24 July 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NICIO SURPRIZA DE LA CSM – Seful Parchetului Curtii de Apel Oradea, procurorul Aurel Sebastian Valean, a fost avizat in unanimitate de Sectia pentru procurori a CSM pentru numirea in functia de prim-adjunct al PICCJ. O decizie similara a fost luata si fata de prim-adjunctul Parchetului Tribunalului Bucuresti, procurorul Nicolae Solomon, propus ca adjunct al PICCJ (Minuta)

Scris de: George TARATA | pdf | print

19 June 2023 16:47
Vizualizari: 2948

Candidatii la functiile de prim-adjunct si adjunct al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au trecut fara probleme de interviul sustinut luni, 19 iunie 2023, in fata Sectiei pentru procurori a CSM.


 

Astfel, procurorii din CSM au avizat favorabil propunerea ministrului Justitiei privind numirea in functia de prim-adjunct al PICCJ a procurorului Aurel Sebastian Valean (foto 1), seful Parchetului Curtii de Apel Oradea.

Tot cu unanimitate, Sectia pentru procurori a CSM hotarat sa avizeze favorabil propunerea ministrului Justitiei de numire in functia de adjunct al PICCJ a procurorului Nicolae Solomon (foto 2), prim-adjunct al Parchetului Tribunalului Bucuresti si fost membru CSM.

Marti, 20 iunie 2023, la Sectia pentru procurori a CSM vor sustine interviurile Tatiana Toader si Paul Silviu Dumitriu (propusi pentru numirea ca adjuncti ai DNA) si Claudia Curelaru (propusa pentru numirea ca adjuncta a DIICOT).


Iata minutele hotararilor Sectiei pentru procurori a CSM:


Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil propunerea ministrului justitiei de numire in functia de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului AUREL – SEBASTIAN VALEAN, procuror general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea. (unanimitate)

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil propunerea ministrului justitiei de numire in functia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului NICOLAE – ANDREI SOLOMON, prim procuror adjunct in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. (unanimitate)”.

Comentarii

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 23.07.2024 – Judecatoarea la care a picat gruparea Coldea

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva