26 May 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Luju

MAMA DNA A AJUNS O PENALA CU PATALAMA – Monica Macovei a fost condamnata de Judecatoria Mangalia la 6 luni inchisoare cu suspendare pentru vatamare din culpa, dupa ce a bagat un motociclist in coma. Fosta ministresa a Justitiei va presta munca neremunerata in folosul comunitatii, timp de 60 de zile, la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 Bucuresti sau la Administratia Domeniului Public Sector 2 Bucuresti (Minuta)

Scris de: George TARATA | pdf | print

12 April 2024 11:41
Vizualizari: 3153

Sentinta pentru fosta ministresa a Justitiei, Monica Macovei (foto), zisa “mama DNA”, in dosarul in care a fost trimisa in judecata de Parchetul Curtii de Apel Constanta dupa ce a bagat in coma un motociclist in care a intrat cu masina. Macovei a ajuns o "penala", asa cum le place sa sorosistilor (tabara in care Macovei e om de baza) si #rezistentilor  sa ii catalogheze pe cei cu dosare sau condamnari penale. Monica Macovei a fost condamnata la 6 luni inchisoare cu suspendare pentru vatamare corporala din culpa.


 

Solutia a fost pronuntata vineri, 12 aprilie 2024, de Judecatoria Mangalia. Prin aceeasi sentinta, Judecatoria Mangalia a dispus ca Monica Macovei sa presteze munca neremunerata in folosul comunitatii, pe o perioada de 60 de zile, in cadrul la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 Bucuresti sau la Administratia Domeniului Public Sector 2 Bucuresti.


Iata minuta sentintei Judecatoriei Mangalia (4773/254/2023):


“In baza art. 196 alin. 2 si 3 Cod penal cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedura penala, Condamna pe inculpata MACOVEI MONICA-LUISA, la pedeapsa inchisorii de 6 luni, pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa. In baza art. 91 C.pen. suspenda executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani. Pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie sa respecte masurile de supraveghere prevazute de art. 93 al. 1 lit. a)-e) C.pen, respectiv: - sa se prezinte la serviciul de probatiune, la datele fixate de acesta; - sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; - sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile, precum si intoarcerea; - sa comunice schimbarea locului de munca; - sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta. In baza art. 93 al. 2 C.pen, impune inculpatei sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre serviciul de probatiune sau organizate in colaborare cu institutii din comunitate. In baza art. 93 al. 3 C.pen., obliga inculpata sa presteze, pe parcursul termenului de supraveghere, munca neremunerata in folosul comunitatii, pe o perioada de 60 de zile, in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 Bucuresti sau in cadrul Administratiei Domeniului Public Sector 2 Bucuresti. In baza art. 91 alin. 4 C.pen., atrage atentia inculpatei asupra consecintelor prev de art. 96 C.pen.

In baza art. 274 al 1 C.pr.pen., obliga inculpata la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, in suma de 10000 lei.

Cu drept de apel pentru procuror si pentru inculpat in termen de 10 zile de la comunicare. Pronuntata, azi 12.04.2024, prin punerea solutiei la dispozitia procurorului si a inculpatului prin mijlocirea grefei instantei. Document: Hotarare 12.04.2024”.

Comentarii

# Lili date 12 April 2024 13:05 +4

trebuia trimisa sa faca curatenie in parc

# Cârcotaș date 12 April 2024 13:42 +6

Corupție este când nu ești tratat conform regulilor ci potrivit cu notorietatea ta sau a celor pe care-i cunoști. Cum sa primești 6 luni cu suspendare când doar pentru băutura la volan, fără accident, iei 12 luni? A băgat un om în spital și scapa cu 6 luni pedeapsă....

# Alcoolul bata-l vina, Doamna Macovei nu e penala. date 12 April 2024 13:54 +14

Doamna Macovei s-a luptat cu alcoolul din tinerete, cam 2 litri pe zi. Acum a pierdut usor lupta si mai baga cate un motociclist la inaintare. Doamna Macovei nu e penala. E Mama fara de tata a Penalilor. Fara de tata, a se retine. Chimeraaaaa...

# Liviut date 12 April 2024 14:14 +21

Mai degrabă în spatele unei tejghele…Parca-i sclipesc ochii,oare de la ce???!!! Oh,scuze ,cred ca a văzut un mascul…

# DODI date 12 April 2024 16:12 +6

Culmea ironiei: cvasimajoritatea celor care au contribuit la ”paradirea” justiției au sfârșit prin a cunoaște rigorile legii. Păcat că bețivul național nu a avut parte de același ”tratament”, pe care că îl merită cu prososință și iubitorul de sinecuri europene ciolaniSS.

# Tout va très bien, Madame la Marquise date 12 April 2024 16:54 +2

Totul este foarte bine, doamnă inculpata/ Luisa Monique K.K.-vei, - Totuși, trebuie, trebuie să vă spunem, Deplângem :-* un lucru foarte mic: Un incident, o prostie, un pisoi(martan) negru :-* ti-a sarit in fata, si prestigiul ti l-a demolat/ Sin din onoarea imaculata, :P ti s-a dezvelit infatuarea unei narcisiste :-x fara falsa integritate. Mult noroc si succese in munca de jos. Rausch(!) la raport!! :cry:

# suspend date 12 April 2024 21:14 +1

Sigur, cu suspendare. Nici nu e de mirare că cel cu drogurile este protejat. Care muncă? Ce se poate considera „muncă” din parazitismul politic pe care îl practică pe banii contribuabililor europeni? Nu cred că este reintegrabilă în societate, printre oamenii ca oamenii, care își câștigă mijloacele de existență cinstit.

# maxtor date 13 April 2024 01:11 0

-revenim cu teoria noastra:doar unora le stralucesc ochii in poze,discriminam dar nu stim de ce!(avem dovezi coplesitoare,nu depinde de aparatul foto)

# Mihai Eftimescu date 15 April 2024 13:00 0

Hai, bre, că se putea găsi și altă modalitate. Lipirea cuvantului ”închisoare” de numele și CV ul doamnei MM este o mitocănie. Ca si aserțiunea conform căreia ea trebuie ajutată să se reintegreze social. Hei, desteptarea ! De muncă urgentă in folosul comunitatii are nevoie idolul vostru, Piedone , nu Macovei care - REMEMBER !!! - era ”pe acolo” când CEDO dădea decizii istorice in favoarea presei romane ca si atunci când Romania reușea să intre în UE (fără ea nu se stie dacă nu cumva rămâneam pe dinafara încă un an , doi sau 20 , cum iata că o șenghenim cu aștia de acum , grozav de integrati social) Ghinionul doamnei Macovei a facut ca Judecătoria Mangalia să se afle concomitent sub un dublu asediu mediatic cu strigături. Pe lângă hăituirea ei presa romana de 100/50 bani duce și lupta sfântă pentru culpa exclusivă a lui Pascu, cel care - din cauza drogurilor și nicidecum a întunericului - nu a văzut că erau oameni pe carosabil.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 17.04.2024 – Coldea si-a facut implant. Pont pentru DNA

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva