12 noiembrie 2019

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MITING PENTRU SIIJ – Organizatoarele demonstratiei pentru sustinerea sectiei speciale acuza: „Toate incercarile de a afla un raspuns clar din partea Primariei Bucuresti privind autorizarea manifestarii s-au lovit de un zid al tacerii... Grupurile #rezist au ocupat ilegal spatiile publice, au intreprins acte de vandalism, dar nu s-a intreprins niciun demers. Cand se solicita autorizarea unei adunari publice cu respectarea legii, se pun piedici celor ce nu au aceeasi parere cu majoritatea #rezist”

Scris de: V.B.

30 octombrie 2019 17:55
Vizualizari: 4206

Primaria Capitalei nu catadicseste sa spuna daca autorizeaza sau nu o manifestatie in sprijinul Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Asta in timp ce pana acum aceeasi Primarie Generala a stat cu bratele-n san cand huliganii #rezist s-au dedat la numeroase proteste neautorizate. Acuzatia a fost formulata miercuri, 30 octombrie 2019, chiar de catre cele doua organizatoare ale mitingului pro-SIIJ: Nela Secara (foto stanga) si Mihaela Marinescu (foto dreapta). Astfel, se confirma ceea ce Lumea Justitiei a aflat in ca de zilele trecute (click aici pentru a citi).


Cele doua antreprenoare au tot interesul sa organizeze un asemenea eveniment, in conditiile in care sectia speciala reprezinta ultima speranta pentru niste oameni care au intrat in malaxorul instantelor si parchetelor. Nu de alta, dar organizatoarele insele sunt victime ale magistratilor: Nela Secara a fost executata de catre DNA Oradea (fiind achitata definitiv intr-un dosar in care faimosul paraditor Cristian Ardelean o azvarlise in arest preventiv – click aici pentru a citi), iar Mihaela Marinescu este de cinci ani de zile plimbata intre instante, parchete si sectii de Politie, in incercarea de a-si recupera o datorie la care are dreptul prin sentinta ramasa definitiva (Luju.ro v-a prezentat-o in serialul „Afacerea Neverland”click aici pentru a citi). De asemenea, Marinescu a organizat in vara anului trecut o adunare in fata PICCJ pentru sustinerea jandarmeriei care oprise lovitura de stat #rezist din 10 august (click aici pentru a citi).

Redam comunicatul privind atitudinea PMB fata de manifestatia de sustinere a SIIJ:

Prin prezenta, solicitam sprijinul presei pentru a aduce in atentia publica o grava incalcare a drepturilor cetatenesti cu privire la libera exprimare, astfel cum sunt prevazute in Constitutia Romaniei.

O lunga perioada de timp, grupurile #rezist au ocupat ilegal spatiile publice, au intreprins acte de vandalism asupra unor institutii publice si cu toate acestea din partea organelor statului abilitate sa ia masuri nu s-a intreprins niciun demers.

Cand se solicita autorizarea unei adunari publice cu respectarea legii, pe un subiect extrem de fierbinte in agenda publica, JUSTITIA, constatam ca in mod voit se pun piedici acelora ce nu au aceasi parere cu majoritatea #rezist tot mai prezenta in toate institutiile statului.

Solicitam sa retineti ca acest miting este organizat de catre Nela Mirela Secara, victima procurorului Ardelean de la Oradea, si de catre subsemnata Marinescu Mihaela, cea care in august 2018 am organizat o Adunare publica in sustinerea Jandarmeriei Romane, urmare a evenimentelor din 10.08.2018, de asemenea o victima a abuzurilor si incompetentei unor procurori.

In concret, subsemnata, impreuna cu Nela Mirela Secara, la data de 16.10.2019 am formulat si depus cerere catre Primaria Bucuresti cu privire la organizarea unei adunari publice avand ca tema principala 'Sustinerea SIIJ'. Aceasta cerere a fost inregistrata in aceasi zi sub nr. 1783328/16.10.2019.

La data de 24.10.2019, am primit din partea primariei pe mail o Adresa semnata de catre viceprimarul Aurelian Badulescu, avand ca destinatari directi Directia de Jandarmi Bucuresti, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti si Directia de Politie Locala a Municipiului Bucuresti si in subsbsidiar subsemnatele, cu mentiunea 'spre stiinta' . Aceste institutii erau informate cu privire la intentia Adunarii publice mai sus mentionate . In cuprinsul aceluiasi mail ni s-a comunicat ca 's-a decis' ca nu mai este necesara prezenta la Comisia Consiliului Local ce are in atributii solutionarea unor astfel de cereri.

Dorim sa precizam faptul ca ne-am adresat institutiilor ce au fost mentionate in Adresa din 24.10.2019 si ni s-a raspuns fara echivoc ca aprobarea / neaprobarea acestei actiuni intra in sarcina exclusiva a Comisiei din Primaria Capitalei.

Mentionam ca toate incercarile noastre de a afla un raspuns clar, legal din partea Primariei Bucuresti cu privire la autorizarea sau neautorizarea acestei manifestari s-au lovit de un zid al tacerii. Practic, cu doua zile inainte de evenimentul anuntat inca din data de 16.10.2019, nu stim daca putem sa ne adunam si sa manifestam public cu privire la subiectul abordat.

Avand in vedere situatia existenta, consideram ca toate piedicile puse de catre institutiile statului au ca scop clar impiedicarea liberului drept de exprimare garantat de Constitutia Romaniei.

In Romania este mai este democratie sau am intrat deja in Dictatura?

Referitor la intreaga situatie de fapt, va stam la dispozitie cu documente ce sustin demersurile intreprinse si afirmatiile facute.

Cu consideratie,

Nela Mirela Secara

Mihaela Marinescu”.

Comentarii

# Ioana M. date 30 octombrie 2019 18:18 +5

Sa i dea in judecata in contencios....

# unul din lumea cea mare date 30 octombrie 2019 19:35 +12

imi este greata gretoasa si scirba scirboasa sa mai comentez actele acestor 98 %golani ai mermelelei.astia toti ar trebui strinsi si facut un nou canal timisoara constanta via botosani.asta/i mermeleala in mermelica ,si mai vine iarasi predoiu cu alte mermeleli pdliste deghizate in peneliste.il vor plinge romanasii cu lacrimi de crocodil si pe ,,dragnia,, si pe dancila.asa cum joianisul national a pus foic la colectiv asa pune foc mermelicei impreuna cu orban si minaristii(ca sa nu le zic onanistii) liberali.mermelacilor o sa va uitati la coana turcan si la gentile ei cu botulin ca la udrea.in fond turcanca/i noua udrea,a politicii momentului.am o vagapremonitie,ca hitlerica in spilhozeni nu o sa iasa ,chiar daca/i in bloc starturi de presedinte.uita de israelieni ,si aia/l vor face, cu toata supunerea lui fascista fata de merkelita si ss germane

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 30 octombrie 2019 19:49 +1

o adinca plecaciune pentru suferintele acestor 2 doamne!!!!!!!!!!!!!!

# immun/teanu date 30 octombrie 2019 19:58 +1

Cand vor fi arestate aceste doamne! /fara vreo judecata, normal. Nu-si dau seama, "iresponsabile", ca incalca dispozitia, angajament electoral, data de dl. Iohanis (cel Mare si Sfant). Si de dl. Ludovic (da Bavaria /nOstra) luata la hang pe acord mandolina. Si nobilele idealuri "rezist" intinand! Ca care din noi e mai tare?! Ca care din noi e mai greu?! La "cremenal" cu ele (ca Canal nu ai e), pana se reediteaza "furnale". [ N-am aflat de acest miting si nici cand ar fi. Si neautorizat (veto!, doamna Pandele?) sa venim. ]

# ROMANI TREZITI-VA ! date 30 octombrie 2019 22:37 +5

Din cauza acestor paduchi institutionali, acesti paraziti pe bugetul tarii (facut de noi) din servicii si ,sanki, justitie , ne pleaca comorile cele mai de pret , copii , sa sclavageasca la stainezi.

# unul din lumea cea mare date 31 octombrie 2019 05:16 +2

ptr nea immun/teanu// nea muntene intelesesi gresit bre!!!!!!!doamnele de mai sus nu/s hastagiste sau hastagiene!!!!!!daca te uitai la nea gidea la emisiune intelegeai cit de hartanita a fost nela secara de catre procurorul man de la oradea.cit a stat nevinovata la puscarie aceasta femeie din cauza lui man.intelegeai cum i/a darimat afacerea nenorocitul de man impreuna cu gasca lui de nenorociti,intelegeai ca aceasta DOAMNA NELA SECARA s/a inbolnavit de cancer din cauza nenorocitului de man, care nu sare cu un nanomilimetru mai mult decit portocala.eu sper ca familiei lui man sa/i dea dzeu (la toata familia ,din fasa in barba alba)exact ce i/a facut el nelei secara

# santinela date 31 octombrie 2019 07:53 +6

S-a timpit FIREA ?

# gica70 date 31 octombrie 2019 09:32 +1

Tot ce se intampla in tara si in exterior, parca-i un facut, parca-i un blestem, apare ca normal unora ce-i "de-andoaselea"! Ne spun toti iar unii chiar si rad de noi astia care spunem ca este o 'conspiratie'. Dar vad ca nimeni, da' nimeni dintre cei care ne conduc si care au putere tac chitic cand mii vagoane pline cu cherestea parasesc tara iar padurarii sunt ucisi(cu toate ca s-a incercat ceva in parlament cu radarul padurilor), nimeni nu vede ca de 4 (patru) ani nu se face nimic cu procesul catastrofei de la Colectiv, decat ca in preajma comemorarii se mai fac ceva audieri dupa care se asterne linistea, nimeni nu vede ca fetele nostre sunt traficate, nimeni nu vede ca nu mai stii care este criminalul, care este politistul si care este magistratul; ura si prostia au napadit tara impinsi de acest RAU NATIONAL care este presedintele TARII NOASTRE! El este capul rautatilor, de la el izvorasc toate relele, el care ar trebui sa ne fie MODELUL TARII.

# imun/teanu date 31 octombrie 2019 11:39 0

Lui "unul din lumea cea mare". Regret, n-ati inteles deloc ironia. Prin reducere la absurd. In subsidiar sunt sigur ca doamnele sunt "fisate" si le urmeaza inevitabil "pedeapsa". Ca de altfel si noua postacilor "contra lui vant", totul fiind in amanunt "contabilizat" la rabojul secret. Veti afla "cand va veni la tine vantul", pe vechiul sistem (din ambele puncte cardinale opuse) al "epurarii", care se desavarseste tihnit "pas cu pas" /pana unde se va ajunge e imprevizibil, fara limite poate. * N-ati inteles ca (oricat stiute "monitorizarile") vin la acest miting? /se va-ndrazni (sa se vina)?, contra "rezist" /va mai fi doamna Pandele "concilianta" la si diferit de "rezist"? Acum (ca de!, "haz de necaz") este si clar? /doamnele in caz fiind deplin "patite" deja.

# Neanae date 31 octombrie 2019 11:53 +1

Săracele, au dat cererea unde nu trebuie! Sigur unicului funcționar #rezist sub acoperire care a dosit-o. Sfat. Duceti-va dragele mele cu câțiva jurnaliști pașnici la primărie, sau unde trebuie sa lăsați cererea. Cu scris pe plic APROBARE URGENTĂ VA RUGAM ! Nu exista sa nu primiți aprobare atâta vreme cat este asumată organizarea. CURAJ! Fără tămbălău. Cand ati reușit, si numai dupa eveniment, vedeți de dați de imbecilul/imbecila care SIGUR nu a înaintat cererea... atunci sa faceți ceva acelei/acelui funcționar pentru NEGLIJENȚA sau ABUZ. Puneți-i pelea in saramura ... SUCCES DOAMNELOR! Ati fost prea educate, data viitoare un pic de tupeu si oleaca de alai..

# Titi Berlogea date 31 octombrie 2019 20:51 -2

In numele democratiei nu vad de ce doamnele susnumite n-ar putea sa tina un meeting pentru sustinerea drepturilor care cred ca li se cuvin. Ar putea sa devina un simbol al luptei SIIJ cu sine insusi #faraSIIJ, acest apendice politic va disparea fara multa galagie si va ramane in istorie ca un accident al Justitiei ca instrument politic, probabil va fi pomenit si in cursurile de anul III ale Facultatii de Drept (la capitolul "ASA NU")

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

    • VERDICTUL ZILEI - Va fi ajutat Klaus Iohannis de DNA in lupta cu Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 12.11.2019 – Ana nu a putut sa deschida gura. Predoiu a intrat in paine

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva