8 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

PUTE DE LA O POSTA – Fostul ofiter SRI Daniel Florea, care a denuntat la DNA posibile fapte de coruptie comise de sefi din SRI, a fost calcat de procurorii Codrutei Kovesi. In denuntul de la DNA, Florea a dezvaluit si nume de procurori care ar fi ofiteri acoperiti: „Procurorul Tudose Liviu a fost ofiter acoperit SRI... Din greseala procurorul Negulescu Mircea m-a sunat si a inceput sa-mi spuna ce trebuia sa-i spuna ofiterului de legatura”. Culmea, DNA a trimis denuntul la SRI (Denuntul)

Scris de: George TARATA | pdf | print

27 January 2016 16:08
Vizualizari: 19541

Procurorii DNA au efectuat, miercuri dimineata 27 ianuarie 2016, patru perchezitii domiciliare, intr-un dosar ce vizeaza posibila savarsire a unor infractiuni asimilate actelor de coruptie. Desi pare o stire banala, lucrurile sunt mult mai interesante decat la prima vedere. Asta intrucat, conform informatiilor scurse in presa, printre cei vizati de perchezitii se numara trei fosti ofiteri SRI. Iar printe cei trei, ar fi si Daniel Florea, adica fostul ofiter care in 2014 facea un denunt la DNA in care dezvaluia posibile fapte de coruptie comise de ofiteri SRI si numele unor procurori care ar fi de fapt ofiteri sub acoperire. Un denunt care insa, halucinant, a ajuns chiar la SRI, dupa cum Lumeajustitiei.ro a dezvaluit (click aici pentru a citi).

Astfel, DNA-ul Codrutei Kovesi (foto stanga) a anuntat miercuri dimineata efecturarea unor perchezitii in Ploiesti, dosarul vizand infractiuni ce ar fi fost comise in 2015:


Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Ploiesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie comise in cursul anului 2015.

In cursul zilei de 27 ianuarie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 4 locatii, situate in judetul Prahova, reprezentand domiciliile unor persoane fizice.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci când imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”.

Asadar, DNA nu a oferit detalii despre dosar si nici numele persoanelor vizate de perchezitii, dar, asa cum se procedeaza, in presa de casa a parchetului anticoruptie au fost scurse informatii din aceasta cauza. Astfel, am aflat, din surse judiciare, ca dosarul priveste infractiunea de complicitate la santaj, iar trei dintre perchezitii au loc la fostii ofiteri SRI Daniel Florea, Peter Sever si Florin Gulianu. De asemenea, ar fi vorba despre o actiune ce are legatura cu dosarul in care sunt anchetati fostul sef al Serviciului Judetean Anticoruptie (SJA) Prahova din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA), Constantin Ispas, ofiterul de politie judiciara Emanuel Saghel si fostul adjunct al sefului IJP Prahova, Adrian Radulescu.

Lista lui Florea

Daniel Florea este numele care ne-a atras atentia. Fost ofiter SRI, Daniel Florea este cel care, in 24 iunie 2014, a formulat un denunt chiar la DNA, dezvaluind posibile fapte de coruptie comise de fostul sef al Directiei Judetene de Informatii Prahova, colonelul Marin Constantinescu. In denuntul lui Florea, denunt publicat de Robert Turcescu si prezentat de Lumeajustitiei.ro, sunt mentionate insa mai multe nume ale unor ofiteri SRI, inclusiv cel al generalului Florian Coldea (foto dreapta), si se ofera detalii despre implicarea serviciilor in Justitie si existenta ofiterilor acoperiti in magistratura. De asemenea, in denuntul ofiterului Daniel Florea sunt amintite numele unor magistrati din Ploiesti:

-procurorul Liviu Tudose, seful Parchetului Curtii de Apel Ploiesti

-procurorul Negulescu Mircea de la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti

-procurorul Aurelian Mihaila, adjunctul PCA Ploiesti

-judecatorul Ionel Stanescu de la Sectia Comerciala si Contencios Administrativ si Fiscal a Curtii de Apel Ploiesti

-judecatoarea Roxana Tudose viceperesedinta Curtii de Apel Ploiesti

-judecatoarea Elisabeta Urlateanu de la Curtea de Apel Ploiesti

-judecatorul Florentin Teisanu de la Curtea de Apel Ploiesti

Despre procurorii Liviu Tudose si Mircea Negulescu, ofiterul Daniel Florea precizeaza ca sunt in relatii extrem de apropiate cu SRI. Mai mult, despre Liviu Tudose Florea afirma ca stie cu siguranta ca a fost ofiter SRI, la fel si despre procurorul Mircea Negulescu.

Cu toate acestea, desi pare greu de crezut, denuntul lui Daniel Florea a ajuns chiar la SRI, acolo unde a fost trimis de generalul Ion Alexandru, fostul sef al Sectiei Militare din DNA.

Pe de alta parte, in acelasi denunt apar si nume grele de politicieni, precum Roberta Anasatase, Mircea Cosma, Sebastian Ghita si Liviu Dragnea.

Iata cateva pasaje din denuntul si declaratia data la DNA de ofiterul SRI Daniel Florea, acestea fiind atasate integral la finalul articolului:

In realitate, Marin Constantin se consultase cu Tudose Liviu, procurorul sef al PCA Ploiesti, care la randul sau se afla in relatii apropiate cu familia Cosma. La sfatul fostului ofiter acoperit al SRI, Tudose Liviu, col. Marin Constantin (ofiterul de legatura al primului) a hotarat cum sa transmita raspunsul”.

In relatia cu mine dl. Marin Constantin mi-a confirmat ca procurorul Tudose Liviu a fost ofiter acoperit al SRI recrutat de col. Paltanea Corneliu, fostul sef al unitatii SRI Prahova, iar dl. Marin l-a avut in legatura pe Tudose pana la momentul undeva in jurul anului 2002 cand ar fi fost scos din legatura dansului si nu mai stia daca mai era sau nu ofiter acoperit. Colonelul Marin Constantin a sustinut aceleasi lucruri si in fata unei comisii de verificare speciala a SRI, respectiv ca dl. Tudose Liviu a fost ofiter acoperit SRI si era legatura dumnealui”.

Profitand de o situatie inopinata m-am intalnit cu un procuror de la PCA Ploiesti, seara la dumnealui acasa, fara a avea asupra mea mijloace de inregistrare. Cu ocazia acestei intalniri procurorul in cauza mi-a spus ceea ce ma interesa pe mine, faptul ca ofiteri de la unitatea prahoveana SRI erau vazuti des la parchet in cladirea PCA Ploiesti, unul dintre ei, respectiv Valentin Teodorescu redactand pe calculatorul procurorului chiar adrese pe care parchetul le trimitea unitatii SRI si prin care solicitau date si informatii deja implementate in baza noastra de date. Procurorul pe al carui calculator se redactau adresele respective era chiar Negulescu Mircea”.

Intrebare procuror DNA: Cum ati ajuns in posesia informatiei ca procurorul Negulescu Mircea este informator SRI prin ofiterul de legatura col. Stefan Titus – seful sectorului apararaea constitutiei?

Raspuns: Noi aveam doua posibilitati de a fi contactati telefonic din afara instititutiei:

1.sa fii sunat prin centrala

2.de a fi contactat direct.

Din greseala procurorul Negulescu Mircea in loc sa-l sune pe Stefan Titus m-a sunat pe mine, s-a recomandat cine este si a inceput sa-mi spuna ceea ce trebuia sa-i spuna ofiterului de legatura, aspect pe care l-am raportat ierarhic unitatii. Pe de alta parte, Negulescu Mircea venea des la sediul DJI Prahova unde discuta numai cu col. Stefan T sau in lipsa acestuia cu o persoana anume desemnata mr.Neculaita Dragos.

Intrebare procuror DNA: De unde stiti ca Tudose Liviu este “informator” al SRI Prahova?

Raspuns: Si in cazul Negulescu Mircea si Tudose nu este vorba de informatori clasici care sunt platiti pentru activitatea depusa, insa ii vedeam cum veneau la ofiteri cu functii de conducere din DJI Prahova si atunci cand veneau, de exemplu Tudose discuta numai cu col. Marin Constantin venea si cu documente care nu erau trimise prin posta militara cum era normal, discutau 5 minute in birou dupa care ieseau afara si mai discutau 30 de minute. Iar col. Marin Constantin cand avea interesul imi dadea mie inregistrarile discutiei cu Tudose Liviu din biroul inregistrari pe care la randul meu le salvam in calculatorul de serviciu”.

Florea a dezvaluit la DNA posibile fapte de coruptie ale unor sefi din SRI. DNA a trimis denuntul la SRI

Asa cum mentionam mai sus, denuntul lui Daniel Florea a ajuns tocmai la SRI, unde a fost trimis de generalul Ion Alexandru, seful Sectiei Militare din cadrul DNA, in data de 4 iulie 2014, adica fix ziua in care ofiterul Daniel Florea a dat declaratia in fata procurorului DNA. Cu alte cuvinte, un ofiter SRI a reclamat posibile fapte de coruptie ale unor alti ofiteri SRI, iar denuntul sau de la DNA a ajuns chiar la SRI.

Iata adresa generalului Ion Alexandru, seful Sectiei Militare din DNA, catre SRI:

Catre Servicul Roman de Informatii,

Va trimitem alaturat, spre informare, denuntul formulat la data de 24.06.2014 (inregistrat sub nr. 83/P/2014 la Sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari), de numitul FLOREA DANIEL, fiul lui..., domiciliat..., intrucat prin acuzatiile formulate face trimitere si la ofiteri din cadrul institutiei dumneavoastra.

In interesul solutionarii acestei cauze, va rugam sa ne precizati:

1.daca denuntatorul sus-mentionat este ofiter activ SRI si daca da, gradul si functia detinute;

2.daca datele si informatiile din cuprinsul denuntului au caracter clasificat sau nepublic, care anume si nivelul lor de clasificare;

3.daca pasajele citate de denuntator sunt corect redate si provin din documentele interne ale SRI;

4.daca denuntatorul, in virtutea atributiilor sau sarcinilor de serviciu aferente functiei sale, avea sau nu acces la aceste informatii;

5.daca institutia dumneavoastra a fost informata de catre denuntator cu privire la acuzatiile formulate impotriva colonelului Marin Constantin, inainte de a se adresa Directiei Nationale Anticoruptie;

6.orice alte date si informatii referitoae la aspectele prezentate de numitul FLOREA DANIEL in denuntul sau din 24.06.2014, necesare pentru stabilirea corecta si completa a situatiei de fapt.

Procuror militar sef Sectie

general maior Ion Alexandru”.

*Cititi aici denuntul ofiterului SRI Daniel Florea

*Cititi aici declaratia data la DNA de ofiterul SRI Daniel Florea

*Cititi aici adresa generalului Ion Alexandru, seful Sectiei Militare din DNA, catre SRI

Comentarii

# goe date 27 January 2016 12:58 +38

Astia fac ce vor.Ei sant adevaratii detinatori ai puterii in Romania.Dar ce ati vrea sa faca?daca aproape toata clasa politica este de rahat.Avem cel mai slab parlament dupa 1989.Parlamentul ar trebui sa fie organul reprezentativ suprem al poporului roman conform Constitutiei.Ori in afara de vMARIAN si Tariceanu  nici un parlamentar nu a luat pozitie publica referitor la abuzurile lui coldea si Kovesi.

# DNA fabrica de cosmaruri date 27 January 2016 13:18 +31

DNA Ploiesti lucreaza in interes personal iar asta e abuz in serviciu. Cum taman acum cand procurorul Negulescu Mircea a fost detasat la DNA Ploiesti aceasta structura de parchet s-a trezit sa tabere cu perchezitii peste cel care il acuzase anul trecut pe acest procuror Negulescu. By the way, Negulescu a plecat de la PCA Ploiesti in mod rusinos fiindca instanta i-a restituit dosarul LUKOIL. Dupa Papici si Eva va urma si Negulescu si evident si Onea.

# remember date 27 January 2016 19:48 +12

Baietii (ma refer la cei 3 sri-isti, pentru care nu am nici cea mai mica compasiune) au fost executati ca exemplu pentru intreg sistemul securist.Avertismentul este clar: cine misca in front,dispare.Nemernicii de la varf sunt necrutatori.Ce sanse au cei 3 sa scape nepedepsiti??? Daca se intorc spasiti si nu scapa si alte lucruri importante in presa vor fi pusi la colt, intr-un colt indepartat al tarii, dupa care se va asterne linistea.Daca vor continua cu dezvaluirile, vor infunda puscaria.Ei nu sunt Bassecu, arhivarul secretelor securiste.Ei sunt doar niste robotei,slab dotati si slab pregatiti pentru un razboi atat de mare. A te lua de piept cu caracatita securisto- mafiota statala este demonstrat ca si cei mai potenti oameni ai vremii, au fost ingenunchiati, cel putin pentru o vreme, fara drept de apel(Nastase,Voiculescu etc.) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> <img src=ops:' /> :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 27 January 2016 21:36 +8

ptr remember// remember sa/ti aduci aminte ce ai sa citesti mai jos.azi pe culoarele de la ustus Lipsius building Rue de la loi/wetstraat 175 stateam de vorba cu cineva intr/un loc retras.stire!!!!! despre care nu se vorbeste la bucuresti chiar daca se stie.UE NU MAI ARE BANI IN CONTURI!!!!!!!!!! SAU SI MAI PRECIS,MERMELICEI I SE VOR TAIA DIN SUME(pe motiv ca tot nu sintem in stare sa le tragem,asta/i asa, diplomatic spus).o sa urmeze ceva ce omenirea o sa/si aminteasca 100 de ani(asta nu/mi apartine mie ,o spunea corespondentul blomberg).crudul o sa scada sub 20 $/baril,rusia invadeaza pentru moment piata impreuna cu iranienii (americanii nu pot sa mai manevreze piata cu stocurile strategice).ghici ghicitoarea mea, ce o sa se intimple?se vehiculeaza cifre de genul a 70.000 de miliarde ,,bula,,a datoriilor(recunosc ca nu stiu cum se scrie suma)nenorocitii au nenorocit ROMANIA,adu/ti aminte de vorbele,, nici eu nici guvernul nici bnr ,nu ne/am propus sa scoatem romania din criza,,

# obiectiva date 28 January 2016 06:58 +1

STIATI CA...presedintele IRANULUI intentiona si avea programata vizita in ITALIA, VATICAN si FRANTA, EXACT in saptamana in care a avut loc atentatul din PARIS ??? in 13 noiembrie 2015 ???? NU STIATI !!! aceasta vizita a fost amanata pentru ACUM ! atentatul din PARIS a fost pus la cale tocmai pentru a impiedica aceasta vizita ISTORICA ! URMEAZA UN ATENTAT TERORIST.....sunt cu atat mai convinsa cu cat mother fuckers din CIA si MOSSAD au dezactivat contul de facebook al GENERALULUI.......TOTUL are o logica..PERFECTA........pe 22 octombrie 2015 am spus ca voi transforma Romania in FASIA GAZA si ca voi castiga razboiul impotriva ISRAHELL.....pentru ca ma ALIEZ CU GENERALUL SOLEIMANI, - ATENTAT TERORIST COLECTIV 30 OCTOMBRIE 2015------pus ``GUVERNUL MEU``` AL LUI SOROS - vizita presedinte IRAN in europa programata in NOIEMBRIE 2015, ATENTAT TERORIST PARIS- 13 noiembrie 2015.......

# remember date 28 January 2016 14:41 +2

UNULE, ce pot sa-ti raspund???La economie globala sunt varza si nu prea pricep multe din jocurile bursei, alfel eram si eu un fel de Soros dar cumparam Ungaria, pamant tracic si implicit pamant romanesc, bucata cu bucata.Un lucru este cert.Indiferent de ce natura ar fi crizele globale, noi Romania, daca am fi condusi de politicieni patrioti, iubitori de tara si popor, am depasi usor orice criza pentru simplul fapt ca in afara de citrice,banane si cafea avem cam de toate.Dar pentru a trece usor prin orice criza ar trebui sa curatam tara de numeroasele servicii secrete ce atarna precum bolovanii in jurul gatul ei,sugrumand-o,,de hoti,trandavi pe bani multi si slugi paguboase, cu ajutorul unei politii profesioniste si a unei justitii independente si de un program sustinut pentru creerea de locuri de munca, in privat sau in pateneriat stat/privat, asa cum este in multe tari occidentale.Tara noastra este un taram special dar putregaiul securist ne-a adus unde suntem.

# mulder, agentul mulder date 30 January 2016 08:23 +5

stai sa vezi cine e procurorul de caz. o sa revin cu noi informatii despre giruela deaconu si rudele ei. si.....legaturi ultra interesante cu politicul si serviciile... 8)

# LEO date 27 January 2016 13:45 +22

Normal si de drept ar fi ca CSM=ul in calitatea sa de garant al independentei justitei sa identifice,sa sanctioneze si sa se limiteze, in conformitate cu atributiile sale statutare prin lege,ori de persoane sau institutiilor care au drept finalitate subminarea independentei sistemului judiciar,lucru care nu se intampla.A se vedea mafiotii din fostul PDL care au devalizat bugetul tarii,prin furturile lor de amploare,majoritatea sunt liberi si chear ne predau lectii de morallitate ca BLAGA,BOC,VIDEANU,BOANGIU etc,etc.toti niste interlopi ordinari.Cu siguranta in toata aceasta mascarada,centrul de greutate il prezinta tanti LULUTA,dar si serviciile SRI.Cordonator principal TATUCU BASUCU.Sa le fie rusine.LEGEA NATURII nu o sa-i ierte.RUSINEEEE!!!

# obiectiva date 27 January 2016 14:41 +13

Adevaratul motivul pt care vor sa schimbe șefii din justiție este acela ca vor sa controleze dosarele penale de după incendiu. Si asta deoarece expertizele vor arată clar ca buretele nu arde așa. La expertiza făcută la Petroșani, buretele nu a ars. Au reconstituit sala, au acoperit o cu burete, fix ca la colectiv si nimic, nimic. Cel mai bine pazit secret al SRI: Martorul principal Florin Cristian Popescu - bodyguard in seara tragediei, traieste! Florin Cristian Popescu lucra ca bodyguard in seara tragediei la #Clubul Colectiv. Sunt mărturii că ar fi salvat viețile multor răniți în acele clipe groaznice, dar apoi a murit in Olanda, trecând prin spitalul SRI de la Balotesti. Rănit, Florin Cristian Popescu, NU s-a dus cu salvarea, ci cu o mașină a SRI 30 de kilometri ca să ajungă la spitalul SRI „Agrippa Ionescu" din comuna Balotesti și, mai apoi, a murit. Rănit, NU a ales să meargă la spitalele din București care erau în apropiere, ci într-o locație la zeci de kilometri distanță

# obiectiva date 28 January 2016 16:36 +2

CEA MAI BUNA DOVADA CA A FOST IMPLICAT SI SRI ul....in ATENTATUL TERORIST COLECTIV........NICI WERNER CEL MUT NU L-A DECORAT POST MORTEM PE FLORIN CRISTIAN POPESCU (normal, pentru ca traieste, desi a salvat si el numeroase vieti, dupa cum rezulta din marturii).........ci doar pe CLAUDIU PETRU si pe ADRIAN RUGINA, Dumnezeu sa ii ierte...VREM ADEVARUL COLECTIV !!!!!! dar o sa il primim ca pe cel de la REVOLUTIEEEEEEEEEEE.........:eek: :eek: :eek: :eek:

# obiectiva date 27 January 2016 14:43 +19

CULMEA, SI WERNER CEL MUT A TRIMIS DOSARUL TOT LA SRI... :cry: :cry: :cry: Doi foști ofițeri SRI, expulzați din sistem pentru că au reclamat corupția existentă în acestă instituție a statului, au fost trădați de președintele Iohannis, în care avuseseră încredere și își puseseră ultima speranță. Memoriile acestora, care se adresau Comandantului Suprem al CSAT, și în care erau denunțate fapte de corupție la cel mai înalt nivel, au fost direcționate de către Președinție tocmai către SRI, spre „competentă soluționare". Oricât ar părea de absurd demersul neamțului, cititorul se poate convinde de realitate, studiind documentele de la sfârșitul acestui articol. Col. (r) Florin Gulianu, precum și mr. (r) Daniel Florea au adresat președintelui Klaus Iohannis câte un memoriu devastator la adresa șmecherilor din SRI, dar și a unor politicieni de marcă aflați în cârdășie cu aceștia.

# Vladi Mir date 27 January 2016 15:52 +9

Daga mea Lu Ju, ma tot uit la poza de mai sus si te intreb: CE-TI VENI SORO SA FACI RECLAMA LA VOMITIVE ?!?!

# anonim date 27 January 2016 17:20 -18

Traiasca SRI, Traiasca DNA!Jos dezinformarea, traiasca statul de drept!

# ADEVARUL date 27 January 2016 17:48 +12

LA CE NIVEL S-A PUS PROBLEMA IMPLICĂRII SERVICIILOR ÎN ACTUL DE JUSTIȚIE...DACĂ AR FI SĂ AMINTIM DOAR ANGAJAMENTUL JUDECĂTORILOR DE A LUCRA ÎN CÂRDĂȘIE CU AGENȚII ȘI TOT AR TREBUI SĂ CONCLUZIONĂM,ÎN PRINCIPIU TOȚI MAGISTRAȚII SUNT UN FEL DE AGENȚI AI SERVICIILOR DE INFORMAȚII,AD-HOC. 

# NICU date 27 January 2016 17:53 +11

TREZESTE -TE ROMANIA !!! ROMANIA are si VALORII , PATRIOTI etc . Cum de NU iau ATITUDINE ??? Stim cu toti ca toate INSTITUTIILE STATULUI de la NIVEL NATIONAL sunt CONFISCATE de TRADATORII ROMANIEI . EU sincer ca mi-as dori ca toti PATRIOTII din toate INSTITUTIILE STATULUI sa ia ATITUDINE si sa-si faca curatenie in propria OGRADA . O sa fie cineva ANCHETAT , JUDECAT si ARESTAT pe VIATA pentru INALTA TRADARE ??? Ori NU mai exzista aceasta INFRACTIUNE in codul penal , decat cea cu GAINELE , OUALE, STRUTII , GREBLELE etc.....

# unul din lumea cea mare date 27 January 2016 21:02 +7

ptr nicu//,, NU I/A SUNAT INCA CEASUL,,!!!!!

# santinela date 28 January 2016 18:19 +4

Priviti fotografia, nu pute ci DUHNESTE !

# ADEVARUL date 28 January 2016 20:15 +2

ESTE NECESARĂ EXISTENȚA UNEI INSTITUȚII CARE SĂ ELIBEREZE CELELALTE INSTITUȚII ALE STATULUI ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE ACESTEA CAD VICTIMĂ CONTROLULUI MAFIOT,CUM SE ÎNTÂMPLĂ AZI CU MAFIA JUDICIARĂ BĂSISTĂ...SRI-UL AR PUTEA JUCA ACEST ROL DACĂ NU AR AVEA EL ÎNSUȚI NEVOIE DE O DERATIZARE GENERALĂ...LUPTA ESCROCILOR BĂSIȚTI PENTRU PUTERE PUTE...PESTILENȚIAL,CA ÎN IAD UNDE LE ESTE LOCUL TRĂDĂTORILOR DE ȚARĂ.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 7.12.2023 – Se anunta proteste spontane in instante

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva