4 March 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NITU FACE PE NIZNAIUL – Pieriti de frica DNA, procurorii PICCJ condusi de Tiberiu Nitu nu vor sa puna capat practicilor infractionale de scurgere a stenogramelor si actelor secrete din faza urmaririi penale. Sesizat de Lumeajustitiei.ro cu documentul semnat electronic “fmirica” - care poate apartine procuroarei Florentina Mirica - livrat presei de DNA inaintea deciziei de arestare a judecatorului Stan Mustata, PICCJ raspunde: “Elementele privind sesizarea din oficiu nu s-au conturat”

Scris de: Razvan SAVALIUC - George TARATA | pdf | print

18 May 2014 12:28
Vizualizari: 5934

Este clar. Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, condusi de Tiberiu Nitu (foto), tremura de frica DNA. Aceasta este opinia noastra si aceasta este singura explicatie pe care noi o gasim in fata refuzului PICCJ de a pune capat practicilor de scurgere a informatiilor si stenograme din dosare aflate la DNA in faza de urmarire penala, la care au acces doar procurorii. Chiar si atunci cand exista indicii rezonabile in legatura cu infractiunea de divulgare a informatiilor secrete de serviciu sau nepublici, dar si indicii privind posibila „sursa”, procurorii de la Parchetul General nu indraznesc sa declanseze verificari pentru a afla cine din DNA a livrat presei de casa informatii secrete, incalcand astfel art. 304 Cod penal.


In urma cu aproximativ doua saptamani, in 30 martie 2014, Lumeajustitiei.ro a sesizat Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, in legatura cu posibila infractiune de “divulgare a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice” comisa de un procuror DNA. Este vorba despre o scurgere de informatii in cazul judecatorului Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, arestat preventiv pentru acuzatii de coruptie. Am aratat la acea data ca pe documentul electronic (PDF), continand referatul privind propunerea de arestare a judecatorului Stan Mustata, care a fost furnizat pe sest presei in noaptea de 29 aprilie 2014 chiar inainte ca cererea de arestare preventiva sa se judece, metadata fisierului indica autor “fmirica” (vezi facsimil). Iar cine doreste sa verifice o poate face descarcand referatul de la finalul articolului, dand „click dreapta”, accesand rubrica „properties” si intrand la rubrica „PDF information”.

Dupa cum se stie in DNA activeaza procuroarea Florentina Mirica, aceasta fiind de altfel si procuroarea de caz in dosarul lui Mustata. In aceste conditii, am solicitat declansarea unei anchete care sa se stabileasca daca nu cumva calculatorul de pe care lucreaza procuroarea Florentina Mirica la DNA este denumit „fmirica” si daca aceasta a fost cea care a livrat presei referatul de arestare al judecatorului Stan Mustata. Evident, ancheta ar fi putut sa scoata la iveala ca nu Florentina Mirica a dat jurnalistilor referatul, acesta fiind creat doar pe calculatorul sau, ci un alt coleg de-al ei. Oricum, sursa este sigur de la DNA, in conditiile in care documentul a fost livrat in format electronic, or nici macar instantele il primesc pe mail, ci pe hartie.

Nimeni nu va sti insa cine a livrat presei documentul. Asta intrucat Parchetul General refuza sa ancheteze acest incident.

Intrebarea adresata de Lumeajustitiei.ro Parchetului General

La cateva zile dupa ce am publicat articolul, in 5 mai 2014, Lumeajustitiei.ro a adresat o solicitare Parchetului General, in care am cerut sa ni se spuna daca procurorii s-au sesizat si au declansat cercetarile in acest caz.
Iata intrebarea pusa de Lumeajustitiei.ro:

In urma dezvaluirilor noastre din editia din 30 aprilie 2014 - in care am sesizat institutia pe care cu onor o conduceti in privinta unei fapte prevazute si pedepsite de art 304 Cod penal, prin articolul intitulat "GROAZNICUL INDICIU - Lumeajustitiei.ro sesizeaza Procurorul General al Romaniei privind posibila infractiune de “divulgare a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice” comisa de un procuror DNA. Pe documentul electronic furnizat pe sest presei, continand referatul privind propunerea de arestare a judecatorului Stan Mustata, metadata fisierului indica autor “fmirica”. Aceasta poate fi procuroarea Florentina Mirica" - va rugam sa ne precizati:

- daca v-ati sesizat in privinta celor semnalate de Lumeajustitiei.ro si se fac verificari pentru stabilirea situatiei de fapt”.

Raspunsul PICCJ catre Lumeajustitiei.ro: „Elementele privind sesizarea din oficiu nu s-au conturat”

Am primit raspuns de la Parchetul General peste noua zile. Desi pare greu de crezut, in 18 mai 2014, PICCJ ne-a transmis ca „elementele privind sesizarea din oficiu nu s-au conturat”. Cu alte cuvinte, nu exista elemente pentru ca procurorii sa se sesizeze si sa declanseze o ancheta. Asta desi, asa cum se poate vedea si in facsimil, dar si in fisierul atasat la finalul articolului, existau toate indiciile ca referatul de arestare a provenit de la DNA.

Iata raspunsul PICCJ:

Referitor la solicitarea dumneavoastra adresata prin e-mail si inregistrata initial, la data de 5 mai 2014, cu numarul de mai sus la Biroul de informare publica si relatii cu presa, prin care faceti referiri la aspecte relatate in cuprinsul unui articol de presa publicat pe platforma on-line „Lumeajustitiei.ro”, in data de 30 aprilie 2014, intitulat „Groaznicul indiciu”, va facem cunoscute urmatoarele:

Avand in vedere cadrul legislativ privind modurile de sesizare, inclusiv in legatura cu domeniul ce formeaza obiectul prezentei solicitari, va comunicam faptul ca din datele publice la care ati facut referire, elementele privind sesizarea din oficiu nu s-au conturat”.

Procurorii PICCJ, complici la incalcarea articolului 304 Cod penal

Cert este ca, prin pasivitatea lor, procurorii PICCJ condusi de Tiberiu Nitu devin complici la savarsirea unei infractiuni. Asta intrucat, divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice este pedepsita, potrivit alineatului 1 al articolului 304 din Codul penal, cu amenda sau cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.

Prezentam prevederile articolului 304 din Codul penal, privind “Divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice”:

(1) Divulgarea, fara drept, a unor informatii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicitatii, de catre cel care le cunoaste datorita atributiilor de serviciu, daca prin aceasta sunt afectate interesele sau activitatea unei persoane, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda”.

*Cititi aici raspunsul PICCJ catre Lumeajustitiei.ro

*Cititi aici referatul DNA scurs in presa, in care se poate observa ca metadata documentului indica autor ”fmirica”

*Cititi aici sesizarea facuta de Lumeajustitiei.ro privind posibila infractiune de “divulgare a informatiilor secrete de serviciu sau nepublice” comisa de un procuror DNA

Comentarii

# PRIORITATE AMANATA date 18 May 2014 12:06 +11

O fi avind aceeasi scuza ca si ex-suspendatu care cica ar fi bun de premier - are altele pe cap . . .

# unul din lumea cea mare date 18 May 2014 12:21 +13

nici MAIMUTOIUL ASTA nu sare mai departe decit GASCA de napirci si vipere.dupa fata LUI se vede cum si asta MAIMUTARESTE justitia.cum dracului de ne/am ales cu menajeria asta de napirci, vipere,maimutoi,limbrici,parasute,gunoaie,tembebruxelezi,femei cu sarmale in cap,sprincenate,nasiti in suflet,generali cu cap de musca, koivesite,morarite,zeg(henite)renite si orches de imperiul raului

# unul din lumea cea mare date 18 May 2014 18:41 +3

doamne cite ,,antecedente penale,,am si pe asta vad ca s/a lipit porecla de maimutoi cu care l/am botezat ,pot sa am pretentii de ,,NAS,,(GODFATHER)

# NU E BINE ... date 19 May 2014 09:33 +1

Nu e bine, domnu Nitu, nu e bine ...

# agentul 007 date 18 May 2014 12:33 +14

La revolutie , era cu kalasnicovul in mana , puf!-unu ! pac!-doi ! parrrrrrr!,parrrrr!,,,parrrrrr!-Mama ,ce bun sunt ! Langa el niste tipi cu ochii albastri au inregistrat performanta sportiva , l-au felicitat :-OCHESTI BINE ! El cu zambetul asta tamp a intrebat :–Cum erau de-adevaratelea ? adica cum? chiar erau de-adevaratelea ? si… aia erau …? … si de atunci a ramas el cu zambetul ala tamp! ….Baietii cu ochii albastrii l-au linistit ….nu te sparia –numai noi am vazut …. OCHESTI BINE ! O sa te promovam! Si l-au promovat …ca altfel cum ajungea…nu va uitati la el Din cand in cand , cand mai uita , baietii cu ochi albastri ii amintesc cat de bine ochea ! si lui ii revine iar zambetul asta ….

# Băscase date 18 May 2014 13:55 +8

La revoluție și-a apărat patria de popor. Sistemul securist ceaușist recurge din când în când la astfel de apărări, altfel s-ar duce naibii statul securist.

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 18 May 2014 14:09 +4

ptr bascasse//,,altfel s-ar duce naibii statul securist.,, ai uitat sau probabil puteai sa adaugi SI VINE ALA BASIST

# Băscase date 18 May 2014 14:13 +3

N-are cum că el e. :-*

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 18 May 2014 15:08 +4

PTR BASCASE// ok! atunci puteai spune ,, SI O SA RAMINA AL BASIST,, caci nu stiu de ce dracului dar greu o sa scapam(daca o sa scapam) de mostenirea minunata!!!!!!!!!!chiar daca am din launtrul sistemului informatii credibile ca deja ,,lupta a inceput,,

# Gottwald date 18 May 2014 17:17 +5

Incolorul, inodorul si inspidul Nitu Tiberiu tace precum rahatu-n iarba, fiind santajat cu dezvaluirea faptelor sale de \"vitejie\'\' din timpul asa-zisei revolutii din decembrie \'89.

# obiectiva date 18 May 2014 17:24 +1

romani, cand trec TOATE partidele pe la voi sa ii votati IAR pe LUPI, indiferent de culoarea lor politica, luati-le sacosele cu pixul si brelocul si BOICOTATI ALEGERILE SAU ANULATI-VA VOTUL.....daca votati iar LUPII, iar o sa frecati menta 5 ani.......

# obiectiva date 18 May 2014 17:30 +1

cum imi vine mie ponta la usa........sa imi aduca aminte de ianuarie 2012 ...cand am luptat pe baricade mai ceva ca jeanne d`arc sau ca ecaterina teodoroiu, cand pe mine au incercat teroristii lu` baSSescu sa ma asasineze, EXACT in ziua cand s-a pronuntat CCR.... cand pe mine m-au bagat la puscarie...!!!! cu JOS BASESCU, JOS PDL.....iar USL imi vine pe 9 dec. 2012 sa imi bage UDMR ul la guvernare pe usa din dos, imi da pe ascuns 1000 de OUG printre care si OUG 80/2013, sau bate oamenii de la PUNGESTI...cand AICI, la tribunalul civil si contencios administrativ, sau la autoritatile publice locale,  am treaba cu PSD istii lu` HREBE` .... !!!!! NEVER !!! o data e omul prost in viata, daca isi continua prostiile inseamna ca are dizabilitate pshica si mentala......DA, AM VRUT SA SCAP DE BASSESCU si tu le-ai dat mesage telefonice din straintate sa intre USL cu ZGONEA IN FRUNTE in sala sa vina CCR ul...DA, AM VRUT SA SCAP SI TU AI INCHEIAT PACTE DE COABITARE LA MIEZ DE NOAPTE, CA BANDITII....

# obiectiva date 18 May 2014 17:49 +2

ce au facut in INTERESUL ROMANIEI, bochetarii de europarlamentari la PE ??? ce a facut muta de nevasta-ta, grasa lu` crin sau fonfaita de eba ????? NIMIC....nici macar NU s-au legat in lanturi......au luat ele atitudine vorbesc de neveste in fata lu` macovei cand asta delira cu RAZBOIUL CIVIL IN RO ??? de ce sa fiu eu IAR proasta sa va votez ca sa va umpleti voi buzunarele cu 10 000 de euro lunar sa va duceti in excursii la miami si la cumparaturi in dubai si italia....cu toti plozii vostri si 5 ani sa vorbesc la pereti ??? PENTRU MINE SI COPILUL MEU CE ATI FACUT ???? NIMIC !!!!!! NEVER...MAI BINE IMI PUN STAMPILA IN FRUNTE SI IES ASA DIN SECTIA DE VOTARE ! 

# UNUL DIN LUMEA CEA MARE date 18 May 2014 18:49 0

PTR OBIECTIVA// doamne si cite injuraturi mi/am luat ca il aparam si pe gunoiasul si pe ,,somnorosul pasarel,,(referire la somnoroase pasarele).obiectivo incearca sa convingi cit mai multi SA MERGEM DOAR SA NE ANULAM VOTUL!!!!!!!! sint convins ca daca se prezinta doar 5 max 10% din LISTELE TRUCATE(alta mare nemultumire a mea vis a vis de gunoiasul ponta)nici dracu nu o sa aibe credibilitate si brx o sa intre in fibrilatii. romani anulati/va votul!!!!!!!!!! ESTE CAM SINGURA NOASTRA RAZBUNARE PE TOATE MIZERIILE ASTEA !!!!!!!(de politicieni spaguiti)

# obiectiva date 18 May 2014 19:21 0

da-i pe toti la dracu`....unule, suntem parteneri ori ba ??? AM GASIT BANII LU` BASSESCU.....

# obiectiva date 18 May 2014 19:23 0

HOTNEWS....RED ALERT...BOMBA SECOLULUI.........UNDE SE AFLA BANII LUI BASSESCU.........1.  BANCA  habib ag zurich.....ag inseamna action gesselschaft.........BANCA 2. Gonet&Cie.   HBZ GROUP Habib Bank AG Zurich (HBZ) was established in Switzerland in 1967 on a solid foundation of banking tradition that spans several generations. Traditional banking values set in the context of international banking has determined HBZ\\\'s corporate philosophy - \\\"Service with Security\\\" - for over 45 years in operation.   GONET&CIE IN ABU DHABI GONET&CIE IN ABU DHABI Gonet&Cie has branched out into the Middle East with the opening of a representative office in Abu Dhabi - one of the most dynamic and ambitious financial ...

# unul din lumea cea mare date 18 May 2014 23:22 0

ptr obiectiva//alti destepti de genul argus ,dar de data asta din sie!!!!!!! nu i/au spus imperiului raului ca acum o luna elvetia a RENUNTAT LA CONFIDENTIALITATEA TRANZACTIILOR BANCARE !!!!!!!!!!!(aviz si altora) pentru ca sa se inlature evaziunea fiscala.asta s/a facut la PRESIUNILE sua si germania.singurele banci care mai asigura (doar ptr moment confidentialitate )sint cele din vaduz!!!!!!!cred ca nici orientrul mijlociu nu o sa mai fie ptr mult timp safe heaven.eu mai stiu doar unele sigure(nici cayman si virgin nu o sa mai fie ptr mult timp)mai este o tara care chiar daca/i pe o platforma petroliera ofera pasaport cetatenie deci si confidentialitate.prostul de imperiul raului nu stia ca putea sa ii puna intr/un safe deposit box fara sa/i declare.el crede ca o sa fuga si o sa supravietuiasca.asta o sa o sfirseasca ,,judecat,,........ca un inaintas al lui chit ca ala a fost cinstit si mare mare patriot

# obiectiva date 19 May 2014 06:50 +1

multumesc din inima, unule...pentru TOT, stii tu !!! o vreme ma retrag sa imi ling ranile primite in razboi...ultimele stiri m-au bulversat peste masura.....porc. MIHAI MIHAELA cu DNA ul ei, conturile lui baSSescu, RAUTATEA PURA A ANIMALELOR DIN JURUL MEU.....de jos, de sus, din politie, din magistratura,  etc........ma bucur ca argus NU a acceptat TROCUL Meu, mai bine in puscarie decat cu botnita !!!!!!!!! ASTA E VIATA.......MA GANDESC LA SFINTII PARINTI, LA PETRE TUTEA CATA PUSCARIE AU FACUT..........se poate si mai rau decat sunt eu !

# obiectiva date 19 May 2014 06:53 -1

LUMEA este prea rea si inraita pentru gustul meu de MIMOSA SENSITIVA.....de aceea, orice cataclism, orice razboi este binevenit, ca sa mai curete, purifice, cearna..........chiar de voi fi si eu afectata......NU ma tem nici macar de razboi......

# Aramis date 19 May 2014 08:21 +1

Nu cred ca cea mai buna solutie este ca romanii sa nu vina la vot sau sa vina sa-si anuleze votul. In aceste situatii numarul voturilor valabil exprimate ar fi mic, iar talibanii partidelor se vor prezenta totusi si vor asigura un procent mare, pentru ca numarul lor de voturi se va raporta la un numar de voturi valabil exprimate mic. Pentru a ne arata nemultumirea fata de toate partidele si fata de sefii de la Bruxelles, cel mai corect ar fi sa venim multi la vot si sa votam cu un independent, iar acesta nu poate fi decat MIRCEA DIACONU !

# obiectiva date 19 May 2014 09:20 -1

@Aramis, DUPA ce am scris asta, aseara, am VAZUT si eu ca ar mai fi si ACEASTA SOLUTIE....am asteptat sa mai dea si altii solutii.......DA, un independent...DAR sa NU uitam ca NU a fost de la bun inceput INDEPENDENT....ci a primit un sut in dos, un pas inainte ! ca atare, EU NICI NU MA DAU JOS DIN PAT, DUMINICA PE 25 MAI 2014......

# unul din lumea cea mare date 19 May 2014 10:01 -1

ptr aramis//da aramis!!!!!! cred ca sint de parerea ta cu diaconu.am convins lume sa mearga ca si mine sa/i dea semnatura ca sa participe ca INDEPENDENT.........DAR LA VOT NU MERG.m/am jurat ca NU MAI VOTEZ IN ROMANICA !!!!!!!!!a fost prea mare dezamagirea cu GUNOIASUL SI SOMNOROSUL PASAREL.prefer sa/mi ANULEZ VOTUL si sfatuiesc si alti dezamagiti ca si mine ca sa faca la fel

# obiectiva date 19 May 2014 16:16 -1

aiurea, Aramis, nici cu INDEPENDENTII nu este nici o scofala...sunt 11...UNSPREZECE.....independenti....ce diabolic lucreaza Illuminati.......din care 3 TREI......sunt plecati din 1978 !!! din ROMANIA......si au duble cetatenii.......sa aleg IAR niste agenti CIA ??? sau STASI ??? sau KGB ???? NEVER ! mai bine stau si dorm .......si imi rod unghiile cum se-o fac la duJmani....

# ARGUS date 18 May 2014 20:51 -3

obiectivo,joci la doua maini si nu e bine,

# obiectiva date 18 May 2014 21:07 0

crezi ca puteam tine in mine , in secret, o astfel de stire senzationala ???? EXPLODAM ! 

# ARGUS date 18 May 2014 21:26 -3

da,tu,dar scrie romaneste sa inteleaga tot omul.raman la parerea mea.

# obiectiva date 18 May 2014 22:22 +1

NU mai ameninta cu NU E BINE, ca stim a cui vorba este !!! CINE HOTARASTE CE E BINE SAU NU ???? LIBERUL ARBITRU AL FIECAREI PERSOANE.......eu joc la 2 maini ??? si ce e bine, dupa parerea ta ??? ca baSSescu a luat bani in 2004 pentru campania electorala de la LUKOIL......???? e bine ca SRI transporta peste granita sacii cu bani (valuta) de la LUKOIL si astfel face EVAZIUNE FISCALA ???  e bine ca ramane statul roman fara cei 24 %TVA ??? e bine ca l-ati scapat pe dinu patriciu ???? e bine ??? NU E BINE, ARGUS, NU E BINE !

# obiectiva date 18 May 2014 22:31 +2

da` stii ce ma amuza cel mai tare ???? AI CURAJ sa imi scrii si sa imi raspunzi DOAR dupa ce vezi ca NU sunt online.......asa ca, inca NU sunt decisa daca esti din SRI sau din STS !!!!!!!!! deja STIU ca daca nu doar inchid calculatorul, ci abia dupa ce ma duc la culcare sau scot de tot internetul, imi raspunzi !!! mult mai dureaza pana gandesti raspunsurile, intrebarile si argumentele  pentru mine !!! ma urmaresti prin * MONSAT – Sistemul Naţional de Monitorizare a Comunicaţiilor prin Satelit. ca sa si traduc....VEDETI TEXTUL DE PE cotidianul.ro....NU ESTE MINCIUNA....Cine este agentul CIA care lucrează pentru Băsescu? Acasă » Accente » Circulă pe net    Cine este agentul CIA care lucrează pentru Băsescu? Circulă pe net de ceva vreme  un text în care se explică modul în care CIA l-ar fi ajutat pe Traian Băsescu să câștige alegerile.  

# obiectiva date 18 May 2014 22:42 +1

eu zic sa terminati odata treaba cu Berbeceanu, arestati-l, judecati-l, condamnati-l , bagati-l la puscarie TOT pentru ATITUDINE..ca si pe mine ...sau pentru LIMBAJ....uite, facem un TROC ! ma eliberati din puscarie si eu NU MAI SCRIU pe Luju, ca in MUNTI SI ASA NU AM INTERNET.....deja m-am plictistit de urlat in pustiu  in mediul online !!! 

# Liberte,egalite,fraternite! date 19 May 2014 01:39 -2

Obiectivo,cati ani cu executare ai primit?....siiiiii,te plangi cum ca executi pedeapsa pe nedrept!NTZ,NTZ,NTZ!

# Liberte,egalite,fraternite! date 19 May 2014 02:09 0

Argus,apasa butonul VERDE,comentul anterior vine in sprijinul temei de casa.Tot promitea i ca ti vei face temele !Am onoarea sa ti pot fi de folos!....a,important,ultima propozitie consider o subliniata de trei ori.....daca doresti sa stii,ce subiect trebuie sa abordezi-INTREABA MA PE MINE!

# obiectiva date 19 May 2014 07:05 0

am suficienti....TU nu ai avut coraj sa intri la puscarie, dupa 1990, pentru CRIMA si GENOCID, ai fugit si ai platit mita si te-ai fofilat...........halal barbati.......meritati numai flegme ! ma BUCUR ca trocul NU a stranit atentia voastra........era prea BUN pentru VOI............eliberare contra libertate de exprimare...pentru ca eu am onoare, ma TIN de CUVANT, ar fi insemnat sa TAC si sa NU va prezint in continuare....MAGISTRATII - judecatori si porcurori- DIN CEI 99 % DE CORUPTI AI SSISTEMULUI, ....ERA MARE PACAT PENTRU NATIUNE..........SI ....NICI DE AVOCATII TRADITIONALI ........PE CARE VREAU SA VI-I PREZINT .....

# obiectiva date 19 May 2014 15:22 -1

M-AM LUMINAT...GAME OVER si sugestia de a pleca din tara inseamna sa s-a HOTARAT LICHIDAREA MEA.... DEFINITIV.....Timp de săptămâni eram oprit de poliţie când circulam cu autoturismul meu. Ba mi se lua carnetul, ba mi se oprea talonul. Pe 17 mai 1991, generalul Suceavă mi-a dat telefon şi m-a invitat “la o cafea” la sediul Ministerului de Interne, unde lucra, repet, ca şef al Corpului de Control al ministrului de Interne de atunci, Doru Viorel Ursu. Când m-am prezentat la minister, mi-a dat actele maşinii. Totodată, a profitat de acest pretext pentru a-mi lansa avertismentul: „Ai început să superi foarte tare pe foarte multă lume. Nu mă refer la mizeriile pe care le-ai spus în Parlament despre mine. Dar văd că ai ce ai şi cu ministrul Băsescu. Şi asta de mult timp. Ori te cari cât mai repede din ţară, ori eşti mierlit...”. Nu am luat în seamă ameninţarea. Dar, la câteva săptămâni, când mă întorceam acasă, în holul blocului, pe întuneric, am fost atacat şi bătut crunt  *cotidianu

# obiectiva date 19 May 2014 15:26 -1

*Marturia unui roman din Bruxelles  despre trecutul intunecat al lui Traian Basescu ` sursa cotidianul.ro......TIPIC BASSIST...am spus eu ca odata cu vizita lu` BIDEN trebe` sa ma astept la represalii......CE AVETI MA, CU MINE ? OK, DATI-I DRUMUL..NU ma mai poate speria NIMIC ! daca raman cu niscai probleme nesolutionate, FITI SIGURI ca ma voi intoarce ca FANTOMA si va desfiintez ! si pe voi, si pe famillile voastre !

# obiectiva date 19 May 2014 15:33 -1

IAR INCEPETI ca si pe forumul basescu.ro, cu aia a lu` pacepa contra cei antipacepa ??? pe mine sa ma puneti ARBITRU, ca am talent sa iau bataie de NEVINOVATA....sa ies ciufulita crunt.....

# ARGUS date 19 May 2014 01:21 -4

Nu te da smechera ca nu tine.Cu rusii e o alta nuvela pe care nu o prea stiu multi.Noapte buna.

# unul din lumea cea mare date 18 May 2014 23:13 0

pentru argus//pai arguse pentru mine scrie clar.....ca de asta nu am ajuns procuror.adica cum la scoala voastra procurareasca nu va invata sa cititi???la scoala mea ,,ne/au invatat,,!!!!parca te dadeai destept ce faci ,,acusi,,iti dai cu firma in cap???prostule!!!

# obiectiva date 19 May 2014 06:47 +1

@unule, ARGUS E IDEM CU LIBERTE, egalite, fraternite...NU te-ai prins ???? LASILOR....NICI NU MAI VORBESC CU VOI....... NU ajungea 1, trebuie 2 sa atace o biata femeie, btarana si bolnava,  `fata trecuta`.....vai de capul ei....de fapt, am avut si cate 10 la atac, o data......SI TOT I-AM PUS LA PAMANT.......de aia ne vor cuceri si rusii, si ungurii, si americanii, ca romanu` e o **** bleaga !!! el e mare DOAR in fata femeilor, batranilor si copiilor......HAI, SICTIR !

# Liberte,egalite,fraternite! date 19 May 2014 15:15 0

Obiectivo,Argus nu este IDEM Liberte....doar ca,daca spun PARTER,el intelege despre ce este vorba,pe cand tu,Obiectivo,nu intelegi!Este dreptul tau ,sa fi urmarita sau nu, de catre serviciile secrete,dar Argus doreste sa faca conversatie cu MINE,nu TU esti miza,repet!ARGUS,ti ai facut temele????....biata femeie,crede ca,esti SRI-SIE-STS-KGB etc etc etc(desi,noi doi STIM ,ca nu este asa).....Si,Argus incearca sa zambesti,mina ta ETERN serioasa,nu inspira la conversatii ;de salon;....ce spui?inca mai ai nevoie de confirmari?Astept!

# obiectiva date 19 May 2014 15:27 -1

M-AM LUMINAT...GAME OVER si sugestia de a pleca din tara inseamna sa s-a HOTARAT LICHIDAREA MEA.... DEFINITIV.....Timp de săptămâni eram oprit de poliţie când circulam cu autoturismul meu. Ba mi se lua carnetul, ba mi se oprea talonul. Pe 17 mai 1991, generalul Suceavă mi-a dat telefon şi m-a invitat “la o cafea” la sediul Ministerului de Interne, unde lucra, repet, ca şef al Corpului de Control al ministrului de Interne de atunci, Doru Viorel Ursu. Când m-am prezentat la minister, mi-a dat actele maşinii. Totodată, a profitat de acest pretext pentru a-mi lansa avertismentul: „Ai început să superi foarte tare pe foarte multă lume. Nu mă refer la mizeriile pe care le-ai spus în Parlament despre mine. Dar văd că ai ce ai şi cu ministrul Băsescu. Şi asta de mult timp. Ori te cari cât mai repede din ţară, ori eşti mierlit...”. Nu am luat în seamă ameninţarea. Dar, la câteva săptămâni, când mă întorceam acasă, în holul blocului, pe întuneric, am fost atacat şi bătut crunt  *cotidianu

# obiectiva date 19 May 2014 15:30 -1

bre, fraternite, ai disfunctii de logica, cu siguranta si sexuale ! `Este dreptul tau ,sa fi urmarita sau nu, de catre serviciile secrete,dar Argus doreste sa faca conversatie cu MINE,nu TU esti miza,repet!` ADICALEA, A FI URMARIT DE SS ESTE UN DREPT ????? saraca de mine, poate Argus e din CIA sau MOSSAD ???

# Liberte,egalite,fraternite! date 19 May 2014 17:31 +1

Obiectivo,REPET,Argus NU FACE PARTE DIN SERVICIILE SECRETE!disfunctionalitatea logicii nu este punctul meu forte.....inconvenientul comunicarii ON -LINE, -nu l cunosti pe cel din spatele NICKului si faci transferuri de persoane si caractere BLIND....esti setata pe Secret Service...imi cer scuze ca am omis CIA si Mossad-ul...de altfel,daca doresti, ii poti suspecta si pe sudanezi,afgani si nord -coreeni ca te urmaresc...stiu eu!Am vrut sa ti ;vand un pont;sa te detasezi din privinta lui Argus...dar ,insisti ..drept urmare, CONTINUA!

# obiectiva date 19 May 2014 17:56 -1

bai, fraternite, NU ma poti convinge ca NU esti argus...te-ai dat de gol...eu sunt BLIND pe net  si tot VAD ace esti tu ! incerci sa deturnezi atentia asupra ta, dar eu TOT pe argus il vreau .....pana la moarte !

# obiectiva date 19 May 2014 17:58 -1

sunt setata pe TOT ceea ce inseamna SECRET ! urasc secretele si consider ca NIMIC nu trebuie sa fie secret in viata asta ., de vreme ce noi, prostimea, suntem `beneficiarii` secretelor  ! secretele put urat , pestilential, a IAD !

# ARGUSIANUL date 19 May 2014 23:30 0

pana la moartea lui sau a ta?

# Liberte,egalite,fraternite! date 20 May 2014 00:43 0

Argus,nu ti ai facut temele!

# obiectiva date 20 May 2014 09:10 0

pentru tine are vreo importanta a cui moarte ? PANA CE MOARTEA NE VA DESPARTI ! moartea ta, desigur....moartea mea va atrage materializarea mea in ectoplasma si, in consecinta, ma voi  intoarce ca si FANTOMA ca sa va distrug !

# Liberte,egalite,fraternite! date 19 May 2014 18:37 +1

MDA!HILAR!Argus,vino te rog si lumineaza -te,tot iti doresti tu sa faci ,CU MINE,conversatie......Obiectivo-GAME OVER!indreapta ti suspiciunile spre alt Nick,inteleg ca este un dus rece pentru tine sa intelegi ca Argus NU ESTE INTERESAT PROFESIONAL, de propriul tau caz penal,el nu intelege de ce l faci SARPE,el nu intelege ca tu esti in prizonierat,ca tu ti aperi propria cauza, facand o paralela INTRE cazul tau si cel al comisarului Berbeceanu,amandoi sunteti acuzati pe nedrept,ca vi s au fabricat dosarele de Secret Service etcetera....etcetera....etcetera...

# obiectiva date 19 May 2014 18:45 -1

am inteles Argus..puteai sa mi-o zici in fata, nu pe dos....ca inteleg multe....nu stiai cum sa scapi de mine......de AZI inainte te ignor....ADIO !!!

# Liberte,egalite,fraternite! date 19 May 2014 19:56 +1

Obiectivo,frizezi penibilul deja!Eu ,NU SUNT ARGUS!....si ce vrei sa spui cu,nu stiai cum sa scapi de mine???????...esti absurda!asta suna a schizo!....matale te plangeai ca esti urmarita de Servicii Speciale...unde i logica????!!!!!cine de cine vrea sa scape=matale de Serviciul Secret OOOOOOOORI Serviciul Secret de matale?

# obiectiva date 19 May 2014 20:33 -1

tu esti schizoid, mai Argus ! eu ma adaptez afectiunilor tale...nu vezi ? cu nebunii trebuie sa vorbesti frumos si sa ii aprobi ! DA, de azi inainte TE IGNOR ...ca stiu ca TU NU MA IGNORI...NU ai scris tu ca abia in decembrie cine stie ce an ma lasi sa fac CE VREAU ??? asa ca, vrei sa ma faci sa cobor `garda jos`...NEVER !

# obiectiva date 19 May 2014 20:38 -1

ASTA E PARTEA ADEVARATA.....A RECUNOSCUT CA PANA IN URMA CU 2 ANI ERAM INTERESANTA PROFESIONAL PENTRU PENAL....adicalea, pana m-au arestat si bagat la puscarie....DUPA , SRI nu se mai implica ca institutie ! ca deja i-a bagat pe poRCuroRi si judecatori in GAME.... ```Argus NU ESTE INTERESAT PROFESIONAL, de propriul tau caz penal,el nu intelege de ce l faci SARPE,el nu intelege ca tu esti in prizonierat```, ...NU INTELEGE DE CE IL FAC SARPE ??? DA` TU DE UNDE STII CE INTELEGE SI CE NU INTELEGE ARGUS DACA NU ESTI ARGUS ???

# Liberte,egalite,fraternite! date 19 May 2014 21:23 +1

O sa te ignore!PROMIT!...si ,inca ceva,nu o sa te lase sa faci ce VREI in decembrie, a nu stiu carui an,din onorantul motiv CA N AM SA I DAU VOIE EU!...si acum mai crezi ca sunt Argus?

# obiectiva date 20 May 2014 09:15 -1

NU cred in promisiunile sasaite ale SERPILOR....DAR,  desigur, ESTI Argus....daca NU puneai intentionat virgula intre subiect si predicat, as fi avut indoieli.....nici NU ma asteptam sa se tina de PROMISIUNIle scrise sau spuse in favoarea mea....STIU ca imi veti face viata un IAD pana la moartea...mea ...ai grija cu dedublarile de personalitate, mai, Argus.....in final....nici tu nu vei mai sti CINE ESTI CU ADEVARAT !!! asta daca mai stii cumva, printr-o minune, pana in prezent !

# Liberte,egalite,fraternite! date 20 May 2014 13:50 +1

Si,totusi,NU sunt Argus!In logica ta,Mossad ul @comp. te urmaresc prin sateliti.Eu vin cu intrebarea;DE CE AR FACE O?????sunt SS ,ce naiba,nu i asa!?tot spui tu ca detii ;pretioase;informatii pentru tara si popor,n ar fi mai ;interesant;pentru aceste servicii, sa ai chiar o colega de celula prin care ;dansii;,sa te tina sub supraveghere 24|24 h.....prin sateliti,afla informatii trunchiate,dar,printr o colega de celula stiu ;dansii;exact si cat respiri in 24 h!!!!ei,ce zici?...din perspectiva mea,lucrurile ar sta in felul acesta.Si,inca odata SUBLINIEZ,nu sunt Argus!

# obiectiva date 20 May 2014 14:31 0

bine, bai, NU esti Argus, fie cum vrei tu ! dar m-am plictist sa iti raspund la toate intrebarile tale tampe...retorice, fara sens....din simplul si `onorantul motiv` ca acea colega de celula NU ar putea decat sa le comunice , DE CE AI ALES MOSSAD si nu SS nord coreene ??? decat cate ori merg la toaleta sau elimin gaze intestinale.....NU imi pierd timpul e Luju ca sa iti raspund tie ! asa ca, te rog sa MA IGNORI SI TU , NU DOAR ARGUS ! conversati-va unul cu altul si pe mine lasati-ma in plata Domnului !

# Fraternite,egalite,liberte! date 20 May 2014 15:11 0

OBIECTIVO,te voi lasa in pace,DOAR cand INCETEZI sa l mai consideri pe Argus ca facand parte din serviciile secrete,si ca,iti raspunde tie pe acest considerent.PUNT!a,inca ceva-SUNT FEMEIE!Obiectivo,tu mi creezi MIIIIIIIIIIIIIE probleme serioase cu setarea ta schizoida pe servicii secrete si implicit din care face parte Argus.NU MI MAI RASTALMACI CUVINTELE!Argus, NU face parte din serviciile secrete care te urmaresc pe mine!!!!!!!!!ti a spus o si el ca ai iesit pe ARATURA!Eu am intrat in discutie cu tine INTENTIONAT si ti am spus;GAME OVER!tradu ti cuvintele mele si repeta pana mi intelegi mesajul!GAME OVER!NU L MAI ATACA PE ARGUS CA SI CAND AR FACE PARTE DIN SERVICIILE SECRETE!!!

# obiectiva date 20 May 2014 15:23 0

esti beata, FATO ! uite , dau cu copy paste la ce ai scris la ora 15.11...```Argus, NU face parte din serviciile secrete care te urmaresc pe mine!!!!!!!!!```deci, SS pe cine TE urmaresc ??? invata INTAI sa scrii in limba romana si apoi,  mai `ne` conversam`...DEOCAMDATA, iti pun in vedere ca ma doare undeva  DE CE VREI TU si de ce probleme iti creez TIE ! BINE, ca sa incheiem discutia, NU il mai atac pe Argus in nici un fel...AM SPUS CA DE AZI IL IGNOR ??? AM SPUS !!! GAME OVER ! ALTU` LA RAND ! HAI, PA !

# Fraternite,egalite,liberte! date 20 May 2014 16:15 0

MULTUMESC!

# obiectiva date 20 May 2014 17:10 0

dar te COSTA ! 1,. te tii de PROMISIUNEA ca ma veti IGNORA ! 2. din decembrie 2014, daca NU DE AZI, FAC NUMAI CE VREAU ! SA FIE CLAR......altfel, ma razgandesc !

# obiectiva date 20 May 2014 17:26 0

oricum, rasuflu usurata ca am scapat, DATORITA interventiei tale si de Argus, si de invitatile lui cafele si la amenintarea lui cu vizite `protocolare`...GAME OVER !

# ARGUS date 18 May 2014 21:23 -2

Nu va mai legati de Nitu cu referire la noaptea revolutiei.Nu are nici o vina,nici penala nici de alta natura.A fost un soldat neinstruit care a executat niste ordine.De omorat,nu a omorat pe nimeni.Stiu asta si nu ma puteti contrazice.Problema este alta:palaria e prea mare pentru el.E un om slab,care n u ia decizii ce tin  de functia lui ianlta.Faptu;l ca ae consulta este urmarea fricii lui de a da solutii.Nu pot sa cred/inteleg cum o lasa pe Kovesi sa faca atatea prostii.Poatre da mana cu Cazanciuc si amandoi ar trebui trecuti pe linie moarta.Activ itatea DNA nu convin e multora dar asa e trendul acum.Chiar daca SRI,Guvernul,partidele au newmultumiri (dar acceptra activitatea aiuristica a DNA) sunt voci care afirma ca ar trebui luate masuri.Coruptia trebuie stopata dar cu metode legale,democratice si cu probitate profesionala.

# Valeriu Mangu date 19 May 2014 09:27 -6

Articolul “De ce Serviciul Roman de Informatii (S.R.I.) trebuie sa supravegheze corectitudinea alegerilor pentru Parlamentul European” pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu

# anarhistul date 19 May 2014 12:27 +4

[quote name=\"Valeriu Mangu\"]Articolul “De ce Serviciul Roman de Informatii (S.R.I.) trebuie sa supravegheze corectitudinea alegerilor pentru Parlamentul European” pe: http://ascunzisuri-constitutionale.eu[/quote]pisha-m-as pe troti securistii tai jegosi,imputiti si antiromani,care nici n-ar trebui sa se mai cheme SRI,din moment ce au devenit doar o anexa insalubra a CIA

# adevarul absolut date 19 May 2014 12:16 +6

din pacate am ajuns in faza in care numai prin varsare de sange si cu ciomegele mai putem avea o Romanie democrata si un stat subordonat poporului,si nu mafiei politice.Justitia,Serviciile Secrete si restul aparatului de stat sunt prea infestate cu lichelele mafiote ,nu se va putea scapa de ele prin metode democratice,fiindca nu suntem un stat democrat.suntem in faza Egiptului lui Mubarack,cand acesta era sprijinit de javrele americane prin vocea lui Biden care-l prezenta drept stalpul democratiei in zona,la fel cum se face cu Kiorul jegos si infractorii lui din sistem,iar Tonta si pleava liberala in loc sa elibereze Romania se intrec in a mari haraciul platit stapanilor doar-doar l;e vor intra mai mult in gratii ca Javra Ordinara,in timp ce noi ne uitam impasibili cum Romania este jefuita de resurse ca o nuca cu coaja sparta iar noi ne afundam tot mai mult in saracie si mizerie.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 3.03.2024 – Avertismentul DIICOT: copiii au devenit tinte

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva