17 June 2024

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

NU INCHIDETI INSTANTA – Deputatul PSD Gabriel Zetea ii cere ministrei Justitiei Alina Gorghiu sa nu desfiinteze Judecatoria Dragomiresti: „Zilele trecute, doamna ministru PNL a Justitiei a ajuns in judetul Maramures... La una dintre aceste intalniri, a vorbit despre inchiderea Judecatoriei Dragomiresti. Foarte rau! I-am transmis ca daca vine doar pentru a ne aduce astfel de vesti proaste, ar face bine sa ramana la Bucuresti. Nu trebuie sa vina in Maramures si sa spuna ca inchide institutii”

Scris de: V.B. | pdf | print

20 November 2023 12:13
Vizualizari: 2409

Deputatul PSD Gabriel Zetea (foto) ii solicita ministrei PNL a Justitiei, Alina Gorghiu, sa renunte la planul de a desfiinta Judecatoria Dragomiresti din judetul Maramures.Intr-un comunicat dat publicitatii luni, 20 noiembrie 2023, parlamentarul social-democrat – chestor al Camerei Deputatilor – sustine ca zilele trecute, ministra liberala a facut o vizita in judetul Maramures, afirmand, la una dintre intalniri, ca intentioneaza sa inchida Judecatoria Dragomiresti. In replica, deputatul PSD de Maramures ii intreaba public pe membrii PNL din judet daca sunt de acord cu planul Alinei Gorghiu.

Inainte de a va lasa sa cititi comunicatul lui Zetea, mentionam ca, potrivit datelor CSM, la 1 noiembrie 2023, Judecatoria Dragomiresti functiona cu doi judecatori din totalul de patru prevazuti in schema (click aici pentru tabel; vezi pagina 7).


Redam intregul comunicat al lui Gabriel Zetea:


Deputatul Gabriel Zetea lanseaza un apel pentru stoparea proiectului de inchidere a Judecatoriei Dragomiresti

Deputatul PSD Maramures, Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputatilor lanseaza o intrebare publica parlamentarilor PNL Maramures dar si liderului judetean al PNL, Ionel Bogdan, pentru a afla daca acestia sunt de acord cu inchiderea Judecatoriei Dragomiresti. Potrivit informatiilor transmise de demnitarul maramuresean, in vizita pe care ministrul Justitiei, Alina Gorghiu a facut-o in judetul nostru la finalul saptamanii trecute ar fi afirmat faptul ca se doreste inchiderea Judecatoriei Dragomiresti.

'Zilele trecute, doamna ministru PNL a Justitiei Alina Gorghiu a ajuns in judetul Maramures. Foarte bine! La una dintre aceste intalniri, doamna ministru PNL a vorbit despre inchiderea Judecatoriei de la Dragomiresti. Foarte rau! I-am transmis, in calitate de deputat ales al Maramuresului, ca daca vine doar pentru a ne aduce astfel de vesti proaste, ar face bine sa ramana la Bucuresti. Nu trebuie sa vina in Maramures si sa ne spuna ca inchide institutii. Ar fi fost mai de bun-simt sa ramana acasa. Am inteles, din postarile lor, ca s-au suparat pe pozitia mea publica penelistii maramureseni. Ionel Bogdan. Niculescu Cristian. Bota Calin. Foarte bine. Nu e treaba mea sa-i fac fericiti pe penelisti. Treaba mea e sa incerc, dupa puterile mele, sa apar maramuresenii', a precizat deputatul social-democrat Gabriel Zetea.

In acest sens, parlamentarul de Maramures a aratat ca adreseaza public PNL Maramures urmatoarea intrebare: 'Sunteti de acord cu inchiderea Judecatoriei Dragomiresti? Daca nu, atunci va invit sa va alaturati demersului meu de stopare a acestui proiect. Daca nu aveti curaj sa mergeti singuri pana la doamna ministru PNL, ma ofer sa vin impreuna cu voi si sa va arat cum trebuie sa vorbeasca un deputat al Maramuresului!' a concluzionat chestorul Camerei Deputatilor, Gabriel Zetea, deputat PSD Maramures”.

Comentarii

# DODI date 20 November 2023 13:11 +3

Ce pretenții poți avea de la o juristă... neacreditată. Pe de altă parte ”liberalii” (pedeliști mascați) ne-au obișnuit de 30 de ani (cel puțin) cu ideea că este mai ușor să distrugi, să închizi sau să anulezi decât să construiești, să deschizi sau să creezi. Nu le stă în caracter să facă ceva bun pentru țară. Ca să nu mai vorbim de miliardele cheltuite pe vaccinuri nefolosite și apoi expirate (comandate de turistul african și nulitatea acoperită a noii securități câcâțu) nu mai vorbește nimeni. Sau despre miliardele achitate în avans pentru armament (de expiratul liberal orbanul) care armamment nu ne-a mai venit niciodată de la licurici.

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 16.06.2024 – Inca un client al retelei Coldea-Dumbrava

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva