28 noiembrie 2021

"In mintea stramba si lucrul drept se stramba"
- parintele Arsenie BOCA

Raportul MCV – manual de paralizare a Justitiei si presei pentru protejarea intereselor economice straine

Scris de: Razvan SAVALIUC | pdf | print

31 ianuarie 2013 18:27
Vizualizari: 12508

 

Comisia Europeana tine sub bocanc Romania, cu ajutorul unui grup de interese care tinteste prin diferite mijloace, inclusiv prin Raportul privind Mecanismul de Cooperare si Verificare, sa exercite un control la varful Justitiei. Un control care sa permita ca niciun mare parchet sa se atinga de afacerile liderilor europeni si americani in Romania.


Pentru acest scop, Justitia romana trebuie ingenunchiata la propriu, pentru ca sefii marilor parchete, batuti in cuie pe functiile lor in cei opt ani de domnie ai lui Traian Basescu, sa nu fie clintiti.

Miza e simpla si nu e pielea lui Basescu cum ar crede unii. Ii doare in cot pe papusarii din spatele Comisiei Europene daca Basescu se va duce la zdup dupa ce nu va mai fi presedinte din cauza dosarelor sale penale. In schimb, i-ar deranja daca vreun mare parchet s-ar apuca sa deschida dosare pe marile furaciuni al ultimelor guvernari, cum ar fi: jaful de miliarde de la Autostrada Bechtel, privatizarea Petrom, privatizarile din energie... si alte asemenea tunuri care asigura un nivel ridicat de viata in statele civilizate, pe spinarea statelor-pres, ai caror lideri se vand pe unde reusesc.

Raportul MCV dat miercuri publicitatii vorbeste despre Justitie, fara sa semnaleze nici cel mai mic deficit in sarcina CSM si a marilor parchete. Nu mira, caci acestea au ajuns instrumentele prin care se asigura ca procurorii din PICCJ – DNA – DIICOT, pe de o parte nu vor raspunde disciplinar, iar pe de alta sefii acestor parchete sunt selectati asfel incat sa nu apara vreunul care sa deschide vreo ancheta in dosarele de mare frauda, in care exponenti ai statului roman au dat pe nimica toata lucrari/active unor firme straine sau au cumparat „mortaciuni” din statele europene occidentale, cum ar fi avioanele de vanatoare la mana a treia luate din Portugalia lui Manuel Barosso.

Cum sa nu ne frece ridichea alde Barosso sa nu ne luam de marii procurori, el care ia masa si ridica paharul cu Monica Macovei, cand firmele portugheze de asfaltari sunt primele abonate la contractele de asfaltari in Romania!

Nicio vorba in Raportul MCV despre cei peste 1500 de judecatori care i-au revocat pe judecatorii Ghica si Danilet, pentru derapajul institutional din ultima jumatate de an, pentru boicotarea ministrului Justitiei! Ce politica mizera fac de ceva timp anumiti membrii CSM, nu e oare un atentat la indepdendenta Justitiei?

Cica sunt intimidate institutiile de catre politicieni si presa, si nu sunt lasate sa functioneze, dar oare cum naiba ANI si DNA au ras cativa membrii CSM si judecatori de la Inalta Curte din functii, care au deranjat prin pozitiile lor?

Cum isi permite Comisia Europeana sa vorbeasca de presiuni pe Justitie, cand insusi Barosso l-a strans cu usa pe premierul Ponta si l-a pus sa jure in scris ca nu se va atinge de procurorii sefi de la PICCJ si DNA?!? Ca sa nu ajungem pe „marginea prapastiei”!

Si pentru ca presa romana, care a ajuns pe anumite segmente la un nivel ridicat de profesionalism, a semnalat permanent mizeria morala si jocurile politice de la varful Justitiei, a devenit brusc un obstacol pentru smecherii din spatele Comisiei Europene, pentru simplul fapt ca marionetele instalate sub regimul Basescu in CSM, ICCJ, ANI, DNA si PICCJ sunt aratate cu degetul, nu mai au credibilitate nici macar in sistemul judiciar si nu mai pot sa-si faca jocurile. Pai daca nu era presa sa dezvaluie ce fac Haineala, Ghica, Danilet si altii prin Justitie, ii mai revocau miile de judecatori pe ultimii doi?

Planul punerii la zid a presei in Romania a inceput de ceva vreme. Mai intai Traian Basescu a introdus presa, in CSAT, in secret, in aria „vulnerabilitatilor la siguranta nationala”, pentru ca presa a semnalat continuu ca in cei peste 7 ani de domnie portocalie, dosarele penale se fac doar fostilor guvernanti, care nu mai sunt din 2004 la Putere. Ce s-a furat in ultimii 7 ani nu intereseaza... Apoi, recent, sefa ICCJ Livia Stanciu, Oana Haineala, Alina Ghica, Danilet si altii ca ei, folosind institutia numita CSM, au lansat continuu atacuri la adresa presei. Se scria de sefele CSM ca si-au luat SPP-istii la Hong Kong, pe banii statului, gata presa era acuzata ca ataca institutia! S-a scris despre chiulul neobrazat al unor membrii CSM de la sedinte ca sa nu se faca cvorum cand trebuia sa se ia act de demisia actualului ministru al Justitiei, gata presa a facut presiuni si „a intimidat Justitia”. Porcariile unor membri ai CSM dezvaluite de presa au devenit atacuri la adresa Justitiei in mintea fariseilor de la Comisia Europeana! Diversionistii de la Comisia Europeana nu au suflat o vorba despre faptul ca aproape tot ce a semnalat presa in ultimul an despre proasta functionare a unor institutii din Justitie a constituit obiectul unor proteste publice si chiar actiuni in Justitie demarate de asociatiile profesionale ale magistratilor, ultima dintre ele fiind cererea de anulare a Hotararii CSM prin care s-a dat abuziv drept de vot in Consiliul procurorului Daniel Morar, valetul lui Traian Basescu. A carui vot ilegal a dus la alegerea Oanei Haineala ca presedinta a Consiliului.

Acum intelegeti de ce de cateva luni sefele CSM au tot dat comunicate in care au acuzat presa, au facut plangeri pe la CNA. Pentru ca asa li s-a cerut! Era nevoie de astfel de demersuri pentru ca in Raportul MCV sa poata fi inserate acuzele false ale acestor magistrati care se pretind de elita.

S-au plans in scris cei de la Curtea Constitutionala, ICCJ si CSM la Bruxelles si gata, Raportul MCV a fost garnisit cu „temeri” ca institutiile nu sunt lasate sa lucreze, iar presa a fost declarata vinovata de hartuirea magistratilor. Si culmea, se mai recomanda CSM-ului sa avizeze masuri de punere a presei sub control si responsabilizarte! Adica Oana Haineala, acuzata chiar de colegii ei din CSM, ca a ajuns printr-un vot fals presedinta, ea care are pe constiinta viata unui tanar tinut nejustificat 13 luni dupa gratii si a fost demascata de presa, sa spuna natiunii cum trebuie pedepsiti jurnalistii! Ea care a facut sesizari impotriva presei si nu stie cum sa-i dea afara pe jurnalisti de la sedintele CSM?

Cititi dementa inchizitoriala din Raportul MCV la adresa presei care, cu siguranta daca ar fi supusa controlului judecatorilor CEDO de la Strasbourg ar fi calificata drept un atentat la libertatea de exprimare:

...introducerea unui cadru clar privind interdictia de a critica hotarari judecatoresti si de a submina activitatea magistratilor sau de a face presiuni asupra acestora si Curtea Constitutionala a hotarat cu privire la conflictul constitutional dintre sistemul judiciar si Senat intr-un caz in care o hotarare definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a confirmat o decizie de incompatibilitate privind un senator (Hotararea Curtii Constitutionale nr. 972 din 21 noiembrie 2012). Hotararea Curtii Constitutionale nu a fost inca aplicata pana la incheierea mandatului Senatului.

Consiliul Superior al Magistraturii ar trebui sa fie invitat sa emita un aviz privind dispozitiile relevante;

-revizuirea standardelor existente pentru a se garanta existenta unor mijloace de informare in masa libere si pluraliste, asigurandu-se, totodata, masuri reparatorii eficiente impotriva incalcarii drepturilor fundamentale ale omului si impotriva exercitarii de presiuni nejustificate si a recurgerii la acte de intimidare de catre mijloacele de informare in masa asupra sistemului judiciar si a institutiilor implicate in combaterea coruptiei. Ar trebui sa se dea asigurari Consiliului National al Audiovizualului cu privire la independenta sa efectiva, iar acesta ar trebui sa isi indeplineasca pe deplin rolul prin instituirea si aplicarea unui cod de conduita in aceasta privinta”.

Evident, prima care a sarit sa ceara Guvernului si Parlamentului sa emita legi dure contra mass media a fost procuroarea Oana Haineala. Atata si astepta. Aceasta persoana, instruita in ultimii ani numai prin institutii de prelucrare a informatiilor secrete, cu o ascensiune ametitoare fara nicio realizare deosebita la activ, ascensiune facilitata si de presa pe care azi o blameaza, a ajuns spre disperarea multor magistrati, contra-naturii, sefa CSM. Un procuror in fruntea Justitiei, cu BMW si SPP-ist de la Palatul Cotroceni. Care nu se da de la nimic inapoi pentru a-l mentine in fruntea parchetelor pe valetul lui Traian Basescu: Daniel Marius Morar. Si care nu l-a contrazis deloc pe Basescu cand acesta a cerut in CSM, fluturand Constitutia, ca aceasta institutie sa fie cea care sa-i propuna pe cine sa numeasca el sefi la marile parchete. Dimpotriva, Haineala l-a inganat pe Basescu, contrar prevederilor legale care arata ca dreptul de propunere il are doar ministrul Justitiei!

Prevestesc ca aceasta Oana Haineala va face praf imaginea Justitiei in 2013. Este o rusine cum unii judecatori si procurori din Consiliu s-au facut mici in fata ei. Urmariti-o si va veti convinge. Probabil ca in sinea ei, Haineala crede ca are o misiune divina, ca actioneaza pentru „siguranta statului”, asa a fost instruita!

In fapt, nu este decat un pion, intr-o institutie cheie (protejat de DNA si ANI care au deschis imediat dosare judecatorilor Dumbrava si Neacsu, cand acestia i-au cerut demisia de onoare si au acuzat de nelegalitate alegerii ei ca sefa a CSM). Un pion care nu realizeaza ca prin mentinerea unor procurorii sefi in fruntea marilor parchete - care au peste 10% achitari si care nu misca niciun dosar din cele care privesc adevaratul jaf din economia nationala care profita unor afaceristi straini cu proptele la UE – se face partas la perpetuarea unui nivel de trai atat de scazut in Romania.

PS – Dovada ca procurorii nu sunt independenti si ca un procuror nu are ce cauta in fruntea CSM este ca niciun parchet nu s-a mobilizat in vreo adunare generala sa revoce vreun procuror dintre cei care taie frunza la caini in Consiliu. La judecatori s-a putut, au votat peste 1500 jos Ghica si jos Danilet!

Comentarii

# hihi date 31 ianuarie 2013 18:50 -79

haha. frumos articol. la dracu cu europa si sua. noi vrem cu maica rusia, coreea de nord si alte asemenea. nu-i bai, asta o sa primim, daca ne pierdem vremea pe aici...reatiadracu jivine. la revedere!

# @hihi date 7 februarie 2013 07:13 +7

Buzărantu de serviciu, te-ai trezit? „Dacă ar merge toți pe o singură parte a străzii, Pământul s-ar îmburda”, zicea Nastratin; nu cumva ești din Glimboca?! ..„mai bine ține calea de mijloc, de pe albia râului, vorba chinezului”*_*

# anca perigueux date 7 februarie 2013 11:41 +4

... afara de pe forum, analfabetule @hihi, murdaresti ecranul PC!!! Apuca-te de carte, sictiristule!!!

# Ditamai judecători Haimanale procurori date 14 februarie 2013 04:56 +6

Aferim, Domniile Voastre, dar pân-la Dumnezeu, te mănâncă sfinții*!* :-*  Ditamai Judecători de carieră, și vă joacă cum vreau, Haimanalele lui Băsescu*_* Nu ați învățat la școli înalte, că vulpea de blană în multe feluri se jupuiește, apoi stârvul la corbi și câini se servește*_ 8) *

# Setea de Dreptate date 14 februarie 2013 05:52 +6

UN NEBUN FĂGĂDUIEȘTE
ȘI-NȚELEPTUL S-AMĂGEȘTE Într-o zi, Nastratin Hogea, ceartă c-un vecin având, Fuse tras la judecată, pentru dânsul jalbă dând; Nastratin plecând să meargă spre a se înfățișa, Băgă-n sân un pietroi mare și se-nfățișă așa; Când pârâtorul de dânsul spunea câte îi plăcea, Nastratin pe taină sânul își arăta și tăcea. Judecătorul văzându-l că își bătea sânul plin, Toată dreptatea o dete în partea lui Nastratin; După ce jeluitorul fu d-aci afară dat, Zise lui Nastratin Hogea: - Scoate ce mi-ai arătat; El scoțând îndată bolovanul, îi răspunse: -Este darul, ce ți-l arătam în sân. Si cu el in cap te altoiam, -Dacă eu dreptatea-mi nu primeam*!*_* :-* :cry:

# da date 14 februarie 2013 10:08 +1

foarte profund articol,mult peste observatiile zilelor noastre-doar sa nu fie un fel de previziune brucaniana sa ne fie de amar :sigh:

# Ezoteric date 24 februarie 2013 02:33 +1

Hihi,nume de prostituata,deci,putem si noi sa te facem posta ? Iti platim cat a luat si ma ta de la securitate sa nu te avorteze ! Mai du te in gatu matii de zdreanta !

# Lujiu date 25 februarie 2013 11:02 0

Ce este, Hi,hi, dece ti-ai inghitit vorbele?Continua, zi-i mai departe... Pai daca madam Haineala a tot fost scolita prin scoli si cursuri asa, mai... ciudate, se poate banui ca si stie lucruri mai ciudate, despre oameni mai... ciudati. Astia pot oricand pune o piedica si iti scapi prajitura in praf. Intelegi Hi,hi ce vreua sa zic? Sau esti chiar unul (una) din cei cu piedica?

# Pentru securistii axei date 31 ianuarie 2013 19:19 +53

da, cunoastem tema serviciilor care i-au racolat pe magistrati :Rusia ne ameninta, americanii sunt buni. Las' ca pana vine Rusia ne furati voi cu UE si americanii! Tradatorii de tara se gasesc mereu, ca in toata istoria Romaniei si in justitie si in politica. Ei tin partea hotilor :-*

# VIKY date 31 ianuarie 2013 19:53 +55

Este naucitor ce se intampla in Romania, dar oare nu sunt oameni cu picioarele pe pamant, care sa spuna: PANA AICI!?. Pacat de generatiile viitoare.

# CI date 31 ianuarie 2013 21:34 -60

Concluzia articolului: "străinii e răi, nu ne vrea binele!". Răzvane, eşti din altă epocă...

# CI e de la servicii! date 31 ianuarie 2013 21:45 +50

CI, du-te si traieste cu Barosso daca esti convins ca iti vrea binele, si ia-o si pe madam Macovei cu tine. Da, tie ti-e bine securistule ca ai salariu si prime nesimtite sub protectia UE. DNA iti vrea binele, n-ai autostrazi, platesti mult la curent, ai o justitie de cacao, ti-e bine. Du-te frate la americani si lafaiete acolo, ca te-au ajutat si in al Doilea Razboi Mondial, ti-au bombardat Capitala. Tu asteapta-i!

# Duda date 1 februarie 2013 00:05 +34

Felicitaari ! Mai aveti putina rabdare si va veti afla: cine sunt acesti oameni si ce fac si care sunt afacerile protejate. O sa fie..un Rahat mare( mai mare decat CASA POPORULUI ) :zzz

# concluzia date 1 februarie 2013 00:12 +17

concluzia este : La ei este mai rau ca la noi !

# Alida date 1 februarie 2013 04:20 +32

Nimeni nu a spus asta ! Fabulezi ! Au si ei coruptii lor, nimeni nu poate nega, nici macar un basist! :-* 122 de membri ai CE , au fost acuzati oficial de OLAF in 2011 si o cifra impresionanta in 2012. Este socant, nu-i asa ? Si au lefuri serioase . ( un exemplu -Salariu net lunar al lui Jose Manuel Barroso, în calitate de presedinte al Comisiei Europene este de 24. 422 de euro)

# Andrei Grosu date 1 februarie 2013 02:56 +31

Comisia Europeana nu e 'Europa' si Europa ne-a primit cu bratele deschise pentru ca 'era interesata' Dati-ne economia si va dam integrarea, dupa cum zicea Ilie Serbanescu, dar sa ne trateze in halul asta prin raportul MCV. Au preluat fara sa faca o verificare de baza, direct cu cuvintele lui macovei.

# livia date 1 februarie 2013 10:03 +4

Am dat la Iasi peste o situtie mai mult decat ciudata.Conform site-ului Judecatoriei Iasi  la un dosar de incuviintare executare silita pe site este un  creditor,iar in incheierea  judecatorilor,inchere obtinuta de debitor dupa multe cautari al dosarului in cauza , se face vorbire de alt creditor,aceasta dupa ce BNR a fost contactat ,iar in media au aparut primele stiri despre vanzarea datelor personale ale imprumutatilor pe legea 190/1999 in Dubai.Iata aici adresa site-ului ,ramasa aceiasi ca si cea din luna octombrie 2012 ,asa cum este ia cu toate modificarile la data de 01.02.2013 Si-au dat seama judecatorii ce greseala enorma au savarsit si au modificat doar incheirea ,datele de pe site nemaiputand fi modificate!In situatiatia debitorului de la Iasi sunt alti mii de romani care in perioada 2008-2010 au incheiat credite  cu SC Credit Europe Ipotecar IFN. http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=245&d=MjQ1MDAwMDAwMDAyMzI0MDY*

# CRUNTA...REALITATE date 1 februarie 2013 10:59 +29

"Noi nu putem fi responsabili pentru lipsa de profesionalism a celor de la Comisia Europeană. Este un raport slab, mediocru, nu are nicio legătură cu realitatea din România. Îl vom ataca în Parlament", a spus Ivan, care a mai precizat că raportul este "anti-democratic şi anti-european". "...Haineala,Macovei-si-cei-care-fac-rau-romaniei-la-bruxelles-trebuie-anchetati"

# Iepurila date 1 februarie 2013 12:56 -28

:D :lol: tare Razvanel. Foarte tare!!!. Vezi k in anii '90 Vadim tot infiera conspiratiile internationale anti-mioritza. Ia arhiva omului si te scutesti de efort. Totusi vezi k nici el si nimeni nu a raspuns la intrebarea: de ce occidentul nu isi apara in acelasi fel interesele din Polonia , Cehia, Slovania :) de ce numai la noi le apara asa de abitir ? :D Si ce bine ar fi sa aiba vesticii aici interese mari, ar fi foarte bine...dar nu au avut si nu au :( scadere economica pe ultimul trimestru din 2012 si pe tot 2012...socialisti de rahat...2013 va fi tot cu scadere...

# Iepurila date 1 februarie 2013 13:13 -24

Nici macar la confratii bulgari nu le "paralizeaza" vestul justitia sa isi apere interesele economice :d .Iar polonezii au gaze naturale,resurse, tot nu le "paraziteaza" vestul justitia ca sa le fure ceva...probabil pentru ca neavand Felicsi la butoane sunt ei insisi deja vestici. Oricum Razvane, vezi ca doctrinele voastre economice sunt suicidale, pana si Jurnalul National al marelui demisionar e in faliment, isi cauta omul cumparatori :))

# Caliope date 1 februarie 2013 13:43 +27

Iepurile, nu te baga nimeni in seama cu temele tale la diversiune. Stai sa vezi cand s-o schimba raportul de forte politice in Parlamentul European si o sa fie arestati niste lideri pe acolo (aia pe care ii pupati voi in fund) si sa vezi ca furaciunea n-are nimic cu vestul, americanii sau rusii, ci cu hotii din Romania. Nici nu sti pe cine aperi Iepurila, asa ca suicidul e pentru tine

# Iepurila date 1 februarie 2013 13:53 -22

Caliope, socialistii tocmai falimenteaza Franta, ma rog si Romania, da de Romania nu-i pasa nimanui. Dacase schimba raportul de care zici atunci Europa va colapsa economic in 2-3 ani, indiferent de cine va fi sau nu arestat, parerea mea. Eu nu fac nici diversiune - daca esti destept nu te " diversioneaza" ce zice unu sau altu, asa ca...nu apar pe nimeni ca nu sunt afiliat politic si nu lucrez la stat, eu doar spun c crd. Stiu ca e greu de inteles si de crezut, dar nu ii pasa daca ma intelegi sau nu, ori daca ma crezi sau nu.Ce se scrie zilnic pe aici nu inceteaza sa ma shocheze , logic nu imi pot explica gandirea unora...ma rog, deficienta mea, nu stapanesc suficient phihologia...sau poate psihiaia :lol: :D :cry:

# Geo Morosanu date 1 februarie 2013 15:43 +6

LuJu, musai ar trebui să publicaţi acel raport, în cele două limbi de bază europene - engleză şi franceză - pentru a fi studiat serios. După abia, vedem ce este de comentat. GM

# neo date 1 februarie 2013 16:39 +6

l-au publicat. si in engleza. vedeti attachementurile de la articolelel cu raportul..........spor la treaba

# Tanti Aglaia date 1 februarie 2013 23:44 -4

Caliopi...! Si fasi mai fato? Di cind ti caut io pi internet. Vai si bucurie si ti gassesc. Tot proasta iesti. Ti pupa Tanti Aglaia!

# VIKY date 1 februarie 2013 16:06 +13

Si pe cand obiectivele precis trasate a INALTEI PORTI, pentru poporul roman: programul pentru "toilet", program de somn, programul de masa, program Tv...Cred ca in partea a doua, a piesei de teatru.

# Ilarion date 1 februarie 2013 17:45 +7

ISLANDA,va spune ceva,ma refer la hihi,CI si compania.De curand a castigat si un important proces.Dar ei nu au hihi,CI si ceilalti.

# Manfred date 1 februarie 2013 18:17 -24

Un pseudoeditorial demn de Scanteia anilor 50. Mai lipsesc cateva lozinci antiimperialiste. De ce oare? Ca sa poata fura linistiti stapanii acestei toalete publice si ai Haznalei 3. Mai iesiti in lume,bai,nu stati in Ferentari! Dati o fuga pana In Occident, apoi pana la Chisinau si Moscova, ignorantilor! N-aveti cu ce? Pai de-aia sunteti stangisti,asteptati ajutorul social.  :lol: v-ati pornit voi la razboi cu Europa si SUA,asta e culmea ridicolului! Pigmeilor!

# VIKY date 1 februarie 2013 20:01 +24

Ei "pigmei", tu holera basista. Ei nu au furat sa isi permita vacante exotice si posete de mii de euro ca taratura de nuti din Plescoi. Ei muncesc, nu sunt capuse ca voi. Razboiul nu este cu Europa, este cu sistemul corupt al gunoiului din deal.

# ADEVARUL date 10 februarie 2013 20:47 +1

Mai ****** de manfred,pe tine daca o sa te ajunga blestemele taranilor care asteapta de 20 de ani un verdict sa nu te mai aud-nici ca vb. despre ce nu cunosti,o sedinta de instanta franceza,pe usa scrie numele judecatorului,acesta vine la timp-este prezent pentru a face dreptate si clarifica lucrurile si reuseste,este al doilea termen si dupa 1 luna decizia-toata lumea este multumita.In Romania,este pe-invers si daca nu esti pe invers nu iti place-sau pe tine daca o sa te futa si violeze o sa-ti placa,pana la urma? Aici nu e vb de Basila ca si el ar vrea sa fie bine pt toata lumea,nici de Vadim sau Becali,oamenii astia ne doresc binele doar ca sunt depasiti de cancerul justitiei noastre.Noi vorbim aici despre extirparea tumorii,tu despre ce vb.?Scuze daca o iei personal doar ca esti usor pe dinafara subiectului real:un******de justitie care omoara Romania!

# Alegatorul7400000 date 1 februarie 2013 18:39 +23

[email protected] CORECT ! CORECT ! CORECT ! Conţinutul articolului este mai mult decât corect şi complet. Ar mai trebui amintit că americanii au aflat ceva mai devreme decât noi despre conexiunile bani-politică, ceea ce a generat puţin cunoscuta (în România) mişcare „occupy Wallstreet”. Domnul Savaliuc demonstrează ceva şi mai grav: conexiunile justiţie coruptă-bani, ceea ce ar trebui să genereze şi la noi o mişcare „OCUPAŢI PROCURATURA CORUPTĂ”.

# RAFFAEL date 1 februarie 2013 19:38 +24

Raportul M.C.V. este o tehnica subtila a neocolonialismului european în exploatarea tarilor Europei.Nu se explica altfel, aceasta duplicitate a instituțiilor europene cînd este vorba de țări alipite grupului inițial, grup care s-a constituit cu scop de ajutorare între ele și care, în prezent, ajutotorarea îi privește tot pe inițiatori în detrimentul ultimilor incluși cu mare greutate, pompă și sfidare pentru a da caracter de mîndrie celor admiși.(prostiți).MARE TEAPA AM LUAT.oare le va merge si cu Croația?

# Teama de Adevăr(I) date 2 februarie 2013 04:50 +24

Cei ce se tem de adevăr, de opinie exprimată liber, de analize și critici obiective din partea tuturor persoanelor cu un minimum de bun simț și un intelect elevat, sunt tocmai cei corupți, josnici și murdari in caracter, care prin manipulări și sete de putere, gen putreziciunea Băsistă vor să îngrădească, înlănțuie și să umilească Spiritul Viu al românului, pentru că aceste subspecii cu aparență umană urăsc tot ce le este superior ca intelect.

# Teama de Adevăr date 2 februarie 2013 04:56 +24

S-a mai văzut și repetat de-a lungul istoriei cazul dictatorilor, abuzul puterii absolute, ce erodează șiîncearcă să anihileze drepturile și libertățile individului, ale Omului(!). Toți aceștia au sfârșit și vor ajunge la groapa rușinii a istoriei, - oricât s-ar juca unii din umbră prin masonerii, experimente pe popoare, cum vedem astăzi prin războaie, medicamente, legi și restricții opresante, pentru că există mai presus de vremelnic și de patimi, o „justiție imanentă” a lui Dumnezeu, și credința în puterea divină nu o poate smulge sau înlocui nimeni celor care sunt încercați atât de greu, la limita existenței lor ... ...și dacă prin număr pot fi decimați, prin număr și unitate vor învinge până la urmă -răul, neputința, umilința!!! Sper să nu ajungem iar, să strigăm în stradă: Dumnezeu e cu noi! Să nu uite Băsescu și acoliții lui, Barroso, Gray, Reding, Gordon & Cie(fakes) că „Mania Grandorii - Mândria Oarbă poate ucide mai repede ca glonțul”, zice un vechi proverb.

# Waves of Rage date 2 februarie 2013 04:59 +16

Wait until the crowd, by unseen before mass-revolt will shake whole Europe:  ”I can hear the ocean's roar// Singing in the sunshine, laughing in the rain// Hitting on the moonshine, rocking in the grain// Got no time to pack my bags, my foots outside the door// Used to sing on the mountains but the mountains washed away// 'til the night turns into day”// ...and we will follow the Waves of Rage*!*(shameful, the last, again, - or maybe not)*_*

# Prezentul Eminescu I date 2 februarie 2013 05:13 +21

„Au prezentul nu ni-i mare? N-o să-mi dea ce o să cer?N-o să aflu într-ai noştri vre un falnic juvaer?Au la Sybaris nu suntem lângă capiştea spoielii?Nu se nasc glorii pe stradă şi la uşa cafenelii,N-avem oameni ce se luptă cu retoricele suliţiÎn aplauzele grele a canaliei de uliţi,Panglicari în ale ţării, care joacă ca pe funii,Măşti cu toate de renume din comedia minciunii?” ...Îşi aruncă pocitura bulbucaţii ochi de broască...Dintr-aceştia ţara noastră îşi alege astăzi solii!Oameni vrednici ca să şază în zidirea sfintei Golii,În cămeşi cu mâneci lunge şi pe capete scufie,Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.Patrioţii! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte,Unde spumegă desfrâul în mişcări şi în cuvinte,Cu evlavie de vulpe, ca în strane, şed pe locuriŞi aplaudă frenetic schime, cântece şi jocuri...”

# Prezentul Eminescu II date 2 februarie 2013 05:15 +21

„Şi apoi în sfatul ţării se adun să se admireBulgăroi cu ceafa groasă, grecotei cu nas subţire;Toate mutrele acestea sunt pretinse de roman,Toată greco-bulgărimea e nepoata lui Traian!Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoiSă ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii! ...Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!”

# Ceau-Băseau date 2 februarie 2013 06:08 +23

Acești înfumurați neisprăviți, otrava societății românești, - distrug și nenorocesc drumuri și oameni, copii, părinți, și pensionari, sănătate, educație, justiție, ...acești atotputernici ai mârșăviei și ai neputinței de a fura-prăda - tot ei țin creasta sus de cocoș, umilind și disprețuind restul lumii, plebea României, ...cei care au fost și sunt cu nașul Ceau-Băseau în sufletul vândut diavolului*!* Eu îi dau dreptate d-lui Cioroianu(deși l-a costat funcția): -Să cumpărăm teren în deșertul Saharei și să-i deportăm acolo*_*  8) :-*

# VIKY date 2 februarie 2013 12:05 +17

"Flutur a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că raportul este unul negativ pentru că au existat cauze şi că, până când aceste cauze nu vor fi înlăturate, monitorizarea nu poate fi oprităX."....Unde in lume ai mai gasi gunoaie umane, ca acest imbecil, sa sustii in continuare monitorizarea tarii tale?. Un astfel de gunoi uman reprezinta interesele poporului?. Fara cuvinte...nu au limita, nu au D-zeu, si nu sunt fiinte umane.

# vali date 3 februarie 2013 10:32 +16

I.C.C.J. este plină de judecători care s-au promovat între ei în perioadele în care făceau parte din Consiliul Superior al Magistraturii. Deloc întâmplător, tocmai unor asemenea judecători le-au fost repartizate cauzele cu substrat şi miza politice. Aflăm, din chiar interiorul viesparului, că la Grupul Operativ de Coordonare a Activităţii Ofiţerilor Acoperiţi al SRI, condus de colonelul Marius Stoica, este alertă maximă în chestiunea revoltei magistraţilor faţă de subordonarea ocultă a Consiliului Superior al Magistraturii. Pierderea controlului secret asupra CSM este echivalată cu o gravă ameninţare la adresa securităţii… naţionale, spun ei. În realitate, însă ,a securității personale a camarilei din fruntea rețelelor corupţiei instituţionalizate politic din România. Interesele acestei camarile, care lucrează sub control extern, fiind, la rândul ei, şantajată şi ţinută sub presiune, cer câțiva vinovaţi de serviciu, ca perdea de fum pentru propria protecție. A celor de aici şi a celor

# VIKY date 3 februarie 2013 12:47 +15

Asa se explica tenacitatea de a mentine gunoiul de la Cotroceni pe "pozitie", impotriva vointei poporului, a holerelor din CSM, iar acum se lucreaza pentru pastrarea carpei morar pe pozitie. Toate marsaviile facute de ei, au fost puse pe masa "prietenilor" din UE, INVERS, cu dedicatia : " marsavii facute de noul guvern si presa". Chiar nu pot fi opriti, sau nu se vrea?. Este greu de inteles pentru omul de rand.

# andrada date 3 februarie 2013 12:34 +8

Un articol excelent ,felicitari puneti-l pe facebook ! justitia trebuie sa se scuture de amenintari si sa fie alaturi de noua putere pentru adevar ,pentru pedepsirea hotilor si impostorilor lui basescu si sa ne recucerim tara cu ce a mai ramas din ea ,dar toti trebuie sa vrem asta !

# Guvernator-RO = vigneta EU date 3 februarie 2013 22:25 +15

Să ne rugăm fierbinte la Bunul Dumnezeu să ne scape de Ucigă-l Toaca(!); să ne rugăm în cuget, Strigoi să se facă, de speriat copiii cu a lui diblă de Nătăfleață, dar să ne lase în pace, că apoi toți acoliții lui se vor împrășia ca șobolanii, și-i vom păstra cinstire în poveșile cu Bau-bau_Băseau. Se zice că pe nebun să nu-l contrazici, nici prostului să-i strici bucuria, dar doar cu bățul poți ține la distanță porcul de la vălău, și câinii vagabonzi - javre ordinare*!*_* Să mai lase vrăjeala aceste javre ce s-au priponit pe la Stăpân Nebun(!); aceste lichele parfumate ce strălucesc cu unsoare din clisă de câine date*_* I-auzi „Hăulita de la Marș_de-aici”*!* p.s. Guvernator RO = vigneta lui Barroso: normal comportament de javră ordinară*_* Ce mai bășește zmeu-băseu? El nu e politician, nu are tichie-pe-chelie, el e Guvernator-RO = vigneta lui Barroso, Reding & Merckel*!* ...javra-i tot javră, măgarul tot măgar*_* :-* 8)

# Iordache Stefan Alexandru date 5 februarie 2013 02:30 -9

Cata minciuna e in tot articolul dezolantule autor stipendiat probabil la greu de FELIX...

# VIKY date 6 februarie 2013 11:12 +6

Daca te deranjaza adevarul, treci la "lăturile" de pe excrementul zilei.ro...

# Aramis date 5 februarie 2013 09:02 +7

Felicitari dle Savaliuc ! Ati prezentat un aricol pragmatic, profesionist si curajos, care pune punctul pe "i". , chiar si pentru cei cu mai putini neuroni. Ar fi bine sa deschida larg ochii, urechile si gura, in special guvernantii actuali, in frunte cu Victor Ponta. Asteptam de mult un astfel de articol, la care inca mai sunt multe de adaugat.

# Matei Alexandru date 6 februarie 2013 09:16 +6

Articolul este de exceptie si ne arata ca autorul intelege foarte bine ceea ce se intampla. In ceea ce o priveste pe Haineala insa nu are nicio scuza, luju a sustinut-o si pe ea si pe Ghica cu toate ca au fost mai multe avertizari chiar pe acest site in legatura cu ele. Poate ca daca s-ar fi trezit mai demult nu s-ar fi ajuns atat de departe.

# Matei Alexandru date 6 februarie 2013 09:26 +7

Domnule Savaliuc, fiindca tot deranjeaza presa atat de mult, va propun o noua campanie impotriva justitiei: aceea prin care sa se ceara publicarea de urgenta a tuturor hotararilor judecatoresti si a actelor similare ale procurorilor. Sa scoatem odata scheletele din dulapuri! Si inca o tema de campanie: inregistrarea sedintelor publice de judecata si publicarea acestor inregistrari. Sa vada tot romanul ce se intampla in salile de judecata. Daca zic ca nu au bani, pana cand va face statul acest sistem, sa existe libertatea de inregistrare si de publicare a acestor inregistrari. Acest tip de actiuni submineaza radacina raului din justitia romana.

# w0lfshad3 date 7 februarie 2013 07:23 +4

Oana Haineala va face praf imaginea Justitiei in 2013? Eu deja am inceput de anul trecut! :lol: Magistratii mafioti isi fac praf imaginea singuri, eu doar sunt impresarul lor :-* http://www.antena3.ro/forum/sinteza-zilei-f12/plangere-penala-magistrati-mafioti-tribunal-bucuresti-t23056.html http://www.antena3.ro/forum/sinteza-zilei-f12/plangere-penala-avocati-mafioti-kinstellar-sparl-si-cora-2-t23321.html http://www.antena3.ro/forum/sinteza-zilei-f12/plangere-penala-magistrati-mafioti-parchetul-sector-3-t23080.html s.a.m.d.

# ADEVARUL date 10 februarie 2013 20:57 +4

EU PE MCV-UL DE ANU ASTA MA PIS SI II DAU FOC. IMI PARE EVIDENT FAPTUL CA EXISTA RESORTURI ECONOMICE CARE AU INDEMNAT LA PRUDENTA IN REDACTAREA CONSTATARILOR DE MINIM BUN SIMT IN CEEA CE NE PRIVESTE. FUNCTIONAREA JUSTITIEI LA NOI ESTE UN COMPROMIS DE CARE SE POATE FOLOSI ORICE DICTATURA-DE UNDE SI DISPONIBILITATEA MEA DE A LUPTA PENTRU CONSOLIDAREA INSTANTELOR-ELE REPREZINTA CU ADEVARAT TARA,IAR DACA AZI JUDECATORII SUNT PROSTI GRAMADA,ESTE VINA INAINTASILOR LOR COMUNISTI,A PROFESORILOR SI A CELOR CARE PROFITA DE PE URMA SCARTAIELII LOR,ACUM IMI ESTE GREATA DE JUDECATORII DIN ROMANIA,EI SUNT CA O FRANA IN CALEA NORMALITATII,FALSIFICAND REALITATEA SI ASTFEL RAPINDU-NE ORICE SANSA DE A INSCRIE ROMANIA PE COORDONATELE PE CARE MERITA-PONTA II CUNOSTE SI EL SI ACUM ARE DE ALES SAU EI SAU ROMANIA.

# daca basescu tradatorul date 12 februarie 2013 18:02 +5

8) aici lucra chiorul -paranoia un securist odios :sad: este un indracit se roga la satana :eek: umbla cu vrajitorii iadul sal gazduiasca pe veci la judecata celui drept ,de care totii vom avea parte dupa fapte ,a cazut,stalin,hitler,gadafy,si basescu urmeaza cat rau a facut pacatosul :sigh:

# Vanități date 14 februarie 2013 19:46 +4

Vanitoșii otrăvesc poporul până la a-l distruge! CSM+CCR+ANI+DNA+ICJR = instituții-unelte cu manifestări, acte, decizii de tip abuziv, arogant, intimidator punitivo-manipulator, lipsă de răspundere decât la ordinul și aflate sub corsetul și la cheremul unui singur om, labil psihic și machiavelic, - numit Băsescu*!* Același Băsescu, jalnic personaj în a grandorii manie, care creează permanent intrigi, persuasiuni și intimidări în multe aparate de stat, invocând chiar puteri masonice nevăzute din exterior, totul pentru setea lui și a acoliților lui pentru bani și iar bani, prin puterea absolută în bietul Stat Român. Sunt încrezător că Dumnezeu le vede toate și nu-i iartă pe Cei cu Vanități, - paduchi și lipitori pe spinarea poporului batjocorit în asemenea hal, ...și pământul galben o să-i sature de toate vanitățile(aroganța, abuzul, furtul,crima, invidia, intriga manipulări prin amenințări)*_* Vanitoșii otrăvesc poporul până la a-l distruge!!!

# george date 16 februarie 2013 00:21 -1

Doamne ce de personaje cu manie proletara pe acest forum. Mai baieti, sa va dea dumnezeu ce va doriti. Sa ajungeti inapoi in comunism. Sa traiti in continuare cu capul sub pamant, sa stati ca la cozi pentru un dram de paine , sa aveti un singur post de televiziune, antena3 si curand sa-i aduceti osanale turnatorului voiculescu. Asta a facut si ceausecu. A \"aparat\" tara de \"agenturili\" straine. Sa faca dumnezeu cumva si acolo sa ajungeti. Eu merg pe mana vesticilor. Tare mi-as dori sa vina si sa faca bani in Romania. Din pacate, de cand au venit la putere, \"patriotii\" fug toti de noi ca de dracu. Si tot asa sa aveti si justitie, facuta de pivniceru, costinui, voicu, becali si de ala care fuge de justitie din senator in om de rand si invers. Si voi pentru asta pledati, sa se faca ceva sa scape bietul turnator de dosare. Cu Morar, Moacovei etc, au inceput sa se duca in inchisori si marii hoti ai acestei tari. Dar voi tocmai asta nu mai vreti. Nu mai puteti fura in voie.

# onea date 19 februarie 2013 08:51 0

Spaga pentru procuror \\\"Seara m-a luat si m-a dus in cartierul Bereasca, acasa la Onea Lucian, acum procuror la DNA Ploiesti. Eu am stat inchis in masina vreo doua ore. Pe data de 12.12.2005, am fost la Parchet, la Prahova, unde era si Onea, si ne-a spus ca doamna Buliga este la Bucuresti. Pe data de 13.12.2005, am fost la Parchet din nou, Onea era la Buliga in birou. Cand a iesit Onea, Buliga ne-a dus intr-o sala mare si mi-a luat declaratie asa cum a vrut Chivu Razvan. Apoi, Buliga l-a chemat pe procurorul Mihaila pentru a-mi lua si acesta declaratie. Ulterior, pe 14.12.2005, Mihaila mi-a mai luat o declaratie. Cand am plecat de la Parchet, Chivu Razvan a cumparat de la \\\"Bebe Grasu’\\\" doua sticle de Ballantines, doua cartuse de tigari Cartier netimbrate si ne-am intors la Parchet. Aici a scos din buzunar cinci bancnote de cate o suta de euro si le-a pus intr-un plic. A potrivit telefonul pe inregistrare si am intrat in birou la Mihaila.

# ILIESCU date 17 februarie 2013 17:29 0

...de citit.

# Nici pe .... date 25 februarie 2013 01:11 0

... Laura Stefan?! ... Nici pe Ioana Bogdan ?! ... Nici pe Negrutiu (Mirela sau Elena, Daniele, cum o strigi in miez de noapte)... care se va afirma (din nou) la bilant!!! :sad: \"Nici nu stii, cat de mic incepi sa..., sa ...., sa ... !!!

# raffael date 25 februarie 2013 14:41 0

D-le AUTOR al articolului aveți mare dreptate în ceea ce spuneți. Ma întreb, și ce-i cu asta? Ce dacă aveți și avem dreptate în RO.?!? Cît timp în justiție se lucrează politic și pe interes, (cu mineralul) cum ar zice un mucalit, suntem o bătaie de joc a celor mari și bogați pentru că noi nu VREM să ne dezvoltăm ca țară ci doar ca indivizi, prin politică ( deci este infracțiune ),furturi,. mită,abuzuri și alte măgării. Justiția ? VAX.! Cei bine intenționați sunt ținuți la colț ori la respect cu dosare fabricate. Este o metodă de a-ți lichida eventualii rivali.!Deci: IN VREMEA ASTA , PROST FĂCUTĂ CACAȚII , FUT ÎN LOC SĂ PUTĂ IAR FURANGII CONSACRAȚI NU POT SA FUTA DE CACAȚI. Cam așa se vede.

# hagi tudose date 25 februarie 2013 18:19 0

pai de vreun an de zile se spune ca au venit baietii buni la guvernare si totusi ne scufundam neincetat ! In orasul meu,gasca primarului - baron Nichita si-a tras toti banii europeni,publici sau cum s-or numi prin grave ilegalitati. Nichita sta mai mult pe la Bucuresti sub aripa lui Ponta...apropo asta de la ce partid e?...de la marele partid rosu de bine?

Adauga comentariu

:D :lol: :-) ;-) 8) :-| :-* :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :zzz :P :roll: :sigh:

DISCLAIMER

Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

EDITORIAL

Vorbe de fumoar

Vorbe de fumoar – 26.11.2021 – Bobi le multumeste lui Cosmin si Narcis

+ DETALII

FACEBOOK

Utlimele comentarii
Cele mai citite
LUMEA JUSTITIEI
Arhiva