10 August 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MAMALIGA A EXPLODAT – De teama suspendarii si a reactiilor internationale, Presedintele Klaus Werner Iohannis a semnat pe 9 iulie 2018 decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Vestea revocarii a fost data sec, dupa 32 de zile de intarziere nejustificata, printr-o declaratie de la Cotroceni, fara ca Iohannis sa aiba barbatia sa anunte personal decizia

Scris de: Elena DUMITRACHE | pdf | print

9 July 2018 10:05
Vizualizari: 29318

Presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis a semnat luni, 9 iulie 2018, decretul de revocare a procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, ca urmare a Deciziei nr. 358/2018 a Curtii Constitutionale a Romaniei prin care s-a decis acest lucru. Decretul de revocare semnat astazi de Iohannis vine la mai bine de o luna de cand CCR a stabilit ca presedintele Romaniei are obligatia de a o revoca din functie pe Kovesi, momentul fiind amanat pe motiv ca presedintele va citi Decizia CCR, “pana o va intelege”.


Credem totusi ca ceea ce l-a facut pe Iohannis sa semneze decretul de revocare a lui Kovesi de la sefia DNA este teama suspendarii din functie urmata de un referendum care, in toate statisticile, era dezastruos pentru viitorul presedintelui in aceasta functie. Si nu doar atat, caci vestea nerespectarii de catre Presedintele Romaniei a unei Decizii a CCR, cu incalcarea prevederilor Constitutionale s-a raspandit in plan international, existand mai multe pozitii prin care Iohannis a fost pus la zis pentru nerespectarea Constitutiei.

Astfel, dupa 32 de zile, Iohannis a inteles hotararea Curtii Constitutionale si a anuntat luni dimineata la ora 10.00 ca a semnat decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi. Numai ca, atentie, anuntul privind revocarea lui Kovesi nu a fost facut de Iohannis, acesta neavand barbatia de a iesi public si a anunta de ce a intarziat 32 de zile punerea in aplicare a unei decizii CCR, ferindu-se sa dea ochii cu presa, ci cea care a anuntat ca Kovesi va fi revocata din functie a fost purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolski, proaspat intoarsa la Cotroceni din concediu postnatal.

Pesemne, Iohannis a apreciat ca nu este potrivit sa iasa la tribuna pentru a face marele anunt, desi el este cel care a provocat scandalul intern intre puterile statului, acesta fiind acuzat atat de oficialii statului, cat si de opinia publica de faptul ca incalca Legea fundamentala si nu respecta Constitutia.

Iata anuntul Administratiei Prezidentiale, privind-o pe Laura Codruta Kovesi:

„Buna ziua!

Va multumesc pentru participarea la aceasta declaratie de presa.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, considera ca Romania nu poate face pasi inapoi de la statutul de tara in care domneste legea si in care suprematia Constitutiei este respectata. in Romania, lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa fie diminuata ori blocata in niciun fel. Dimpotriva, trebuie sa continue. Niciuna dintre institutiile implicate in lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa fie supusa presiunilor sau incercarilor de decredibilizare.

Presedintele Klaus Iohannis subliniaza ca Romania este si trebuie sa ramana un stat de drept. Statul de drept, ca si democratia autentica, se manifesta zi de zi, prin decizia si alegerea fiecarui cetatean de a respecta, mai presus de orice, Constitutia si legile acestei tari. O abatere de la acest principiu ar insemna, de fapt, o lovitura si o diminuare a statului de drept.

intr-un stat de drept, hotararile Curtii Constitutionale trebuie, toate, respectate. Tocmai de aceea, judecatorilor constitutionali le revine responsabilitatea uriasa ca, in asigurarea suprematiei Constitutiei, sa nu se indeparteze de la spiritul acesteia, care se fundamenteaza pe traditiile democratice ale poporului roman si pe idealurile Revolutiei din Decembrie 1989.

insa, hotararile Curtii Constitutionale trebuie respectate si aplicate nu numai de catre Presedintele Romaniei, ci si de majoritatea politica, o majoritate care decide modificari legislative cu impact major asupra statului de drept.

Prin Decizia nr. 358/2018 Curtea Constitutionala a decis, si citez aici: Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kövesi.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a afirmat constant, ca respecta Constitutia si legile tarii si a actionat permanent in acest sens. Prin urmare, in executarea deciziei Curtii Constitutionale nr. 358/2018, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astazi, decretul de revocare a doamnei Laura Codruta Kövesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, subliniaza ca lupta impotriva coruptiei nu trebuie, in niciun caz, abandonata sau incetinita. Coruptia afecteaza viata fiecarui cetatean si dezvoltarea Romaniei. Banul public nu poate fi folosit in interes personal sau de grup, iar deturnarea resurselor publice si blocarea luptei anticoruptie se traduce prin lipsa de spitale, scoli, autostrazi, administratie publica eficienta.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, atrage atentia ca, indiferent de numele procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, aceasta institutie are obligatia sa-si continue activitatea in mod profesionist, la cel mai inalt nivel de performanta.

Va multumesc foarte mult!”

UPDATE, ora 11.30 - Decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.


Comentarii

# lege faradalege date 9 July 2018 10:48 +24

Sa speram ca in functie va fi desemnata o persoana responsabila si nu procuror HAINEALA , pe care o stim cum a actionat in slujirea nu a statului de drept ci a abuzului de drept cand era membra la CSM.

# Jody date 9 July 2018 11:34 +8

Nu este nici o victorie. In primul rand s-a pierdut sansa revocarii impostorului,ceea ce era f important. Iohannis+kovesi+multi alti procurori si judecatori trebuiesc facuti penali .Intotdeauna exista un plan B al statului paralel.Reforma in justitie nu se face doar cu o persoana. Sa nu uitam ca justitia s-a facut ilegal timp de 13 ani. Ce se face in ceea ce priveste justitia facuta ilegal in tot acest timp? De ce nu dau OUG pt asta?

# Popescu date 9 July 2018 11:41 +3

....buna intrebare!

# Nu mai vrea KLAUS PENALU referendum? date 9 July 2018 13:07 +5

Intentia lui Iohannis de a orgnaiza un referendum pentru "Continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice" nu are legatura cu lupta anticoruptie... Referendumul acesta e, de fapt, incercarea Noii Securitati de a reconstrui increderea in Kovesi, identificandu-o cu lupta anticoruptie.CHRIS TERHES, FACEBOOK

# Și ambasadele NO COMMENT? date 9 July 2018 11:58 -3

Mandatu' lu' Mr Klemm fîsîîîttt? ' 'Când am fost în România am cunoscut o tânără femeie incredibil de curajoasă, Laura Kovesi, și ca ambasador sperăm ca dumneavoastră să vă asigurați că va avea susținerea guvernului român', a declarat Ron Johnson, președintele Comisiei de Politică Externă a Senatului american.

# BULICI date 9 July 2018 12:41 +4

Precis agentu' sorosist MAKA HARI ne va bălăcări la EUROPEAN UTOPIA! Doar și fosta anchetatoare ceaușistă are sectă - Monica Macovei : "Nu mă las și nu vă las !", 2.309 ciumeți

# Cui rămîne Lăzărică Azorică? date 9 July 2018 12:01 +6

Îl trage Mika Plagiatoare (doar 4%) pe Lăzărică Penalu după ea? 'Toată manevra de ocupare a funcției de procuror general de către un “manipulabil” a fost pusă la cale de Coldea și Kovesi, cu Lazăr în coadă.' http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/augustin-lazar-numit-procuror-general-desi-avea-dosar-penal-la-dna-50064

# SRI va decide! date 9 July 2018 12:12 +3

„Ce vă tot ascundeți după articole de lege, hotărâri, decizii etc.! Noi NU v-am solicitat să devoalați secrete de stat. Noi v-am cerut să spuneți adevărul: că la data la care era analizat pentru eventuala numire în funcția de procuror general, Augustin Lazăr avea dosar penal deschis la DNA pentru fapte de corupție. Doamnelor și domnilor conjurați cât timp credeți că veți putea să ascundeți sub preș imensa mizerie?” http://www.secundatv.ro/studiu-de-caz/sri-afacerea-lazargate-este-de-domeniul-sigurantei-nationale-52167.html/

# nu conteaza date 9 July 2018 12:21 +5

Cand ies la iveala in mod public magarii, este stiut ca se vede doar varful aisbergului. Oare intarzierea semnarii decretului de catre iohannis, nu a avut ca rol SI a-i da timp lui kovesi sa-si starga cat mai multe din urme? E clar ca daca vine un procuror intreg la minte in locul ei, TREBUIE sa faca un inventar a ce primeste si daca e corect, kovesi FARA sa-si stearga urmele, e aproape sigur in puscarie! Din pacate, nu va mai urma NIMIC in sensul curatirii justitiei de gunoaie. Nu vor urma nici un fel de anchetari si condamnari (pe bune!), de procurori, militieni judiciaristi, judecatori... Acum, urmeaza sa fie numit in locul lui kovesi, un/o alt/a kovesi, care sa nu fi fost pana acum in lumina reflectoarelor si... ramane aceeasi marie, cu alta palarie.

# SILE SPERIATU date 9 July 2018 12:28 +3

Ziua în care CCR a decis mătrășirea Ciordutzei fu însorită. O scurtă plimbare cu senzația de libertate, cetățean în propria țară, că nu trebuie să mă mai tem de SRI...

# nu conteaza date 9 July 2018 12:37 +4

Justitia s-a facut ilegal inca din decembrie 1989, nu numai in ultimii 13 ani. Si din pacate, va continua sa se faca la fel, inca multa vreme de acum inainte. Caderea lui kovesi, nu va schimba nimic, nu in bine, cel putin. Succesorii ei, vor avea grija sa-si acopere mai bine porcariile si probabil, vor fi si mai nemernici! Pana cand procurorul nu va ajunge la locul lui, adica "la parchet", alaturi de avocat, avand acelasi statut cu el si pana cand procurorii si judecatorii nu vor raspunde real, atat material cat si penal pentru porcariile pe care le fac, cand le fac, lucrurile vor merge la fel ca pana acum.

# DODI date 9 July 2018 11:41 +8

Câteva considerente legate de celeritatea respectării deciziilor CCR și care ilustrează rectitudinea ”marelui om de stat”, limbricul ciolanis: 1. nu a avut curajul de a face public decretul, 2. a desemnat pe cea care s-a întors din concediu de ”paternitate” și care l-a ajutat în campania electorală cu întrebări transmise anterior tăcutului tătuc, 3. teama de suspendare și imposibilitatea de a mai tergiversa legile justiției, 4. criticile din afara țării, 5. mârlănia de a arunca lături pe coaliția de la guvernare. Acest hominid ar trebui în orice coindiții suspendat și cel puțin pentru lentoarea cu care a reacționat la o situație presantă pentru România. Să nu uităm că slujirea întretimp a reprezentat România în străinătate să îi învețe pe fraieri modul de luptă contra corupției. Sibiul va rămâne în istorie nu numai salamului renumit ci și datorită celor două gunoaie umane aruncate în vârful statului.

# CIOLANNIS, fan Ciordutza date 9 July 2018 12:57 +3

Penalu' Ciolannis von Joyannis: „În România, statul de drept este funcțional, iar declarațiile unor persoane puse sub învinuire sau trimise în judecată care pun sub semnul întrebării ori contestă acest lucru sunt lipsite de credibilitate.”

# CIORDY reuși prin CONCURS... DE ÎMPREJURĂRI date 9 July 2018 13:23 +2

La numirea în importantul post de Procuror General, nu a existat nicio brumă de competiție și nici nu s-a ținut cont de realizările profesionale (cam inexistente în cazul Kovesi), ci strict de sex și vîrstă, încălcîndu-se O.G. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, sunt discriminatorii prevederile, criteriile sau practicile aparent neutre care dezavantajează anumite persoane, pe baza criteriilor de vîrstă, sex, naționalitate, religie etc.

# principiul NULITĂȚILOR CONTROLABILE date 9 July 2018 14:23 +1

... în funcțiile cheie din instituțiile fundamentale ale statului au fost promovate persoane mediocre profesional, obediente și șantajabile, relativ tinere și originare din provincie, pentru a putea fi controlate și manipulate. Simptomatic este că, datorită obedienței manifestate, Băse a renominalizat-o pe Ko în funcția de procuror general al României în 2009, deși CSM (autoritatea supremă și reprezentatitvă a justiției din România) a respins categoric renumirea sa (cu 5 voturi contra și 1 vot pentru). Apud meritocrația.ro

# Mită pt. duduia ex-Lascu date 9 July 2018 14:24 +4

...pentru promovarea Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror general al României a fost oferită o mită substanţială de anumite cercuri de afaceri din judeţul Sibiu. Astfel prezintă interes faptul că, în anul 2007, ex-ministrul Vasile Blaga, primul şi principalul susţinător al lui Kovesi în anul de graţie 2006, a primit, conform menţiunilor din declaraţia sa de avere, suma de 1.100.000 RON (circa 330.000 euro la cursul valutar din perioada respectivă) de la doi apropiaţi ai directorului Transgaz, Florin Muntean: 600.000 RON de la Doina Stoia, sora lui Muntean, angajată la SCGN Romgaz Mediaş, şi 500.000 RON de la Valer Crişan, prieten şi asociat cu Muntean la SC Baza Auto de Transport Mediaş, la care deţinea funcţia de director general. Vasile Blaga şi-a trecut aceste sume în declaraţia de avere ca împrumuturi fără dobândă şi cu termen de scadenţă de 10 ani, respectiv la 1.07.2017. Chestionat de presă, Vasile Blaga a refuzat să ofere amănunte...

# ^^ date 9 July 2018 10:52 +2

Faraoanca, faraoanca, da' cine e faraoanca? Sunt curioasa pe cine pune interimar/viitor sef la DNA. Oare pe Bulancea? Hai cu # in strada!

# TeFeLeii n-au caracter de n-o apără date 9 July 2018 12:04 0

Abia ce apărură noi secte de susținere a 1/4doktei, chiar și la PreședInție. SIC TRANSIT GLORIA MUNDI!

# DNA tace? date 9 July 2018 12:18 +1

DNA să iasă cu COMUNICATU' către țară! Doar nu s-a sfiit cu NU AM PLAGIAT or să bîrfească relațiile sexuale ale boassei.

# Ko fidelizată ca pe vremea lu Stalin date 9 July 2018 13:44 0

Angajaţi din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, SRI şi SPP susţin că preşedintele Traian Băsescu (alias Zeus) ar fi fidelizat-o şi manipulat-o pe Laura Codruţa Kovesi (dar şi pe alte reprezentante ale Parchetului General) prin invitarea ei în mod frecvent la reşedinţa sa de la Palatul Cotroceni şi prin cuplarea acesteia cu un angajat din Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), care, pe lângă servicii de conducere auto şi de gardă de corp, îi asigura şi acompaniament sexual. http://www.avertisment.net/despre-cariera-laurei-kodruta-kovesi/

# KANT date 9 July 2018 10:54 +2

Din ciclul "penibilitatea trebuie sa poarte un nume . . . " REVOCAREA este anuntata de ... purtatorul de cuvant !

# Sanchi date 9 July 2018 12:09 +1

Pretenție exagerată să anunțe Ciolannis în persoană. Duduia Ciordy fu doar o slugă oarecare și nu era cazul să iasă la rampă profu Ghinion. „O să fiu un președinte serios, fiindcă toată viața mea am fost om serios“, 10.11.2014

# Viorel date 9 July 2018 10:55 +7

Târziu ! Foarte târziu ! A trebuit să se dea un ”ultimatum” ferm pentru ca această revocare să se producă ! Dar să nu ne bucurăm prea tare. Dacă schimbarea nu aduce și o corectare a mentalităților bolnave ale procurorilor DNA, nu se schimbă nimic în societate. Personal mă aștept la tot felul de manevre din, partea lui Johannis, pentru ca DNA-ul să-și păstreze ”obiceiurile”... MARE ATENȚIE la CE SE VA PUNE ÎN LOC !

# Pervertirea tineretului date 9 July 2018 13:02 +1

Profu Ghinion de-ar fi singurul cap pătrat, n-ar fi bai. Dar să dai subiect la olimpiadă cum se scrie un denunț, e clar că profii s-au deșteptat :P

# basicuta date 9 July 2018 11:01 +3

Mare BARBAT de stat ! de statul subteran sau SS cum ii place ganditorului de la Cotroceni!

# EXISTĂ Statu Paralel? date 9 July 2018 11:48 +6

PAS CU PAS spre al doilea mandat! Ăsta e bioritmu' lu' Klaus PENALU Întîi. Clubul Economic German din Ardeal a stabilit să participe ca independent la alegerile din 2009. 'Băsescu, informat fiind de SRI-ul care juca la două capete, le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosare penale ale lui Iohannis de la DNA... Pentru a deveni Preşedintele României, Klaus a trebuit să aibă răbdare încă cinci ani... Acesta este statul paralel: oamenii politici aflaţi în concubinaj cu serviciile secrete, instituţiile de forţă ale statului, sub pălăria marilor puteri ale lumii! Adică, toţi, ce s-o mai dăm după cireş! Restul, vorba lui Cornel Nistorescu, „poveşti despre poveşti“!' cotidianul.ro, 19.o3.a.c.

# Statul paralel NU există date 9 July 2018 12:20 0

Lazăr Gîngavu se dă IRONIC: „Din punctul de vedere al magistraturii, nu există nici un stat paralel, noi nu vedem nici un stat paralel, dar dacă cineva se declară paralel cu ordinea de drept a României, care este bine apreciată şi are un nivel de standarde şi principii europene, eu nu pot să polemizez cu acea persoană”.

# STATUL PARALEL e x i s t ă ! date 9 July 2018 13:29 +2

„stabilirea tintelor, a persoanelor care urmau sa intre in vizorul DNA, se facea de foarte multe ori de catre reprezentantii CIA la Bucuresti, cu care Maior, Coldea si Kovesi se intalneau foarte des. Eram la curent cu aceste aspecte, cu ceea ce stabileau vis-a-vis de oamenii politici sau oamenii de afaceri, si de fiecare data am transmis informatiile respective catre o structura cu atributii in domeniul sigurantei nationale, care sa-i informeze pe cei abilitati sa ia masurile necesare, inclusiv pe Presedintele Romaniei. Toate faptele lor, care exced cadrului legal, sunt grave, dar cel mai grav mi s-a parut ca CIA avea agenti la vedere, care functionau chiar in sediile institutiilor de forta! Asa a functionat Statul Paralel: sub coordonarea nemijlocita a partenerului nostru strategic! ”, gen. D. Iliescu, Facebook

# un frate date 9 July 2018 11:02 0

:)))))))))))))))))))

# imun/teanu date 9 July 2018 11:14 +1

Normal, azi "rezistii" in fata cotoruluiCeni. Ca, "decretul"semnat. Se vorbeste, deja, ca pleaca Lulutza. Serios? Cate-a-ncalcat? Repetat Constitutia. Si decizia CCR care-o obliga sa mearga la Parlament. Ce i-at fi mai ramas? Si un "decret", chiar daca e de la EL. Si, daca nu vrea! Ce-o sa-i faca? O scoate-o cu si biro, de care legata, cu mascatii?, de ea de fapt comandati. Anuntul a fost la fix ora 10,00. Daca la 9,00 era deja pregatit dlui. Hoha "dosar penal" pentru famelia SA? Om trai. Si-om vedea, zise orbul.

# BULĂ date 9 July 2018 12:15 0

Haios ar fi să meargă TEFELEII cu GEACA ROȘIE în frunte la DNA :) :) :)

# PAIU&BÎRNA date 9 July 2018 13:19 +1

“Luptam cu gasca celor cu probleme penale!” Dar penalu' Ciolannis von Joiannis „uită” că și el e penal... https://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/klaus-von-munchhausen-presedintele-klaus-iohannis-minte-constient-cand-afirma-nu-am-fost-niciodata-in-nicio-calitate-urmarit-penal-nu-am-avut-dosare-nu-am-avut-probleme-iata-dovada-ca-presedintele-a-fost-urmarit-penal-pentru-abuz-in-serviciu-si-i-s-a-dat-

# Iulian date 9 July 2018 11:14 +4

Ce caracter mizerabil! De ce a trebuit sa astepte 32 zile daca tot are gura plina de ,,respectarea Constitutiei, deciziilor CCR, statului de drept si a democratiei”?????? Altfel, o declaratie de presa construita cu un amalgam sintagme repetate in mod obsesiv si care de 32 zile au definit/reflectat exact nerespectarea acestora de catre insul semnatar al decretului! Un fel de capra raioasa, dar cu coada sus!!!!!!!!!!!!!!!!

# Fără referendum??? date 9 July 2018 13:13 +2

De ce? Voia un referendum pe aplicarea deciziei CCR? 'Eu ii propun lui Iohannis sa faca un referendum daca "sa fie bine ca sa nu fie rau". De asemenea, dat fiind ca e iarna acum, sa ii mai intrebe pe romani daca "sa fie cald ca sa nu fie frig". Cine l-a consiliat pe Iohannis sa iasa cu propunere de referendum pentru aplicarea hotararilor CCR l-a consiliat prost.', Chris Terhes, Fb, feb. 2017

# Statu-Palma-Barba-Cot date 9 July 2018 11:24 +6

În sfârșit dl.Preș. a-nteles ce i-a spus CCR.A-nteles ff greu și asta ne face sa credem ca-n caz de extrema urgenta murim cu toții pana ia 'mnealui o decizie.I-au trebuit 32 de zile sa se acopere de rușine facandu-ne dovada ca s--a rătăcit la Cotroceni. Acum ar mai trebui făcuți următorii pasi: 1.demiterea lui Dezgustin Varzer de la PG.2.Dekiovesizarea DNA-ului și aducerea în fata justiției a procurorilor tortionari ,începând cu cei ce au terorizat ani de zile demnitari,funcționari, oameni de afaceri ,achitați ulterior.3.Stabilirea unor criterii profesionale și etice ff dure pt promovare la DNA.4.Afara urgent cu sefu'DIICOT aflat în prelungiri.

# ana date 9 July 2018 11:34 0

O bârfa circula pe tema numirii la sefia SNA, a procurorului Oana Schmidt Haineala sefa a corpului de control din Ministerul Justitiei, evaluator în cadrul Grupului de state împotriva corupţiei - GRECO. Oricum, SIGUR va fi numit cineva care va tine capacul închis haznalei DNA-ului. Dupa basescu n-a venit tot un membru al sistemului?

# CRISTIAN date 9 July 2018 11:36 +3

In ce calitate iese la orele 12.00 LCK sa faca declaratii de presa vis-a-vis de de semnarea decretului de revocare. Dcretul a fost pubicat in M.OF. In concluzie ea nu mai are ce cauta sa faca aceste comentarii de la tribuna DNA

# leV date 9 July 2018 12:24 0

Tu esti...aievea? :)

# romanul date 9 July 2018 11:37 +3

nu este suficient, trebuie sa raspunda penal (la puscarie) pentru toate faptele sale care au facut mai mult rau tarii decat cutremurul din 1977.

# Cristian date 9 July 2018 11:42 +3

In ce calitate iese la orele 12.00 LCK sa faca declaratii de presa vis-a-vis de de semnarea decretului de revocare. Dcretul a fost pubicat in M.OF. In concluzie ea nu mai are ce cauta sa faca aceste comentarii de la tribuna DNA

# #REZIST, mars directia Cotroceni, date 9 July 2018 11:50 +3

# rezist. adica Badita, Politeanu, Guran , Chirila, Malin Bot (gros), Sandu Batausu de batrani, ala din Teleorman cu proiectorul =jucarie si prietenul lui vopsit blond. Angie Serban purcelusa revoltata si toata sleahta , incolonarea si mars, chiar mars fortat daca se poate, de la Palatul Victoria la Palatul Cotroceni. ...Si luati-l si pe Sica Mandolina -Orban sa nu mai ramana singur prin Piata Victoriei. Coruptia ucide dar vine DNA si va ia ! La Palatul Cotroceni cimitirul marelui elefant alb, cucuveaua ii cam moarta-n cotet. Miros de hoituri, nu se mai poate respira , pana si leul de la statuie nu mai suporta aerul si vrea sa plece.

# 1 date 9 July 2018 11:56 +4

:lol: :lol: :lol: URAAAAAAAAA !!!!!! Azi ma fac manga IUPIIIIIIIIII :lol: :lol: :P :P

# Mircea date 9 July 2018 12:03 +3

Si-a luat cucuveaua bilet de Costa Rica sau Madagascar? Oricum sub incompetenta lulutei, lupta anticoruptie a ajuns o mare farsa la care a contribuit din plin si tovarasii securisti. Nu trebuie luat separata lupta anticoruptie, Kovesi, Maior, Coldea si Dumbrava sunt direct raspunzatori pentru ilegalitatile din dosare, si nu sunt putine, o mare parte din asa-zisele probe si suspiciuni sunt halucinatiile acestor nenorociti care au distrus afacerile romanesti pentru ca locul acestora sa fie luat de straini, niste tradatori care ar merita sa mearga la Jilava.

# Un nou exil de aur? date 9 July 2018 12:32 +2

LULUȚA CIORDUTZA nu poate fi trimisă la munca de jos. Încă mai sapă MĂLAI MARE după un job în care eroina TEFELEILOR să aibă imunitate...

# Ko a muncit de zor la Brussels date 9 July 2018 13:49 +2

Interviu LCK în Psychologies: „ascultam muzica populara, atunci cand lucram la Bruxelles”. Ce sau pe cine? A încasat în fiecare luna în care a stat la Bruxelles un salariu de aproximativ 3.600 de euro. Pe lângă indemnizație, statul român a mai cheltuit alți aproape 1800 de euro, reprezentînd cheltuielile cu transportul și chiria lunară pentru locuința procuroarei. În total, 32.562 euro. Ministerul Afacerilor Externe a refuzat sa comunice ce făcea, invocând caracterul clasificat al activității desfășurate de membrii misiunilor diplomatice. Sinceră, senora Julia a scris pe poza cu Ko&Mihnea Motoc: “golden exile”.

# imun/teanu date 9 July 2018 12:03 0

Ca orice functionar la stat "efectat" (sa nu zic cum un fosr primar), si dna. Lulutza poate formula actiune judiciara. Contra, evident, semnatarului. Cu si cerute daune. Materiale, si si morale, in special. Pe masura evaluarilor specifice DNA putand fi de zeci sau sute de milioane de euroi. Cu, de veacuri, sprijinul sau international, sigur va castiga la instantele internationale. Daca, retrograda, justitia noastra nu-i va arata recunostinta cuvenita. Dilema, de ce n-au sarit inca ambasadorii, in frunte cu ala cazut peste noi de la papuasi. Si, unde este "poporul"!, acceptand sa fie data de pe soclu o Ioana d'Arc! Asteptam sa iasa pe strazile ei si "il mondo" (cane), fiind de fapt lovit intreg mapamondul! /sa-si lase, si el, sacrificati eroii?!

# INTEROGATIVĂ NEBRIDGEISTICA date 9 July 2018 12:49 +1

O fi atît de slabă de înger Universitatea de Vest Timișoara să renunțe la calificativul MAGNA CUM FRAUDA, pardon, MAGNA CUM LAUDE trîntit pe plagiatul tezarului LAS_Ko?

# gelu date 9 July 2018 12:10 +3

Intrebare:de la data publicarii deciziei CCR si pana la decretul de demitere de azi,respectiva doamna a incasat legal salariul si topate celelalte avantaje? Oare dumneaei nu stia cum e cu aplicarea in timp a deciziilor CCR? Cum de a avut indrazneala sa afirme public ca nu-si da demisia ?

# Edelweiss - Der Einsame Wolf (von Bukowina) date 9 July 2018 12:13 +5

Si te-ai dus , sluga veroasa/ Si-a murit nazismul vostru / Lulutza albastra, Lulutza albastra / Totul are-un rost in lume!

# adrian date 9 July 2018 12:21 0

Klaus Iohannis,daca erra suspendat,venea inapoi.Se intampla la fel ca la Basescu.Daca ar fi alegeri Tariceanu ar fi pe locul doi dupa Iohannis,la distanta mare. Probabil ca presedintele s-a suparat pentru dosarul facut de DNA cu casele obtinute ilegal.

# Pintea date 9 July 2018 12:42 +7

Incredibil, dar adevarat?? Purtatoarea de cuvant era tot despletita si isterica? Johannis o fi plans, nu mai poate sa scrasneasca, avea cearcane? A meritat sa faca tot circul asta, ca sa ii prelungeasca aleia sederea? 2 patetici! Nici ea nu a avut barbatia sa isi dea demisia, ca sa nu il mai tina pe el in situatia de rahat in care era! Probabil ca lui i-a fost frica de suspendare, mai ales acum cu bogatiile alea, din care trebuie sa se infrupte cat mai multi. Ar trebui sa zboare si Lazar, sa inceapa curatenia in DNA, sa plece”pleiada” venita prin delegatie, detasare, etc., iar supercompetenta in organizarea si protejarea coruptiei, sa plece din Romania, sa se duca in cele mai corupte tari care au sprijinit-o: s.u.a, olanda, austria, suedia, anglia, bruxelles!

# Viorel date 9 July 2018 12:44 +5

De ce îmi era teamă... FOSTA ȘEFĂ a DNA, cu UN TUPEU SPECIFIC EI, a ieșit (bărbată) să atace și să condamne CU MÂNIE NEDISIMULATĂ, MAREA NEDREPTATE care i-a fost făcută după 5 ani, 3 sau patru luni și 24 (parcă) de zile pe post și alți 6 ani undeva și mai sus... Dar nu de asta îmi era teamă... A ieșit SUSȚINUTĂ de O ȘLEAHTĂ (iertată fie-mi exprimarea, dar o consider singura potrivită) de SUSȚINĂTORI, toți procurori ”de înalt profesionalism”. Aceștia vor rămâne pe poziție și, Dumnezeu știe ce orori sunt capabili să facă în funcțiile pe care le dețin (sper că nu pentru mult timp, deoarece asanarea este imperios necesară).

# Jan C. date 9 July 2018 13:03 +2

Mamaliga a explodat, PIFTIA PLEACA!!! Ce ne facem cu "şifonieru' familiei Adams"?... Si.... cine dracu' a semnat pentru mutarea "anticoruptei" la o alta unitate DNA?...?? Cum de-i este permisa o functie in DNA uneia care s-a dovedit a fi nociva sanatatii Romaniei?

# unul din lumea cea mare date 9 July 2018 13:38 +4

voi face citeva predictii! 1) str nstirbey vod pina la cismigiu o sa fie inundata din cauza tocaturii de dosare tinute la zacatoare.2)vor erupe scandaLURI PESTE SCANDALURI SI VOMN ASISTA LA CELE MAI GRAVE DESCOPERIRI DE ILEGALITATI CU FAINOSAG ARDELENESC DIN MARGINIMEA SIBIULUI.3) o sa se vADA CUM koivesi si/a pierdut de multa vreme busola ,calauzindu/se doar dupa ,,steaua nordului,, in activitatea dna ului cu ,,fasinosag,,.4) o sa fie deposedata de medalii ,ordine si diplome.numele de koivesi o sa ajunga alaturi de joianis cele mai urite nume de catre romani.5) abia acum o sa se vada fata hidoasei justitii instaurata de epoca basescu si continuata cu ,,fainosag ,,sub joianis.o sa vedem cum am avut o justite beata continuata cu una UNSA CU CLISA.MERMELITII DE JUDECATORI ( CACI 70% AU FOST COMPLICII KOIVESOAICEI)CIT SI PROCURORII VOR FI ALERGATI PE STRADA(nu stiu de ce dar parca/mi vine sa prezic si niste sinucideri.oricum mermeleala de justite s/a SINUCIS CU DESTITUIREA MALACAI!

# si joianovici date 9 July 2018 13:58 +2

si fara bani, si fara luluta, si fara voturi... ce nu-s da demisia ? a ,pentru drepturile postprezidentiale. pesedeule, ia taie-i drepturile alea ca-i tara saraca.

# Next stop : Lazar date 9 July 2018 15:46 +2

Ce incerca limbricul de la Cotroceni sa bage fitile cum ca sa se respecte toate deciziile si lba-bla si hau-hau : marsh ! Urmeaza sclavetele Lazar , presul lu` Kovesi , omul carpa ! :eek:

# ANONYMOUS date 9 July 2018 16:55 0

A plecat o infractoare din functie care a distrus multe familii din cauza incompetentei ei si a subordonatilor ei care au fost niste nulitati in materie de cercetari penale,avand multe achitari.Ce proasta poate sa fie aceasta procuroare sa creada ca este de neanlocuit si ca alta ca ea nu mai este.Huoooooooooooooooo pupatoare de dosuri !!! :lol: <img src=ops:' /> :eek:

# Ciupercescu Dumitru date 10 July 2018 12:37 0

Asteptam de mult, de prea mult timp curatirea justitiei de impostorii-magistrati infratiti cu securitatea impotriva oamenilor. Sper sa o vad pe Kovesi dupa gratii, asa cum au fost condamnati multi nevinovati care devenisera tinte pentru DNA-SECU.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 9.08.2022 – Incurcatura in legea lui Predoiu

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva