5 December 2023

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MAI E NEVOIE UN PIC DE EL – Planul a mers ca uns: seful CSM Bogdan Mateescu va ramane la conducerea Consiliului si dupa expirarea mandatului. Mateescu va ocupa functia de presedinte CSM pana cand se va reusi alegerea unui nou sef. Bogdan Mateescu s-a propus singur interimar, iar combinatiile din CSM i-au fost favorabile. Procurorul Nicolae Solomon a fost validat ca vicepresedinte

Scris de: George TARATA | pdf | print

16 December 2021 15:06
Vizualizari: 8101

Planul pus la cale in CSM a mers ca uns pentru presedintele CSM Bogdan Mateescu (foto), care va ramane sef al Consiliului Superior al Magistraturii si dupa expirarea mandatului, pana cand se va reusi alegerea unui nou presedinte, in conditiile in care candidaturile judecatoarelor Gabriela Baltag si Andrea Chis au fost respinse (click aici pentru a citi).


 

Bogdan Mateescu s-a autopropus ca presedinte interimar al CSM joi, 16 decembrie 2021, in pofida opozitiei manifestate de judecatoarele Gabriela Baltag, Evelina Oprina si Andrea Chis, care au atras atentia asupra incalcarii legii si i-au cerut acestuia demisia (click aici pentru a citi). In final, propunerea a fost supusa la vot, iar Bogdan Mateescu a fost pastrat ca interimar si dupa 6 ianuarie 2022, cand ii va expira mandatul, obtinand 10 voturi “pentru” dintre cele 19 exprimate.

Pe de alta parte, procurorul Nicolae Solomon a fost ales ca vicepresedinte al CSM cu 14 voturi “pentru”.


Iata minuta Plenului CSM:

 


Comentarii

# Gica contra sistemului date 16 December 2021 16:51 +226

Asta este adevărată fata a "justitiei". Combinații, înțelegeri oculte și aranjamente. Asa au fost condamnați oameni nevinovati, unii chiar și murind în pușcărie ca magistratul Stan Mustata. Asa a vost devalizata de o mana de hoți averea noastră a tuturor, asa mor oamenii in spitale fără sa fi fost pedepsit vreun cadru medical. O mizerie care nu poate fi ștearsă de putinii magistrati onești din sistem.

# M date 16 December 2021 19:50 +222

nu inteleg asta de ce nu are dosar penal, de ce nu este inculpat si sa fie diferit justitiei pentru a merge putin pe la parnae?

# Papura Voda date 17 December 2021 11:41 +3

Oricat ar incerca fapta sa se numeste UZURPAREa Functie ( 300 Cod Penal ) cu trimtere la 297 Cod Penal,lezarea intereselor persoanei juridice CSM fiind evidenta. Sa vedem daca pe Madam Scutea o tin bracinarele sa-l trimta in judecata ca autor pe Bobita Savarina iar pe cei ce l-au vota interimar pentru complicitate la aceiasi fapta ?!!

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 4.12.2023 – Iata viitorii sefi ai CSM

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva