22 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

MAI BOBITA, IMPARATE – Avocata Cosmina Cerva ii da cu realitatea in cap sefului CSM Bogdan Mateescu: “Bobita, imparatul de la CSM, considera hotararea judecatoreasca pilon fundamental al statului de drept… Noi avocatii care citim zilnic perlele din hotararile judecatoresti mai avem putin si lesinam de ras. Mai Bobita, vezi ca pilonii aia despre care vorbesti tu sunt niste insiruiri de cuvinte, copy paste de pe alte insiruiri de cuvinte... Hotararile penale sunt 80% copy paste din rechizitorii”

Scris de: George TARATA | pdf | print

20 December 2020 13:22
Vizualizari: 7042

Judecatorul Bogdan “Bobita Matilet” Mateescu, zis “judecatorul Savarina”, are sanse mari sa ajunga cel mai ironizat si injurat sef de CSM. Este intuitia noastra vazand nu doar reactiile de dupa alegerea acestui personaj in fruntea CSM, cat si reactiile la postarea in care Mateescu s-a apucat sa isi dea cu parerea in cazul revoltei avocatilor dupa mizeria ICCJ comisa in dosarul “Ferma Baneasa”, sarind sa-i apere pe judecatorii Ionut Matei, Florentina Dragomir si Alina Ioana Ilie care l-au executat pe avocatul Robert Rosu doar pentru ca acesta si-a exercitat profesia (click aici pentru a citi).


 

Astfel, dupa ce “Bobita Matilet” a iesit sa explice ca “hotararea judecatoreasca este un plion fundamental al statului de drept”, Cosmina Cerva (foto), una dintre cele mai cunoscute si curajoase avocate din tara, i-a dat cu realitatea in cap noului sef al CSM pe anul 2021. Hotararile judecatoresti despre care Mateescu pretinde ca reprezinta pilon fundamental al statului de drept sunt in realitate ”niste insiruiri de cuvinte, copy paste de pe alte insiruiri de cuvinte, unele nemodificate nici macar la nume si prenume, cu greseli gramaticale si franturi de logica”, iar hotararile judecatoresti penale sunt in proportie de 80% copy paste din rechizitoriile procurorilor. Cam asta este realitatea, arata avocata Cosmina Cerva pe pagina sa de Facebook, nu cea prezentata de “judecatorul Savarina”, viitorul “cocos” de peste “Cotetul Superior al Magistraturii”.

 

Iata reactia avocatei Cosmina Cerva dupa alegatiile judecatorului Bogdan Mateescu:

 

“Bobita, imparatul de la CSM, considera hotararea judecatoreasca pilon fundamental al statului de drept. Cine nu stie cum arata hotararile judecatoresti din ultimii ani crede ca asa este. Noi avocatii care citim zilnic perlele din hotararile judecatoresti mai avem putin si lesinam de ras.

Mai Bobita, vezi ca pilonii aia despre care vorbesti tu sunt niste insiruiri de cuvinte, copy paste de pe alte insiruiri de cuvinte, unele nemodificate nici macar la nume si prenume, cu greseli gramaticale si franturi de logica. Hotararile penale sunt in proportie de 80% copy paste din rechizitorii....adica nimic.

Auzi la el, piloni ai statului de drept.

Dupa introducerea de doua randuri sare in apararea lui Ionut Matei de la ICCJ. Cica nu e bine sa-l atacam public dupa ce a aruncat un avocat in puscarie.

Bine Bobita!”

Comentarii

# ABSOLUT CORECT date 20 December 2020 13:25 +4

ABSOLUT CORECT !

# Neamul lui Bicilis date 20 December 2020 13:36 +7

Ce-i nasol, in toata povestea asta, in afara faptului ca toata lumea rade de ineptiile cuprinse intr-o incheiere de sedinta, este ca dupa aceea inculpatul da din ras in "plans" pentru ca merge la inchisoare. Asta-i cumplit! Cat despre presedintele savarin-os al cotetului, in fapt Cartelul Securicilor din Magistratura, sacacu-i sterp la minte, crede ca boul a ajuns savant incercand sa invete cum sa cod-co-maca.

# Lorenzo de Medici date 20 December 2020 14:09 +7

Să-i spună cineva ipochimenului că pilonii statului de drept, presupunând că el știe ce e aia sunt, in următoarea ordine de precădere: puterea poporului, adică DEMOCRAȚIA și LEGEA. Cam pe unde or fi hotărârile judecătorești definitive in ecuația asta, ia zi Matilete ? Dacă hotărârile judecătorești definitive nu respectă legea adoptată de Parlament, ca expresie a puterii delegate de popor, nu au decât valoarea de hârtie igienică, de mai bună sau proasta calitate, funcție de material. Cam asta e statul de drept al lui Bobiță, hârtie igienică. Că și el, de altfel.

# Sinceritate date 21 December 2020 03:18 0

Mateescu NU Cred ca omul scrie pe fb pe persoana fizica ca dacă era așa poate avea alta părere ! El scrie acolo ca csm ist !!!! CSM nu are voie nu poate interveni in hotărârile instantelor !!!! Alooo !!! Care dintre voi csm ist fiind și ar putea permite a comenta hotărâri de instanța ? Fără ipocrizie , nimeni ! Exista totuși niște constrângeri ca membru csm ! De fapt inamovibilitatea judecătorilor este problema justiției romane !!!! De ce naiba nu găsește nimeni interesant acum mai mult ca oricând , ca după acest caz , sa facem referendum revoluție orice doar sa impunem naiba odată răspunderea magistraților !!!!!!! Asta este soluția ! CSM ul nu poate sa schimbe hotărâri ale instantelor ! Sa ii spună cineva și lui Alistar logic ca e posibil sa ai hotărâri diametral opuse ca de aceea se judeca altfel nu mai exista instanța superioară !! Nu atinge niciun principiu de drept Alistare băiete !

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 21.05.2024 – Minune mare: Bosoc a dat pronuntare!

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva