24 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MAFIA EXECUTORILOR - Ministerul Justitiei a sesizat DIICOT pentru a destructura o retea organizata, formata din executori judecatoresti, notari, avocati, suspectati ca trucau licitatiile de vanzare imobile (Raportul de control)

Scris de: V. RASCANU - R. SAVALIUC | pdf | print

6 November 2011 13:00
Vizualizari: 70018

Corpul de control al Ministerului Justitiei a concluzionat, in urma verificarilor efectuate pe mai multe cazuri, ca ar exista un grup de executori judecatoresti si notari, organizat precum o retea infractionala, care se ocupa de vanzarea in conditii suspecte a caselor unor datornici din Capitala, la preturi diminuate, fara respectarea prevederilor legale. In majoritatea cazurilor, imobilele au fost cumparate de avocatul Victor Pomponiu, din Baroul Bucuresti. Se banuieste ca licitatiile pentru vanzarea caselor datornicilor s-au desfasurat cu „maini moarte”, astfel incat, la final, controlul MJ a retinut ca locuintele erau vandute pentru sume mult mai mici catre avocatul Victor Pomponiu. Printre Birourile de Executori despre care exista indicii ca ar derula aceste „afaceri” este enumerat si Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati Draganescu George, Ionescu Niculae si Crafcenco Marius (foto),  nimeni altul decat presedintele Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti. Existenta retelei a fost confirmata in urma unui raport de control facut de Corpul de Control al Ministerului Justitiei si avizat de procurorul Monica Serbanescu, iar Ministerul Justitiei a decis sesizarea DIICOT-ului, pentru investigarea retelei!


Concluziile raportului de control al MJ sunt alarmante: 11 birouri ale executorilor, implicate in vanzarea nelegala a caselor unor datornici

Conform raportului Corpului de Control al Ministrului, inregistrat cu numarul 21605/144/E/2011, in perioada 07-23.03.2011, au fost verificate urmatoarele Birouri ale Executorilor Judecatoresti din cadrul Camerei Executorilor Judecatoresti Bucuresti: BEJ Giurgea Bucur, BEJA Andrei Ionel si Chiriloiu Filofteia, BEJ Scaesteanu Silvia, BEJ Bran Cristian, BEJ Paviliu Bogdan Adrian, BEJA Boambes Viorel, Badea Catalin si Ivan Daniel, BEJ Dima Mihai, BEJ Dumitrache Bogdan si BEJA Draganescu George, Ionescu Niculae si Crafcenco Marius. Inspectorii Catalina Sofia Damian si Liana Grigorescu, din cadrul Corpului de Control al ministrului, au descoperit ca, la majoritatea licitatiilor organizate de aceste birouri de executori se prezinta acelasi grup de oameni: Victor Pomponiu (n.n.- avocat in Baroul Bucuresti, cel care reusea sa cumpere imobilele scoase la licitatie), Ovidiu Eugen Berteanu, Cristian Luca, Alexandrina Popiti, Grigoras Laurentiu Romanescu, Doinita Morariu si Mirel Popescu. Conform raportului MJ, „mainile moarte”, „prin cererea de inscriere la licitatie ofera de regula pretul de pornire a licitatiei (75% din suma la care a fost evaluat imobilul), insa, dupa inceperea licitatiei, declara ca nu mai ofera pretul de pornire a licitatiei ci un pret mult mai mic, dupa care se retrag treptat, ramanand dintre acestia un singur licitator, care adjudeca bunul imobil la un pret foarte mic.” Cu privire la implicarea executorului Giurgea Bucur in afacerea cu imobile subevaluate, in raport s-a mentionat ca: „a existat si concursul executorului judecatoresc in sensul fraudarii dispozitiilor legale enuntate, deoarece acesta cunostea persoanele care se prezentau si participau la vanzarile la licitatie publica, precum si modul in care acestia actionau. Executorul judecatoresc nu numai ca nu a impiedicat astfel de practici, ci a dat concursul acestora, in special a numitului Pomponiu Victor care a adjudecat imobilele urmarite silit la preturi modice, platind diferenta de pret in rate. De multe ori, ratele au fost platite cu mare intarziere, fara a i se percepe dobanda”.

Ilegalitati grave descoperite de inspectorii MJ: un imobil evaluat la 120.000 de euro, vandut pentru 11.000 de euro!

Cu privire la executorul Andrei Ionel, inspectorii MJ au constatat ca acesta a stabilit vanzarea unui imobil catre Victor Pomponiu in 12 rate, desi „executorul judecatoresc avea reprezentarea faptului ca prin aprobarea si stabilirea platii in rate a diferentei de pret va prejudicia dreptul debitorilor la incasarea sumei ramase disponibile dupa distribuirea sumelor rezultate din executarea silita. Totodata, acesta a ignorat calitatea lui Pomponiu Victor, de adjudecatar si creditor-cesionar (...) S-a consfintit astfel situatia in care Pomponiu Victor a devenit proprietar al imobilului in calitate de adjudecatar si in acelasi timp creditor pentru diferenta de pret”.

Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati Draganescu George, Ionescu Niculae si Crafcenco Marius a scos la licitatie, pentru o datorie de 32.000 de euro, un imobil estimat la aproape 241.000 de lei. „La termenul de licitatie din 23.06.2010, pretul de pornire a licitatiei a fost de 20.9865 (75% din pretul de evaluare a imobilului in euro). Din procesul-verbal de licitatie din data de 23.06.2010 rezulta ca la licitatie s-au prezentat urmatoarele persoane: Pomponiu Victor, care a oferit suma de 145.000 lei si Popiti Alexandrina, care a oferit suma de 145.050 lei, imobilul fiind adjudecat de Popiti Alexandrina pentru suma de 145.050 lei.

Pomponiu a reusit sa cumpere un imobil evaluat la 120.000 de euro, pentru suma de 11.000 de euro! Licitatia s-a facut prin Biroul Executorului Judecatoresc Bogdan Dumitrache. Executarea silita a avut ca obiect plata sumei de 5.000 de euro, plus cheltuieli de executare in valoare de aproape 3.000 de lei. „Urmarirea silita s-a efectuat asupra unui imobil, evaluat de executorul judecatoresc la pretul de 120.000 de euro. La termenul de licitatie din data de 21.01.2011, pretul de pornire a licitatiei a fost de 90.000 de euro (75% din pretul de evaluare a imobilului). Din procesul-verbal de licitatie rezulta ca s-au prezentat, ca licitatori, urmatoarele persoane: Pomponiu Victor care a oferit suma de 49.000 de lei si Berteanu Ovidiu Eugen, care a oferit suma de 41.000 lei. Imobilul a fost adjudecat de catre Pomponiu Victor, la pretul de 49.000 lei (11.488 euro).”

Ministerul Justitiei a cerut ajutorul DIICOT pentru a destructura reteaua infractionala a „gulerelor albe”

Conform unui raspuns transmis Lumeajustitiei.ro de Biroul de Presa al Ministerului Justitiei, Catalin Predoiu a decis sesizarea Parchetului General- DIICOT (...) cu privire la indiciile temeinice din care a rezultat presupunerea rezonabila a savarsirii urmatoarelor infractiuni:initierea sau constituirea unui grup infractional organizat ori aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup (...), format din mai multe persoane fizice (notar si executori judecatoresti), (...) precum si cu privire la savarsirea de catre membrii grupului structurat a infractiunii deinselaciune in forma continuata si complicitate la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, in forma continuata(...). Savarsirea de catre executorii judecatoresti Giurgea Bucur si Andrei Ionel, precum si de catre notarul public Enache Amalia Florina a infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor, in forma continuata (...)”. De asemenea, Ministrul Predoiu a dispus promovarea unor actiuni disciplinare impotriva executorilor judecatoresc Giurgea Bucur si Andrei Ionel, «sub aspectul savarsirii abaterilor disciplinare prevazute de art.47 lit. c) - savarsirea unor fapte care aduc atingere onoarei, probitatii profesionale ori bunelor moravuri si e) - intarzierea sistematica si neglijenta in efectuarea lucrarilor din Legea nr. 188 / 2000, republicata”. Actiunile disciplinare sunt in curs de solutionare la Consiliul de Disciplina al Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

* Cititi aici Raportul Corpului de Control al Ministrului Justitiei

* Cititi aici raspunsul MJ catre Lumeajustitiei.ro

Comentarii

# Av. Roaland Mindrila date 6 November 2011 17:02 +8

Daca ar fi astea singurele nereguli...    Noroc de " decizia " incomoda a D-lui Predoiu ...  Probabil nu a beneficiat cineva de o astfel de tranzactie miraculoasa si nefericitul a spus STOP JOC!

# Carlos J date 10 November 2011 20:59 +2

Buna Treaba ! BEJ SCAESTEANU SILVIA e campioana, pentru ceva Euro executa patrimonii subevaluate "la Greu" . Acolo Avocatul se numeste NEMES !!!

# Stelica date 6 November 2011 17:55 +14

Foarte tare! Bun articolul! E greu sa-ti dai seama cine a comandat acest articol care e un atac la conducerea actuala a UNEJ.... Fratilor, de penalele DORINA GONT si OFELIA DOBRA ( nasa si fina) de ce nu spuneti nimic si chiar nu le dati deloc numele desi in raport apar alaturi de acelasi celebru adjudecatar : Pomponiu.

# stelica, esti conspiratorul de serviciu date 7 November 2011 07:38 -4

Bai Stelica tata, oamenii astia au pus RAPORTUL in INTREGIME, tocmai ca sa nu scape niciunu! Si tu ai tupeu sa spui ca cineva a incercat sa le scape pe alea 2? Ce-ai fi vrut? Sa scrie fiecare caz? Tu ai vazut cat de mare e raportul? Cat despre comanda, de asta nu ai caciula pe cap la iarna. Deci, problema nu e ca exista o retea infractionala, ci ca cineva a zis: Ba, ia vedeti cata reteaua e si ziaristii au crezut ca e un subiect. Esti varza, Stelica. VARZA!!!

# Avocat date 6 November 2011 22:23 +10

Din pacate profesia de executor e cel mai putin "ingradita" si "reglementata" ... Executorul face tot ce vrea, in fapt, iar in cadrul unei contestatii la executare ... te judeci cu creditorul ... degeaba castigi, uneori, daca abuzurile au fost deja savarsite si nimeni nu le mai poate indrepta ... Nu mi se pare a fi Crafcenco cel mai mare mafiot printre executori si nici cel mai executor printre mafioti ... Gonti insa DA! 8) Daca esti debitor intr-un dosar de-al lor, poti sa-ti iei adio de la orice urma de legalitate ... pe care, intr-un final o s-o regasesti undeva ... pe sale pasilor pierduti ... Am castigat odata mult impotriva lor, dar stand apoi si examinand indeaproape lucrurile, mi-am dat seama ca s-au speriat de cata agitatie am facut in jurul cazului si de notorietatea clientului meu ... altfel, daca nu te stie nimeni ... ai pus-o ... :-x

# @avocat date 21 June 2012 12:46 +3

mafia functioneaza si acum.Va rog daca ma puteti ajuta in legatura cu presiunile venite din partea BEJ Bran Cristian. Emite executari silite pe baza de dosare inventate. Va multumesc anticipat.

# Popescu Romulus date 16 September 2016 18:20 +1

Da' sa-i trimitem pe executori la muna silnica, de exemplu in mine, cum ar fi ??!!! :lol:

# Hacelasi date 6 November 2011 22:42 +1

Da' restu' notarilor ? Numa' unu' ? Adica, pardon, ...una ? Mai, mai, cum ii protejati pe "neconstitutionalii" astia de notari... Da' a veni ea ziua cea mare si vor avea si avocatii liber la perfectarea contractelor. sa vezi ce-am sa ma mai distrez atunci !!! Mai ca-mi vine a rade de pe-acum !! Hahaha, hihihi, hehehe, vai, vai, sa ma opreasca cineva, ca nu mai pot de ras cand imi imaginez buzele umflate ale notarilor, hahahaha.... (a se imagina un ras cu ecou, cu tot !) hahahaha

# nae shperaclu date 7 November 2011 09:35 -1

Nu va veni ziua aia, din pacate. In avocatura, bataia e pe "care barou e mai legal", dispute pornite si alimentate de niste trogloditi comunisti, mahniti si frustrati ca li se micsoreaza cozonacul. In loc sa faca ceva serios pentru aceasta nobila profesie, cei mai multi dintre acesti nimeni stau la panda, fac plangeri penale unii impotriva altora, se balacaresc, se injura, se calomniaza, in loc sa se mobilizeze si sa aduca avocatura la rangul pe care il merita. Executorii aplica mecanic litera legii, ei nu trebuie sa gandeasca. Mai ales daca vin si cei din banci, atunci sa vezi balamuc.

# powla date 7 November 2011 20:58 -4

,,"care barou e mai legal", dispute pornite si alimentate de niste trogloditi comunisti, mahniti si frustrati ca li se micsoreaza cozonacul'' Sa va Bata Dumnezeu de Comunisti si lichele spurcate ce sunteti, lua-var dracu odata

# Predosu date 7 November 2011 19:48 +1

chiar asa. Sa apuce avocatii sa redacteze contracte(de fapt o fac si acum,unii dintre ei pretinzind ca fac acte "autentice").Sa te tii pe urma legalitate!!!!! Sa vezi atunci "Fiat Justitia Pereat Mundus" Sictir.

# jean date 7 November 2011 22:47 -6

pe draq profesie nobila, avocatii sunt niste escroci, fie ca sunteti voi legali infiintati sau nu tot niste escroci si incompetenti sunteti toti 

# Marius date 7 November 2011 08:33 +7

Lucruri stiute de mult in breasla. E regretabil ca unii colegi de-ai mei fac astfel de lucruri. Sa va fie rusine stimati colegi! Odata cu intrarea executorilor bancari poate se mai face curatenie printre noi, eu unul m-am saturat sa fiu asociat cu astfel de specimene!

# gex date 7 November 2011 09:25 +12

pacat insa Marius ca putini executori judecatoresti(cel putin din Bucuresti) gandesc ca tine....in camera Bucuresti este o mafie incredibila...majoritatea in aceasta camera sunt rude, o mare familie mafiota...este clar ca o curatenie din temelii se impune la Camera Bucuresti....sunt curios daca aceasta ancheta se va solda la sfarsit cu lucruri notabile(cazier, excludere din profesie etc)

# Tudor Adrian date 7 November 2011 16:38 +2

Salut acest lucru si poate ca se va pune ordine in acest domeniu.

# Aurel Bolta date 7 November 2011 20:14 +10

Bravo pentru articol! Si totusi, coruptii au gasit o portita la PSD prin dna deputat Aura Vasile care ii sustine pe infractori!!!

# investigator date 8 November 2011 19:18 -3

ha, ha, ha, cine face controlul? DAMIAN CĂTĂLINĂ SOFIA, păi ANI nu stie? Doamna fost activist liberal este și, și, adică, dacă puteți crede, este și executor judecătoresc și inspector al corpului de control al MJ și...............,

# pt investigator date 8 November 2011 20:40 +2

ar fi bine ca inainte sa postezi un comentariu sa te documentezi un pic...aceasta doamna inspector la care te referi dumneata este suspendata din profesia de executor judecatoresc...repet mister investigatorule este suspendata din profesie ,asa cum daca aveai curiozitatea sa studiezi tabloul executorilor judecatoresti pe anul 2011 ai fi observat...daca citeai de asemenea art 42 din L188/2000 republicata ai fi vazut ca exercitarea si nu calitatea de executor judecatoresc este incompatibila cu orice activitatea salarizata(cu exceptiile mentionat) ...este insa usor sa jignesti si sa arunci cu noroi intr-un om ascuns in spatele unui nick, mai greu este sa faci ceva constructiv...ar trebui sa comentezi raportul publicat aici, fondul problemei discutate aici, dar evident pt cei ca tine ca discutia trebuie cat mai rapid deviata de la subiect...rusine sa va fie

# Jean date 8 November 2011 21:33 +5

Sa va fie rusine PENALILOR! LASATI OAMENII FARA CASE!!! SA VA DEA DUMNEZEU SI VOUA CE FACETI VOI ALTORA!!!

# Mihai K -Germania date 9 November 2011 00:00 +4

In sfarsit incercam o satisfactie pentru ca au ajuns la nota explicativa si executorii judecatoresti ''mana dreapta a camatarilor din Romania''. Intrebarea mea este cand vine la rand si dl. Matei Sorin Romeo de la Timisoara?. Acest domn executor judecatoresc impreuna cu colaboratoarea d-lui, d-na expert contabil Bunica Petrescu Elena, prin al carei Suliment la Raportul de expertiza contabila judiciara din dosarul civ.9063/2004 a Tribunalului Timis in care cu maiestrie doamna a transformat un debit de 174.000.000 lei vechi , in 91.000 euro la care au adaugat dupa bunul plac dobanda de 12% pe an '' pentru ca asa prevedea Contractul de imprumut '',si inca o dobanda de 6% pe an'' pentru ca asa prevedea si S.C.9690/1998 a Judecatoriei Timisoara'', si asa mana in mana cei doi, au vandut si s-au indestulat cu totii ; Camatarii Bitto, Av. Lucia Novacescu (fosta judecator la Timisoara )D-na Judecator Zorina H si multi altii care au vrut bani daca tot le-au trecut prin mana cele peste 70 de dosare - Contestatii la executare silita promovate in 11 ani de Fam. Kosa -, de la instantele din Timisoara si Cluj si Bucuresti. S-au imbogatit cu totii din averea de peste 500.000 Euro a familiei Kosa de la Mosnita-Noua nr. 319 B. jud Timis ''Domnule Corp de Control al Ministerului Justitiei'' , in toamna anului 2008 a fost inmanat colegilor dvs. care s-au deplasat la Timisoara, un numar de dosar executional -350/2004 al executorului Matei Sorin Romeo, comandat de catre doi camatari germani Bitto Paul senior si Junior care mi-au ucis si fratele si apoi au luat toata averea urmasilor lui cu ajutorul acestui Matei S Romeo. (casa familiei Kosa care a fost evaluta la 180.000 euro a fost vanduta cu numai 62.000 euro ). Pentru ca atunci colegii domniilor voastre nu au purces la nici un control, va rog respectos pe dvs ,sa afaceti acum acest lucru . Si pentru ca tot ii cade si d-lui Matei Romeo'' craca de sub picioare''.- Dl Crafcenco- ,va rog sa mai verificati si legalitatea executarii silite din dosarelor executionale 301/2008 Bitto Paul sr. si jr. creditori si tot fam Kosa debitori, in care se gasesc incorporate inca alte trei dosare executionale, dosare in care a fost vanduta la o licitatie deghizata suprafata de 2232 mp de teren in valoare de 200.000 euro ,la pretul de numai 39.000 lei noi. Am certitudinea ca veti avea nevoie de foarte mult timp pentru noianul de sarlatanii pe care le veti descoperii in Arhiva dosarelor executionale ale d-lui Matei S. Romeo , si ale Societatii Matei si Asociatii de la Timisoara. Va urez succes si satisfactie tuturor prejudiciatilor !

# Popescu Romulus date 16 September 2016 18:30 0

Crima se pedepseste cu crima in cazul celor pe care i-ai mentionat, indiferent daca aceasta reparatie o savarseste legea, care ar trebui sa (-ti) faca dreptate sau nu. Dreptatea trebuie facuta, indiferent cum !!!!!!!!!!!!!!!! Mult succes si sper sa ma anunti despre decesele acestor camatari !!!!!!!!!!!!!! MOARTE CAMATARILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Vali date 10 November 2011 23:21 0

Dacă executorii ăștia au facut executări pe drepturi salariale demersul MJ nu este câtuși de puțin credibil. Oricum situația inspectoarei în cauză dacă nu este ilegală cu siguranță este profund imorală. Suspendarea din funcția de inspector MJ și participarea apoi la examen ar fi fost mult mai corectă. E clar că din cauza unor astfel de manopere frauduloase ne este interzis, muritorilor de rând, accesul în aceste profesii. Urât !

# Mirchis date 18 November 2011 09:30 +5

si s-a fasait totul? Stimati jurnalisti, ati intrebat DIICOT-ul ce face? Ati intrebat ce face Ministerul Justitiei in acest caz? Ati luat vreun punct de vedere de la CSM? Cine ii verifica pe acesti talhari? Ce se intampla in urma articolului vostru? Nimic? Cine verifica modul cum au intrat in profesie toate rubedeniile executorilor judecatoresti in functie? Cand vedem si noi sanctiuni reala? CAND?

# @Mirchis date 18 November 2011 11:44 +4

ai mare dreptate.Probabil se va musamaliza si acest caz ca si multe altele.Doar o completare am in ce priveste intrarea in profesie a rubedeniilor acestor indivizi.Pe zi ce trece isi baga in breasla din ce in ce mai multe rude si nimeni nu se sezizeaza.Se vaita ca nu le scoate MJ-ul posturi pe Bucuresti(de exemplu), dar prin fel de fel de tertipuri care mai de care mai ilegale isi aduc rubedeniile din provincie(acolo obtinusera postul si unde ar fi fost normal sa profeseze) in Bucuresti. Nimeni nu se sesizeaza insa si nu face nimic ca sa sparga aceasta mafie care pe zi ce trece se mareste.

# Sandokan date 28 November 2011 10:15 +5

Sa va fie rusine lichelelor!. Ar trebui sa fiti arestati, lasati lumea pe drumuri ca sa va faceti voi combinatiile nenorocite.

# Popescu Romulus date 16 September 2016 18:26 +1

Corect !!! Aceste taraturi ordinare TREBUIE exterminate in lagare special amenajate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# Steriade date 6 December 2011 09:03 +3

Asa si s-a intamplat ceva? Diicot miicot... Nimic. Ignoranta totala. Astia trebuiau executati la propriu pentru ce au facut si ce fac in continuare

# Lori date 17 December 2011 00:04 +3

E sfarsitul anului. Inca nimic. Sunt curioasa si eu ce se va intampla in final

# Lori date 3 January 2012 10:56 +2

Uite ca e si inceputul anului 2012 si nimic.

# Betelie date 7 February 2012 13:34 +1

Ei uite ca s-a facut si februarie, si inca nimic. S-a musamalizat totul ;-)

# Lori date 16 March 2012 16:53 +1

Si martie si nimic .........

# radulescu marius date 2 April 2012 22:04 +5

cel mai mare escroc di cej ca craiova titi balaci , care a facut o avere colosala din trucarea licitatiilor si umflarea onorariilor !

# urziceanu venus date 2 April 2012 22:07 +5

i-am facut plagere penala exec. balaci titi din craiova pt. lovire !

# goanta ionel date 2 April 2012 22:08 +5

am fost batut de balci si de fiul acestia ! 

# stanca luta date 2 April 2012 22:09 +3

am fost agresata de balaci titi si fiul acestuia ! si am pierdut procesul !!!

# marcu ion date 2 April 2012 22:13 +5

executorul balaci mi-a vandut casa camatarilor din craiova diaconu , schiopu , dimieru , staicu(fratele lui dinel).

# iacob talpa terovici date 2 April 2012 22:17 +3

toate licitatiile executorului balaci au acelasi cumparator !verificati!

# covei gheorghe date 2 April 2012 22:22 +4

mandate 29 zile! 

# Popescu Alexandru date 22 April 2012 12:53 +2

Am fost executat  silit  pe o datorie prescrisa . Cum s-a intamplat asta !? Simplu ! Cu complicitatea  multor judecatori care  si-au batut joc si inca isi mai bat  de principiile de drept  , de Lege , de justitiabil .  Era foarte simplu daca se constata inca de la inceput  ce era de constatat  , daca avocatii platiti de mine -- si nu unul , ci mai multi ! --  nu  mi-ar fi tradat si vandut  interesele pt  ca "cineva" din Politie , servicii  sau mai stiu eu cine are puterea sa ne intercepteze telefoanele fac presiuni  si le dau garantia  ca nu o sa li se intample nimic .  Sa fie cu iertare  , dar aici e vorba de cativa care profita  de un sistem ticalos si care apar la licitatii . Pai eu am descoperit o intreaga retea in care e bagata si Mafia imobiliara si care provoaca porcarii din astea ! Stiti ce raspuns mi-a dat DNA !?? Ca pe ei nu-i priveste  , ca sa-mi iau un avocat  . Halal ! O institutie umflata mediatic cu pompa , care  face dosare la misto numai  cand are chef . 

# Popescu Alexandru date 22 April 2012 13:09 +3

Mai mult , am ajuns  sa ma feresc in a da la iveala probele intrucat "tovarasi" le prelucreaza si ajung  uneori  sa fie "aranjate" ci contracarate la dosar . Stiti  domniile voastre ca le  este f usor  sa inlocuiasca  filele din dosarele aflate in lucru fie la executor fie pe rol cu ceea ce le  convine !?? Sigur  ca stiti . Pai spuneti lucrurilor pe nume si  aratati MAFIA  , exact  cum arata  ea .

# Marius Dragomir date 2 June 2012 10:11 +1

La puscarie.... Mariusica la puscarie.......... La puscarieeeeeeeeeeeeeee, Mariusica la puscarieeeeeee

# nyky date 26 February 2013 09:30 +1

cine este acest individ MIREL POPESCU

# TONI date 28 June 2013 14:25 +3

SUNT PE CALE DE A FI EXECUTAT DE BEJ DORINA GONT SI ASOC,VOI FACE PUBLIC TOATE NEMERNICIILE DIN SPATELE PROCESELOR DEJA PIERDUTE , SI A MAFIEI DIN SPATELE UNOR ORGANE ABILITATE SA FACA DREPTATE .PRESA TELEVIZIUNE TOT CE SE POATE VOR FI ANUNTATE POATE CA ATUNCI SE VA FACE LUMINA..AJUTATIMA CU CEVA DACA NUMELE DE IANCU AURICA VA SPUNE CEVA IN ACEST SENS..MULTUMESC

# Ralu date 30 March 2014 00:31 +3

Draga Toni am o veste trista. Tel eviziunilor le-se cam r...pe, mai ales in cazuri de genu, astia pun mana pe tel. si ordona sa nu se dea materialul. Din exp. Mass m. se vinde ca la talcioc. Iar cu .. Gontii astia nu razbati nici daca le faci 100 de plangeri penale pe saptamana. Intern nu sunt sanse, poate extern dar greu......

# rodica date 23 April 2014 21:23 +3

astept sa imi trimiteti un nr de contact, e vorba despre exectari la beja gont dorina et comp..., deci doresc sa iau legatura cu cei care au fost furati si talhariti de acesti \'oameni de drept\'....

# ionescu date 1 May 2014 12:33 +1

0763.330.571 eu am fost dat in strada de acesti executori dorina gonr si lucian gont si marian panait ordinul de evacuare era pt,apartamentul ( nr 4 ) si ma scos pe mine din din apartamentul ( nr 3 ) avand o hotarare definitiva si irevocabila de la curtea de apel data DE TREI JUDECATORI IN FAVOAREA MEA in care judecatorul fondului sa deplasat la fata locului si sa stabilit ca apartamentul meu nemijlocit este nr ( 3 )

# Ionescu date 29 October 2014 08:47 +1

buna ziua doamna rodica am citit despre problema dumneavoastra deosebit de grava si eu sant in aceeasi problema numai ca eu am ajuns cu executorul judecatoresc GONT LUCIAN in istanta si as avea nevoie de dumneavoastra sa ne unim contra ACESTUI ANIMAL vreau sa vb,cu dumneavoastra urgent 0763.330.571

# Ionescu date 6 December 2015 13:02 +1

Va salut pe toti, daca este careva care au avut probleme cu Gont Lucian printre care au fost si persoane cu numele (Firu Florin, Giurgea Emil Florin, Neagu Florentina, Iosif Fensel Vicentiu, Neagu Dode George) Folositi ca Creditori sau adjudecatari este foarte important sa ma sunati va multumesc

# Monica date 29 November 2014 23:18 0

Domnule Ionescu, si eu fac parte din categoria celor care au avut parte de abuz din partea executorului Gont si as dori sa iau si eu parte la demersurile care vreti sa le faceti impotriva lui . 0761.252.602 . Va multumesc . Ogrezeanu Monica

# Ra date 19 January 2015 13:03 0

Si adresa mea Dna. Rodica      ralu.flo@gmail.com

# mihaela marinescu date 7 July 2013 08:13 -1

si eu am o problema de acest gen , pe care sper sa reusesc sa o aduc la lumina. tot cu bej-uri,tot cu banci,abuzuri pe fata. plangeri penale facute dovezi clare ale abuzurilor, si ? nimeni nu se misca . sunt surzi ,orbi . si totusi inca am speranta ca voi reusi. daca ne-amstrange cat mai multi si nu ne-ar fii frica sa vorbim ,am avea o sansa. asa comentam , pe bloguri ,am inchis calculatorul ,si gata. concret ? nimic

# ana stancescu date 31 January 2016 22:44 0

putem discuta, sunt in litigiu cu Piraeus bank, cu date false si dosar cu documente fabricate BEJA Popescu marian si Adina; am de gand sa fac plangeri la toate institutiile abilitate incl la corpul de control al primului ministru, DIICOt etc... trebuie opriti, stiu mecanismul; pentru un rest de dobanda de app. 40.000 lei vor sa-mi ia casa desi nu este credit imobiliar ma puteti suna la 0722845886

# Mihai date 17 July 2013 11:32 0

Doamna Marinescu, mai bine v-ati plati datoriile catre banci, despre ce abuz vorbiti cand nu platesti la banca? Ce vreti ca banca sa stea cu mana in san sa nu-si ia banii pe care dvs. ii datorati doar pentru ca va numiti Marinescu Mihaela si ca ulterior ii amenintati cu plangeri penale si ii acuzati de abuzuri?

# TIBERIUS date 10 October 2013 15:56 +1

Draga Mihai, daca tu expui acest punct de vedere nici nu are rost sa imi expun un punct de vedere contradictoriu. Te rog insa sa iti rasounzi la o intrebare. \" Oare exista vreo banca in Romania care sa nu minta si sa nu tilhareasca mai rau decit camatarii, proprii clienti?\"

# anda date 10 October 2013 14:27 0

Si eu cunosc multi dintre acei executori si va pot spune ca niciunul din cei mentionati nu este curat si fac numai ilegalitati. Niciodata nu ne vom gasi dretatea in aceasta tara cu acesti indivizi incoruptibili.

# Juve date 14 November 2013 11:36 0

Dar stiti pe cineva curat caruia sa ma adresez? Si da, mi-au disparut file din dosar facute si semnate in fata avocatului meu si pe baza carora mi s-a respins exonerarea de taxa de timbru si am facut eu cererea de reexaminare si am depus dovezile personal si tot mi s-a respins  exonerarea de taxa de timbru. Astept sa vad de ce. Ce a mai disparut de data aceasta... Deci revin, unde gasesc un executor judecatoresc curat pentru a obtine banii pe partea mea de mostenire dupa decesul tatalui si a nu ma regasii in strada cu fiul meu minor...? Care sunt tarifele practicate si unde pot gasii o grila a lor?

# B.I date 3 January 2014 23:05 0

Pedeapsa lui Sadam, la spânzurătoare cu toţi executorii corupţi, Să se dispună urgent de Parlament, pedeapsa prin spânzurare, în faţa poporului, pentru toţi acei care comit astfel de infracţiuni, precum cele denunţate. :lol: :lol:  

# eugen date 8 January 2014 10:19 +1

Mai stie cineva de aceasta ancheta...cum s-a finalizat???

# eugen date 9 January 2014 20:06 0

De dl executor Bran Cristian ce stiti? Am auzit ca este o mare lichea si are f multe plangeri penale...sunt in executare la dansul si dupa cum merg lucrurile ,cred ca o sa ma adresez si eu DIICOT-ului,cu o plangere penala...deh...nu se astampara...

# Mircea date 10 January 2014 13:04 0

Incredibil, ati face orice numai sa nu platiti.Ia da-i banii domnului executor, vezi daca iti mai zice ceva. Eu v-as baga la parnaie pe astia care nu platiti si faceti si plangeri penale dupa aia desi voi nu ati dat nici macar un leu creditorului vostru. Lichele umane...

# the judge date 30 September 2014 23:56 0

Nene, esti colosal, in prostie evident..si eu am trecut prin situatii dificile..am ramas fara loc de munca si am fost executat desi am instiintat institutia creditoare ca nu am de unde plati..cred ca mai lichea esti dumneata decat cei executati..v-ati facut un obicei sa colaborati in camata legala..un fel de cartel mafiot. Nu va tine mult. Curand va porni un nou razboi intern, mai rau ca cel din 1989, cu siguranta voi si bancile veti fi primii vizati sa fiti pusi la zid...n-o sa mai stiti pe unde sa va ascundeti..ca va veni Ivan sau Uncle Sam..o sa se umple ori inchisorile ori cimitirele cu de-alde voi

# the judge date 1 October 2014 00:22 0

Nene, esti colosal, in prostie evident..si eu am trecut prin situatii dificile..am ramas fara loc de munca si am fost executat desi am instiintat institutia creditoare ca nu am de unde plati..cred ca mai lichea esti dumneata decat cei executati..v-ati facut un obicei sa colaborati in camata legala..un fel de cartel mafiot. Nu va tine mult. Curand va porni un nou razboi intern, mai rau ca cel din 1989, cu siguranta voi si bancile veti fi primii vizati sa fiti pusi la zid...n-o sa mai stiti pe unde sa va ascundeti..ca va veni Ivan sau Uncle Sam..o sa se umple ori inchisorile ori cimitirele cu de-alde voi

# the judge date 1 October 2014 09:47 0

Nene, esti colosal, in prostie evident..si eu am trecut prin situatii dificile..am ramas fara loc de munca si am fost executat desi am instiintat institutia creditoare ca nu am de unde plati..cred ca mai lichea esti dumneata decat cei executati..v-ati facut un obicei sa colaborati in camata legala..un fel de cartel mafiot. Nu va tine mult. Curand va porni un nou razboi intern, mai rau ca cel din 1989, cu siguranta voi si bancile veti fi primii vizati sa fiti pusi la zid...n-o sa mai stiti pe unde sa va ascundeti..ca va veni Ivan sau Uncle Sam..o sa se umple ori inchisorile ori cimitirele cu de-alde voi

# eugen date 10 January 2014 17:04 +1

Dar daca pt 29 de mii de euro ti-as vinde casa cu 34000 de euro,cum ai reactiona Mirciulica? cas evaluata la 139000 de euro...lichea mica ce esti!

# Mircea date 20 January 2014 19:16 0

Eugene, ia pune mana si plateste 29000 EUR, vezi ce se mai intampla? Iti spun eu, nu se va mai intampla nimic. Achita si nu mai comenta, daca stii ca ai datorii

# eugen date 23 January 2014 10:09 +1

Mircea singura solutie e plkangerea,crede-ma.....!!!! stii cum zici tu,cam asa :\"daca nu ma saluti,te plesnesc...ia pune mana si saluta-ma,sa vezi dac te mai plesnesc??? inca o data....:dupa umila mea parere,executorii nu sunt nici Nutu Camataru nici Sile Camataru...nici Fane Spoitoru....(sa ma ierte acesti oameni,dar ei mi-au venit in minte)...executorii sunt parte din justitie,care trebuie sa fie impartiali si mai ales sa respecte legea....debitorii (ca si creditorii) sunt de mai multe feluri???Daca vor d-nii executori sa fie interlopi e problema lor....dar sa renunte la haina justitiei,sa nu se mai ascunda in spatele lor....de ce sa-i spunem BEJ cutare sa nu-i spunem Clanul cutare!! inca odata Mircea tine minte de la mine(care sunt crescut in asperitatile vremii):nu merge si politist si hot,trebuie sa te alaturi unei tabere...de aceea va simtiti frustrati cand ajungeti la puscarie,pt ca e greu de la o facultate sa treceti la alta \"facultate\"...si acolo e nasol rau!!!!

# Ralu date 30 March 2014 00:44 0

Eugen nu stiu in care Ro. ai trait tu. Dar la noi unii exec. sunt mai rau decat personajele expuse de tine, recte Fane et Co au ceva respect si bun simt. Sacali in toata regula nu tin cont de nimic. Pecingine pentru tar a asta. Mai grav e ca nimeni nu intervine si intre timp fac multe victime si gauri.....

# x date 30 September 2014 23:43 -2

Gresit! nici nu stii ce scandal imens voi porni eu impotriva unui BEJ..il voi face televizat si nu aici..ghici unde? in Franta! pentru ca toata imaginea mea fata de colectivul francez a fost terfelita in cel mai dureros fel..tocmai cand reusisem sa schimb mentalitati despre romani si Romania..dar se pare ca nenea ala si'a gresit cariera si mai ales si'a ales gresit victima..gandeste'te ce mult ne au la inima vest europenii..

# Ralu date 19 January 2015 13:05 0

[quote name="x"]Gresit! nici nu stii ce scandal imens voi porni eu impotriva unui BEJ..il voi face televizat si nu aici..ghici unde? in Franta! pentru ca toata imaginea mea fata de colectivul francez a fost terfelita in cel mai dureros fel..tocmai cand reusisem sa schimb mentalitati despre romani si Romania..dar se pare ca nenea ala si'a gresit cariera si mai ales si'a ales gresit victima..gandeste'te ce mult ne au la inima vest europenii.. [/quote]

# STEFAN date 13 April 2014 17:54 +1

sunt un pagubit fni .dosarul de executare a fost preluat de fam. gont.n-am primit nici un leu.dacasuni la firma te paseaza la o doamna stoica care nu poate fi gasita.ce ma sfatuiti sa fac.sunt pensionar.

# avocat date 1 May 2014 13:24 +1

Angajati un avocat.

# Sangeorzan date 12 May 2014 13:17 -1

A....., deci tot sistemul a fost creat sa-i exploateze pe altii... Leprecaunilor! :D

# florin date 14 August 2014 09:38 -3

in Timisoara era un executor Caianu Titu Sergiu care facea jocuri murdare cu licitatii, pe el il verifica cineva oare ?

# El Ghad date 18 August 2014 11:58 +1

Ce Timisoara? Nu vezi ca judecatoarea executoreasca Gont e in Bucuresti, sub ochiul DNA si DIICOT si face niste abuzuri incomensurabile? 

# Ionescu date 21 September 2014 17:30 +1

REFERITOR LA EXECUTORUL JUDECATORESC PE NUME LUCIAN GONT ARE O BRIGADA BINE ORGANIZATA SI PUSA LA PUCT UN CREDITOR PE NUME FIRU FLORIN CARE PARTICIPA CA CREDITOR LA MAI MULTE EXECUTARI SILITE CA CREDITOR SUB COMANDA LUI GONT FENSEL IOSIF VICENTIU CUMNAT CU FIRU FLORIN SI GEORGE DODE NEAGU SUB COMANDA LUI GONT TOTI TREI STIU BINE CE AU DE FACUT FIE CARE IN PARTE CAND SPUI LUCIAN GONT ESTE = CU DORINA GONT ( SOTIA LUI GONT SI INACELASI TIMP DORINA GONT ESTE SEFA CAMEREI EXECUTORILOR JUDECATORESTI DE PE LANGA PARCHETUL CURTII DE APEL BUCURESTI TOTI ENUMERATI AICI SANT CA INTR-O FAMILIE MANANCA TOTI LA O MASA DAR NU STIU PANA CAND!!!!!!!!!! INTRAM IN 2015 POATE SE MAI UITA SI C.S.M-ul

# NICU date 28 September 2014 12:36 0

REFERITOR LA EXECUTORUL BOGDAN DUMITRACHE ,DIMA MIHAI SI ALTII AU EXECUTAT IN MOD ABUZIV ,LA CEREREA LICHIDATORULUI BDO ,13 APARTAMENTE SI O VILA IN BUCURESTI IN CONDITIILE IN CARE VILA NU A FOST PUSA GARANTIE IAR 7 APARTAMENTE AU FACUT OBIECTUL UNUI PARTAJ PE CARE EXECUTORII IN MOD NELEGAL SI PRIN ABUZ LE-AU SCOS LA VANZARE,FARA CA PERSOANA RESPECTIVA SA FIE IMPLICATA IAR IMOBILELEL SUNT INREGISTRATE LA DIRECTIA DE IMPOZITE SI TAXE LOCALE IN MOD LEGAL IN BAZA UNEI HOTARARI JUDECATORESTI DE PARTAJ RAMASA DEFINITIVA SI IREVOCABILA

# anda date 14 March 2018 18:49 0

referitor la executorul bodgan dumitrache pot sa spun ca in mod abuziv, nelegal face executari abuzive. nu vom face nimic cei implicati daca nu facem o asociatie si sa actionam simultan asupra tuturor executorilor care fac abuzuri grosolane si se imbogatesc de pe seama noastra. Calca peste cadavre si se folosesc de functia pe care o au. Ma intreb ce magistrati vom avea mereu daca acestia sunt scoliti de catre acest executor care este formator la INM si are la mana toti judecatorii ...

# gogu date 30 September 2014 22:34 0

Am fost executa silit de BEJ Bercariu Corneliu si Stelescu Dana din Focsani, in lipsa pentru intarzierea unei plati la o banca..acestia au incalcat 3 articole din capitolul 2 al Constitutiei Romaniei, e vorba de art. 22, 24, 31..ba mai mult Bercariu Corneliu intr'o convorbire telefonica, m'a amenintat ca nu se lasa pana nu fac inchisoare si o sa ma terorizeze toata viata, o sa intre la mine in casa la 12 noaptea "cand vrea****** mea si n'o sa ai ce sa'mi faci, o sa'mi ************, ca din 1980 dau oamenii afara din case si le iau banii, ii bag in inchisoare si nimeni nu are ce sa'mi faca mie" ..astea au fost cuvintele sale de lauda..daca s'ar fi respectat legile Constitutionale, azi nu am fi avut fel de fel de hotorogi impotenti, frustrati de esecurile sexuale, parveniti din vremea comunismului, ce se impun prin teroare si sunt protejati de legi locale, conexe sau derivat..NICAIERI IN LUMEA ASTA DEMOCRATA SAU NON DEMOCRATA..NICI O LEGE LOCALA SAU REGIONALA NU ESTE MAI PRESUS DE CONSTITUTIE

# gogu date 30 September 2014 23:37 +1

Am fost executa silit de BEJ Bercariu Corneliu si Stelescu Dana din Focsani, in lipsa pentru intarzierea unei plati la o banca..acestia au incalcat 3 articole din capitolul 2 al Constitutiei Romaniei, e vorba de art. 22, 24, 31..ba mai mult Bercariu Corneliu intr'o convorbire telefonica, m'a amenintat ca nu se lasa pana nu fac inchisoare si o sa ma terorizeze toata viata, o sa intre la mine in casa la 12 noaptea "cand vrea****** mea si n'o sa ai ce sa'mi faci, o sa'mi ************, ca din 1980 dau oamenii afara din case si le iau banii, ii bag in inchisoare si nimeni nu are ce sa'mi faca mie" ..astea au fost cuvintele sale de lauda..daca s'ar fi respectat legile Constitutionale, azi nu am fi avut fel de fel de hotorogi impotenti, frustrati de esecurile sexuale, parveniti din vremea comunismului, ce se impun prin teroare si sunt protejati de legi locale, conexe sau derivat..NICAIERI IN LUMEA ASTA DEMOCRATA SAU NON DEMOCRATA..NICI O LEGE LOCALA SAU REGIONALA NU ESTE MAI PRESUS DE CONSTITUTIE

# nitulica gheorghe date 3 October 2016 10:30 0

DA  AS  DORI  SA  VA  SEZIZEZ,  URMATORUL  CAZ  ;LA  DOSARULEXECUTIONAL  NR906\2016,DEEXECUTORI  JUDECATORESTI  MATEI  SIASOCIEATI,DAMIAN  NICOLAE-VASILE  TREBUIEA  SA PRIMEASCA  SULTA  DE  115.583 FIUL  MEU,  E  SI  IN  PENSIE  DE  HANDICAP  SI  DIN  ACEASTA  SUMA  I SA  RETINUT  SUMA  DE4.434,86LEI    CHELTUELI  DE  JUDECATA  VA  INTREB   ERA  CORECT  SA  SA  RETINA  ACESTA  SUMA.VA  MULTUMESC

# nitulica gheorghe date 6 February 2017 18:46 0

misa blocat cardurile de pensie si nu stiu care e situatea si na am cu ce sa mai traesc datorita executorului judecatorescDAMIANNICOLAE-VASILEIN PROCESULCU NR906\2016\

# emy date 22 August 2023 09:27 +1

Justitia este putregaiul acestei tarisoare,ei fac ce vor, legal, prin legi facute doar pentru ei,si ilegal, prin incalcarea legilor,atat timp cat nu sunt trasi la raspundere.O increngatura de nemernici neispraviti,hoti si escroci,de la cap la coada . Din niste umili functionari ai statului cu salarii minime au ajuns acum sa detina vile la munte, la mare, masini luxoase, vacante pe meleaguri exotice etc. Niste tradatori de tara si de neam, care nu se mai satura, crezand ca totul le apartine doar lor, fara a le pasa de ceilalti conationali. Doar Dumnezeu ii mai poate opri pe acesti infractori.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.06.2024 – Prinsa in scandalul Coldea, Kovesi si-a reactivat propagandistii

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva