26 ianuarie 2022

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

MOTIVELE MANDATULUI DE INTERCEPTARE – DNA a cerut ascultarea Oanei Haineala, intrucat “a discutat in cadrul unor convorbiri telefonice avute cu Branga Rita detalii ale cercetarilor, relatandu-i totodata acesteia din urma si discutia avuta cu procurorul... Acest fapt ridica suspiciuni cu privire la posibilitatea ca Schmidt Haineala Oana sa fie implicata in posibile fapte de coruptie”

Scris de: Razvan SAVALIUC - George TARATA | pdf | print

30 iulie 2013 16:50
Vizualizari: 5468

Sefa CSM Oana Haineala a fost interceptata de procurorii DNA in dosarul procuroarei Rita Branga, intrucat existau suspiciuni cu privire la implicarea acesteia in fapte de coruptie. In 21 iunie 2006, Irinel Paun (foto), procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA la acea vreme, a solicitat Curtii de Apel Bacau autorizarea interceptarii si inregistrarii pe o perioada de 30 de zile (21 iunie 2006 – 21 iulie 2006) a convorbirilor telefonice purtate de fosta prim-procuroare a Parchetului de pe langa Judecatoria Podu Turcului, Rita Branga, a sotului acesteia, Bogonos Branga Ioan, dar si a Oanei Andrea Schmidt Haineala, atunci prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau.


DNA precizeaza in solicitarea transmisa Curtii de Apel Bacau ca interceptarea si inregistrarea convorbirilor Oanei Haineala sunt necesare in conditiile in care actuala sefa a CSM a discutat cu Rita Branga detalii despre ancheta care o viza pe aceasta din urma, oferindu-i inclusiv detalii despre o discutie pe care a avut-o cu un procuror DNA.

Iata ce se precizeaza in solicitarea trimisa de DNA Curtii de Apel Bacau:

Desi este vorba de o ancheta penala in curs de desfasurare, imprejurare cunoscuta si de Schmidt Haineala Oana, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, aceasta a discutat in cadrul unor convorbiri telefonice avute cu Branga Rita detalii ale cercetarilor, relatandu-i totodata acesteia din urma si discutia avuta cu procurorul din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie cu ocazia ridicarii unor documente de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau. Acest fapt ridica suspiciuni cu privire la posibilitatea ca Schmidt Haineala Oana sa fie implicata in posibile fapte de coruptie savarsite in participatie cu Branga Rita si Bogonos Branga Ioan”.

In aceeasi zi, judecatorul Catalin Serban de la Curtea de Apel Bacau a autorizat interceptarea si inregistrarea convorbirilor telefonice purtate de fosta prim-procuroare a Parchetului de pe langa Judecatoria Podu Turcului, Rita Branga, a sotului acesteia, Bogonos Branga Ioan, si a Oanei Andrea Schmidt Haineala.

In final, DNA i-a dat NUP Oanei Haineala pe motiv ca in urma cercetarilor efectuate in cauza nu s-a dovedit cu certitudine ca Schmidt Haineala Oana ar fi favorizat pe inculpata Branga Rita, cercetata pentru fapte de coruptie, insa discutiile sefei CSM pot fi judecate de opinia publica.

Comentarii

# BERCEA MONDIAL : ,, E MANEVRA LU FRAȚII MIEI.........,, date 30 iulie 2013 17:12 +19

NUP Oanei Haineala , NUP Traian Băsescu, NUP Roberta Anastase, NUP Stoina Eugen, NUP Adriean Videanu, NUP  Bocsan Gheorghe, NUP in totalitate la ,,CARACATIȚĂ,,.          Este bine domnule CAZANCIUC ???????

# unul din lumea cea mare date 30 iulie 2013 17:13 +5

zicea unul pe aici (o napirca )despre zeita justitiei adica ,,cica,,themis....\' atunci i/am replicat ca nu mai este themys cica s/a metamorfozat in (ar)themys. napirca atunci(adica acum vreo 3/4 zile )nu a inteles nimic probabil,acum i/am si demonstrat ca justitia a devenit ZEITA VINATORII. ACUM ASTIA CARE NU STIU MITOLOGIE inteleg ca justitia a ajuns mint(ologie).asa s/a ajuns napircile si viperele MINT!!!!!! este o vorbas romaneasca ,,cum este turcul(gunoiul)asa/i si pistolul(napircile si viperele) va dati seama in ce tara traiti!!!!!(ma cam exclud caci am posibilitate in ore sa ajung in patria mea adoptiva).sa le multumiti tembeloizilor care l/au votat pe gunoiul infractor!!!

# Pilot adevarat date 30 iulie 2013 22:50 -3

Nu veni,totusi. Sunt prea multi paraziti aici,ce sa ma facem cu unu dat afara pentru betie? 

# unul din lumea cea mare date 31 iulie 2013 02:19 -4

pentru pilot adevarat//te/ai dat in fapt ca esti si habarnist si ca te si oftici.daca esti asa de ,,pilot adevarat explica/mi si mie unde/i apu,sul si ce inseamna sau la ce se foloseste !!!!! cit despre alcool..crezi ca lucrez la ,,scaune,,?

# Nuti date 30 iulie 2013 22:39 +1

Din cite am înțeles nenea din poza e tras de mult pe o linie moarta prin PG si a avut afaceri judiciare legate de Vintu. Trebuie sa recunoastem ca Adina e mai tare decit Viagra dacă trezeste morții  din somnul de veci . Același domn are o soție judecatoare pe la Trib București , mai căutati si veți vedea unde duc firele adevărului ...

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 25.01.2022 – Black Hole la BRD: indepartarea prin forta a procurorului DIICOT Adrian Todoran

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva