17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

LA MULTI ANI, MOLOMAN LAZAR SI ASOCIATII – Societatea civila de avocati fondata de George Moloman si Andrei Lazar a implinit 10 ani de existenta. George Moloman: "Cei 10 ani au insemnat un drum frumos, interesant si plin de rezultate... nu doar pe plan profesional, cat si pe plan personal... M-am asociat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei". Andrei Lazar: "Acesti ani au insemnat munca in echipa, a insemnat o constructie permanenta, au insemnat bucurii si satisfactii"

Scris de: L.J. | pdf | print

16 December 2021 16:31
Vizualizari: 7972

Societatea civila de avocati Moloman Lazar si Asociatii a implinit 10 ani de la infiintare. 10 ani de cand avocatii George Moloman (foto dreapta) si Andrei Lazar (foto stanga), prieteni de peste 20 de ani, si-au dat mana si au pornit la drum cu speranta de a dezvolta si oferi servicii de asistenta, reprezentare si consultanta juridica in mai multe domenii ale dreptului.


 

 

Evenimentul a fost celebrat cu fast de cei doi avocati parteneri si invitatii acestora intr-un cadru distins, inconjurati fiind atat de colaboratorii lor din cadrul societatii de avocatura, cat si de membri ai sistemului judiciar. Lumea Justitiei a fost prezenta la evenimentul care a marcat cei 10 ani de existenta ai Moloman Lazar si Asociatii, ocazie cu care am aflat reteta succesului unei societati de avocati: respectul, prietenia, corectitudinea si munca in echipa. O echipa formata din avocatii Andrei Lazar si George Moloman, la care s-au alaturat alti sase colaboratori, printre care si fii acestora: Alexandru Moloman, tanar avocat definitiv, si Ioana Lazar, absolventa a Facultatii de Drept, cei care se pregatesc sa preia stafeta de la parintii lor in domeniul avocaturii.


Avocatul George Moloman: "Imi place sa visez cu ochii deschisi si de ce sa nu ne gandim la o retragere undeva pe plaja, cu chitara in mana"


De altfel, intr-o declaratie acordata Lumea Justitiei, cu prilejul celebrarii celor 10 ani de activitate George Moloman ne-a marturisit satisfactiile si implinirile din aceasta perioada, dar si sperantele legate de viitor, odata cu venirea in societatea de avocati a fiului sau si a fiicei avocatului Andrei Lazar, carora la momentul potrivit le va preda statefa.

Intrebandu-l ce au insemnat cei 10 ani pentru Moloman Lazar si Asociatii, avocatul George Moloman ne-a declarat:

"Pentru Moloman Lazar si Asociatii au insemnat un drum frumos, interesant si plin de rezultate. Rezultate nu doar pe plan profesional, cat si pe plan personal, avand in vedere ca m-am asociat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Andrei Lazar. Avand in vedere ca ne cunoastem de circa 20 de ani si in urma acestei prietenii am apreciat ca este singurul care poate sa imi fie asociat, avand in vedere ca este un bun profesionist, un om de caracter si ma inteleg foarte bine cu el, ceea ce conteaza foarte mult.

Societatea a fost la inceput tanara, fara prea multa experienta in managementul profesional, insa usor usor am inceput sa invatam sa ne dezvoltam, sa prindem experienta, iar acum, dupa 10 ani, pot spune ca ne-am maturizat. In momentul in care am infiintat aceasta societate, am infiintat-o cu gandul de a ma dezvolta din toate punctele de vedere, dar mai ales profesional, motiv pentru care in momentul de fata avem o paleta mai larga de activitate, in dreptul penal, dar si in domeniul civil, administrativ, comercial.

Si imi doresc sa cred ca ne-am maturizat frumos, in conditiile in care echipa este formata din doi parteneri cu vechime de peste 20 de ani in profesie, avem asociati tineri colegi, care colaboreaza cu noi de 10, 7, 5 ani, ceea ce inseamna o perioada destul de lunga de timp pentru a putea sa ne sudam si lucram mai bine impreuna.

In momentul de fata societatea are 7 membri, dintre care doi tineri avocati care abia au absolvit examenul de definitivat, unul dintre ei fiind baiatul meu, Alexandru Moloman, de care sunt foarte mandru si caruia ii doresc mult succes mai departe si ii urez sa duca mai departe aceasta societate de avocatura.


Pot spune ca fetita asociatului meu, Ioana Lazar, a terminat Facultatea de Drept si urmeaza sa sustina examenul pentru intrarea in barou. Ii doresc mult succes si sper ca impreuna cu baiatul meu sa duca numele societatii mai departe, sa preia stafeta, pentru ca noi la un moment dat vom ajunge la capat de drum".


Stiindu-se in mediul juridic firea artistica a avocatului Moloman, in momentul in care l-am intrebat daca pentru acesta capatul de drum ar putea fi pe o plaja, cu chitara in mana, George Moloman nu a exclus aceasta posibilitate:

"De ce nu, imi place sa visez cu ochii deschisi si de ce sa nu ne gandim la o retragere undeva pe plaja, cu chitara in mana".


Avocatul Andrei Lazar: "Cel mai important este ca am ramas impreuna si ca societatea a evoluat de la un an la altul"


La randul sau, avocatul Andrei Lazar ne-a marturisit ca poate cea mai mare realizare a societatii de avocati Moloman Lazar si Asociatii dupa acesti 10 ani, dincolo de succesele profesionale inregistrate in instante, este faptul ca echipa a ramas unita si a evoluat de la un an la altul:


"Cei 10 ani au insemnat pentru mine munca in echipa, a insemnat o constructie permanenta, au insemnat bucurii si satisfactii, si iata ca, dupa 10 ani suntem impreuna si putem spune ca am cladit ceva. In cadrul societatii suntem opt persoane, avocati si neavocati. Dintre avocati cei mai vechi ii enumeram pe Ramona Tatarici, Mirel Paduroiu, Simona Atitienei, Alexandru Turiga, Alexandru Moloman.

Varianta ideala ar fi sa predam stafeta copiilor nostri, Alexandru Moloman si Ioana Lazar, care a terminat Facultatea de Drept si care se va altura in curand echipei in calitate de colaborator, odata cu sustinerea examenului. Nu am influentat-o deloc pe Ioana sa urmeze aceasta profesie, a fost alegerea ei 100%, nu a avut aplecare catre stiintele exacte. Ea singura a ales".


Intrebat care este cea mai mare reusita a societatii Moloman Lazar si Asociatii, avocatul Andrei Lazar a raspuns: "Cel mai important este ca am ramas impreuna si ca societatea a evoluat de la un an la altul. Cat despre dosarele pe care le-am avut, au fost nenumarate, nu as putea sa le enumar".


Comentarii

# Bravo mai copii ! Felicitari ! date 16 December 2021 22:14 +10

Pastrati-va naravul ; aratati excelent , asa da !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva