28 octombrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Lepra a nenorocit tara pentru controlul pe marile parchete

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

4 septembrie 2021 21:33
Vizualizari: 62980

Uitati-va la ei cum ne-au terminat. Iremediabil. Principalul vinovat raspunde la numele Klaus Iohannis. In tinerete facilita intermedierea de vanzari de copii romani in strainatate. Apoi s-a consacrat ca praduitor de case. Ca primar al Sibiului isi apara fraudulos casele furate in Justitie, semnand intampinari si concluzii in numele primariei in propriile procese, aparat fiind de Statul Paralel. E prost si puturos de bubuie. Mincinos si ticalos pana in maduva oaselor. El este principalul vinovat de distrugerea Romaniei. Acest strain de neam si tara, sustinut de SRI-ul condus de Eduard Raul Hellvig (semnatar in 2016 al celui de-al doilea protocol ilegal dintre PICCJ si SRI, protocol declarat abuziv de CCR, si care ii “rezolva” toate problemele din Justitie) era zero barat daca nu era sustinut din interior si exterior.


Acest Klaus Iohannis, sluga marilor puteri, ne-a aruncat in cea mai mare prapastie. Ne-a distrus economic, politic, ne-a pus rau cu Rusia si China (sa fiti siguri ca daca vom intra in conflict cu aceste mari puteri, actualii aliati ne vor lasa instant de caruta), ne-a adus tara in incapacitate totala de aparare denaturand rezultatul votului de la ultimele alegeri generale si bagandu-ne pe gat un guvern de neaveniti, la fel de idioti ca si el, din pura ambitie bolnava de a avea “Guvernul Meu”. Ca si cand el ar fi instare sa conduca ceva... A instigat continuu la linsarea publica a celui mai puternic partid din Romania, a incurajat politia politica, ne-a vandut strainilor si ne-a impus contra naturii cea mai toxica guvernare din istoria moderna a Romaniei: PNL-USR-PLUS. O adunatura de golani pusi pe furat si distrus natiunea romana. Niste golani, care n-au nimic sfant afara de LGBT, trasul pe nas, betia la volan si coruptia la cel mai inalt nivel.

Ce merita balega asta de om? Care ne-a bagat pe gat un iresponsabil precum Florin Citu, un tepar de banci, un betiv condamnat penal pentru conducerea in stare euforica a unui autovehicul pe drumurile publice...

Uitati-va ce au facut acesti nenorociti cu aceasta tara pentru care multi dintre noi ne-am daruit viata sa o facem mai buna! I-a distrus pe pensionari, i-a adus la stadiul de cersetori si milogi in propria tara, dupa o viata de cotizat la stat. Au distrus mediul de afaceri compus din micii intreprinzatori. Au cumparat mai toata presa...

 

Ne-au distrus pe toti lasand niste multinationale rapace sa umfle cum vor facturile la gaze si la energie electrica, sa faca preturile cat vor ele, pe gazul si energia electrica produse de Romania, doar pentru ca ei, Iohannis si Catu, doi vanzatori de tara, sa-si justifice conducerea nemeritata a acestei tari minunate cu cetateni care nu au gresit cu nimic pentru ca acesti golani sustinuti de SRI si marile parchete sa-si faca mendrele dupa cum ii taie mintile pe care nu le au.

 

Ionannis, nulitate ce esti - daca as avea puterea, ai putrezi in puscarie pentru tot restul vietii tale doar cu paine si apa - te simti bine ca noi platim benzina, gazul si curentul electric mai mult decat oriunde il lume, desi aceste resurse sunt produse la noi in tara, nu in alta parte? Pentru o nulitate ca tine au murit mii de oameni in decembrie 1989?

Ca sa ne bagi pe gat, contra vointei poporului, niste partide de derbedei? Care pentru ca nu s-au inteles cu tine pe numirile sefilor marilor parchete, aruncati tara in aer? Va e asa de frica de puscarie?

Ce eforturi face piticul de la SRI, care aplauda abuzurile DNA – care raspunde la numele Raul Eduard Hellvig – sa te mai mentina in functie contra naturii, folosind uriasa logistica a SRI? Crezi ca nu se stie ca azi se asculta ilegal mai mult decat oricand de la Revolutie incoace. Doar ca sa ti se salveze pielea?

Spune tu Iohannis, cu Citu alaturi de tine, unde s-au dus zecile de miliarde pe care le-ati imprumutat? Pe armament niciodata livrat... Unde s-au dus banii pensionarilor pe care azi ii condamnati la umilinta si la moarte? Unde s-au dus banii pentru care ne-am indatorat peste toate? Cum a ajuns tara cu cele mai mari resurse naturale din UE cea mai saraca din Europa?

 

Spune Iohannis, spune cum distrugeti Justitia, pe care ati lasat-o fara finantare corespunzatoare si pentru care va omorati intre voi la guvernare ca nu cumva sa mai existe vreun procuror care sa aiba curajul sa va trimita in judecata!...

 

Cum te faci tu Iohannis ca te duci duminica de duminica la biserica, si te pozezi inchinandu-te la Dumnezeu, cand tu distrugi programat Romania, care ti-a inchinat cele mai mari onoruri, cu un guvern de incompetenti si vanzatori de tara?

Te simti bine Iohannis? Te incalzesc casele furate? Te simti bine in ele in timp ce romanii nu-si mai pot plati facturile la utilitati, pentru ca tu, un nenorocit de om, vrei sa-ti salvezi pielea vanzand Romania? Tu care ai dat pe moca petrolul submarin al Romaniei pe o sapca, spunand ca asa o sa castigam “respectul” strainilor. Tu care in afara de a bloca partiile de ski si a te plimba in strainatate nu faci nimic?

Crezi ca pe noi romanii, ne incalzeste vreun mesaj tamp pe care il dai tu pe Facebook, cand tara arde? Chiar asa, i-a spune tu, sau mai bine sa spuna sluga ta Raul Eduard Hellvig cum ati lasat voi ca Facebook sa cenzureze presa si libertatea de opinie in Romania? Cu acele CNIC si Cyberint (structuri ilegale care nu au lege de infiintare) care au transformat tara intr-un adevarat Big-Brothers...

Ia spuneti alde voi Iohannis ce e si cu vaccinarea asta la ordin extern, inclusiv a copiilor, care pune in pericol sanatatea publica si de ce nu te-ai ingrijit, de sluga ce esti, sa se fabrice in Romania un medicament anti-covid ca sa nu mai trebuiasca sa ne injectam, inclusiv copii, cu niste bombe genetice experimentale?!?

Nu imi este specific limbajul cu care am scris ceea ce gandesc acum. Dar sunt unul din tinerii care in decembrie 1989, cand aveam doar 22 ani, am iesit in strada, si nu am iesit in strada sa imi risc viata pentru aceste lepre politice, care azi distrug tara in care eu traiesc si pe care o iubesc. Si pentru care nu mi-a fost niciodata frica sa o apar. Mie nu-mi este frica! De nimic!

Iohannis, nulitate ce esti, iti spun doar atat: in decembrie 1989 daca Ceausescu (care intr-un fel a fost un mare patriot in comparatie cu tine) era prins pe strada de vreunii din generatia mea era linsat pe loc.

Gandeste-te azi cam ce ti-ar adresa romanii daca te-ar intalni liber pe strase.

Te rog iesi cu bicicleta fara SPP... daca ai curaj!


PS - Ma astept ca luju sa fie supus din nou unui atac cibernetic salbatic, marca SRI...

Comentarii

# Gabriel date 4 septembrie 2021 22:22 +375

Felicitari pentru pozitia luata fata de acest tradator de tara !

# Goargăș date 4 septembrie 2021 22:48 +222

Chapeau bas! Nu mai am nimic de adăugat.

# nuibai date 4 septembrie 2021 23:37 +318

Semnez și eu!

# Neanae date 5 septembrie 2021 00:18 +395

Domnule Savaliuc, cu toată forța pe care o am, cu toată ființa și caracterul pe care de asemeni le am, cu tot spiritul meu și voința de a dedramatiza, m-ați mișcat până la lacrimi. Ce spuneți este ADEVARUL! Ceea ce ați exprimat in acest extraordinar și curajos “j’ACCUSE” este CEEA CE GÂNDESC ȘI EU! A devenit insuportabil ceea ce trăim și numai IMBECILII și CANALIILE ori TÂMPIȚII NATURALI ori DEVENIȚI PRIN ASUMARE DE ORICE CE LE DISTRUGE CREIERII și FIZICUL (inclus un ser cu oxid de grafen = moarte) pot crede ca ar fi “DE BINE”. Pe scurt, suntem la mâna delincvenților, mai rău, a psihopaților alterați până in măduvă, mai rău, a criminalilor și a CORUPȚILOR LA MARE (kakat) NIVEL! De la PRESEDINTE PANA LA ULTIMUL MEMBRU AL BLESTEMATULUI LUI DE GUWERN. Cu mici excepții, puține!!! Cu apreciere și susținere dle Savaliuc, NU SE MAI POATEEEEEEEEEEEE! BRAVO! STRADA NE AȘTEAPTĂ! Naiba, mereu iarna!!!! Blestem și ăsta! WAKE UP NAȚIE, dați-o încolo de lălăialâ ….

# Frate român ori de altă etnie, TE CHEM! date 5 septembrie 2021 01:08 +314

Strigă Cerul, strigă Pămãntul, strigă tărâna trupurilor moşilor nostri, că SOMNUL NOSTRU A NĂSCUT MONŞTRI! Trebuie să ieşim pe străzi cat mai curând, oricât de puțini am fi, şi poate-or prinde curaj şi alții! Haideți frați români, ori de altă etnie, patrioți din orice structură, să întintem mâinile unii catre alții, să alungăm fricile pe care ei ni le-au dat de povară şi să traim demn, cerându-ne drepturile noastre de fii şi fiice ale acestui pământ!

# X date 5 septembrie 2021 01:51 +250

Felicitări! Un articol plin de adevăr și tristețe. Aveți grija de dvs. pentru ca nenorociții astia sunt în stare de orice mârșăvie.

# imun/teanu date 5 septembrie 2021 05:51 +140

Repet. Pentru ca "un" ASTA, hoha-Iohanis, sa (se) fie presedinte, si "un" ASTALALT, partu-Citu sa fie prim ministru, "UN" Petre Tutea a facut 13 ani de puscarie grea. Astia, cu si haitele lor de sacali criminali, de bagat viager in celule /pana si-"un" Base mai avea ceva stropi de uman.

# Zosim date 5 septembrie 2021 08:40 +167

Mulțumesc, Răzvan! Așa, DA curaj! Unde sunt timișorenii cu "punctul 8 al Proclamației" și toți "revoluționarii" de paradă care ling labele unor venetici și merg, sanky, până în panzele albe cu marota Iliescu sau psd ? Își bat joc de noi niste străini de neam și țară și stăm că proștii cu capul plecat. Mai tresărim puțin când apare un Savaliuc și apoi ne întoarcem pe partea cealaltă. D'aia își bat joc de noi toți basestii și wernerii scoși din joben. Ne uităm cu jind la greci, la sârbi și chiar la unguri, patrioți adevărați. Ce sa mai comentăm ? Suntem de râsul lumii...

# Eva date 5 septembrie 2021 08:45 +117

Exact asta s-a întâmplat și se întâmplă cu noi și cu țara zi de zi. Noi nu mai avem tineri care să-și iubească țara și să nu se gândească doar la confortul lor personal. Noi avem bătrâni neputinciosi, umiliți, sărăciți, care mai bombănesc din când în când. In ce hal am ajuns și țara și popor !

# Gica contra sistemului date 5 septembrie 2021 09:38 +132

Strigatul dvs de revolta este deplin justificat. Faptul ca el nu este urmat de mulțime este dovada ca NU tembelii și hoții care au condus vremelnic România sunt principalii vinovați de dezastrul Tarii. Populația ei este principalul vinovat, prin nepăsare, lipsa de atitudine civica chiar dispreț fata de problemele Tarii, ale noastre, ale tuturor romanilor. Caracterul individualist și autosuficient al romanului a fost factorul favorizant al acțiunii jefuitorilor. Conștiințe care au vrut sa trezească mulțimea din somnul cel de moarte, au fost. Romanii nu pot sa spună ca nu au știut, dar le-a plăcut traiul bun pe datorie și mai ales le-a plăcut sa fie mințiți frumos. D-le Savaliuc în ceea ce scriu sunt realist. Uitați-vă la marile popoare care lupta acum pentru libertatea lor și a copiilor lor. Ce fac romanii în acest timp? Sunt în concediu, la bulgari, la greci, ca au muncit mult! Fiecare popor are conducătorii pe care-i merita, din păcate pentru actualele generații de români.

# Din suflet date 5 septembrie 2021 10:04 +220

Vă felicit și vă mulțumesc din suflet pentru acest articol răscolitor de adevărat. Mă tem însă că destinatarul își mai deschide o șampanie (primită, desigur) pentru starea în care ne-a adus. Ne-ar vrea morți, de-a dreptul. Pas cu pas. Aceasta este percepția mea. Vă doresc multă sănătate și perseverență în subiectul de față, poate totuși se va întâmpla vreo minune. Doamne-ajută!

# Alin date 5 septembrie 2021 10:21 +85

Drăguț când cineva spune lucrurilor pe nume. Dar până la urmă majoritatea celor pe care îi vizează articolul sunt doar niște pioni sau diverse alte piese. Asta nu îi face mai puțin vinovați, însă cauzele sunt mai complexe. Și până la urmă să nu uităm că foarte mulți din români i au votat. Cam de aici pleacă totul.

# VIKY date 5 septembrie 2021 10:53 +190

Sobolanul de la Cotroceni a postat din barlog pe Facebook ca "Romani au ales a formatiune de dreapta...". Cati romani, cei 900.000 din 18.000.000?. Astia reprezinta populatia?. Mi-e sila si scarba de acest psihopat nazist care va i-a tara si viata "pas cu pas". TREZITI-VA, pentru numele lui D-zeu, ca daca voi nu va treziti, nici El nu va poate trezi. Ei nu va conduc spre o viata mai buna, ei va conduc spre prapastie.

# VIKY date 5 septembrie 2021 10:55 +220

Razvan, cu tot respectul, dar acest genocid impotriva populatiei si a tarii a fost tolerat de populatie de 30 de ani, iar acum este prea tarziu pentru voi. Voi nu aveti un lider curajos care sa isi asume riscurile pentru salvarea Romaniei. Voi aveti doar...vorbitori pe post de lideri. Romania NU va fi salvata de la "inec" de politicieni, ea poate fi salvata numai si numai de populatie, este singura sansa, sansa de care deocamdata romanii nu sunt constienti. Genocidul planetar pus la cale de minti diabolice, nu se poate opri daca populatia planetara doarme, dar cun spun renumiti specialisti internationali (care sunt cenzurati si amenintati),serul numit "vaccin" va produce miliarde de decese in 3 etape: prima cand mor la cateva zile dupa vaccin, a doua cand mor dupa cateva luni, si a treia care se va intinde pana la 3 ani. Dormiti romani, ca nazistul va pregateste un drum lin spre...stele. Macar salvati-va copiii daca voi nu sunteti in stare sa va salvati.

# Aurel date 5 septembrie 2021 11:06 +195

Felicitări Răzvan Savaliuc! Un om curajos care spune adevărul !

# Marcel date 5 septembrie 2021 11:32 +74

Pentru aceasta creatura Inepto-Scatofila trebuie reintrodusă pedeapsa capitală, și executat prin tragerea pe roata, in piața publică!

# Elena Tongu date 5 septembrie 2021 11:36 +233

Asteptam de mult un articol ca acesta.Va felicit si va multumesc.

# Cristian date 5 septembrie 2021 12:27 +79

La terminarea mandatului, astept ca multi cetateni ce contabilizam neregulile, nelegiurile pe care le comite dl presedinte sa facem plangeri penale. Sa aibe sfarsitul lui Ceausescu

# UN PATRIOT CRESTIN ORTODOX date 5 septembrie 2021 14:13 +151

DOMNULE RĂZVAN SAVALIUC SPUNEȚI UN MARE ȘI DUREROS ADEVĂR. PĂRINTELE ILARION ARGATU A PROOROCIT CĂ ATUNCI CÂND ÎN ROMÂNIA SE VA LEGALIZA SODOMIA ADICĂ HOMOSEXUALII ATUNCI TOȚI CARE AU VOTAT ACEASTĂ LEGE ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU VOR CĂDEA IAR ROMÂNIA VA FI OCUPATĂ DE ȚĂRILE VECINE DE BULGARIA ȘI RUSIA ȘI UNGARIA. IAR PĂRINTELE ARSENIE BOCA A PROOROCIT CĂ PENTRU NECREDINTA NOASTRĂ ROMÂNIA VA FI OCUPATĂ DE ȚĂRILE VECINE DE BULGARIA ȘI RUSIA ȘI UNGARIA ÎNTR-O NOAPTE SPRE DIMINEAȚĂ IAR ROMÂNIA VA FI ÎNCONJURATĂ DE FLĂCĂRI ADICĂ VA FI RĂZBOI MARE ȘI PROBABIL SE VOR FOLOSI ARME ATOMICE ȘI NUCLEARE ÎN ACEST RĂZBOI MARE. POPORUL ROMÂN NU SE VA POCAI. SINGURA SALVARE PENTRU POPORUL ROMÂN ESTE ÎNTOARCEREA LA BUNUL DUMNEZEU ȘI MĂICUȚA DOMNULUI, ÎNTOARCEREA LA CREDINȚĂ. TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE REINTREGITA CREȘTINĂ ORTODOXĂ. TRĂIASCĂ CREDINȚA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ORTODOXĂ MOȘTENITĂ DIRECT DE LA SFINTII APOSTOLI UCENICII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU ȘI MÎNTUITORUL LUMII.

# Stan date 5 septembrie 2021 14:58 +177

Primesc românii ce au votat.Chiar si acum sunt foarte multi romani care-l sustin pe Iohannis si "guvernul lui".

# Lita date 5 septembrie 2021 15:04 +90

Felicitari domnule Savaliuc pentru critica extrem de severa si corecta la adresa lui KWI, pe multi i-a racorit. Sper sa reusiti ca mesajele dumneavoastra sa ajunga la cat mai multi romani. Nu stiu ce trebuie facut din partea unui jurnalist pentru cresterea audientei, dar avem un un exemplu proaspat din partea unei doamne avocat si senator: in 24 de ore postarea intitulata " EXPERIMENTUL NEOFASCIST RACHITENI, JUD. IASI - ESUAT! AM INVINS!" a adunat peste 535 000 de vizualizari si numarul lor creste si acum cu peste 1 000 pe ora. Succes patriotilor romani!

# maxtor date 5 septembrie 2021 15:12 +90

trebuia un apel anti-system nu anti-persoana,iohannis e doar ca covidul in aer.....

# Nicolae Raducan date 5 septembrie 2021 15:26 +122

Excelent spus , javra de iohanis si acolitii lui trebuie sa infunde puscaria sau impuscati pt tradare de tara Placuta suedeza pt aceste jigodii

# Mihai Petrescu date 5 septembrie 2021 16:30 +81

da adevarul adevarat...

# Maria Pip date 5 septembrie 2021 16:56 +127

Dle Savaliuc, FELICITARI! Ati exprimat fara rest ceea ce simt toti romanii de buna credinta. Ramane ca cei chemati si nu numai sa treaca la actiune. Si daca KWJ va fi suspendat in ultima zi a mandatului sau, tot vom fi razbunati, desi nu ar trebui sa mai dureze atat de mult!!

# Ioan Munteanu date 5 septembrie 2021 17:20 +117

Bine scris domnule Savaliuc. Acești impostori trebuie să plece. Acum este momentul!!!!

# Mora Gheorghe date 5 septembrie 2021 17:24 +100

Iohannis demisia.S-au demiterea lui cu suspendare. El e vinovat că nu respecta constituția.

# Chiric Ruxandra date 5 septembrie 2021 17:31 +101

Exceptional, din pacate,desi milioane suntem de aceeasi parere, nu de intampla nimic. In colonii este dificil sa te revolti chiar impossibil. Dar sa-I fereasca Dumnezeu cand nu vom mai avea chiar nimic de pierdut si asta se va intampla curand. Ruxandra

# mierla gigi date 5 septembrie 2021 17:39 +27

A fost un cetatean care declara pe facebuc ca face parte din politia militara si ca chipurile vor pune mina pe armele din rastele si cu noi in spate vom curata tara de nemti si leprele tradatori de tara,oare unde sa ascuns?,,Acel personaj noi nu avem arme ca ar fi vai de ei

# Mihaela date 5 septembrie 2021 20:05 +155

Mă bucur că existați d-le Savaliuc ! Dar regret că nu avem mai mulți jurnaliști curajoși ca dvs. Sa vă dea Dumnezeu sănătate și să vă apere de cei vicleni.

# Musca stefan date 5 septembrie 2021 20:24 +130

Jos palaria domnule savaliuc sunte ti un patriot adevarat iar noi suntem niste fricosi .nepasatori indiferenti .lasi si tradatori si eu scriu de ani de zile pe facebook si vad ca suntem in moarte clinica

# AntonM date 5 septembrie 2021 21:06 +115

"Du-te, neamțule, urgent, afară, Că ești fals și gura ți-e amară, Rânjetele-ți sunt tot mai scârboase, Du-te, că ai, totuși, șase case!"

# Gilu date 5 septembrie 2021 21:51 +79

Fiecare cuvânt din acest articol ESTE ADEVARAT ! Bine ar fi daca l- ar citi toți romanii, inclusiv naivii care l- au votat pe acest personaj malefic... El este izvorul tuturor relelor care au năvălit pe capul acestui biet popor, care poate fi învinuit numai de naivitate si de prea multa răbdare...In aceasta iarna,politica Salamului de Sibiu va produce o explozie socială care- i va matura pe multi de pe scena damboviteana. Mamaliga va clocoti,va bolborosi si va exploda ! Nu e drept ca bogăția țării, gazele,sistemul energetic construit de pensionarii acestei țări sa se întoarcă împotriva lor ,spre îmbogățirea unor șmecheri,sustinuti de banda Salamului de Sibiu. Afara cu serviciile trădătoare de tara din procesul electoral ! La fel si cu justiția coruptă de politicieni ! Cum vor veni facturile umflate artificial, lumea va fi in strada, nenorocitilor ! O sa dati seama !

# Botez Doru date 5 septembrie 2021 22:04 +83

Un mincinos și hoț, din pacate votat de două ori de niște .....de români.

# Roibu Gheorghe date 5 septembrie 2021 22:05 +204

Excellenta, incerc sa initiez alaturi de tine. si alti patrioti Romani o procedural care. mu poate fi decoy acceptata cu verdict juridic. In numele legi. Vorba vorbei , Aveti Putintica Rabdare! Prin pozitia ta tu nu poti fi decit victima sau erou. Ma rig la Dummezeu , Sa nu moara caii cind vor cainii, Cu. drag, GR

# X-link date 6 septembrie 2021 06:54 +44

Scanteia o sa apara dupa cateva luni dupa facturile astronomice de la utilitati din toamna, cand o sa inceapa firmele mari sa dea afara oamenii. Oamenii inca rezista tacut in speranta ca opozitia va face ceva pt a schimba in plan politic, dar cu PSD la remorca lui hell wig, doar AUR poate face ceva.

# Constatare date 6 septembrie 2021 07:48 +82

Asta a fost voința poporului și mai ales a tineretului. Românii au votat un "neamț" care să le facă "pas cu pas" o "țară ca afară". Românii i-au dat parlamentul lui și guvernul lui. Românii merită cu prisosință prețul la gaze, la energie electrică, la alimente. Acum au, însfârșit, ce și-au dorit la vot. Ar fi bine să aibe asta până în 2024. Felicitări, români! Bucurați-vă de aleșii voștri!

# Mircea date 6 septembrie 2021 08:25 +50

Foarte corect . Dar din pacate nu de ajuns . Ar trebui si o continuare in a face efectiv ceva pt a stopa aceasta mizerie la care am ajuns .

# Niculescu virgiliu date 6 septembrie 2021 08:41 +26

Vorbe, vorbe, fapte vrem cum a spus.... careva

# filip date 6 septembrie 2021 10:14 +123

FELICITARI, Domnule Savaliuc! Întru totul în acord. Dacă un expert autentic cum sunteți Dvs. răbufneste astfel înseamnă că gravitatea situației este la apogeu! Ma puteți contacta pt informații dedicate despre odiosenii ale pnl-ului în sistemul sanitar-cu adevărat prioritate zero!!! Respect!

# Elena date 6 septembrie 2021 10:50 +120

Atitudine ea romanilir este de plâns. CONCRET, CE FACEM ROMANI, CAND II DAM JOS PE TOTI TRADATORII? Când va fi LIBERA ROMANIA?? Cine iese în strada? Când? Doar aici pe fb este la-men-ta-Bil!!!!!!

# Elena date 6 septembrie 2021 10:53 +73

Concret, ce facem noi romanii, zi de zi???? Cum ne apărăm tara, viata, copiii? CUM?????????

# Constantin date 6 septembrie 2021 12:39 +158

Felicitări pentru binele Țării! Vă sunt alături. Nu se mai poate!

# Seling ioan date 6 septembrie 2021 15:00 +58

Sunt de aceeasi parere.

# Tarlea Maria Marcela date 6 septembrie 2021 15:45 +103

Felicitari. L-ati descris pe Johanis asa cum este gol pe dinăuntru Directorul de la SRI,are părinții originari din Agnita și sunt de varsra mea peste 75 ani. Sunt absolvenți ai Facultății de Confectii din piele de la Politehnica din Iași, au lucrat în primii ani la Agnita și apoi s-au transferat l Centrală Pielărie si Încălțăminte care era la Fabrica Dambivita pe Splaiul Unirii, fabrica acum desființată. Centrala s-a desfiintat in octombrie 1991 si ei au rămas fără serviciu, dar si-au găsit ceva de lucru, ca încă nu aveau varsta de pensie. Eu am lucrat la Institutul de Cercetări Pielărie Incaltaminte, ca cercetător pana în martie 2009 cand m-a pensionat abuziv cu Ordinanta lui Boc. Revenind la anul 1990 , cand am stat de vorba cu mama lui care se numea Cornelia cred ca ea era romanca.

# Omul de pe stradă date 6 septembrie 2021 16:30 +125

Mă uit la numărul aprecierilor acordate acestui articol și înțeleg că nu mai am nimic de adăugat! Cinste celui care l-a scris!

# Baran Gheorghe date 6 septembrie 2021 21:13 +1

Iohannis zis naparca e ca pitza, rotunda ,pusa intr-o cuite patrata si se mananca triunghiular. Daca-l intrebi pe Werner ce-i furtuna o sa raspunda ca-i sotia furtunului.

# Baran Gheorghe date 6 septembrie 2021 21:24 0

Naparca asta politca , aroganta ( ii vezi aroganta in gesturi , mers, privire ,vorbe ) si cu o dantura neandertaliana are in el prostie mai mare decit noaptea polara sau icebergul de sub linia de plutire . Tot ce emana din si de la el pute a hoit de … Naparca , ca doar asta e.Cum mama necuratului ne-am pricopsit cu ****** asta? Stie fizica la fel cum stie o gaina sa inoate si se da rotund in politica . In mintea lui incetosata daca-i spui ca a trecut soseaua pe sub gâsca se produce un cataclism mai ceva ca in 77 si-l apuca ameteala .Are cap patrat s i mintea – n calote. Daca naparcii ii lipsesc picioarele lui ii lipseste mintea , iar daca are cap in capu-i patrat colcaie excremente de vaca nebuna si cu prisos de-i dau pe nari si urechi iar bulbucatii ochi de broasca sunt gata sa iasa din orbite datorita presiunii excrementelor in fierbere care produc gaze mai multe decit groapa Glina .Ma mir ca nu a intrat tot in putrefactie. Fumatorii sa stea departe de el poate explodeaza dracu

# Popovivici date 6 septembrie 2021 22:38 +37

Bravo.Minunat ! Personal , consider că vina principală o poartă tinerii care ne-au pricopsit cu astfel de specimene scîrboase și apoi au fugit. Unde ești tu diasporă ? Nu-ți este rușine ce ai făcut acestei țari ? Ar fi bine să rămîneți în veci pe acolo, pe unde sunteți. Pînă la urmă, cred că tot noi, cei trecuți de prima tinetețe, cei care v-am scăpat de comunism, va trebui să mai facem un efort, să curățăm Romania de gunoaiele cu care ne-ați pricopsit.

# Teodora Costea date 7 septembrie 2021 09:04 +44

Domnule Savaliuc, ati uitat sa mentionati despre restituirea, de catre iohanis, a patrimoniului Sibiului catre "organizatia fascisto-nazista fdgr". Felicitari pentru articol si aveti mare grija de dumneavoastra si cei apropiati! Sanatate multa!

# Cardei Petru date 7 septembrie 2021 12:15 +40

Toată clasa politică din ultimii 30 de ani merita tratați astfel încât să își ceară de la noi moartea, pedeapsa supremă fiind sa nu le-a o acordam ! Alături de ei toate serviciile secrete, toate leprele securiste care au făcut din Romania cel mai hilar SIMULATOR STATAL Securist de drept Banditesc din lume ! Mulțumesc Răzvan Savaliuc !

# VIKY date 7 septembrie 2021 14:33 +86

De mii de ori am scris ca diaspora nu trebuie sa voteze in strainatate pentru romanii din tara. Daca vor sa voteze, sa ramana in tara si sa inghita ce voteaza. Ei stau 5, 10 sau 20 de ani la munca in strainatate, dar hotarasc soarta celor de acasa. O sa i-mi sara diaspora in cap, ca este necostitutional, ca au si ei drepturi. Drepturile lor constitutionale sunt dreptul la munca, la sanatate, la o viata decenta in tara lor, nu sclavi pentru straini. Daca au ales acest drum, nu au dreptul sa hotarasca soarta celor care au ales sa ramana in tara sa lupte pentru drepturile si libertatile lor. Intoarceti-va cat mai aveti timp, si luati-va tara inapoi, fiti alaturi de familie, de copiii care i-ati lasat fara parinti, de parintii care i-ati lasat fara copii. Banii nu ii vor aduce inapoi daca ii pierdeti. Aveti o singura viata, nu o irositi, fiti alaturi de bunici, de parinti, de copii, pe care nu ii puteti cumpara.

# VIKY esti in eroare ! date 7 septembrie 2021 17:01 +123

Diaspora sunt romani ca si tine , predominant patrioti ; nu te mai lua dupa vuvuzelele serviciilor care zic ca "diaspora a votat asa ..." NU E ADEVARAT , adevarat este ca serviciile fura aceste voturi din diaspora si le dubleaza cu ce vor ei (dovada ca STS un serviciu parazit pe banul public se "ocupa" de voturi)uneori s-au dat de gol ei prezentand rezultatul FINAL al alegerilor (diaspora inclusa) fara sa fie timpul fizic de a le procesa si trimite in tara !

# Cel mai tare articol de "dupe" `89 ! date 7 septembrie 2021 17:05 +69

E adevarat ca si Wuhannis e cel mai prost+ticalos presedinte tot de la Revolutie incoace ! :-* Felicitari autorului ! PS. Mamaligarilor care stati la table in fata blocului ragaind berea la PET si va plangeti de pensii mici si scumpiri : nu credeti ca e cazul sa iesiti pe strada, impreuna cu oamenii muncii , sambata de sambata , cum se face in tarile alea cu salarii si pensii cum ati vrea si voi, fleoscaitilor ?

# lae date 7 septembrie 2021 17:49 +69

Bravo Razvan Savaliuc!

# VIKY date 7 septembrie 2021 19:00 +76

@VIKY esti in eroare...Daca tot sunt patrioti, de ce nici macar unul dintre milioanele de peste gard nu a iesit public sa demaste furtul din strainatate?. De ce au tacut cand se afisau rezultatele ca diaspora a votat masiv cu Hitleristul si cu tradatorii de tara USR+ PNL?. Eu i-am vazut doar in 10 august venind cu placute suedeze, cu care sigur, sigur ii vor primi nazisti la intoarcerea in tara lor. Majoritatea diasporei sunt tineri si nu cred ca ei sunt straini de genocidul pus la cale de Hitlerist si GuWernerul meu. Au vandut tot, acum vand pamantul. La ce se vor intoarce, daca vor fi lasati sa se intoarca?. Ei sunt o forta care pot schimba directia, oprind caderea Romaniei in prapastie cu populatie cu tot. TREZITI-VA!!!.

# Romulus Gheorghe date 7 septembrie 2021 20:20 +78

Toți care îl apreciem poziția lui Răzvan haideți cu familii sa ieșim în strada sa alunga hoitul ,dscrementul de la Cotroceni ,cu mesajele lansate nu se mișcă bolovanul de Johanis ,

# Razvan Savaliuc ministru culturii ! date 7 septembrie 2021 21:32 +77

Sau in comisia de control a SRI , adica gasca de necalificati paraziti pe buget cu 9 miliarde anual. ;-)

# Doina Băluşescu date 7 septembrie 2021 22:49 +44

Suntem mulți romani care gândim și simțim ca tine, Razvan Savaliuc! Sper ca romanii sătui de atâta nedreptate vor depăși lehamitea, răbdarea și se vor trezi. Dumnezeu să te ocrotească de răutatea și lichelismul celor care nu suportă critica ta!

# Bazil date 8 septembrie 2021 02:50 +58

Felicitari Razvan Savaliuc!! Este caracterizarea perfecta a acestei slugi, extrem de precara intelectual. Boul asta n-ar fi fost in stare nici sa-i stearga pantofii lui Ceausescu. Nu cred ca pentru lepra asta sinistra a murit in decembrie '89 colegul meu de clasa!

# Mihai date 8 septembrie 2021 04:03 +37

Sunt mut si foarte fericit sa citesc aceste randuri de eliberare profunda. Mai am curajul sa sper ca cuvantul PATRIOT nu este doar o adunatura de litere la intamplare. Da, imi iubesc tara nespus de mult. In liniste, in sufletul meu. Unde sunt toate cele care le-am avut in copilarie, macar puteam visa la ceva. Acum visez doar sa plec cat mai repede, sa uit de tot felul de oameni care ne hranesc cu ura si bajocora intelectuala, ridicata la rang de legalitate. Pixul doare cel mai mult cand scrie o semnatura simpla si omoara o mie de sperante. Nu toate distantele trebuie parcurse in gand.

# VIKY date 8 septembrie 2021 08:13 +83

"Uitati-va la ei cum ne-au terminat". Razvan, este doar inceputul. Toate televiziunile aservite acestui criminal nazist, manipuleaza grosolan populatia. De o saptamana citesc si aud peste tot cazul unui tanar care a murit cica de covid pentru ca nu sa vaccinat. De ce nu scriu sau spun cazurile de decese dupa vaccinare, cum a fost cazul inginerului de 42 de ani, sportivei de 32 de ani, doctoritei de 34 de ani, studentului la medicina, si alte mii sau poate zeci de mii bagate sub pres?. Razbat in presa doar cazurile care nu le pot ingropa, si apar in presa cu nume si prenume, dar la restul deceselor dupa vaccinare numele lor este rostit doar de preoti. De ce la nume sonore, cum au fost Adrian Radulescu, Condurateanu, si altii, morti fulgerator NU au spus daca au fost vaccinati sau nu. Daca nu erau vaccinati vuiau TV-urile "independente" pana la sfarsitul pandemiei dandu-i exemple de nevaccinati si decedati. Nu va surprind deccesele fulgeratoare la oameni sanatosi?. TREZITI-VA!!!

# VIKY date 8 septembrie 2021 08:54 +77

Tot de o saptamana, manipularea in legatura cu Israelul este in floare: "Israelul incepe vaccinarea cu doza a 4-a". Fals, minciuna, manipulare!!!. Israelul a inceput de 2 saptamani doza a 3-a, iar vaccinarea copiilor a fost sistata. Scoala a inceput la 1 septembrie, fara restrictii, desi numarul infectarilor ajung si la 11000 pe zi, dar ce nu vi se spune este ca sunt infectati cei vaccinati care ajung in spital cu forme grave, nu o spun eu, o spun directori de spitale, dar aceste informatii nu ajung la voi. Cand vor ajunge (adevarul nu poate fi ingropat),va fi prea tarziu pentru voi. Valul patru se numeste Ffizer, valul cinci va fi AstraZeneca, valul sase Jonson&Jonson, iar restul se vor numi noile variante de "vaccinuri" scoase pe piata pentru turma planetara. Primul val(cu cocoasa si fara vaccin), au fost caminele de batrani, si batranii in general, valul doi bolnavii in stare grava cu comorbiditati, iar valul trei bolnavii netratati intentionat luni de zile. Genocid perfect.

# Capac date 8 septembrie 2021 11:12 +120

Așa da, limbajul trebuie adaptat la topic. Degeaba s-a mai vorbit cu perdea după ce SRI și-a permis campania antiVeorica si sloganul adus de SPP-istul cu Audi înmatriculat în Suedia.

# Baran Gheorghe date 8 septembrie 2021 13:44 +6

Ne afram pentru prima data cel mai aproape si foarte aproape de alegerile anticipate. Sa cada citu , sa respinga parlamentul orice numire ( sunt sanse matematice si conjuncturale ), sa se dizolve parlamentul ( iohannis nu are incotro) , alegeri si apoi imediat suspendarea navetistului cu bicicleta si cascheta sa nu mai polueze fonic . Poporul il va demite 100% .

# VIKY date 8 septembrie 2021 14:08 +59

Razvan, asteptam un articol in legatura cu filmul "Razboiul hienelor" care ruleaza la Cotroceni si Palatul Victoria. Lumea este debusolata, dar manipulata la greu. Se dau exemple cretine in legatura cu vaccinarea din diferite tarii: "Vaccinarea obligatorie in Franta, Italia...", "Vaccinarea fortata pe stadioane a copiilor, nu stiu in ce tara" "Vaccinarea cu arma la tampla in Israel"... pe care nimeni nu le poate verifica, dar sunt inghitite pe nemestecate de populatia Romaniei. Sentimentul meu este ca peste trei saptamani veti avea dictatura militara, cu ajutorul musulmanului ARahat. Lumea a-r trebui sa stie ca un musulman se naste si moare tot musulman. Ei niciodata nu se vor integra in alta societate, daca sunt prezenti in ea au un alt scop. Nu intamplator acest Dictator a spus ca nu conteaza masca, doar sa iti fie fata acoperita, si nu intamplator va baga pe "gat" zilnic aceste manipulari, ca lumea sa se obisnuiasca, ca si voi veti avea parte de aceste tratamente.

# Jos Wuhannis ! date 8 septembrie 2021 20:09 +80

Cand il vedeti salutati-l cu rosii si oua ! ;-)

# Fratii mei albi , treziti-va ! date 8 septembrie 2021 23:11 +80

Va distruge acest animal copii si nepotii, bagandu-i sclavi pe viata la strainezii lui (nu mai zic de serurile cu care s-o inoculeze pe Georgeta nu pe copii nostri), tara e praf si pulbere , acum ia si pielea de pe parintii si bunicii nostri . Ce dracu` asteptati sa iesiti sa-i phuteti creierii pe bordurile lu` Videanu ?

# SRI e devina ! date 8 septembrie 2021 23:14 +81

Prea multi bani la necalificati , prea multe sporuri , prea mari salariile , pensii nesimtite la 40 de ani , firme sub acoperire .. Dezastru total !

# VIKY date 9 septembrie 2021 10:07 +116

In timp ce voi urmariti linistiti filmul "Razboiul hienelor" din interior, un alt film se "toarna" pe platourile din Elvetia (cu Hitleristul johana), din Franta (cu NISA Ciolos), si Germania (cu aghiotantul Hitleristului...Rares Bogdan). Filmul se numeste "Dictatura Militara in Colonie". Punand cap la cap manipularile si minciunile cu care sunteti intoxicati, si pe care le inghititi fara sa clipiti, scenarul ultimului film care va este pregatit din exterior, este HORROR, dar nu va este pregatit de data asta pentru vizionare, ci veti juca fizic in acest film in care tema principala va fi...ori te aliniezi...ori esti eliminat...fizic bineinteles. Acum voi sunteti spectatori adormiti la "Razboiul Hienelor" in care ei sunt protagonistii, dar in ultimul film veti ajunge sa va eliminati intre voi, iar ei la adapost, vor fi spectatori. Daca nu va treziti, chiar va meritati soarta. Pacat de copiii inocenti, ei nu au nicio vina ca s-au nascut intr-o societate iresponsabila.

# Sa intram in greva generala o saptamana ! date 9 septembrie 2021 18:35 +50

Sa se revina complet doar la masurile ce nu afecteaza prea tare viata : distantare , masti la interior , curatenie/spalare si TESTE GRATIS in fiecare oras si apoi in toate dispensarele ! Iar cele rapide sa fie peste tot . Se pare ca vor sa impiedice circulatia sclavetilor , adeca sa fie si mai mult cu munca , ce tot atata concedii si vacante ?! Acolo merg doar jupanii Planetei , cei care au instaurat pandemia. :eek:

# Haideti bai imputitilor , date 9 septembrie 2021 20:07 +41

la propriu ("dupe" consumul de sapun si pasta de dinti), sa iesim si noi in fiecare sambata sa restabilim "nordul pe busola " ! Nu va mai vaitati , daca nu aveti timp pentru viitorul copiilor/nepotilor vostri , atunci ...bine . Nu ii ajutati mai mult stand in casa sa le "esplicati" de ce nu aveti o viata mai buna , dinpotriva !

# Jos Ciolannis si ai lui, date 10 septembrie 2021 17:50 +32

sa se duca dreacului ! Haide neamule in piata sa te faci auzit de viermalai ! Interzicerea taierii arborilor pe 100 de ani , reducerea la jumate a bugetului serviciilor , stiti voi "restructurare" LOL asa cum toti am incasat din `89 la ei de ce nu functioneste ? Faceti programul , adica intr-un anumit loc special amenajat de directia silvica, cetateanul/cetatenii depune hrana pentru un urs.

# Obs date 10 septembrie 2021 18:48 +30

Intr-adevar un articol exceptional, plin de revolta. O mica adaugire care nu reduce cu nimic nivelul articolului : multi, mult prea multi romani cu capul in nori care i-au dat votul - 6.200.000 pentru cel de-al doile mandat.

# iar leprele SRI ataca luju.ro se pare date 10 septembrie 2021 23:47 +41

Ia sa vedem ce mesage mai afiseaza SRI la accesul luju.ro din afara tarii : "Checking your browser before accessing luju.ro. This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.Please allow up to 5 seconds… DDoS protection by Cloudflare Ray ID: 68cb488f8a4bcbc8 " si apoi "Please wait... We are checking your browser... www.luju.ro " si apoi error ...

# Rotaru date 12 septembrie 2021 14:26 +83

Trist Dar F Adevărat. Toti Zic că Românii au votat, însă realitatea e că NU, au votat ,SPP , Sri,STS, coordonați de procurorii DNA ( Acoperiți) care au măsluit alegerile ( TOATE ) cel mai grăitor exemplu; sectorul 1 al clotildei ,spoiala lui Plicusor dAN ( BAN ). De ce vor desființarea secției speciale ( cărora le-au blocat toate pârghiile să facă dreptate ) , daca ar cădea gWernerul,și demis urmașul lui hITLER, iar românii ar alege oameni devotati acestei țări și care ar face LEGI DREPTE ,schimba șefii tuturor structurilor de forță securistoide, parchete, tribunale, Sri, SPP, STS, DNA, atunci SIGUR viața românilor va fi schimbata in BINE. Cât de diaspora eu consider că nu e chiar atât de vinovată, deoarece tot manevrele neserviciilor și-au făcut treburile murdare cu tot felul de intoxicări. Romani nu așteptați că alții să vă salveze.IESITI in stradă și alungații pe werneristi, catisti, usr-isti și alți nemernici,care se pretind patrioți, însă ei doar pt ei, la Ciolan se vor.

# Corect , domnul Rotaru ! date 13 septembrie 2021 17:26 +61

Multi mai cred ca Wuhannis a fost votat : ce-am mai ras ! Cel putin , a doua oara clar a fost pus cu mana (de)serviciilor imputite ! La fel ca securistul "Petrov". Ati uiitat la ce nivel s-a ajuns ??? Nu s-a facut referendum si 7,4 milioane l-au scuipat la vot pe Basescu si apoi amerilocii , recte "partenerul strategic" si-a trimis soferul lui Clinton (probabil CIA ) si a zis ca Basescu ramane ... Deci sa ma pis pe ea de democratie ! Functioneaza ca si comunismul de bine, cum ziceau membrii activisti PCR : toti suntem egali , voi intre voi si noi intre noi . :-* Oxiurii serviciilor trebuie striviti cu bata , ca altfel nu merge , dupa cum lesne se vede .

# Cancerul CIA are intradevar baza/celula in Bucuresti date 13 septembrie 2021 22:34 +63

Acestia trebuie sa se asigure ca este implementata "demonocraty" asa cum vor ei ; ideea e ca ei fiind datornicii Planetei (!!!) trebuie sa-si plateasca pe spatele altor tari datoria (caci la intern au probleme sa-i puna pe BLM la lucru, deoarece e salbatici si violenti). :-) https://usdebtclock.org/

# Nu va inoculati copii , parerea mea . date 15 septembrie 2021 19:03 +32

Nimeni nu stie ce efecte, dupa un termen relativ lung, 3-5 ani, poate avea "supa zilei" .Fabricatii s-au splat pe maini : nu exista clauza de raspundere pentu aceste seruri. Daca ne gandim cam la toate produsele , sub o forma sau alta , ii poti trage la raspundere pe furnizori sau macar ii dai cu capul de tejghea sa-ti recuperezi banii ; aici insa e mai complicat . De exemplu , poti sa deschizi proces contra Pfizer in USA , deci ai pierdut ai din start, si oclateral cumva , adica acuzandu-i desi stiaai ca nu exista acea clauza ! Pe scurt , mai bine dati jos guvernul progresist (Tataru , Catu,Palestinianul, etc)si sa lase optiunea de testare , care in RO nu s-a realizat inca , gratis.

# Da-tii cu oua si rosii la Ciolannis , date 15 septembrie 2021 22:22 +38

sa-l energizati ! :-* Trebuie sa nu mai facem in pantaloni de frica (sau lene) si sa intelegem cu totii ca dihorii sunt acolo , ca functionari bine platiti, sa gestioneze cum dorim noi ! Nu se poate sa-i mai lasam , dupa ce ne-au cersit votul , sa ne oblige la ceva si sa ne sclavageasca , mai ales pentru interese straine. PS. Cred ca Ceausescu avea dreptate cu "ageturili straine" ...dupa cum contatam.

# Jos cu Palton-Voda !!! date 17 septembrie 2021 17:13 +45

Jos cu nesimtitul ala : bisnitar de case si traficat de copii !!!

# Da mai departe pana nu-l cenzureaza : date 17 septembrie 2021 18:21 +47

https://www.bitchute.com/video/o7A_cMpKm6w/ apoi https://defending-gibraltar.net/t/2011-irish-newspaper-bill-gates-depopulation-through-forced-vaccination-the-zero-carbon-solution/605

# @ Da mai departe... date 17 septembrie 2021 21:36 +35

Oau ! O-a-u ! :o Groaznic ! :eek: Trebuie sa intru mai des pe aici ... ; posibil c-am pierdut multe deja. PS. Am priceput , cat de cat ; ar fi bine cineva s-o subtitreze in romana !

# SLAVU IOAN date 19 septembrie 2021 13:21 +41

În fapt acest președinte Iohannis, la fel ca și ceilalți 4 predecesori ai lui e un impostor și trădător de neam și țară. Încă nu v-ați convins că instituția prezidențială este cea mai toxică instituție a României de ieri și de azi prin locatarii ei, așa ziși președinți? Palatul Cotroceni a fost construit de către Domnitori pentru Regi și Regine nu pentru Impostori, fel de fel de președinți, rapandulele societății românești.

# Stiati ca date 20 septembrie 2021 20:57 +14

https://abcnews.go.com/Business/pfizer-fined-23-billion-illegal-marketing-off-label/story?id=8477617

# Hopa , se ingroasa gluma !!! date 21 septembrie 2021 20:56 +31

A fost schimbata definitia vaccinarii si a vaccinului de catre CDC , adica tocmai aia care trebuiau sa fie de incredere ; nici america nu mai e ce-a fost , daca a fost vreodata ceva ... https://www.miamiherald.com/news/coronavirus/article254111268.html

# Nastasia date 27 septembrie 2021 08:07 +28

Dumnezeu sa va apere! In aceasta nenorocire in care ne-au adus nemernicii eu, personal, nu ma simt total parasita cand cineva mai indrazneste sa-si spuna parerea despre acest mengele(e bine cu litera mica, nu merita NIMIC; am vrut sa-i zic “om”, dar m-am razgandit…).

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 27.10.2021 – Kovesi n-ar fi mandra. Stoina, bagat in disciplinar pentru ca sta cu curu' pe dosare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva