5 October 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

KOVESI E CA SI DESTITUITA – Sefa DNA care a semnat in 2009 protocolul SRI - PICCJ, mintea natiunea in 2017 prin comunicat DNA: “Nu a existat un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi. Nu au existat echipe mixte SRI-procurori”. In baza art. 7 din Legea 303/2004, care sanctioneaza colaborarea cu serviciile de informatii cu “eliberarea din functia de procuror”, ministrul Justitiei Tudorel Toader trebuie sa ceara CSM sa ia act de incetarea functiei (Comunicatul)

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

18 March 2018 14:15
Vizualizari: 24795

Laura Codruta Kovesi – un nume care a devenit sinonim cu minciuna ridicata la rang de stat – trebuie destituita de urgenta din functie intrucat a colaborat cu serviciile de informatii, ba mai mult a semnat Protocolul de cooperare intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul securitatii nationale nr. 003064 din 4.02.2009, in baza caruia, asa cum a recunoscut oficial si actualul director al SRI Eduard Hellvig, care a denuntat protocolul, s-au format sute de echipe mixte procurori DNA – ofiteri de informatii care au colaborat pe dosare penale.


Potrivit informatiilor detinute, Laura Kovesi a semnat in anul 2009 protocolul SRI-PICCJ, pe cand era Procurorul General al Romaniei. Avem informatii ca Protoculul SRI – PICCJ a fost semnat pe de o parte pentru SRI de ex-directorul SRI George Maior si adjunctii sai, iar pe de cealalta parte, din partea PICCJ de Kovesi si adjunctii ei de la acea vreme. Acest protocol a adaugat la lege si a creat o justitie secreta, care s-a concretizat printr-o cooperare comuna realizata prin “sute de echipe mixte”. Acest lucru a fost recunoscut oficial de directorul SRI Eduard Hellvig, in februarie 2016, la bilantul DNA, cand acesta abia preluase functia si nu era la curent cu ilegalitatile anterioare:

Eduard Hellvig: “...Coruptia risca, inca, sa afecteze performanta institutiilor publice, competitivitatea economica si, nu in ultimul rand, coeziunea sociala. De aceea, scopul Serviciului este sa reduca amploarea si impactul acestui fenomen in viata cetatenilor.

SRI aloca resurse umane, resurse procedurale si tehnologice de cel mai inalt nivel in cooperarea cu DNA. Asta se poate traduce in sute de echipe operative comune, care reprezinta un parteneriat interinstitutional de succes.

Acest standard de excelenta profesionala este replicat in toata tara. De aceea, vreau sa ii asigur pe cei din structurile teritoriale ale DNA ca la nivelul conducerii strategice a SRI acordam o atentie deosebita manierei de cooperare la nivel teritorial.” - discursul integral al directorului SRI il puteti citi atasat la finalul articolului.

Colaborarea intre magistrati si serviciile de informatii este interzisa prin Legea 303/2004

Existenta unui protocol de cooperare intre SRI si marile parchete pe dosarele penale – altele decat cele care au ca obiect infractiuni ce tin de siguranta nationala, din care coruptia si evaziunea fiscala nu fac parte - incalca flagrant Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor care prevede interdictii si sanctiuni severe:

Art. 7 – (1) Judecatorii, procurorii, magistratii-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat acestora si personalul auxiliar de specialitate al instantelor judecatoresti si parchetelor nu pot fi lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

(2) Persoanele prevazute la alin. (1) completeaza, anual, o declaratie autentica, pe propria raspundere potrivit legii penale, din care sa rezulte ca nu sunt lucratori operativi, inclusiv acoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii.

(3) Consiliul Suprem de Aparare a tarii verifica, din oficiu sau la sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii ori a ministrului justitiei, realitatea declaratiilor prevazute la alin. (2)

(4) Incalcarea dispozitiilor alin. (1) conduce la eliberarea din functia detinuta, inclusiv cea de judecator sau procuror.”

Kovesi trebuie urgent destituita!

Ca efect al dispozitiilor art. 7 din Legea 303/2004, ministrul Justitiei Tudorel Toader trebuie sa ceara CSM sa constate incetarea de drept a functiei de sef al DNA, dar si din cea de procuror a Laurei Coidruta Kovesi, ca urmare a semnarii Protocolul de cooperare intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul securitatii nationale nr. 003064 din 4.02.2009”, care nu are nicio baza legala, mai ales dupa ce vineri 16 martie 2018, Administratia Prezidentiala a recunoscut ca nicio hotarare a CSAT, asa cum se invoca si credea, nu a abilitat PICCJ sa semneze vreun protocol cu SRI.

Amintim ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca va cere luni 19 martie 2018 ca DNA sa prezinte Protocolul si sa se procedeze la desecretizarea acestuia. Iar dupa ce intra in posesia lui, ministrul Justitiei trebuie sa ceara destituirea lui Kovesi pentru parafarea uneo colaborari intre procurori si SRI, interzisa de art. 7 din Legea 303/2004, SUB SANCTIUNEA PIERDERII FUNCTIE DETINUTE.

Augustin Lazar a recunoscut in 2017 ca Protocolul PICCJ – SRI a fost “o inginerie”

Despre Protocolul din 2009, actualul Procuror General al Romaniei Augustin Lazar a declarat in fata CSM, la inceputul lui 2017, ca este “o inginerie” nepermisa, desi ulterior a sfarsit prin a nega existenta protocolului, dupa ce probabil sistemul l-a prelucrat.

In sedinta CSM din 18 ianuarie 2017, Augustin Lazar a recunoscut: "Nu mai exista niciun protocol care sa prevada comisii mixte sau echipe mixte sau nu stiu ce. A existat un protocol in care se discuta despre echipe operative intre Ministerul Public si serviciile de informatii, insa eu mereu mi-am pus urmatoarea problema: acest protocol nu exista, eu nu mi l-am insusit si nu mergem inainte cu astfel de inginerii, sa zic asa, pentru ca ele nu se gasesc in Codul de procedura penala, Doamne Dumnezeule..."

Capra raioasa tine coada pe sus! Cum a mintit DNA natiunea desi a lucrat la greu pe Protocol!

Amintim ca prin comunicatul nr. 106 din 27 ianuarie 2017, si ca urmare a recunoasterii fara voie facuta de Procurorul General Augustin Lazar, DNA a avut o reactie nervoasa la doua articole de presa aparute (aparute in www.evz.ro si www.flux24.ro) si a tras o minciuna cat casa, pretinzand ca “Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi”. O asemenea minciuna oficiala este cu atat mai grava cu cat sefa DNA este cea care a semnat in 2009 Protocolul PICCJ – SRI, iar DNA este directie a PICCJ si a lucrat la greu pe protocol. In plus, Kovesi e cea care aproba comunicatele de presa ale DNA, ceea ce arata ca a folosit ca si in alte randuri (teza de doctorat) institutia pe care o conduce pentru a minti natiunea. In cazul de fata prin omisiune, ca si cand DNA nu ar fi fost directie a PICCJ, chiar daca protocolul nu a fost semnat intre DNA si SRI, ci intre PICCJ si SRI, cand ea era Procuror General al Romaniei. Si pentru aceasta minciuna consideram ca Laura Kovesi trebuie destituita!

Iata comunicatul DNA:

27 ianuarie 2017

Nr. 106/VIII/3

COMUNICAT DNA

Cu referire la o serie de informatii vehiculate in spatiul public (informatiile transmise prin intermediul unor articole de presa aparute in perioada 25-27 ianuarie 2017 (in cotidianul „Evenimentul Zilei” - prin intermediul paginii www.evz.ro - si pe pagina de internet www.flux24.ro) prezentate drept dezvaluiri despre “fabricarea ori inscenarea unor dosare penale” ori “urmariri penale la ordine” facute de DNA, la initiativa si/sau cu implicarea unor politicieni si a unor persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii, precum si despre folosirea unor metode care exced cadrului legal, in exercitarea atributiilor de serviciu, de catre procurorul sef al DNA, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:

Informatiile respective sunt neadevarate, ofensatoare si absurde si au menirea de a discredita activitatea procurorilor DNA, fiind folosite ca o stratagema de catre persoane interesate de a formula aparari in spatiul public si nu in fata unei instante de judecata (...) Informatiile mai sus mentionate sunt in totalitate neadevarate: procurorul sef al DNA nu a participat la videoconferinte organizate de SRI, nici saptamanal, nici ocazional si nu are instalate in birou terminale speciale prin care sa poata comunica instantaneu cu SRI.

Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi.

Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative.

Dosarele penale sunt instrumentate strict prin raportare la Codul penal, Codul de procedura penal si Legea 78/2000 (...)

Nici Codul de Procedura Penala, nici alta lege speciala cu aplicabilitate in urmarirea penala a infractiunilor de coruptie nu prevede implicarea unui serviciu de informatii in modul de obtinere a probelor in dosarul penal. Probele se administreaza de catre procuror si de catre ofiterii de politie judiciara in baza delegarii procurorului. Nici un ofiter de informatii nu participa la audierea de catre procuror sau politist a unui martor sau administrarea unui alt mijloc de proba (…) Prin urmare, a vehicula asemenea informatii neadevarate plaseaza intr-o lumina nefavorabila nu doar procurorii DNA, ci creeaza dubii greu de inlaturat asupra legalitatii si corectitudinii functionarii intregului sistem judiciar.

In paralel, DNA a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii... sa faca verificari pentru a constata in ce masura, prin informatiile transmise, este afectata independenta sistemului judiciar si prestigiul magistratilor.

* Cititi aici integral comunicatul DNA mincinos din 27 ianuarie 2017

* Cititi aici cum Procurorul General Augustin Lazar a recunoscut ca a existat un protocol in baza caruia s-au format echipe operative procurori - ofiteri de informatii

* Cititi aici discursul directorului SRI Eduard Hellvig, care a recunoscut existenta sutelor de echipe mixte

Comentarii

# Lulu date 18 March 2018 14:47 +29

Nu se încurca Luluta de lege  :cry:... doar știți ce a spus ... legea o fac ei ... dar rămâne de văzut ...

# Nana date 18 March 2018 15:20 +7

Reset TOTAL nu vrăjeală. Anularea dosarelor si revizuire asta daca mai e posibil. Si dacă se tot se doresc puscariile pline Sa intre in puscarie cei care au bagat ilegal si pe nedrept!!!. Dar Cine Draku' sa mai judece CORECT daca ABSOLUT TOTI din justiție SUNT PĂRTAŞI chiar dacă au o vină mai mică INCLUSIV cei care au acceptat tacit mizeria asta din falsa justitie... Nu e de glumă toate institutiile sunt corupte si viciate IREMEDIABIL aici nu mai merge cu IMPROVIZAȚII ca nu mai este nimic de păstrat Desfiintarea sri+dna+diicot+pg+...si create institutii bazate doar pe lege. Alo Parlamentarilor trezirea :eek: iar politicienii mincinosi si cei care se ascund în continuare sau apăra tot mafia statului paralel anticonstitutional sa plece acasa, ca vine si vremea judecatii corecte si a dreptatii.

# NO COMMENT date 19 March 2018 12:06 +1

”Programul de schimbari profunde in tara noastra nu va incetini, dimpotriva. Nu poate fi vorba de a ajunge la un acord cu puteri care de ani de zile au tratat Polonia ca pe propria prada. Nu exista, desigur, nici o modalitate in care Polonia ar ceda Curtii de Justitie decizia cu privire la reformele din justitie. Este de competenta noastra interna, garantata de legislatia UE.”

# Nana date 18 March 2018 14:56 +5

Desecretizarea şi destructurarea acestei mafii statale cu etichetă de FALS stat de drept, se impune anularea tuturor dosarelor din toate parchetele şi revizuirea dacă mai e posibilă. Însă nimic nu va mai putea rezolva decât Reset total în justiție cu ràspunderea magistraților actuali care sunt absolut toți vinovați in procente diferite chiar si cei care au acceptat TACIT mizeria din Falsa justitie. Practic toate instituțiile statului ar trebui desfiintate in frunte cu sri,dna,diicot,pg...si create altele noi pe baza 100% legale

# Ahile date 18 March 2018 20:04 +7

De ce nu se face nimic in Romania? Simplu. Pt ca nimeni nu este lasat sa faca, afacerile nimanui nu merg daca nu are relatii sus puse ba cu politicieni, ba cu procurori, cu politisti,cu ANAF etc. Institutiile acestea parazite PARCHETE, ANAF nu fac altceva decat sa puna piedici si sa saraceasca tara. Toti banii tarii sunt risipiti aiurea pe mascati, procurori, puscarii, ANAF, SRI, interceptari, toate aceste institutii indreptate impotriva bunastarii cetateanului. In felul acesta nu vom iesi absolut niciodata din prostie, saracie, mizerie, coruptie. Degeaba latra altii doar de DNA. DNA ataca doar politicienii la urma urmei, care numai ei sunt vinovati de puterile acestea sporite institutiilor de forta corupte pana in maduva oaselor, de legile neconstitutionale si interpretabile, omul de rand cui ramane? Nu mai luati apararea doar a politicienilor, ca doar stiti cum e: daca ai cu" ce negocia" esti ok, iei achitare, esti lasat in pace, daca nu ai cu "ce negocia" infunzi puscaria

# Ion date 18 March 2018 15:07 +3

eu sunt convins ca exista protocoale de colaborare ,intre SRI si ICCJ si intre DNA si ICCJ.

# DODI date 18 March 2018 16:13 +11

Cu un eunuc-președinte nu poți urni din funcții nulități precum slujirea sau tractoristul lăzăruc. Din două motive: în primul rând trebuie ca tu să NU fii nulitate (ceea ce nu e cazul la ciolanis) și al doilea trebuie să AI ”cohones” (ceea ce Carmen ne poate confirma că iar nu e cazul la ciolanis). Conștienți fiind că ciolanis nu își poate depăși aceste două impedimente, trebuie să îl acredităm pe dorel cu capacitatea de a se lupta cu munții de neprofesionalism, indolență, tupeu și nesimțire ce a invadat justiția românească.

# SILE SPERIATU date 19 March 2018 12:13 0

TeTe, Moldova a dat țării și Planetei oameni a căror valoare nu poate fi constatată de... TeFeLei. Fă-ți fără teamă datoria, să nu se creadă că doar ți-e drag jilțul ăla...

# ?????? date 18 March 2018 16:28 -5

@Afirmația doamnei Kovesi se referă la activitatea DNA sau la activitatea Ministerului Public ?

# liviu daddy date 18 March 2018 16:35 -8

Nu sunteți atenți. Nu a existat niciodată protocol de colaborare DNA-SRI, ci PICCJ-SRI. Echipele mixte erau formate din procurorul de caz si ofițerul de legătură care mijlocea punerea în executare a mandatelor de supraveghere tehnică. Atenție la ce înseamnă ”colaborator”. Procurorii nu pot fi trimiși de SRI să cumpere biluțe de la traficanții de droguri și nici să obțină SRI informații. Dar a cere SRI să pună în executare un mandat de supraveghere nu e ”colaborare”. Să se desecretizeze protocoalele, veți fi dezamăgiți.

# Pif date 18 March 2018 17:27 +2

Zau, protocolul SRI-PICCJ si-o fi incetat brusc sexistenta de grozav ce era in materie de punere in executare a mandatelor de supraveghere tehnica sau pt. ca s-a descoperit brusc ca acesta continea clauze ce permiteau o "colaborare" mult mai exitinsa ? Yo habar n-am de clauzele protocolului, insa ma bazez pe instinctul de conservare al celor care l-au denuntat rapid, probabil speriati de ceea ce au gasit in el. Daca ar fi fost asa de OK,cum spui tu, era si acum in vigoare protocolul cel secret. Ma bazeze doar pe deductia logica, liviu daddy 8)

# Paf date 18 March 2018 19:02 -4

Protocolul viza în principal procedura de punere în aplicare a mandatelor de supraveghere. După cum sigur știi e o decizie CCR care nu mai permite SRI să pună în executare mandatele de supraveghere. Prin urmare, protocolul a rămas fără obiect. Logica pe care o invoci ar fi trebuit să te ajute ceva mai mult. :P

# Pif date 18 March 2018 19:41 0

Mi se pare mie ori la inititiva Ralucai Pruna a fost inlaturat impedimentul care ar fi putut mentine protocolul viabil potrivit celor speculate de tine ? Ma abtin sa comentez ca de ce tu ai sti ce contine protocolul care nu mai e in vigoare, mai mult decat mine si mai inainte de a fi descretizat? Repet: ma bazez pe o banala deductie logica. Matale, Paf, pe ce te bazezi ?

# Neanae date 18 March 2018 16:36 +9

Am si eu o rugăminte. Tineti sub ținta fără răgaz trădătorii astia de tara, vânduți americanilor. Toti cei ce aveți la suflet soarta noastra, mai ales puterea legii si a mandatelor, toti cei ce aveți puterea si curajul de a susține ADEVARUL, nu va lăsați ca sa nu ne lăsați! Iar VOI, cei ce ati pătimit oroarea de a fi șantajați, împinși la minciuna, cei ce aveți si cea mai mica dovada ca ati servit Statul Paralel, chiar daca vi s-a părut ca poate aia era ordinea fireasca a lucrurilor, RIDICAȚI FRUNTEA SI DENUNȚAȚI, VORBIȚI, URLAȚI ADEVARUL FĂRĂ FRICA. Faceți-va datoria, orice ar fi, faceți-va datoria oricât v-ar costa. Trebuie toti sa scăpăm de javrele astea de procurori, magistrați, șefi de servicii, slugi ale puterilor care ne vor România îngenuncheată. TRĂDĂTORILOR, SA VA FIE ISTORIA UȘOARĂ, ȚI-AI AI ĂLUIA!

# Edelweiss - Uricar de vremi căcăcioase (de Rromânica) date 18 March 2018 17:24 +7

„Justiția” în care Tatăl – „NU” și Mama – „NEGAȚIE” scrie în certificatul de naștere al magistratului „prins cu ștromeleagul învărtoșat pe lângă gaura de fătăciune” a Temidei - ESTE O JUSTIȚIE PUTREFACTĂ. / Așa grăia uricariul intr-un zapis denumit „The Stinking Carrion – Justiția Putrefactă”. Așadar, NU și NU este invariabila opțiune argumentativă a derbedeului cu toporișcă la cingătoare, prins în plină activitate de sodomizare a Temidei într-o clasică „autumn doggy style” position. Deja sunt insuficiente dește de la mânurile și picioarele unui hominid SAPIENT ca să se contabilizeze situațiile de o evidență fără echivoc în care IMPERTINENTA de la Mediaș a demonstrat că poate minți fără să clipească, fără să se îmbujoreze, fără să transpire, cu aceeași ușurință cu care mamiferele respiră sau beau apă. Am impresia că MINCIUNA deja a intrat în DNA-ul (Deoxyribonucleic acid) Caprei lui Baphomet de la DNA ( Direcția Națională Antiromânească).

# Edelweiss - Uricar de vremi căcăcioase (de Rromânica) date 18 March 2018 17:26 +3

Cred că Lulutza este primul Tatifer* din istoria regnului animal care are fixată gena minciunii în genom, rezultând un mutant judiciar, specific Ministerului Pu*lic din Vallachia. „Tatiferus Năsosus Mitomanus” este specia de mutant care poate păcăli, fluierând la „mit stock”, până și cele mai sofisticate mecanisme de detecție a minciunii. Tatiferul Mincinos Judiciar este în stare să răspundă totalmente eronat, antinomic, la orice întrebare i se adresează, fără ca această activitate complexă – neurologică, cognitivă, motrică etc. – să producă vreun semn de dezechilibru sau instabilitate în parametrii fiziologici și metabolici. Tatiferul Mitoman Judiciar este în stare să MINTĂ DE ÎNGHEAȚĂ APELE PROTESTATAR iar acele ceasornicelor de la detectorul de minciuni să nu salte nici măcar o milionime de milimetru.

# Edelweiss - Uricar de vremi căcăcioase (de Rromânica) date 18 March 2018 17:28 +5

As a conclusion: MUTANTUL MITOMAN JUDICIAR ARE DEJA ASIMILATĂ ÎN LANȚUL GENETIC NUCLEOTIDA MINCIUNII SFRUNTATE. Pentru MUTANTUL MITOMAN JUDICIAR, angajat al Ministerului Pu*lic din Rroemenica, A MINȚI deja nu mai constituie o activitate rațională, cognitivă, ci a devenit un automatism inconștient, comandat de hipotalamus. Aidoma ritmului respirator, al celui cardiac, al macrocomenzilor ce reglează principalele funcții vitale ale organismului./ *Nota: „Tatifer” = forma literară a mutantului genetic de tip hermafrodit, ereditar din Sabbatic Goat.

# Alexe Ionut date 18 March 2018 17:32 -8

Titlul corect este "Kovesi destituita de Johannis"! Ma bucur sa vad informatia, am dat o petrecere in cartier... am niste vecini care traiesc din alocatiile copiilor si se bucura si ei. Mi-au zis ca s-a facut dreptate in sfarsit! Ei stiu ca asta rezolva tot si ei o sa traiasca mai bine. Chiar nea Vasile de la 4 a folosit expresia "o sa curga lapte si miere", i-am dat zece lei ca nu avea de paine. Oricum e clar ca romanii au nevoie disperata si super imediata de : destituirea lui Kovesi, modificarea legilor justitiei si a codului penal, eliberarea detinutilor din penitenciare (nu prea mai avem forta de munca prin tara)! Johannis fa ceva !

# Pif date 18 March 2018 20:38 +6

Corect. La fel cum nici impuscarea celor 2 Ceausesti nu a insemnat disparitia securistilor teroristi, nici revocarea din functie a lui Kovesi nu inseamna rezolvarea tuturor problemelor romanilor. Ar fi insa cazul sa se termine cu securismele de trista amintire, updatate. Inca avem o patrie si nu prea pricepem la ce ne foloseste sa fim stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil. Iar Constitutia Romaniei este inca o cartulie plictisitoare pentru multi care o pomenesc fara s-o fi citit, in loc sa fie o disciplina placuta de studiat indeosebi de catre liceeni.

# un mizantrop date 18 March 2018 18:27 +4

E prea grav ce se intampla. Kovesi nu sta acolo, de capul ei, in spatele ei se aliniaza toata otrava sistemului nostru de justitie, toti procurorii vopsiti in judecatori, toti judecatorii vanduti securitatii, toti avocatii obedienti si toata aceasta ticaloasa tagma a procurarelii (nu degeaba, pe vremuri, procuror era egalul procuratorului, ei sunt de mult scheletul tiraniei...) si de aici trebuie inceput, cu raspunsul la intrebarea "ce este procurorul si ce vrea el?" apoi, sa analizam ce vrem si ce ne trebuie noua, celor multi si daca mai putem exista, ca stat de drept, in conditiile in care, de 70 de ani, toata justitia noastra se bazeaza pe aceste alcatuiri neconstitutionale si total scapate de sub controlul statului (dar si ale bunului simt), securitate/procuratura...

# AndreiV date 18 March 2018 18:47 +4

Dupa parerea procurorilor din csm si a procurorului general, probabil,prin aceste descoperiri,nu li se pot imputa nimic,celor care au semnat aceste protocoale,pe care presa le-a prezentat din momentul includerii de catre basescu si politia politica instituita de el si institutiile de forta,a presei si coruptiei in randul domeniilor privind atentatul la siguranta nationala.Probabil,la fel ca si incalcarea prevederilor Constitutiei de trei ori,trebuie sa fie valabila decat pe viitor.Ce daca in Contitutie si in lege a fost precizat expres ca e interezis.Astia ne cred prosti.!!!Nu sunt jurist dar daca fac dosar in care se invoca incalcarea legii,pentru ei nu e valabil acelasi lucru?!!!

# MN date 18 March 2018 20:35 +8

Iohanis, Kovesi, Lazar, ati tradat pe cei care v-au ales, pe cei care si-au pus increderea in voi. Nu va este rusine sa jurati cu mina pe inima. In loc sa verificati daca ceeace se dezvaluie in spatiul public este adevarat sau nu , voi il luati pe nu in brate. Comportanent de Infractori , tradatori de tara, acestea sint adjectivele care vi se potrivesc. Sper ca in curind sa dati socoteala pentru toate nemerniciile pe care le-ati facut sau supervizat.

# TITUS B date 19 March 2018 13:31 +1

Părerea mea, dacă Ministerul Public, Procurorul șef, nu respectă autoritatea ministerului Justiției și nu execută ordinele acestuia – altele decât cele ce privesc dosarele penale – se situiază înafara legii și trebuie forțat. Cum ? -.1 Blocarea contului financiar al Procuraturii ; 2./ Retragerea politției de la sediile Procuraturilor ; 3./ Retragerea polițiștilor de judiciar de la DNA și DIICOT; 4-. Refuzul de a acorda salariile procurorilor. Fiți siguri, că atunci vin procurorii corecți și cinstiți și-i alungă pe anarhiști și abuzivi !

# VV date 19 March 2018 14:08 +4

Eu intreb, iar dvs. nu vă supărați: de ce nu spune nimeni nimic despre protocoalele SRI cu ICCJ? Nu cumva judecătorii finalizează mizeria începută la Parchete? Și de ce nu întreabă nimeni cum e cu „acoperiții” de la ICCJ?

# Dorina date 19 March 2018 16:04 +2

Daca doreau cu adevarat sa resolve coruptia si hotia din tara, in maxim doi ani era rezolvata. Ceea ce s-a dorit cu adevarat a fost un control acerb al populatiei! Romania de astazi nu are nimic in comun cu o tara democratica! E anihilata ca tara si natiune!

# mitocanu date 19 March 2018 16:54 0

...sunt atarea motive ca laura cordura sa fie demisa, incat inca unul, inventat sau real, CHIAR CA NU CONTEAZA DE LOC....

# Adio Lulutza (urmeaza Ciolanis) date 19 March 2018 17:45 +1

Baschetbalista trebuie data afara de cand s-a dovedit plagiatul/hotia intelectuala in teza sa de doctorita :-x ! Acum sper ca o vor judeca si condamna pt. uneltire, tainuire, complicitate, tradare , santaj , etc ! Pe viata la beci ! :-)

# Alexi date 19 March 2018 20:56 0

Acest Lazar mi se pare a fi un... fripturist !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.10.2022 – La vremuri noi, tot ei! Completul Negru se reuneste la ICCJ

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva