29 iunie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Judecatoarea Cerasela Cazacu, de la Judecatoria Iasi, se razboieste cu fratele ei. Acuzele incredibile ale fratelui judecatoarei: "A inceput sa ma atace cu pumnul in cap si sa ma agresioneze verbal!" (Plangerea)

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

28 octombrie 2012 12:14
Vizualizari: 13209

 

Inainte ca judecatoarea Cerasela Cazacu (foto) de la Judecatoria Iasi sa fie data in judecata de asociatia de locatari din blocul in care locuieste, sub acuzatia ca nu si-ar fi platit datoriile la intretinere, pe numele magistratului a fost formulata o plangere penala sub acuzatia de violare de domiciliu, respectiv lovire sau alte violente. Stupoare, acuzatorul este chiar fratele judecatoarei Cerasela Cazacu, Catalin Hulbocianu, care sustine ca sora sa a intrat abuziv in locuinta lui si ca l-a lovit cu pumnii de mai multe ori. Catalin Hulbocianu a formulat in data de 24.02.2012 o plangere penala impotriva judecatoarei Cerasela Cazacu si a comisarului sef din cadrul Sectiei a IV-a Politie din Iasi, Dumitru Opinca, pe care i-a inmanat-o prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi, in care relata abuzurile pe care le-a comis, in opinia sa, magistratul impreuna cu ofiterul de politie in data de 21.02.2012. Incidentul a avut loc dupa ce judecatoarea ar fi vrut sa isi vada mama care suferise recent o operatie chirurgicala.


Cerasela Cazacu, acuzata de comportament violent: "a refuzat sa paraseasca locuinta pana nu si-a consumat actele de violenta verbala si fizica asupra mea"

Fratele judecatoarei Cerasela Cazacu a relatat ca sora lui, impreuna cu comisarul-sef Dumitru Opinca au venit la domiciliul sau unde, magistratul ar fi profitat de prezenta politistului pentru a intra abuziv in casa. Catalin Hulbocianu sustine ca in momentul in care a deschis usa, a fost intampinat de politist, pe care l-a intrebat de ce il viziteaza, moment in care judecatoarea Cerasela Cazacu s-ar fi napustit asupra lui si ar fi intrat in holul casei. Fratele magistratului sustine ca in acel moment, Cerasela Cazacu a inceput sa il loveasca cu pumnul in cap si sa il agreseze verbal: "In data de 21.02.2012, ora 15,30 d-l Opinca a sunat la soneria apartamentului meu. Cand am deschis usa, am constatat ca in spatele acestuia se ascundea sora mea, Cazacu Cerasela. Am solicitat d-lui Opinca sa-mi explice care este motivul pentru care ma viziteaza dar nu mi-a raspuns. Atunci, sora mea a iesit din spatele lui si a cerut sa o vada pe mama. Mentionez faptul ca mama noastra locuieste impreuna cu mine si ca in urma cu doua saptamani a suferit o interventie chirurgicala pentru... de care sora mea nu avea cunostinta motivat de faptul ca, de cativa ani, a distrus relatiile cu mine, din motive doar de ea stiute. Trezita din somn de sonerie, mama a venit in hol, alaturi de mine. Fara sa invit faptuitorii in casa, am intredeschis usa pentru ca atat sora mea cat si d-l Opinca sa vada ca mama este bine si ca totul este in regula. In acel moment, Cazacu Cerasela, cuprinsa brusc de o stare de nervi, a inceput sa forteze usa, mi-a invins rezistenta si s-a napustit in holul locuintei mele proprietate personala. Fara a-i da vreun motiv, a inceput sa ma atace cu pumnul in cap si sa ma agresioneze verbal. In tot acest timp, d-l Opinca, a privit tot incidentul din pragul usii. Initial a parut ca incearca sa o opreasca pe faptuitoare sa patrunda in casa pentru a ma agresa, dar destul de neconvingator si fara succes. Faptuitoarea a patruns in locuinta mea fara acceptul meu sau al mamei noastre si a refuzat sa paraseasca locuinta pana nu si-a consumat actele de violenta verbala si fizica asupra mea".

Fratele Ceraselei Cazacu spune ca politistul Opinca are "o atitudine obedienta" fata de magistrat

Catalin Hulbocianu a sustinut ca in acele clipe a apelat la Serviciul de urgenta 112 pentru a solicita ajutorul, moment in care politistul Dumitru Opinca ar fi fugit pe scari. In acest sens, Catalin Hulbocianu il acuza pe comisarul-sef de la Sectia IV Politie din Iasi ca a refuzat sa intervina pentru ca ar fi executat premeditat un ordin de-al surorii sale: "Desi i-am cerut insistent faptuitoarei sa paraseasca locuinta, aceasta a refuzat, motiv pentru care am apelat serviciul de urgenta 112 si am solicitat sprijin. Am relatat pe scurt operatorului ce mi s-a intamplat, dar acesta mi-a refuzat solicitarea cand i-am explicat ca de fata se afla si un politist. Cand a auzit ca apelez serviciul 112, d-l Opinca, fara nicio explicatie, a rupt-o la fuga pe scari si a lasat-o pe sora mea la mine in casa. Dupa cateva minute s-a retras si faptuitoarea, iar eu am ramas sa o linistesc pe mama bolnava care, urmare a comportamentului faptuitoarei, a intrat in stare de panica si s-a tulburat caci sufera si de afectiuni psihice. Nu am inteles sa scot certificat medico-legal ca urmare a loviturilor primite de la faptuitoare deoarece inafara unei tumefieri, consecinte nu au fost semnificative. Mai mult, am obosit sa mai raspund atator provocari venite din partea faptuitoarei care, de pe pozitia sa de magistrat are intotdeauna sprijin din partea justitiei si a politiei.

Nu m-am lamurit de necesitatea prezentei d-lui Opinca. Acesta a refuzat sa-mi comunice in ce calitate s-a deplasat la locuinta mea si pentru ce motiv. De asemenea, n-am inteles care a fost contributia acestuia la planul avut de faptuitoare impotriva mea. Am vazut la d-l Opinca o atitutine obedienta fata de faptuitoare, care datorita atitudinii lui, parea ca gaseste tot mai mult curaj sa-mi faca rau atat mie cat si mamei, aspect care m-a deranjat si m-a lezat in demnitatea mea de om si cetatean cu anumite drepturi. Nu gasesc o explicatie pentru fuga pe scari a d-lui Opinca la auzul convorbirii mele telefonice cu serviciul 112, decat daca presupun ca acesta si-ar fi data seama ca nu trebuie sa fie gasit intr-un loc in care nu justifica prezenta. De aceea, am ramas cu convingerea ca d-l Opinca a executat un simplu serviciu d-nei magistrat, oferindu-i calitatea sa de politist pentru a-i conferi faptuitoarei o mai mai mare siguranta in realizarea actului infractional constand in violarea domiciliului meu si in aplicarea de loviri si alte violente, acte pe care aceasta le-a materializat si consumat cu acordul tacit al unui reprezentant al legii care i-a facilitat calea spre mine. Prezenta unui organ de politie este de natura sa impresioneze si sa intimideze intr-o oarecare masura, fiind si singurul motiv pentru care d-l Opinca a ales sa sune in locul faptuitoarei la usa mea, ceea ce ma duce cu gandul ca a procedat in mod premeditat, dupa un plan de comun acord stabilit cu faptuitoarea".

Catalin Hulbocianu ii cere daune morale judecatoarei Cazacu in valoare de 20.000 de lei

Catalin Hulbocianu considera ca sora lui uita de calitatea de magistrat si actioneaza agresiv, precizand ca nu este la primul incident de acest fel pe care l-a avut cu magistratul, dar si cu sotul acesteia Daniel Cazacu. "De altfel, eu nu sunt la prima experienta de acest fel cu familia Cazacu. De la ultimul lor atac fizic asupra mea, exista planse foto pe care le voi atasa. In cazul de fata, din precautie, nu mi-asi fi dat acordul ca sora mea sa patrunda in locuinta chiar daca de fata se afla d-l politist Opinca, deoarece cunosc abuzurile pe care le face sora mea uitand ca este magistrat. Pentru aceste motive va rog sa luati masurile ce se impun. In dovedirea plangerii inteleg sa ma folosesc de proba cu inscrisuri si orice alte probe permite legea. De asemenea, ma constitui parte civila si solicit obligarea faptuitoarei Cazacu Cerasela la plata sumei de 20000 RON cu titlu de despagubiri civile constand in daune morale.

Judecatoarea Cerasela Cazacu a primit NUP. Fratele a sesizat CSM

In cele din urma, procurorul Monica Bitere, de pe langa Curtea de Apel Iasi a decis, pe 27.06.2012, neinceperea urmaririi penale fata de Cerasela Cazacu si comisarul Opinca. Impotriva solutiei 79/P/2012 a procurului Bitere, Catalin Hulbocianu a formulat o plangere, in care a solicitat sa fie audiat "in dosarul de recurs pentru a putea sa imi exprim si eu un punct de vedere despre dosar". Procurorul general adjunct Mircea Bors de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi a hotarat insa respingerea solicitarii ca neintemeiata si nemotivata, intrucat "este, pe fond si in limita celor aratate, fara fundament procesual-procedural". Totusi, demersurile fratelui judecatoarei Ceraselei Cazacu nu s-au oprit aici. Catalin Hulbocianu a formulat un memoriu adresat Consiliului Superior al Magistraturii, care insa a fost trimis Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, intrucat "solutionarea aspectelor sesizate excedeaza competentei Consiliului Superior al Magistraturii".

*Cititi aici plangerea penala formulata de fratele judecatoarei Cerasela Cazacu

 

 

Comentarii

# log date 28 octombrie 2012 14:51 +4

lasatine fratilor cu zombi asta. parca e venita din castelul cu fantime. macabra individa, de ce o tine-n brate CSM-ul??? nu-i apara si asteia rputatia??? haoleo.

# Rica, treci la aparat date 28 octombrie 2012 14:54 +5

Ia galeata si buretele, baga detergent si spala-i fetei reputatia! Vezi ca pute de departe!

# IN REALITATE NU E URATA , DAR NU-I FOTOGENICA date 28 octombrie 2012 20:16 0

:D Dar nu e urata femeia , insa ati foto  gresit in pozitii incomode , tampitilor. 

# ADEVARUL ESTE CA CU RUDELE ITI STA BINE DOAR IN POZA date 28 octombrie 2012 20:54 -2

 Asa frate fereasca-te Dzeu ,  rufele se  spala in familie tampitule , nu te duci sa o denigrezi pe sora-ta  ca-i sangele tau , nu al meu .  :o :sad: ;-)

# Ana date 28 octombrie 2012 22:23 +2

In fotografia de mai jos vezi de ce este instare sa faca Judecatorul Cazacu cu propria mama. Dupa ce vezi fotografia sa vad daca mai ai tupeul sa judeci pe altcineva cap de mata! Fotografie facuta in data de 18 septembrie 2012 facuta de foste colege de serviciu ============== http://www.screencast.com/t/0DfQe1PFYrd 

# Ana date 28 octombrie 2012 22:26 +2

Fotografii din 6 septembrie 2012: http://www.screencast.com/t/zX1s5G8BT http://www.screencast.com/t/yHDlOsJ80Twj http://www.screencast.com/t/TJN6IwzLTQw http://www.screencast.com/t/ZqfY6kDhfx http://www.screencast.com/t/QBNPy6xCSEnC Fotografie facuta in data de18 septembrie 2012 facuta de foste colege de serviciu http://www.screencast.com/t/0DfQe1PFYrd 

# MArin date 28 octombrie 2012 22:38 +2

Un JUDECATOR trebuie sa aiba un comprtament impecabil in instanta si in afara instantei. Nu sa fie un ticalos cu legitimatie de judecator care sa sfideze: bunul simt, legea, vecinii etc...

# Ana date 28 octombrie 2012 22:24 +2

http://www.screencast.com/t/0DfQe1PFYrd

# Maria date 28 octombrie 2012 22:40 +2

Peste tot si toate e un lucuru clar: Doamna judecator va avea cosmaruri pana la sfarsitul vietii cu fotografiile mamei dansei. Va visa iarasi si iarasi, fiinta aceea nevinovata care i-a dat viata, care a sfatuit-o si crescut-o cu enorme sacrificii si pe care o nenoroceste acuma pentru un pumn de arginti..Va veni un timp cand Doamna judecatoare va vrea in genunchi sa-si ceara iertare, dar nu mai va avea de la cine. Santa simplicitas!

# Ticu date 28 octombrie 2012 23:00 +1

D-na Cazacu este colega de birou cu d-na judecator Hatmanu Laura. Impreuna a complotat la punerea sub interdictie a mamei d-nei judecator Cazacu. De cind este sub ingrijirea curatorului numit de judecatorul Hatmanu mama d-nei Cazacu a devenit o epava umana! Verificati dosarul de interdictie al d-nei Hulbocianu Eugenia!

# Mac date 28 octombrie 2012 23:02 +1

D-na Hatmanu Laura nu este judecatorul care rezolva favorabil toate dosarele fostilor colegi din politie (un a lucrat mai inainte)?CURAT JUDECATOR! CURAT JUSTIE!

# Karina date 28 octombrie 2012 22:59 +2

Cite plingeri penale facute impotriva d-nei Judecator au fost acoperite de catre Parchetul de pe linga Curtea de Apel Iasi?

# Cea zis purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iaşi in 2010 date 28 octombrie 2012 23:03 +2

2010:  "Este un om calm, echilibrat şi cu un extraordinar bun-simţ. Nu se pune problema de o sancţiune. Este vorba doar de o ceartă între doi locatari", a spus magistratul Cristina Vâlcu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iaşi.

# Alina date 28 octombrie 2012 23:12 +2

Subiectul de azi cu d-na Cazacu este apa de ploaie pe linga ce este ea si sotul ei capabili sa faca. Si-a distrus mama in doua luni de zile de cind au internat-o fortat la Spitalul Socola ca razbunare a faptului ca nu a vrut sa le dea apartamentul! Fotografii din 6 septembrie 2012: http://www.screencast.com/t/zX1s5G8BT http://www.screencast.com/t/yHDlOsJ80Twj http://www.screencast.com/t/TJN6IwzLTQw http://www.screencast.com/t/ZqfY6kDhfx http://www.screencast.com/t/QBNPy6xCSEnC Fotografie din 19 septembrie 2012: http://www.screencast.com/t/0DfQe1PFYrd  Dupa ce ati vazut aceste fotografii va mai mirati ca d-na magistrat Cazacu Cerasela isi bate joc de vecini, comunitate, rude, prieteni, colegi  etc... 

# arhanghelul X date 31 octombrie 2012 15:52 +1

Ce parere are presedinta judecatoriei Iasi despre "reclama " pe care o face institutiei pe care o conduce aceasta subalterna. Din moment ce aplica politica "CAINII LATRA CARAVANA TRECE" , inseamna ca este ceva putred acolo la Iasi. Vad ca acest personaj, magistrat Cazacu Cerasela este VEDETA de multi ani, si sunt diferite trusturi de presa care au scris de mult timp despre ea, deci nu este vorba ca ar fi victima unei campanii comandate de denigrare a imaginii din partea unor "dusmani", nu am vazut nici o replica publica din partea ei de dezmintire a acuzelor aduse, deci un lucru este clar: TOT CE S-A SCRIS ESTE ADEVARAT, mai grav este ca nu se ia nici o sanctiune din partea celor obligati sa o faca. Nu-i de mirare ca nu mai credem in justitie si nu intamplator cei din acest sisitem se cred mici DUMNEZEI pe pamant. Rusine tuturor celor vizati si mai ales conducerii judecatoriei unde lucreaza acest personaj dezaxat.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 28.06.2022 – Scutea a pus ochii pe Udroiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva