date 21 October 2020 11:56 +2

Din pacate si spre bucuria maretului conducator nu va pati nimic.NIMIC Va fi invitat in Germania (in alta parte cine sa-l invite),unde va primi cupa luptatorilor anticoruptie.

# ursuleanu date 21 October 2020 13:12 +44

Iohannis contra Iohannis.Scamatorie in Justitie cu complicitatea unor judecatoare mafiote , corupte. Judecatoarele Anca Parvulescu si Daniela Nuculeasa au avut orBul gainilor atunci cand nu au vazut ca-n numele primariei Sibiu semneaza aceiasi persoana cu paratul? Problema princiala este de ce CSM nu a intervenit in apararea Justitiie de aceste doua individe care numai judecatoare nu pot fi numite. este clar ca-n complicitate cu mafiotul nazist Klaus Iohannis cele doua judecatoare au uzurpat interesele statului roman.

# santinela date 21 October 2020 13:29 +41

Inteleg ca aceste probe noi sint la dosarul de la instanta nu ? Daca este asa, sint foarte curios cum va face motivarea pirlitul de judecator,sau pirlitii de judecatori atunci cind vor respinge sesizarea LUJ,fiindca asta vor face. O sa ne fie dor de Livia Stanciu ceea ce nu am crezut ca va fi cu putinta vreodata !

# popescu date 22 October 2020 10:44 +43

Timpenia cu nemtii cinstiti este valabila doar in Romania, care geme de iobagi fara minte! Nicaieri in alta parte nu exista asa ceva! Germania este cel mai corupt stat european si asta se vede din presa lor care geme de cazuri incedibile! Cancelar cu conturi la negru in Elvetia? Un neamt, Kohl, pe numele lui! Ciubucuri de la armatori? Tot un neamt, presedinte de parlament, Schauble. Petreceri pe banii statului, pt zilele de nastere ale bancherilor? Merkel! Si daca e, o tin asa, in exemple de genul asta, luni de zile! Si asta nu este singura idiotenie in care cred romanii! Mai sint alea cu vestul lor civilizat si avansat, timpniile cu minunatia de u.e., prostiile cu vesticii cinstiti si multe alte cretinisme! Toate astea nu exista in alte tari! Nici un alt popor nu si-a facut legende din tot felul de prostii! Rusine taranilor, ca voi sinteti, flotantii lui Ceausescu, ingramaditi la minte, dar inebuniti dupa parvenire, averi si dominati de fudulia maririi. Rusine nu aveti!

# VIKY date 22 October 2020 12:21 +33

Iohanis:"Dupa alegeri prioritatea pentru postul de premier va fi Ludovic Orban". Alooo romani, voi nu sunteti calcati in picioare, voi sunteti tocati bucata cu bucata, exact cum s-au tocat voturile voastre noaptea ca hotii, la alegerile din 27 septembrie. Acest dictator nu se va opri, va calca peste cadavre (cum a facut-o la Colectiv, si cum o face acum), pana nu il va opri cineva, si acel "cineva" nu va fi opozitia niciodata, acel cineva trebuie sa fiti voi, voi milioanele, care puteti opri acest macel programat de acest despot nazist, "pas cu pas". Prin vot NICIODATA nu veti reusi sa va castigati drepturile si libertatile, si atunci de ce mai iesiti la vot?. Ca sa fiti umiliti, ca sa spuna nazistul ca "este vointa poporului". Care popor, daca voturile va sunt aruncate la gunoi?. Primul caz pe fata, a fost la referendumul pentru demiterea marinarului, unde nu ati invatat nimic, dar in schimb au invatat nazisti:o turma de oi o poti dirija in prapastie cand doresti. Pacat de D-zeu.

# VIKY date 22 October 2020 14:18 +33

Tortionarii din vremea comunismului erau copii mici pe langa tortionarii din ziua de azi. Pe zi ce trece decesele sunt tot mai ridicate, azi au foat aproape 100 de decese. Aceste victime - pentru ca sunt victime ale unui sistem medical putred, nu ca dotare materiala, ci a cadrelor medicale - au fost comdamnate la moarte de la primele masuri luate de acesti tertionari. Acestor victime li sa interzis dreptul la tratament luni de zile. Cu cat va dura mai mult aceasta isterie numita "pandemie", in Romania vor fi si 1000 de morti pe zi pana la sfarsitul anului. Pana cand nu vor fi opriti acesti tortionari, Romania va pierde 500000 de suflete condamnate la moarte din lipsa tratamentelor sau operatiilor. Faceti ceva, pentru numele lui D-zeu. Ei sunt bunicii si parintii vostrii.

# Doina Dumitrescu Ionescu date 11 December 2020 18:33 0

Exista si dovezile prin care Johannis a decis si efectuat retrocedarile din Sibiu, cele legate de Legea Pacii 1945-1947, prin care, au fost trecute la Stat proprietatile sustinatorilor lui Hitler, nazistilor ? Acestea au si mai mare importanta prin gravitatea incalcarii unei Legi Internationale, definitiva, neretractabila pentru genocid, nu pentru borfasarie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 5.12.2022 – Cine a lucrat-o pe Andrea Chis?

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva