20 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

MAI TREBUIE SA TREACA DE TESTUL PSIHOLOGIC – INM a facut publice rezultatele finale de la concursul de admitere in magistratura. 50 de candidati au fost admisi. Cea mai mare nota a fost 8,575, iar cea mai mica de 6,660. Au fost scoase la concurs 28 de posturi de judecator in cadrul judecatoriilor si 25 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii (Rezultatele)

Scris de: L.J. | pdf | print

19 October 2015 16:45
Vizualizari: 17905

Se stiu rezultatele finale de la concursul de admitere in magistratura. INM a facut publica lista cu candidatii admisi la concursul desfasurat in perioada iunie-octombrie 2015. Au fost declarati admisi 50 de candidati, care, daca vor trece si de testarea psihologica, vor ocupa functii de judecator si procuror.


Potrivit Institutului National al Magistraturii, cea mai mare nota a fost de 8,575, ea fiind obtinuta de Cosmin Lucian Boieru. Ultima clasata a fost Mihaela Gabriela Tioaca, aceasta fiind admisa cu nota 6,660.

Cei 50 de candidati au sustinut, in 18 octombrie 2015, testarea psihologica scrisa, iar in perioada 26-28 octombrie 2015, la sediul CSM, se va desfasura interviul psihologic.

Amintim ca au fost scoase la concurs 28 de posturi de judecator in cadrul judecatoriilor si 25 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.

*Cititi aici rezultatele obtinute la concursul de admitere in magistratura

Comentarii

# stiti ce ar fi interesant? date 19 October 2015 17:07 +3

Ar fi interesant sa aflam cv-ul fiecaruia, unde si-a desfasurat activitatea stimabilul. pariez ca au fost admisi in proportie covarsitoare cei care au grade. la fel ca la avocati, unde sunt preferati cei cu facultati particulare si potenti financiari. singurul lucru pe care il au in comun aceste doua categorii, buni executanti si creier cat mai mic. Trendul asta este, aflati ca deja la instante si parchete, culmea, de grad superior, sunt numiti cei care au sorbonele la baza(facultati second hand-particulare) si colaboratori ai serviciilor sau cu parinti in servicii. 

# cineva date 19 October 2015 19:44 +3

LUJULE cand faci odata publice fisele celor care intra la INM si in magistratura? ca vreunu cu tasu' arhitect si masa doctorita nu cred ca exista.... 

# unul din lumea cea mare date 19 October 2015 20:08 +2

au dat sau trebuie sa mai dea si TESTUL CUM SA LUAM SPAGA SI SA NU FIM PRINSI!!!!!!!!???????

# unul din lumea cea mik date 19 October 2015 22:10 -5

daca ai astfel de idei preconcepute, in mod sigur ca esti sustinator din umbra al campului tactic , astfel incat urechelnitiii sa fie vigilenti si preventivi in privinta tuturor judecatorilor vechi si noi, susceptibili din start ca ar putea sa ia spaga fara sa fie prinsi. Deci, cu toate fortele pe ei, sa nu miste nimic fara consimtamantul SRI.

# unul din lumea cea mare date 20 October 2015 00:48 -1

ptr ala din lumea cea ,,strimta,,// ma intreb daca te/ai uitat la antena 3 sa vezi ce nenorocire au facut jurnalistii spaguiti!!!!!!! daca jurnalistii spaguiti au facut ce au facut,OARE CE AU FACUT BUCATARII CHINEZI SPAGUITI??????bai ,,tacticule,, platit !!!!! de ce te/ar crede lumea pe tine si nu m/ar crede pe mine care de 13 ani ma chinuiesc cu (in)justita SPAGUITA A BUCATARILOR CHINEZI???(sa/i FAC SA CITEASCA DECIZIILE DEFINITIVE IREVOCANILE SI EXECUTORII ,adica cu putere de lucru judecat,sau pe intelesul unora care pricep ,,ceva justitie,, CU PUTERE DE LEGE!!!!!!BAI CALUGARULE(ala platit de banda basescu) tu ai impresia ca mai pune cineva botul la justita mermelita din mermelica???si aia care zici tu ca/s ,,cinstiti,, se numesc COMPLICI,chiar daca/s onesti CACI TAC SI PERPETUEAZA CORUPTIA!!!!(sub masca solaridatii de breasla)

# santinela date 20 October 2015 08:20 -1

Debandada totala in justitie.Pai nu este normal sa fie prima data testul psihologic si apoi restul ? Daca era asa la ICCJ sau Curti de Apel si parchete corespunzatoare nu mai existau "specimenele" care populeaza acum locul si care judeca in halul in care judeca.Nu, dar Livia Stanciu este mindra tare de nulitatile pe care le are in subordine,adica alea promovate de ea si care sint slugi executind orbeste ordinele primite.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.05.2024 – Dosarul 10 august a nimerit la un judecator #rezist

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva