27 octombrie 2020

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Noul val al celor “15000 de specialisti”

Scris de: Adrian NASTASE | pdf | print

12 octombrie 2020 14:23
Vizualizari: 2243

Din nou, mantra alegerilor o reprezinta schimbarea clasei politice, inlocuirea “baronilor rosii” (ca sa-l citez pe ambasadorul american), a administratiei pesediste. Imi aduc aminte demagogia Conventiei democrate, din 1996, angajamentul de a aduce 15000 de specialisti. Rezultatul a fost catastrofal.


 

Guvernul “tehnocrat” al lui Ciolos a avut aceeasi pretentie. Rezultatul – catastofal.

Guvernul Orban/Iohannis, confruntat cu epidemia de coronavirus, dezamageste tot mai mult. USR, partidul care vrea sa salveze Romania, este contaminat de clasicele batalii politicianiste, interne, inaintea parlamentarelor.

Exemplul cel mai bun al acestei ipocrizii il reprezinta Laurentiu Baranga, aflat in conducerea unor importante institutii ale statului mai mult de un deceniu. Un “intelectual de tip nou”, fara bacalaureat. Coleg cu “intelectualii lui Basescu”, cu Gabriel Liiceanu, cu Andrei Caramitru, cu Mihai Neamtu.

A lucrat, ani de zile, la ORNISS. Stiti cine a infiintat ORNISS? Guvernul Nastase. Cand? In 2002. A fost promovat apoi la Oficiul national de prevenire si combatere a spalarii banilor. Stiti cine a infiintat aceasta institutie? Guvernul Nastase. Cand? In 2002.

Fundamentul statului de drept in Romania a fost pus de social democratie – constitutii, legi fundamentale (inclusiv cele ale justitiei), cadrul legal de functionare a principalelor institutii ale democratiei, reconectarea la lumea occidentala (UE, NATO, eliminarea vizelor).

Contributia dreptei politice o reprezinta Laurentiu Baranga.


Sursa: adriannastase.ro

Comentarii

# Baran Gheorghe date 12 octombrie 2020 18:50 +7

"Zi - le domnul Joe!!!..."Ma bucur ca i puneti la raboj si sunt multi!!! Cu toata stima si respectul pentru domnul Joe, sa i puna si pe Puie Monta si Bogdan Goldestein!!! Doi discipoli ratati.PUNCT

# DODI date 12 octombrie 2020 21:17 -2

Nu trebuie să-l uităm pe cel ”nășit” de dl. Năstase și care era înfățișat ca fiind un viitor Titulescu. Probabil că nu era departe comparația ținând cont de sfârșitul politic lamentabil al ambilor... politicieni.

# DODI date 13 octombrie 2020 00:28 +2

Pentru cei care n-au priceput din prima: era vorba de ambii politicieni... TITULESCU.

# escu date 14 octombrie 2020 09:52 +2

Știți cine a nășit PNA, viitorul DNA? Adrian Năstase. Știți cine l-a băgat la pușcărie pe probe de ei inventate? Finul lui Năstase, numit și DNA.

# Ureke date 15 octombrie 2020 23:26 +4

Domnule Nastase va adresati unor generatii care pe vremea sloganului ”Votati Cheia” nici nu se nascusera. Dar altfel aveti dreptate - vor afla pe pielea lor inca netabacita cum e cand vin ”cei 15000” care acum cred ca sunt vreo ”150 000” dintre care 100 000 sunt asumati de licurici iar restul de celelate entitati , cum ar fi Ambasada Suediei cea de manele ascultatoare. In 1996 sau cam asa eu personal il aveam ca idol pe unul Ciumara de la taranisti. Fibra morala a Seniorului carevasazica. Omul ne-a reformat renuntand gratis la licentele ”Diesel” pe care in alte vremi Romania le cumparase de la aceeasi fara - numar hopa di-ri-dam Suedie . Gratis in sensul ca pe suedezi nu i-a costat decat inscrierea copiilor lui Ciumara la niste universitati de-ale lor si in final autohtonizarea lor ca vikingi.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/luju/public_html/_template/article.php on line 149
    • VERDICTUL ZILEI - Va reusi regimul Iohannis sa desfiinteze SIIJ?

    • VOTEAZA
Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.10.2020 – Solutia din dosarul “Veveritei“ a aparut cu o zi inainte de pronuntare

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva