14 iunie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MILIARDE DE EURO PENTRU CLIENTELA DE PARTID – Dezvaluirile presedintelui PSD Marcel Ciolacu: “Saracirea romanilor si scaderea nivelului lor de trai, sub forma asa-ziselor 'reforme' sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul de dreapta l-a trimis la Bruxelles... Vom imprumuta 15 miliarde de euro doar pentru a hrani prietenii, firmele de consultanta si membrii de partid care vor vota in congresele PNL si USR... Dupa ei, potopul!”

Scris de: L.J. | pdf | print

3 iunie 2021 13:53
Vizualizari: 2808

Liderul PSD Marcel Ciolacu (foto) anunta vremuri grele pentru romani, Guvernul Citu urmand sa implementeze o politica de austeritate. Asta in timp ce banii imprumutati prin mult-discutatul Plan National de Redresare si Rezilienta (PNRR) se vor duce catre clientela de partid. Si nu este o suma mica, ci de 15 miliarde de euro.Marcel Ciolacu dezvaluie intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de joi, 3 iunie 2021, ca saracirea romanilor si scaderea nivelului de trai, sub forma asa-ziselor ”reforme”, sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul condus de Florin Citu l-a trimis la Bruxelles. In realitate, Executivul PNL-USR, in frunte cu Florin Citu si Dan Barna, au ca singura grija transformarea PNRR-ul in “vitelul de aur al baronetului si clientelei lor de partid”.

 

Iata postarea lui Marcel Ciolacu: 

 

Cresterea varstei de pensionare, inghetarea veniturilor – salarii, pensii , alocatii, pe scurt austeritate. Atat a mai ramas din povestile cu investitii 'wow', de zeci de miliarde de euro, promise prin PNRR, de presedintele Iohannis si Guvernul Sau de incapabili! Saracirea romanilor si scaderea nivelului lor de trai, sub forma asa-ziselor 'reforme' sunt singurele certitudini din planul pe care Guvernul de dreapta l-a trimis la Bruxelles.

Romanii trebuie sa stie ca vom imprumuta 15 miliarde de euro doar pentru a hrani prietenii, firmele de consultanta si membrii de partid care vor vota in congresele PNL si USR. Dezvoltarea Romaniei, reducerea decalajelor, cresterea nivelului de trai al romanilor, educatia, sanatatea, infrastructura, agricultura si firmele romanesti mai pot astepta.

Citu si Barna au de castigat niste alegeri interne si singura lor grija a fost transformarea PNRR-ul in vitelul de aur al baronetului si clientelei lor de partid. Dupa ei, potopul!”.

Comentarii

# Sphinx date 3 iunie 2021 21:41 +13

Cei 15 miliarde de euro. au scadenta de rambursare cu tot cu dobanda aferenta in anul 2050. Asa ca 2 generatii sunt ca si SACRIFICATE de nemernicii PNL-UDMR-USR-PLUS . Si niste IDIOTI i-au votat.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 13.06.2021 – Cristi Ban s-a prins de smecherie

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva