20 April 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MOLOMAN, LAZAR SI ASOCIATII – Avocatii George Moloman si Andrei Lazar, impreuna cu o echipa de specialisti atent aleasa, ofera asistenta juridica la cele mai inalte standarde. Societate in plina expansiune, Moloman, Lazar si Asociatii mizeaza pe loialitate si maxima confidentialitate in serviciile de asistenta juridica pe care le ofera in drept penal, drept civil, drept comercial si insolventa, dreptul muncii, recuperare creante, infractiuni economice, drept bancar si financiar

Scris de: L.J. | pdf | print

8 April 2015 18:23
Vizualizari: 136283

Societatea Civila Profesionala de Avocati Moloman, Lazar si Asociatii este o societate de avocatura care asigura asistenta si reprezentare juridica de inalt nivel, asociatii avand o experienta bogata in rezolvarea cauzelor de natura civila, penala, comerciala si de contencios. In acelasi timp, societatea noastra si-a extins practica pe dosare de mare complexitate ce acopera si sfera litigiilor, falimentului si insolventei, dreptul muncii si dreptul familiei.


In scurt timp de la infiintare, SCPA Moloman, Lazar si Asociatii a reusit sa se impuna si sa ofere asistenta juridica in cazuri de notorietate, inclusiv in dosare instrumentate de structurile specializate ale Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie – DIICOT si DNA (Directia Nationala Anticoruptie). In ceea ce priveste rezolvarea litigiilor, societatea noastra pune la dispozitia clientilor sai si activitate de consultanta – fiscala, bancara, in materia contenciosului administrativ, o serie de entitati din domeniul economic, piata asigurarilor, finante-banci apeland la serviciile noastre.

In prezent, echipa este formata din avocat George Moloman (foto) si avocat Andrei Lazar (foto), colaboratorii acestora completand plaja serviciilor de asistenta juridica si consultanta puse la dispozitie de societatea noastra. Printre colaboratorii nostri se numara SCA Vladoiu si Asociatii, SCA Badita, Pop si Asociatii, SCA Mihnea Stoica si Asociatii, SCA Aron, Racoviceanu si Asociatii, SCA Fenechiu, Savu si Asociatii.

Societatea noastra are in structura colaboratori specializati si pe domeniul afacerilor, avand experienta in cauzele ce privesc drepturile de proprietate intelectuala, dreptul de proprietate, piete de capital, drept medical si farmaceutic, asigurari, concesiuni si infrastructura, achizitii publice, drept imobiliar, drept bancar, comunicatii, IT si Media.

Partenerii SCA Moloman, Lazar si Asociatii sunt specialisti dedicati profesiei, ale caror rezultate sunt recunoscute. Avocatul George Moloman are o practica in domeniu de 12 ani, este membru in Comisia de Disciplina a Baroului Bucuresti, iar avocatul Andrei Lazar are o experienta de sapte ani ca magistrat procuror si opt ani in avocatura.

Membrii Moloman, Lazar si Asociatii pledeaza in fata tuturor instantelor judecatoresti, la Curtea Constitutionala, Consiliul Concurentei, Comisia de Arbitraj din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, precum si in cauze ce privesc incalcarea drepturilor omului, in fata instantei internationale a CEDO.

Aria litigiilor este acoperita inclusiv prin serviciile de asistenta juridica pe care le oferim in cadrul procedurilor de conciliere, de dispute corporatiste si litigii legate de recuperarea de creante, SCA Moloman, Lazar si Asociatii avand in portofoliu si cauze legate de Fondul Proprietatea.

Societatea noastra asigura asistenta si reprezentare juridica, precum si consultanta in urmatoarele domeni:

-Drept penal

-Drept civil

-Drept comercial si insolventa

-Dreptul muncii

-Recuperare creante

-Societati comerciale

-Contencios administrativ

-Infractiuni economice

-Emigrare si cetatenie-Litigii si arbitraje

-Drept bancar si financiar

-Dreptul mediului

Onorariile practicate de SCA Moloman, Lazar si Asociatii acopera toate serviciile de asistenta juridica si reprezentare, in functie de mandatul incredintat, iar in cazul unor incidente procesuale ce pot aparea pe parcursul derularii contractului de asistenta incheiat cu clientii societatii noastre, se va percepe un onorariu special.

SCA Moloman, Lazar si Asociatii este o societate in plina expansiune, care ofera tuturor clientilor sai o asistenta juridica la cele mai inalte standarde, loialitate si maxima confidentialitate.

Moloman Lazar si Asociatii

Adresa: Bld. Octavian Goga nr. 12 bl. M23, sc. 1, et. 7, ap. 21, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 021.327.22.36

Fax: 021.327.22.37

E-mail: office@mlex.ro

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 19.04.2024 – Prima victorie in instanta obtinuta de vanatorul de pedofili

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva